Trust.Zone Review – En budgetvänlig VPN-leverantör

Jurisdiktion Seychellerna
Pris $ 3,33 per månad
servrar 127 servrar
loggar Inga loggar
kryptering AES-256-CBC-chiffer
Avblockerar Netflix Ja
torrenta Ja
Fungerar i Kina Nej
Rekommenderad  Ja
Hemsida https://trust.zone/
Kompatibilitet Windows, Android, Apple, Desktop, Chrome, Firefox

Trust.Zone Review


Vad är Trust.Zone?

Skapad av ett företag som heter “Trust Solutions, LLC” och baserat i Seychellerna är Trust.Zone en Virtual Private Network (VPN) -tjänst, som tog sig in på marknaden sedan 2014. Sammantaget erbjuder Bästa VPN en ganska anständig produkt med ett stort antal servrar, rimliga priser och mjukvarufunktioner. Men vi skulle uppskatta mer mångfald i kompatibilitet mellan plattformar. För mer information om VPN-tjänsten, läs denna omfattande Trust.Zone Review.

Fördelar Nackdelar
1. Automatisk Kill Switch-funktion

2. Tre samtidiga anslutningar

3. Budgetvänliga prisplaner

4. 10-dagars återbetalningsgaranti

5. Gratis testversion tillgänglig för testning

1. Brister 24/7 Live Chat Support

2. Endast engelska dedikerade IP: er

3. Saknade Native Apps

Trust.Zone planer och prisöversikt

Enligt vår Trust.Zone-granskning erbjuder leverantören en rimlig prissättning för sina utsikter och rankas väl i den budgetvänliga VPN-listan. VPN erbjuder vanligtvis en enda plan, som är indelad i tre kategorier efter varaktighet: 1 månad, 3 månader och 1 år.

Som ni kan se nedan börjar månadsplanen på 6,99 dollar, vilket är en uppfriskande förändring att se - på grund av de höga priserna för de flesta VPN: er. Tremånadersplanen är inställd på $ 4,95 per månad, så att du kan utnyttja en 30% rabatt, totalt till endast $ 14,85. Vad mer kan du be om?

Men om användare vill få det bästa värdet, gå till 1-årsplanen. Trust.Zone går den extra milen för att leverera en billig produkt för endast $ 3,33 per månad. Detta innebär att du får en fantastisk rabatt på 53%, som endast står för $ 39,95 för 12 månader!

Trust.Zone planer och prisöversikt

Trust.Zone Betalningsmetoder granskning

När det gäller att registrera sig hos en leverantör är det viktigt att användarna har en mängd alternativ tillgängliga för betalning. När allt kommer omkring kommer kunder att registrera sig överallt i världen om VPN är bra. Tur för Trust.Zone-utsikter, du har ett stort antal betalningsmetoder tillgängliga, som inkluderar PayPal och kreditkort som Visa MasterCard, American Express, Discover och UCB.

Trust.Zone konfigurerar till och med PayPro Global, som är en gateway för över 70 betalningsmetoder. Dessa inkluderar Qiwi, Union Pay, iDeal, WebMoney, AliPay, Banköverföring och mer. Om du vill hålla dig helt anonym när du registrerar dig och använder Trust.Zone VPN-tjänsten har användare till och med möjlighet att använda Bitcoin cryptocurrency (som har ett etablerat rykte för att inte kunna spåras).

Trust.Zone Betalningsmetoder granskning

Trust.Zone Dedicated IPs Review

Med att VoD-tjänster blir smarta och integrerar algoritmer som kan identifiera dynamiska IP-adresser kan det ibland vara väldigt svårt att spärra webbplatser som Netflix, BBC iPlayer och Amazon Prime. Lägg till detta till den dåliga säkerheten för dynamiska IP: er, särskilt när du får tillgång till bankinformation, och du kanske vill tänka på en bättre lösning. Det är här som dedikerade IP: er gör sin ingång.

Vår Trust.Zone-granskning avslöjar att leverantören erbjuder extra funktioner som innehåller dedikerade IP: er. Det bästa av allt: för närvarande finns det en rabatt på 53% för tillval. Detta minskar den statiska IP-prissättningen från $ 6,99 hela vägen till $ 3,33 per månad. Tyvärr har du bara tillgång till statiska IP-adresser i Storbritannien. Andra tillägg inkluderar flera inloggningar på 3 enheter, som kostar ytterligare $ 1,91 per månad.

Trust.Zone Dedicated IPs Review

Trust.Zone återbetalningsgaranti

Efter att ha genomfört en grundlig Trust.Zone-granskning fick vi veta att VPN verkligen erbjuder en återbetalningsgaranti, trots att det inte nämns på andra platser på webbplatsen. Vi lärde oss mer om återbetalningsgarantin på “Användarvillkor” sida, där det anges att du kan meddela Trust.Zone inom de första tio dagarna efter deras kontrakt för att få 100% återbetalning.

Men inte allt är lika enkelt, och att få återbetalningen kommer med en uppsättning regler. Du måste se till att du inte har använt mer än 1 GB bandbredd. Om kvoten överstiger mer än 1 GB kan du fortfarande be om delvis återbetalning. För att göra detta måste du skicka in en biljett på supportportalen. Processen kommer att ta upp till 20 dagar efter att ditt kontrakt har avbrutits.

Trust.Zone Free VPN

Förutom att erbjuda en återbetalningsgaranti på 10 dagar, upptäcker vår Trust.Zone-granskning att VPN till och med erbjuder en pålitlig GRATIS TRIAL. Detta skiljer sig från en helt GRATIS VPN, eftersom du bara har obegränsad åtkomst till VPN-tjänsten under totalt 3 dagar, vilket ger dig tillgång till endast 1 GB bandbredd, 1 samtidigt anslutning och 111 serverplatser.

Trust.Zone-enhetskompatibilitet

Med nya plattformar / operativsystem som ständigt tar sig in på marknaden är det bara klokt för en VPN att diversifiera sin tjänst för att möta användarnas krav. Enligt vår Trust.Zone-granskning erbjuder leverantören bara en inbyggd applikation för Windows OS trots att den visar att den stöder andra plattformar som iOS, Android, Linux och MAC (för vilken du måste ställa in VPN manuellt).

Trust.Zone-enhetskompatibilitet

Trust.Zone Server Granskning av tillgänglighet

När det gäller servertillgänglighet upptäcker vår Trust.Zone-granskning att leverantören erbjuder en rimlig lista över 127 snabba servrar, spridda över 79 platser runt om i världen - som inkluderar Sydafrika, Japan, Indien, Hong Kong, Singapore, Frankrike, Storbritannien , Ukraina, Bulgarien, Nederländerna, Ryssland, Tyskland, Polen, Finland, USA, Kanada, Brasilien, Sverige, Italien, Spanien, Schweiz, Belgien, Rumänien och mer!

Trust.Zone Server Granskning av tillgänglighet

Trust.Zone-protokoll / granskning av kryptering

När det gäller att utnyttja utmärkt anonymitet på nätet för att skydda dig från nyfikna ögon, särskilt när de deltar i P2P / Torrenting-aktiviteter eller piratkopierad streaming, måste användare ha ett starkt krypterat nätverk. Detta innebär att VPN som de använder ska stödja kraftfulla krypteringsprotokoll. Lyckligt för Trust.Zone-kunder att du har tillgång till OpenVPN AES-256-CBC-chiprar, i kombination med en RSA-2048-handskakning och SHA256-autentisering för att maskera din identitet.

Trust.Zone granskning av sekretesspolicy

Enligt vår Trust.Zone-granskning skryter leverantören ganska strikt utan loggar. Den enda information som webbplatsen behåller är ditt namn, e-postadress och annan information som används för att godkänna din registrering. Om du använder en tredjeparts betalningsprocessor kan de också kunna lagra specifik information om betalningar. Bortsett från detta lagras alla VPN-lösenord / konton, offentliga / privata nycklar i krypterat format med hjälp av kryptografiska algoritmer.

Trust.Zone Torrenting

Vi undrar ofta varför någon skulle skapa en VPN-tjänst om de helt enkelt inte kan ge användarna möjlighet att delta i P2P / Torrenting (TunnelBear är ett exempel). Lyckligtvis är saker annorlunda för Trust.Zone-kunder och du har stöd för att delta i torrentaktiviteter. VPN-klienten är även utrustad med Automatic Kill Switch och olika VPN-portar för säkerhet vid nedladdning av torrenter.

Trust.Zone webbplatsgranskning

Om vi ​​jämför leverantören med andra på marknaden, avslöjar vår granskning av Trust.Zone att webbplatsen är ganska unik i hela sitt utseende. Den använder ganska iögonfallande och ljusa färger på sin webbplats, vilket är en uppfriskande förändring att se. Även om vi önskar att det fanns mer information om funktioner / verktyg, tillsammans med tillgång till livechatt, lyckas webbplatsen fortfarande att göra ganska bra!

Trust.Zone webbplatsgranskning

Trust.Zone Kundtjänstgranskning

Det kan bli ganska komplicerat att använda en VPN i denna dag och där alla företag / regering är fast vid att begränsa tillgången till information. Lägg till detta till några oväntade problem / problem som kan uppstå på grund av vissa buggar på ursprungliga appar eller ett fel från leverantören själv, du måste ha tillgång till kundsupport. Medan livechatt dygnet runt inte är tillgängligt har du möjlighet att skicka en biljett!

Trust.Zone Kundtjänst Granskning (1)

Ange bara din e-postadress, ämne, avdelning, viktighet och meddelandet. Du kan till och med lägga till bilder för att bättre presentera ett problem / problem. När du skickar in en biljett kan du förvänta dig att få ett svar inom 24 timmar. Om du behöver en snabbare felsökningslösning har du också en FAQ-sida, där du kan hitta alla detaljer om de vanligaste felen.

Trust.Zone Kundtjänstöversikt 2

Slutlig dom

Vår Trust.Zone-granskning avslöjar att leverantören erbjuder en bra övergripande service som behöver lite arbete. De bör utveckla inbyggda appar för alla plattformar och öka antalet funktioner specifikt på Windows-klienten. Hastigheterna var ganska bra och vi upplever inga problem med att blockera geo-begränsade webbplatser eller delta i P2P / Torrenting.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me