PureVPN vs. PIA (yksityinen Internet-yhteys)

PureVPN vs. PIA

Monet käyttäjät kohtaavat valtavan sekaannuksen yrittäessään valita sopivaa VPN: ää. Tämä hämmennys johtuu pääasiassa siitä, että käyttäjät katsovat VPN-palveluita usein kouluttamattomalta silmältä.

Jos kohtaat saman sekaannuksen kahden parhaan palvelun suhteen, ts. PureVPN ja PIA, olet oikeassa paikassa. Katso tämä yksityiskohtainen vertailuanalyysi määrittääksesi parempi valinta:

kohokohtia

PureVPN PIA
 1. 2000+ palvelinta 140 maata
 2. Dedikoituja IP-osoitteita saatavana
 3. 5 samanaikaisia ​​yhteyksiä
 4. Sovellukset kaikille alustoille / laitteille
 5. Vahvistettu lokiton käytäntö (tarkastettu)
 1. 3300+ palvelinta 30 maata
 2. AES-256-bittinen salaus
 3. 10 samanaikaista yhteyttä
 4. Sovellukset kaikille alustoille / laitteille
 5. Vahvistettu lokiton käytäntö (tarkastettu)

Hinnoittelu ja alennukset

PureVPN PIA
Tilausjakso 1 kuukausi 1 kuukausi
1 vuosi 6 kuukautta
2 vuotta 1 vuosi
Erikoistarjous 73% alennus 2-vuoden suunnitelmasta 67%: n alennus yhden vuoden suunnitelmasta
Korkein hinta kuukaudessa $ 10,95 $ 6,95
Alin hinta kuukaudessa $ 1.65 $ 3,33
Yhden vuoden hinta $ 69.72 $ 34,95 dollaria
Rahat takaisin takuu 31-päivää 7 päivää

Hinnoittelussa näiden kahden VPN: n välillä on erittäin tiukka kilpailu. Ja mikä vielä yllättävämpää, yksityinen Internet-yhteys on halvempaa kuin PureVPN, jos tarkastelemme heidän molempia hinnasuunnitelmiaan.

Tämä on uskomattoman outoa, koska PureVPN on yksi harvoista parhaista VPN-palveluista, joka on asettunut itselleen edullisena VPN-palveluna, ja tässä vertailussa on selvää, että PIA on johtava.

PureVPN’Paras tarjous on heidän 5-vuoden sopimus, jonka hinta laskee uskomattomaan 1,65 dollariin / kuukausi. 24 kuukauden kauppa on myös kohtuullisesti hinnoiteltu 3,29 dollariin / kk, eikä se ole vieläkään kohtuuhintaisten tuotteiden valikoimasta.

Huolimatta PureVPN: n toteuttamasta alhaisesta hinnoittelusta, se kuitenkin’s eivät vieläkään ole riittävän halpoja verrattuna PIA: han’s hinnasuunnitelmat.

Useimmat ihmiset eivät ajattele PIA: ta halvana VPN-palveluna, mutta tämä väärinkäsitys on poistettava, koska jos paras VPN on halvempi kuin PureVPN, se on varmasti edullisin paras VPN siellä.

Hanki tämä paras tarjous PIA: lle Leikkaa kustannukset 71%

Hanki tämä paras tarjous PureVPN: lle: Säästä 73% 2 vuoden erikoistarjouksesta

ominaisuudet

PureVPN PIA
Samanaikaiset yhteydet 5 10
Käyttöjärjestelmäsovellukset Windows, MacOS, Android, iOS, Linux ja Fire TV Windows, MacOS, Android, iOS, Linux
Asenna laitteet manuaalisesti Linux, reitittimet, digisovittimet Jotkut reitittimet
Jaettu tunnelointi Kyllä (kaikki sovellukset) Ei
Ilmaiset lisäominaisuudet Virallinen Kodi-lisäosa, mainosten estäjä, haittaohjelmien skanneri, selaimen laajennukset Chromelle ja Firefoxille SOCKS5 välityspalvelin ja mainosten / seurannan esto

VPN: n valitseminen tarkoittaa enemmän kuin vain kustannusten tarkastelua. Sinun on oltava varma, että sinulla on pääsy premium-palvelun ominaisuuksiin. Onneksi PureVPN onnistuu pärjäämään tässä suhteessa melko hyvin.

Verrattuna PIA: han Hongkongissa toimiva palveluntarjoaja menee ylimääräisen mailin tarjoamalla käyttäjille valtavan luettelon edistyneistä ominaisuuksista. Saat enemmän saavutettavuutta natiivisovellusten kautta kaikille alustoille / laitteille.

Turvallisuuden ja torrentin vuoksi käyttäjillä on käytettävissä “Jaettu tunnelointi” ominaisuus, joka puuttuu PIA: sta’s sovellukset. Lisäksi sinulla on haittaohjelmaskanneri, mainosten estäjä ja jopa virallinen Kodi-lisäosa.

PureVPN tarjoaa myös ainutlaatuisen työkalusarjan, josta aion keskustella alla avuksesi. Kaikki nämä ominaisuudet asettavat VPN: n korkeammalle kuin PIA ja muut markkinoilla.

Toimintojen vapauttaminen

PureVPN PIA
Netflix Joo Ei
Hulu Joo Joo
Sky Go Joo Ei
Amazon Prime Joo Ei
BBC iPlayer Joo Ei
ABS Joo Ei
CBS Joo Joo
NBC Joo Joo
ITV Joo Joo
Kanava 4 Joo Joo

Jos puhumme “salliminen”, ei ole parempaa vaihtoehtoa kuin PureVPN. Kaikissa palvelimissaan käytetään vahvoja salaus- ja suojaustekniikoita, jotka mahdollistavat maantieteellisten rajoitusten välittömän ohittamisen.

Tämä antaa käyttäjille mahdollisuuden poistaa kaikkien Netflix-versioiden esto yhdessä muiden osumaympäristöjen, kuten Amazon Prime, BBC iPlayer, Hulu ja nyt jopa Disney + kanssa, kun taas PIA epäonnistuu tarjoamalla samaa pääsyä.

Puhumattakaan, PureVPN on markkinoiden ainoa tarjoaja, joka sallii kaikkien suosittujen VoD-levyjen poistamisen käytöstä suoraan selaimen laajennusten kautta Chromessa ja Mozilla Firefoxissa..

Sinulla on “suositut verkkosivustot” käytettävissä oleva vaihtoehto, joka luettelee kaikki kuuluisat sivustot, joihin haluat käyttää. Kun olet valinnut lukituksen, PureVPN ohjaa sinut välittömästi paikalliseen versioon vähennettynä vaivalla.

Kiina

Siitä asti kun PureVPN: n pääkonttori on Hongkongissa, se toimii paremmin molemmille: Kiinassa ulkomaalaiset ja maassa asuvat. Itse asiassa se tarjoaa myös 12 kiinalaista palvelinta.

Tätä ei edes markkinoiden parhaat tarjoajat pystyvät tarjoamaan. Monet VPN: t väittävät toimivansa Kiinassa, ja samalla kun he tekevät niin, he unohtavat palvella “expats” markkinoida.

Esimerkiksi PIA ei tarjoa kiinalaisia ​​palvelimia, eikä sillä ole myöskään omaa kiinalaista sivua, jonka avulla käyttäjät voivat ladata sovelluksiaan. Seurauksena on, että PureVPN vaikuttaa ehdottomasti paremmalta vaihtoehdolta.

Asennus ja käyttöliittymä

PureVPN PIA
Ohjattu automaattinen asennus Windows, Mac, Android, iOS Windows, Mac, Android, iOS
Pääpaikan valinta List-pohjainen List-pohjainen
Lisäasetukset-sivut Joo Joo
Mobiiliystävällinen Joo Joo

PureVPN erottuu itsestään muista markkinoiden tarjoajista tarjoamalla uskomattoman käyttäjäystävällisiä ja helppokäyttöisiä sovelluksia useille alustoille / laitteille, mukaan lukien Android / Apple TV ja Firestick.

Windows / Mac-versiossa on siisti ja puhdas näkymä, runsaasti konfiguroitavia vaihtoehtoja, jotka ovat käytettävissä teknisesti ajaville henkilöille. Samalla sinulla on “suoraan” vaihtoehtoja aloittelijoille.

Samaan aikaan mobiilisovelluksissa käytetään a “tummempi” ulkonäkö, mutta joka on yhtä vaikuttava. Sinulla on erikoispalvelinluettelot kaikkia VPN-liittyviä tarpeita varten sekä pääsy omistettuihin IP-osoitteisiin.

PureVPN Mac App

PIA’Sovellukset vaativat edelleen työtä ja parannuksia yleisessä käyttöliittymässä. Heidän työpöytäversiot istuvat tehtäväpalkissa, ja useimpiin ominaisuuksiin pääsee suoraan napsauttamalla kuvaketta hiiren oikealla painikkeella. Tämä on mukavaa, mutta aiheuttaa myös vaivaa.

Koska sovellus piilottaa itsesi pienennetyn sekunnin, siitä tulee suuri ärsytys niille, jotka yrittävät seurata asennus- tai kokoonpano-ohjeita, koska sinun on jatkuvasti napsautettava kuvaketta avataksesi sovellus uudelleen.

Se’Mobiilisovellukset on kuitenkin suunniteltu hienosti ja ovat yleensä sotkeutumattomia. Kaikki vaihtoehdot on lueteltu siististi ja yhdistäminen vie tuskin muutaman sekunnin, mikä on melko merkittävää.

PIA Windows -sovellus

palvelimet

PureVPN PIA
Palvelinmaat 140+ 30
Palvelimien kokonaismäärä 2000 3300

Kun on kyse VPN-palveluntarjoajien vertaamisesta palvelininfrastruktuuriin, meidän on otettava huomioon paljon erilaisia ​​näkökohtia, kuten palvelimien kokonaismäärä, sijaintien lukumäärä maailmanlaajuisesti, erilliset torrenttipalvelimet.

Joten tästä oli vaikeaa analysoida näiden tilien molempia palveluita, koska kunkin VPN: n numerot pinottuvat seuraavasti:

PureVPN tarjoaa tällä hetkellä noin 2000+ palvelinta ympäri maailmaa, mukaan lukien erilliset Torrenting- ja P2P-palvelimet, mutta tekijä, jolla se voittaa kaikki muut VPN: t, on tuettujen maiden lukumäärä, joka ylittää 140 lukumäärän..

Toisaalta PIA tarjoaa paljon enemmän palvelimia kuin PureVPN, ts. Yhteensä 3300 palvelinta, mutta sen tarjoamat sijainnit ovat liian rajalliset antamaan minkäänlaista selkeää etumatkaa PureVPN: ään..

Sillä on vain palvelimia 33 maassa, mikä ei ole edes neljäsosa PureVPN: n tarjoamista paikoista. tuomio: He ovat molemmat kaula-aukkoon, kun kyse on heidän palvelininfrastruktuuristaan, joten se on vaikea määrittää voittaja.

Nopeus

PureVPN PIA
Nopeuden menetys 9% 25%

PureVPN ja PIA ovat kaksi ensisijaista palvelua, kun kyse on streaming-toimintojen tukemisesta sivustoilla, kuten Netflix ja BBC iPlayer, joten molemmat tarjoavat ehdottomasti optimaalisen nopeuden..

Suorittaessamme nopeustestejä molemmilla näillä palveluilla havaitsimme kuitenkin, että PureVPN ylitti analyysissamme 4 satunnaisesti valittua palvelinta PIA: han verrattuna.

Nämä palvelimet sijaitsevat Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Ranskassa ja Kanadassa. Paljaalla nopeustestillä PIA saavutti nopeuden menetyksen noin 25%, kun taas PureVPN oli hiukan parempi, keskimäärin 9%.

Nopeuden tuomio: PureVPN on voittaja täällä, ja suosittelemme käyttäjille, että he hakevat sen, jos nopeus on yksi heidän ensisijaisista huolenaiheistaan ​​tilaamalla VPN-palvelua..

turvallisuus

PureVPN PIA
VPN-protokollat PPTP, L2TP, IPSec, IKEv2, OpenVPN PPTP, L2TP, IPSec, IKEv2, OpenVPN
OpenVPN-tietojen salaus AES-256-CBC AES-128, AES-256
OpenVPN-ohjauskanavan salaus RSA-4096 RSA-4096
Naamiointitekniikka Ei mitään Ei mitään
Sovellusten suojaus Tappokytkin ja DNS-vuodonsuojaus Tapa kytkin
DNS-tila Yksityinen DNS Yksityinen DNS

PureVPN lisää PPTP, L2TP, OpenVPN (TCP ja UDP), SSTP ja IKEv2 tuettujen protokollien luetteloon. SSTP: tä käytetään enimmäkseen Windows-laitteissa ja IKEv2 on hyödyllinen lisä mobiililaitteille.

Se käyttää AES-256-CBC-salausta HMAC SHA1-hash-todennuksella datakanavalle ja AES-256-CBC-salausta HMAC SHA384-hash-todennuksella ja RSA-4096 kädenpuristuksen salausa ohjauskanavalle..

Jos puhumme yleisesti turvallisuudesta, PureVPN on varmasti vahvempi. Se tarjoaa parannettuja suojausvaihtoehtoja, kuten Double VPN ja Split Tunneling, NAT Firewall ja DDoS Protection.

Toisaalta PIA tarjoaa tukea vain L2TP / IPSec- ja OpenVPN-protokollille. Datakanavalle PIA käyttää AES-256-bittisiä salauksia SHA256: n avulla tietojen todennukseen ja RSA-4096: n kädenpuristukseen..

PFE on saatavana DHE + RSA-vaihtoon. Ohjauskanavalle PIA käyttää samoja salauksia ja hash-todennusta sisällyttämällä todennukseen SHA384. Täydellinen edelleenlähetys (PFE) on saatavana ECDHE + ECDSA: n kautta.

Lyhyesti sanottuna saat erinomaisen yksityisyyden molemmilla palveluntarjoajilla. PureVPN kuitenkin menee ylimääräisen mailin tarjoamalla lisäominaisuuksia, jotka tarjoavat paremman suojauksen käyttäjille ympäri maailmaa.

yksityisyys

PureVPN PIA
päämaja Hongkong Yhdysvallat
Yhteyslokit Ei mitään Ei mitään
Toimintalokit Ei mitään Ei mitään
Rekisteröidy tiedot Sähköpostiosoite Sähköpostiosoite
Anonyymi maksu menetelmät Monero, Dash, Gridcoin, Rpple, ZCaas, Ehterum, Litecoin, Bitcoin ja muut Minttu, BitPay, 32 kryptovaluuttaa, mukaan lukien Bitcoin, Ethereum ja Litecoin

PureVPN saavuttaa reunan PIA: n kanssa strategisen Hongkongin sijaintinsa ansiosta, joka on kaukana viiden, yhdeksän ja neljätoista silmän liittoutuman uteliailta silmiltä (hemmottelevat tietojen säilyttämistä ja joukkovalvontaa)

PIA: n pääkonttori on Yhdysvalloissa, joka on kirjaimellisesti kaikkien invasiivisten toimien ruumiillistuma sekä verkossa että offline-tilassa. Sellaisenaan, jos puhumme “luottamus tekijä”, PureVPN näyttää ehdottomasti yksityisemmältä vaihtoehdolta, kun otetaan huomioon, että ne ovat myös lokitonta palvelua. .

Maksutapojen osalta, joissa PIA tukee Mint-, BitPay-, 32 kryptovaluuttaa, mukaan lukien Bitcoin, Ethereum ja Litecoin, PureVPN lisää luetteloon lisäämällä PayWall inc -rekisteröintiään.

kokoonpano

PureVPN PIA
Osoitteen jakaminen Jaettu / Staattinen Yhteiset
Staattiset IP-osoitteet 7+ maata Ei
DDoS-suojaus Joo Ei
NAT-palomuuri Joo Joo

Kokoonpanon kannalta PureVPN saa jälleen ylimmän käden PIA: n yli. Tämä johtuu siitä, että yhdysvaltalainen palveluntarjoaja tukee vain jaettua infrastruktuuria, jossa on käytettävissä dynaamisia IP-osoitteita.

PureVPN puolestaan ​​tarjoaa käyttäjille enemmän kannustimia tukemalla molempia; yhteinen ja staattinen infrastruktuuri. Heillä on omistettu IP-osoitteita, jotka ovat saatavilla yli seitsemässä tai useammassa maassa ympäri maailmaa.

On kuitenkin tärkeää mainita, että erilliset IP-osoitteet ovat saatavana lisäosana, jolla on erillinen hinnoittelu. Jos valitset DDoS-suojauksen, saatat joutua jopa maksamaan korkeamman osoitetusta IP: stä.

Asiakaspalvelu

PureVPN PIA
Video-oppaat Joo Joo
Haettavissa oleva tietokanta  Joo Joo
Puhelintuki Ei Ei
Sähköpostituki Joo Joo
Keskimääräinen sähköpostin vastausaika 39 minuuttia 45 minuuttia
Lippujen tuki Joo Joo
Live-chat-tuki Joo Joo

Paras asiakastuki on live-chat-tukivaihtoehto, koska se on paljon henkilökohtaisempi, helppokäyttöisempi ja teknisempi kuin sähköpostituki, joka on vaivalloista..

Ja jos tämä on mittari parhaan asiakastuen määrittämiselle, PureVPN tarjoaa erinomaiset asiakaskäytännöt PIA: han verrattuna. Se tarjoaa uskomattoman aktiivisen live-chat-järjestelmän.

Toisaalta PIA on edelleen jumissa 2010-luvun puolivälissä sähköpostipohjaisella tuella. PIA’Asiakastukimenetelmällä ei ole merkitystä nykyään’maailman, joten suosittelemme sitä päivittämään itsensä.

Koska sähköpostituki on kuitenkin edelleen vaihtoehto molemmille palveluntarjoajille, päätin testata heidät. Alla on tietoja kunkin palveluntarjoajan vastausaikoista sähköpostitukissa.

PureVPN

Kysymys Alkuperäinen vastausaika Sähköpostien lukumäärä Kysymykseen vastataan
Onko PureVPN hyvä Torrentingille? 25 minuuttia 1 Joo
Toimiiko PureVPN Netflixin kanssa? 39 minuuttia 1 Joo
Voinko asentaa PureVPN: n LibreELEC-laitteeseen 50 minuuttia 1 Joo
Kuinka asentaa PureVPN Firestickiin? 44 minuuttia 1 Joo

Yksityinen Internet-yhteys (PIA)

Kysymys Alkuperäinen vastausaika Sähköpostien lukumäärä Kysymykseen vastataan
Miksi PIA sijaitsee viiden silmän maassa? 1 tunti 1 Joo
Pitääkö yksityinen Internet-yhteys lokit?? 45 minuuttia 1 Joo
Toimiiko yksityinen Internet-yhteys Netflixin kanssa? 50 minuuttia 1 Joo
Kuinka saan palautuksen yksityisestä Internet-käytöstä? 44 minuuttia 1 Joo

Muut vertailut uloskirjautumiseen

  1. ExpressVPN vs. IPVanish
  2. ExpressVPN vs. PureVPN
  3. PureVPN vs. IPVanish
  4. NordVPN vs. ExpressVPN

Voittaja: PureVPN

PureVPN on Voittaja

Epäilemättä PureVPN on paljon suurempi palvelu verrattuna PIA: han, ja useimpien käyttäjien mielestä on epäreilua, että vertaamme kahta epätasa-arvoista palvelua samoissa mittareissa.

Koska he ovat suosituimpia nimiä, tarvitaan kuitenkin puolueetonta vertailua. Ja palvelinten eroista huolimatta joitain asioita ei voida jättää huomiotta, kuten live-chatin ja Kill Switchin puute.

PIA on loistava VPN-palvelu, mutta meidän on julistettava PureVPN voittajaksi täällä, koska sitä enemmän “mestari” VPN-palvelu vastaa nykyisten käyttäjien vaatimuksia.

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me