Surfshark mot IPVanish Sammenligning 2020

Surfshark vs. IPVanish

Selv om Surfshark er en relativt ny tjeneste, har den skapt et rykte for å være et dyr på et budsjett, takket være sin rekke funksjoner som er tilgjengelige til rimelige priser.

IPVanish har stort sett holdt seg under radaren, til tross for at hun har vært på markedet siden 2012, og antent en interesse for hvor bra det fungerer som en tjeneste.

Med en pålitelig VPN-tjeneste som en digital nødvendighet i 2020, er dette BestVPN.co’detaljert sammenligning av begge tjenestene i 12 kategorier for å gjøre din beslutning enklere!

Høydepunkter

Surfshark IPVanish
 1. 1040+ servere i 61+ land
 2. Dynamiske / statiske IP-er tilgjengelige
 3. Ubegrensede samtidige tilkoblinger
 4. Apper for alle plattformer / enheter
 5. Bekreftede retningslinjer for ingen logger (revidert)
 1. 1300+ servere i 75+ land
 2. Dedikerte IP-er tilgjengelige
 3. 10 Samtidige tilkoblinger
 4. 256-bit AES-kryptering
 5. 7-dagers pengene-tilbake-garanti

Priser og rabatter

Surfshark IPVanish
Abonnementsperiode 1 måned 1 måned
1 år 3 måneder
2 år 1 år
2 år
Spesialtilbud 83% avslag på en 24-måneders plan 66% avslag på en 2-årsplan
Høyeste pris per måned $ 11.95 $ 5.00
Laveste pris per måned $ 1.99 $ 3.25
Ettårspris $ 71.88 $ 39
Pengene tilbake-garanti 30 dager 7 dager

Surfshark er det dyrere alternativet fra måned til måned. Hvis brukerne velger å gå for månedsplanen, kan de forvente å utbetale $ 11,95 per måned.

Prisen kommer imidlertid betydelig ned til $ 1,91, og totalt $ 45,84, hvis brukere velger 2-årsplanen, indikerte 83% rabatt.

Motsatt kan brukere velge IPVanish og forvente å betale bare $ 5,00 per måned via sin månedlige betalingsplan. Hvis brukere bestemmer seg for å gå for 1-årsplanen, gjør de det’Jeg vil ende opp med å betale $ 39 til $ 3,25.mo.

Hvis du når som helst er utilfreds med ytelsen, gir Surfshark deg en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. På den annen side tilbyr IPVanish bare brukere en 7-dagers garanti.

Få dette tilbudet for Surfshark: Spar 83% på 2-års spesialen

Få dette tilbudet for IPVanish: Spar 66% på den 2-årige planen

Funksjoner

Surfshark IPVanish
Samtidige tilkoblinger ubegrenset 10
Operativsystemapper Windows, macOS, Linux, Android, iOS, Amazon Fire TV Windows, macOS, Android, iOS, Linux
Manuelt installere enheter Set-Top-bokser, rutere og Linux Noen rutere
Split Tunneling Ja (alle apper) Ja (bare Android)
Gratis ekstrautstyr Shadowsocks Support, Hacklock, Blindsearch, NoBorders Mode, TrustDNS Nettleserutvidelse for Chrome og app for Windows-telefoner

Surfshark står hoder og skuldre over IPVanish når det gjelder innovative funksjoner som styrker brukerne’ anonymitet og sikkerhet på nettet.

Begge er på nivå med å være fullt kompatible med Windows, Mac, Linux, iOS, Android, Chrome og Firefox. Surfshark har imidlertid lagt til støtte for Fire TV-er og Apple TV-er.

For ikke å nevne, du kan til og med finne apper som fungerer med Xbox One og Nintendo Switch, noe som er ganske nyttig for å si det mildt for gamer-publikummet!

Surfshark tilbyr også Shadowsock-støtte, en Hacklock-funksjon (datalekkasjeverktøy for beskyttelse av identitetstyveri), BlindSearch, en NoBorders Mode (for tilgang i Kina) og mer.

IPVanish har ingen slike topp moderne funksjoner. I tillegg, mens Surfshark støtter ubegrensede samtidige tilkoblinger, er IPVanish begrenset til bare ti tilkoblinger.

Fjern blokkering av muligheter

Surfshark IPVanish
Netflix Ja Nei
Hulu Ja Nei
Sky Go Ja Ja
Amazon Prime Ja Nei
BBC iPlayer Ja Nei
ABS Ja Ja
CBS Ja Ja
NBC Ja Ja
ITV Ja Ja
Kanal 4 Ja Ja

Surfshark representerer et eksplisitt kraftig alternativ når det gjelder å fjerne blokkering av innhold. Jeg fikk eksepsjonelle muligheter for å omgå begrensninger og VPN-forbud.

Det kan hjelpe brukere å omgå alle begrensninger som er plassert på Netflix, BBC iPlayer, Prime Video, Hulu, Voot, Hotstar og til og med den beryktede Disney Plus.

I tillegg kan det med sitt utvalg av servere fjerne blokkering av alt geo-begrenset innhold fra forskjellige land for ex-pats. IPVanish kan derimot ikke fjerne blokkeringen av disse streamingnettstedene.

Når det gjelder oppheving av VoD, har IPVanish ikke noe ekstraordinært å tilby. De fleste nettsteder jeg besøkte ga meg “VPN / proxy oppdaget feil,” som var ganske frustrerende.

Kina

Kinesiske netizens leter alltid etter tjenester som lar brukere fjerne blokkering i landet eller få tilgang til lokalt innhold fra Kina andre steder i verden.

“Den store brannmuren” vedtar forskjellige teknologier som blackholing VPN-tjenester, DNS-forgiftning, DNS-kapring og IP-filtrering, noe som gjør oppgaven vanskelig.

Der IPVanish ikke klarte å gi noen insentiver for begge publikum, har Surfshark en tendens til å være ganske imponerende, spesielt for de som er bosatt i landet.

Det tilbyr et kinesisk speil nettsted som lar enkeltpersoner laste ned / installere appene sine. Samtidig gir det en “NoBorders” modus.

Denne modusen aktiverer Sursfhark’s tilslørte servere som forvandler VPN-trafikk til vanlig HTTP-trafikk for å omgå geo-restriksjoner i Kina.

Det er imidlertid ingen støtte for de som ønsker å kjøpe en VPN til Kina, som PureVPN, som tilbyr 12 dedikerte kinesiske servere for tilgang til lokalt innhold.

Brukere i Kina kan laste ned Surfshark fra sin dedikerte kinesiske side her: https://shark-cn.com/

Oppsett og grensesnitt

Surfshark IPVanish
Automatisk installasjonsveiviser Windows, Mac, Android, iOS Windows, Mac, Android, iOS
Valg av hovedplassering Listebasert Listebasert
Ekstra innstillingssider Ja Ja
Mobilvennlig Ja Ja

Surfshark støtter alle de viktigste plattformene som brukes både på stasjonære og mobile enheter. Listen over spesialfunksjoner gir bare den generelle appellen som VPN-leverandør.

Brukergrensesnittet har et utpreget subtilt fargeskjema, som gjør det lettere for øyet. Navigasjonspanelet, samt den generelle grafiske brukergrensesnittet, er utrolig enkel å bruke.

Responstiden for serverforbindelsen overstiger ikke 10 sekunder og gir en stabil bakgrunnsforbindelse under hele bruken.

Surfshark Streaming Mode

IPVanish har et mer kompakt og sofistikert grensesnitt. Selv om det ikke nødvendigvis er en dårlig ting, kan det være litt skremmende for amatører.

Navigasjonspanelet er relativt uoversiktlig og gir ikke den samme minimalistiske følelsen som konkurrenten.

Imidlertid er det noen viktige funksjoner som blokkering av LAN-tilgang eller bruk av delt tunneling som brukere kan finne attraktive.

IPVanish Setup Interface

Severs og ytelse

Surfshark IPVanish
Serverland 61 51
Totalt antall servere 1040+ 1300+

Dette er en av få kategorier der konkurransen ser ut til å være litt tøff. Surfshark har for tiden servere i mer enn 60 land med mer enn 1040 servere.

Til sammenligning har IPVanish 1300 servere i mer enn 50 land. Siden Surfshark har et større antall serverlokasjoner, er det imidlertid sannsynlig å låse opp mer innhold sammenlignet med IPVanish.

Hastighet

Surfshark IPVanish
Hastighetstap 10,1% 25%

Vi ønsket å se den beste måten å bedømme begge tjenester’ hastighetskrav var å teste dem ut selv via en fartsanalyse.

Vi legger begge til å jobbe med oppgaver som surfing, streaming, nedlasting, spill og torrenting ved å koble dem til tilfeldige servere på en 100 Mbps-tilkobling.

Surfshark registrerte en gjennomsnittshastighet på 89,9 Mbps i opplastinger og nedlastinger, noe som indikerer et tap på 10,1% På samme måte registrerte IPVanish en hastighet på 75 Mbps, noe som viser et tap på signifikant 25%.

Sikkerhet

Surfshark IPVanish
VPN-protokoller L2TP, IPSec, IKEv2, Shadowsocks, OpenVPN PPTP, L2TP, OpenVPN
OpenVPN-datakryptering AES-256 AES-256-GCM
OpenVPN-kontrollkanalkryptering RSA-2048  RSA-2048
Kledningsteknologi Shadowsocks OpenVPN obfuscation
Appsikkerhet Kill Switch, Wi-Fi, DNS / WebRTC / IP Lekkasjebeskyttelse Kill Switch
DNS-status TrustDNS Privat DNS

Surfshark er avhengig av IKEv2-protokollen. Det er den “misligholde” alternativ på alle enheter, i tillegg til at brukerne har muligheten til å konfigurere OpenVPN på alle plattformer.

I tillegg er AES-256-CBC-chiffer den første krypteringen som gis på datakanalen mens du bruker den samme koderen med TLS-nøkkelutvekslingen ved bruk av RSA-2048-krypteringen.

IPVanish har derimot nesten den samme konfigurasjonen. Den leveres med AES-256-GCM-kryptering. Drepsbryteren gir imidlertid ikke WebRTC- eller IP-lekkasjebeskyttelse.

Lekkasjetester

For å gjennomføre en pålitelig og ikke-partisk undersøkelse av hvor sikre disse to appene er; lekkasjetester ble utført på begge ved bruk av seks forskjellige verktøy:

WebRTC og HTTP forespørsel lekkasjer:
 • https://browserleaks.com/webrtc
 • https://www.doileak.com/
DNS-lekkasjer:
 • https://www.perfect-privacy.com/dns-leaktest/
 • https://www.dnsleaktest.com/
IPv4 / IPv6 og Torrent IP lekkasjer:
 • https://ipleak.net/
 • https://ipx.ac/run/

Overraskende nok besto både IPVanish og Surfshark testene med flygende farger, og anonymiserte all viktig personlig identifiserbar informasjon og holdt deg beskyttet 24/7!

Personvern

Surfshark IPVanish
Hovedkvarter De britiske jomfruøyene forente stater
Tilkoblingslogger Ingen Ingen
Aktivitetslogger Ingen Ingen
Registrer deg informasjon Epostadresse Epostadresse
Anonym betaling metoder Monero, Dash, Gridcoin, Apple, ZCaas, Ehterum, Litecoin, Bitcoin Ingen

Surfshark fremstår som uomtvistelig det bedre alternativet på grunn av at operasjonssenteret ligger på De Britiske Jomfruøyene. Dette betyr ingen 5/9/14 Øyekontroll eller datadelingsbyråer.

Surfshark opprettholder ingen tilknytning eller aktivitet, så vel som å støtte alle viktige kryptovalutaer som tar ditt økonomiske privatliv til den digitale grensen.

I tillegg har Surfshark blitt fullstendig revidert av Cure53 for å sikre at ingen logger holdes i noen form eller form.

På den annen side er IPVanish lokalisert i USA mottakelig for alle slags overvåking, overvåking, sporing og nylig hjulpet Homeland Security.

Den har en fullstendig tilkoblingslogg uten å gi støtte for noen form for cryptocurrency.

konfigurasjon

Surfshark IPVanish
Adressetildeling Delt / Statisk Delt
Statiske IP-er 6+ Steder Ingen
DDoS-beskyttelse Ja Ja
NAT-brannmuren Ja Ja

Begge VPN-ene tilbyr enormt forskjellige konfigurasjoner for IP-adresser. Surfshark tilbyr sine brukere sjansen til å bruke både dynamiske og statiske IP-er.

Disse er bosatt på mer enn 6+ steder spredt over forskjellige land. IPVanish mangler imidlertid ikke tilgang til statiske IP-er, noe som er ganske alarmerende.

Begge utenfor NAT-brannmuren som sikrer ingen uønsket innkommende trafikk ved å dekryptere pakkeoverskrifter. IPVanish trenger imidlertid å forbedre tilbudene sine!

Kundeservice

Surfshark IPVanish
Video Guider Ja Ja
Søkbar kunnskapsbase  Ja Ja
Telefonstøtte Nei Nei
E-poststøtte Ja Ja
Gjennomsnittlig svartid på e-post 31 minutter 55 minutter
Billettstøtte Ja Ja
Live Chat Support Ja Ja

Surfshark’Kundesupport har blitt noe av et mål i VPN-bransjen. De er varme og profesjonelle i hvordan de håndterer forespørsler.

Uansett hvor generisk eller teknisk et spørsmål kan være, håndterer teamet hver spørring med profesjonalitet og holder kontinuerlig kontakt for å spørre om jeg har andre problemer.

IPVanish har ingen dedikert søkbar database, noe som gjør det vanskeligere enn det burde være å finne relevant informasjon om tjenesten.

Det er ingen videoguider eller slikt som gjør det stadig vanskeligere å vurdere hvilket grensesnitt eller funksjoner å forvente når brukere kjøper produktet.

Surfshark

Spørsmål Innledende responstid Antall e-poster Spørsmål besvart
Er Surfshark egnet for Android? 25 minutter 1 Ja
Jobber Surfshark med Netflix? 39 minutter 1 Ja
Kan jeg bruke Surfshark på flere enheter? 20 minutter 1 Ja
Slik aktiverer du obfuscation på Surfshark? 27 minutter 1 Ja

IPVanish

Spørsmål Innledende responstid Antall e-poster Spørsmål besvart
Hvorfor er IPVanish basert i USA (Five Eyes Member)? 30 minutter 1 Ja
Er IPVanish et godt alternativ for spill? 42 minutter 1 Ja
Jobber IPVanish med Netflix og andre VoD-er? 37 minutter 1 Ja
Hvordan får jeg refusjon fra IPVanish? 52 minutter 1 Ja

Vinneren: Surfshark

Surfshark er vinneren

På slutten av denne overveldende duellen overgår Surfshark konkurrenten i hver avdeling. Med enkle ord, det gir brukerne bedre valuta for pengene.

Det er ingen grunn til at du ikke skal velge Surfshark, ettersom den topper alle kategorier, noe som gjør det til en av de beste VPN-leverandørene på markedet i dag.

Похожие статьи

 • PureVPN vs HideMyAss Sammenligning 2020

  Der PureVPN står høyt som en berømt “premium” VPN i bransjen, HideMyAss er et populært valg blant lekmannsbrukere, mest på grunn av det fengende navnet....

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me