Najboljše storitve VPN na Tajskem: 5 zaupanja vrednih in preizkušenih aplikacij za leto 2020

Varnost na internetu je na Tajskem postala zapletena tema, zlasti po državnem udaru leta 2014’etat. Državljani so bili aretirani, kaznovani in mučeni zaradi svojih internetnih dejavnosti.

V takšnem okolju je zanesljiv VPN kritično orodje za večino Tajcev. Ne le, da povečuje uporabnika’varnost in anonimnost na spletu, omogoča pa tudi dostop do prepovedane vsebine.

Zato je za številne prebivalce Tajske nujna uporaba VPN-ja. Spodaj sem navedel nekaj najboljših VPN-jev za Tajsko, potem ko sem jih ocenil s številnimi dejavniki.

Najboljši VPN na Tajskem

5 najboljših VPN storitev na Tajskem (povzetek)

 1. PureVPN: 12 namenskih strežnikov Tajske zagotavljanje uporabnikom dostopa do najboljših funkcij kjer koli znotraj in zunaj Tajske. Vaš ponudnik VPN je lahko le za 2,91 USD / mesec .
 2. Surfshark: Enostaven za uporabo in zanesljiv. Danes se za Surfshark odločite za uporabo 1040+ strežnikov v več kot 140 državah, vključno s Tajsko s preprostim vmesnikom. Nič boljših VPN-jev ni na voljo samo za 1,99 USD / mesec .
 3. Ivacy: Zasnovan za pretakanje. Popoln ponudnik VPN-jev za uporabnike, ki so jih dolgi čakajoči pufri in čakajo počasi. Kupček za samo 2,25 dolarja na mesec
 4. ExpressVPN: Najhitrejši VPN v panogi. Za igralce, ki ne’ne bi smel ogrožati svojih igralnih izkušenj med PUBG ali Fortnite. Pozabite na skrbi zamika pri samo 8,32 USD na mesec .
 5. CyberGhost: 10 domačih strežnikov na Tajskem. Zasnovan za uporabnike, ki preživijo ure skozi neskončen vrtinec na vsebini v spletu. Namenski tajski strežniki, da bo internet brez motenj na voljo le za 2,75 USD / mesec .

Zakaj je VPN potreben na Tajskem?

Virtualno zasebno omrežje (VPN) je najboljše orodje za zagotavljanje popolne spletne anonimnosti in internetne varnosti. VPN-ji so na voljo z mnogimi funkcijami, ki vam omogočajo, da še naprej uživate v prednostih interneta, ne da bi vas skrbelo, da bi spletno dejavnost kdo nadziral.

Poleg vseh tehničnih prednosti vam lahko VPN ponuja tudi veliko v smislu zabave. Netflix, Hulu, Disney + in Amazon Prime so hitro postali priljubljena izbira milijonov zaradi knjižnic vsebine.

Vendar pa včasih obstajajo določene geografske omejitve za nekatere njihove vsebine, kar pomeni, da uporabniki izven določenih regij ne morejo dostopati do te vsebine.

VPN bi vam omogočil nadaljevanje pretakanja in uživanja v vaši najljubši vsebini. Poleg tega je tudi tajska televizija postala odličen vir zabave. Na žalost je večina te vsebine omejena tudi na ogled le znotraj Tajske.

V primeru ekspatov vam bo VPN omogočil nastavitev strežnikov znotraj Tajske in nadaljevanje uživanja v tajskem programu TV 3, kanalu Workpoint ali kanalu GMM 25.

Najboljši tajski VPN-ji v letu 2020

Da bi se izognili vprašanjem zasebnosti in internetne svobode na Tajskem, bi se moralo teh 5 najboljših VPN izkazati za izjemno koristne:

1. PureVPN - najboljši VPN na Tajskem

 • Cena: 2,91 USD / mesec
 • Ocena zaupnika: 5,0

PureVPN logotipPureVPN s sedežem v Hong Kongu odkrije največ škatel, ko gre za ugodnosti, ki jih lahko nudi svojim uporabnikom.

Z več kot 2000 strežniki v več kot 140 državah, vključno z ducatom na Tajskem, le malo drugih VPN-jev omogoča dostop do toliko vsebine kot PureVPN.

Tajski strežniki bi zagotovili, da uporabniki nikoli ne bi zamudili svoje lokalne vsebine’tudi zunaj svoje države.

Zmagal si’ne morete skrbeti za združljivost, saj je PureVPN podprt v Android, Mac, Windows, iOS in Linux. Poleg tega tam’s popolno podporo za Kindle in igralne konzole, kot sta PS4 in Xbox One.

5 več prijav, ki so na voljo s šifriranjem AES-256 po protokolih PPTP, L2TP, IKEv2, IPSec in OpenVPN, zagotavljajo največjo varnost.

Prednosti

 • 12 namenskih tajskih strežnikov
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja
 • 5 Multi-prijava
 • Ni puščanja DNS ali WebRTC
 • Združljivost za Android, Mac, Windows & iOS

Slabosti

 • Uporabniški vmesnik je lahko preprostejši

2. Surfshark - enostaven za uporabo in zanesljiv

 • Cena: 1,99 USD / mesečno
 • Ocena zaupnika: 4.4

Surfshark-logoSurfshark s sedežem na Britanskih Deviških otokih je najboljša izbira za tiste, ki prebivajo na Tajskem. To je storitev, ki je cenovno ugodna in zavrača vse možnosti, da bi se uvrstili proti vrhunskim konkurentom na trgu.

Surfshark svojim uporabnikom omogoča dostop do 1040+ strežnikov v več kot 140 državah, vključno s Tajsko. Poleg tega lahko uporabniki uživajo v brezžičnih storitvah Surfshark v svojih napravah Android, iOS, Mac, Windows, pa tudi v napravah Linux.

Najboljši del vseh; z uporabo VPN lahko odblokirate Netflix in druga spletna mesta za pretakanje, kot so BBC iPlayer, Amazon Prime, Hotstar, Voot, Hulu in celo Disney Plus

Sledi vojaški šifrirani AES-256-GCM, ki podpira protokol IKEv2 in OpenVPN, kar omogoča varno in zanesljivo storitev, ki je na voljo za uporabo na neomejenih napravah.

Prednosti

 • 1040+ strežnikov v 140+ državah
 • Način za kamuflažo
 • Podpora za neomejene naprave
 • Stroga politika brez zapisov

Slabosti

 • Storitev za stranke je lahko boljša

3. Ivacy - zasnovan za varen pretok

 • Cena: 2,25 $ / mesečno
 • Ocena zaupnika: 5,0

Najboljše storitve VPN na Tajskem: 5 zaupanja vrednih in preizkušenih aplikacij za leto 2020Zanesljive storitve in zadovoljstvo strank so sestavni deli podjetja Ivacy’s uspehom več kot desetletje.

Uporabnikom omogoča brez primere možnost prilagajanja povezave s strežnikom, poleg tega, da je ena izmed najbolj dostopnih možnosti.

Navzkrižno združljiv za iOS, Mac, Windows in Android, je lahko popoln ponudnik VPN za uporabnike, ki pretakajo neomejeno vsebino v več naprav.

Funkcija deljenega tuneliranja naredi izkušnjo pretakanja s Ivacyjem še boljšo.

Standardno šifriranje AES-256-GCM v industriji ter protokoli L2TP in IKeV2 zagotavljajo, da bo Ivacy zanesljiva izbira kot vaš naslednji ponudnik VPN.

Prednosti

 • Storitev za stranke je merilo industrije.
 • Najboljša razpoložljiva podpora za pretakanje.
 • Stroga politika brez zapisov.
 • Ena najbolj dostopnih možnosti.

Slabosti

 • Tehnična podpora je treba izboljšati.

4. ExpressVPN - kot nalašč za ljubitelje iger

 • Cena: 8,32 $ / mesečno
 • Ocena zaupnika: 5,0

5-ExpressVPN-logotipMedtem ko lahko uporabniki zaračunajo po višji ceni za ExpressVPN, pa je na voljo številne funkcije, ki bi jih imele, da bi bilo vredno dodatnega denarja.

ExpressVPN vzdržuje najhitrejše strežnike v 94 državah, vključno s Tajsko.

Zaradi tega je poleg navzkrižne združljivosti za iOS, Windows, Android in Mac idealna izbira za navdušene igralce iger..

Druga značilnost, ki je značilna za ExpressVPN, je Network Lock, najsodobnejše stikalo za ubijanje, ki omeji ves internetni promet v vašem omrežju, če je vaša povezava prekinjena..

Njegova standardna AES-256 bitna enkripcija uporablja protokole OpenVPN UDP, OpenVPN TCP, L2TP / IPsec, IPsec, IKEv2 in PPTP, kar ga uvršča med najboljše VPN-je za igralce in redne uporabnike na splošno..

Prednosti

 • Idealno za igranje z najhitrejšimi strežniki.
 • Zaklepanje omrežja.
 • Podpora za Bitcoin.
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Slabosti

 • Dražje od drugih VPN-jev na tem seznamu.

5. CyberGhost: narejen za deblokiranje geo-grafične vsebine

 • Cena: 2,75 USD / mesečno
 • Ocena zaupnika: 4.5

CyberGhost LogotipČe ti’ste eden od uporabnikov, ki več ur preživijo na koncu, se pomikate po internetu, potem je CyberGhost idealna možnost za vas.

Uporabniki lahko koristijo več kot 6000 strežnikov, ki delujejo v 90 različnih državah, od tega 10 na Tajskem.

Poleg tega ponuja popolno združljivost za Android, iOS, Linux, Mac in Windows.

Najboljša funkcija je podatkovni center NoSpy: CyberGhost’s namenskim strežnikom, ki uporablja namensko uplink za nadaljnjo krepitev 256-bitnega šifriranja, ki ga podpirajo protokoli OpenVPN, L2TP-IPsec in PPTP, na voljo za 7-Multi prijave.

Prednosti

 • 7 Multi-prijava.
 • Stroga politika brez zapisov.
 • 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja.
 • Odblokira največ vsebine.

Slabosti

 • Hitrosti povezave lahko zaostajajo.

Kako zakon obravnava spletno zasebnost na Tajskem?

Tajska je maja 2019 sprejela zakon o osebni zaščiti B.E. 2562 (2019), znana kot PDPA.

Zakon je vsem podjetjem, ki poslujejo na Tajskem ali poslujejo na Tajskem, dal skladnost z njegovimi direktivami.

Zakon naj bi posodobil, kako naj bi ustava obravnavala osebne podatke na internetu.

Nekatere njegove značilnosti vključujejo, da strankam daje možnost, da se odpovejo piškotkom, ki so povezani s sledenjem, vsem strankam sporočijo kakršne koli podatke in kar je najpomembneje, ustanovil je Odbor za varstvo osebnih podatkov (PDPC), ki bo nadziral izvajanje zakona..

Kršitve tega zakona lahko privedejo do glob in kazenskega pregona za podjetja, ki so spoznana za krive.

Tajska’s Odpravljena preteklost, ki vključuje internetno cenzuro in nadzor

The “lèse-majesté” (poškodovano veličanstvo) je zakon, ki vsakršno spletno kritiko, zasmehovanje ali žalitev monarhije naredi za kaznivo dejanje in zaporno kazen traja najmanj 15 let. Državljani so bili zaprti zaradi objavljanja in deljenja objav na Facebooku.

Ekipa 60-70 oseb, imenovana Tehnološki oddelek za zatiranje kriminala (TCSD), je specializirana za urejanje interneta, spremljanje interneta za žaljive vsebine.

Po vojaškem udaru leta 2014 je bilo več spletnim mestom prepovedano, da bi spletno svobodo pod drobnogledom nadzirali.

Novinarji, študenti, turisti in drugi ljudje so se redno morali obrniti na VPN kot rešitev internetne cenzure, ki jo oblasti postavijo na internet.

Poleg tega, da vam internet nudijo svobodo in anonimnost, če vas organi nenehno spremljajo, VPN-ji lahko pomagajo pri prenosu vsebin s spletnih strani, kot so Netflix, Hulu in Disney +, ki je omejeno na geo in ni mogoče dostopati znotraj Tajske.

Ljudje tudi sprašujejo

Ali so VPN-ji zakoniti na Tajskem?

Na papirju so VPN-ji popolnoma tačni na Tajskem. Vendar je vlada v zadnjih nekaj letih ustanovila pobudo, imenovano Cyber ​​Scouts.

Tajske najstnike novači in jih indoktrinira, da poročajo prijatelje, družinske člane in vsakogar iz njihovega neposrednega kroga, za katerega sumijo, da morda uporabljajo VPN-je za prikrivanje svojega IP-ja za ustvarjanje in skupno rabo vsebine, ki krši zakon lèse-majesté.

Kateri so najboljši brezplačni VPN-ji za osebni računalnik?

Na spletu je na stotine spletnih strani VPN, ki so brezplačne za uporabo.

Vendar morajo uporabniki razumeti, da na teh spletnih mestih nimajo kritičnih funkcij, zaradi katerih bi bilo treba najprej imeti VPN.

Strežniki so omejeni, hitrosti prekinitve povezave so visoke, omejitve pasovne širine in predvsem tam’ni zagotovilo, da se vaši podatki ne bodo posredovali oglaševalcem ali še huje, sami vladi.

Če ti’resno razmišljate o tem, da bi se maskirali iz strašljivega TCDS, potem je plačana storitev VPN veliko bolj smiselna in pametna možnost.

Ali lahko gledam Netflix na Tajskem?

Da, leta 2016 je Netflix uradno postal na voljo na Tajskem.

Vendar pa tam’s ogromno geo-omejene vsebine na Netflixu, do katere gledalci na Tajskem ne morejo dostopati.

Z uporabo VPN lahko to težavo hitro rešite in takoj obidete vse geo-omejitve, ki jih ima Netflix.

Kaj je najboljši VPN za PUBG na Tajskem?

Večina VPN-jev vam bo lahko dala vse osnovne funkcije za zagon PUBG-ja na Tajskem.

Najboljša možnost bi bila nedvomno PureVPN.

To je’Namenski tajski strežniki zagotavljajo hitre in neprekinjene povezave, hkrati pa vam omogočajo gladko in prijetno izkušnjo.

Zavijanje stvari

Uporaba interneta je na Tajskem v zadnjih nekaj letih postala nevarna. Ljudje so se soočili s sodnimi postopki zaradi svojih digitalnih dejavnosti. VPN lahko prek spleta prikrije vašo identiteto in vas varuje.

PureVPN je najboljša vsestranska možnost, saj nudi vse potrebne funkcije, ki zagotavljajo varnost uporabnikov med brskanjem po internetu. Surfshark je, po drugi strani, bolj ugodna proračunska in izredno učinkovita možnost.

V spodnjem razdelku za komentarje nam sporočite, kako je izgledala vaša izkušnja s temi možnostmi.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me