PureVPN mod NordVPN

PureVPN vs NordVPN

Hundredvis af VPN-tjenester derude, der markedsfører sig selv som de bedste. Det er vigtigt at være opmærksom på disse svindel og altid sammenligne dem med den ene og den anden.

I dag pit vi NordVPN vs. PureVPN mod hinanden for at bestemme det bedre valg blandt de to. Så uden videre, så se nedenfor for deres komplette sammenligning.

Højdepunkter
NordVPN PureVPN
 1. 5.200+ servere i 58 lande
 2. AES-256-CBC-kryptering
 3. 6 samtidige forbindelser
 4. Frablokerer alle streamingplatforme
 5. Revideret ingen logfiler
 1. 2000+ servere i 140 lande
 2. Dedikerede IP'er tilgængelige
 3. 5 Samtidige forbindelser
 4. Apps til alle platforme / enheder
 5. Bekræftet ingen logfiler (revideret)

Priser og rabatter

NordVPN PureVPN
Abonnementsperiode 1 måned 1 måned
1 år 1 år
2 år 2 år
3 år
Special tilbud 70% rabat på en 3-årig plan 73% rabat på en 2-årig plan
Højeste pris pr. Måned $ 11,95 $ 10,95
Laveste pris pr. Måned $ 3,49 $ 1,32
Et års pris $ 83,88 $ 69,72
Pengene tilbage garanti 30 dage 30 dage

Når det kommer til prisfastsættelse, er ingen mere budgetvenlige end PureVPN. Og det’er ikke kun når vi sammenligner det med NordVPN, men det samme gælder i VPN-branchen.

Ingen kommer engang tæt på matchende Pure’s snavs billige VPN-planer. Det’s månedlige abonnement sætter kun dig bag $ 10,95, hvilket stadig er $ 2 mindre end de fleste i branchen.

Hvis du vælger en længere varighed, får du bedre rabatter. Jeg anbefaler at gå til 5-årig plan for at få den bedste værdi. Det starter på $ 1,32 / mo. (faktureres en gang som $ 80)!

For NordVPN starter den månedlige prisfastsættelse på $ 11,95. Du kan dog altid vælge deres halvårlige abonnement, hvilket giver dig en fantastisk 24% rabat.

Jo længere varighed, jo billigere er prisen naturligvis. Hvis du går for det årlige, får du 41% rabat. Dette betyder, at du kun betaler $ 6,99 måned.

For dog at få den bedste værdi, råder jeg brugerne til at gå efter deres 3-årige plan, som nedbringer de månedlige omkostninger til $ 3,49 (faktureres en gang som $ 125,64). 

Med hensyn til tilbagebetalingsgarantier tilbyder både PureVPN og NordVPN en 30-dages refusion, som du kan udnytte, hvis du ikke er tilfreds med nogen af ​​udbyderne.

Få det bedste tilbud til NordVPN: 70% rabat på den 3-årige plan

Få det bedste tilbud for PureVPN: Spar 73% på deres 2-årige special

Funktioner

NordVPN PureVPN
Samtidige forbindelser 6 5
Operativsystem-apps Windows, MacOS, Linux, Android, iOS, Amazon Fire TV Windows, MacOS, Android, iOS, Linux, Kodi og Fire TV
Manuel installation af enheder Set-Top-bokse, routere og Linux Nogle routere, Set Top Boxes og Linux
Split tunneling Ikke tilgængelig Ja (alle apps)
Gratis tilbehør Browserudvidelser til Chrome og Firefox, CyberSec, DoubleVPN, SmartPlay Officiel Kodi addon, ad-blocker, malware-scanner, browserudvidelser til Chrome og Firefox

Med hensyn til funktioner går både NordVPN og PureVPN den ekstra mile med at levere ekstra sikkerhed og beskyttelse til brugerne på et utal af enheder og platforme.

Begge VPN'er tilbyder native apps til Windows, Mac, Linux, Android, iOS, Apple TVs og en forudkonfigureret router-app. PureVPN tilføjer til listen en dedikeret tilføjelse til Kodi også.

NordVPN og PureVPN tilbyder begge browserudvidelser til Google Chrome og Mozilla Firefox. Hvis vi sammenligner dem begge, jeg’d siger, at PureVPN tilbyder bedre sikkerhed.

Deres tilføjelser er også de eneste i branchen, der blokerer streamingplatforme som Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime og Hulu direkte fra browseren.

Split Tunneling er ikke tilgængelig for NordVPN, men findes på alle apps af PureVPN. Du kan etablere 5 samtidige forbindelser med PureVPN og 6 med NordVPN.

Fjernelse af muligheder

NordVPN PureVPN
Netflix Ja Ja
Hulu Ja Ja
Sky Go Ja Ja
Amazon Prime Ja Ja
BBC iPlayer Ja Ja
ABS Ja Ja
CBS Ja Ja
NBC Ja Ja
ITV Ja Ja
Kanal 4 Ja Ja

For det meste matches NordVPN og PureVPN lige i de fleste aspekter. Med hensyn til at fjerne blokeringen omgås begge held geo-begrænsninger på berømte VoD'er og streamingplatforme.

Den eneste forskel er, at hvor NordVPN ikke klarer at fjerne blokering af disse VoD'er via deres browserudvidelse, lykkes PureVPN at lykkes, hvilket viser, at dens teknologi er overlegen.

Jeg venter stadig på at teste en VPN-tjeneste, der tilbyder de samme blokeringsfunktioner som PureVPN, især via deres browserudvidelse, da det er et ganske unikt salgspunkt.

Hvad NordVPN angår, kan du få en liste over “arbejder” servere fra supportteamet. Dog testede jeg servere, hvor de blev ekskluderet, og Nord arbejdede stadig problemfrit på alle kanaler.

Kina

Siden PureVPN har hovedkvarter i Hong Kong, det fungerer bedre for begge: Kinesiske udstationerede og dem, der er bosiddende i landet. Den tilbyder dog ikke en dedikeret kinesisk side.

På den anden side tilbyder NordVPN en kinesisk side der giver beboere i landet adgang til deres apps og abonnerer på en passende betalingsplan.

Desværre tilbyder de ikke servere i Kina. ud fra følgende betragtninger, PureVPN tilbyder 12 servere i landet med 6 placeret i Shanghai og 6 i Beijing.

Brugere i Kina kan downloade NordVPN-brugere herfra: http://nord-for-zh.com/

Opsætning og interface

NordVPN PureVPN
Guiden til automatisk opsætning Windows, Mac, Android, iOS og Linux, Windows, Mac, Android, iOS og Amazon Fire TV
Valg af hovedplacering Kort-baserede Liste-baserede
Ekstra indstillinger sider Ja Ja
Mobilvenlig Ja Ja

NordVPN kan prale af et pænt og rent udseende på tværs af alle deres indbyggede apps. De kan prale af et lignende udseende med blot et par designjusteringer på forskellige platforme og enheder.

F.eks. Starter Windows-appen ved at vise et dynamisk kort. Mens Mac endda giver mulighed for at vælge servere efter region og land.

Begge apps tilbyder ikke desto mindre en “specialitet” , hvor du vælger servere til specifikke opgaver som at få en dedikeret IP, forkæle dig med p2p / fildeling og aktivere DoubleVPN.

Klik på “Indstillinger” vil yderligere give dig en liste over funktioner, du kan aktivere / deaktivere. Disse inkluderer Usynlighed på LAN, Internet Kill Switch og den berygtede CyberSec.

NordVPN-interface

På den anden side bruger PureVPN et andet design til deres desktop og kolleger med mindre skærme. Grænsefladen på Windows og Mac er større og tilbyder et utal af muligheder.

Den bedste ting ved PureVPN’s desktop apps er dog, at de er taget hensyn til rookie og ekspert brugere. Du har masser af konfigurationsmuligheder, der hjælper teknikere med at få den ønskede sikkerhed.

Omvendt har rookies muligheden for at udnytte beskyttelsen baseret på forskellige tilstande som streaming, fjernelse af fildeling, blokering osv. Vælg en der bedst passer til dine behov.

Mobilversioner er mere rodfri, men kompromitterer ikke med funktioner. Tilsvarende bruger browserudvidelser et kompakt design, men kan fjerne Netflix direkte i browseren!

PureVPN-interface

Servere og performance

NordVPN PureVPN
Serverlande 58 140
Samlet antal servere 5.200+ 2.000

NordVPN var tidligere vært for det største servernetværk indtil for et par måneder siden. Nu tager CyberGhost føringen med mere end 5.700+ servere i over 90 lande over hele verden.

For så vidt angår hastighederne er NordVPN utroligt hurtig og lider næppe nogen nedetider. Jeg oplevede ingen problemer med at streame i Ultra HD eller få maksimale hastigheder, mens jeg torrenterede.

PureVPV tilbyder på den anden side 2.000+ servere. Selvom dette antal er mindre end NordVPN, udgør de det ved at tilføje servere i mere end 140 lande over hele verden.

Hastighederne er også ganske rimelige og berører de samme gennemsnit som leveret af NordVPN. Begge har med succes fjernet blokering af streamingplatforme og arbejder i Kina.

Sikkerhed

NordVPN PureVPN
VPN-protokoller PPTP, L2TP, IKEv2, OpenVPN PPTP, L2TP, IPSec, IKEv2, OpenVPN
OpenVPN-datakryptering AES-256 AES-256
OpenVPN-kontrolkanalkryptering RSA-2048 RSA-4096
Tilknytningsteknologi Obfsproxy Ingen
Ekstra beskyttelse Double-Hop Routes og Onion via VPN Split tunneling og NAT Firewall
Appsikkerhed Kill Switch, Wi-Fi, DNS / WebRTC / IP Lækagebeskyttelse Kill switch og DNS / WebRTC / IP lækage beskyttelse
DNS-status PrivateDNS Privat DNS

NordVPN tilbyder support til alle opdaterede protokoller, herunder IKEV2, L2TP og industristandarden OpenVPN. Den bruger AES-256-CBC-cifre med HMAc SHA256 på datakanalen.

Til sin kontrolkanal bruger NordVPN den samme kryptering og autentificering ovenfor med inkludering af RSA-2048. Perfect Forward Secrecy (PFS) indstilles ved hjælp af den stærke DHE-4096 nøgleudveksling.

Deres mobile apps, på den anden side, især iOS bruger IKEv2 med AES-256-GCM-chiffer og HMAC SHA2-384 datagodkendelse. PFE leveres af en DHE-3075-udveksling.

PureVPN tilføjer på den anden side SSTP og IKEv2 til listen over understøttede protokoller. SSTP bruges mest på Windows-enheder, og IKEv2 er en nyttig tilføjelse til mobile enheder.

Det bruger AES-256-CBC-chiffer med HMAC SHA1-hash-godkendelse til datakanalen og AES-256-CBC-chiffer med HMAC SHA384-hash-godkendelse og RSA-4096-håndtrykskryptering for kontrolkanalen.

Hvis vi imidlertid taler om sikkerhed generelt, har PureVPN bestemt en tendens til at være stærkere. I modsætning til NordVPN, der for nylig blev hacket, er Pure stadig sikret mod sådanne sårbarheder.

Privatliv

NordVPN PureVPN
Hovedkvarter Panama Hong Kong
Forbindelseslogfiler Ingen Ingen
Aktivitetslogfiler Ingen Ingen
Tilmeld oplysninger Email adresse Email adresse
Anonym betaling Metoder Monero, Dash, Gridcoin, Rpple, ZCaas, Ehterum, Litecoin, Bitcoin Forskellige crpytocururrency

NordVPN og PureVPN har begge deres hovedkvarter i sikre jurisdiktioner væk fra de fem, nine og fjorten øjne alliansers nysgerrige øjne, der hengiver sig til masseovervågning.

Hvor NordVPN er beliggende i det meget sikre Panama, har PureVPN sit hovedkontor i Hong Kong. Begge placeringer er fri for obligatorisk datalagring og invasive love.

Som sådan kan du forvente, at de er mere defensive end de VPN'er, der er placeret i USA, Canada, Australien osv., Som skal overholde gag-ordrer og anmodninger fra regeringen.

Med hensyn til anonyme betalingsmetoder accepterer NordVPN Monero, Dash, Gridcoin, Rpple, ZCaas, Ehterum, Litecoin, Bitcoin og andre, mens PureVPN godkender og tilføjer flere muligheder på listen.

Konfiguration

NordVPN PureVPN
Adressetildeling Delt / Statisk Delt / Statisk
Statiske IP'er 40+ placeringer 10+ placeringer
DDoS-beskyttelse Ja Ingen
NAT Firewall Ja Ja

Til konfigurationer understøtter NordVPN og PureVPN begge dynamiske og statiske IP-adresser. Hvor Nord tilbyder mere i form af placeringer, tilføjer Pure ekstra sikkerhedsfunktioner.

For eksempel understøtter NordVPN dedikerede IP'er på mere end 40+ steder rundt om i verden. PureVPN tilbyder i øjeblikket kun statiske IP'er på 10+ placeringer og tilføjer DDoS-beskyttelse.

Dedikerede IP'er er tilgængelige som en tilføjelse, hvilket betyder, at du bliver nødt til at betale ekstra for dem, med funktioner som DDoS-beskyttelse, der koster dig mere.

Kunde service

NordVPN PureVPN
Video guider Ja Ja
Videnskabelig base  Ja Ja
Telefon Support Ingen Ingen
E-mail support Ja Ja
Gennemsnitlig e-mail-svartid 30 minutter 39 minutter
Billet support Ja Ja
Support til live chat Ja Ja

Både NordVPN og PureVPN går den ekstra mile ved at tilbyde kunder fantastisk support til tekniske og generelle spørgsmål. De understøtter live chat, e-mail og et billetsystem.

Samtidig tilbyder de en dedikeret side med fejlfinding sammen med ofte stillede spørgsmål til at hjælpe brugere med at få øjeblikkelig support til deres spørgsmål, hvis live chat ikke er tilgængelig.

Jeg har endda udført en test på responstiderne fra hver udbyder på e-mail support. Processen omfattede afsendelse af begge spørgsmål fire spørgsmål via e-mail. Se statistikken for hver VPN nedenfor:

NordVPN

Spørgsmål Første responstid Antal e-mails Spørgsmål besvaret
Arbejder NordVPN med Netflix? 12 minutter 1 Ja
Er NordVPN god til Torrenting? 40 minutter 1 Ja
Hvilken kryptering bruger NordVPN? 38 minutter 1 Ja
Sådan aktiveres NordVPN’s tilsløret servere? 30 minutter 1 Ja

PureVPN

Spørgsmål Første responstid Antal e-mails Spørgsmål besvaret
Er PureVPN god til Torrenting? 25 minutter 1 Ja
Arbejder PureVPN med Netflix? 39 minutter 1 Ja
Kan jeg installere PureVPN på LibreELEC 50 minutter 1 Ja
Sådan konfigureres PureVPN på Firestick? 44 minutter 1 Ja

Vinderen: PureVPN

PureVPN er vinderen

Der er ingen tvivl om, at NordVPN er lige så god som PureVPN. Desværre har den nylige skandale for at blive hacket ført til, at den mistede al sin troværdighed og omdømme.

Dette er grunden til at jeg anbefaler at gå efter den meget sikrere og pålidelige mulighed, PureVPN, da den aldrig er blevet hacket og heller ikke gemmer logfiler (verificeret og revideret af Altius IT).

VPN er en allrounder-tjeneste, der blokerer for alle populære VoD'er, fungerer i Kina og tilbyder fantastiske hastigheder til streaming og torrenting, alt sammen mens den er utroligt budgetvenlig!

Похожие статьи

 • ExpressVPN vs. PureVPN

  I dag er det at vælge en VPN-tjeneste en vanskelig opgave for mange på grund af de utallige tilgængelige muligheder. Næsten alle tjenester hævder at være de mest sikre,...

 • PureVPN vs. TorGuard

  PureVPN er berømt for at være en billig udbyder, der går imod topnavne på markedet, men er det virkelig bedre end den meget sikre og...

 • PureVPN vs. PIA (Privat internetadgang)

  Mange brugere står over for enorm forvirring, når de prøver at vælge en passende VPN. Denne forvirring stammer hovedsageligt af, at brugerne ofte ser på VPN-tjenester...

 • NordVPN vs. ExpressVPN

  Brugere støder regelmæssigt på mange gennemgangswebsteder, der viser disse to som topudbydere på markedet. Hvad sker der, hvis du sætter begge VPN'er mod hver...

 • PureVPN vs HideMyAss sammenligning 2020

  Hvor PureVPN står højt som en berømt “præmie” VPN i branchen, HideMyAss er et populært valg blandt lægmandsbrugere hovedsageligt på grund af dets iørefaldende navn....

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me