PrivatVPN-granskning

Jurisdiktion kanada
Pris $ 3,82 / mo för en 1-årsplan
servrar 150+ servrar i 50+ länder
loggar Ja
kryptering AES-256 bitars
Avblockerar Netflix Nej
torrenta Ja
Fungerar i Kina Nej
Rekommenderad  Nej
Hemsida https://privatevpn.com/
Kompatibilitet Windows, Android, Apple, Chrome, Firefox

Baserat i Sverige handlar PrivateVPN om att förse användare med digital frihet. Genom att erbjuda mycket kundcentrerade VPN-tjänster som Netflix-blockering, torrenting support och Disney + har det fått ett gott rykte på marknaden för att utföra dessa aktiviteter exceptionellt bra.

Men det’brist på prenumerationer med längre varaktighet och höga kostnader uppmanar användare att lita på mer budgetvänliga alternativ. Gå ändå igenom vår 2023 PrivateVPN-recension för en objektiv bild på leverantören, eller läs vår bästa VPN-guide för fler alternativ.

Contents

PrivateVPN är baserat i ett land som är medlem i 5 Eyes

Trots att Sveriges namn väcker känslor av säkerhet för alla, vet lite för människor att detta pittoreska europeiska land faktiskt är medlem i alliansen med 5 ögon som vi fick reda på i vår detaljerade studie av internationella allianser för informationsdelning. Att vara baserat i Sverige, gör PrivateVPN till en hel del osäker eftersom den svenska regeringen när som helst kan kräva PrivateVPN att knyta upp data antingen om landet’egen begäran eller om den från alliansens medlemsländer. Även om PrivateVPN inte överensstämmer med det, är bara det hotande hotet om att ta emot en gagorder, tillräckligt problematiskt för att väcka oro.

PrivatVPN-loggpolicy

På BestVPN.co är vi oförlåtande när det gäller integritet och ingenting är acceptabelt för oss i detta nollsummespel än en uttryckligen angiven nollloggpolicy.

Vi gjorde en omfattande undersökning angående loggningspolicyn för över 100 leverantörer bara för att berätta för användare om hur vissa VPN: er är osannolika, trots att de hävdar tvärtom.

PrivateVPN uppger att det inte gör det’lagra användardata av något slag när det gäller aktivitet på VPN-anslutningar, men vi är fortfarande oroliga eftersom de loggar IP-adresser för användare.

Det där’det är inte säkert enligt vår åsikt och PrivateVPN behöver verkligen sluta göra det om det verkligen vill leva upp till sitt namn som utövar sekretess.

PrivateVPN Review 2023 – Innehållsförteckning

 1. PrivatVPN Snabböversikt
 2. Privatvpn-prissättningsgranskning
 3. PrivatVPN-kostnadsfri rättegång
 4. Granskning av PrivateVPN-protokoll
 5. PrivateVPN-servergranskning
 6. PrivatVPN-apparkompatibilitet
 7. PrivatVPN-nedladdning
 8. PrivateVPN Support Review
 9. PrivatVPN-loggpolicy
 10. Fungerar PrivateVPN på Netflix?
 11. Stödjer PrivateVPN Torrenting och P2P-fildelning?
 12. PrivateVPN Firestick
 13. PrivateVPN och Kodi
 14. PrivateVPN Reddit recensioner
 15. PrivateVPN Proxy

PrivatVPN Snabböversikt

den’är säkert med en egen serverinfrastruktur och är en av de få VPN som finns där ute som inte’t njut av att fånga några loggar.

Andra obefläckade funktioner med PrivateVPN inkluderar en kill switch, dedikerade appar, avblockering av innehåll och mer.

Deras krypteringsnivåer är kortsäkra för att säkerställa att även om det finns MiTM-attacker (Man in the Middle), vann de’t kunna hämta allt från datapaketen.

PrivateVPN är en VPN som har fått en hög nivå av förtroende och trovärdighet sedan starten och har blivit en tjänst som’Det är definitivt värt ett försök,

Läs denna omfattande och allomfattande PrivateVPN-granskning av BestVPN.co för mer om sina punktsäkra krypteringsnivåer, prisplaner, återbetalningsvillkor, nischplattstöd.!

Fördelar

 1. 6 samtidiga anslutningar
 2. Servrar i 56 länder
 3. Stöder alla OS-plattformar
 4. Flera protokoll stödjer högsta säkerhet & kryptering
 5. Obegränsad bandbredd & servern växlar
 6. 30-dagars återbetalningspolicy

Nackdelar

 1. Ingen kostnadsfri rättegång
 2. Inga tillägg för Chrome eller Firefox
 3. Långsam strömningshastighet

Skaffa PrivateVPN

Fungerar PrivateVPN i Kina?

Tyvärr erbjuder PrivateVPN ingen solid lösning för att få sin Kina VPN-app. Leverantören är inte heller listad i butikerna Google Play och iTunes. Som sådan kan netizens som bor i Kina behöva använda en proxytjänst för att ladda ner den dedikerade appen från PrivateVPN. De som är belägna utanför landet med planer på att besöka Kina kan ladda in PrivateVPN-appen på sin enhet. På det här sättet, när de landar i Kina, kommer de lätt att kunna blockera alla utländska appar / tjänster / webbplatser.

Privatvpn-prissättningsgranskning

Trots att han är en av de bättre VPN: erna i kategorin, är PrivateVPN inte’t lika dyrt som andra tjänster med liknande status. Faktum är att priserna har sjunkit under de senaste åtta månaderna. Prissättningsstrategin är dock fortfarande densamma med tre tillgängliga planer inklusive månatlig, kvartalsvis och årlig.

Prenumeration för en månad ger dig tillbaka ett belopp på $ 7,67, medan kvartalsabonnemanget kostar $ 15,75 faktureras en gång ($ 5,25 / månad). Men min personliga favorit förblir den årliga planen, som kostar 50,40 $ faktureras en gång ($ 3,88 / månad), och inkluderar en gratis månad för prenumeration.

Detta är hur prissättningsplanerna läggs ut på PrivateVPN’webbplats för att göra det lättare för användare att navigera, förstå och välja den som passar deras budgetar.

Privatvpn-prissättningsgranskning

Cirka åtta månader tillbaka prissattes den årliga planen på PrivateVPN till $ 54,00, fakturerades en gång ($ 4,15 / månad), så de har definitivt ändrat sina priser i ett bud för att locka fler kunder.

För antalet funktioner och trovärdighet denna VPN ger till bordet är prisplanerna definitivt värda deras värde. Men om du fortfarande är missnöjd med någonting, vann PrivateVPN’t hindrar dig från att lämna genom att underlätta dig med deras 30-dagars återbetalningsplan. Låta’s få mer information om hur det fungerar i vår kostnadsfria testversion nedan.

Skaffa PrivateVPN

PrivatVPN-kostnadsfri rättegång

Gratis prövningar är alltid bra eftersom de låter dig granska och testa ett VPN från alla aspekter innan du förbinder dig med ett betalt, heltidsabonnemang. Men vänta, där’Som en bummer erbjuder PrivateVPN inte en kostnadsfri testversion som andra tjänster, även om det hade varit bra om de gjorde det.

PrivatVPN-kostnadsfri rättegång

Det finns bara en 30-dagars återbetalningsgaranti som åtföljer alla prissättningsplaner, där du kan begära återbetalning när som helst före slutet av din 30: e dag om du inte’t vill stanna med tjänsten.

Även om vi tror att återbetalningspolicyn är bra, men de kan’t ersätta den långtgående effekten av fria försök. PrivateVPN poängterar en poäng nedåt i denna aspekt.

Hur man skapar ett privatVPN-konto

En sak som vi oerhört utvecklade en smak för under vår PrivateVPN-granskning, var kvaliteten på användarupplevelsen och enkel navigering i leverantören’s webbplats.

Om du vill skapa ett konto med tjänsten här’s hur lätt det är!

 • Öppna PrivateVPN’s webbplats och klicka på “Skaffa PrivateVPN” från hemsidanRegistrering av privatVPN-konto
 • Välj en prisplan (Vi rekommenderar den årliga för långsiktiga användare) och ange din e-postadress och lösenord.
 • Hämta en betalningsmetod från de tillgängliga. Vi väljer Bitcoin, så detta leder oss till en nästa sida, där transaktionen skulle behandlas vidare.Privatvpn-inloggning
 • Slutför transaktionen så har du registrerat ett konto hos PrivateVPN.

PrivateVPN-servergranskning

Servrar är grundpelaren i alla VPN-tjänster. Om du väljer ett betalt VPN bör leverantören inte bara tillhandahålla en mångfald serverplatser, utan det stora antalet tillgängliga servrar bör också vara tillräckligt högt för att ge en bra service.

Men det’exakt var PrivateVPN besviken oss mest. Bara 56 platser och 100+ servrar erbjuds kunder med tjänsten. Andra konkurrenter som ExpressVPN erbjuder 1500+ servrar i 94 länder, medan PureVPN erbjuder 750+ servrar i 140+ länder. Serverinfrastrukturen på PrivateVPN är inte’t det bästa bland de vi’har granskat hittills.

PrivateVPN-servergranskning

Det ger fortfarande en anständig internetanslutning, men med tanke på det lilla antalet servrar skulle problem som bandbreddflaskhalsar vara ett alldeles vanligt förekommande.

Det vann’Det är inte så bra att låsa upp geobegränsat innehåll antingen för att företag som Netflix blir alltmer skickliga att identifiera VPN-routade anslutningar och blockera deras åtkomst. Servrar måste läggas till i hundratals om PrivateVPN vill skapa en mycket mer lämplig och kapabel tjänst för sin användarbas.

PrivatVPN-apparkompatibilitet

VPN: er säkrar din internetanslutning, men hur bra de gör det på varje olika operativsystem beror på kompatibiliteten för dedikerade appar som de tillhandahåller.

PrivateVPN tillhandahåller också konventionell kompatibilitet med alla populära operativsystem som Windows, Mac, Android och IOS, genom dedikerade appar.

Men det’s om det, även om vi definitivt skulle uppskatta det om de hade gått ett steg före tävlingen genom att tillhandahålla fler appar dedikerade till nischplattformar som Firestick.

PrivateVPN är kanske inte den bästa VPN för Mac eller Windows, men apparna fungerade bra på plattformarna. De har en interaktiv UX- och UI-design, med alla funktioner och alternativ inom räckhåll.

PrivatVPN-nedladdning

Om du är villig att ladda ner PrivateVPN-klientappen för ditt operativsystem är här länkarna som hjälper dig att göra det för varje dedikerade plattformar:

 • Windows

App för Windows 7, 8, 8.1 och 10: https://PrivateVPN.com/client/PrivateVPN-win-new.exe

 • Mac

App för Mac OS X: https://PrivateVPN.com/client/PrivateVPN1.1.pkg

 • iOS VPN

App för iPhone och iPad iOS version 9.0 eller senare: https://itunes.apple.com/us/app/PrivateVPN/id1168424870?ls=1&mt

 • Android

App för Android 4.0 eller senare: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pVPN.PrivateVPN

Installationsprocessen förblir densamma på alla plattformar och här’hur du kan gå igenom inställningarna i fyra enkla steg:

 1. Logga in på ditt konto eller registrera dig genom att ange ditt e-post-ID och ställa in ett lösenord
 2. Köp PrivateVPN’s prenumeration genom att välja någon av de tillgängliga planerna
 3. Ladda ner VPN-appsklienten för ditt OS från länkarna ovan
 4. Noll in på en serverplats och klicka på “Ansluta”

Skaffa PrivateVPN

PrivateVPN Support Review

Ett agilt kundsupportteam kan tillåta att även de värsta tjänsterna får ett positivt rykte på marknaden. VPN: er är ofta komplexa för användare som inte gör det’Jag har mycket erfarenhet av att använda dem, så bortsett från guider och självstudier är det’Det är bra att ha kundsupport som kan vägleda dem.

På PrivateVPN är kundtjänst heltäckande och för att granska det till djupet publicerade vi en riktigt knepig fråga, dvs jag har testat allt men Netflix gör fortfarande inte’t fungerar.

Här är en transkription av vår konversation med PrivateVPN-support:

 • Live chat-funktionen är lätt synlig på alla sidor:PrivateVPN Support Review
 • Online-reps visas bara om du arkiverar en fråga. Du kan se chattfönstret här och hur det står att en rep ska vara med oss ​​inom kort.
  PrivatVPN livechatt
 • Rep’namnet var Manish och vi frågade hur man använder Netflix eftersom vi har uttömt alla alternativ som att prova alla servrar.
  PrivatVPN-kunskapsbas
 • Efter att ha gett oss en lista över fungerande servrar med Netflix US gick repet med proceduren och delade länken för onlineguiden om problemet som finns tillgängligt med PrivateVPN.
  PrivatVPN-biljett

När vi uppmanade honom mer genom att berätta för honom att guiden inte var’Det hjälper oss mycket, sedan gick han i felsökningsläge och bad oss ​​göra ett DNS-läcktest.

Bingo! Vi har en vinnare! Kundsupporten var mycket tillfredsställande på alla konton och även om Netflix USA fortfarande inte gjorde det’t jobbar med PrivateVPN, vi är säkra på att representanten skulle ha säkerställt att vi kom igenom.

Bra arbete måste vi säga av PrivateVPN.

PrivatVPN ipleak

Förutom livechattfunktionen finns det omfattande guider och handledning för att hjälpa en användare närhelst det kommer i problem med tjänsten.

Granskning av PrivateVPN-protokoll

Protokollen som distribueras av PrivateVPN är följande:

 1. OpenVPN
 2. PPTP
 3. L2TP
 4. IKEv2
 5. IPSec

Av det här partiet är OpenVPN det säkraste protokollet där ute och är vår standardrekommendation för VPN-användare oavsett kategori. Bortsett från detta erbjuder PrivateVPN också IKEv2, IPSec och L2TP-protokoll, som är tillräckligt bra för att säkra de flesta anslutningar.

PPTP rekommenderas inte eftersom det’är föråldrad men dess tillgänglighet är fortfarande en fantastisk funktion eftersom vissa interna affärsnätverk eller kommunikationswebb kräver det. Om någon kom och letade efter ett VPN med PPTP-protokollsupport, skulle PrivateVPN definitivt uppfylla sina krav.

Skaffa PrivateVPN

Fungerar PrivateVPN på Netflix?

den’är ett nytt nytt år och vi’Vi måste definitivt uppdatera dig i realtid om PrivatVPN fungerar med Netflix och Disney + 2023 eller inte.

Det är ganska komplicerat att spärra Netflix eller till och med Netflix USA. Det är ganska svårt för en VPN att kontinuerligt erbjuda denna avblockerande funktion till sina användare. Så att’varför jag använde mig för att utföra nya tester för PrivateVPN Netflix-kompatibilitet för att underlätta dig med relevant, snabb information som skulle tjäna dig bäst.

Så fungerar PrivateVPN faktiskt för att blockera Netflix USA 2023?

Ja, det gör dock upplevelsen är bara okej.

Jag kunde se Avengers – Infinity War genom det på Netflix ganska enkelt. Inga problem med anslutningar alls. Kom igenom i första försöket.

Fungerar PrivateVPN på Netflix

Nu kommer till bristerna.

Kvaliteten var inte upp till märket, vilket kan ses ganska levande från skärmdumpen jag delar här.

Så fungerar PrivateVPN faktiskt för att blockera Netflix US

Detta beror främst på de långsammare hastigheterna än vanligt på amerikanska servrar av PrivateVPN.

Så leverantören avmarkerar Netflix US framgångsrikt, men om du letar efter video av bättre kvalitet och en övergripande mer berikande streamingupplevelse.

PureVPN är mycket bättre på detta och så är ExpressVPN och till och med Surfshark.

Skaffa PrivateVPN

Stödjer PrivateVPN Torrenting och P2P-fildelning?

Vi måste erkänna att PrivateVPN kanske saknar många tekniska fronter, men det’s gör allt som kan få en kund att fatta ett beslut att komma ombord med tjänsten.

Precis som att spärra Netflix USA, erbjuder PrivateVPN också Torrenting och P2P-stöd. Men du kan bara göra det via servrarna i Storbritannien, vilket kan innebära att du stöter på lite tunga och laddade strömmar om du inte’t bor där och därmed bromsar nedladdningshastigheterna.

Om du letar efter VPN som ger bättre prestanda med Torrenting, läs vår guide för Bästa VPN för Torrenting.

PrivateVPN Firestick

Firestick ökar stadigt sin marknadsandel och introduktionen har gjort det möjligt för Fire TV av Amazon att växa snabbt. Streaming-enheten stöder också andra tjänster som Netflix, BBC iPlayer, Hulu och mer, och diversifierar tittarupplevelsen.

PrivateVPN Firestick

Men Firestick vann’t utför mycket utan hjälp av en VPN som låter den källa och strömma geo-begränsat innehåll. PrivateVPN kan definitivt avblockera geo-begränsat innehåll,

PrivateVPN Kodi Addon

Tyvärr gör PrivateVPN inte’Jag har en dedikerad Kodi-tillägg, även år 2023.

Detta är ganska nedslående för leverantören’Det är för att det nu verkar släppa efter med gamla funktioner och kapaciteter i en bransch som kontinuerligt driver baren högre.

PureVPN och några andra topp-VPN: er har sina dedikerade Kodi-tillägg, men inte många har följt efter som PrivateVPN.

Jag vet att du kan köra en VPN på Kodi till och med genom att installera den direkt på din enhet, men det slår hela syftet med att även använda Kodi i första hand också. Varför skulle du använda Kodi för att titta på filmer och show när du kan göra detsamma i din webbläsare?

Bekvämlighet och funktionalitet är två huvudpunkter här att tänka på och det’exakt vad som gör fallet för en dedikerad Kodi VPN-tillägg på allt starkare.

PrivateVPN måste upp sitt spel i avblockerings- och streamingavdelningen på allvar.

Och i alla fall, om du vill använda PrivateVPN på Kodi själv, kan du göra det genom att ställa in det genom OpenVPN-stödd VPN-filhanterare.

Skaffa PrivateVPN

PrivateVPN Proxy

Nej, det gör inte PrivateVPN men detta är inte en stor fråga.

Närmaste rekommenderas vanligtvis inte av någon av oss på BestVPN.co eftersom de inte gör det’t erbjuder alla säkerhetsfunktioner som kryptering eller protokollsupport för att hålla dig säker online.

Så även om PrivateVPN skulle ha erbjudit en gratis eller till och med en betald fullmakt, skulle jag starkt ha rådat dig att hålla dig borta från det.

PrivateVPN Reddit recensioner

Fördomade åsikter är dåliga för en översyn eftersom vi behöver brutalt ärliga åsikter om en tjänst för att förstå djupet i dess användbarhet och ingenstans kan du hitta ärliga recensioner bättre än Reddit.

Det är en av de bästa platserna att kolla efter VPN-användare, som är en användare som hämtats av användare’s recensioner. PrivateVPN’s användare har också tagit sig till plattformen för att tappa sitt ire och uppskattning både på tjänsten.

En användare tyckte att servrarna i USA: s västkustområde var oerhört dåliga vid prestanda. Dessutom gjorde den här användaren inte’Jag håller med en annan användare om att PrivateVPN kan ha höga hastigheter i USA.

Vi håller definitivt med användaren’s åsikt om fördröjningshastigheter för PrivateVPN när de är anslutna till amerikanska servrar, vilket påpekades i vårt Netflix-blockeringsavsnitt. (Läs fler recensioner enligt redditors på bästa reddit vpn)

PrivateVPN Reddit recensioner

Slutsats

Hundratals VPN finns redan på marknaden och konkurrensen är redan hård för att ta tag i den största andelen kunder av varje företag. I en sådan miljö, det’är viktigt för att tillhandahålla obefläckade tjänster och toppklassiga funktioner som understryks av den ojämna kvaliteten på alla punkter, om du vill bygga ett framgångsrikt VPN.

PrivateVPN har fortfarande några mil att täcka, särskilt när det gäller att lägga till minst 200 servrar till, förbättra dess serverplatsdiversitet genom att täcka fler asiatiska och afrikanska platser, vilket gör hastigheterna bättre. Och framför allt att se till att det ökar antalet kompatibla appar som den tillhandahåller med sin tjänst.

När vi avrundar vår PrivateVPN-översyn av 2023 ger vi tjänsten 3 stjärnor och förväntar oss att den kommer att förbättras ytterligare baserat på våra rekommendationer ovan.

På BestVPN.co strävar vi efter att ge användare de bästa VPN-recensionerna i alla kategorier, oavsett om de är individuella tjänster eller kompatibilitet på olika plattformar. Våra recensioner är mycket opartiska och vi ser till att vi inte gör det’t fluffar över en viss tjänst mer än den förtjänar.

Om vi ​​lämnade något eller om du vill lägga till mer i vår recension, se till att du kommenterar nedan och initierar en sund diskussion. Vi’d vänta medvetet på att interagera med sådana uppfattade medlemmar och användare!

Похожие статьи

 • PureVPN Review 2023

  Jurisdiktion Hong Kong Pris $ 2,91 / mo för en 2-års planserver 2 000+ i 140+ Länder Loggar Inga loggar Certifierad kryptering AES-256-CBC Avblockerar Netflix…

 • Betternet VPN Review 2023

  Jurisdiktion Kanada Pris $ 2,99 / mo för en 1-års plan Servrar 10 servrar i 10 länder Loggar Loggar Logga in användardata AES-256 (betald) | AES-CBC-128 bit…

 • CyberGhost Review 2023

  Jurisdiktion Rumänien Pris $ 2,75 / mo för en 3-års-plan servrar 6 100+ servrar i 90+ ​​länder Loggar Inga loggar Certifierad kryptering AES-256-bitars blockering…

 • TunnelBear VPN Review 2023

  Jurisdiktion Kanada Pris $ 4,99 / mo för en 1-års plan Servrar 1 000+ servrar i 22 länder Loggar Håller anslutningar Loggar Kryptering AES-256-bitars avblockering…

 • Surfshark Review 2023

  Jurisdiktion Brittiska Jungfruöarna Pris $ 1,99 / mo ($ 47,76 för 24 månader) Servrar 1040+ i 61+ Länder Loggar Inga loggar Certifierad kryptering…

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Hola VPN Review 2023 - En farlig & ldquo; Gratis & rdquo; VPN att undvika!