5 beste VPN’s voor Brazilië 2020: houd uw internet veilig en beveiligd

Er is een nieuwe wet aangenomen die een ongekende hoeveelheid veiligheid voor Brazilianen online garandeert. De wet legt ook de rechten vast die gebruikers online hebben en het recht om te weten hoeveel gegevens websites momenteel over hen hebben.

De wet moet echter nog worden gehandhaafd en is voortdurend uitgesteld. In de tussentijd heeft de regering een groot aantal hardhandige acties gelanceerd die vaak anti-state digitale activiteiten hebben aangehaald.

Het hebben van de beste VPN-verbinding in Brazilië is de veiligste optie om uw anonimiteit online te garanderen met behoud van vrije toegang tot internet.

Beste VPN voor Brazilië

De beste VPN-services voor Brazilië 2020

 1. PureVPN: Beste VPN voor Brazilië. 18 speciale Braziliaanse servers zorg ervoor dat gebruikers nooit toegang tot inhoud online verliezen terwijl ze 24/7 veilig blijven bij $ 2,91 / mnd
 2. Surfshark: betrouwbaar en uiterst betaalbaar. 1 server in Brazilië. De camouflagemodus houdt uw online identiteit verborgen en uw internetactiviteit vrij van tracking bij $ 1,99 / maand
 3. ExpressVPN: VPN met snelle servers. 5 dedicated servers in Brazilië. Hoge prestaties zorgen ervoor dat gebruikers zonder vertraging kunnen surfen op $ 8,32 / mnd
 4. Ivacy: lost alle torrent-problemen op. 3 native Braziliaanse servers. Gebruikers hoeven zich nooit zorgen te maken over beperkingen op torrents, aangezien deze provider constante ondersteuning biedt bij $ 2,25 / maand
 5. CyberGhost: Beste VPN om inhoud te deblokkeren. 14 Brazilië-servers voor expats. Met de breedste selectie van servers, biedt het een soepele en naadloze service beschikbaar voor slechts $ 2,75 / mnd

Waarom een ​​VPN gebruiken in Brazilië?

Een Virtual Private Network (VPN) beveiligt een gebruiker’s internetverbinding zorgt ervoor dat hun digitale identiteit anoniem blijft, hun online activiteit veilig is en niet gehackt wordt en dat online inhoud niet beperkt blijft.

Brazilië heeft een vreselijke geschiedenis met censuur en die tendens heeft zich ook online verspreid. Van het arresteren van journalisten tot het verbieden van memes tegen het land’s online leiderschap, Brazilianen’ vrijheid online wordt voortdurend bedreigd.

Gelukkig zijn er geen wetten die het gebruik van VPN's illegaal maken in Brazilië. Gebruikers kunnen dus toegang blijven houden tot alle vormen van beperkte inhoud online zonder dat hun online activiteit in welke vorm dan ook wordt bijgehouden via een betrouwbare VPN-provider.

Top 5 VPN's voor Brazilië

Hier zijn de top 5 VPN-opties in Brazilië gerangschikt op basis van hun prijs, servers, compatibiliteit en hun toegewijde servers.

1. PureVPN - 18 toegewijde Braziliaanse servers

 • Prijs: $ 2,91 / mnd
 • Trustpilot beoordeling: 5.0

PureVPN-logoPureVPN zou de beste optie moeten zijn voor gebruikers die alle noodzakelijke beveiligingsfuncties willen die een VPN te bieden heeft tegen een redelijke prijs.

PureVPN is gevestigd in Hong Kong en biedt zijn gebruikers toegang tot meer dan 2000 servers in meer dan 140 landen. Bovendien kunnen gebruikers ook 18 speciale Braziliaanse servers gebruiken, waardoor ze toegang hebben tot alle lokale geografische inhoud met beperkte toegang.

Niet alleen deblokkeert het Netflix, maar ook een aantal andere populaire streaming-sites zoals de BBC iPlayer, Amazon Prime, Hotstar, Voot, Hulu en Disney+.

Om 5 gelijktijdige apparaten te ondersteunen, kunnen gebruikers hun Kindle- en Smart Home-apparaten bovendien te allen tijde beschermen dankzij hun PureVPN-verbinding.

PureVPN maakt gebruik van de AES-256-bit codering die wordt ondersteund door het standaard OpenVPN-protocol, evenals aanvullende ondersteuning voor andere protocollen zoals PPTP, L2TP, IKEv2 en IPSec.

Andere functies die toevoegen aan gebruikers’ algemene beveiliging en veiligheid op internet zijn onder meer split tunneling, speciale IP's, Deep Packet Inspection (DPI) bescherming voor torrents.

Pros

 • 18 Toegewijde Braziliaanse servers.
 • 5 gelijktijdige verbindingen.
 • 30-dagen geld terug garantie.
 • Deblokkeert Netflix, Hulu en Disney+

Cons

 • De gebruikersinterface kan worden verbeterd.

Lees hier onze gedetailleerde review voor meer informatie over PureVPN.

2. Surfshark - 2 dedicated servers voor Brazilië

 • Prijs: $ 1,99 / maand
 • Trustpilot beoordeling: 4.4

1-Surfshark-LogoSurfshark heeft regelmatig speciale aanbiedingen en aanbiedingen, waardoor het verreweg de vriendelijkste optie is om te overwegen wat je portemonnee betreft.

Gevestigd op de Britse Maagdeneilanden kunnen gebruikers verwachten toegang te hebben tot 1040+ servers in meer dan 60 landen. Deze omvatten ook de 2 speciale Braziliaanse servers waarmee expats op elk moment toegang hebben tot lokale Braziliaanse inhoud’re buiten het land.

Het kan tegelijkertijd op een onbeperkt aantal apparaten worden gebruikt en is tegelijkertijd volledig compatibel voor gebruikers van Windows, Mac, iOS, Android en Linux.

Surfshark ondersteunt ook de PPTP-, L2TP-, IKEv2-, IPsec- en OpenVPN-protocollen en is uitgerust met de standaard AES-256-GCM-codering, waardoor u de industriestandaard bescherming krijgt tegen een uiterst betaalbaar tarief.

Het gecamoufleerde model brengt uw anonimiteit online naar het volgende niveau door uw internetactiviteit zelfs voor uw eigen ISP te verbergen.

Pros

 • 2 speciale Braziliaanse servers.
 • Ondersteuning voor onbeperkte apparaten.
 • Compatibel voor Windows, Mac, Android en iOS.
 • Geen logboekbeleid.

Cons

 • Klantenservice moet verbeteren.

Lees hier onze gedetailleerde review voor meer informatie over Surfshark.

3. ExpressVPN - 4 snelle servers voor Brazilië

 • Prijs: $ 8,32 / mnd
 • Trustpilot beoordeling: 5.0

5-ExpressVPN-LogoExpressVPN is de perfecte keuze voor u als u’ben het moe om in te leveren op snelheid om meer beveiliging online te krijgen dankzij de snelle reeks servers.

Opererend vanuit de Britse Maagdeneilanden, hebben gebruikers toegang tot 3000+ servers op 160 locaties verspreid over 94 landen. Deze omvatten de toegewijde 4 Braziliaanse servers waardoor het voor expats ongelooflijk eenvoudig is om toegang te krijgen tot lokale inhoud van buitenaf.

Het biedt ondersteuning voor 5 multi-logins en het gebruik van de AES-256-CBC-codering met behulp van de OpenVPN UDP, OpenVPN TCP, L2TP / IPsec, IPsec, IKEv2 en PPTP-protocollen.

Gebruikers krijgen ook speciale en functionele apps die worden ondersteund op Fire TV en Apple TV. Bovendien krijgen gebruikers ook toegang tot Network Lock, een geautomatiseerde kill-schakelaar die uw hele netwerk effectief beperkt als wordt gedetecteerd dat uw internetverbinding is onderbroken.

Pros

 • 4 speciale Braziliaanse servers.
 • 5 gelijktijdige verbindingen.
 • Network Lock (Beste geautomatiseerde kill-schakelaar).
 • Ondersteunt bitcoin en andere cryptocurrencies.

Cons

 • De duurste VPN-optie.

Lees hier onze uitgebreide review voor meer informatie over ExpressVPN.

4. Ivacy - 2 beveiligde Braziliaanse servers

 • Prijs: $ 2,25 / mnd
 • Trustpilot beoordeling: 5.0

Ivacy-logoIvacy is een VPN-provider die de veiligste verbinding voor al uw torrents kan garanderen of als u toegang wilt tot landen met strikte internetwetten.

Ivacy is de perfecte VPN-provider voor gebruikers die torrents nodig hebben om naadloos online toegang te hebben tot content.

Ivacy kan zijn gebruikers vanuit Singapore meer dan 1000 servers in meer dan 100 landen aanbieden. De dubbele dedicated Braziliaanse servers maken het voor expats gemakkelijk om hun favoriete lokale content te blijven bekijken als ze die hebben’ben ooit buiten het land.

Het ondersteunt 5 gelijktijdige verbindingen die ze coderen met AES-256-GCM-codering naast de L2TP- en IKeV2-protocollen om extra beveiliging aan hun verbinding toe te voegen.

De opvallende functie is de IvacyPrime-app, een gestroomlijnde applicatie die in de branche bekend staat om het omzeilen van de Great Firewall van China.

Pros

 • 2 speciale Braziliaanse servers.
 • 5 gelijktijdige verbindingen.
 • IvacyPrime-app voor deblokkering van VoD.
 • Split tunneling voor torrenting.

Cons

 • Technische ondersteuning moet verbeteren.

Lees hier onze uitgebreide review voor meer informatie over Ivacy.

5. CyberGhost - 14 snelste Braziliaanse servers

 • Prijs: $ 2,75 / mnd
 • Trustpilot beoordeling: 4.7

9-CyberGhost-LogoDaar’s geen andere VPN-optie die CyberGhost kan evenaren als het gaat om het deblokkeren van de meeste inhoud op internet.

Gebaseerd uit Roemenië, het’s een reeks van 6000+ servers in 90+ landen zorgt ervoor dat gebruikers altijd keuze te over hebben als het gaat om toegang tot alle inhoud online. De 14 toegewijde Braziliaanse servers maken het voor buitenstaanders en expats gemakkelijk om toegang te krijgen tot lokale geo-beperkte inhoud als ze dat ooit willen.

Hoewel het 7 multi-logins aanbiedt, biedt het zijn gebruikers verbindingen met AES-256-bit codering die worden geleverd met RSA-4096-sleutel en SHA384 voor hash-authenticatie.

Het NoSpy datacenter (een dedicated server met behulp van speciale uplink om de 256-bit encryptie te versterken) is veruit de beste functie en biedt volledige ondersteuning voor hun Nvidia Shield TV en gaming-apparaten zoals de PS4 en Xbox One.

Pros

 • 14 Toegewijde Braziliaanse servers.
 • 7 gelijktijdige verbindingen.
 • Geeft gebruikers toegang tot NVidia Shield TV.
 • NoSpy datacenter met speciale uplink.

Cons

 • Verbindingssnelheden kunnen soms vertragen.

Lees hier onze gedetailleerde review voor meer informatie over CyberGhost.

Wat zijn Brazilië’s Privacywetten?

In Brazilië is het de Braziliaanse algemene wet inzake gegevensbescherming, formeel bekend als de federale wet nr. 13.709 / 2018 die zich bezighoudt met kwesties zoals gegevensbescherming, online privacy en straffen in geval van datalekken.

Er zijn enkele bepalingen in de wet opgenomen, waaronder de oprichting van de Nationale Autoriteit voor gegevensbescherming en het uitstellen van de gehele wet’s afdwingbaarheid.

Als gevolg van deze wetgeving hebben gebruikers een ongekende hoeveelheid controle over hoe ze hun gegevens delen en krijgen ze het recht om te vragen hoeveel informatie hun eigen overheid kan volgen over hun digitale activiteit.

Zijn uw digitale activiteiten veilig in Brazilië?

Deze nieuwe wet was bedoeld om aan te pakken hoe primitief Brazilië’De huidige privacywetten zijn. Hoewel de wet bedoeld is om de gapende gaten in online beveiliging te dichten, hebben verschillende publicaties gewezen op mazen die nog steeds een bedreiging vormen voor de anonimiteit van de gebruiker.

Sinds 2018’Bij de algemene verkiezingen heeft de huidige regering stelselmatig haar toevlucht genomen tot openlijke censuur en online beperking van inhoud. Bovendien zijn bloggers en journalisten het slachtoffer geworden van arrestaties op basis van “verdachte online activiteiten tegen de staat”.

In dergelijke gevallen wordt het ten zeerste aanbevolen dat gebruikers kiezen voor een betrouwbare VPN-service om ervoor te zorgen dat hun toegang tot een gratis internet niet wordt onderbroken. Bovendien zal het gebruikers ook beschermen tegen elke vorm van surveillance.

Hoe een Braziliaans IP-adres te krijgen?

Een goede en betrouwbare VPN-service geeft u waarschijnlijk de keuze uit duizenden servers in honderden verschillende landen, inclusief Brazilië.

Misschien wilt u dat een Braziliaans IP-adres toegang heeft tot lokale inhoud die mogelijk geografisch is vergrendeld.

Volg deze stappen om een ​​Braziliaans IP-adres te krijgen:

 1. Abonneer u op een betrouwbare VPN-service, de aanbevolen keuze is PureVPN.Hoe een Braziliaans IP-adres te krijgen
 2. Download en installeer de PureVPN-app op het apparaat van uw keuze.
 3. Voer uw inloggegevens in en selecteer een Braziliaanse server.Brazilië VPN's
 4. Maak dat jij’heb de juiste modus geselecteerd, d.w.z. internetvrijheid.
 5. Als je eenmaal’opnieuw verbonden, blijf browsen en streamen van al uw favoriete Braziliaanse inhoud.

Veelgestelde vragen: Beste Brazilië VPN's 2020

Wat’is de beste gratis VPN voor Brazilië?

Gebruikers hebben de keuze uit honderden gratis VPN's om uit te kiezen op internet.

Deze gratis services hebben echter problemen met snelheidsbeperking, hoge ontkoppelingspercentages en geen garanties over het niet bijhouden van logboeken. Gezien Brazilië’het verleden record met vervolging, is het raadzaam dat u kiest voor een betaalde service die geen logs garandeert.

Hoe kan ik een VPN kopen?

Een VPN aanschaffen is een eenvoudig proces. Ga gewoon naar de website van welke service u het beste aan uw behoeften voldoet. U kunt kiezen uit meerdere plannen op basis van uw budget. Van daaruit kunt u uitchecken en betalen met een bankpas / creditcard of Paypal.

Daarna kunt u uw account op meerdere apparaten gebruiken.

Kan ik Paypal gebruiken om VPN te kopen?

Ja, met alle hierboven genoemde opties kunt u kiezen uit verschillende betalingsopties, zoals bankpassen / creditcards, bitcoin en Paypal.

Wat’s de beste VPN voor de server van Brazilië?

Gebruikers kunnen de meeste VPN-services gebruiken om verbinding te maken met honderden servers over de hele wereld, waaronder Brazilië.

We raden het gebruik van PureVPN ten zeerste aan, omdat het 18 dedicated servers heeft in de prachtige stad Sao Paulo, Brazilië. Gebruikers kunnen verbinding maken met deze servers van over de hele wereld en hebben toegang tot alle lokale Braziliaanse inhoud die ze willen.

Conclusie

Onlangs is het aantal beperkingen en surveillance op internet in Brazilië toegenomen. Een aantal burgers is gearresteerd en veroordeeld tot gevangenisstraf voor hun digitale activiteiten.

Een VPN kan gebruikers de broodnodige anonimiteit en toegang tot ononderbroken en gratis internet geven. PureVPN zou de beste optie zijn om volledige online vrijheid voor uzelf in Brazilië te garanderen.

Surfshark is een andere slimme optie die u toegang geeft tot een aantal belangrijke functies en u online veilig kunt houden terwijl u binnen een strikt budget blijft.

Reageer hieronder om ons te laten weten wat uw ervaringen zijn met deze VPN-providers.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me