PureVPN vs HideMyAss sammenligning 2020

PureVPN vs HideMyAss


Hvor PureVPN står højt som en berømt “præmie” VPN i branchen, HideMyAss er et populært valg blandt lægmandsbrugere hovedsageligt på grund af dets iørefaldende navn.

Hvilken service er dog bedre? For at finde ud af det, skal du læse denne dybdegående PureVPN vs HideMyAss sammenligningsanalyse, hvor jeg vil vurdere begge udbydere på flere afgørende aspekter:

Højdepunkter

PureVPN HMA VPN
 1. 2.000+ servere i 140 lande
 2. Dedikerede IP'er tilgængelige
 3. 5 Samtidige forbindelser
 4. Apps til alle platforme / enheder
 5. Ingen logfiler (revideret af AltiusIT)
 1. 1000+ servere i 190 lande
 2. AES-256-GCM-kryptering
 3. Lækfri forbindelse
 4. 30-dages pengene-tilbage-garanti
 5. Effektiv Kill Switch-system

Priser og rabatter

PureVPN HMA VPN
Abonnementsperiode 1 måned 1 måned
1 år 1 år
2 år 3 år
Special tilbud 73% rabat på en 2-årig plan 67% rabat på en 3-årig plan
Højeste pris pr. Måned $ 10,95 $ 9,99
Laveste pris pr. Måned $ 2,91 $ 3,99
Et års pris $ 49,92 $ 71,88
Money-Back-garanti 31-Dage 30 dage

På trods af at vi tilbyder mere i form af funktioner, teknologier og blokeringsfunktioner, har PureVPN en tendens til at være den billigere mulighed efter at have sammenlignet det med HMA VPN.

Den Hong Kong-baserede udbyder tilbyder planer for tre forskellige varigheder. Den månedlige starter ved $ 10,95, hvilket stadig er $ 2 mindre end branchens gennemsnitlige priser.

Den 1-årige plan koster $ 4,16 / md. I alt til et minimum 49,92 $. For den bedste værdi anbefaler jeg dog at gå til PureVPN’s 2-årigt abonnement.

Denne plan starter ved en budgetvenlig $ 2,91 / mo. Som sådan betaler du kun $ 69,84 for i alt 24 måneder, hvilket gør det til en af ​​de billigste VPN'er.

På den anden side starter HMA VPN deres månedlige plan på $ 9,99. I lighed med PureVPN tilbyder de dog rabatter for lange abonnementer.

For eksempel starter 1-årsplanen ved $ 5,99 / mo, hvilket giver dig 50% rabat. Som et resultat betaler du $ 71,88 i 12 måneder, hvilket er $ 21 dyrere end PureVPN.

Den 3-årige plan giver dig 67% rabat, hvilket sænker den månedlige prisfastsættelse til $ 3,99 / mo, faktureret til $ 143,64. Dette er ekstremt dyrt for en billig service!

Så vidt pengene tilbage’Hvad angår bekymring, tilbyder PureVPN en 31-dages refusionsgaranti. I mellemtiden tilbyder HMA VPN en 30-dages refusion, hvilket er en dag mindre.

Få det bedste tilbud for PureVPN: Spar 73% på deres 2-årige special

Få det bedste tilbud for HideMyAss: Spar 67% på deres 2-årige special

Funktioner

PureVPN HMA VPN
Samtidige forbindelser 5 5
Operativsystem-apps Windows, macOS, Android, iOS, Linux og Fire TV Windows, macOS, Android, iOS, Linux og routere
Manuel installation af enheder Linux, routere, Set-Top-bokse Routere, tv'er og mere
Split tunneling Ja (alle apps) Ja (alle apps)
Gratis tilbehør Officiel Kodi addon, ad-blocker, malware-scanner, browserudvidelser til Chrome og Firefox Smart Kill switch, IP Shuffle, lækage beskyttelse, DDoS beskyttelse

HideMyAss VPN og PureVPN tilbyder begge en god liste over avancerede funktioner. Dette giver brugerne mulighed for at udnytte bedre anonymitet / sikkerhed, når de udforsker internettet.

Hos begge udbydere har du dedikerede apps til Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Mozilla Firefox, Google Chrome, Fire TV, Android / Apple TVs.

Omvendt får PureVPN en fordel i forhold til HMA VPN ved at tilbyde en native add-on til Kodi. For ikke at nævne tilbyder udbyderen endda manuelle opsætningsguider og forudkonfigurerede routere.

Med hensyn til samtidige forbindelser understøtter begge tjenester kun multi-login på 5 enheder. Imidlertid er opsætningen af ​​apps ganske let og ukompliceret.

Hvad ekstra funktioner angår, tilbyder PureVPN NAT Firewall, Split Tunneling, Ad / Tracker-blokering, IPv6 Lækbeskyttelse, Port Videresendelse, DDoS-beskyttelse og dedikerede IP'er.

På den anden side giver HMA VPN brugerne adgang til funktioner som Smart Kill-switch, IP Shuffle, lækebeskyttelse, DDoS-beskyttelse og split-tunnel.

Fjernelse af muligheder

PureVPN HMA VPN
Netflix Ja Ingen
Hulu Ja Ingen
Sky Go Ja Ingen
Amazon Prime Ja Ingen
BBC iPlayer Ja Ingen
ABS Ja Ingen
CBS Ja Ingen
NBC Ja Ingen
ITV Ja Ingen
Kanal 4 Ja Ingen

Masser af gennemgåede websteder og udbyderen selv hævder, at HMA arbejder for at fjerne blokering af streamingplatforme og omgå geografiske restriktioner eller VPN-forbud.

Intet kunne være længere væk fra sandheden, da mine test på deres servere afslørede, at ingen af ​​dem fungerer problemfrit for at fjerne blokering af populære VoD'er på markedet.

På den anden side var PureVPN langt mere vellykket med at omgå geo-begrænsninger på Netflix, BBC iPlayer, Hulu, Amazon Prime, Voot, Hotstar og endda Disney Plus.

Alle dens apps er udstyret med en “populære websteder” menu, der viser alle berømte streamingplatforme som dem ovenfor. Klik blot på ikonet for den service, du vil fjerne blokering af.

Den bedste del af alt: denne menu er også tilgængelig på Chrome og Mozilla og giver brugerne mulighed for at fjerne blokering af selv Netflix direkte fra browseren!

Kina

Kina tager ikke let blokering af VPN'er og “Den store firewall” anvender adskillige teknologier og algoritmer til at forhindre beboere / udstationerede i at bruge en.

Desværre undlader HMA VPN at tilbyde nogen fordele til begge publikum. Den britiske-baserede udbyder giver ikke adgang til et spejlwebsted, og den har heller ikke kinesiske servere.

PureVPN fungerer på den anden side for begge: dem, der ønsker en VPN til Kina for at få adgang til lokalt indhold, og dem i landet, der har brug for en fungerende VPN.

Udbyderen er det eneste navn i branchen, der tilbyder 12 kinesiske servere (6 i Beijing og 6 i Shanghai). Samtidig tilbyder det apps, der fungerer i landet.

Dog er listen i øjeblikket kun begrænset til Windows, macOS og Android. Dette er stadig en præstation, ikke desto mindre, da mange VPN'er ikke klarer at give adgang i Kina!

Opsætning og interface

PureVPN HMA VPN
Guiden til automatisk opsætning Windows, Mac, Android, iOS Windows, Mac, Android, iOS
Valg af hovedplacering Liste-baserede Liste-baserede
Ekstra indstillinger sider Ja Ja
Mobilvenlig Ja Ja

PureVPN er blandt de få udbydere på markedet, der understøtter næsten alle platforme / enheder, inklusive Xbox One, PS4, Nvidia Shield og endda Nintendo Switch.

Med hensyn til brugergrænsefladen er deres apps ret brugervenlige og intuitive, og de serverer begge: rookie- og tech-y VPN-brugere og kan prale af et pænt og rent design.

Som et ekstra incitament, PureVPN’s app har endda en mulighed for ændring af havn, som hjælper med at omgå geo-begrænsninger og VPN-forbud i lande med hårde love.

De mobile apps har også det samme sæt funktioner, men har en tendens til at være anderledes i udseende. De kan prale af et mørkere design og UI, men et, der er utroligt brugervenligt.

PureVPN Mac-app

Sammenlignet med PureVPN har den berygtede HMA VPN en bredere grænseflade og styling. Deres app dækker mindst halvdelen af ​​skærmen på desktops / laptops.

Som sådan kan det ikke nøjagtigt betragtes som brugervenligt. De bedste apps har et minimalistisk design, men imødekommer alle aspekter af brugervenlighed, som ikke er tilgængelig med HMA.

Der er ikke meget synlig forskel mellem desktop / laptop og smartphone-applikationer, da deres farvetema, tilgængelighed og navigationer er stort set identiske.

Bare størrelsen på VPN-klienter varierer enhed til enhed og platform til platform. F.eks. Præsenterer browserudvidelser et mere minimalistisk udseende.

HMA Pro VPN-interface

Servere

PureVPN HMA VPN
Serverlande 140+ 190+
Samlet antal servere 2.000 1.000+

Sammenlignet med PureVPN tilbyder den britiske HMA VPN mere i “serverlande”. Faktisk er deres netværksinfrastruktur blandt de største.

Du har adgang til 1000+ servere i over 190 lande over hele verden. Dette høje serverantal resulterer i en jævn fordeling af brugere på forskellige servere.

PureVPN kan på den anden side prale mere i vejen for “serverantal”. Det har 2.000+ servere i 140+ lande over hele verden, hvilket er en ret præstation.

Hastighed

PureVPN HMA VPN
Hastighedstab 9% 29,28%

For at få en bedre idé om begge udbyders ydelse gennemførte jeg en hastighedsanalyse. Denne proces krævede test af forskellige servere fra begge udbydere på et utal af aspekter.

I bare hastighedstest på en 100 Mbps-forbindelse lykkedes det PureVPN at levere et gennemsnit på 91 Mbps i uploads og downloads, hvilket indikerer et hastighedstab på 9%.

På den anden side leverede HMA VPN middelmådig hastighed i gennemsnit på 70,72 Mbps. Dette indikerer et hastighedstab på over 29,28%, hvilket ikke er egnet til nogen VPN-bruger!

Sikkerhed

PureVPN HMA VPN
VPN-protokoller PPTP, L2TP, IPSec, IKEv2, OpenVPN OpenVPN, PPTP, IKEv2 / IPSec
OpenVPN-datakryptering AES-256-CBC AES-256-GCM
OpenVPN-kontrolkanalkryptering RSA-4096 RSA-4096
Tilknytningsteknologi Ingen Ingen
Appsikkerhed Driftafbryder og lækage beskyttelse Driftafbryder og lækage beskyttelse
DNS-status Privat DNS Privat DNS

PureVPN understøtter en lang række protokoller. Disse inkluderer PPTP, L2TP, IKEv2, SSTP og OpenVPN (TCP og UDP) for at give brugere af alle slags valgfrihed.

Som standard distribuerer PureVPN OpenVPN-protokollen på alle enheder med undtagelse af iOS-enheder, der bruger IKEv2-protokollen til hurtigere hastigheder og sikkerhed.

Til kryptering bruger udbyderen AES-256-CBC-chiffer med HMAC SHA1-hash-godkendelse til datakanalen, som er ret imponerende og meget sikker.

I mellemtiden distribuerer den AES-256-CBC-chiffer med HMAC SHA384-hash-godkendelse og RSA-4096-håndtrykskryptering for kontrolkanalen.

På den anden side understøtter HMA VPN kun PPTP, IKEv2 / IPSec og OpenVPN-protokollen på alle dens enheder. Som standard bruger alle dens apps OpenVPN.

Til kryptering på Windows og Android bruger den AES-256-GCM kombineret med SHA-256-godkendelse og den stærkeste 4096-bit RSA-nøgle til håndtryk.

På Mac og iOS bruger HMA den samme Galois Counter Mode-chiffer, men med IKEV2 / IPSec, for at give brugerne bedre hastigheder og ydelse.

Lækagetest

For at få en bedre idé om appsikkerheden gennemførte jeg en læketest på PureVPN og HMA VPN. Processen involverede brugen af ​​6 forskellige værktøjer til at kontrollere for;

WebRTC og HTTP-anmodning om lækager:
 • https://browserleaks.com/webrtc
 • https://www.doileak.com/
DNS-lækager:
 • https://www.perfect-privacy.com/dns-leaktest/
 • https://www.dnsleaktest.com/
IPv4 / IPv6 og Torrent IP lækager:
 • https://ipleak.net/
 • https://ipx.ac/run/

Både HMA VPN og PureVPN formåede at rydde testene fra de 6 forskellige værktøjer ovenfor og afslørede ikke vores originale IP-, DNS- eller WebRTC-oplysninger.

Privatliv

PureVPN HMA VPN
Hovedkvarter Hong Kong Det Forenede Kongerige
Forbindelseslogfiler Ingen Ingen
Aktivitetslogfiler Ingen Ingen
Tilmeld oplysninger Email adresse Email adresse
Anonym betaling Metoder Forskellige kryptokurser Ingen

Med hensyn til privatlivets fred er det faktisk en nem opgave at bestemme vinderen. PureVPN har hovedkvarter i pengeskabet, Hong Kong, mens HMA VPN er baseret i Storbritannien.

Som du sandsynligvis ved, er UK et stiftende medlem af Five Eyes Alliance, der forkæler sig med deling af efterretninger ved at indføre obligatorisk masseovervågning og opbevaring af data.

Derfor er det måske ikke en god mulighed nøjagtigt at tilmelde sig HMA, på trods af at de hævder at være en “nul logfiler” udbyder. De bliver nødt til at overholde deres land’s love!

Dette er verificeret under to omstændigheder; en involveret et tilfælde af chikane, der førte til anholdelse af gerningsmanden, efter at HMA overleverede logfiler.

I en anden sag afslørede HMA de personlige oplysninger om en af ​​sine kunder, Cody Kretsinger, et medlem beskyldt for hacking af Sony Pictures.

Konfiguration

PureVPN HMA VPN
Adressetildeling Delt / Statisk Delt
Statiske IP'er 8+ lande Ingen
DDoS-beskyttelse Ja Ingen
NAT Firewall Ja Ja

Hvor PureVPN understøtter en delt / statisk netværksinfrastruktur, klæber HMA VPN sig til det traditionelle delte IP-adressesystem.

Dette er ret problematisk, da statiske IP'er tjener et vigtigt formål i VPN-branchen. De giver brugerne adgang til følsomme bankoplysninger og få adgang til deres LAN-netværk.

Heldigvis for dig har PureVPN statiske IP'er i 8+ lande. Disse inkluderer USA, UK, Australien, Canada, Tyskland, Malta, Hong Kong, Singapore.

PureVPN dedikerede IP'er

Kunde support

PureVPN HMA VPN
Video guider Ja Ja
Videnskabelig base  Ja Ja
Telefon Support Ingen Ingen
E-mail support Ja Ja
Gennemsnitlig e-mail-svartid 39 minutter 30 minutter
Billet support Ja Ja
Support til live chat Ja Ja

PureVPN og HMA VPN tilbyder begge god support gennem flere kanaler. Disse inkluderer billettering, e-mail, live chat, ofte stillede spørgsmål, vidensbase og videoguider.

Da e-mail-support stadig er go-to-indstillingen for mange, gennemførte jeg en lille test for deres responstid. Dette var bare for at se, hvor proaktive deres kunderepræsentanter er.

Nedenfor kan du se statistik fra begge udbydere på baggrund af fire forskellige spørgsmål. Typisk har PureVPN en gennemsnitlig responstid på 39 minutter og HMA 30 minutter!

PureVPN

Spørgsmål Første responstid Antal e-mails Spørgsmål besvaret
Er PureVPN god til Torrenting? 25 minutter 1 Ja
Arbejder PureVPN med Netflix? 39 minutter 1 Ja
Kan jeg installere PureVPN på LibreELEC 50 minutter 1 Ja
Sådan konfigureres PureVPN på Firestick? 44 minutter 1 Ja

HideMyAss

Spørgsmål Første responstid Antal e-mails Spørgsmål besvaret
Hvor stærk er HMA VPN? 35 minutter 1 Ja
Hvor meget koster HideMyAss? 27 minutter 1 Ja
Arbejder HMA med Netflix? 22 minutter 1 Ja
Hvordan køber jeg HMA VPN? 33 minutter 1 Ja

Vinderen: PureVPN

PureVPN er vinderen

Efter at have sammenlignet begge udbydere, er det sikkert at sige, at PureVPN er vinderen. VPN, selv om den er utroligt budgetvenlig, står som en allrounder.

Det står ingen problemer med at fjerne blokering af platforme som Netflix, kan prale af et godt serverantal, fungerer i Kina og tilbyder endda dedikerede IP'er. Kort sagt, det er en fantastisk service at købe!

Похожие статьи

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me