PureVPN vs. PIA (Privat internetadgang)

PureVPN vs PIA

Mange brugere står over for enorm forvirring, når de prøver at vælge en passende VPN. Denne forvirring stammer hovedsageligt af det faktum, at brugere ofte ser på VPN-tjenester fra et utrænet øje.

Hvis du står over for den samme forvirring med hensyn til to toptjenester, dvs. PureVPN og PIA, er du på det rigtige sted. Se på denne detaljerede sammenligningsanalyse for at bestemme det bedre valg:

Højdepunkter

PureVPN PIA
 1. 2000+ servere i 140 lande
 2. Dedikerede IP'er tilgængelige
 3. 5 Samtidige forbindelser
 4. Apps til alle platforme / enheder
 5. Bekræftet ingen logfiler (revideret)
 1. 3300+ servere i 30 lande
 2. AES-256 bit kryptering
 3. 10 samtidige forbindelser
 4. Apps til alle platforme / enheder
 5. Bekræftet ingen logfiler (revideret)

Priser og rabatter

PureVPN PIA
Abonnementsperiode 1 måned 1 måned
1 år 6 måneder
2 år 1 år
Special tilbud 73% rabat på en 2-årig plan 67% rabat på en 1-årig plan
Højeste pris pr. Måned $ 10,95 $ 6,95
Laveste pris pr. Måned $ 1,65 $ 3,33
Et års pris $ 69,72 $ 34,95
Pengene tilbage garanti 31-Dage 7 dage

Hvad angår prisfastsættelse, er der en meget tæt konkurrence mellem disse to VPN'er. Og endnu mere overraskende er privat internetadgang billigere end PureVPN, hvis du ser på begge deres prisplaner generelt.

Dette er utroligt mærkeligt, fordi PureVPN er en af ​​de sjældne Top VPN-tjenester, der har positioneret sig som en overkommelig VPN-service, og her i denne sammenligning er det klart, at PIA er førende.

PureVPN’Det bedste tilbud er deres 5-årige aftale, hvor omkostningerne kommer ned på utrolige $ 1,65 / måned. Den 24-måneders aftale er også rimeligt prissat til $ 3,29 / måned og er stadig ikke inden for den overkommelige rækkevidde.

På trods af den lave prisfastsættelse, der er implementeret af PureVPN, er det dog’er stadig ikke billig nok sammenlignet med PIA’s prisplaner.

De fleste mennesker tænker ikke på PIA som en billig VPN-tjeneste, men denne misforståelse skal behandles, fordi hvis en Top VPN er billigere end PureVPN, end det bestemt er den mest overkommelige bedste VPN derude.

Få det bedste tilbud for PIA: Reducer omkostningerne med 71%

Få det bedste tilbud for PureVPN: Spar 73% på deres 2-årige special

Funktioner

PureVPN PIA
Samtidige forbindelser 5 10
Operativsystem-apps Windows, MacOS, Android, iOS, Linux og Fire TV Windows, MacOS, Android, iOS, Linux
Manuel installation af enheder Linux, routere, sæt topkasser Nogle routere
Split tunneling Ja (alle apps) Ingen
Gratis tilbehør Officiel Kodi addon, ad-blocker, malware-scanner, browserudvidelser til Chrome og Firefox SOCKS5 Proxy- og ad / tracker-blokkering

At vælge en VPN betyder mere end bare at se på omkostningerne. Du skal være sikker på, at du har adgang til funktioner i en premiumtjeneste. Heldigvis formår PureVPN at gøre det ganske godt i denne henseende.

I sammenligning med PIA går den Hong Kong-baserede udbyder den ekstra mile ved at tilbyde brugerne en enorm liste over avancerede funktioner. Du får mere tilgængelighed gennem native applikationer til alle platforme / enheder.

Brugere har til rådighed for sikkerhed og torrenting “Split tunneling” , der mangler med PIA’s applikationer. Som supplement har du en malware-scanner, ad-blocker og endda en officiel Kodi-tilføjelse.

PureVPN tilbyder også et unikt sæt værktøjer, som jeg vil diskutere nedenfor for din bekvemmelighed nedenfor. Alle disse funktioner placerer VPN højere end PIA og andre på markedet.

Fjernelse af muligheder

PureVPN PIA
Netflix Ja Ingen
Hulu Ja Ja
Sky Go Ja Ingen
Amazon Prime Ja Ingen
BBC iPlayer Ja Ingen
ABS Ja Ingen
CBS Ja Ja
NBC Ja Ja
ITV Ja Ja
Kanal 4 Ja Ja

Hvis vi taler om “Unblocking”, der er ingen bedre mulighed end PureVPN. Alle dens servere anvender stærk krypterings- og sikkerhedsteknologi, der giver mulighed for øjeblikkelig omgåelse af geobegrænsninger.

Dette gør det muligt for brugere at fjerne blokering af alle versioner af Netflix sammen med andre hitplatforme som Amazon Prime, BBC iPlayer, Hulu og nu endda Disney +, hvorimod PIA ikke kan tilbyde den samme tilgængelighed.

For ikke at nævne, PureVPN er den eneste udbyder på markedet, der giver mulighed for at fjerne blokering af alle populære VoD'er direkte gennem browserudvidelser på Chrome og Mozilla Firefox.

Du har en “populære websteder” tilgængelig indstilling, der viser alle berømte websteder, du muligvis vil have adgang til. Når du vælger den, du vil fjerne blokeringen, omdirigerer PureVPN dig med det samme til den lokale version minus besværet.

Kina

Siden PureVPN har hovedkvarter i Hong Kong, det fungerer bedre for begge: Kinesiske udstationerede og dem, der er bosiddende i landet. Faktisk tilbyder det også 12 kinesiske servere.

Dette er noget, som ikke engang de bedste udbydere på markedet klarer at tilbyde. Mange VPN'er hævder at arbejde i Kina, og mens de gør det, glemmer de at tage højde for “expats” marked.

For eksempel tilbyder PIA ingen kinesiske servere, og den har heller ikke en dedikeret kinesisk side, som brugerne kan hente deres apps. Som et resultat synes PureVPN bestemt som den bedre mulighed.

Opsætning og interface

PureVPN PIA
Guiden til automatisk opsætning Windows, Mac, Android, iOS Windows, Mac, Android, iOS
Valg af hovedplacering Liste-baserede Liste-baserede
Ekstra indstillinger sider Ja Ja
Mobilvenlig Ja Ja

PureVPN adskiller sig fra andre udbydere på markedet ved at tilbyde utroligt brugervenlige og brugervenlige apps på tværs af flere platforme / enheder, herunder Android / Apple TV og Firestick.

Windows / Mac-versionen kan prale af et pænt og rent udsyn med masser af konfigurerbare indstillinger, der er tilgængelige for de teknologikrævende personer. På samme tid har du det “direkte” tilgængelige muligheder for rookies.

I mellemtiden bruger mobile apps en “mørkere” udseende, men en der er lige så imponerende. Du har specialiserede serverfortegnelser til alle dine VPN-relaterede behov sammen med adgang til dedikerede IP'er.

PureVPN Mac-app

PIA’s apps har stadig brug for arbejde og forbedringer i det samlede brugergrænseflade. Deres skrivebordsversioner sidder i proceslinjen med de fleste funktioner tilgængelige direkte ved at højreklikke på ikonet. Dette er rart, men udgør også noget besvær.

Da appen skjuler sig det andet, du minimerer, bliver det en stor irritation for dem, der prøver at følge en installations- eller konfigurationsguide, da du konstant skal klikke på ikonet for at åbne appen igen.

Det’S mobile apps er dog pænt designet og er tilbøjelige til at være rodfri. Alle muligheder er angivet pænt, og tilslutningen tager næppe et par sekunder, hvilket er ganske bemærkelsesværdigt.

PIA Windows-app

Servere

PureVPN PIA
Serverlande 140+ 30
Samlet antal servere 2.000 3.300

Når det kommer til at sammenligne VPN-udbydere på deres serverinfrastruktur, er vi nødt til at tage en række forskellige aspekter i betragtning som total servertælling, antal placeringer overalt i verden, dedikerede torrenting-servere bl.a..

Så dette gjorde det vanskeligt at analysere begge disse tjenester på denne konto, fordi numrene fra hver VPN stak op sådan:

PureVPN tilbyder i øjeblikket omkring 2000+ servere over hele verden, inklusive dedikerede Torrenting- og P2P-servere, men faktoren, hvor den slår alle andre VPN'er, er antallet af understøttede lande, der overstiger 140 tællinger.

På den anden side tilbyder PIA mange flere servere end PureVPN, dvs. 3300 samlede servere, men placeringerne, det tilbyder, er for begrænset til at give nogen form for en klar føring over PureVPN.

Det har kun servere i 33 lande, hvilket ikke engang er 1/4 af de placeringer, som PureVPN tilbyder. Dom: De er begge nakke til hals, når det kommer til deres serverinfrastruktur, så det er svært at bestemme en vinder.

Hastighed

PureVPN PIA
Hastighedstab 9% 25%

PureVPN og PIA er to primede tjenester, når det kommer til at understøtte streaming-aktiviteter på websteder som Netflix og BBC iPlayer, så begge af dem tilbyder bestemt optimale hastigheder.

Da vi kørte hastighedstest på begge disse tjenester, fandt vi imidlertid, at PureVPN toppede på 4 tilfældigt valgte servere i vores analyse sammenlignet med PIA.

Disse servere var baseret i USA, UK, Frankrig og Canada. I bare hastighedstest klods PIA ind med et hastighedstab på omkring 25%, mens PureVPN var lidt bedre på 9% i gennemsnit.

Hastighedsdømmelse: PureVPN er sejren her, og vi vil anbefale brugere, at de går efter det, hvis hastighed er en af ​​deres primære bekymringer, når de abonnerer på en VPN-service.

Sikkerhed

PureVPN PIA
VPN-protokoller PPTP, L2TP, IPSec, IKEv2, OpenVPN PPTP, L2TP, IPSec, IKEv2, OpenVPN
OpenVPN-datakryptering AES-256-CBC AES-128, AES-256
OpenVPN-kontrolkanalkryptering RSA-4096 RSA-4096
Tilknytningsteknologi Ingen Ingen
Appsikkerhed Kill switch og DNS lækage beskyttelse Dræb switch
DNS-status Privat DNS Privat DNS

PureVPN tilføjer PPTP, L2TP, OpenVPN (TCP og UDP), SSTP og IKEv2 til listen over understøttede protokoller. SSTP bruges mest på Windows-enheder, og IKEv2 er en nyttig tilføjelse til mobile enheder.

Det bruger AES-256-CBC-chiffer med HMAC SHA1-hash-godkendelse til datakanalen og AES-256-CBC-chiffer med HMAC SHA384-hash-godkendelse og RSA-4096-håndtrykskryptering for kontrolkanalen.

Hvis vi imidlertid taler om sikkerhed generelt, har PureVPN bestemt en tendens til at være stærkere. Det tilbyder forbedrede sikkerhedsindstillinger som Double VPN og Split Tunneling, NAT Firewall og DDoS Protection.

På den anden side tilbyder PIA kun support på L2TP / IPSec og OpenVPN-protokoller. For datakanalen bruger PIAAES-256-bit ciffer med SHA256 til datagodkendelse og RSA-4096 til håndtryk.

PFE er tilgængelig via DHE + RSA-udveksling. For kontrolkanalen bruger PIA de samme cifre og hash-godkendelse, med inkludering af SHA384 til godkendelse. Perfect Forward Secrecy (PFE) er tilgængelig via ECDHE + ECDSA.

Kort sagt får du stort privatliv hos begge udbydere. PureVPN går imidlertid den ekstra mil ved at tilbyde yderligere funktioner til at give bedre sikkerhed for brugere over hele verden.

Privatliv

PureVPN PIA
Hovedkvarter Hong Kong Forenede Stater
Forbindelseslogfiler Ingen Ingen
Aktivitetslogfiler Ingen Ingen
Tilmeld oplysninger Email adresse Email adresse
Anonym betaling Metoder Monero, Dash, Gridcoin, Rpple, ZCaas, Ehterum, Litecoin, Bitcoin og mere Mint, BitPay, 32 cryptocurrencies inklusive Bitcoin, Ethereum og Litecoin

PureVPN vinder en fordel over PIA takket være sin strategiske placering i Hong Kong, der er væk fra de nysgerrige øjne fra Five, Nine og Fourteen Eyes Alliances (forkæle sig med dataopbevaring og masseovervågning)

PIA har sit hovedkvarter i USA, som bogstaveligt talt er indbegrebet af alle invasive aktiviteter både: online og offline. Som sådan, hvis vi taler om “tillidsfaktor”, PureVPN ser bestemt ud til at være en mere privat mulighed, i betragtning af at de også er en service uden logfiler. .

Med hensyn til betalingsmetoder, hvor PIA understøtter Mint, BitPay, 32 cryptocurrencies inklusive Bitcoin, Ethereum og Litecoin, tilføjer PureVPN mere til listen ved at inkludere PaymentWall inc i deres tilmelding.

Konfiguration

PureVPN PIA
Adressetildeling Delt / Statisk Delt
Statiske IP'er 7+ lande Ingen
DDoS-beskyttelse Ja Ingen
NAT Firewall Ja Ja

Med hensyn til konfiguration får PureVPN igen en overhånd over PIA. Dette skyldes, at den USA-baserede udbyder kun understøtter en delt infrastruktur med tilgængelige dynamiske IP'er.

PureVPN tilbyder på den anden side mere incitament til sine brugere og understøtter begge; en delt og statisk infrastruktur. De har dedikerede IP'er tilgængelig i mere end 7+ lande over hele verden.

Det er dog vigtigt at nævne, at dedikerede IP'er er tilgængelige som en tilføjelse med separat prisfastsættelse. Hvis du vælger DDoS-beskyttelse, skal du muligvis endda betale højere for den dedikerede IP.

Kunde support

PureVPN PIA
Video guider Ja Ja
Videnskabelig base  Ja Ja
Telefon Support Ingen Ingen
E-mail support Ja Ja
Gennemsnitlig e-mail-svartid 39 minutter 45 minutter
Billet support Ja Ja
Support til live chat Ja Ja

Den bedste form for kundesupport er via muligheden for live chat support, fordi den er meget mere personlig, let at bruge og teknisk end e-mail support, som er besværlig.

Og hvis dette er metrikken for at bedømme den bedste kundesupport, leverer PureVPN fremragende kundehænder sammenlignet med PIA. Det tilbyder et utroligt proaktivt live chat-system.

På den anden side sidder PIA stadig fast i midten af ​​2010'erne med sin e-mail-baserede support. PIA’s kundesupportmetode er ikke relevant i dag’verdens, så vi vil anbefale det at opgradere sig selv.

Da e-mail-support stadig er en mulighed for begge udbydere, besluttede jeg at sætte dem på prøve. Nedenfor er oplysninger om responstider fra hver udbyder på e-mail support.

PureVPN

Spørgsmål Første responstid Antal e-mails Spørgsmål besvaret
Er PureVPN god til Torrenting? 25 minutter 1 Ja
Arbejder PureVPN med Netflix? 39 minutter 1 Ja
Kan jeg installere PureVPN på LibreELEC 50 minutter 1 Ja
Sådan konfigureres PureVPN på Firestick? 44 minutter 1 Ja

Privat internetadgang (PIA)

Spørgsmål Første responstid Antal e-mails Spørgsmål besvaret
Hvorfor er PIA placeret i et land med fem øjne? 1 time 1 Ja
Opbevarer privat internetadgang logfiler? 45 minutter 1 Ja
Arbejder privat internetadgang med Netflix? 50 minutter 1 Ja
Hvordan får jeg refusion fra privat internetadgang? 44 minutter 1 Ja

Andre sammenligninger der skal tjekkes ud

  1. ExpressVPN vs. IPVanish
  2. ExpressVPN vs. PureVPN
  3. PureVPN vs. IPVanish
  4. NordVPN vs. ExpressVPN

Vinderen: PureVPN

PureVPN er vinderen

Uden tvivl er PureVPN en meget større service sammenlignet med PIA, og de fleste brugere vil tro, at det er urimeligt, at vi sammenligner de to ikke-lige tjenester på de samme målinger.

Da de er blandt de øverste navne, er der imidlertid behov for en objektiv sammenligning. Og på trods af forskellen i servere, kan nogle ting ikke ignoreres som manglen på live chat og Kill Switch.

PIA er en fantastisk VPN-service, men vi er nødt til at erklære PureVPN som vinderen her, fordi den er fremstået som mere “Adept” VPN-service i henhold til nutidens brugerkrav end førstnævnte.

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me