TigerVPN Review 2019 – En kraftfull VPN som behöver en liten push!

TigerVPN grundades 2011 och är en Slovakisk baserad leverantör av säkra privata nätverkstjänster. Det ägs av ‘Tiger på jobbet’ - ett teknologiföretag som fokuserar på att tillhandahålla globala lösningar för att erbjuda fullständig anonymitet och integritet på internet samtidigt som man kringgår geografiska begränsningar.

TigerVPN Review

Tjänsten har fått mycket hype under de senaste åren, vilket ger användare ett stort nätverk av serverval, tillsammans med kryptering av militär kvalitet. TigerVPN donerar till och med 2% av sina vinster till icke-statliga organisationer för djuromsorg. De hjälper till att betala för adoptionsannonser, djurhem och finansiera steriliseringsprogram.

Detta gör TigerVPN kanske den enda VPN på marknaden som stöder en god sak. Följaktligen, om du älskar djur eller letar efter en socialt medveten leverantör, har du tur! För mer information om sekretessverktyget, läs denna djupgående TigerVPN-recension från BestVPN.co!

Fördelar Nackdelar
1. Nollloggar-policy

2. Live Chat Support

3. En aktiv närvaro på sociala medier

4. Accepterar Bitcoin-betalningar

5.       Stöder alla populära plattformar

1. Extra kostnader för samtidiga enheter

2. Minimal återbetalningsgaranti

3. Kostsam månadsplan

4. Inkonsekventa hastigheter

TigerVPN Prissättningsgranskning

Vår TigerVPN-granskning upptäcker att leverantören erbjuder tre olika planer för sina kunder. Om du väljer Zen Tiger, måste du betala ett högt pris på $ 11.99.

Detta når nästan prissättningen för branschledaren “ExpressVPN”, men för mindre funktioner. Till exempel kan användare bara upprätta samtidiga anslutningar på två enheter.

Leverantören måste verkligen förbättra sin månatliga prissättning och öka sina flerinloggningar om den vill locka fler kunder. Naturligtvis kan du välja en bättre affär genom att gå efter en plan med längre varaktighet. Om du går på Hero Tiger (12-månaders prenumeration) får du 58% rabatt.

Detta innebär att du betalar 79,99 dollar för 1-års åtkomst till VPN. Du får också gratis konton till StickyPassword Premium och Shimo VPN Manager, samtidigt som du får support för fem enheter samtidigt.

För bästa värde kan användare dock överväga att gå på 3-årig prenumeration. Det ger dig en enorm rabatt på 77%! Följaktligen måste du bara betala $ 99 för varje 36-månadersperiod. Detta kan låta dyrt för många, men är faktiskt ett bra erbjudande i tre år!

TigerVPN Prissättningsgranskning

Gratis StickyPassword Premium-prenumeration

När de prenumererar på 12-månadersplanen får kunderna ett gratisabonnemang på StickyPassword Premium.

Som namnet antyder är detta verktyg en säker lösenordshanterare. Även om detta verkligen är en trevlig ytterligare funktion, har du dussintals gratis lösenordshanterare som Firefox’s inbyggda verktyg eller KeePass.

Shimo VPN Manager

I likhet med programvaran StickyPassword ger TigerVPN också årliga prenumeranter ett gratis konto för Shimo VPN Manager.

Denna applikation är en VPN-klient för Mac OS. Medan tjänsten redan erbjuder en särskild app för Mac-användare, gör den här appen enklare att hantera flera VPN-nät samtidigt.

TigerVPN Free Trial Review

TigerVPN erbjuder inte en kostnadsfri testversion till kunderna. Du kan dock utnyttja en 7-dagars återbetalning / återbetalningsgaranti. Om du inte är nöjd med VPN kan du avbryta ditt konto och använda återbetalningen.

Pengarna du får kommer från samma betalningsmetod som du använde initialt. Om du inte kan avboka inom sju dagar får du ingen återbetalning.

TigerVPN Lifetime Review

Tjänsten i sig erbjuder inte en livslång prenumerationsplan för sina kunder. Vi hittade dock en anmärkningsvärd affär med XDA-utvecklare.

Denna affär gör att du får livslängd åtkomst till TigerVPN-tjänster till fantastiska 25,99 USD! Jämfört med det ursprungliga priset på 780 $ får du hävstång på fantastiska 95% rabatt. Vad mer kan du be om?

Registreringsprocessen

TigerVPN har en mycket enkel och okomplicerad registreringsprocess. Klicka på “prissättning” -fliken, som finns överst på sidan. Webbplatsen kommer att omdirigera dig till beställningssidan. Här kommer du att behöva välja en plan som bäst passar dina behov och krav.

TigerVPN Lifetime Review

Du har tre alternativ tillgängliga: 1 månad, 12 månader och 3 år. Välj din betalningsmetod och välj nedåt. Du har många alternativ att betala för prenumerationen. Välj en som fungerar för dig och inte offrar din integritet.

tigervpn gratis testgranskning

I det här exemplet kommer vi att använda alternativet Kreditkort. Ange namnet på kortet, nummer, utgångsdatum och din säkerhetskod för avsnittet om betalningsinformation. Välj vilken valuta du vill betala i, dvs EUR, USD eller GBP. När du är klar klickar du på “Betala nu” alternativ för att slutföra kassan.

tigervpn inloggningsregistrering

När webbplatsen har bearbetat betalningen får du ett e-postmeddelande från TigerVPN. Du kommer också att få nedladdningslänkar för VPN-klienter på olika plattformar / operativsystem. Ladda ner och installera relevant. Ange din e-postadress och lösenord. Välj en server och klicka på anslutningsknappen!

Godkända betalningsmetoder

Vår granskning av TigerVPN avslöjar att leverantören erbjuder begränsade betalningsställen för att prenumerera på en plan. Kunder kan endast betala via kreditkort som Visa och MasterCard, e-plånböcker som PayPal och Bitcoin och direktöverföringar via Paymentwall som inkluderar Mobiamo och Mint.

Du kan till och med registrera dig med tjänsten med en licenskod. Ange bara en e-postadress och lösenord, sedan licenskoden på “Beställa” sida. Kryssa för “Jag ger mitt samtycke och samtycker till TigerVPN’s integritetspolicy och villkor för GDPR” alternativ och slå “Lösa in”!

tigervpn betalningsmetoder

TigerVPN Servers Review

Enligt vår TigerVPN-granskning har tjänsten en tillräckligt bra samling av servrar tillgängliga. Du kan fritt spela spel med låg latens, ladda ner HD-filmer och titta på UHD-strömmar. Alla servrar erbjuder anmärkningsvärd säkerhet, hastigheter och anonymitet för kunderna.

Vanligtvis har kunder möjlighet att ansluta till 300 servrar på 63 platser i 43 länder. Dessa nummer är mindre än PureVPN-servrar som erbjuder 300 000+ IP-adresser och 2000+ servrar och Surfshark VPN som erbjuder 800+ servrar. Leverantören täcker när det gäller sekretess och avblockering.

Den enda negativa punkten med TigerVPN är att den reserverar 30% av den totala bandbredden. Detta innebär att deras servrar automatiskt fördelar bandbredd och resurser. För detaljer om serveralternativ, titta på denna detaljerade tabell nedan som belyser de platser som är tillgängliga för anslutning:

Europa Asien Nordamerika Sydamerika Afrika Oceania
- Kiev

- Sofia

- Zürich

- Paris

- Oslo

- Milan

- Madrid

- London

- Lissabon

- Warszawa

- Wien

- Prag

- Dublin

- München

- Moskva

- Köln

- Frankfurt

- Palermo

- Ljubljana

- Budapest

- Klagenfurt

- Stockholm

- Manchester

- Köpenhamn

- Amsterdam

- Luxemburg

- Tokyo

- Taipei

- Seoul

- Osaka

- Hong Kong

- Hanoi

- Dubai

- Delhi

- Jakarta

- Istanbul

- Ankara

- Mumbai

- Bangkok

- Singapore

- Miami

- Denver

- Chicago

- Seattle

- Atlanta

- Toronto

- New York

- Montreal

- Vancouver

- Mexico City

- Los Angeles

- Washington D.C.

- Sao Paulo

- Santiago

- Buenos Aires

- Rio de Janeiro

- Johannesburg - Sydney

Sekretess och säkerhet

TigerVPN har en verifierad fysisk plats vid Karadzicova 8A, 821 08 Bratislava, Slovakien. Detta säkerställer att de inte är en skuggig tjänst som försöker stjäla dina pengar eller lura dig att avslöja din information. VPN uppger att mycket skickliga ingenjörer har skrivit hela koden.

Detta garanterar att det inte finns någon chans att din internetaktivitet kan spåras till någon enhet. För ytterligare säkerhet nämner TigerVPN också att det är PCI-nivå 1-kompatibelt. Detta innebär att all användardata (användarnamn, lösenord och betalningsinformation) lagras i en extremt säker maskinvarufacilitet.

TigerVPN Protocols Review

Leverantören stöder alla populära protokoll för att garantera en stark och säker anslutning. Du har protokoll för PPTP, L2TP / IPSec och OpenVPN (TCP och UDP) tillgängliga.

Genom att använda tillgängliga installationsguider kan du till och med ställa in manuella L2TP- och PPTP-anslutningar på din Windows skrivbord eller Android-telefon.

Det bästa av allt: TigerVPN äventyrar inte användarens säkerhet och integritet. Den använder de högsta militära klass AES-256-CBC krypteringsciprarna med 2048-bitars RSA för nyckelutbyte.

Detta garanterar att tredje partstjänster och myndigheter inte kan spionera på din internetaktivitet, vilket kan fastna i omständigheter där du olagligt laddar ner torrenter.

TigerVPN Torrenting / P2P Review

Vår TigerVPN-granskning upptäcker att leverantören verkligen stöder P2P / Torrenting. Detta betyder att användare från hela världen kan njuta av obegränsad fildelning och nedladdning. Men eftersom VPN begränsar bandbredden, kanske du inte nödvändigtvis får höga hastigheter.

Ändå kan du känna dig säker på att tjänsten blockerar kringgångar av brandväggar och säkerställer att din strömmande aktivitet förblir privat.

Är TigerVPN säkert?

Under vår TigerVPN-granskning har vi noggrant inspekterat sidan om sekretesspolicy för att ta reda på om tjänsten loggar någon användaraktivitet eller inte. Till vår tillfredsställelse kontrollerar leverantören faktiskt alla rätt rutor för att garantera integritet och anonymitet. VPN loggar inte trafikdata eller surfaraktivitet.

Den enda information den registrerar är din e-postadress och betalningsinformation, som båda lagras i en mycket säker maskinvarufacilitet. TigerVPN förbehåller sig dock rätten att undersöka frågor, om någon användare inte följer användarvillkoren eller tjänsten får juridiska problem.

VPN själv kommer inte att lämna ut någon information till juridiska myndigheter, utan kommer bara att analysera situationen för att förhindra fel material som överförs via tjänsten och / eller till din dator. Hittills har det inte funnits några fall där TigerVPN förrådde sina kunders förtroende!

TigerVPN Netflix Review

Du kan enkelt använda TigerVPN för att ansluta till en amerikansk server och njuta av den amerikanska versionen av Netflix. Den bästa VPN för netflix erbjuder flera platser i USA för dig att njuta av den största och mest populära samlingen av TV-program och filmer.

Efter förbudet mot VPN: er är leverantören en av de få tjänsterna som ger dig obegränsad tillgång till VoD-tjänsten, trots att de inte erbjuder dedikerade IP-adresser till användare.

TigerVPN Support Review

Vår TigerVPN-granskning visar att tjänsten har en mycket aktiv och hjälpsam supportavdelning. När du klickar på “hjälp” fliken, kommer webbplatsen att omdirigera dig till en navigeringsfält. Här kan du söka om alla problem du kan stöta på med VPN och få en lämplig lösning inom några sekunder!

tigervpn supportgranskning

Om du bläddrar ner på sidan kommer du att märka ytterligare tre alternativ för att få hjälp. Om du bara har kommit igång med VPN klickar du på “Generella frågor” och lära dig att använda alla funktioner i sekretessverktyget. För att ställa in TigerVPN, gå mot “Manuella installationsguider (inga appar)”

tigervpn installationsguider

Om du inte kan hitta en lämplig lösning på ditt problem där, klicka på “Felsökning” alternativ. Webbplatsen kommer att omdirigera dig till en sida fylld med installationsguider och artiklar för felsökning av vanliga problem för att bli en TigerVPN-guru. Du kan till och med bidra till sidan för att hjälpa andra!

tigervpn installationshandledning

Om du behöver kontakta supportteamet direkt, gå till deras livechatt. Klicka bara på den blå och vita ikonen längst ner till höger på sidan. Om en supportrepresentant är aktiv kan du presentera din fråga för att få support. Om inte, lämna din e-postadress och info om problemet du upplever. Supportteamet kommer tillbaka till dig inom ett tillräckligt svar om fem timmar eller mindre.

tigervpn livechatt

Om alla ovanstående alternativ inte fungerar för att få rätt hjälp, har TigerVPN också en mycket aktiv närvaro på sociala medier för sina kunder. För ytterligare support kan du besöka leverantörerna Facebook, Twitter, Google+ och YouTube. De är ganska lyhörda på plattformar på sociala medier!

tigervpn social

TigerVPN Apps-kompatibilitet

Vår TigerVPN-granskning visar att tjänsten är kompatibel med nästan alla operativsystem och enheter. Du har dedikerade appar tillgängliga för Windows-, Mac OS-, iOS- och Android-enheter. Samtidigt har du manuella installationsguider tillgängliga för användning av VPN på Raspberry Pi och Linux.

Du kan till och med använda VPN på dd-wrt / tomat firmware-stödda routrar eller enheter som Chromecast, Apple TV och Roku, vilket är mycket anmärkningsvärt, för att säga minst!

TigerVPN nedladdning

Om du vill installera den relevanta appen går du bara till “ladda ner” sida. Webbplatsen kommer automatiskt att upptäcka vilket operativsystem / enhet du använder. Inom några sekunder börjar appen att ladda ner själv. När du är klar installerar du bara filen så att du kan använda TigerVPN.

För manuella nedladdningar kan användare överväga att gå till sina dedikerade Google Play- eller iTunes-butiker, om du använder en smartphone!

TigerVPN nedladdning

TigerVPN Reddit Review

TigerVPN har en mycket aktiv närvaro online. Till skillnad från andra bästa vpn reddit-tjänster, som helt enkelt skapar en SaaS-mall och glömmer att regelbundet uppdatera deras webbplats eller utföra SM-aktiviteter, deltar tjänsten entusiastiskt på webbplatser / forum för sociala medier.

Den har till och med sin egen Reddit-sida, som hjälper kunderna med olika problem. TigerVPN-användare deltar också starkt i att lösa nya medlemsproblem.

TigerVPN Reddit Review

VPN Unlimited vs. TigerVPN

Funktioner VPN Obegränsat TigerVPN
Prissättning (årligen) $ 39.99 $ 79.99
Länder 70 43
servrar 1200 300
protokoll OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP
kryptering 128-bitars Blowfish och AES-256 Militärklass AES-256-CBC
loggar Ja Nej
torrents & P2P tillåtet Ja Ja
Baserat i USA (Five Eyes Alliance) Slovakien (säker plats)
Proxy-servrar Ja Ja
Samtidiga användare 5+ 5 (Hero Tiger Plan)
Tillagda funktioner Nej Shimo VPN Manager

StickyPassword Premium

Slutlig dom

TigerVPN är ett bra val för de användare som vill utnyttja en bra samling av servrar, tillsammans med ytterligare funktioner, som Shimo VPN Manager och StickyPassword Premium. Den säkerhet och integritet som VPN erbjuder är utmärkt. Det enda problemet är dess extremt höga prissättning.

Fördelar

 1. Baserat i Slovakien
 2. Support för livechatt
 3. Noll loggarleverantör
 4. Aktiv närvaro på sociala medier
 5. 7 dagars pengarna tillbaka-garanti
 6. Dedikerade appar för alla plattformar
 7. AES-256-CBC kryptering av militär kvalitet
 8. Stödjer anonyma betalningar (Bitcoin)

Nackdelar

 1. Det finns ingen gratis testversion tillgänglig för testning
 2. En överordnad dyr VPN-tjänst
 3. Förbättring behövs för P2P / fildelning
 4. Inkonsekventa hastigheter och 30% bandbreddreservation

Surfshark, NordVPN och PureVPN - även om de är mer framträdande namn, har de billigaste vpn-priserna. Samtidigt erbjuder de många avancerade funktioner. TigerVPN har potential att växa som ledande på marknaden, men det behöver ett tryck i rätt riktning. De bör förbättra sin servertillgänglighet (lägg till fler platser och länder) och hastigheter.

VPN måste också lägga till dedikerade IP: er till deras funktionslista, särskilt med tanke på att VoD: er idag blir allt smartare. TigerVPN kunde bara avblockera Netflix efter att ha testat flera amerikanska servrar. Statiska IP-adresser gör livet enklare för både leverantörer och kunder!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me