ExpressVPN versus IPVanish

Het selecteren van een VPN-service is een moeilijke taak geworden, met een groot aantal opties die online beschikbaar zijn, die allemaal beweren de beste in de markt te zijn.

Dus als u overweegt een service van ExpressVPN en IPVanish te selecteren, bent u aan het juiste adres. BestVPN.co voert een grondige analyse van beide providers hieronder uit:

highlights
ExpressVPN IPVanish
 1. Meer dan 3.000 servers in 94 landen
 2. AES-256-CBC en AES-256-GCM
 3. 3 gelijktijdige verbindingen
 4. Apps voor Windows, Mac, iOS & Android
 5. Geverifieerd beleid zonder logboeken (gecontroleerd)
 1. 1300+ servers op 75+ locaties
 2. 256-bit AES-codering
 3. 10 gelijktijdige verbindingen
 4. Gebruiksvriendelijke en intuïtieve apps
 5. 7 dagen geld-terug-garantie

Prijzen en kortingen

ExpressVPN IPVanish
Abonnementsperiode 1 maand 1 maand
6 maanden 3 maanden
1 jaar 1 jaar
Speciale aanbieding 3 maanden gratis Bespaar 73%
Hoogste prijs per maand $ 12.95 $ 5,00
Laagste prijs per maand $ 8.32 $ 3.25
Prijs van één jaar $ 99.5 $ 39
Geldteruggarantie 30 dagen 7 dagen

Qua prijs neigt ExpressVPN naar de duurdere kant, terwijl IPVanish meestal budgetvriendelijk is. Als u van plan bent om u te abonneren op ExpressVPN, hebt u drie plannen beschikbaar: 1 maand, 12 maanden en 6 maanden.

Gebruikers die voor het maandelijkse pakket gaan, moeten $ 12,95 betalen. Voor degenen die voor het 6-maandenplan gaan, ontvangt u 22% korting. Dit verlaagt de maandelijkse prijs naar $ 9,99, wat in totaal op $ 59,95 halfjaarlijks is.

Voor de beste waarde kunnen gebruikers kiezen voor het jaarpakket, dat een enorme korting van 35% geeft. Dit verlaagt de prijs per maand tot $ 8,32, wat elke 12 maanden $ 99,95 in rekening wordt gebracht.

IPVanish is meestal de goedkoopste VPN in alle looptijden met hun maandelijkse prijzen vanaf $ 5. Er is geen tweejaarlijkse deal, maar gebruikers kunnen kiezen voor de 3-maanden, waardoor u een geweldige korting van 63% op de maandelijkse prijzen kunt krijgen

Als u de beste waarde van IPVanish wilt ontvangen, dan kunt u kiezen voor hun meest populaire, 1-jarige pakket, dat gebruikers een korting van 73% geeft (in totaal slechts $ 39).

Krijg deze beste deal voor ExpressVPN: Verlaag de kosten met 35%

Krijg deze beste deal voor IPVanish: Bespaar 73% op hun 1-jarige special

Kenmerken

ExpressVPN IPVanish
Gelijktijdige verbindingen 3 10
Besturingssysteem-apps Windows, MacOS, Linux, Android, iOS, Amazon Fire TV / Firestick, sommige routers Windows, MacOS, Android, iOS, Linux en Fire TV
Handmatige installatie van apparaten Sommige routers, settopboxen Linux, routers, settopboxen
Split Tunneling Ja (alleen desktop-apps) Ja (alleen Android)
Gratis extra's Media Streamer Smart DNS, browserextensies voor Chrome, Firefox en Safari Browser-extensie voor Chrome en App voor Windows-telefoons

Qua functies biedt ExpressVPN veel waar voor uw geld. Het heeft apps voor alle belangrijke platforms / apparaten, inclusief vooraf geconfigureerde routers en een app die ook op DD-WRT en Tomato-routers draait.

IPVanish biedt daarentegen wel dezelfde apps-compatibiliteit. Ze bieden echter geen browserextensie voor Mozilla Firefox-gebruikers, wat de algehele waarde ervan beïnvloedt.

Je hebt ook meer functies beschikbaar met ExpressVPN, waaronder StealthVPN-servers, Obfuscation, Media Streamer Smart DNS en nog veel meer, terwijl IPVanish vrij eenvoudig is.

Het enige voordeel van aanmelden bij IPVanish is dat u meer gelijktijdige verbindingen kunt krijgen. Waar ExpressVPN slechts 3 multilogins ondersteunt, kent IPVanish meer dan 10 multilogins toe.

Deblokkeer mogelijkheden

ExpressVPN IPVanish
Netflix Ja Nee
Hulu Ja Nee
Sky Go Ja Ja
Amazon Prime Ja Nee
BBC iPlayer Ja Nee
buikspieren Ja Ja
CBS Ja Ja
NBC Ja Ja
ITV Ja Ja
Kanaal 4 Ja Ja

Zoals u hierboven kunt zien, biedt ExpressVPN meer functionaliteit voor streamers door alle bovengenoemde streamingdiensten te deblokkeren. Terwijl IPVanish Netflix, Hulu, BBC iPlayer en Amazon Prime niet deblokkeert.

Deze VoD's behoren tot de meest populaire en het gebrek aan blokkeermogelijkheden maakt IPVanish een slechte keuze. U krijgt geen waarde voor de goedkope prijzen, en dat geeft de VPN een behoorlijk negatieve indruk.

China

Als het gaat om het omzeilen van de “Geweldige firewall”, u hebt een sterke provider nodig die niet beknibbelt op beveiliging. De Great Firewall-service implementeert algoritmen die onmiddellijk herhaalde IP-adressen blokkeren die vermoedelijk deel uitmaken van een VPN-provider.

Het schakelt ook de verbinding uit met elk apparaat dat toegang probeert te krijgen tot inhoud buiten China of vice versa. Bij het testen van de twee providers bleek alleen ExpressVPN ongelooflijk succesvol in het overwinnen van de uitdagingen van de “Geweldige firewall”

De op BVI gebaseerde provider biedt zelfs een speciale Chinese mirror-site waarmee bewoners apps in het land kunnen downloaden. IPVanish biedt daarentegen dergelijke functies niet specifiek voor toegang in China.

Setup en interface

ExpressVPN IPVanish
Automatische installatiewizard Windows, Mac, Android, iOS Windows, Mac, Android, iOS en Amazon Fire TV
Selectie hoofdlocatie -Lijst gebaseerde -Lijst gebaseerde
Extra instellingenpagina's Ja Ja
Mobiel vriendelijk Ja Ja

Zowel ExpressVPN als IPVanish bieden intuïtieve apps die soepel werken op grotere en kleinere schermen. Ze zien er netjes uit met een verbindingsinterface met één klik en een eenvoudige functie voor locatieselectie.

ExpressVPN gebruikt echter een meer compacte stijl dan IPVanish en ontgrendelt de meeste functies verborgen bij het klikken op de menuknop in de rechterbovenhoek.

ExpressVPN Windows

IPVanish heeft daarentegen een breder ontwerp met toegang tot meer functies dan zijn mobiele tegenhangers. Gebruikers kunnen ervoor kiezen om LAN-toegang te blokkeren, gesplitste tunneling te gebruiken of OpenVPN-verkeer door elkaar te gooien.

Ter vergelijking, het blijft echter achter bij ExpressVPN’s barebones automatisch opnieuw verbinden en Smart Location-functie, samen met kill-schakelaar en split tunneling beschikbaarheid.

IPVanish Windows

Servers en prestaties

ExpressVPN IPVanish
Serverlanden 94 51
Totaal aantal servers 3000 1300

Het bepalen van de winnaar in deze categorie is vrij eenvoudig. Zoals u hierboven kunt zien, biedt ExpressVPN veel meer diversiteit in serverselectie in vergelijking met het in de VS gevestigde IPVanish.

Waar ExpressVPN meer dan 3.000 servers in 94 landen biedt, bereikt IPVanish slechts 1.300+ in 51 landen. Als gevolg hiervan kunnen gebruikers problemen ondervinden met serverbelasting en latentie.

Veiligheid

ExpressVPN IPVanish
VPN-protocollen PPTP, L2TP, SSTP, OpenVPN PPTP, L2TP, OpenVPN
OpenVPN-gegevenscodering AES-256 AES-256
OpenVPN-besturingskanaalcodering RSA-4096  RSA-2048
Cloaking Technologie Cipher Block Chaining OpenVPN-obfuscatie
App-beveiliging Dodemansknop Dodemansknop
DNS-status Privé DNS Privé DNS

Voor gebruikers die zich aanmelden bij ExpressVPN, kunt u er zeker van zijn dat ze betere beveiliging ontvangen dan IPVanish. De VPN ondersteunt OpenVPN-, SSTP-, L2TP / IPSec- en PPTP-protocollen.

Voor de veiligheid ontvangt u bescherming via AES-256-CBC- en AES-256-GCM-cijfers. Het verschil tussen de twee is van iets genaamd “gekozen cijfertekstaanvallen”. AES-256-CBC gebruikt een veilige Message Authentication Code (MAC), samen met AES.

Omgekeerd heeft AES-256-GCM ingebouwde authenticatiecodes, die het proces een stuk sneller maken! Voor extra beveiliging gebruikt ExpressVPN Perfect Forward geheimhouding via de DH-2048 Diffie-Hellman sleuteluitwisseling.

Toegevoegde functies zijn onder meer “Stealth-servers” van de aanbieder in Hong Kong, die het mogelijk maakt om censuur en geografische beperkingen op het Chinese vasteland te verslaan!

IPVanish, aan de andere kant, maakt gebruik van dezelfde technologieën en codering maar loopt achter door het gebruik van de oude RSA-2048-codering van het besturingskanaal, die niet zo effectief is als ExpressVPN’s RSa-4096!

Privacy

ExpressVPN IPVanish
Hoofdkwartier Britse Maagdeneilanden Verenigde Staten
Verbindingslogboeken Geen Ja
Activiteitenlogboeken Geen Geen
Aanmeldingsinformatie E-mailadres E-mailadres
Anonieme betaling methoden Bitcoin en Mint Geen

Exclusief ExpressVPN’s ongelooflijk veilige locatie op de Britse Maagdeneilanden (weg van EU- en VS-rechtsgebieden), de provider heeft een ongelooflijk sterk nullogboekbeleid.

Hoewel sommige accountinformatie wordt geregistreerd, zoals naam, e-mailadres en betalingsinformatie, slaat de VPN geen sessie- / verbindingsinformatie, tijdstempels en IP-activiteit op.

Zelfs de Turkse autoriteiten konden niets vinden op ExpressVPN-servers, na een inbeslagname na de moord op de Russische ambassadeur van Turkije.

IPVanish daarentegen heeft zijn hoofdkantoor in een alliantieland met vijf ogen, de VS. Als zodanig verliest het automatisch veel van zijn geloofwaardigheid, omdat de overheid het bewaren van gegevens verplicht stelt.

Daarom, als IPVanish een gerechtelijk bevel ontvangt vergezeld van een gag-verzoek, zullen ze moeten voldoen aan de wet, om niet in gedoe te geraken.

Configuratie

ExpressVPN IPVanish
Adrestoewijzing Shared Shared
Statische IP's Geen Nee
DDoS-bescherming Geen Nee
NAT Firewall Ja Ja

Beide VPN's nemen een vergelijkbare configuratie aan voor het gebruik van gedeelde IP-adressen. Geen van beide biedt de mogelijkheid om toegang te krijgen tot speciale / statische IP's en dit straalt een enorm publiek uit dat zich veilig wil overgeven aan banktransacties of toegang heeft tot externe netwerken.

ExpressVPN en IPVanish missen ook de bescherming van Distributed Denial of Service (DDoS), en dit kan schadelijk zijn, vooral voor gebruikers die de VPN mogelijk gebruiken voor gaming.

Positief is dat Express en IPVanish NAT-firewalls gebruiken om ongevraagd inkomend verkeer te blokkeren, door pakketkoppen te decoderen, het relevante IP-adres te verkrijgen en alleen verkeer van dat IP te verzenden waar nodig!

Klantenservice

Zowel IPVanish als ExpressVPN bieden ondersteuning via live chat, e-mail en een ticketsysteem. Uit het testen van de live chat-diensten bleek dat de reacties vrij snel waren.

Ondersteuning via e-mail / ticket duurde enige tijd met IPVanish (gemiddeld 3 uur per antwoord), terwijl ExpressVPN het korter maakte (gemiddeld 40 minuten).

We hebben deze tests uitgevoerd door elke VPN drie vragen per e-mail te sturen. Onder hen waren twee algemene vragen en twee waren iets technischer. Zie onderstaande statistieken:

ExpressVPN IPVanish
Videogidsen Ja Nee
Doorzoekbare kennisbank  Ja Nee
Telefonische ondersteuning Nee Nee
E-mail ondersteuning Ja Ja
Gemiddelde responstijd per e-mail 40 minuten 3 uur
Ticket ondersteuning Ja Ja
Live Chat Ondersteuning Ja Ja

ExpressVPN

Vraag Eerste reactietijd Aantal e-mails Vraag beantwoord
Kan ExpressVPN Netflix US deblokkeren? 30 minuten 1 Ja
Welke logboeken worden in ExpressVPN opgeslagen?? 30 minuten 1 Ja
Kan ExpressVPN worden gebruikt in China en hoe? 50 minuten 1 Ja
Hoe uTorrent veilig te gebruiken met ExpressVPN? 50 minuten 1 Ja

IPVanish

Vraag Eerste reactietijd Aantal e-mails Vraag beantwoord
Is IPVanish goed voor Torrenting? 3 uur 1 Ja
Werkt IPVanish met Netflix? twee uur 1 Ja
Waarom werkt IPVanish niet op Firestick? 3 uur 1 Ja
Welke routers werken met IPVanish? 4 uur 1 Ja

De winnaar: ExpressVPN

ExpressVPN wint tegen IPVanish

Hoewel zowel ExpressVPN als IPVanish geweldige services zijn, wint de op BVI gebaseerde provider deze vergelijking zeker. Het bevindt zich in een veiliger rechtsgebied, heeft een geverifieerd beleid zonder logboekregistratie en blokkeert alle belangrijke streamingplatforms.

Om nog maar te zwijgen, je hebt geweldige functionaliteit voor toegang tot de VPN in China, en uitzonderlijke ondersteuning voor apps, waaronder een voor routers die op beide werken: DD-WRT en Tomato.

Als u op zoek bent naar een alternatief voor ExpressVPN, is de beste optie om voor Surfshark te gaan. Het is een nieuwkomer die dezelfde functionaliteit biedt als ExpressVPN, maar met een minimum van $ 1,99 per maand. op een 2-jarig plan.

Похожие статьи

 • ExpressVPN versus TunnelBear

  Waar ExpressVPN staat als een leider in de markt van “premie” VPN's, TunnelBear is al enige tijd een favoriet onder freebies. Vandaag zal ik zijn...

 • ExpressVPN versus TorGuard

  ExpressVPN en TorGuard zijn beide beroemde VPN-services die zich verdiepen in het creëren van nieuwe technologieën en geavanceerde functies voor het maximaliseren van online...

 • NordVPN versus ExpressVPN

  Gebruikers komen regelmatig veel beoordelingswebsites tegen die deze twee als topaanbieders op de markt vermelden. Wat gebeurt er als u beide VPN's tegen elk plaatst...

 • Surfshark versus IPVanish-vergelijking 2020

  Hoewel Surfshark een relatief nieuwe service is, heeft het een reputatie opgebouwd als een beest met een beperkt budget, dankzij de vele beschikbare functies...

 • ExpressVPN versus PIA (privé-internettoegang)

  Aangezien veel prospects VPN-services ongetraind bekijken, is een abonnement op een abonnement dat aan hun behoeften en eisen voldoet, vaak moeilijk...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me