ExpressVPN vs. PIA (yksityinen Internet-yhteys)

ExpressVPN vs. PIA

Koska VPN-palveluita tarkastelee suuri joukko kouluttamattomia silmiä, heidän tarpeisiinsa ja vaatimuksiinsa sopivan tilaaminen on yleensä vaikea tehtävä..

Jos kohtaat samaa sekaannusta ExpressVPN: n ja PIA: n kanssa, olet oikeassa paikassa. Tutustu tähän yksityiskohtaiseen vertailuanalyysiin paremman valinnan määrittämiseksi.

kohokohtia
ExpressVPN PIA
  1. 3000 yli palvelinta 94 maassa
  2. AES-256-CBC ja AES-256-GCM
  3. 3 samanaikaiset yhteydet
  4. Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android
  5. Vahvistettu lokiton käytäntö (tarkastettu)
  1. 3300+ palvelinta 30 maata
  2. AES-256-bittinen salaus
  3. 10 samanaikaista yhteyttä
  4. Sovellukset kaikille alustoille / laitteille
  5. Vahvistettu lokiton käytäntö (tarkastettu)

Hinnoittelu ja alennukset

ExpressVPN PIA
Tilausjakso 1 kuukausi 1 kuukausi
6 kuukautta 6 kuukautta
1 vuosi 1 vuosi
Erikoistarjous 35% alennus yhden vuoden suunnitelmasta 67%: n alennus yhden vuoden suunnitelmasta
Korkein hinta kuukaudessa $ 12,95 dollaria $ 10,95
Alin hinta kuukaudessa $ 8,32 $ 3,33
Yhden vuoden hinta $ 99,5 $ 39.95
Rahat takaisin takuu 30 päivää 7 päivää

Kun vertaamme kahta palvelua, käy selväksi, että ExpressVPN on hiukan kalliimpi palvelu. Se tarjoaa kolme tasoa tilauksissa: kuukausittain, kuusi kuukautta ja vuosittain.

Kuukausittainen suunnitelma alkaa korkealta 12,95 dollarilta. Jos kuitenkin valitset pitkän tilauksen, voit saada paremman vastineen maksamalla vähemmän.

Esimerkiksi kuuden kuukauden suunnitelma maksaa sinulle 9,99 dollaria kuukaudessa. (laskutetaan 59,95 dollaria 6 kuukauden välein) ja vuotuinen 8,32 dollaria kuukaudessa. (laskutetaan 99,95 dollaria 12 kuukauden välein).

PIA, toisaalta, on yleensä paljon halvempaa. Palveluntarjoaja tarjoaa myös kolme tasoa tilauksissa: kuukausittain, 6 kuukaudessa ja vuosittain.

Heidän kuukausittain alkavat 10,95 dollaria, mikä on 2 dollaria halvempi kuin ExpressVPN. Kuuden kuukauden suunnitelma maksaa 5,99 dollaria kuukaudessa, laskutetaan 35,95 dollaria, mikä tarkoittaa, että se on 24 dollaria halvempi.

Vuotuiselle suunnitelmalle PIA antaa valtavan 67% alennuksen ExpressVPN: ään verrattuna’s 35%. Tämä tarkoittaa, että maksat 3,33 dollaria kuukaudessa, yhteensä 39,95 dollaria 24 kuukaudeksi.

Rahatukien osalta ExpressVPN tarjoaa 30 päivän palautustakuun, kun taas PIA antaa vain 7 päivän palautuksen. Se on kuitenkin perusteltu, kun otetaan huomioon niiden alhainen hinnoittelu.

Hanki tämä paras tarjous ExpressVPN: lle: 35% alennus yhden vuoden suunnitelmasta

Hanki tämä paras tarjous PIA: lle: 67%: n alennus yhden vuoden suunnitelmasta

ominaisuudet

ExpressVPN PIA
Samanaikaiset yhteydet 3 10
Käyttöjärjestelmäsovellukset Windows, MacOS, Linux, Android, iOS, Amazon Fire TV / Firestick, jotkut reitittimet Windows, MacOS, Android, iOS, Linux
Asenna laitteet manuaalisesti Jotkut reitittimet, digisovittimet Jotkut reitittimet
Jaettu tunnelointi Kyllä (vain työpöytäsovellukset) Ei
Ilmaiset lisäominaisuudet Media Streamer Smart DNS, selaimen laajennukset Chromelle, Firefoxille ja Safarille SOCKS5 välityspalvelin ja mainosten / seurannan esto

Sekä ExpressVPN että yksityinen Internet-yhteys (PIA) tarjoavat erinomaisen sovellusyhteensopivuuden. Sinulla on alkuperäisiä asiakkaita Windowsille, Macille, iOS: lle, Androidille, Linuxille ja jopa Fire-televisioille.

Sinulla on jopa selainlaajennuksia saatavana Google Chromelle ja Mozilla Firefoxille. ExpressVPN saa kuitenkin ylempän käden PIA: n yli, johtuen reitittimen tuesta Apple TV: lle.

BVI-pohjainen palveluntarjoaja on ainoa markkinoilla, joka tarjoaa natiivisovelluksen DD-WRT- ja Tomato-reitittimille yhdessä esiasetettujen reitittimien kanssa kohtuulliseen hintaan.

Jaettu tunnelointi on saatavana ExpressVPN: n työpöytäsovellusten kanssa, mutta mikään PIA: sta’s-sovellukset. Tämä on melko huolestuttavaa, kun otetaan huomioon, että ominaisuus on ratkaiseva torrentereille ja streamereille.

PIA kuitenkin tasapainottaa tämän tarjoamalla enemmän samanaikaisten yhteyksien muodossa. Jos sinulla on vain 3 samanaikaista yhteyttä ExpressVPN: n kanssa, PIA tarjoaa 10 monilukkoa.

Toimintojen vapauttaminen

ExpressVPN PIA
Netflix Joo Ei
Hulu Joo Joo
Sky Go Joo Ei
Amazon Prime Joo Ei
BBC iPlayer Joo Ei
ABS Joo Ei
CBS Joo Joo
NBC Joo Joo
ITV Joo Joo
Kanava 4 Joo Joo

Unlockingin suhteen ExpressVPN onnistui tuottamaan melko uskomatonta suorituskykyä. Toisaalta PIA epäonnistui kurissaan ohittaessaan maantieteelliset rajoitukset ja VPN-kiellot.

Pääsin Netflixiin ja muihin VoD-levyihin, mutta suorituskyky oli melko hyvä “epäjohdonmukainen”. Näiden suoratoistoalustojen saaminen toimimaan vaati siirtymistä moniin erilaisiin VPN-palvelimiin.

Päinvastoin, ExpressVPN ei antanut tällaisia ​​ongelmia, tarjoamalla esteettömän estokokemuksen Netflixissä, BBC iPlayerissa, Hulussa, Amazon Primessa, Vootissa, Hotstarissa ja jopa Disney Plus -palvelussa..

Kiina

Kiinan asukkaat ja ulkomaalaiset ovat aina etsimässä “työskentely” VPN - palvelut, jotka voivat ohittaa monia käyttämiä tekniikoita “Suuri palomuuri” Kiinassa.

Onneksi ExpressVPN-käyttäjille palveluntarjoaja tarjoaa omistetun kiinalaisen sivun. Tämän avulla maan asukkaat voivat ladata sovelluksensa ja tilata sopivan suunnitelman.

PIA ei sitä vastoin tarjoa tällaisia ​​kannustimia kiinalaisille käyttäjille. Heillä ei ole kiinalaista peilisivustoa, minkä vuoksi ihmisten on mahdotonta käyttää palveluaan.

Asennus ja käyttöliittymä

ExpressVPN PIA
Ohjattu automaattinen asennus Windows, Mac, Android, iOS Windows, Mac, Android, iOS
Pääpaikan valinta List-pohjainen List-pohjainen
Lisäasetukset-sivut Joo Joo
Mobiiliystävällinen Joo Joo

ExpressVPN on äskettäin suorittanut sovelluksen suunnittelun ja ulkonäön täydellisen uudistuksen. Edellisestä “suuremmat” ja sotkuinen tyyli, he ovat valinneet jotain minimalistista.

Työpöytäsovellus on melko kompakti sijaintivalikolla ja yhteyspainikkeella, jotka ovat saatavana käynnistettäessä sovellus Windowsissa, Macissa tai Linuxissa.

Kokoonpanojen muuttamiseksi sivun vasemmassa yläkulmassa on hampurilainen-painike. Napsauttamalla sitä pääset kaikkiin tärkeisiin asetuksiin ja ominaisuuksiin.

Mobiilisovellusten osalta ExpressVPN ylläpitää samaa muotoilua ja johdonmukaisuutta yleisessä käyttöliittymässä, joka ei häiritse edes käytettäessä suuremmalla näytöllä.

ExpressVPN-liittymä

Toisaalta PIA’s-sovellukset vaativat edelleen työtä yleisessä käyttöliittymässä ja ulkonäössä. Heidän työpöytäversiot istuvat tehtäväpalkissa, johon pääsee napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella kuvaketta.

Vaikka tämä on hieno muotoilu, se tuo myös mukanaan vaivaa. Sovellus piilottaa periaatteessa toisen kerran, kun painat pienennä-painiketta. Sinun on siis jatkuvasti avattava sovellus uudelleen.

Tämä voi olla melko väsyttävää ja turhauttavaa, varsinkin jos yrität noudattaa asennus- tai kokoonpano-ohjeita, koska valtavan luettelon seuraaminen voi olla vaikea tehtävä.

Se’Mobiilisovellukset on kuitenkin suunniteltu hienosti ja ovat yleensä sotkeutumattomia. Kaikki vaihtoehdot on lueteltu siististi ja yhdistäminen vie tuskin muutaman sekunnin, mikä on melko huomattavaa.

PIA Windows -sovellus

Palvelimet ja suorituskyky

ExpressVPN PIA
Palvelinmaat 94 30
Palvelimien kokonaismäärä 3000 3300

Sekä ExpressVPN että PIA käyttävät fyysisten ja virtuaalisten sijaintien valikoimaa verkkoinfrastruktuurissaan vastatakseen eri maiden käyttäjien vaatimuksiin..

Palvelimien lukumäärässä ei ole paljon eroa. Kun ExpressVPN tarjoaa yli 3000 palvelinta, PIA lisää 300 lisää luetteloon, mikä antaa etulyöntiaseman BVI-pohjaiseen palveluntarjoajaan.

Kuinka ExpressVPN: ltä puuttuu numero, se kuitenkin korvataan kattamalla useammat maat. Samaan aikaan PIA tarjoaa palvelimia vain 30 maassa, mikä on melko vähemmän.

Nopeus

ExpressVPN PIA
Nopeuden menetys 9% 25%

ExpressVPN ja PIA ovat molemmat kuuluisia uskomattoman luotettavista palveluista. Tarjoavatko ne kuitenkin riittävän hyvää suorituskykyä, jotta voit nauttia kaikista internetiin liittyvistä toiminnoista?

Selvittääkseni tein perusteellisen nopeusanalyysin molemmilta palveluntarjoajilta. Tämä prosessi edellytti 5 palvelimen testaamista ExpressVPN: n ja PIA: n erilaisista paikoista.

Nämä palvelimet sijaitsevat Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Ranskassa, Australiassa ja Kanadassa. Paljaalla nopeustestillä PIA saavutti nopeuden menetyksen noin 25%, kun taas ExpressVPN oli hiukan parempi, keskimäärin 9%.

turvallisuus

ExpressVPN PIA
VPN-protokollat PPTP, L2TP, OpenVPN PPTP, L2TP, IPSec, IKEv2, OpenVPN
OpenVPN-tietojen salaus AES-256-CBC AES-128, AES-256
OpenVPN-ohjauskanavan salaus RSA-4096  RSA-4096
Naamiointitekniikka Salausketju Ei mitään
Sovellusten suojaus Tapa kytkin Tapa kytkin
DNS-tila Yksityinen DNS Yksityinen DNS

ExpressVPN tarjoaa tukea kolmelle protokollle: PPTP, L2TP ja OpenVPN. Samaan aikaan PIA lisää luetteloa tukemalla myös IKEv2- ja IPSec-protokollia.

BVI-pohjainen palveluntarjoaja käyttää OpenVPN: tä oletusprotokollana kaikissa laitteissa. Se käyttää AES-256-CBC-salauksia HMAC SHA-256 -todennuksella datakanavalla.

Ohjauskanavalle se käyttää AES-256-GCM-salauksia RSA-384-kättelyllä ja HMAC SHA-256 -todennuksella..

Toisaalta PIA käyttää AES-256-bittisiä salauksia SHA256: n kanssa tietojen todennukseen ja RSA-4096: n kädenpuristukseen datakanavalla..

Ohjauskanavalle PIA käyttää samoja salauksia ja hash-todennusta sisällyttämällä todennukseen SHA384. Täydellinen edelleenlähetys (PFE) on saatavana ECDHE + ECDSA: n kautta.

ExpressVPN on kuitenkin turvallisempi vaihtoehto, koska ne käyttävät salauslohkojen ketjuttamista ja niiden TrustedServer-infrastruktuuri siirtää kaikki kiintolevyt RAM-malliin poistamalla kaikki lokit hetkessä.

yksityisyys

ExpressVPN PIA
päämaja Britannian Neitsytsaaret Yhdysvallat
Yhteyslokit Ei mitään Ei mitään
Toimintalokit Ei mitään Ei mitään
Rekisteröidy tiedot Sähköpostiosoite Sähköpostiosoite
Anonyymi maksu menetelmät Bitcoin ja rahapaja 32 kryptovaluutat

Yksi katsaus yllä olevaan taulukkoon ja käy selväksi, mikä palveluntarjoaja on turvallisempi. ExpressVPN: n pääkonttori on Ison-Britannian Neitsytsaaret, kun taas PIA sijaitsee Yhdysvalloissa.

Koska BVI on itsenäinen kansakunta, jolla on omat lait, se on vapaa 5/9/14 Eyes -liittojen hyväksymistä taktiikoista, kuten joukkovalvonta ja tietojen säilyttäminen.

Samaa ei voida sanoa Yhdysvaltojen osalta, joka on viiden silmän perustajajäsen. Sellaisena, vaikka palveluntarjoaja ylpeilee ei kirjautumiskäytäntöä, niiden luottaminen on vaikea tehtävä.

Anonyymeihin maksutapoihin ExpressVPN tukee vain Bitcoin- ja Mint-sovelluksia. PIA puolestaan ​​tarjoaa mahdollisuuden kirjautua 32 kryptovaluutan kautta.

kokoonpano

ExpressVPN PIA
Osoitteen jakaminen Yhteiset Yhteiset
Staattiset IP-osoitteet Ei mitään Ei mitään
DDoS-suojaus Ei Ei
NAT-palomuuri Joo Joo

Kokoonpanoissa sekä ExpressVPN että PIA käyttävät jaettua verkkoinfrastruktuuria. Seurauksena on, että niitä voidaan pitää tässä suhteessa yhtäläisinä.

Omistettujen IP-osoitteiden puute on edelleen melko huolestuttava, kun otetaan huomioon, että monilla VPN-käyttäjillä on tarpeita, jotka vaativat heitä pääsemään paikallisiin verkkoihin kotinsa ulkopuolella.

Asiakaspalvelu

ExpressVPN PIA
Video-oppaat Joo Joo
Haettavissa oleva tietokanta  Joo Joo
Puhelintuki Ei Ei
Sähköpostituki Joo Joo
Keskimääräinen sähköpostin vastausaika 33 minuuttia 45 minuuttia
Lippujen tuki Joo Joo
Live-chat-tuki Kyllä (ulkoistettu) Kyllä (ulkoistettu)

Sekä PIA että ExpressVPN tarjoavat tukea live-chatin, sähköpostin ja lippujärjestelmän kautta. Live-chat-palveluiden testaaminen paljasti, että vastaukset olivat melko nopeita.

Sähköpostin / lipun tuki kesti jonkin aikaa PIA: n kanssa (keskimäärin 45 minuuttia vastausta kohti), kun taas ExpressVPN leikkasi sitä lyhyemmäksi (keskimäärin 33 minuuttiin).

Suoritimme nämä testit lähettämällä kullekin VPN: lle kolme kysymystä sähköpostitse. Niistä kaksi oli yleistä kyselyä ja kaksi hieman teknistä. Katso alla olevat tilastot:

ExpressVPN

Kysymys Alkuperäinen vastausaika Sähköpostien lukumäärä Kysymykseen vastataan
Voidaanko ExpressVPN jäljittää? 15 minuuttia 1 Joo
Tallentaako ExpressVPN lokit? 18 minuuttia 1 Joo
Kuinka katsella Netflixiä ExpressVPN: n avulla? 55 minuuttia 1 Joo
Mitä ominaisuuksia ExpressVPN tarjoaa torrentia varten? 47 minuuttia 1 Joo

PIA

Kysymys Alkuperäinen vastausaika Sähköpostien lukumäärä Kysymykseen vastataan
Miksi PIA sijaitsee viiden silmän maassa? 1 tunti 1 Joo
Pitääkö yksityinen Internet-yhteys lokit?? 45 minuuttia 1 Joo
Toimiiko yksityinen Internet-yhteys Netflixin kanssa? 50 minuuttia 1 Joo
Kuinka saan palautuksen yksityisestä Internet-käytöstä? 44 minuuttia 1 Joo

Voittaja: ExpressVPN

ExpressVPN voitti

Vaikka molemmat tarkistetut VPN-verkot tarjoavat uskomattoman suorituskyvyn, turvallisuuden, yksityisyyden ja ominaisuudet, ExpressVPN on ehdottomasti parempi vaihtoehto.

Se tarjoaa suuremman palvelinverkon, vapauttaa Netflixin onnistuneesti, toimii Kiinassa ja tarjoaa jopa reitittinasovelluksen, joka toimii DD-WRT- ja Tomato-reitittimissä..

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me