Surfshark Vs IPVanish-vertailu 2020

Surfshark vs. IPVanish

Vaikka Surfshark on suhteellisen uusi palvelu, se on saavuttanut maineensa peto budjetilla monien ominaisuuksiensa ansiosta, jotka ovat saatavilla edulliseen hintaan.

IPVanish on pääosin pysynyt tutkan alla huolimatta siitä, että se on ollut markkinoilla vuodesta 2012 lähtien, koska se on kiinnittänyt huomiota palvelun suorituskykyyn..

Luotettavasta VPN-palvelusta on tulossa digitaalinen välttämättömyys vuonna 2020, tässä on BestVPN.co’Yksityiskohtainen vertailu molempien palvelujen välillä 12 kategoriassa päätöksenteon helpottamiseksi!

kohokohtia

Surfshark IPVanish
 1. 1040+ palvelinta 61+ maata
 2. Dynaaminen / staattinen IP käytettävissä
 3. Rajoittamaton samanaikainen yhteys
 4. Sovellukset kaikille alustoille / laitteille
 5. Vahvistettu lokiton käytäntö (tarkastettu)
 1. 1300+ palvelinta Yli 75 maata
 2. Dedikoidut IP: t saatavana
 3. 10 samanaikaista yhteyttä
 4. 256-bittinen AES-salaus
 5. 7 päivän rahat takaisin -takuu

Hinnoittelu ja alennukset

Surfshark IPVanish
Tilausjakso 1 kuukausi 1 kuukausi
1 vuosi 3 kuukautta
2 vuotta 1 vuosi
2 vuotta
Erikoistarjous 83% alennus 24 kuukauden suunnitelmasta 66%: n alennus 2-vuoden suunnitelmasta
Korkein hinta kuukaudessa $ 11.95 $ 5.00
Alin hinta kuukaudessa $ 1,99 $ 3,25
Yhden vuoden hinta $ 71.88 $ 39
Rahat takaisin takuu 30 päivää 7 päivää

Surfshark on kalliimpi vaihtoehto kuukausittain. Jos käyttäjät haluavat mennä kuukausisuunnitelmaan, he voivat odottaa hankkivansa 11,95 dollaria kuukaudessa.

Hinta laskee kuitenkin huomattavasti 1,91 dollariin, ja yhteensä 45,84 dollaria, jos käyttäjät valitsevat 2-vuoden suunnitelman, ilmoittivat 83%: n alennuksen..

Päinvastoin, käyttäjät voivat valita IPVanishin ja odottaa maksavansa vain 5,00 dollaria kuukaudessa kuukausimaksusuunnitelmansa kautta. Jos käyttäjät päättävät jatkaa yhden vuoden suunnitelmaa, he’Loppujen lopuksi maksan 39 dollaria 3,25 dollarilla.

Jos et ole missään vaiheessa tyytyväinen esitykseen, Surfshark antaa sinulle 30 päivän rahat takaisin -takuun. Toisaalta IPVanish tarjoaa käyttäjille vain 7 päivän takuun.

Hanki tämä paras tarjous Surfsharkille: Säästä 83% 2 vuoden erikoistarjouksesta

Hanki tämä paras tarjous IPVanishille: Säästä 66% kahden vuoden suunnitelmassa

ominaisuudet

Surfshark IPVanish
Samanaikaiset yhteydet Rajoittamaton 10
Käyttöjärjestelmäsovellukset Windows, macOS, Linux, Android, iOS, Amazon Fire TV Windows, macOS, Android, iOS, Linux
Asenna laitteet manuaalisesti Digisovittimet, reitittimet ja Linux Jotkut reitittimet
Jaettu tunnelointi Kyllä (kaikki sovellukset) Kyllä (vain Android)
Ilmaiset lisäominaisuudet Shadowsocks-tuki, Hacklock, Blindsearch, NoBorders-tila, TrustDNS Selaimen laajennus Chromelle ja App Windows Phonesille

Surfshark seisoo päänsä ja hartioidensa IPVanishin yläpuolella käyttäjiä vahvistavien innovatiivisten ominaisuuksien suhteen’ nimettömyys ja turvallisuus verkossa.

Molemmat ovat täysin yhteensopivia Windowsin, Macin, Linuxin, iOS: n, Androidin, Chromen ja Firefoxin kanssa. Surfshark on kuitenkin lisännyt tukea Fire-televisioille ja Apple TV: lle.

Puhumattakaan, voit jopa löytää sovelluksia, jotka toimivat Xbox One- ja Nintendo Switch -sovellusten kanssa, mikä on varsin hyödyllistä ainakin pelaajien yleisölle!

Surfshark tarjoaa myös Shadowsock-tuen, Hacklock-ominaisuuden (tietovuoto-työkalu identiteettivarkauksien suojaamiseen), BlindSearchin, NoBorders-tilan (pääsyä varten Kiinassa) ja paljon muuta.

IPVanishilla ei ole tällaisia ​​huipputeknisiä ominaisuuksia. Lisäksi, kun Surfshark tukee rajoittamatonta samanaikaista yhteyttä, IPVanish on rajoitettu vain kymmeneen yhteyteen.

Toimintojen vapauttaminen

Surfshark IPVanish
Netflix Joo Ei
Hulu Joo Ei
Sky Go Joo Joo
Amazon Prime Joo Ei
BBC iPlayer Joo Ei
ABS Joo Joo
CBS Joo Joo
NBC Joo Joo
ITV Joo Joo
Kanava 4 Joo Joo

Surfshark edustaa selvästi tehokasta vaihtoehtoa sisällön vapauttamisen kannalta. Sain poikkeuksellisia kykyjä ohittaa rajoitukset ja VPN-kiellot.

Se voi auttaa käyttäjiä ohittamaan kaikki rajoitukset, jotka asetetaan Netflixille, BBC iPlayerille, Prime Video, Hulu, Voot, Hotstar ja jopa pahamaineinen Disney Plus..

Lisäksi palvelinvalikoiman avulla se voi estää kaiken maantieteellisesti rajoitetun sisällön, joka on peräisin eri maista ex-pats-jäsenille. IPVanish puolestaan ​​ei voi poistaa näiden suoratoistosivustojen estämistä.

VoD: n vapauttamisen suhteen IPVanishilla ei ole mitään erikoista tarjolla. Suurin osa käydyistä verkkosivustoista antoi minulle “VPN / välityspalvelin havaitsi virheen,” mikä oli melko turhauttavaa.

Kiina

Kiinalaiset netizenssit etsivät jatkuvasti palveluita, joiden avulla käyttäjät voivat poistaa esto maan sisällä tai käyttää paikallista sisältöä Kiinasta muualla maailmassa.

“Suuri palomuuri” ottaa käyttöön erilaisia ​​tekniikoita, kuten VPN-palveluiden mustavalkointi, DNS-myrkytys, DNS-kaappaus ja IP-suodatus, mikä vaikeuttaa tehtävää.

Kun IPVanish ei onnistunut tarjoamaan mitään kannustimia kummallekaan yleisölle, Surfsharkilla on taipumus olla varsin vaikuttava etenkin maassa asuville..

Se tarjoaa kiinalaisen peilisivuston, jonka avulla ihmiset voivat ladata / asentaa sovelluksiaan. Samalla se tarjoaa “NoBorders” tila.

Tämä tila aktivoi Sursfharkin’hävitetyt palvelimet, jotka muuttavat VPN-liikenteen säännölliseksi HTTP-liikenteeksi ohittaakseen maantieteelliset rajoitukset Kiinassa.

Niille, jotka haluavat ostaa VPN: n Kiinaan, ei kuitenkaan ole tukea, kuten PureVPN, joka tarjoaa 12 omaa kiinalaista palvelinta paikallisen sisällön käyttämiseen..

Kiinan käyttäjät voivat ladata Surfsharkin omalta kiinalaiselta sivultaan täältä: https://shark-cn.com/

Asennus ja käyttöliittymä

Surfshark IPVanish
Ohjattu automaattinen asennus Windows, Mac, Android, iOS Windows, Mac, Android, iOS
Pääpaikan valinta List-pohjainen List-pohjainen
Lisäasetukset-sivut Joo Joo
Mobiiliystävällinen Joo Joo

Surfshark tukee kaikkia tärkeimpiä alustoja, joita käytetään sekä pöytätietokoneissa että mobiililaitteissa. Sen erityisominaisuuksien luettelo lisää vain yleistä vetoomustaan ​​VPN-palveluntarjoajana.

Käyttöliittymällä on selkeästi hieno värimaailma, mikä tekee siitä silmän helpomman. Sen navigointipaneeli sekä yleinen käyttöliittymä on uskomattoman helppokäyttöinen.

Palvelinyhteyden vasteaika ei ylitä 10 sekuntia ja tarjoaa vakaan taustayhteyden koko käytön ajan.

Surfsharkin suoratoistotila

IPVanishilla on pienempi ja hienostunut käyttöliittymä. Vaikka se ei välttämättä ole huono asia, se voi olla harhauttavaa amatööreille.

Navigointipaneeli on suhteellisen sekava, eikä se tarjoa samaa minimalistista tunnetta kuin kilpailija.

On kuitenkin joitain välttämättömiä ominaisuuksia, kuten LAN-yhteyden käytön estäminen tai jaetun tunneloinnin käyttö, jotka käyttäjät saattavat pitää houkuttelevina.

IPVanish-asennusrajapinta

Seversit ja suorituskyky

Surfshark IPVanish
Palvelinmaat 61 51
Palvelimien kokonaismäärä 1040+ 1300+

Tämä on yksi harvoista kategorioista, joissa kilpailu näyttää olevan kova. Surfsharkillä on tällä hetkellä palvelimia yli 60 maassa, joissa on yli 1040 palvelinta.

Verrattuna IPVanishilla on 1 300+ palvelinta yli 50 maassa. Koska Surfsharkilla on kuitenkin enemmän palvelinpaikkoja, se todennäköisesti avaa enemmän sisältöä IPVanishiin verrattuna.

Nopeus

Surfshark IPVanish
Nopeuden menetys 10,1% 25%

Halusimme nähdä parhaan tavan arvioida molemmat palvelut’ nopeusväitteiden tarkoituksena oli testata ne itse itsemme nopeusanalyysin avulla.

Panimme molemmat työskentelemään esimerkiksi selaamisen, suoratoiston, lataamisen, pelaamisen ja torrentin liittämiseksi yhdistämällä ne satunnaisiin palvelimiin 100 Mbit / s-yhteydellä..

Surfshark rekisteröi latausten ja latausten keskimääräisen nopeuden 89,9 Mbit / s, mikä osoittaa 10,1%: n tappion. Samoin IPVanish rekisteröi nopeuden 75 Mbit / s, osoittaen merkittävän 25%: n tappion..

turvallisuus

Surfshark IPVanish
VPN-protokollat L2TP, IPSec, IKEv2, Shadowsocks, OpenVPN PPTP, L2TP, OpenVPN
OpenVPN-tietojen salaus AES-256 AES-256-GCM
OpenVPN-ohjauskanavan salaus RSA-2048  RSA-2048
Naamiointitekniikka Shadowsocks OpenVPN hämärtäminen
Sovellusten suojaus Tappokytkin, Wi-Fi, DNS / WebRTC / IP-vuodonsuojaus Tapa kytkin
DNS-tila TrustDNS Yksityinen DNS

Surfshark luottaa suuresti IKEv2-protokollaansa. Se on “oletusarvo” -vaihtoehto kaikilla laitteilla, sen lisäksi, että annetaan käyttäjille mahdollisuus määrittää OpenVPN kaikille alustoille.

Lisäksi AES-256-CBC-salaus on ensimmäinen datakanavalla toimitettu salaus samalla, kun käytetään samaa salaa TLS-avaimenvaihdolla RSA-2048-salausta käyttämällä.

IPVanishilla puolestaan ​​on melkein sama kokoonpano. Sen mukana tulee AES-256-GCM-salaus. Tappikytkin ei kuitenkaan tarjoa WebRTC- tai IP-vuodonsuojausta.

Vuotokokeet

Suorittaa luotettava ja puolueeton tutkimus näiden kahden sovelluksen turvallisuudesta; vuotokokeet tehtiin molemmille käyttäen kuutta erillistä työkalua:

WebRTC- ja HTTP-pyyntövuodot:
 • https://browserleaks.com/webrtc
 • https://www.doileak.com/
DNS-vuodot:
 • https://www.perfect-privacy.com/dns-leaktest/
 • https://www.dnsleaktest.com/
IPv4 / IPv6 ja Torrent IP-vuodot:
 • https://ipleak.net/
 • https://ipx.ac/run/

Ei ole yllättävää, että sekä IPVanish että Surfshark läpäisivät testit lentävillä väreillä, nimettömällä kaikki tärkeät henkilökohtaisesti tunnistettavat tiedot pitäen sinut suojattuna 24/7!

yksityisyys

Surfshark IPVanish
päämaja Brittiläiset Neitsytsaaret Yhdysvallat
Yhteyslokit Ei mitään Ei mitään
Toimintalokit Ei mitään Ei mitään
Rekisteröidy tiedot Sähköpostiosoite Sähköpostiosoite
Anonyymi maksu menetelmät Monero, Dash, Gridcoin, Apple, ZCaas, Ehterum, Litecoin, Bitcoin Ei mitään

Surfshark on kiistatta parempi vaihtoehto, koska sen toimintakeskus on Britannian Neitsytsaaret. Tämä tarkoittaa, ettei 5/9/14 silmävalvonta- tai tiedonjakoelimiä ole.

Surfshark ylläpitää mitään yhteyttä tai toimintaa sekä tukee kaikkia merkittäviä kryptovaluuttoja, jotka vievät taloudellisen yksityisyytesi digitaaliseen rajaan.

Lisäksi Cure53 on täysin tarkastanut Surfsharkin varmistaakseen, että lokit eivät ole muodoltaan tai muodoltaan.

Toisaalta Yhdysvaltojen sisällä sijaitseva IPVanish on alttiina kaikenlaiselle valvonnalle, seurannalle, seurannalle ja äskettäin auttaneelle kotimaan turvallisuudelle..

Se ylläpitää täydellistä yhteyslokkia tarjoamatta tukea minkäänlaisille salaustekniikoille.

kokoonpano

Surfshark IPVanish
Osoitteen jakaminen Jaettu / Staattinen Yhteiset
Staattiset IP-osoitteet 6+ sijainnit Ei mitään
DDoS-suojaus Joo Joo
NAT-palomuuri Joo Joo

Molemmat VPN-verkot tarjoavat IP-osoitteiden suhteen huomattavasti erilaisia ​​kokoonpanoja. Surfshark tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden käyttää sekä dynaamisia että staattisia IP-osoitteita.

Ne sijaitsevat yli kuudessa paikassa eri maissa. IPVanishilla ei kuitenkaan ole pääsyä staattisiin IP: iin, mikä on melko hälyttävää.

Molemmat pois päältä NAT-palomuurista, joka varmistaa, ettei tulevaa liikennettä tapahtuu salaamalla paketin otsikot. IPVanishin on kuitenkin parannettava tarjontaansa!

Asiakaspalvelu

Surfshark IPVanish
Video-oppaat Joo Joo
Haettavissa oleva tietokanta  Joo Joo
Puhelintuki Ei Ei
Sähköpostituki Joo Joo
Keskimääräinen sähköpostin vastausaika 31 minuuttia 55 minuuttia
Lippujen tuki Joo Joo
Live-chat-tuki Joo Joo

Surfshark’Asiakastuesta on tullut jotain vertailukohtaa VPN-teollisuudessa. He ovat lämpimiä ja ammattitaitoisia käsitellessään pyyntöjä.

Riippumatta siitä, kuinka yleinen tai tekninen kysymys voi olla, tiimi käsittelee jokaisen kyselyn ammattitaitoisesti ja pitää jatkuvasti yhteyttä kysyäkseen, onko minulla muita ongelmia.

IPVanishilla ei ole erillistä haettavissa olevaa tietokantaa, mikä vaikeuttaa asiaankuuluvan tiedon löytämistä palvelusta, minkä pitäisi olla.

Ei ole videooppaita tai sellaisia, joiden vuoksi on yhä vaikeampaa arvioida, mitä käyttöliittymää tai ominaisuuksia käyttäjän odottaa ostaessaan tuotteen.

Surfshark

Kysymys Alkuperäinen vastausaika Sähköpostien lukumäärä Kysymykseen vastataan
Onko Surfshark sopiva Android-laitteelle? 25 minuuttia 1 Joo
Toimiiko Surfshark Netflixin kanssa? 39 minuuttia 1 Joo
Voinko käyttää Surfsharkia useissa laitteissa? 20 minuuttia 1 Joo
Kuinka aktivoida hämärtäminen Surfsharkissa? 27 minuuttia 1 Joo

IPVanish

Kysymys Alkuperäinen vastausaika Sähköpostien lukumäärä Kysymykseen vastataan
Miksi IPVanish perustuu Yhdysvaltoihin (viiden silmän jäsen)? 30 minuuttia 1 Joo
Onko IPVanish hyvä vaihtoehto pelaamiseen? 42 minuuttia 1 Joo
Toimiiko IPVanish Netflixin ja muiden VoD-laitteiden kanssa? 37 minuuttia 1 Joo
Kuinka saan palautuksen IPVanishista? 52 minuuttia 1 Joo

Voittaja: Surfshark

Surfshark on Voittaja

Tämän uuvuttavan kaksintaistelun lopussa Surfshark ohittaa kilpailijansa kaikissa osastoissa. Yksinkertaisesti sanottuna, se tarjoaa käyttäjille paremman vastineen rahoilleen.

Ei ole mitään syytä, miksi sinun ei pitäisi valita Surfsharkia, koska se ylittää kaikki kategoriat, mikä tekee siitä yhden markkinoiden parhaista VPN-tarjoajista nykyään..

Похожие статьи

 • PureVPN vs HideMyAss-vertailu 2020

  Missä PureVPN on pitkä kuin kuuluisa “palkkio” HideMyAss on VPN-ala teollisuudessa suosittu valinta maallikoiden käyttäjien keskuudessa enimmäkseen tarttuvan nimen vuoksi....

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me