Surfshark vs. yksityinen Internet-yhteys (PIA)

Surfshark vs. PIA


Kun Surfshark edustaa uudenlaista VPN-palvelua, yksityinen Internet-yhteys (PIA) on päässyt siihen maihin ja on suosittu valinta monille.

Yritätkö määrittää paremman valinnan näiden kahden välillä? Jos niin, niin olet oikeassa paikassa. Tarkista tämä perusteellinen Surfshark vs. PIA-vertailuanalyysi.

kohokohtia

Surfshark PIA
 1. 1040+ palvelinta 61+ maata
 2. Dynaaminen / staattinen IP käytettävissä
 3. Rajoittamaton samanaikainen yhteys
 4. Sovellukset kaikille alustoille / laitteille
 5. Vahvistettu lokiton käytäntö (tarkastettu)
 1. 3300+ palvelinta 30 maata
 2. AES-256-bittinen salaus
 3. 10 samanaikaista yhteyttä
 4. Sovellukset kaikille alustoille / laitteille
 5. Vahvistettu lokiton käytäntö (tarkastettu)

Hinnoittelu ja alennukset

Surfshark PIA
Tilausjakso 1 kuukausi 1 kuukausi
1 vuosi 6 kuukautta
2 vuotta 1 vuosi
Erikoistarjous 83% alennus 24 kuukauden suunnitelmasta 67%: n alennus yhden vuoden suunnitelmasta
Korkein hinta kuukaudessa $ 11.95 $ 10,95
Alin hinta kuukaudessa $ 1,99 $ 3,33
Yhden vuoden hinta $ 71.88 $ 39.95
Rahat takaisin takuu 30 päivää 7 päivää

PIA ja Surfshark ovat molemmat budjettiystävällisiä VPN-palveluita, jotka tarjoavat hyvää vastinetta vähemmän rahaa vastaan. Aloittamiseksi tilauksillasi on kolme tasoa.

Kuukausittainen PIA-suunnitelma maksaa sinulle 10,95 dollaria, kun taas sama Surfshark maksaa sinulle 11,95 dollaria. Sellaisenaan PIA on yleensä halvempi vaihtoehto kuukausittaisille tilauksille.

Muita PIA: lta saatavissa olevia tasoja ovat 6 kuukauden ja yhden vuoden suunnitelma. Kuuden kuukauden suunnitelma asettaa sinut takaisin 5,99 dollarilla / kuukausi, laskutetaan 35,95 dollarilla kerran.

Samaan aikaan 1-vuoden suunnitelma on saatavana hintaan 3,33 dollaria / kuukausi, mikä antaa sinulle massiivisen 67% alennuksen. Siksi käyttäjät maksavat vain minimaalisesti 39,95 dollaria 12 kuukaudesta.

Surfshark puolestaan ​​ei tarjoa 6 kuukauden suunnitelmaa. Kuukauden jälkeen ne tarjoavat käyttäjille yhden ja kahden vuoden tilaukset.

Yhden vuoden suunnitelma antaa sinulle 50%: n alennuksen alkuperäisestä hinnoittelusta. Maksat 5,99 dollaria kuukaudessa, mikä on 71,88 dollaria 12 kuukaudeksi. Tämä on melko kallista verrattuna PIA: han.

Surfshark kuitenkin korvaa sen tarjoamalla 83% alennuksen 2-vuoden suunnitelmasta. 24 kuukauden käyttöoikeudesta maksat vähintään vähintään 47,76 dollaria!

Palautuksista PIA tarjoaa vain 7 päivän takuun. Samaan aikaan Surfshark tarjoaa pidemmän 30 päivän keston palautuksen saamiseksi.

Hanki tämä paras tarjous Surfsharkille: Säästä 83% 2 vuoden erikoistarjouksesta

Hanki tämä paras tarjous PIA: lle: 67%: n alennus yhden vuoden suunnitelmasta

ominaisuudet

Surfshark PIA
Samanaikaiset yhteydet Rajoittamaton 10
Käyttöjärjestelmäsovellukset Windows, MacOS, Linux, Android, iOS, Amazon Fire TV Windows, MacOS, Android, iOS, Linux
Asenna laitteet manuaalisesti Digisovittimet, reitittimet ja Linux Jotkut reitittimet
Jaettu tunnelointi Kyllä (kaikki sovellukset) Ei
Ilmaiset lisäominaisuudet Shadowsocks-tuki, Hacklock, Blindsearch, NoBorders-tila, TrustDNS SOCKS5 välityspalvelin ja mainosten / seurannan esto

Sekä Surfshark että PIA tarjoavat erinomaisen toiminnallisuuden useilla laitteilla. Jokaisella palveluntarjoajalla on omat sovelluksesi kaikille suosituille alustoille / laitteille.

Näitä ovat Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Google Chrome, Mozilla Firefox ja jopa Fire TV: t. Saat myös reitittimen tukea Apple TV: lle.

Puhumattakaan, voit jopa löytää sovelluksia, jotka toimivat Xbox One -sovelluksen kanssa, ja Nintendo Switch -sovelluksen, joka on varsin hyödyllistä sanoen vähiten pelaajille!

Samanaikaisten yhteyksien osalta PIA tarjoaa mahdollisuuden perustaa 10 useita kirjautumisia, kun taas Surfshark menee ylimääräisen mailin.

Se tarjoaa käyttäjille rajoittamattoman määrän kirjautumisia ja ominaisuuksia, kuten Shadowsocks-tuki Kiinalle, Hacklock identiteettivarkauksien suojaamiseksi ja NoBorders-tila häiriöiden palvelemiseen..

PIA ei sitä vastoin tarjoa paljon ominaisuuksia. Heidän sovelluksistaan ​​puuttuu myös ratkaiseva “Jaettu tunnelointi” tekniikka!

Toimintojen vapauttaminen

Surfshark PIA
Netflix Joo Ei
Hulu Joo Joo
Sky Go Joo Ei
Amazon Prime Joo Ei
BBC iPlayer Joo Ei
ABS Joo Ei
CBS Joo Joo
NBC Joo Joo
ITV Joo Joo
Kanava 4 Joo Joo

Saamisen vapauttamisen suhteen sain Surfsharkilta poikkeuksellisia kykyjä. Valitettavasti PIA ei pystynyt ohittamaan niin helposti georajoituksia ja VPN-kieltoja.

Palveluntarjoaja ei onnistunut tarjoamaan tasaista suorituskykyä useilla suoratoistopalveluilla. Sellaisena se ei ehkä ole paras tapa poistaa lukituksen poisto.

Saat paremman suorituskyvyn Surfsharkilta, joka vapauttaa Netflixin, BBC iPlayerin, Amazon Primen, Hulun, Vootin, Hotstarin ja jopa Disney Plusin onnistuneesti..

Minulla ei ollut palveluntarjoajan kanssa mitään seisokkiasioita, suoratoisto oli sujuvaa jopa Ultra HD -laadulla, enkä saanut “välityspalvelin / VPN havaitsi virheen” kaikilla yllä mainituilla verkkosivustoilla.

Kiina

Kiinalaiset netizenssit etsivät jatkuvasti palveluita, joiden avulla käyttäjät voivat poistaa esto maan sisällä tai käyttää paikallista sisältöä Kiinasta muualla maailmassa.

“Suuri palomuuri” ottaa käyttöön erilaisia ​​tekniikoita, kuten VPN-palveluiden mustavalkointi, DNS-myrkytys, DNS-kaappaus ja IP-suodatus, mikä vaikeuttaa tehtävää.

Kun PIA epäonnistunut tarjoamalla mitään kannustimia kummallekaan yleisölle, Surfshark on yleensä melko vaikuttava; etenkin maassa asuville.

Se tarjoaa kiinalaisen peilisivuston, jonka avulla ihmiset voivat ladata / asentaa sovelluksiaan. Samalla se tarjoaa “NoBorders” tila.

Tämä tila aktivoi Sursfharkin’hävitetyt palvelimet, jotka muuttavat VPN-liikenteen säännölliseksi HTTP-liikenteeksi ohittaakseen maantieteelliset rajoitukset Kiinassa.

Niille, jotka haluavat ostaa VPN: n Kiinaan, ei kuitenkaan ole tukea, kuten PureVPN, joka tarjoaa 12 kiinalaista palvelinta paikallisen sisällön käyttämiseen.

Kiinan käyttäjät voivat ladata Surfsharkin omalta kiinalaiselta sivultaan täältä: https://shark-cn.com/

Asennus ja käyttöliittymä

Surfshark PIA
Ohjattu automaattinen asennus Windows, Mac, Android, iOS Windows, Mac, Android, iOS
Pääpaikan valinta List-pohjainen List-pohjainen
Lisäasetukset-sivut Joo Joo
Mobiiliystävällinen Joo Joo

Rajapinnan suhteen Surfshark’Sovellukset ovat hämmästyttävän käyttäjäystävällisiä ja intuitiivisia. Pöytäsovelluksissa on kompakti muotoilu, joka on uskomattoman helppo ymmärtää.

Sinulla on sijaintivalikko ja yhteyspainike näkyvissä heti sovelluksen avaamisen jälkeen. Tämän avulla käyttäjät voivat hyödyntää pikayhteyttä VPN-palvelimeen.

Kokoonpanoja varten napsauta vain “vaihde” kuvaketta. Se antaa sinulle vaihtoehtoja muuttaa protokollia ja salausta yhdessä muiden sovelluksen toimintojen kanssa.

Mobiilisovellukset ovat yhtä käyttäjäystävällisiä ja niillä on sama muotoilu ja ulkonäkö, mutta ne on optimoitu pienempää näyttöä varten. Dedikoidut IP-osoitteet ovat myös suoraan saatavissa sovelluksen sisällä.

Surfsharkin suoratoistotila

PIA’Toisaalta sovelluksilla on laajempi ulkonäkö ja muotoilu, joka vaatii jonkin verran työtä koko käyttöliittymässä, koska siitä tulee melko monimutkaista.

Sovellus piilottaa itsensä työpöydällä, kun painat pienennä-painiketta. Tämä tarkoittaa, että sinun on avattava sovellus jatkuvasti uudelleen joka kerta, kun haluat tehdä jotain.

Tästä voi tulla varsin raivostuttavaa niille, jotka yrittävät seurata määritys- / asennusoppaan vaiheita. Tietenkin tech-y-yksilöillä ei ole ongelmia tehtävän kanssa.

Mobiilisovellukset on kuitenkin suunniteltu hienosti ja ovat yleensä häiriöitä. Kaikki vaihtoehdot on lueteltu siististi ja yhdistäminen vie tuskin muutaman sekunnin, mikä on melko huomattavaa.

PIA Windows -sovellus

Seversit ja suorituskyky

Surfshark PIA
Palvelinmaat 61 30
Palvelimien kokonaismäärä 1040+ 3300

Sekä Surfshark että PIA tarjoavat hyvän verkkoinfrastruktuurin. Entinen tarjoaa 1 040+ palvelinta 61 maassa, kun taas PIA tukee 3 300 palvelinta 30 maassa.

Vaikka Surfsharkin palvelimien lukumäärä on pienempi kuin PIA: n. Se kompensoi lisäämällä lisää tukea saavien maiden tapaan, mikä on melko hyödyllistä.

Tämä johtuu siitä, että suurin osa käyttäjistä haluaa monipuolisuutta käytettävissä olevien palvelimien valinnassa. Vaikka PIA tukee 30 maata, lukumäärä on liian pieni.

Samoin Surfsharkin on päivitettävä palvelimien määrää nopeus- / suorituskykyongelmien välttämiseksi, koska useammat käyttäjät tilaavat tuotteitaan.

Nopeus

Surfshark PIA
Nopeuden menetys 12% 25%

Saadaksesi paremman kuvan performanssista, suoritin nopeusanalyysin molemmilla: PIA ja Surfshark. Tämä vaati 5 eri palvelimen testaamista jokaiselta palveluntarjoajalta.

Valitut maat olivat Yhdysvallat, Iso-Britannia, Ranska, Australia ja Kanada. Kaikki testit suoritettiin 100 Mbps -yhteydellä parhaiden tulosten saamiseksi.

Paljaalla nopeustestillä Surfshark onnistui toimittamaan keskimäärin 88 Mbit / s latauksissa ja latauksissa, mikä osoittaa 12%: n nopeuden menetys.

Toisaalta PIA: lla oli suurempi häviö koskettamalla 25%: n merkkiä nopeuden pienentämisessä, kun keskimääräinen nopeus oli 75 Mbps.

turvallisuus

Surfshark PIA
VPN-protokollat L2TP, IPSec, IKEv2, Shadowsocks, OpenVPN PPTP, L2TP, IPSec, IKEv2, OpenVPN
OpenVPN-tietojen salaus AES-256 AES-128, AES-256
OpenVPN-ohjauskanavan salaus RSA-2048  RSA-4096
Naamiointitekniikka Shadowsocks Ei mitään
Sovellusten suojaus Tappokytkin, Wi-Fi, DNS / WebRTC / IP-vuodonsuojaus Tappokytkin ja DNS / WebRTC / IP-vuodonsuojaus
DNS-tila TrustDNS Yksityinen DNS

Surfshark on suuri OpenVPN-protokollan fani ja käyttää sitä nimellä “oletusarvo” kaikissa laitteissaan, iOS: ää lukuun ottamatta. Käyttäjät voivat siirtyä UDP: n ja TCP: n välillä tarvittaessa.

Salaamiseen se käyttää AES-256-GCM-salauksia, joten datakanavalle ei tarjota ylimääräistä todennusta..

Ohjauskanavalle Surfshark käyttää AES-256-GCM-salausta TLS-avaimenvaihdolla, joka on suojattu RSA-2048: lla. ECDH- (384?) -Näppäinvaihto tarjoaa täydellisen eteenpäin salaisuuden.

PIA puolestaan ​​tukee yhtä monta protokollaa. Oletuksena se käyttää myös OpenVPN: ää kaikissa laitteissa lukuun ottamatta iOS- ja MacOS-laitteita, jotka käyttävät IKEv2-protokollaa.

Ohjauskanavalle PIA käyttää samoja salauksia ja hash-todennusta sisällyttämällä todennukseen SHA384. Täydellinen edelleenlähetys (PFE) on saatavana ECDHE + ECDSA: n kautta.

Vuotokokeet

Suoritin vuototestin varmistaakseni, että saat vahvan tietoturvan molemmilta palveluntarjoajilta. Tässä prosessissa käytettiin 6 erilaista työkalua WebRTC / DNS / IP-osoitteen tunnistamiseen:

WebRTC- ja HTTP-pyyntövuodot:
 • https://browserleaks.com/webrtc
 • https://www.doileak.com/
DNS-vuodot:
 • https://www.perfect-privacy.com/dns-leaktest/
 • https://www.dnsleaktest.com/
IPv4 / IPv6 ja Torrent IP-vuodot:
 • https://ipleak.net/
 • https://ipx.ac/run/

Ei ole yllättävää, että sekä PIA että Surfshark läpäisivät testit lentävillä väreillä, nimettömällä kaikki tärkeät henkilökohtaisesti tunnistetiedot, pitäen sinut suojattuna 24/7!

yksityisyys

Surfshark PIA
päämaja Britannian Neitsytsaaret Yhdysvallat
Yhteyslokit Ei mitään Ei mitään
Toimintalokit Ei mitään Ei mitään
Rekisteröidy tiedot Sähköpostiosoite Sähköpostiosoite
Anonyymi maksu menetelmät Monero, Dash, Gridcoin, Rpple, ZCaas, Ehterum, Litecoin, Bitcoin 32 kryptovaluutat

Brittiläiset Neitsytsaaret sijaitseva Surfshark saavuttaa edun muihin tarjoajiin nähden. BVI ei aseta mitään pakollista joukkovalvontaa tai tietojen säilyttämistä koskevaa lakia.

Huolimatta siitä, että se kuuluu Britannian hallitukseen, BVI on itsenäinen lainkäyttövalta, joka noudattaa omia lakejaan, jotka suosivat käyttäjien yksityisyyttä ja turvallisuutta.

PIA: n pääkonttori puolestaan ​​on Yhdysvalloissa, joka on Viiden / Yhdeksän / Neljätoista Eyes -yhdistyksen perustajajäsen..

Siksi se nauttii tiedustelutietojen jakamisesta ja asettaa pakolliset tietojen säilyttämistä koskevat lait, joita myös televiestinnän, Internetin ja VPN: n tarjoajien on noudatettava..

Hallitus voi milloin tahansa antaa haastamismääräyksen yhdessä haasteen kanssa, joka tekee yhteistyöstä kaikissa lokipyynnöissä.

kokoonpano

Surfshark PIA
Osoitteen jakaminen Jaettu / Staattinen Yhteiset
Staattiset IP-osoitteet 6+ sijainnit Ei mitään
DDoS-suojaus Joo Joo
NAT-palomuuri Joo Joo

Kun Surfshark ottaa käyttöön jaetun / staattisen verkkoinfrastruktuurin, yksityinen Internet-yhteys (PIA) noudattaa jaettua osoitteen allokointirakennetta.

Tämä on melko ongelmallista, kun otetaan huomioon, että staattiset IP-osoitteet ovat tarpeen arkaluontoisten pankkitietojen tai kotimaan lähiverkon käyttämiseksi eri maissa.

Onneksi Surfshark tarjoaa omistettuja IP-osoitteita lisäosana. Vaikka joudut maksamaan ylimääräistä, sinulla on yli 6 sijaintia käytettävissä välittömään liitäntään.

Asiakaspalvelu

Surfshark PIA
Video-oppaat Joo Joo
Haettavissa oleva tietokanta  Joo Joo
Puhelintuki Ei Ei
Sähköpostituki Joo Joo
Keskimääräinen sähköpostin vastausaika 25 minuuttia 45 minuuttia
Lippujen tuki Joo Joo
Live-chat-tuki Joo Joo

Kummankin tarjoajan kanssa sinulla on useita tukivaihtoehtoja. Näitä ovat lippujen tuki, sähköposti ja live-keskustelu sekä haettavissa oleva tietokanta ja UKK-osio.

Kaikki vaihtoehdot toimivat melko hyvin, ja reaktioajat kummassakin VPN: n live-chatissa ovat varsin vaikuttavia. Teknisten kyselyjen vastaaminen kesti vain muutaman sekunnin.

Suoritin jopa testin kunkin palveluntarjoajan vastausaikoista sähköpostitukiin. Prosessi sisälsi molemmille tarjoajille neljän kysymyksen lähettämisen sähköpostitse. Katso kunkin VPN: n tilastotiedot alla:

Surfshark

Kysymys Alkuperäinen vastausaika Sähköpostien lukumäärä Kysymykseen vastataan
Toimiiko Surfshark Netflixin kanssa? 20 minuuttia 1 Joo
Onko Surfshark hyvä Torrentingille? 25 minuuttia 1 Joo
Toimiiko Surfshark Kiinassa? 30 minuuttia 1 Joo
Kuinka aktivoida hämärtäminen? 20 minuuttia 1 Joo

PIA

Kysymys Alkuperäinen vastausaika Sähköpostien lukumäärä Kysymykseen vastataan
Miksi PIA sijaitsee viiden silmän maassa? 1 tunti 1 Joo
Pitääkö yksityinen Internet-yhteys lokit?? 45 minuuttia 1 Joo
Toimiiko yksityinen Internet-yhteys Netflixin kanssa? 50 minuuttia 1 Joo
Kuinka saan palautuksen yksityisestä Internet-käytöstä? 44 minuuttia 1 Joo

Voittaja: Surfshark

Surfshark on Voittaja

Epäilemättä Surfshark voittaa tämän vertailun johtuen siitä, että se pystyy paremmin vapauttamaan suoratoistoalustojen käytön, työskentelemään Kiinassa ja tarjoamaan omistettuja IP-osoitteita, kaikki samalla kun ovat uskomattoman budjettiystävällisiä.

Myös PIA on hyvä palvelu, mutta parannuksia vaaditaan useilla alueilla. Puhumattakaan, palveluntarjoaja perustuu vaaralliseen lainkäyttöalueeseen, joka eliminoi yksityisyyden hyödyntämisen koko tarkoituksen!

Похожие статьи

 • ExpressVPN vs. PIA (yksityinen Internet-yhteys)

  Koska VPN-palveluita on paljon tulevaisuuden näkökulmasta tarkastelematta kouluttamattomalta silmällä, heidän tarpeisiinsa ja vaatimuksiinsa sopivan tilaaminen on yleensä vaikeaa....

 • PureVPN vs. PIA (yksityinen Internet-yhteys)

  Monet käyttäjät kohtaavat valtavan sekaannuksen yrittäessään valita sopivaa VPN: ää. Tämä hämmennys johtuu pääasiassa siitä, että käyttäjät katsovat usein VPN-palveluita...

 • NordVPN vs. PIA (yksityinen Internet-yhteys)

  NordVPN ja PIA ovat molemmat suosittuja nimiä VPN-verkkojen markkinoilla, joita tuhannet käyttävät ympäri maailmaa. Mikä palvelu on turvallisuuden kannalta parempi,...

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me