PureVPN vs HideMyAss-vertailu 2020

PureVPN vs HideMyAss

Missä PureVPN on pitkä kuin kuuluisa “palkkio” HideMyAss on VPN-ala teollisuudessa suosittu valinta maallikoiden käyttäjien keskuudessa enimmäkseen tarttuvan nimen vuoksi.

Mikä palvelu on kuitenkin parempi? Saadaksesi selville, lue tämä perusteellinen PureVPN vs HideMyAss-vertailuanalyysi, jossa arvioin molempia palveluntarjoajia useista tärkeistä näkökohdista:

kohokohtia

PureVPN HMA VPN
 1. 2000 yli palvelinta 140 maata
 2. Dedikoidut IP: t saatavana
 3. 5 samanaikaisia ​​yhteyksiä
 4. Sovellukset kaikille alustoille / laitteille
 5. Ei lokipolitiikkaa (tarkastanut AltiusIT)
 1. 1000 yli palvelinta 190 maata
 2. AES-256-GCM-salaus
 3. Vuotovapaa yhteys
 4. 30 päivän rahat takaisin -takuu
 5. Tehokas tappajajärjestelmä

Hinnoittelu ja alennukset

PureVPN HMA VPN
Tilausjakso 1 kuukausi 1 kuukausi
1 vuosi 1 vuosi
2 vuotta 3 vuotta
Erikoistarjous 73% alennus 2-vuoden suunnitelmasta 67%: n alennus kolmen vuoden suunnitelmasta
Korkein hinta kuukaudessa $ 10,95 $ 9.99
Alin hinta kuukaudessa $ 2,91 $ 3,99
Yhden vuoden hinta $ 49.92 $ 71.88
Rahat takaisin takuu 31-päivää 30 päivää

Siitä huolimatta, että PureVPN tarjoaa enemmän ominaisuuksia, tekniikoita ja lukituksen poistamisominaisuuksia, se on yleensä halvempi vaihtoehto, kun sitä verrataan HMA VPN: ään.

Hongkongissa toimiva tarjoaja tarjoaa suunnitelmat kolmesta erilaisesta kestosta. Kuukausi alkaa 10,95 dollarista, mikä on silti 2 dollaria alhaisempi kuin alan keskimääräinen hinnoittelu.

Yhden vuoden suunnitelma maksaa 4,16 dollaria kuukaudessa, yhteensä vähintään 49,92 dollaria. Paras hinta-arvo kuitenkin suositellaan käyttämään PureVPN: tä’s 2 vuoden tilaus.

Tämä suunnitelma alkaa budjettiystävällisellä 2,91 dollarilla kuukaudessa. Sinä maksat vain 69,84 dollaria yhteensä 24 kuukaudesta, joten se on yksi edullisimmista VPN-verkoista..

Toisaalta HMA VPN aloittaa kuukausittaisen suunnitelmansa 9,99 dollarilla. Kuitenkin, kuten PureVPN, ne tarjoavat alennuksia pitkille tilauksille.

Esimerkiksi 1 vuoden suunnitelma alkaa 5,99 dollaria kuukaudessa, jolloin saat 50% alennuksen. Seurauksena on, että maksat 71,88 dollaria 12 kuukaudesta, mikä on 21 dollaria kalliimpi kuin PureVPN.

3-vuoden suunnitelma antaa sinulle 67%: n alennuksen, alentamalla kuukausittaista hinnoittelua 3,99 dollariin kuukaudessa, laskuttamalla 143,64 dollaria. Tämä on erittäin kallista huonolaatuiselle palvelulle!

Sikäli kuin rahaa takaisin’huolimatta, PureVPN tarjoaa 31 päivän palautustakuun. Samaan aikaan HMA VPN tarjoaa 30 päivän palautuksen, joka on päivää vähemmän.

Hanki tämä paras tarjous PureVPN: lle: Säästä 73% 2 vuoden erikoistarjouksesta

Hanki tämä paras tarjous HideMyAss: Säästä 67% 2 vuoden erikoistarjouksesta

ominaisuudet

PureVPN HMA VPN
Samanaikaiset yhteydet 5 5
Käyttöjärjestelmäsovellukset Windows, macOS, Android, iOS, Linux ja Fire TV Windows, macOS, Android, iOS, Linux ja reitittimet
Asenna laitteet manuaalisesti Linux, reitittimet, digisovittimet Reitittimet, televisiot ja paljon muuta
Jaettu tunnelointi Kyllä (kaikki sovellukset) Kyllä (kaikki sovellukset)
Ilmaiset lisäominaisuudet Virallinen Kodi-lisäosa, mainosten estäjä, haittaohjelmien skanneri, selaimen laajennukset Chromelle ja Firefoxille Smart Kill -kytkin, IP-sekoitus, vuodonsuojaus, DDoS-suojaus

HideMyAss VPN ja PureVPN tarjoavat molemmat hyvän luettelon edistyneistä ominaisuuksista. Tämä antaa käyttäjille mahdollisuuden hyödyntää parempaa nimettömyyttä / turvallisuutta tutkiessaan Internetiä.

Kummallakin palveluntarjoajalta sinulla on omistettu sovelluksia Windowsille, Macille, iOS, Android, Linux, Mozilla Firefox, Google Chrome, Fire TV, Android / Apple TV..

PureVPN saa kuitenkin reunan HMA VPN: n yli tarjoamalla natiivi lisäosan Kodille. Puhumattakaan, tarjoaja tarjoaa jopa manuaalisia asennusoppaita ja esiasetettuja reitittimiä.

Samanaikaisten yhteyksien suhteen molemmat palvelut tukevat usean käyttäjän kirjautumista vain viidessä laitteessa. Sovellusten asentaminen on kuitenkin melko helppoa ja mutkatonta.

Lisäominaisuuksien osalta PureVPN tarjoaa NAT-palomuurin, jaetun tunneloinnin, mainosten / seurannan estämisen, IPv6-vuodonsuojauksen, portin edelleenlähetysten, DDoS-suojauksen ja omistettuja IP-osoitteita..

HMA VPN puolestaan ​​antaa käyttäjille pääsyn ominaisuuksiin, kuten Smart Kill Switch, IP Shuffle, vuodonsuojaus, DDoS-suojaus ja jaettu tunnelointi..

Toimintojen vapauttaminen

PureVPN HMA VPN
Netflix Joo Ei
Hulu Joo Ei
Sky Go Joo Ei
Amazon Prime Joo Ei
BBC iPlayer Joo Ei
ABS Joo Ei
CBS Joo Ei
NBC Joo Ei
ITV Joo Ei
Kanava 4 Joo Ei

Paljon tarkistettuja verkkosivustoja ja palveluntarjoaja itse väittää, että HMA pyrkii poistamaan suoratoistoalustojen käytöstä ja ohittamaan maantieteelliset rajoitukset tai VPN-kiellot.

Mikään ei voisi olla kauempana totuudesta, koska heidän palvelimillani suoritetut testit paljastivat, että yksikään niistä ei toimi sujuvasti markkinoilla olevien suosittujen VoD-laitteiden lukituksen poistamiseksi.

Toisaalta PureVPN meni menestyksekkäästi ohittamaan maantieteelliset rajoitukset Netflixillä, BBC iPlayerilla, Hululla, Amazon Primella, Vootilla, Hotstarilla ja jopa Disney Plusilla..

Kaikki sen sovellukset on varustettu “suositut verkkosivustot” -valikko, joka luettelee kaikki kuuluisat streaming-alustat, kuten yllä olevat. Napsauta vain palvelun kuvaketta, jonka haluat poistaa.

Paras osa kaikkea: tämä valikko on saatavana myös Chromessa ja Mozillassa, ja sen avulla käyttäjät voivat poistaa edes Netflixin eston suoraan selaimesta!

Kiina

Kiina ei suhtautu VPN-verkkojen estämiseen kevyesti “Suuri palomuuri” käyttää lukuisia tekniikoita ja algoritmeja asukkaiden pysäyttämiseksi / poistumiseksi yhden käytöstä.

Valitettavasti HMA VPN ei tarjoa mitään etuja kummallekaan yleisölle. Yhdistyneessä kuningaskunnassa toimiva tarjoaja ei tarjoa pääsyä peilisivustolle, eikä sillä ole kiinalaisia ​​palvelimia.

PureVPN puolestaan ​​toimii molemmille: niille, jotka haluavat VPN: n Kiinaan käyttää paikallista sisältöä, ja niille maassa, jotka tarvitsevat toimivan VPN: n.

Palveluntarjoaja on ainoa nimi teollisuudessa, joka tarjoaa 12 kiinalaista palvelinta (6 Pekingissä ja 6 Shanghaissa). Samanaikaisesti se tarjoaa maassa toimivia sovelluksia.

Vaikka luettelo rajoittuu tällä hetkellä vain Windows-, macOS- ja Android-järjestelmiin. Tämä on silti melkoinen saavutus, koska monet VPN: t eivät pysty tarjoamaan pääsyä Kiinassa!

Asennus ja käyttöliittymä

PureVPN HMA VPN
Ohjattu automaattinen asennus Windows, Mac, Android, iOS Windows, Mac, Android, iOS
Pääpaikan valinta List-pohjainen List-pohjainen
Lisäasetukset-sivut Joo Joo
Mobiiliystävällinen Joo Joo

PureVPN on harvojen markkinoiden tarjoajien joukossa, joka tukee melkein kaikkia alustoja / laitteita, kuten Xbox One, PS4, Nvidia Shield ja jopa Nintendo Switch.

Käyttöliittymän suhteen heidän sovelluksensa ovat melko helppokäyttöisiä ja intuitiivisia, ja ne tarjoavat molemmille: aloittelijoille ja tech-y VPN-käyttäjille, ylpeillä siistillä ja puhtaalla suunnittelulla..

Lisäkannustimena PureVPN’Sovelluksella on jopa portinvaihtovaihtoehto, joka auttaa ohittamaan maantieteelliset rajoitukset ja VPN-kiellot maissa, joissa on tiukat lait.

Mobiilisovelluksilla on myös samat ominaisuudet, mutta ulkonäöltään yleensä erilaisia. Heillä on tummempi muotoilu ja käyttöliittymä, mutta se on uskomattoman käyttäjäystävällinen.

PureVPN Mac App

Verrattuna PureVPN: ään, pahamaineisella HMA VPN: llä on laajempi käyttöliittymä ja muotoilu. Heidän sovellus kattaa vähintään puolet näyttöjen / kannettavien tietokoneiden näytöstä.

Sellaisena sitä ei voida tarkalleen pitää käyttäjäystävällisenä. Parhaat sovellukset ovat minimalistisia, mutta ne vastaavat helppokäyttöisyyteen, jota ei ole saatavana HMA: n kanssa.

Pöytä- / kannettavan ja älypuhelinsovellusten välillä ei ole paljon näkyvää eroa, koska niiden väriteema, saavutettavuus ja navigoinnit ovat melko identtiset.

Vain VPN-asiakkaiden koko vaihtelee laitteesta toiseen ja käyttöjärjestelmästä toiseen. Esimerkiksi selainlaajennukset näyttävät minimalistisemmalta.

HMA Pro VPN -liitäntä

palvelimet

PureVPN HMA VPN
Palvelinmaat 140+ 190+
Palvelimien kokonaismäärä 2000 1000+

Verrattuna PureVPN: ään, Isossa-Britanniassa sijaitseva HMA VPN tarjoaa enemmän “palvelinmaat”. Itse asiassa heidän verkkoinfrastruktuurinsa on yksi suurimmista.

Sinulla on pääsy yli 1000 palvelimeen yli 190 maassa ympäri maailmaa. Tämä suuri palvelinmäärä johtaa käyttäjän tasaiseen jakautumiseen eri palvelimilla.

Toisaalta PureVPN ylpeilee enemmän “palvelimien lukumäärä”. Sillä on 2 000+ palvelinta yli 140 maassa ympäri maailmaa, mikä on aika saavutus.

Nopeus

PureVPN HMA VPN
Nopeuden menetys 9% 29,28%

Tein nopeamman analyysin saadakseni paremman kuvan molempien palveluntarjoajien suorituskyvystä. Tämä prosessi vaatii erilaisten palvelimien testaamista molemmilta palveluntarjoajilta lukemattomilla osilla.

Paljain nopeustesteillä 100 Mbit / s-yhteydellä PureVPN onnistui lähettämään ja lataamaan keskimäärin 91 Mbit / s, mikä osoittaa nopeuden menetys 9%.

Toisaalta HMA VPN toimitti keskinkertaisen nopeuden keskimäärin nopeudella 70,72 Mbps. Tämä osoittaa yli 29,28%: n nopeuden menetyksen, mikä ei sovellu millekään VPN-käyttäjälle!

turvallisuus

PureVPN HMA VPN
VPN-protokollat PPTP, L2TP, IPSec, IKEv2, OpenVPN OpenVPN, PPTP, IKEv2 / IPSec
OpenVPN-tietojen salaus AES-256-CBC AES-256-GCM
OpenVPN-ohjauskanavan salaus RSA-4096 RSA-4096
Naamiointitekniikka Ei mitään Ei mitään
Sovellusten suojaus Tappikytkin ja vuodonsuojaus Tappikytkin ja vuodonsuojaus
DNS-tila Yksityinen DNS Yksityinen DNS

PureVPN tukee monia erilaisia ​​protokollia. Näihin kuuluvat PPTP, L2TP, IKEv2, SSTP ja OpenVPN (TCP ja UDP) antamaan käyttäjille kaikenlaista valinnanvapautta.

Oletusarvon mukaan PureVPN kuitenkin käyttää OpenVPN-protokollaa kaikissa laitteissa, lukuun ottamatta iOS-laitteita, jotka käyttävät IKEv2-protokollaa nopeamman nopeuden ja turvallisuuden aikaansaamiseksi..

Salaamiseksi palveluntarjoaja käyttää AES-256-CBC-salausta HMAC SHA1-hash-todennuksella datakanavalle, joka on melko vaikuttava ja erittäin turvallinen.

Samaan aikaan se käyttää AES-256-CBC-salausta HMAC SHA384-hash-todennuksella ja RSA-4096-kädenpuristussalauksella ohjauskanavalle..

Toisaalta HMA VPN tukee vain PPTP-, IKEv2 / IPSec- ja OpenVPN-protokollia kaikissa laitteissaan. Oletuksena kaikki sen sovellukset käyttävät OpenVPN: tä.

Salaamiseen Windowsissa ja Androidissa se käyttää AES-256-GCM: ää yhdessä SHA-256-todennuksen ja vahvimman 4096-bittisen RSA-avaimen kanssa kättelyyn.

Mac- ja iOS-laitteissa HMA käyttää samaa Galois Counter Mode -salaketta, mutta yhdessä IKEV2 / IPSec-sovelluksen kanssa, jotta käyttäjät saavat paremman nopeuden ja suorituskyvyn.

Vuotokokeet

Saadaksesi paremman kuvan sovelluksen turvallisuudesta suoritin vuotokokeen PureVPN- ja HMA VPN -sovelluksille. Prosessissa käytettiin 6 erilaista työkalua tarkistaakseen;

WebRTC- ja HTTP-pyyntövuodot:
 • https://browserleaks.com/webrtc
 • https://www.doileak.com/
DNS-vuodot:
 • https://www.perfect-privacy.com/dns-leaktest/
 • https://www.dnsleaktest.com/
IPv4 / IPv6 ja Torrent IP-vuodot:
 • https://ipleak.net/
 • https://ipx.ac/run/

Sekä HMA VPN että PureVPN onnistuivat poistamaan testit 6 yllä olevasta työkalusta, eivätkä paljastaneet alkuperäisiä IP-, DNS- tai WebRTC-tietojamme.

yksityisyys

PureVPN HMA VPN
päämaja Hongkong Yhdistynyt kuningaskunta
Yhteyslokit Ei mitään Ei mitään
Toimintalokit Ei mitään Ei mitään
Rekisteröidy tiedot Sähköpostiosoite Sähköpostiosoite
Anonyymi maksu menetelmät Erilaisia ​​kryptovaluuttoja Ei mitään

Yksityisyyden kannalta voittajan valinta on todella helppo tehtävä. PureVPN: n pääkonttori on seifissä, Hongkongissa, kun taas HMA VPN: n pääkonttori on Isossa-Britanniassa.

Kuten todennäköisesti tiedät, Yhdistynyt kuningaskunta on Five Eyes Alliancen perustajajäsen, joka nauttii tiedustelutietojen jakamisesta asettamalla pakollisia joukkovalvonta- ja tietojen säilyttämislakeja..

Siksi ei ehkä ole hyvä vaihtoehto kirjautua tarkkaan HMA: hon, vaikka he väittävät olevansa a “nolla lokit” tarjoaja. Heidän on noudatettava maataan’lakia!

Tämä on varmistettu kahdessa tilanteessa; Yhdessä häirinnän tapaus, joka johti rikoksentekijän pidättämiseen HMA: n luovutuksen jälkeen.

Toisessa tapauksessa HMA paljasti yhden asiakkaansa, Sony Picturesin hakkeroinnista syytetyn jäsenen Cody Kretsingerin henkilökohtaiset tiedot..

kokoonpano

PureVPN HMA VPN
Osoitteen jakaminen Jaettu / Staattinen Yhteiset
Staattiset IP-osoitteet Yli 8 maata Ei mitään
DDoS-suojaus Joo Ei
NAT-palomuuri Joo Joo

Jos PureVPN tukee jaettua / staattista verkkoinfrastruktuuria, HMA VPN pysyy kiinni perinteisessä vain jaetussa IP-osoitejärjestelmässä.

Tämä on melko ongelmallista, koska staattisilla IP-osoitteilla on tärkeä tarkoitus VPN-teollisuudessa. Niiden avulla käyttäjät voivat käyttää arkaluontoisia pankkitietoja ja käyttää lähiverkkojaan.

Onneksi sinulle, PureVPN: llä on staattisia IP-osoitteita yli 8 maassa. Näihin kuuluvat Yhdysvallat, Iso-Britannia, Australia, Kanada, Saksa, Malta, Hong Kong, Singapore.

PureVPN-omistetut IP-osoitteet

Asiakaspalvelu

PureVPN HMA VPN
Video-oppaat Joo Joo
Haettavissa oleva tietokanta  Joo Joo
Puhelintuki Ei Ei
Sähköpostituki Joo Joo
Keskimääräinen sähköpostin vastausaika 39 minuuttia 30 minuuttia
Lippujen tuki Joo Joo
Live-chat-tuki Joo Joo

PureVPN ja HMA VPN tarjoavat molemmat hyvän tuen useiden kanavien kautta. Näitä ovat lipunmyynti, sähköposti, live-chat, UKK, tietokanta ja video-oppaat.

Koska sähköpostituki on edelleen monille avoin vaihtoehto, suoritin pienen testin heidän vastausaikoilleen. Tämä oli vain nähdäksemme, kuinka aktiivisia heidän asiakas edustajansa ovat.

Alla näet molempien palveluntarjoajien tilastot neljän eri kysymyksen perusteella. Tyypillisesti PureVPN: n keskimääräinen vasteaika on 39 minuuttia ja HMA 30 minuuttia!

PureVPN

Kysymys Alkuperäinen vastausaika Sähköpostien lukumäärä Kysymykseen vastataan
Onko PureVPN hyvä Torrentingille? 25 minuuttia 1 Joo
Toimiiko PureVPN Netflixin kanssa? 39 minuuttia 1 Joo
Voinko asentaa PureVPN: n LibreELEC-laitteeseen 50 minuuttia 1 Joo
Kuinka asentaa PureVPN Firestickiin? 44 minuuttia 1 Joo

HideMyAss

Kysymys Alkuperäinen vastausaika Sähköpostien lukumäärä Kysymykseen vastataan
Kuinka vahva on HMA VPN? 35 minuuttia 1 Joo
Kuinka paljon HideMyAss maksaa? 27 minuuttia 1 Joo
Toimiiko HMA Netflixin kanssa? 22 minuuttia 1 Joo
Kuinka voin ostaa HMA VPN: n? 33 minuuttia 1 Joo

Voittaja: PureVPN

PureVPN on Voittaja

Kun verrattiin molempia palveluntarjoajia, on turvallista sanoa, että PureVPN on voittaja. Vaikka VPN on uskomattoman budjettiystävällinen, se on moniarvoinen.

Se ei kohtaa ongelmia Netflixin kaltaisten alustojen vapauttamisessa, ylpeilee hyvällä palvelinmäärällä, toimii Kiinassa ja tarjoaa jopa omistettuja IP-osoitteita. Lyhyesti sanottuna, se on hieno palvelu ostaa!

Похожие статьи

 • Surfshark Vs IPVanish-vertailu 2020

  Vaikka Surfshark on suhteellisen uusi palvelu, se on saavuttanut maineensa peto budjetilla monien käytettävissä olevien ominaisuuksien ansiosta...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me