NordVPN vs. PIA (yksityinen Internet-yhteys)

Nordvpn vs. PIA

NordVPN ja PIA ovat molemmat suosittuja nimiä VPN-verkkojen markkinoilla, joita tuhannet käyttävät ympäri maailmaa. Mikä palvelu on parempi turvallisuuden, yksityisyyden, suoratoiston, torrentin suhteen?

Lue tämä perusteellinen NordVPN vs. PIA-vertailu saadaksesi voittoa kaikista näkökohdista. Analysoimme tässä molemmat tarjoajat 10 tekijän perusteella:

kohokohtia
NordVPN PIA
 1. 5 200+ palvelinta 58 maassa
 2. AES-256-CBC-salaus
 3. 6 samanaikaista yhteyttä
 4. Poista kaikkien streaming-alustojen esto
 5. Auditoitu lokiton käytäntö
 1. 3300+ palvelinta 30 maassa
 2. AES-256-bittinen salaus
 3. 10 samanaikaista yhteyttä
 4. Sovellukset kaikille alustoille / laitteille
 5. Vahvistettu lokiton käytäntö (tarkastettu)

Hinnoittelu ja alennukset

NordVPN PIA
Tilausjakso 1 kuukausi 1 kuukausi
1 vuosi 6 kuukautta
2 vuotta 1 vuosi
3 vuotta
Erikoistarjous 70% alennus kolmen vuoden suunnitelmasta 67%: n alennus yhden vuoden suunnitelmasta
Korkein hinta kuukaudessa $ 11.95 $ 6,95
Alin hinta kuukaudessa $ 3,49 $ 3,33
Yhden vuoden hinta $ 83.88 $ 39.5
Rahat takaisin takuu 30 päivää 7 päivää

Hinnoittelu on VPN-teollisuuden tarjoajien tärkein myyntikohta. Käyttäjät menevät usein palveluihin, joilla on taipumus olla halvin VPN. Jopa joidenkin kalliiden suunnitelmien avulla voit kuitenkin hyödyntää uskomattomia tarjouksia.

Esimerkiksi, NordVPN: n kuukausittainen hinnoittelu alkaa 11,95 dollaria. Jos haluat kuitenkin hyödyntää halpaa hinnoittelua, voit valita heidän puolivuosittaisen suunnitelmansa. Se antaa käyttäjille 24% alennuksen, yhteensä vain 54 dollaria.

Siksi mitä pidempi tilauksen kesto, sitä halvempaa hinnoittelu NordVPN: llä on. Sanotaan, että mennään vuosisuunnitelmaan. Sinun on maksettava vain 6,99 dollaria kuukaudessa, mikä tarkoittaa, että saat 41% alennuksen.

Käyttäjille, jotka haluavat hyödyntää parasta vastinetta, voit käyttää 2-vuoden suunnitelmaa. Tämä vähentää kuukausikustannukset 4,99 dollariin, mikä tarkoittaa 58%: n alennusta. Tämä tarkoittaa, että maksat vain 119,76 dollaria 24 kuukaudeksi.

PIA onnistuu ehdottomasti halvemmalla kuin NordVPN. Se tarjoaa markkinoiden parhaita hintoja. Tämä tekee siitä ylimmän valinnan budjetti-tietoisille ostajille.

Yksityisen Internet-yhteyden (PIA) kuukausittainen hinnoittelu alkaa 6,95 dollaria. Jos haluat paremman tarjouksen, voit etsiä heidän vuosisuunnitelmansa. Se alentaa hinnoittelun 3,33: aan kuukaudessa, mikä tarkoittaa, että saat massiivisen 52%: n alennuksen.

Seurauksena on, että käyttäjien on maksettava vain 39,96 dollaria. Paras vastineeksi käyttäjät voivat valita 2-vuoden suunnitelman. Se alentaa kuukausittaisen hinnoittelun 2,91 dollariin, jolloin käyttäjille annetaan massiivinen 58% alennus.

Tämä tarkoittaa, että joudut maksamaan vain 69,84 dollaria kahdelta vuodelta. Palautuksia varten PIA tarjoaa vain 7 päivän rahat takaisin -takuun. Jos kuitenkin etsit NordVPN: ää, voit hyödyntää 30 päivän palautustakuun.

ominaisuudet

NordVPN PIA
Samanaikaiset yhteydet 6 5
Käyttöjärjestelmäsovellukset Windows, MacOS, Linux, Android, iOS, Amazon Fire TV Windows, MacOS, Android, iOS, Linux
Asenna laitteet manuaalisesti Digisovittimet, reitittimet ja Linux Jotkut reitittimet
Jaettu tunnelointi Ei saatavilla Ei
Ilmaiset lisäominaisuudet Selaimen laajennukset Chromelle ja Firefoxille, CyberSec, DoubleVPN, SmartPlay SOCKS5 välityspalvelin ja mainosten / seurannan esto

VPN-palvelun valinnassa sinulla on oltava edistyneitä ominaisuuksia. NordVPN on aina pysynyt tietosuojainnovaatioiden eturintamassa.

Se tarjoaa ainutlaatuisen työkalusarjan, jonka olen luetellut avuksesi. Kaikki nämä ominaisuudet asettavat VPN: n korkeammalle kuin muut markkinoilla, kun saat aina korkeimman mahdollisen turvallisuuden / yksityisyyden.

Myöskään PIA ei näytä takautuvan. Huolimatta siitä, että palveluntarjoaja on uskomattoman halpaa, se edustaa pohjaaan NordVPN: ää vastaan. Se tarjoaa suurimman osan samoista ominaisuuksista / tekniikoista, jotka ovat saatavana NordVPN: n kanssa.

Valitettavasti se ei tarjoa edistyneitä ominaisuuksia, kuten DoubleVPN ja Onion over VPN, joita NordVPN-asiakkaat nauttivat maksimaalisen tietoturvan hyödyntämisestä verkossa.

Toimintojen vapauttaminen

NordVPN PIA
Netflix Joo Ei
Hulu Joo Joo
Sky Go Joo Ei
Amazon Prime Joo Ei
BBC iPlayer Joo Ei
ABS Joo Ei
CBS Joo Joo
NBC Joo Joo
ITV Joo Joo
Kanava 4 Joo Joo

Poistamisen suhteen NordVPN on ehdottomasti aktiivisempi ja luotettavampi. Kaikissa palvelimissaan käytetään vahvoja salaus- ja suojaustekniikoita VoD: n lukituksen poistamiseksi.

Palveluntarjoaja onnistuu poistamaan kaikkien Netflix-versioiden eston tarjoamalla pääsyn joihinkin eniten hyötyviin suoratoistoalustoihin, kuten Hulu, BBC iPlayer, Amazon Prime ja muut..

PIA ei sitä vastoin tarjoa paljon esteitä. Se on osuma-miss-skenaario useimmiten. Kaikkein huolestuttavinta on Netflixin vapauttamisen puuttuminen.

Sinänsä, jos minun pitäisi puhua streaming-pohjalta, NordVPN on paras valinta. PIA: n on edelleen parannettava lukituksen vapauttamiskykyään perustellakseen sen hinta ja asiakkaat, jotka ostavat sen.

Kiina

Saadaksesi paremman kuvan NordVPN: n ja PIA: n VPN-sovelluksista, päätin suorittaa lukituksenestotestin. Tämä prosessi sisälsi yhteyden muodostamisen erilaisiin VPN-palvelimiin.

Vierailemalla sitten useissa estettyissä verkkosivustoissa tarkistaaksesi ohittaako VPN onnistuneesti georajoitukset. NordVPN toimi hämmästyttävän hyvin, varsinkin kun se oli yhteydessä hävitettyihin palvelimiin. Pystyin helposti ohittamaan “Suuri palomuuri”.

Samaan aikaan en saanut myöskään mitään ongelmia, kun Yhdysvaltain Netflix ja sen koko kirjasto poistettiin. PIA: n kannalta tulokset olivat lievästi pettymys.

PIA ei tarjoa sellaista tekniikkaa tai salausta, joka sallii sen estää verkkosivustojen Kiinassa. Toisin kuin NordVPN, joka tarjoaa omistetun kiinalaisen peilisivuston, PIA ei tarjoa kannustimia kiinalaiselle yleisölle.

Kiinan käyttäjät voivat ladata NordVPN-käyttäjät täältä: http://nord-for-zh.com/

Asennus ja käyttöliittymä

NordVPN PIA
Ohjattu automaattinen asennus Windows, Mac, Android, iOS ja Linux, Windows, Mac, Android, iOS
Pääpaikan valinta Kartta-pohjainen List-pohjainen
Lisäasetukset-sivut Joo Joo
Mobiiliystävällinen Joo Joo

NordVPN tarjoaa yksinkertaisen, mutta vuorovaikutteisen käyttöliittymän, jonka avulla käyttäjät voivat tutkia useita ominaisuuksia / lisäosia, olivatpa ne sitten työpöydällään tai pienemmissä näytönohjaimissa..

Pöytäversioissa on karttapohjainen suunnittelu ja “erikoisuus” luettelo, jonka avulla käyttäjät voivat käyttää omistettuja IP-osoitteita, kaksinkertaista VPN: ää, sipulia VPN: n kautta ja muita tekniikoita.

Samanaikaisesti mobiilisovellukset käyttävät samaa mallia, mutta päästävät eroon kartasta, luomalla luetteloon perustuvan suunnittelun, joka jakaa palvelimet “maa” ja jopa “alue (iOS-sovelluksissa).

PIA’Sovellukset vaativat edelleen työtä ja parannuksia yleisessä käyttöliittymässä. Heidän työpöytäversiot istuvat tehtäväpalkissa, ja useimpiin ominaisuuksiin pääsee suoraan napsauttamalla kuvaketta hiiren kakkospainikkeella.

Koska sovellus piilottaa itsesi pienentämäsi toisen kerran, siitä tulee suuri häirintä niille, jotka yrittävät seurata asennus- tai kokoonpano-ohjeita.

Se’Mobiilisovellukset on kuitenkin suunniteltu hienosti ja ovat yleensä sotkeutumattomia. Kaikki vaihtoehdot on lueteltu siististi ja yhdistäminen vie tuskin muutaman sekunnin, mikä on melko merkittävää.

Palvelimet ja suorituskyky

NordVPN PIA
Palvelinmaat 58 30
Palvelimien kokonaismäärä 5200+ 3300
Nopeuden menetys 5% 25%

Koska VPN: t ovat tärkeitä työkaluja vapauttamiseen / suoratoistoon / torrenttiin, on tärkeää, että saat hyvät nopeudet. Viimeinen tarvitsemasi asia on kilpikonna-Internet.

Tämän perusteella päätin suorittaa molempien palveluntarjoajien suoritustasoarvioinnin. Tämä sisälsi NordVPN: n ja PIA: n enimmäislatauskaistanleveyden testaamisen eri palvelimille eri maissa. Sitten panin merkille keskimääräiset vastaanotetut nopeudet.

Jos puhun NordVPN: stä, kaikki palvelimet olivat erittäin nopeita. Tietenkin kaukana sijaitsevat näyttivät keskinkertaisen suorituskyvyn. Keskimääräinen huippunopeus oli kuitenkin nopeudella 43Mbps, mikä osoittaa 5% nopeuden menettämisen.

Yksityisen Internet-käytön (PIA) osalta tulokset eivät vastanneet NordVPN: ää. Keskimääräinen nopeus saavutti huippunsa 38Mbps: ssä, mikä osoitti nopeuden menetyksen 25%. PIA: n yhteysnopeuksissa on parantamisen tarve!

turvallisuus

NordVPN PIA
VPN-protokollat PPTP, L2TP, IKEv2, OpenVPN PPTP, L2TP, IPSec, IKEv2, OpenVPN
OpenVPN-tietojen salaus AES-256 AES-128, AES-256
OpenVPN-ohjauskanavan salaus RSA-2048 RSA-4096
Naamiointitekniikka Obfsproxy Ei mitään
Sovellusten suojaus Tappokytkin, Wi-Fi, DNS / WebRTC / IP-vuodonsuojaus Tapa kytkin
DNS-tila PrivateDNS PrivateDNS

Yksi parhaimmista asioista NordVPN: ssä on sen vahva yksityisyys ja turvallisuus. Palveluntarjoaja on yksinkertaisesti huomaamaton verkkosivustoille suuren jaetun IP-määrän ansiosta.

Lisää tämä kaikkien protokollien, mukaan lukien IKEv2, L2TP / IPSec ja OpenVPN, NordVPN-tukeen. Voit olla varma, että saat maksimaalisen nimettömyyden. Datakanavalle NordVPN käyttää 256-CBC-salauslaitteita HMAC SHA256-hash-todennuksella.

Ohjauskanavalle NordVPN käyttää samoja hash-todennuksia ja salattuja yllä, lisäämällä RSA-2048. Täydellisen eteenpäin suuntautuvan salaisuuden (PFS) asettamiseen käytetään vahvaa DHE-4096-avainvaihtoa..

Jos käytät iOS-sovellusta, NordVPN muuttaa salausta. Kaikki yhteydet käyttävät IKEv2-protokollaa AES-256-GCM-salauksilla HMAC SHA2-384 -todennuksella..

Huolimatta siitä, että yksityinen Internet-yhteys (PIA) on yhdysvaltalainen palveluntarjoaja, se ylläpitää uskomattoman vahvaa palvelinverkkoa. He käyttävät vahvoja salaussalauksia L2TP / IPSec- ja OpenVPN-protokolloissa.

Tietokanavalle PIA käyttää surullisen sotilaallista luokkaa; AES-256-bittiset salat SHA256: lla tietojen todennusta varten ja RSA-4096 kädenpuristusta varten. PFE on saatavana DHE + RSA-vaihtoon.

Ohjauskanavalle PIA käyttää samoja salauksia ja hash-todennusta sisällyttämällä todennukseen SHA384. Täydellinen edelleenlähetys (PFE) on saatavana ECDHE + ECDSA: n kautta.

Lyhyesti sanottuna saat erinomaisen yksityisyyden molemmilla palveluntarjoajilla. NordVPN kuitenkin menee ylimääräisen mailin tarjoamalla CyberSec-protokollan ja ominaisuuksia, kuten Dedicated IP ja Sipuli VPN: n kautta.

yksityisyys

NordVPN PIA
päämaja Panama Yhdysvallat
Yhteyslokit Ei mitään Ei mitään
Toimintalokit Ei mitään Ei mitään
Rekisteröidy tiedot Sähköpostiosoite Sähköpostiosoite
Anonyymi maksu menetelmät Monero, Dash, Gridcoin, Rpple, ZCaas, Ehterum, Litecoin, Bitcoin Minttu, BitPay, 32 kryptovaluuttaa, mukaan lukien Bitcoin, Ethereum ja Litecoin

Jos vertaamme näitä kahta, NordVPN on yleensä lainkäyttövaltaansa mennessä turvallisempi vaihtoehto. Palveluntarjoaja on poissa Viiden, Yhdeksän, Neljäntoista Eyes -yhdistyksen pääkonttoristaan ​​turvallisessa Panamassa.

Yksityisen Internet Acessin (PIA) pääkonttori puolestaan ​​on Yhdysvalloissa. Maa on 5/9/14 Eyes-liittojen perustajajäsen ja ylpeilee kaikkein invasiivisimmista laeista.

Se valtuuttaa joukkovalvonnan ja tietojen säilyttämisen riippumatta siitä, ovatko ne Internet-palveluntarjoajia, teletoimittajia vai Virtual Private Network -toimittajia.

Sellaisenaan, jos haluat pysyä turvallisena hallituksilta, tiedustelupalveluilta ja tekijänoikeuksien loukkausmetsästäjiltä, ​​PIA ei ole luotettava vaihtoehto.

kokoonpano

NordVPN PIA
Osoitteen jakaminen Jaettu / Staattinen Yhteiset
Staattiset IP-osoitteet Yli 40 sijaintia Ei
DDoS-suojaus Joo Ei
NAT-palomuuri Joo Joo

Konfiguraatioita varten NordVPN saa ylemmän käden yhdysvaltalaisen PIA: n yli. Kun PIA ottaa käyttöön yhteisen infrastruktuurin ja osoitteenjaon, Nord tukee molempia: dynaamista ja staattista.

Tämä auttaa panamassa sijaitsevaa palveluntarjoajaa tarjoamaan entistä enemmän kannustimia käyttäjilleen, etenkin ulkomaalaisille / matkustajille, jotka haluavat etäkäytön toimistotiedostoihin ja suojauksen pankkitietojen saamisen aikana.

Dedikoituja IP-osoitteita on saatavana lisäyksenä NordVPN: ltä, mikä tarkoittaa, että joudut maksamaan niistä ylimääräistä. Ominaisuudet, kuten DDoS-suoja, maksavat sinulle enemmän. Alla on yleiskatsaus hinnoittelusta ja sijainneista, joista voit hankkia erillisen IP: n:

Omistetut IP-IP: t

Asiakaspalvelu

NordVPN PIA
Video-oppaat Joo Joo
Haettavissa oleva tietokanta  Joo Joo
Puhelintuki Ei Ei
Sähköpostituki Joo Joo
Keskimääräinen sähköpostin vastausaika 30 minuuttia 39 minuuttia
Lippujen tuki Joo Joo
Live-chat-tuki Joo Joo

Tukipalvelun suhteen NordVPN tekee paljon parempaa työtä asiakkaiden avustamisessa kuin PIA. Palveluntarjoaja tarjoaa 6 erilaista mediaa avun saamiseksi, missä PIA antaa sinulle pääsyn vain neljään.

Lisää tämä uskomattoman nopeaan 24 tuntia vuorokaudessa tapahtuvaan live-chat-tukeen, ja NordVPN antaa parhaan potkun vastineellesi. Päinvastoin, vaikka PIA on toiminut alalla jo useita vuosia, se ei tarjoa livekeskustelua tukivaihtoehtona. Tämä on vähintäänkin pettymys.

Yhdysvaltalainen palveluntarjoaja tarjoaa vain sähköposti- ja lipputukia, ja siinäkin vastaukset myöhässä. Heidän keskimääräinen vasteaika on välillä 7-8 tuntia, mikä on melko paljon etenkin kun otetaan huomioon, että käyttäjät tarvitsevat välitöntä apua kyselyihin.

Tietopohjan suhteen PIA käyttää kuvakaappauksia yksityiskohtien laatimiseen, kun taas NordVPN tarjoaa kattavat videoesittelyt tiettyihin tehtäviin, kuten yhteysongelmien korjaamiseen..

Suoritin jopa testin kunkin palveluntarjoajan vastausaikoista sähköpostitukiin. Prosessi sisälsi molemmille tarjoajille neljän kysymyksen lähettämisen sähköpostitse. Katso kunkin VPN: n tilastotiedot alla:

NordVPN

Kysymys Alkuperäinen vastausaika Sähköpostien lukumäärä Kysymykseen vastataan
Mikä on yhteytesi “CloudVPN”? 12 minuuttia 1 Joo
Onko mahdollista määrittää NordVPN Raspberry Pi -sovelluksessa? 40 minuuttia 1 Joo
Kuinka korjata “Yhteyden aikakatkaisu” Virhe? 38 minuuttia 1 Joo
Kuinka aktivoida NordVPN’hävitetyt palvelimet? 30 minuuttia 1 Joo

Yksityinen Internet-yhteys (PIA)

Kysymys Alkuperäinen vastausaika Sähköpostien lukumäärä Kysymykseen vastataan
Miksi PIA sijaitsee viiden silmän maassa? 1 tunti 1 Joo
Pitääkö yksityinen Internet-yhteys lokit?? 45 minuuttia 1 Joo
Toimiiko yksityinen Internet-yhteys Netflixin kanssa? 50 minuuttia 1 Joo
Kuinka saan palautuksen yksityisestä Internet-käytöstä? 44 minuuttia 1 Joo

Muut vertailut uloskirjautumiseen

  1. ExpressVPN vs. IPVanish
  2. ExpressVPN vs. PureVPN
  3. PureVPN vs. IPVanish
  4. NordVPN vs. ExpressVPN

Voittaja: NordVPN

Ei ole epäilystäkään siitä, että sekä NordVPN että PIA ovat hienoja nimiä markkinoilla. Asioista käy kuitenkin selvästi ilmi, kun ratkaistaan ​​voittaja näiden kahden joukosta. Uskon, että NordVPN voittaa PIA: n lukuisilla näkökohdilla.

Sen sijainti on myös uskomattoman strateginen, kun taas PIA: n toiminnan tukikohta on Yhdysvalloissa (vaarallinen sijainti). Yksityisyyden kannalta suosittelen NordVPN: n käyttöä!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me