Surfshark mod IPVanish Sammenligning 2020

Surfshark vs. IPVanish

Selvom Surfshark er en relativt ny service, har den skabt et ry for at være et dyr på et budget takket være dets væld af funktioner, der er tilgængelige til overkommelige priser.

IPVanish har for det meste forblevet under radaren på trods af at være på markedet siden 2012 og antænde en interesse for, hvor godt det fungerer som en service.

Med en pålidelig VPN-tjeneste, der bliver en digital nødvendighed i 2020, er her BestVPN.co’s detaljeret sammenligning af begge tjenester på tværs af 12 kategorier for at gøre din beslutning lettere!

Højdepunkter

Surfshark IPVanish
 1. 1040+ servere i 61+ lande
 2. Dynamiske / statiske IP'er tilgængelige
 3. Ubegrænsede samtidige forbindelser
 4. Apps til alle platforme / enheder
 5. Bekræftet ingen logfiler (revideret)
 1. 1300+ servere i 75+ lande
 2. Dedikerede IP'er tilgængelige
 3. 10 samtidige forbindelser
 4. 256-bit AES-kryptering
 5. 7-dages pengene-tilbage-garanti

Priser og rabatter

Surfshark IPVanish
Abonnementsperiode 1 måned 1 måned
1 år 3 måneder
2 år 1 år
2 år
Special tilbud 83% rabat på en 24-måneders plan 66% rabat på en 2-årig plan
Højeste pris pr. Måned $ 11,95 $ 5,00
Laveste pris pr. Måned $ 1,99 $ 3,25
Et års pris $ 71,88 $ 39
Money-Back-garanti 30 dage 7 dage

Surfshark er den dyrere mulighed på måned-til-måned basis. Hvis brugerne vælger at gå efter den månedlige plan, kan de forvente at udskud $ 11,95 pr. Måned.

Prisen kommer dog væsentligt ned til $ 1,91, og i alt $ 45,84, hvis brugerne vælger den 2-årige plan, indikerede 83% rabat.

Omvendt kan brugere vælge IPVanish og forvente at kun betale $ 5,00 pr. Måned via dets månedlige betalingsplan. Hvis brugerne beslutter at gå efter 1-årsplanen, gør de det’Jeg vil ende med at betale $ 39 til $ 3,25.mo.

Hvis du på et tidspunkt er utilfreds med ydelsen, giver Surfshark dig en 30-dages pengene-tilbage-garanti. På den anden side tilbyder IPVanish kun brugere en 7-dages garanti.

Få det bedste tilbud for Surfshark: Spar 83% på den 2-årige special

Få det bedste tilbud for IPVanish: Spar 66% på deres 2-årige plan

Funktioner

Surfshark IPVanish
Samtidige forbindelser Ubegrænset 10
Operativsystem-apps Windows, macOS, Linux, Android, iOS, Amazon Fire TV Windows, macOS, Android, iOS, Linux
Manuel installation af enheder Set-Top-bokse, routere og Linux Nogle routere
Split tunneling Ja (alle apps) Ja (kun Android)
Gratis tilbehør Shadowsocks Support, Hacklock, Blindsearch, NoBorders Mode, TrustDNS Browserudvidelse til Chrome og app til Windows-telefoner

Surfshark står hoveder og skuldre over IPVanish med hensyn til innovative funktioner, der styrker brugerne’ anonymitet og sikkerhed online.

Begge er på niveau med at være fuldt kompatible med Windows, Mac, Linux, iOS, Android, Chrome og Firefox. Surfshark har dog tilføjet støtte til Fire TV og Apple TV.

For ikke at nævne, du kan endda finde apps, der fungerer med Xbox One og Nintendo Switch, hvilket er meget nyttigt, for at sige det mildt for gamer-publikummet!

Surfshark tilbyder også Shadowsock support, en Hacklock-funktion (datalækværktøj til identitetstyveri-beskyttelse), Blindsearch, en NoBorders-tilstand (for adgang i Kina) og mere.

IPVanish har ingen sådanne avancerede funktioner. Selvom Surfshark understøtter ubegrænsede samtidige forbindelser, er IPVanish desuden begrænset til kun ti forbindelser.

Fjernelse af muligheder

Surfshark IPVanish
Netflix Ja Ingen
Hulu Ja Ingen
Sky Go Ja Ja
Amazon Prime Ja Ingen
BBC iPlayer Ja Ingen
ABS Ja Ja
CBS Ja Ja
NBC Ja Ja
ITV Ja Ja
Kanal 4 Ja Ja

Surfshark repræsenterer en eksplicit kraftfuld mulighed med hensyn til at fjerne blokering af indhold. Jeg modtog ekstraordinære muligheder for at omgå restriktioner og VPN-forbud.

Det kan hjælpe brugere med at omgå alle begrænsninger, der er placeret på Netflix, BBC iPlayer, Prime Video, Hulu, Voot, Hotstar og endda den berygtede Disney Plus.

Derudover kan det med sin vifte af servere fjerne blokering af alt geo-begrænset indhold fra forskellige lande til ex-pats. IPVanish kan på den anden side ikke fjerne blokering af disse streamingwebsteder.

Med hensyn til fjernelse af VoD har IPVanish intet ekstraordinært at tilbyde. De fleste websteder, jeg besøgte, gav mig the “VPN / proxy opdaget fejl,” hvilket var ret frustrerende.

Kina

Kinesiske netizens er altid på udkig efter tjenester, der giver brugerne mulighed for at fjerne blokering i landet eller få adgang til lokalt indhold fra Kina andre steder i verden.

“Den store firewall” vedtager forskellige teknologier såsom blackholing VPN-tjenester, DNS-forgiftning, DNS-kapring og IP-filtrering, hvilket gør opgaven vanskelig.

Hvor IPVanish ikke lykkedes at give incitamenter til begge parter, har Surfshark en tendens til at være ret imponerende, især for dem, der er bosiddende i landet.

Det tilbyder et kinesisk spejlwebsted, der giver enkeltpersoner mulighed for at downloade / installere deres apps. På samme tid giver det en “NoBorders” mode.

Denne tilstand aktiverer Sursfhark’s tilsløret servere, der omdanner VPN-trafik til almindelig HTTP-trafik for at omgå geo-begrænsninger i Kina.

Der er dog ingen support for dem, der ønsker at købe en VPN til Kina, ligesom PureVPN, der tilbyder 12 dedikerede kinesiske servere til at få adgang til lokalt indhold.

Brugere i Kina kan downloade Surfshark fra deres dedikerede kinesiske side her: https://shark-cn.com/

Opsætning og interface

Surfshark IPVanish
Guiden til automatisk opsætning Windows, Mac, Android, iOS Windows, Mac, Android, iOS
Valg af hovedplacering Liste-baserede Liste-baserede
Ekstra indstillinger sider Ja Ja
Mobilvenlig Ja Ja

Surfshark understøtter alle de store platforme, der bruges på både stationære og mobile enheder. Dens liste over specielle funktioner tilføjer kun sin samlede appel som VPN-udbyder.

Brugergrænsefladen har et tydeligt subtilt farveskema, der gør det lettere på øjet. Dets navigationspanel såvel som den samlede GUI er utroligt nem at bruge.

Reaktionstiden for serverforbindelsen overstiger ikke 10 sekunder og giver en stabil baggrundsforbindelse under brugen.

Surfshark Streaming Mode

IPVanish har et mere kompakt og sofistikeret interface. Selvom det ikke nødvendigvis er en dårlig ting, kan det være en smule skræmmende for amatører.

Navigationspanelet er relativt rodet og tilbyder ikke den samme minimalistiske følelse som dens konkurrent.

Der er dog nogle vigtige funktioner som blokering af LAN-adgang eller anvendelse af delt tunneling, som brugere kan synes at være attraktive.

IPVanish-opsætningsgrænseflade

Severs og performance

Surfshark IPVanish
Serverlande 61 51
Samlet antal servere 1040+ 1.300+

Dette er en af ​​de få kategorier, hvor konkurrencen ser ud til at være lidt hård. Surfshark har i øjeblikket servere i mere end 60 lande med mere end 1040 servere.

Til sammenligning har IPVanish over 1300 servere i mere end 50 lande. Da Surfshark har et større antal serverplaceringer, vil det sandsynligvis låse mere indhold sammenlignet med IPVanish.

Hastighed

Surfshark IPVanish
Hastighedstab 10,1% 25%

Vi ønskede at se den bedste måde at bedømme begge tjenester på’ hastighedskrav var at teste dem ud selv via en hastighedsanalyse.

Vi sætter dem begge i gang med at arbejde med opgaver såsom gennemsyn, streaming, download, spil og torrenting ved at forbinde dem til tilfældige servere på en 100 Mbps forbindelse.

Surfshark registrerede en gennemsnitlig hastighed på 89,9 Mbps i uploads og downloads, hvilket indikerede et tab på 10,1% På lignende måde registrerede IPVanish en hastighed på 75 Mbps, hvilket viser et tab på signifikant 25%.

Sikkerhed

Surfshark IPVanish
VPN-protokoller L2TP, IPSec, IKEv2, Shadowsocks, OpenVPN PPTP, L2TP, OpenVPN
OpenVPN-datakryptering AES-256 AES-256-GCM
OpenVPN-kontrolkanalkryptering RSA-2048  RSA-2048
Tilknytningsteknologi Shadowsocks OpenVPN obfuscation
Appsikkerhed Kill Switch, Wi-Fi, DNS / WebRTC / IP Lækagebeskyttelse Dræb switch
DNS-status TrustDNS Privat DNS

Surfshark er meget afhængig af sin IKEv2-protokol. Det er “Standard” mulighed på tværs af alle enheder ud over at give brugerne mulighed for at konfigurere OpenVPN på alle platforme.

Derudover er AES-256-CBC-chiffer den første kryptering, der leveres på datakanalen, mens du bruger den samme ciffer med TLS-nøgleudvekslingen ved hjælp af RSA-2048-krypteringen.

IPVanish har på den anden side næsten den samme konfiguration. Det leveres med AES-256-GCM-kryptering. Dræbsknappen giver dog ikke beskyttelse mod WebRTC eller IP-lækage.

Lækagetest

At foretage en pålidelig og ikke-partisk undersøgelse af, hvor sikre disse to apps er; lækagetest blev udført på begge under anvendelse af seks forskellige værktøjer:

WebRTC og HTTP-anmodning om lækager:
 • https://browserleaks.com/webrtc
 • https://www.doileak.com/
DNS-lækager:
 • https://www.perfect-privacy.com/dns-leaktest/
 • https://www.dnsleaktest.com/
IPv4 / IPv6 og Torrent IP lækager:
 • https://ipleak.net/
 • https://ipx.ac/run/

Ikke overraskende bestod både IPVanish og Surfshark testene med flyvende farver, idet de anonymiserede alle vigtige personligt identificerbare oplysninger og holdt dig beskyttet 24/7!

Privatliv

Surfshark IPVanish
Hovedkvarter De Britiske Jomfruøer Forenede Stater
Forbindelseslogfiler Ingen Ingen
Aktivitetslogfiler Ingen Ingen
Tilmeld oplysninger Email adresse Email adresse
Anonym betaling Metoder Monero, Dash, Gridcoin, Apple, ZCaas, Ehterum, Litecoin, Bitcoin Ingen

Surfshark fremstår som ubestridelig den bedre mulighed på grund af, at dens driftscenter ligger på De Britiske Jomfruøer. Dette betyder ikke 5/9/14 Øjenovervågning eller datadelingsagenturer.

Surfshark opretholder ingen forbindelse eller aktivitet såvel som at understøtte alle betydelige kryptovalutaer, der fører dit økonomiske privatliv til den digitale grænse.

Derudover er Surfshark blevet fuldt revideret af Cure53 for at sikre, at der ikke holdes nogen logfiler i nogen form eller form.

På den anden side er IPVanish beliggende i USA modtagelig for alle former for overvågning, overvågning, sporing og for nylig hjulpet med Homeland Security.

Det opretholder en fuld forbindelseslog uden at yde nogen støtte til nogen form for cryptocurrency.

Konfiguration

Surfshark IPVanish
Adressetildeling Delt / Statisk Delt
Statiske IP'er 6+ placeringer Ingen
DDoS-beskyttelse Ja Ja
NAT Firewall Ja Ja

Begge VPN'er tilbyder meget forskellige konfigurationer med hensyn til IP-adresser. Surfshark giver sine brugere muligheden for at bruge både dynamiske og statiske IP'er.

Disse bor på mere end 6+ placeringer spredt over forskellige lande. IPVanish mangler dog ikke adgang til statiske IP'er, hvilket er ret alarmerende.

Begge off NAT Firewall sikrer ingen uønsket indgående trafik ved at dekryptere pakkeoverskrifter. IPVanish har dog brug for at forbedre deres tilbud!

Kunde service

Surfshark IPVanish
Video guider Ja Ja
Videnskabelig base  Ja Ja
Telefon Support Ingen Ingen
E-mail support Ja Ja
Gennemsnitlig e-mail-svartid 31 minutter 55 minutter
Billet support Ja Ja
Support til live chat Ja Ja

Surfshark’s kundesupport er blevet noget af et benchmark i VPN-branchen. De er varme og professionelle i, hvordan de håndterer anmodninger.

Uanset hvor generisk eller teknisk et spørgsmål kan være, håndterer teamet hver forespørgsel med professionalisme og forbliver kontinuerligt i kontakt for at spørge, om jeg har andre problemer.

IPVanish har ingen dedikeret søgbar database, hvilket gør det vanskeligere end det burde være at finde relevante oplysninger om tjenesten.

Der er ingen videoguider eller sådan, hvilket gør det stadig sværere at vurdere, hvilken interface eller funktioner man kan forvente, når brugerne køber produktet.

Surfshark

Spørgsmål Første responstid Antal e-mails Spørgsmål besvaret
Er Surfshark egnet til Android? 25 minutter 1 Ja
Arbejder Surfshark med Netflix? 39 minutter 1 Ja
Kan jeg bruge Surfshark på flere enheder? 20 minutter 1 Ja
Sådan aktiveres obfuscation på Surfshark? 27 minutter 1 Ja

IPVanish

Spørgsmål Første responstid Antal e-mails Spørgsmål besvaret
Hvorfor er IPVanish baseret i USA (Five Eyes Member)? 30 minutter 1 Ja
Er IPVanish en god mulighed for spil? 42 minutter 1 Ja
Arbejder IPVanish med Netflix og andre VoD'er? 37 minutter 1 Ja
Hvordan får jeg refusion fra IPVanish? 52 minutter 1 Ja

Vinderen: Surfshark

Surfshark er vinderen

I slutningen af ​​denne uhyggelige duel overgår Surfshark sin konkurrent i hver afdeling. Med enkle ord giver det brugerne bedre værdi for deres penge.

Der er ingen grund til, at du ikke skal vælge Surfshark, da den er top i enhver kategori, hvilket gør det til en af ​​de bedste VPN-udbydere på markedet i dag.

Похожие статьи

 • PureVPN vs HideMyAss sammenligning 2020

  Hvor PureVPN står højt som en berømt “præmie” VPN i branchen, HideMyAss er et populært valg blandt lægmandsbrugere hovedsageligt på grund af dets iørefaldende navn....

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me