Snabba granskning

Speedify är inte en mycket gammal tjänst, till skillnad från en majoritet av andra jag’har hittills granskat under resan för att veta mer om de bästa VPN: erna i branschen.

Det började precis tillbaka 2014, vilket gjorde det till ett jämförande “nybörjare” inom industrin.

De kan dock vara nya, men de är säkert ambitiösa.

Varför?

De don’t använda OpenVPN-protokollet, som är industristandarden. Så vad använder de exakt?

Kanalbindning.

Snabba granskningen

Don’t oroa dig om du inte gör det’Jag vet vad det är eftersom jag kommer att täcka denna och andra aspekter av tjänsten i denna fullfjädrade Speedify VPN-granskning, komplett med alla varor och dåliga tjänster.

Positiven

Som namnet antyder har Speedify fokuserat sig på att göra sin tjänst så enkel och så snabb som den kan för användare att dra nytta av.

För att tjäna detta syfte har leverantören introducerat många olika funktioner som du vanligtvis kommer att hitta i branschen. De är mest fokuserade på säkerhet och det är här denna leverantör’s största försäljningsstället ligger.

Nytt protokoll och uppgraderad kryptering

Vanligtvis väljer VPN-leverantörer OpenVPN-protokollet som det är känt för att vara det säkraste protokollet där ute. Crowdsourced, aldrig känt för att vara uppdelad, robust och snabb, inte många har tänkt på att göra det, men inte Speedify.

Leverantören har introducerat ett eget internt utvecklat protokoll med namnet Channel Bonding som jag nämnde i början av översynen.

Kanalbindning ökar din hastighet och stabilitet genom att låta dig använda flera internetuppkopplingspunkter på en gång.

Oavsett om det är din Wifi, din mobildataanslutning eller någon annanstans Internet som dirigeras till din enhet, detta protokoll ansluter det hela och strålar det direkt.

Jag upptäckte att den här funktionen tillät mig att fortsätta en nedladdning även när min Wifi gick ned när funktionen Channel Bonding övergick anslutningen till min mobildataanslutning.

Mycket imponerande verkligen! Om det bara är för stabiliserade nedladdningar eller uppladdningar, är denna VPN en av de bästa programvarorna du kan få.

Kommer nu till kryptering.

AES-256-kryptering är normen i dag för alla VPN: er och det’Det är därför att det är obrottbart.

Men ändå erbjuder Speedify en ännu mer avancerad version av denna teknik, dvs. Cha-Cha 256-kryptering. Det är för tekniskt för att förklara skillnaden mellan de två, men ändå innebär ökningen att denna leverantör har arbetat hårt för att få det bästa i dagens online-säkerhet och integritetsskydd för användare genom mediet för sin tjänst.

Ett stort antal servrar

Vanligtvis gör mindre VPN: n inte’till och med erbjuder 500 servrar. Och det är alltid att om du vill ha en stor serverpark måste du titta på de bästa VPN-tjänsterna i branschen med PureVPN-servrar med 2000+ servrar och

Speedify släpper inte med dig eftersom de redan har över 1000 servrar på 28 olika platser.

påskynda granskningen av servrar

Och det här är inga vanliga servrar, det är hastighetsservrar.

Dessa hastighetsservrar finns i molnet och de kombineras med Channel Bonding-funktionen för att sprida all din anslutningsbelastning för att ge dig en mer pålitlig och snabbare anslutning.

Det stora antalet servrar innebär också att du har gott om val när det gäller att välja en närmaste plats, även om du är på platser som Asien eller Afrika, dvs de platser som de flesta VPN inte’lägger inte servrar i.

Tor Kompatibilitet

Bland många integritetsverktyg för internet betraktas Tor mycket.

Det där’s eftersom den här webbläsaren håller din IP privat genom att dirigera den genom flera slutpunkter. Men ändå gör det inte’t erbjuder kryptering eller protokollsupport, så även om din IP är säker kan dina data bli kompromissa.

Nu är problemet att de flesta VPN: er inte är kompatibla med Tor, vilket undergräver iit och inte tillåter det att ge användaren en mycket säker upplevelse online.

Speedify är inte en av dessa tjänster eftersom det erbjuder bra kompatibilitet med Tor, vilket gör att personer som använder webbläsaren ett utmärkt alternativ att låsa sig på.

Närvaro av en Kill Switch

Även om en tjänst har kryptering av militär kvalitet och säkert protokollstöd, kan din IP fortfarande läcka genom många kryphål som leverantörerna inte har’t brukar ansluta generellt.

En av dessa kryphål är frånvaron av en Kill-switch.

När din VPN-anslutning tappas blir din IP plötsligt exponerad och även om du stänger av din anslutning räcker det lilla fönstret däremellan till och med att en medioker hacker vet din IP.

En kill switch förhindrar detta genom att stänga av internetanslutningen om VPN-anslutningen någonsin också tappar.

Speedify erbjuder denna fantastiska funktion på alla sina appar.

Supporten är Top of the Line

När jag ser e-poststöd istället för en livechattfunktion blir jag besviken eftersom e-poststödet är så 2000-talet i dag.

Och det’Det är därför att det är ett opersonligt sätt att ge stöd när livechatt verkligen kan hjälpa till att förbättra en bättre upplevelse.

Men jag blev verkligen förvånad när Speedify’s e-postsupport besvarade mina frågor mycket professionellt. Inga automatiska bots, inga dumma svar, bara något otroligt stöd från en högt kvalificerad support exec utbildad i sitt hantverk.

Andra leverantörer bör ta ett blad ur Speedify’s böcker i detta fall definitivt.

En mycket generös gratis rättegång som kan fortsättas oändligt

VPN: er i dag är ganska snåliga och giriga samtidigt och vill att du ska betala dem först och använda deras tjänst senare.

Så många leverantörer erbjuder inte kostnadsfri test i dessa dagar, bara en återbetalningsregler.

Men inte Speedify.

Denna leverantör har inte bara den allmänna 30-dagars återbetalningspolicyn som alla andra, den erbjuder också en kostnadsfri provversion med noll åtagande med en enorm 5 GB bandbreddgräns / månad. ja! Varje månad förlängs ersättningen på 5 GB om du inte är redo att betala för tjänsten.

Otroligt, bara otroligt.

Nu när’s något som definitivt kan beskrivas som “Mycket användarvänlig”.

Prisvärda och enkla planer

De flesta av er kanske bli förvånade över att se hur prissättningen är i proffsen? Isn’t detta skulle vara något som bara behövs för att få veta?

Nej, till och med prissättning kan komma under för- eller nackdelarna, och det beror på hur mycket dina prissättningsplaner kan motivera vilken typ av tjänst du erbjuder.

ExpressVPN’s planer är mycket dyra men jag gör inte’t anser dem dåliga på grund av leverantören’s värde, trovärdighet och tillförlitlighet, kännetecken för att vara den bästa i branschen. Men andra VPN-tjänster som Surfshark är funktionspaket och kommer med låga priser.

Så det är inte så att du är bra bara om du är en billig VPN. Du måste bara motivera det.

Speedify’Prissättningsplanerna är enkla med bara de månatliga och årliga planerna tillgängliga.

 • Månadsvis: $ 8.99 faktureras en gång
 • Årligen: $ 49.99 faktureras en gång ($ 4,16 / månad)

Snabba prissättningsgranskningen

Detta är den enskilda planen och enligt mig är den årliga planen mycket prisvärd. Månadsplanen är lite dyr men inte en som inte kan beaktas.

Ja, det finns familjeplanen och teamplanen som finns tillgängliga hos leverantören och de båda är annorlunda prissatta från den individuella planen. Och till och med de är inte prissatta överbord.

Nackdelar

Leverantören är bra fram till denna tidpunkt, även en som bör rekommenderas, men är dessa fördelar allt som tjänsten har?

Speedify har också sin rättvisa del av nackdelar som jag måste belysa framför dig också så att du kan fatta ett mer balanserat beslut efter att ha läst denna recension:

Netflix stöds inte

Sedan Netflix’s VPN-förbud trädde i kraft, inte många VPN kan låta dig få åtkomst till de olika biblioteken i olika länder som erbjuds av Netflix.

En VPN som fortfarande kan kringgå VPN-förbudet är en bestämd vinnare och det kan vara dess unika försäljningsplats, större än något annat.

Speedify själv säger dock att dess servrar inte kan göra det, så det’s en no-brainer om hur besviken jag var att se detta.

Den här är en bestämd nackdel.

Spännande inte tillgängligt

Efter det gjorde Netflix inte’Jag arbetade med leverantören, jag tänkte att Speedify kommer att vara bra med Torrenting, men som de alltid säger, don’t har stora förväntningar eller så blir du besviken stor tid!

Och det’exakt vad som hände med mig när jag såg att Speedify inte heller gör det’stöder inte någon större sort av Torrenting.

I kombination med Netflix-värdelöshet är inget stöd för Torrenting två av Speedify’s största svagheter.

USA: s jurisdiktion och viss loggning

Lagar om datalagring i ett land är en ganska viktig punkt för en leverantör att överväga innan han lägger upp läger i något land, men jag antar att Speedify har förbises denna aspekt medan han valde en av de värsta platserna i världen för sådana lagar, dvs..

USA är medlem i inte bara många datadelningsallianser som 5 Eyes och 14 Eyes, men det har också mycket dåliga lagar om själva datalagring som kan sätta en användare i allvarliga problem om även ett meddelande om datautlämning tillhandahålls leverantören.

Så ja, basen för Speedify är en av de saker som jag seriöst inte’t gillar ungefär.

Och samma sak gäller leverantörens loggningspolicy.

Speedify säger att det’s a “Noll loggarleverantör”.

Men det är allvarligt inte.

Den loggar följande typer av data:

 • Namn, telefonnummer, e-postadress, personlig adress och företagsnamn
 • IP-adress, åtkomst till sida, webbläsartyp och operativsystem (Endast på deras webbplats)
 • Anslutningsstämplar
 • Bandbredd konsumeras
 • Ungefärlig plats

snabbare logga sekretessgranskning

Även om dessa loggar inte är något allvarligt och de inte’t undergräver faktiskt din integritet i stor utsträckning, men ändå, jag’Vi har sett bättre loggningspolitiker som MullvadVPN, som inte gör det’samla inte ens din e-post.

Speedify måste ta bort dessa små loggar som den håller för att erbjuda maximal säkerhet och integritet för de högsta klasserna till sina användare.

Enhetsstöd

Medan klientapparna från Speedify är superlätt att använda och innehåller några otroliga funktioner som hastighetstestet, som är en enstaka funktion som jag’Vi har stött på VPN-branschen, leverantören’App-biblioteket är fortfarande något begränsat.

Speedify erbjuder dedikerade klienter för Windows, Mac, iOS och Android.

Snabbare nedladdning

Dessa fyra appar täcker de mest populära plattformarna där ute men ändå finns det plats för mer.

För t.ex. PureVPN erbjuder dedikerade appar för Firestick & Kodi tillsammans med Chrome och Firefox webbläsartillägg för en mer holistisk supportupplevelse.

Jag rekommenderar verkligen Speedify att lägga till en app eller två snart, om den verkligen vill stå där med Top Draw-leverantörerna och tävla.

Slutsats

Speedify är en bra tjänst med några mycket ambitiösa funktioner som jag uppskattar högt, men det finns fortfarande några brister som hindrar mig från att rekommendera denna tjänst på ett fullständigt sätt. Men ingenting av det slag som inte kan fixas enkelt eller göras bort om leverantören gör lite ansträngning.

Du kan prova tjänsten, särskilt om du använder den fantastiska gratisplanen för att kontrollera om den kan tillgodose dina behov. För mig måste tjänsten packa in lite mer kraftfull stans för att få nicken.

Похожие статьи

 • VPNSecure Review 2019

  Baserat på en ovanlig plats för en VPN-tjänst gjorde VPNSecure.me inte’Det verkar som en lämplig tjänst vid första anblicken men den här tjänsten har många aspekter...

 • AirVPN Review 2019

  AirVPN har kanske den mest krympande värdiga taggen i hela VPN-branschen. Den definierar tjänsten genom dessa ord “Luften för att andas det verkliga...

 • Encrypt.Me Review

  Jurisdiktion USA Pris $ 99,99 (1 års plan) Servrar 132 Servrar i 25 länder Loggar Håller loggar i 16 dagar kryptering AES-256 Avblockerar Netflix...

 • HideMyAss VPN! Granskning av kryptering och protokoll

  Precis som alla andra VPN på marknaden, HMA! hävdar också att det är Bästa VPN där ute. Det lovar att säkerställa din anonymitet online men användarrecensioner...

 • Betternet VPN Review 2020

  Jurisdiktion Kanada Pris $ 2,99 / mo för en 1-års plan Servrar 10 servrar i 10 länder Loggar Loggar Logga in användardata AES-256 (betald) | AES-CBC-128 bit...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me