Най-добрите VPN услуги за Тайланд: 5 надеждни и тествани приложения за 2020 г.

Безопасността в интернет стана трудна тема в Тайланд, особено след преврата през 2014 г.’преврат. Гражданите са арестувани, глобявани и измъчвани заради интернет дейността си.

В такава среда надеждният VPN е критичен инструмент за повечето тайландци. Не само увеличава потребителя’s безопасност и анонимност онлайн, но също така им позволява достъп до забранено съдържание.

Ето защо за много жители на Тайланд наличието на VPN е необходимост. По-долу съм изброил някои от най-добрите VPN за Тайланд, след като ги оцених по множество фактори.

Най-добрият VPN за Тайланд

5 най-добри VPN услуги за Тайланд (обобщение)

 1. PureVPN: 12 специализирани сървъри в Тайланд осигуряване на достъп на потребителите до най-добрите функции навсякъде и извън Тайланд. Той може да бъде вашият доставчик на VPN само за $ 2,91 / месец .
 2. Surfshark: Лесен за използване и надежден. Изберете за Surfshark днес да използва 1040+ сървъра в повече от 140 страни, включително Тайланд с лесен за използване интерфейс. Няма по-добри VPN-та там, които се предлагат само за 1,99 долара на месец .
 3. Ivacy: Проектиран за поточно предаване. Перфектен доставчик на VPN за потребители, натрупан от дълги буферни чакания и бавна скорост. Изгодна сделка само с 2,25 долара на месец
 4. ExpressVPN: Най-бързият VPN в индустрията. За геймърите, които го правят’не искам изоставането да застраши тяхното игрово изживяване, докато сте в PUBG или Fortnite. Забравете притесненията за изоставането само от $ 8,32 на месец .
 5. CyberGhost: 10 местни сървъра в Тайланд. Предназначен за потребители, които прекарват часове в безкраен вихър върху съдържание онлайн. Специализирани тайландски сървъри, за да поддържат вашия интернет без прекъсвания достъпен само $ 2,75 / месец .

Защо VPN е необходим в Тайланд?

Виртуалната частна мрежа (VPN) е най-добрият инструмент за гарантиране на завършена онлайн анонимност и интернет сигурност. VPN мрежите предлагат множество функции, които ви позволяват да продължите да се възползвате от предимствата на интернет, без да се притеснявате дали вашата онлайн активност ще бъде наблюдавана от никого.

Освен всички технически предимства, VPN може да ви предложи много и по отношение на забавленията. Netflix, Hulu, Disney + и Amazon Prime бързо се превърнаха в предпочитан избор на милиони заради своите библиотеки със съдържание.

Въпреки това, понякога има определени гео ограничения за някои от тяхното съдържание, което означава, че потребителите извън определени региони не могат да получат достъп до това съдържание.

VPN ще ви позволи да продължите да предавате и да се наслаждавате на любимото си съдържание. Освен това тайландската телевизия също се е превърнала в чудесен източник на забавление. За съжаление, по-голямата част от това съдържание е географско ограничено за гледане само в Тайланд.

За expats, VPN ще ви позволи да настроите вашите сървъри в Тайланд и да продължите да се наслаждавате на Thai TV 3, канал на Workpoint или канал GMM 25.

Най-добрите тайландски VPN мрежи през 2020 г.

За да избегнете неприкосновеността на личния живот и интернет за свободата в Тайланд, тези топ 5 VPN трябва да се окажат невероятно полезни:

1. PureVPN - Най-добрият VPN за Тайланд

 • Цена: $ 2,91 / мес
 • Рейтинг на доверен пилот: 5.0

PureVPN логоБазирайки се в Хонконг, PureVPN поставя най-много кутии, когато става дума за предимствата, които може да предостави на своите потребители.

С повече от 2000 сървъра в повече от 140 страни, включително десетина в Тайланд, малко други VPN предоставят достъп до толкова съдържание, колкото PureVPN.

Тайландските сървъри ще гарантират, че потребителите никога не пропускат тяхното местно съдържание, ако го имат’и извън тяхната държава.

Ти спечели’не трябва да се притеснявате за съвместимост, тъй като PureVPN се поддържа на Android, Mac, Windows, iOS и Linux. Освен това, там’s пълна поддръжка за Kindle и игрални конзоли като PS4 и Xbox One.

5 налични мулти регистрации с криптиране AES-256 след PPTP, L2TP, IKEv2, IPSec и OpenVPN протоколи гарантират максимална сигурност.

Професионалисти

 • 12 специални тайландски сървъри
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите
 • 5 мулти-входа
 • Не са записани течове на DNS или WebRTC
 • Съвместимост за Android, Mac, Windows & IOS

Против

 • Потребителският интерфейс може да бъде по-прост

2. Surfshark - лесен за използване и надежден

 • Цена: $ 1.99 / месец
 • Рейтинг на доверен пилот: 4.4

Surfshark-логоБазиран на Британските Вирджински острови, Surfshark е най-добрият избор за живеещите в Тайланд. Това е благоприятна за бюджета услуга, която не отговаря на всички шансове да върви срещу топ конкуренти на пазара.

Surfshark предоставя на своите потребители достъп до 1040+ сървъри в 140+ страни, включително Тайланд. Освен това потребителите могат да се насладят на безпроблемна услуга Surfshark на своите Android, iOS, Mac, Windows, както и на Linux устройства.

Най-добрата част от всички; можете да използвате VPN, за да отблокирате Netflix и други поточни уебсайтове като BBC iPlayer, Amazon Prime, Hotstar, Voot, Hulu и дори Disney Plus

Тя следва военното ниво AES-256-GCM криптиране, поддържащо IKEv2 и OpenVPN протокол, което го прави сигурна и надеждна услуга, достъпна за използване на неограничени устройства.

Професионалисти

 • 1040+ сървъра в 140+ страни
 • Режим на камуфлаж
 • Поддръжка за неограничени устройства
 • Строга политика без регистрация

Против

 • Обслужването на клиенти може да бъде по-добро

3. Ivacy - Проектиран за сигурното поточно предаване

 • Цена: $ 2.25 / месец
 • Рейтинг на доверен пилот: 5.0

Най-добрите VPN услуги за Тайланд: 5 надеждни и тествани приложения за 2020 г.Надеждното обслужване и удовлетвореността на клиентите са съставките на Ivacy’s успех за повече от десетилетие.

Тя дава на потребителите безпрецедентна възможност да персонализират връзката си със сървъра, в допълнение към това, че е една от най-достъпните налични опции.

Кръстосано съвместим за iOS, Mac, Windows и Android, той може да бъде перфектният доставчик на VPN за потребители, които прехвърлят неограничено съдържание на множество устройства.

Функцията за разделяне на тунели прави преживяването на потока още по-добро чрез Ivacy.

Стандартно шифровано AES-256-GCM за индустрията, както и L2TP и IKeV2 протоколи, гарантират, че Ivacy ще бъде надежден избор като следващия ви доставчик на VPN.

Професионалисти

 • Обслужването на клиенти е отраслов показател.
 • Най-добрата поддръжка за поточно предаване.
 • Строга политика без регистрация.
 • Един от най-достъпните варианти.

Против

 • Техническата поддръжка се нуждае от подобрение.

4. ExpressVPN - Перфектен за любителите на играта

 • Цена: $ 8.32 / месец
 • Рейтинг на доверен пилот: 5.0

5-ExpressVPN-LogoМакар че потребителите могат да плащат на по-високата цена за ExpressVPN, множеството функции, които биха имали достъп, за да си струва допълнителните пари.

ExpressVPN поддържа най-бързите сървъри в 94 държави, включително Тайланд.

Те го правят идеален избор за ентусиазирани геймъри в допълнение към кръстосаната му съвместимост за iOS, Windows, Android и Mac.

Друга функция, уникална за ExpressVPN, е мрежовото заключване, състоянието на най-модерното убийство, което ограничава целия интернет трафик във вашата мрежа, ако връзката ви е прекъсната.

Стандартното AES-256 битово криптиране използва протоколите на OpenVPN UDP, OpenVPN TCP, L2TP / IPsec, IPsec, IKEv2 и PPTP, което го прави един от най-добрите VPN за геймърите и обикновените потребители като цяло на пазара..

Професионалисти

 • Идеален за игри с най-бързите сървъри.
 • Мрежово заключване.
 • Поддръжка за Bitcoin.
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Против

 • По-скъпи от другите VPN в този списък.

5. CyberGhost: Създаден за деблокиране на гео-графично съдържание

 • Цена: $ 2.75 / месец
 • Рейтинг на доверен пилот: 4.5

CyberGhost логоАко ти’отново един от потребителите, които прекарват часове в края, превъртайки се в интернет, тогава CyberGhost е идеалната опция за вас.

Потребителите могат да се възползват от повече от 6000 сървъра, работещи в 90 различни страни, включително 10 в Тайланд.

Освен това той предлага пълна съвместимост за Android, iOS, Linux, Mac и Windows.

Най-добрата характеристика е центърът за данни NoSpy: CyberGhost’Специализиран сървър, който използва специална връзка за допълнително укрепване на 256-битовото си криптиране, поддържано от OpenVPN, L2TP-IPsec и PPTP протоколи, достъпни за 7-Multi влизания.

Професионалисти

 • 7 мулти-входа.
 • Строга политика без регистрация.
 • 45-дневна гаранция за връщане на парите.
 • Деблокира най-много съдържание.

Против

 • Скоростите на връзката могат да изостават.

Как законът се справя с онлайн поверителността в Тайланд?

През май 2019 г. Тайланд прие Закона за лична защита B.E. 2562 (2019), известен като PDPA.

Законът даде на всички компании, които оперират от Тайланд или извършват дейност в Тайланд, да се съобразят с неговите директиви.

Законът има за цел да модернизира начина, по който конституцията има за цел да се справи с личните данни в интернет.

Някои от неговите забележителни функции включват предоставяне на възможност на клиентите да се откажат от всякакви бисквитки, свързани с проследяване, уведомяване на всички клиенти за всякакви данни и най-важното - създаден Комитет за защита на личните данни (PDPC), който да контролира прилагането на закона.

Нарушенията на този закон могат да доведат до глоби и наказателно преследване за компании, признати за виновни.

Тайланд’s Проблеми с миналото, включваща интернет цензура и наблюдение

Най- “обида на държавен глава” (наранено величие) е закон, който превръща всякаква критика, подигравки или обиди към монархията в престъпление, носеща присъда затвор минимум 15 години. Гражданите са хвърлени в затвора за правене и споделяне на публикации във Facebook.

Екипът от 60-70 души, наречен Отдел за потискане на технологичните престъпления (TCSD), е специализиран в регулирането на интернет, мониторинга на интернет за обидно съдържание.

След военния преврат през 2014 г. на няколко уебсайта беше забранено въвеждането на онлайн свобода под контрол.

Журналисти, студенти, туристи и други хора редовно трябваше да се обръщат към VPN като решение за интернет цензурата, която властите пускат в интернет.

Освен че ви предоставят свобода и анонимност в интернет в лицето на властите на постоянна бдителност, VPN мрежите могат да ви помогнат да предавате съдържание от стрийминг сайтове като Netflix, Hulu и Disney +, които са ограничени географски и не могат да бъдат достъпни в Тайланд.

Хората също питат

Легални ли са VPN в Тайланд?

На хартия VPN-ите са напълно легални в Тайланд. През последните няколко години обаче правителството създаде инициатива, наречена киберскаути.

Той набира тайландски тийнейджъри и ги индоктринира, за да докладват на приятели, членове на семейството и всеки от техния близък кръг, за когото подозират, че може да използва VPN-та, за да маскира своя IP, за да създава и споделя съдържание, нарушаващо закона lèse-majesté.

Кои са най-добрите безплатни VPN за компютър?

Има стотици уебсайтове за VPN онлайн, които са безплатни за използване.

Потребителите обаче трябва да разберат, че на тези уебсайтове липсват критичните характеристики, които налагат на първо място да има VPN.

Има ограничени сървъри, скоростта на прекъсване е висока, ограничения на честотната лента и най-вече там’s няма гаранция, че вашите данни не се препращат на рекламодатели или по-лошо - на самото правителство.

Ако ти’сериозно се опитвате да се маскирате от страховития TCDS, тогава платената VPN услуга е много по-разумна и мъдра опция, за която да потърсите.

Мога ли да гледам Netflix в Тайланд?

Да, през 2016 г. Netflix официално стана достъпен в Тайланд.

Въпреки това, там’s огромно количество гео ограничено съдържание в Netflix, до което зрителите в Тайланд не могат да получат достъп.

Използването на VPN може бързо да реши този проблем и да ви позволи да заобиколите всички гео ограничения, които Netflix има.

Кой е най-добрият VPN за PUBG в Тайланд?

Повечето VPN ще могат да ви дадат всички основни функции за стартиране на PUBG в Тайланд.

Най-добрият вариант обаче безспорно би бил PureVPN.

То’Специализираните тайландски сървъри ще гарантират бързи и непрекъснати връзки, като същевременно ще ви осигурят гладко и приятно изживяване.

Опаковане на нещата

Използването на интернет стана опасно в Тайланд през последните няколко години. Хората са изправени пред съдебни действия за своите цифрови дейности. VPN може да прикрие самоличността ви онлайн и да ви пази.

PureVPN е най-добрата всестранна опция, тъй като предоставя всички необходими функции, за да гарантира безопасността на потребителите, докато сърфират в интернет. Surfshark, от друга страна, е по-благоприятният за бюджета, но изключително ефективен вариант за избор.

Уведомете ни в секцията за коментари по-долу как е бил опитът ви с тези опции.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me