ExpressVPN versus TorGuard

ExpressVPN versus TorGuard

ExpressVPN en TorGuard zijn beide beroemde VPN-services die zich verdiepen in het creëren van nieuwe technologieën en geavanceerde functies voor het maximaliseren van online privacy / beveiliging.

Probeer je de betere keuze tussen de twee te bepalen? Zo ja, bekijk dan deze uitgebreide ExpressVPN versus TorGuard-vergelijking om meer te weten te komen over de winnaar!

highlights
ExpressVPN TorGuard
 1. Meer dan 3.000 servers 94 landen
 2. AES-256-CBC en AES-256-GCM
 3. 3 gelijktijdige verbindingen
 4. Apps voor Windows, Mac, iOS & Android
 5. Geverifieerd beleid zonder logboeken (gecontroleerd)
 1. Meer dan 3000 servers in 55 landen
 2. OpenConnect SSL-gebaseerde VPN
 3. 8 gelijktijdige verbindingen
 4. Apps voor alle platforms / apparaten
 5. Ondersteunt WireGuard Protocol

Prijzen en kortingen

ExpressVPN TorGuard
Abonnementsperiode 1 maand 1/3/6 maanden
6 maanden 1 jaar
1 jaar 2 jaar
Speciale aanbieding 35% korting op een 1-jarig abonnement 58% korting op een 2-jarig abonnement
Hoogste prijs per maand $ 12.95 $ 9.99
Laagste prijs per maand $ 8.32 $ 4.16
Prijs van één jaar $ 99.5 $ 59,99
Geldteruggarantie 30 dagen 7 dagen

Bij het vergelijken van TorGuard en ExpressVPN wordt duidelijk dat deze laatste de duurdere optie is. Het biedt abonnementen van drie verschillende looptijden.

Als u kiest voor de maandelijkse, moet u $ 12,99 betalen. Voor de 6 maanden moet u $ 9,99 / maand betalen, dit wordt gefactureerd als $ 59,95.

Om de beste waarde te krijgen, raad ik gebruikers aan om voor het jaarpakket te kiezen. Het geeft gebruikers een verbazingwekkende korting van 35%, waardoor de kosten per maand worden verlaagd naar $ 8,32.

Omgekeerd heeft TorGuard 4 pakketten: anonieme proxy, anonieme VPN, anonieme e-mail en de privacybundel met verschillende niveaus van abonnementen.

Hun maandelijkse begint bij $ 9,99, driemaandelijks bij $ 19,99, halfjaarlijks bij $ 29,99 en jaarlijks bij $ 59,99. Voor de beste prijs beveel ik hun 2-jarig plan aan.

Het verlaagt de maandelijkse kosten alleen tot $ 4,16. Als gevolg hiervan betaalt u slechts $ 99,99 voor 24 maanden, wat hetzelfde is als u zou betalen voor ExpressVPN’s 1-jarig plan.

Wat geld-terug-garanties betreft, biedt ExpressVPN een terugbetaling van 30 dagen, terwijl TorGuard slechts een proefperiode van 7 dagen aanbiedt.

Krijg deze beste deal voor ExpressVPN: bespaar 35% op hun 1-jarig abonnement

Krijg deze beste deal voor VyprVPN: Bespaar 81% op hun 2-jarige special

Kenmerken

ExpressVPN TorGuard
Gelijktijdige verbindingen 3 8
Besturingssysteem-apps Windows, macOS, Linux, Android, iOS, Amazon Fire TV / Firestick, sommige routers Windows, macOS, Android, iOS, Linux
Handmatige installatie van apparaten Sommige routers, settopboxen Sommige routers
Split Tunneling Ja (alleen desktop-apps) Nee
Gratis extra's Media Streamer Smart DNS, browserextensies voor Chrome, Firefox en Safari TorGuard Stealth Proxy

Zowel ExpressVPN als TorGuard bieden native apps voor alle populaire platforms. Deze omvatten Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Chrome en Firefox.

Bovendien kun je hun apps ook gebruiken op meerdere apparaten zoals Apple TV's, Nvidia Shield TV, Xbox One en Nintendo Switch, wat op zijn zachtst gezegd heel nuttig is.

ExpressVPN heeft echter een voorsprong op TorGuard door een native app voor routers aan te bieden die u kunt instellen op DD-WRT en Tomato ethernet-switches.

Als u problemen ondervindt bij het handmatig instellen van de router-app, richt de provider zich zelfs op het nieuwe publiek door vooraf geconfigureerde routers tegen redelijke prijzen beschikbaar te stellen.

Voor gelijktijdige verbindingen krijgt TorGuard een voorsprong door 8 meerdere apparaten te ondersteunen, terwijl ExpressVPN slechts 3 multi-logins toestaat op een enkel abonnement.

Deblokkeer mogelijkheden

ExpressVPN TorGuard
Netflix Ja Nee
Hulu Ja Ja
Sky Go Ja Nee
Amazon Prime Ja Nee
BBC iPlayer Ja Nee
buikspieren Ja Nee
CBS Ja Ja
NBC Ja Ja
ITV Ja Ja
Kanaal 4 Ja Ja

Net als alle andere providers op de markt levert TorGuard “inconsequent” prestaties voor het deblokkeren van streamingdiensten over de hele wereld.

Soms werkten hun servers om geografische beperkingen te omzeilen, soms niet. Als zodanig kan TorGuard niet worden beschouwd als een betrouwbare optie voor streaming.

Natuurlijk ondervindt ExpressVPN dergelijke problemen niet. De meeste van hun servers werkten voor het omzeilen van VPN-verboden op verschillende streamingdiensten, dankzij hun sterke beveiliging.

Ik kon streamen in 4K-kwaliteit op meerdere VoD's, waaronder Netflix, BBC iPlayer, Hulu, Amazon Prime, Voot, Hotstar en zelfs Disney Plus!

China

Chinese inwoners en expats zijn constant op zoek naar een VPN die met succes IP-blokkering, DNS-vergiftiging, DNS-kaping en Blackholed VPN-servers omzeilt.

“De grote firewall” in China gebruikt deze verschillende technologieën en algoritmen voor het verbieden van VPN's en het voorkomen dat mensen toegang krijgen tot inhoud buiten of lokaal.

Gelukkig voor jou, bieden zowel ExpressVPN als TorGuard goede prikkels voor Chinese gebruikers. U kunt beide providers gebruiken voor het omzeilen van geografische beperkingen, aangezien deze gebruikmaken “verduistering” technologie.

Hoewel, TorGuard-gebruikers kunnen problemen ondervinden bij het downloaden van hun apps, omdat er een Chinese mirror-website is. ExpressVPN biedt daarentegen wel een!

Setup en interface

ExpressVPN TorGuard
Automatische installatiewizard Windows, Mac, Android, iOS Windows, Mac, Android, iOS
Selectie hoofdlocatie -Lijst gebaseerde -Lijst gebaseerde
Extra instellingenpagina's Ja Ja
Mobiel vriendelijk Ja Ja

Net als bij andere providers hebt u automatische installatiewizards voor het installeren van ExpressVPN op uw Windows-, Mac-, Android- en iOS-apparaten.

Voor andere platforms hebt u handmatige installatiehandleidingen beschikbaar. Wat de interface betreft, ExpressVPN’s desktop-apps zijn meestal behoorlijk indrukwekkend.

Ze hebben een nieuw en compacter ontwerp. Omdat het hoofdmenu een locatiebalk heeft en een knop verbindt, is het gebruik van directe connectiviteit ongelooflijk eenvoudig.

Natuurlijk kunnen degenen die de app willen configureren, dit doen door op te klikken “Hamburger” menu, in de rechterbovenhoek van de VPN-client.

ExpressVPN-interface

TorGuard biedt ook automatische installatiewizards voor Windows, Mac, iOS en Android. Wat hun interface betreft, vind ik het eerlijk gezegd best moeilijk om te gebruiken.

De desktop-apps zijn bijvoorbeeld meestal vrij ingewikkeld, vanwege de vele configuratie-instellingen die je begroeten na het opstarten van hun VPN-client.

Dit maakt het moeilijk voor “leek gebruikers” om te begrijpen hoe u een sterke verbinding tot stand kunt brengen die niet bekend is met VPN-protocollen en codering.

Het zou beter zijn als TorGuard een set standaardinstellingen voor beveiliging oplegt en gebruikers vervolgens het gemak biedt om deze indien nodig te wijzigen.

TorGuard-app-interface

Servers en prestaties

ExpressVPN TorGuard
Serverlanden 94 55
Totaal aantal servers 3000 3000

Qua serveraantal beschikken zowel ExpressVPN als TorGuard over een grote netwerkinfrastructuur. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over beperkte servers.

Met ExpressVPN heb je toegang tot meer dan 3.000 servers in 94 landen en 160+ locaties over de hele wereld, wat behoorlijk indrukwekkend is.

Ondertussen biedt TorGuard gebruikers meer dan 3.000 servers in 55 landen. Als zodanig heeft ExpressVPN hier een voorsprong op het ondersteunen van meer landen.

Snelheid

ExpressVPN TorGuard
Snelheidsverlies 9% 19%

Voor een complete prestatieanalyse heb ik een snelheidstest uitgevoerd bij beide providers. Het proces omvatte het testen van 5 verschillende servers van ExpressVPN en TorGuard.

Deze servers waren gevestigd in de VS, het VK, Frankrijk, Australië en Canada. En de tests werden uitgevoerd op een 100 Mbps-verbinding om de beste resultaten te krijgen.

In blote snelheidstests slaagde ExpressVPN erin om gemiddeld 91 Mbps aan uploads en downloads te leveren, wat duidt op een snelheidsverlies van 9%.

TorGuard daarentegen had een hoger verlies bij het bereiken van de 19% -markering in snelheidsreductie, met een gemiddelde snelheid van 81 Mbps.

Veiligheid

ExpressVPN TorGuard
VPN-protocollen PPTP, L2TP, OpenVPN OpenVPN / WG / SSTP / IPSec
OpenVPN-gegevenscodering AES-256-CBC AES-256
OpenVPN-besturingskanaalcodering RSA-4096 RSA-2048
Cloaking Technologie Cipher Block Chaining OpenConnect SSL-gebaseerd
App-beveiliging Dodemansknop StealthVPN
DNS-status Privé DNS Privé DNS

ExpressVPN ondersteunt drie populaire protocollen: PPTP, L2TP en OpenVPN (TCP en UDP). ExpressVPN implementeert standaard het OpenVPN-protocol op alle apparaten.

Natuurlijk gebruiken iOS-apparaten het IKEv2-protocol voor hogere snelheden en beveiliging. Voor codering gebruikt het AES-256-CBC-coderingen met HMAC SHA-256-gegevensauthenticatie op het gegevenskanaal.

Ondertussen implementeert het de AES-256-GCM-cijfers met RSA-4096-handshake en HMAC SHA-256-gegevensauthenticatie voor het besturingskanaal.

Aan de andere kant biedt TorGuard ondersteuning op OpenVPN / WireGuard / L2TP / IPSec / SSTP. Voor het datakanaal gebruikt het AES-256-GCM-cijfers met SHA256 voor gegevensauthenticatie en RSA-4096 voor een handshake.

Voor het besturingskanaal gebruikt TorGuard dezelfde cijfers en hash-authenticatie, met inbegrip van SHA384 voor authenticatie. iOS-apps gebruiken IKEv2- of IPSec-protocollen.

Lektesten

Om ervoor te zorgen dat u van beide providers een sterke beveiliging krijgt, heb ik een lektest uitgevoerd. Dit proces omvatte het gebruik van 6 gevarieerde tools voor WebRTC / DNS / IP-adresdetectie:

WebRTC- en HTTP-verzoeklekken:
 • https://browserleaks.com/webrtc
 • https://www.doileak.com/
DNS-lekken:
 • https://www.perfect-privacy.com/dns-leaktest/
 • https://www.dnsleaktest.com/
IPv4 / IPv6 en Torrent IP-lekken:
 • https://ipleak.net/
 • https://ipx.ac/run/

Het is niet verwonderlijk dat zowel TorGuard als ExpressVPN de tests hebben doorstaan ​​en geen cruciale persoonlijk identificeerbare informatie hebben onthuld, waardoor u 24/7 beschermd bent!

Privacy

ExpressVPN TorGuard
Hoofdkwartier Britse Maagdeneilanden Verenigde Staten
Verbindingslogboeken Geen Geen
Activiteitenlogboeken Geen Geen
Aanmeldingsinformatie E-mailadres E-mailadres
Anonieme betaling methoden Bitcoin en Mint Bitcoin en Litecoin

Hoewel TorGuard voor veel gebruikers de voorkeur geniet voor beveiliging / privacy, kan het een paar buitenissig zijn om te weten dat hun hoofdkantoor in de Verenigde Staten is.

Zoals u waarschijnlijk weet, is de VS een van de oprichters van de Five / Nine / Fourteen Eyes Allianties. Daarom kan de VPN niet gemakkelijk worden vertrouwd.

De Amerikaanse overheid legt verplichte gegevensbewaring en massabewakingswetten op, waardoor telecom-, internet- en VPN-providers ook gebruikersinformatie moeten opslaan.

Zelfs als TorGuard beweert een te hebben “geen logboekregistratie” beleid, kunnen overheidsinstanties hen altijd onder druk zetten door een dagvaarding te sturen, vergezeld van een verzoek om gag-orders.

ExpressVPN is daarentegen gebaseerd op de zeer veilige en autonome Britse Maagdeneilanden. Als zodanig kunt u er zeker van zijn volledig anoniem te zijn.

BVI is misschien een onderdeel van de Britse Monarch, maar het volgt zijn eigen wetten die meestal in het voordeel van gebruikersprivacy zijn. Iets wat de VS tegenwoordig niet beroemd is.

Om de geest van zijn gebruikers verder te verlichten, heeft ExpressVPN zelfs deelgenomen aan een beveiligingsaudit; een die werd uitgevoerd door de beruchte PWC.

Configuratie

ExpressVPN TorGuard
Adrestoewijzing Shared Shared / Statische
Statische IP's Geen 45+ locaties
DDoS-bescherming Nee Nee
NAT Firewall Ja Ja

Waar ExpressVPN een gedeelde netwerkinfrastructuur ondersteunt, gebruikt TorGuard een sterkere gedeelde / statische combinatie om te voldoen aan de uiteenlopende eisen van gebruikers.

De Amerikaanse provider biedt statische IP's op 45+ locaties over de hele wereld, wat erg handig is voor diegenen die toegang hebben tot gevoelige bankinformatie of toegang willen hebben tot hun thuisnetwerk.

Klantenservice

ExpressVPN TorGuard
Videogidsen Ja Ja
Doorzoekbare kennisbank  Ja Ja
Telefonische ondersteuning Nee Nee
E-mail ondersteuning Ja Ja
Gemiddelde responstijd per e-mail 33 minuten 45 minuten
Ticket ondersteuning Ja Ja
Live Chat Ondersteuning Ja Ja

Wat de ondersteuning betreft, heb je live chat, e-mailondersteuning en een ticketsysteem met TorGuard en ExpressVPN, wat best handig is.

Ondersteuning per e-mail / ticket duurde enige tijd met TorGuard (gemiddeld 45 minuten per antwoord), terwijl ExpressVPN het korter maakte (gemiddeld 33 minuten).

ExpressVPN

Vraag Eerste reactietijd Aantal e-mails Vraag beantwoord
Kan ExpressVPN worden getraceerd? 15 minuten 1 Ja
Bewaart ExpressVPN logboeken? 18 minuten 1 Ja
Hoe Netflix te kijken met ExpressVPN? 55 minuten 1 Ja
Welke functies biedt ExpressVPN voor torrenting? 47 minuten 1 Ja

TorGuard

Vraag Eerste reactietijd Aantal e-mails Vraag beantwoord
Hoe annuleer ik mijn TorGuard-abonnement? 1 uur 1 Ja
Heeft TorGuard een kill-schakelaar? 48 minuten 1 Ja
Bevat TorGuard VPN proxy? 52 minuten 2 Ja
Registreert TorGuard uw persoonlijke gegevens? 48 minuten 1 Ja

De winnaar: ExpressVPN

ExpressVPN wint

Ongetwijfeld wint ExpressVPN deze vergelijking, omdat het op een veilige locatie is gebaseerd, alle populaire streamingplatforms deblokkeert, in China werkt en geen lekproblemen heeft.

TorGuard daarentegen heeft zijn hoofdkantoor in de VS, heeft problemen met het omzeilen van geografische beperkingen, biedt geen Chinese spiegelwebsite en heeft een verwarrende prijsstructuur.

Похожие статьи

 • ExpressVPN versus TunnelBear

  Waar ExpressVPN staat als een leider in de markt van “premie” VPN's, TunnelBear is al enige tijd een favoriet onder freebies. Vandaag zal ik zijn...

 • ExpressVPN versus PIA (privé-internettoegang)

  Aangezien veel prospects VPN-services ongetraind bekijken, is een abonnement op een abonnement dat aan hun behoeften en eisen voldoet, vaak moeilijk...

 • ExpressVPN versus IPVanish

  Het selecteren van een VPN-service is een moeilijke taak geworden, met een veelvoud aan online beschikbare opties, die allemaal beweren de beste in de markt te zijn....

 • PureVPN versus TorGuard

  PureVPN staat bekend als een goedkope aanbieder die tegen topnamen op de markt ingaat, maar is het echt beter dan de zeer veilige en...

 • NordVPN versus ExpressVPN

  Gebruikers komen regelmatig veel beoordelingswebsites tegen die deze twee als topaanbieders op de markt vermelden. Wat gebeurt er als u beide VPN's tegen elk plaatst...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me