Най-добрият VPN за Индия – Ръководство за защита на потребителите в страната

Индия има един от най-високия брой интернет потребители в света, но все пак те не са напълно безплатни и сигурни поради широката държавна цензура, която се пази от закона. Повечето от тези ограничени дейности включват любими потребители като сайтове на Torrenting, което затруднява индийските потребители да получават пълна стойност от интернет връзките си..

Използвайки Най-добър VPN може да позволи на индийските потребители да заобиколят тези ограничения безопасно, да ги направи сигурни срещу авторитетен надзор, да деблокира гео ограничено съдържание като Netflix US и дори да ги пази от заплахи от злонамерен софтуер денонощно.

За да ги насочите към най-добрия избор, ето обширен преглед за най-добрия VPN за Индия, съдържащ ръководства за законност, информация за законите за авторските права в Индия, най-високо платените VPN с индийски сървъри, разблокиращи ръководства за Hotstar и още от BestVPN.co

Реалността на индийските киберправни насочени торент потребители

Въпреки че е светска демокрация, Индия все още е известна с това, че е място, което от време на време е свидетел на голям процент на цензура в интернет. Забранените уебсайтове включват уебсайтове за запознанства, торент сайтове като ThePirateBay и дори сайтове за стрийминг на видео като Vimeo и Daily Motion.

Много телекомуникационни фирми в Индия и доставчици на интернет услуги са работили в унисон с правителството, за да следят постоянно потребителите на интернет и да им попречат да посещават уебсайтове, до които бившият ограничава достъпа.

Освен това, съгласно Закона за авторското право от 1957 г., можете да бъдете глобени до INR 3 Lakh (4485 долара според преобладаващите валутни курсове на 25 април 2018 г.) и да изтърпите присъда от 3 години затвор, ако бъдете хванати да се опитвате да ограничите достъпа. съдържание.

Индийската музикална и филмова индустрия също е съучастник в това, че прави тези ограничения по-строги. Например напр. Известно е, че Star India Pvt Ltd, която е собственост на 21st Century Fox, забранява уебсайтовете, като принуждава доставчиците на интернет услуги да го правят въз основа на нарушаване на авторски права..

За Torrenting в Индия или за заобикаляне на общата интернет цензура, налагана от властите, се нуждаете от Най-добрият VPN за Индия, който не само е много сигурен, но и осигурява масово изпълнение на индийските потребители масово.

Най-добрият VPN за Индия - нужда от време

Законите за авторското право могат да приземят повечето хора в правни и финансови проблеми в голям брой страни по света и няма причина да се смята, че това не може да се случи на потребител в Индия.

Противно на общоприетото схващане, то’Не са само западните страни или Китай, където практикуват нетърпимост към безплатни интернет дейности, като торентинг. Можете също така да бъдете глобени или затворени за опит да получите достъп до защитени или забранени уебсайтове в Индия, както това се случва в други страни със строги режими за нарушаване на авторски права..

Най-добрият начин да се защитите онлайн от такава драконична, обвързваща, ограничаваща и увреждаща интернет цензура е да използвате Best VPN за Индия.

Топ VPN за Индия трябва да осигури голям брой сървъри в Индия и съседни места като Пакистан, Хонконг или дори Шри Ланка, за да гарантира по-бързи скорости и полезен опит. Той дори трябва да предлага широки функции за защита като превключвател за Internet Kill, двойно криптиране, защита от течове на DNS и Onion през VPN, за да защити потребителите от всякакви спонсорирани от правителството програми за наблюдение в Индия.

Освен това, потребителите трябва винаги да следват безопасни практики за използване на интернет, като например да не кликват върху съмнителни връзки, които могат да доведат до нахлуване на злонамерен софтуер или да не споделят финансовите си данни на някакви онлайн форуми, за да се предпазят от измами в Индия.

Вземете най-доброто VPN за Индия

Законна е VPN в Индия?

Освен някои временни забрани за използване на VPN в Интернет в някои държави по време на граждански и политически вълнения, използването на VPN остава съвършено легален в Индия.

Въпреки това, властите могат да поискат да предадете вашите потребителски идентификационни данни, ако те не могат сами да дешифрират шифрованите съобщения, получени от вашата VPN. Въпреки че винаги можете да откажете такива искания, като прегледате съд’s няма връщане назад, ако вашият VPN доставчик реши да прехвърли регистрационните си файлове към властите и по този начин да ви изпадне в големи проблеми.

Безопасно ли е да използвате Best VPN за Индия?

VPN доставчиците, които постоянно поддържат голямо количество трупи, не са това, с което желаете да се свържете, ако се опитвате да се защитите от властите и онлайн наблюдение от страна на държавните агенции.

Най-добрият VPN за Индия не трябва да е изрично посочен нулева политика за регистрация но трябва да има чиста история, която включва отхвърляне на исканията за екстрадиция на данни от властите (пример е посочен в списъка на BestVPN по-долу) или никога не е бил подлаган на неудобно изтичане на данни.

Най-добър VPN за Индия 2018

Както бе споменато по-рано, най-добрите доставчици на VPN са най-добрите гаранции за осигуряване на върховно потребителско изживяване и ултра-степенна сигурност. Има много VPN услуги там, номериращи се в 100-те, но не всички от тях могат да защитят поверителността на потребителя, както може най-добрият VPN.

Най-добрите VPN за Индия не само ще пазят потребителските данни чрез военно криптиране и сигурни протоколи, но също така ще предоставят на потребителите обширен списък с други невероятни функции, придружаващи редовния им сервизен пакет. Това включва някои от фантастичните функции като Най-добрата VPN за Torrenting и P2P поддръжка чрез специализирани сървъри, гео-ограничено съдържание и сайтове за стрийминг, деблокиращи и лесни за използване, съвместими с много навигация приложения и още много други.

Изтеглено след тестване и преглед на 100s VPN, тук е изключително екскурзовод, персонализиран за потребителите в страната от BestVPN.co за най-добър VPN за Индия 2018:

Доставчици Цена ($) Характеристики Оценка Отстъпка Посетете доставчика

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 $1.99На месец

  • 800+ сървъра в 50+ страни
  • AES-256-GCM Шифроване
  • 24/7 Чат на живо
  • Няма политика за регистрация
  • Неограничени едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Надежден 83% посещение на сайта с отстъпка
  Прочетете рецензия

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 $2.91На месец

  • 2 000+ сървъра в 140+ страни
  • 256-битово криптиране AES
  • 24/7 Чат на живо
  • Няма политика за регистрация
  • 5 едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Надежден сайт за посещение с отстъпка 73%
  Прочетете рецензия

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 $8.32На месец

  • 3 000+ сървъра в 94 държави
  • 256-битово криптиране AES
  • 24/7 Чат на живо
  • Няма политика за регистрация
  • 3 едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Надеждни 35% отстъпка за посещение на сайта
  Прочетете рецензия

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9.95 $2.25На месец

  • 1000+ сървъра в 100 локации
  • 256-битово стандартно военно криптиране
  • Поддръжката на чат на живо е отлична
  • Доставчик на нули
  • Налични са 5 мулти-входа
  • Приложения за Windows, Mac, Android, iOS и Chrome

  Надежден 77% отстъпка Посетете сайта
  Прочетете рецензия

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12,99 $2.75На месец

  • 3 700 сървъра в 60 държави
  • 256-битово AES криптиране
  • 24/7 Чат на живо
  • Строга политика без регистрация
  • 7 едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Reliabile 77% отстъпка Посетете сайта
  Прочетете рецензия

NordVPN - Функции за сигурност на Apex като VPN за Индия:

Този VPN се характеризира с комбинация от устойчивост и сигурност, което го прави един от най-добрите тегления на партидата за VPN в Индия. NordVPN е чудесен за деблокиране на гео ограничено съдържание като Hotstar, ако го гледате извън Индия. Той има функция за SmartPlay, за да осигури оптимална производителност в стрийминг сайтове. Трябва да знаете повече? След това прочетете обширния ни преглед на NordVPN.

Най-добрият VPN за Индия

Той добави още сървъри и сега общият брой е 4047 сървъра в 62 страни, включително тези в Индия, които предлагат висока анонимност онлайн. NordVPN приветства P2P и Torrenting потребителите, като предоставя специални сървъри.

На защитния фронт, той има DoubleVPN и Onion над VPN като допълнителни функции, освен най-доброто в клас криптиране и множество поддръжка на протоколи, включително OpenVPN изчислимост.

Приложенията работят удивително добре на всички налични платформи като Mac, Windows, Android, iOS и други. Той има невероятна поддръжка и ръководства за раздели за по-голяма лекота на потребителите.

Годишният абонамент се оценява на $ 83,88, докато двугодишният абонамент се предлага на $ 119,7 и остава най-доброто им предложение досега.

Отделно от това, това е единственият топ VPN, който предлага Индия VPN Безплатна пробна версия без зададени въпроси.

Професионалисти

 1. Tor с VPN функция за сигурно сърфиране в Индия.
 2. Безплатен пробен период.
 3. Налично е двойно криптиране.
 4. 3359 сървъра в 60+ страни.
 5. Множество методи за плащане.
 6. OpenVPN, IKEv2 / IPSec, L2TP / IPSec, PPTP и SSTP протоколи.
 7. Функция SmartPlay за поточни сайтове.

Против

 1. Скъп месечен план (Не е подходящ за краткосрочни потребители).

Вземете NordVPN

Частен достъп до Интернет - предлага защита от FaceNiff и Firesheep като VPN за Индия

Фаворит Reddit, този VPN управлява въртенето според показателите за удовлетвореност на клиентите. Той предлага всичко, което правят и другите най-добри VPN мрежи, но нивата на производителност на тези функции са ненадминати в индустрията. Понастоящем предлага 3035+ сървъра в 29 големи страни, което прави разблокирането на всякакъв вид гео ограничения. Прочетете нашия частен преглед за достъп до интернет, за да научите повече.

Частен достъп до Интернет за Индия

Netflix, Hulu, Amazon Prime, Hotstar, всички те могат да бъдат лесно достъпни през любимите ви страни чрез PIA. Има вграден рекламен блокер и идентификатор на зловреден софтуер, който ви гарантира безпроблемно изживяване.

Но най-добрата част за PIA е, че не позволява на хакерите, които използват FaceNiff и FireSheep, да нахлуят в профилите ви в социалните медии, когато сте на обществен WiFi.

В момента PIA предлага сървъри в Индия за най-добър достъп и по-бързи скорости за потребителите в страната.

PIA индийски сървър

Най-добрият му план за ценообразуване е двугодишният абонамент, който ще бъде таксуван 69,95 долара веднъж, докато годишният план струва на потребителя 39,95 долара, таксуван веднъж..

Професионалисти

 1. Защитава потребителите на обществен Wifi като най-добрата VPN за Индия.
 2. Поддържа се OpenVPN, L2TP / IPsec.
 3. P2P Поддръжка е налична.
 4. Нулеви трупи.
 5. 5 Едновременни връзки.
 6. Неограничена честотна лента.

Против

 1. Специализираните приложения са малко трудни за използване за начинаещи.

Вземете частен достъп до Интернет

PureVPN - Най-добрият VPN за отблокиране на Hotstar извън Индия:

Има милиони потребители на популярни стрийминг сайтове като Netflix и Amazon Prime в Индия, но поради гео ограниченията на съдържанието те може да не са в състояние да гарантират пълноценно използване на абонаментите си. PureVPN’Огромната мрежа от 750+ сървъра, разпространени в огромни 140 страни, включително 3 в Ченай, Индия, може да накара потребителите да получат пълна стойност от своите поточни абонаменти.

PureVPN за Индия

Независимо дали искате да отблокирате Netflix US или да получите достъп до специализирана поддръжка Torrenting или P2P, PureVPN може да го направи за вас.

На защитния фронт разполага с военно криптиране AES 256 и поддръжка на множество протоколи, включително OpenVPN и L2TP, а също така предлага да се защитят ъпгрейди чрез Kill Switch, Split tunneling, Double VPN и Onion през VPN опции.

Въпреки това, той поддържа някакъв вид дневник, но те ще бъдат обърнати само ако се отдадете на всякакъв вид престъпни дейности като кибертормоз, киберстатинг или дори спам.

PureVPN остава най-добрият VPN за Индия по отношение на висока достъпна цена с 2-годишен абонамент за пакет, който в момента се предлага само за $ 69 еднократно. Годишен абонамент също може да се закупи на стойност 58,92 долара. Вижте нашия PureVPN преглед, ако искате да научите повече за неговите функции.

Професионалисти

 1. Деблокиране на Hotstar като VPN за Индия.
 2. DDoS защита.
 3. Специализирана поддръжка за поточно предаване.
 4. P2P и Torrent сървъри.
 5. 750 + сървъри в 141 страни.
 6. VPN гореща точка.
 7. Nat Firewall.
 8. Поддръжка на множество протоколи, включително OpenVPN и L2Tp.
 9. Позволява разделяне на тунели.

Против

 1. Поддържа някои дневници.
 2. Безплатна пробна версия не е налична.

Вземете PureVPN

ExpressVPN - Осигурява строга защита срещу ISP защита като VPN за Индия:

В един от най-добре забелязаните случаи в VPN домейна, ExpressVPN отказа да предаде журнали за данни на турските власти по време на разследване на наказателно дело. Доставчикът отрече, че е съхранявал всякакви регистрационни файлове, които говорят много за дължините, за които преминава, за да гарантира поверителността на своите потребители.

ExpressVPN за Индия

ExpressVPN е най-сигурният ви залог като VPN за Индия, ако се опитвате да избегнете наложените програми за наблюдение и опитите за регистриране на задвижвани от интернет доставчици, които компрометират вашата анонимност онлайн.

ExpressVPN притежава глобална сървърна мрежа, обхващаща 2000 + сървъри и пламенно осигурява съвместими приложения и разширения за всички популярни ОС и браузъри. Базирана е на Британските Вирджински острови, което гарантира, че е далеч от страни с авторитарни режими на данни (Нашият актуализиран и подробен преглед ExpressVPN е на разположение).

Експресна услуга ExpressVPN Индия

В приложенията има превключвател за убийство и заедно с компетентната защита от течове на DNS, вашите сесии за сърфиране са все по-сигурни, когато са обхванати от ExpressVPN.

Ценовите планове са малко скъпи, но годишният план струва $ 99,95, фактурирани веднъж, докато полугодишният абонамент се таксува на $ 59,95.

Професионалисти

 1. Мощни защитни функции за индийски VPN потребители.
 2. Специализирани приложения и разширения за браузъри.
 3. Трудно, военно криптиране.
 4. Поддръжка на множество протоколи.
 5. Политика за нулеви регистрации.

Против

 1. Няма специални P2P сървъри.
 2. Скъп спрямо конкурентните услуги.

Вземете ExpressVPN

IPVanish - най-добрият брой сървъри като VPN за Индия

Този доставчик предлага 6 местни индийски сървъра, разположени в Ню Делхи, за да укрепи онлайн поверителността на потребителите в страната и да направи удивително лесен достъп до Hotstar за потребители извън Индия.

Ако обаче искате да гледате Netflix US или Amazon Prime US от Индия, IPVanish VPN предлага повече от 1000 сървъра, за да гарантира мощно деблокиране.

IPVanish за Индия

Скоростите останаха доста последователни по време на нашите тестове и достигнаха знака по отношение на производителността в стрийминг сайтовете. Той предлага 5 едновременни връзки в един акаунт и предлага специализирани приложения за популярни ОС като Mac и Android сред другите.

Предлага се 7-дневно възстановяване, заедно с 24/7 поддръжка за клиенти за максимално удобство на потребителя.

IpVanish предлага три ценови плана, които включват месечни, тримесечни и годишни абонаменти. Най-добрият план сред тях струва $ 79,99 за пълно 12-месечно абонаментно предложение.

Професионалисти

 1. VPN за Индия с голям брой местни сървъри.
 2. 1000+ VPN сървъри и 40 000+ IP’с.
 3. Деблокира гео-ограничено съдържание като Netflix.
 4. Поддръжка на множество протоколи, включително OpenVPN.
 5. Функции като Kill Switch, IPv6, DNS защита от теч.
 6. 5 едновременни връзки.

Против

 1. неотворено’все още не предлагам безплатна пробна версия.

Вземете IPVanish

Най-добрият VPN за Индия безплатно

Безплатните VPN мрежи могат да бъдат много трудни понякога, като се има предвид фактът, че много доставчици обединяват потребителите, като твърдят, че предлагат безплатен VPN с най-добра сигурност, но не правят нищо повече от изтриването им, като продават данните си на трети страни или изпращат злонамерен софтуер.

Най-добрият VPN за Индия безплатно

Все още има някои добри безплатни VPN мрежи, на които можете да се доверите, но за съжаление никой от тях не предлага местни индийски сървъри. Че’Тъй като повечето VPN потребители идват от американския и европейския регион и като се има предвид изключително ограничения брой сървъри, които Free VPN може да предложи, има много ограничена възможност всеки свободен VPN предлага сървъри в Индия.

По-долу са 3 високонадеждни India VPN Free и определено можете да надстроите до техните платени планове, за да се възползват от техните сървъри в Индия:

 1. Tunnelbear VPN - предлага високо сигурна безплатна VPN услуга за Индия
 2. WindscribeVPN - Има ограничение на честотната лента от 10 GB / месец на безплатния си VPN план
 3. Hide.Me - е невероятно бърз по отношение на скоростта като безплатен VPN за Индия

Индийски VPN прокси

Прокситата са алтернативен инструмент за защита на VPN мрежи и въпреки че те не’не предоставяйте криптиране или поддръжка на тунел за сигурен протокол, те са достатъчно добри, за да ви защитят, ако просто искате да пренасочите IP адреса си през нов сървър.

Ето най-добрите VPN прокси сървъри, които можете да използвате в Индия:

 1. Websurf.in
 2. Proxify
 3. Proxfree
 4. Kproxy
 5. Бърз прокси за САЩ
 6. Hide.me (прокси версия)
 7. Hidester
 8. Whoer.net
 9. VPNBook
 10. Megaproxy

Най-добрият VPN за Индия Hotstar

Най-добрият VPN за Индия може да ви осигури най-добрия начин да деблокирате абонамента си за приложение Hotstar или за уебсайтове извън Индия. Всичко, което трябва да направите е да се свържете с индийските сървъри на който и да е от горепосочените ни най-горе VPN и да се насладите на любимото си съдържание на Hotstar.

Ако това не го прави’Ако работите, винаги можете да поискате поддръжката им 24 часа в денонощието, за да ви предоставят специален IP адрес, който ви дава валиден маршрут за поточно предаване.

Разблокиране на Hotstar

Най-добрият VPN за India Chrome

Като се има предвид, че браузърът Chrome е най-популярният портал за достъп до интернет в света за обикаляне на онлайн домейна, в Индия ще има милиони потребители, които биха искали сигурност от най-висок клас за него.

Най-добрият VPN за India Chrome

Тук е връщане на Топ VPN за Chrome браузър, който предлага съвместими разширения и предлага специални индийски сървъри:

 1. Чист VPN
 2. Nord VPN
 3. Изразете VPN
 4. Иваци VPN
 5. Частна интернет достъпна VPN
 6. Torguard.net
 7. VPN на тунела
 8. Скриване.me VPN
 9. Windscribe VPN

Най-добър VPN FAQ

Предава се в законно в Индия?

Потокът е легален в Индия и много популярни сайтове за стрийминг като Netflix и Amazon Prime и дори индийският сайт за стрийминг Hotstar има милиони потребители, произхождащи от Индия. Така че, важно е да имате най-добрия vpn за стрийминг, за да се насладите на вашето забавление без прекъсвания.

Но тъй като много от тези сайтове не изобразяват една и съща библиотека със съдържание, т.е. Победител в Netflix в Индия’не може да видите цялото предаване, достъпно за потребител в САЩ, най-добре е да използвате Топ VPN за Индия, за да ви позволи да деблокирате гео ограничения като тези и да се насладите на любимото си съдържание без проблеми.

Въпреки това, никой India VPN Free не може да позволи законна поддръжка на Torrenting за специализирани потребители в момента.

Правен е торент в Индия?

Както в повечето страни, Torrenting се намира в законна сива зона в Индия. Изтеглянето на приемливо съдържание или софтуер чрез Torrenting като файла за настройване на браузъра Google Chrome’не бих те поставил в много проблеми. Истинският проблем започва със съдържание, което е чувствително и притежавано от големи медийни къщи.

Този вид съдържание е защитено с авторски права и споделянето му чрез торент може да ви създаде проблеми, ако не го направите’не се предпазвайте чрез Top VPN.

Как да отблокирате Hotstar извън Индия?

Hotstar е невероятна онлайн услуга за стрийминг за Индия, но за съжаление, тя’s не е достъпно за потребители извън страната в оферта за защита на защитено с авторски права съдържание. Въпреки това, винаги можете да заобиколите гео ограниченията като това чрез Best VPN.

Тук’s най-добрият начин да деблокирате Hotstar извън Индия:

 • Изберете VPN и се абонирайте за ценовия план
 • Спечелете потребителски идентификационни данни (потребителско име и парола)
 • Изтеглете Native App за вашата ОС и го инсталирайте (Повечето VPN вече предоставят специални приложения за съвместимост с множество платформи)
 • Свържете се с индийски сървър (в противен случай той спечели’t работи) и включете VPN

Насладете се на любимите си филми и предавания на Hotstar!

Най-добрият VPN за Индия

Заключение:

В световен мащаб хората започват да осъзнават повече предимствата на борбата с контрола върху онлайн поверителността си. Повечето потребители на интернет бяха хванати неосъзнати поради огромни и неудобни скандали с данни, в които бяха замесени големи фирми като Careem и Facebook, но в крайна сметка загубата не е от тези фирми, колкото от потребителите..

VPN мрежите са също толкова важни в Индия, колкото и в останалия свят, тъй като ви позволяват да продължите да използвате интернет безпрепятствено. В BestVPN.co ние защитаваме най-високата форма на интернет сигурност за потребителите по всяко време и препоръчваме безопасни практики в интернет, заедно с Най-добри инструменти за безопасно и сигурно онлайн изживяване.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me