Privat granskning av Internet-åtkomst 2020

Jurisdiktion USA
Pris $ 2.91
servrar 3272
loggar Nej
kryptering AES-256
Avblockerar Netflix Ja
torrenta Ja
Fungerar i Kina Ja
Rekommenderad  Ja
Hemsida https://www.privateinternetaccess.com/
Kompatibilitet Windows, Android, Apple

Private Internet Access är en USA-baserad VPN-leverantör som erbjuder sekretess- och säkerhetslösningar genom starka krypteringsnivåer och flera servrar lokaliserade över hela världen. Denna granskning av privat Internet-utvärdering utvärderar VPN-tjänstens legitimitet och kompetens’s anspråk för att tillhandahålla integritet och anonymitet till användare via internet. Läs den här granskningen av privat internetåtkomst och den senaste användarnas åsikt som omfattas av bästa vpn.

Fördelar

 1. Noll loggar (till och med FBI misslyckades två gånger för att skaffa data)
 2. 3386+ servrar i 17 olika länder
 3. OpenVPN, L2TP / IPSec och PPTP-protokoll
 4. AES 256-bitars kryptering tillhandahålls
 5. 24/7 livechattfunktion
 6. Bra kundsupport
 7. Enkel att använda VPN-klient

Nackdelar

 1. Baserat i USA (under radaren för 5-Eyes, 9-Eyes och 14-Eyes Allianser)
 2. Långsamma nedladdningshastigheter
 3. Ingen kostnadsfri prövning
 4. Kan’t välj protokoll från programvaruklienten

Få privat internetåtkomst

Loggar och integritetspolicy

Många VPN-leverantörer påstår sig erbjuda en “Ingen loggningspolicy”, men väldigt få följer sina löften som vi har lyfts fram med omfattande detaljer i vår guide om loggningspolicy för över 100 leverantörer som för närvarande verkar i branschen. Majoriteten av de tjänster som vi har granskat loggar lite mindre session / anslutningsdata. Detta kom först fram, efter att dessa VPN: n hade utsatts för officiella utredningar när användare hittades som använder tjänster för olaglig verksamhet. Ett senare exempel var PureVPN som avslöjade loggningsdetaljer till FBI.

Fall bakgrund

Men om du letar efter en tjänst som står starkt även från FBI-pressen, måste du använda privat internetåtkomst. Förra året kom leverantören in i bränderna för en utredning av FBI, angående en användare som felaktigt informerade och sprider information om bombhot. I december skickades ett antal hoaxhot till en mängd olika flygplatser och skolor med namnet “Eric Mead”.

Undersökningar ledde till bevis på att en stalker vid namn McWaters blev arg i besatthet över en tidigare medarbetare Devon Kenney. Om du inte redan har gissat är Eric Mead namnet på Kenney’s pojkvän, som när han konfronterades blatant förnekade att göra något av hoten. Misstanke vände sig mot McWaters som försökte kontakta den före detta anställda krossa mer än 100 gånger.

PIA’s svar

Alla försök att kontakta e-postmeddelanden, Facebook, Twitter och TracFone spåras tillbaka till en IP-adress från Private Internet Access. Trots att FBI hade tillräckligt med bevis för att lägga bort McWaters, begärde de PIA att lämna över sina stockar. Eftersom leverantören inte har någon loggningsinformation kunde den inte samarbeta. att säkerställa användarens integritet förblev intakt.

“Efter att ha granskat giltigheten av stämningen och bekräftat den, omarbetade vi eftersom vi alltid gör innehållet i vår integritetspolicy och sedan meddelade vi agenten att vi inte loggar någon användaraktivitet. Agent bekräftade sin förståelse för vårt företag’s politik och ställning och följde sedan alternativa leder. Denna rapport gör det klart att PIA inte loggar användaraktivitet och att vi fortsätter att stå vid vårt engagemang för våra användare.”

En stor röd flagga - PIA är baserad i USA

USA är förmodligen det värsta stället i världen för ett VPN att ha sitt säte i.

Det är inte bara en del av flera allianser för datadelning som 14 Eyes, som vi påpekade i vår detaljerade guide om problematiska jurisdiktioner, men det har också flera typer av lagar om datalagring som på allvar kan tillåta den att tvinga alla leverantörer att knäppa data när som helst. Alla dessa problem påverkar PIA och förvandlar någon annan tillräckligt bra tjänst till en som inte borde vara’t prenumereras på.

Men eftersom PIA inte har delat några loggar med myndigheterna hittills har det lyckats rädda viss trovärdighet trots att de är baserade i USA. Men vi rekommenderar inte att du tar risken och letar efter en leverantör som är baserad på en säkrare plats som ExpressVPN eller Surfshark, istället.

Prissättning och planer

PrivateInternetAccess erbjuder tre prisplaner, precis som de flesta VPN-leverantörer i branschen. Du kan välja mellan ett månadskonto, ett årskonto och ett tvåårskonto.

prissättning för privat internet

Månatspaketet erbjuds $ 6,95 per månad vilket är något på högre sida jämfört med vissa andra VPN-leverantörer. Du kan emellertid välja mellan konton med längre varaktighet att använda mycket lägre priser eftersom det årliga paketet kostar $ 3,33 per månad och en dubbel årsplan kostar $ 2,91 / mån (hälften av vad ett månadspaket kostar).

Granskning av privat internetåtkomst visade att det erbjuder stort värde för pengarna eftersom varje paket har en 7-dagars pengarna tillbaka-garanti och erbjuder samma funktioner och skyddsnivå över varje prissättningsplan, vilket säkerställer att dina data och sekretess är säkra från alla typer av hot över internet. För rabattkupong för privat internetåtkomst, kolla in Black Friday VPN-erbjudanden.

Få privat internetåtkomst

Gratis rättegång

Om du vill prova tjänsten gratis i några dagar är vi tyvärr att rapportera att privat internetåtkomst inte ger några kostnadsfria prövningar i detta skede. VPN-tjänsten erbjuder en 7-dagars återbetalningsgaranti från dagen för registreringen.

Vi rekommenderar att du använder dessa sju dagar och testar tjänsten på alla plattformar och enheter du använder. Prova olika servrar, gå till olika geobegränsade webbplatser och kontrollera om det finns problem med tjänsten och dess funktioner.

servrar

Enligt vår PIA-granskning har VPN över 3272 servrar spridda över 33 länder över hela världen. Bland dessa, inklusive Australien, Brasilien, Kanada, Danmark, Finland, Frankrike, Hong Kong, Indien, Irland, Israel, Italien, Japan, Mexiko, Nederländerna, Nya Zeeland, Norge, Rumänien, Singapore, Sydkorea, Sverige, Schweiz, Turkiet , Storbritannien, USA. Du kan kontrollera PIA’s nätverkssida här för mer information om antalet servrar och platser i varje land (skärmdump nedan).

privata servrar för internetåtkomst

Även om antalet platser som stöds är smala, lägger PIA ständigt fler servrar till listan. För närvarande utgör det via sin höga server per plats-förhållande. Detta gör att användare kan maskera sin ursprungliga identitet och förbli anonym över internet med det extra incitamentet att använda servrar som har mindre användarbelastning. Som ett resultat får du exceptionella hastigheter, oavsett vilket land du upprättar en VPN-anslutning med PIA - vilket är avgörande för sömlös torrenting och streaming!

PIA-prestanda

För att ge dig en bättre uppfattning om tillförlitligheten hos tjänsten genomförde vi några prestandatest. Om du är tveksam till VPN kan dessa tester hjälpa till med beslutsprocessen:

Hastighets test

Nedan följer resultaten av ett hastighetstest på en 100Mbps-anslutning för att ge dig en objektiv bild av de hastigheter du kommer att kunna utnyttja när du ansluter till olika PIA-servrar.

Lokal ISP

Resultaten nedan ger dig en bättre förståelse för skillnaden mellan primär nätverkshastighet och PIA premium-servrar.

privat åtkomst hastighetstest

Ansluten till PIA France Server

Servertesterna från USA till Frankrike visade utmärkta hastighetsnivåer. Även nedladdningshastigheterna minskade. VPN lyckades leverera en konsekvent nedladdning av 50,67 Mbps och 35.47 Mbps uppladdning, med latens upp till 418ms.

pia france serverhastighet

Ansluten till PIA Australia Server

Servertesterna från USA till Australien var också ganska imponerande. Du kan utnyttja nedladdningen på 52,25 Mbps och 37,48 Mbps hastighet med 231ms latens. Detta är fortfarande ganska mycket hastighet för surfning / torrenting!

pia australia serverhastighet

Få privat internetåtkomst

Privat internetåtkomst Real Speed ​​Test för Torrenter och P2P-fildelning

PrivateInternatAccess är alltid lovordat som en VPN-tjänst som fungerar bäst i VPN-relaterade underhållningsfunktioner som Torrenting och avblockering av geo-begränsat innehåll.

Men all marknadsföringsmumbo-jumbo på webbplatsen för en VPN gör det inte’t uppgår till något om leverantören inte kan säkerhetskopiera den med faktiska prestanda.

Och det’exakt vad som lämnade oss besvikna över PIA när vi kollade in dess resultat för Torrenting.

PIA brukade vara en bra tjänst för Torrenting-ändamål, vilket tydligt framgick av antalet människor som rekommenderat det för samma ändamål på bästa vpn reddit-sida och andra populära sociala medieforum. Men den senaste tiden har dess prestanda gått ner i en nosefärg. Allvarligt!

Jag testade PIA’s Spännande prestanda genom att försöka ansluta till en av dess speciella P2P-servrar och ladda ner en film för att se hur bra den fungerar. Och jag måste säga, resultaten var dyster.

Jag anslöt till deras Israel-server, som de speciellt har avgränsat för Torrenting-uppgiften.

Privat åtkomsthastighet för torrent

När jag anslutit mig till den här servern gick jag sedan till Yts.am, en populär Torrenting-webbplats som innehåller många senaste filmer och annat slags innehåll som du enkelt kan ladda ner.

Obs: Vi på BestVPN.co främjar inte nedladdning av upphovsrättsskyddat innehåll på något sätt. Nedladdningsprocessen för den här filen stoppades också halvvägs för att säkerställa att ingen sådan fil landar på vårt system. Denna demonstration var bara avsedd att visa PIA’s prestanda endast för Torrenting.

På Yts fortsatte jag att ladda ner filmen “Requiem för en fighter” genom min Utorrent-klient.

PIA-hastigheten är värst för nedladdning

Och nedladdningshastigheterna på Torrenting såväl som uppladdningshastigheterna var långt under pari. Tillräckligt för att vi ska nedgradera PIA till en rekommenderad tjänst för Torrenting.

PIA-torrenttest

Privat Internet-åtkomst långsam för Torrent:

Här är resultaten från PIA: s hastighetstest’s Israel-server:

Ping: 199 Ms

Nedladdning: 3,19 Mbps

Ladda upp: 2,64 Mbps

PIA-hastighetsgranskning

Dessa är resultaten från a 20 Mbps anslutning, vilket betyder att PIA’s Israel-server nedgraderade faktiskt våra nedladdningshastigheter med 84%, vilket helt enkelt inte är acceptabelt för en VPN som marknadsför sig själv på Torrenting.

PIA’s hastighetsförlust som används för att sväva runt 30-40% märke bara några månader tillbaka. Kanske de går igenom en dålig fas och saker kommer att bli bättre snart, men för tillfället är PIA definitivt inte en VPN du borde gå för om du vill få en Premium Torrenting-upplevelse.

Privat Internet-åtkomst Netflix-test - Fungerar det?

Jag var ganska förvånad från Porring-prestandan i PIA-hastighetstester, men ändå förväntade jag mig mycket bättre från leverantören när det gäller att spärra Netflix.

Men här igen blev jag besviken eftersom PIA inte lyckades blockera Netflix USA två gånger innan jag anslöt tredje gången.

Privat internetaccess Netflix granskning

Jag var ansluten till PIA’s New York-server medan jag försökte ta bort Netflix eftersom det var deras bästa server för uppgiften tidigare.

Privat Internet-åtkomst netflix riktigt test

Och när PIA äntligen lyckades ta bort Netflix USA, bestämde jag mig för att strömma Ex Machina, som är en geobegränsad film som endast är tillgänglig för Netflix amerikanska användare.

Privat internetuppkoppling fungerar på netflix

Ja, filmen strömmade men ännu en gång stötte jag på samma problem som jag gjorde med PIA VPN-hastighet som jag gjorde med den i Torrenting.

PIA VPN-hastighet var så långsam att för det första buffrade filmen mycket. Och med mycket, menar jag, mycket.

För det andra gjorde PIA-hastigheten det inte’t låter filmen nå någonsin HD-kvalitet. Kornen på skärmen förblev allmänt.

Privat Internet-åtkomst långsam för Netflix

Eftersom jag redan har förklarat att den privata Internet-hastigheten var ganska långsam på Netflix, måste jag visa hur mycket långsamt det faktiskt var.

Här är resultaten från hastighetstestet för New York Server av PIA:

Ping: 241 Ms

Nedladdning: 3.03 Mbps

Ladda upp: 1,60 Mbps

Privatflöde netflix hastighet är värst

Återigen stannade strömningshastigheterna i 3 Mbps räckvidd på min 20 Mbps internetanslutning.

Privat åtkomsthastighet är det exakta skälet till att leverantören inte fungerade bra med Netflix-strömning.

De andra funktionaliteterna är fortfarande ganska acceptabla, som att det lyckades ta bort blockeringen av webbplatsen’s amerikanska versionen i tredje försöket men ändå, om hastigheterna inte är upp till acceptabelt begränsat för strömning, pratar vi inom en 30% hastighetsförlust i genomsnitt, då kommer PIA inte att förbli en lämplig VPN för Netflix i framtiden.

Kundsupport

Privat internetåtkomst använder olika metoder för att svara på sina användare’ frågor. Det är viktigt för alla tjänster, särskilt i VPN-branschen, att ha olika kanaler genom vilka användare kan kommunicera med tjänsten för att söka hjälp.

PrivateInternetAccess använder en livechattfunktion samt en kunskapsbas och ett FAQ-avsnitt för att lösa användarproblem och svara på deras krav.

Live chat

I vår granskning av privat tillgång testade vi funktionen för livechatt och var nöjda med dess övergripande resultat. Även om det tog en kort stund för kundsupportpersonalen att komma online och delta i vår chatt, var medarbetaren snabb att svara på vår fråga och vägledde oss på ett lämpligt sätt.

Livechattfunktionen är tillgänglig dygnet runt hela dagen och finns 365 dagar om året. Detta visar att PIA har åtagit sig att ge användarupplevelse av hög kvalitet och ägnas åt att lösa dina VPN-relaterade problem.

Kunskapsbas

PIA har en välkänd och detaljerad kunskapsbas som kan nås från ‘Kundstöd’ alternativet från webbplatsen. I kunskapsbasen finns installationsguider, konfigurationsfiler för OpenVPN-protokollet och information om de olika funktionerna som erbjuds.

FAQ-avsnitt

FAQ-avsnittet kan nås från ‘Kontakta oss’ tillgänglig från början av webbplatsen. Avsnittet Vanliga frågor innehåller grundläggande information om PIA VPN-tjänst, dess funktioner, sekretesspolicy och betalningsinformation.

Om du är en ny användare eller planerar att använda PrivateInternetAccess är det en bra utgångspunkt att gå igenom de vanliga frågorna eftersom det ger dig tillräcklig startinformation om tjänsten.

Betalningsalternativ

Privat internetåtkomst accepterar olika betalningsmetoder. Dessa inkluderar kredit- och betalkortbetalningar samt PayPal, American Express, BitCoin, Ripple, Pay Garden och många andra betalningsmetoder. Du kan också betala för tjänsten anonymt med presentkort från Wal-Mart, Starbucks, Macy’s, etc..

privata betalningsmetoder för internet

Få privat internetåtkomst

Registreringsprocess

Registreringsprocessen för privat internetåtkomst är enkel och kräver några steg. Processen är beroende av den betalningsmetod du väljer. Vi använde PayPal för att köpa tjänsten och det omdirigerade oss direkt till PayPal’s hemsida. Allt du behöver göra är att fylla i detaljerna och det’s det, du är klar.

Om du valde att använda kreditkortalternativet för betalning kräver det lite mer personlig information inklusive din e-postadress. Du kan använda ett presentkort eller så kan du betala med Bitcoin om du vill betala anonymt.

PIA Windows Client

När du har registrerat dig för tjänsten kan du antingen konfigurera VPN-tjänsten med manuell konfiguration eller använda VPN-klienten. Klienten är tillgänglig för Windows (XP och senare versioner) och Mac OS X (10.6 eller senare version). Du kan ladda ner klienterna från ‘Kundstöd’ sida gratis.

När du laddar ner klienten behöver du bara ange användarnamn och lösenord och ansluta till VPN-tjänsten. Det finns några avancerade inställningar som du också kan använda när du loggar in på klienten.

Du kan välja vilken anslutningstyp du vill ha, fjärrport eller om du vill använda porten vidarebefordran, VPN-dödsbrytare, DNS-läcksskydd eller IPv6-läcksskydd.

Du kan också använda klienten för att välja krypteringsnivå, dataverifiering och handskakningsinställningar du vill skydda.

Kompatibilitet

I vår granskning av privat Internetåtkomst var vi nöjda med antalet enheter och operativsystem som tjänsten är kompatibel med.

Du kan konfigurera VPN på din Windows och Mac med programvaruklienten eller manuell installation. Tjänsten kan också användas på iOS- och Android-enheter med hjälp av de medföljande installationsinstruktionerna. PIA fungerar också på Ubuntu Linux-enheter, olika routrar och Boxee Box-enheter.

Detta ger skydd på flera plattformar och tillsammans med multi-inloggningsfunktionen kan du förbli skyddad medan du njuter av internetfrihet.

Tutorials tillhandahålls

Privat Internet Access erbjuder installationsguider och handledning för att konfigurera tjänsten på alla enheter som den är kompatibel med. Installationsinstruktionerna för PIA kan nås från ‘Kundstöd’ sidan på webbplatsen.

Dessa guider innehåller steg för steg instruktioner för att konfigurera tjänsten och det finns separata handledning för att konfigurera olika protokoll på kompatibla enheter. Det finns OpenVPN-konfigurationsfiler som också kan laddas ner från den här sidan.

Protokoll och kryptering

PrivateInternetAccess ger starka säkerhetsåtgärder genom att kombinera olika protokoll och krypteringsnivåer. Protokollen som erbjuds av PIA är PPTP, L2TP / IPSec och OpenVPN. Dessa protokoll fungerar i kombination med krypteringsnivåer för att skydda dina data mot olika hot.

Krypteringsnivåerna inkluderar AES (CBC Blowfish) 128 bitars och 256-bitars kryptering. Om du använder klientprogramvaran för tjänsten kan du också välja datainterifiering och handskakningsinställningar för att skydda dina data och identitet.

Det finns dock inget alternativ att välja protokollet med klientprogramvaran eftersom det levereras med OpenVPN-standardinställningarna. Du kan konfigurera protokollet manuellt om du inte vill använda OpenVPN.

Få privat internetåtkomst

Ytterligare egenskaper

PIA går definitivt den extra milen för att erbjuda användare extra kompatibilitet och tillförlitlighet. När du väljer tjänsten kan du känna dig säker på att utnyttja ett antal användbara funktioner. Bland dessa inkluderar:

PIA Mace ™ blockerar annonser, trackers, cookies

MACE är ett nytt system som erbjuds av PIA, vilket ytterligare ökar kunden’s säkerhet och integritet. Den här funktionen returnerar IP-adresser för oönskade domännamn som en adress som inte är routbar. Som ett resultat kommer VPN att blockera irriterande annonser från alla webbplatser, vilket sparar dina data och bandbredd. Genom att också blockera spårare och kakor kan du se till att din identitet förblir helt säker. Det bästa av allt: du behöver inte ladda ner en separat applikation för den här funktionen, eftersom den kommer inbyggd med VPN.

Peer-to-peer (P2P) / Torrenting

Om du letar efter en pålitlig VPN som inte sätter några bandbreddbegränsningar eller spårar din strömmande aktivitet är PIA definitivt ett bra val. Tjänsten erbjuder fullständig anonymitet men begränsade hastigheter. Detta säkerställer att din identitet förblir säker hela tiden medan du kan ladda ner vad du vill på största möjliga nivå.

SOCKS5 Proxy

Privat Internet Access stöder till och med SOCKS5-proxy, vilket garanterar högsta säkerhet för P2P / Torrenting-aktiviteter. Detta protokoll stöder avancerade nätverksteknologier som IPv6 och UDP, vilket säkerställer att du alltid är säker. Du kan känna dig säker på att din identitet förblir helt anonym från nyfikna myndigheter och lokala internetleverantörer.

Internet Kill Switch

Internet-kill-omkopplaren låter dig stoppa din internetanslutning när VPN kopplar bort. Detta håller dig skyddad och negerar alla risker för att skadliga enheter får åtkomst till dina data eller veta din identitet om VPN misslyckas.

Vidarebefordran av hamnar

Port-vidarekopplingsfunktionen låter dig omdirigera viss kommunikation till en specifik gateway. Men detta minskar integriteten och PIA rekommenderar att hålla den här funktionen av den du värdesätter hög säkerhet.

DNS Leak Protection

Med den här funktionen får du ultimat skydd eftersom din DNS dirigeras via VPN. På detta sätt är du skyddad från DNS-läckage och din integritet förblir intakt.

IPv6 Läckskydd

IPv6-läckskyddet inaktiverar trafiken som går igenom IPv6 medan du använder PIA VPN. Detta säkerställer att det inte finns något läckage av IPv6-trafik.

Multi-inloggningar

Med Privateinternetaccess kan du ansluta upp till 5 olika enheter samtidigt med samma konto. Funktionen 5 med flera inloggningar tillåter användare flexibilitet och säkerhet på internet oavsett vilken enhet eller plattform de vill använda.

Få privat internetåtkomst

Hur man använder privat Internetåtkomst (PIA) i Kina?

Liknar andra leverantörer, PIA’webbplatsen är otillgänglig i Kina, efter regeringarnas begränsningar för Kina VPN-tjänster. Detta ger dig bara ett alternativ för att använda Private Internet Access (PIA) i Kina: konfigurera VPN manuellt. Medan “Stor brandvägg” blockerar alla VPN-anslutningar den kan hitta, det erbjuder viss ledighet till IPSec / L2TP-anslutningar. Följ PIA’s guide för hur du ställer in protokollet på olika enheter. Detta inkluderar också instruktioner för routrar, Android-telefoner, iOS och desktop.

Rekommenderade alternativ till PIA VPN

PIA var en toppleverantör för några år tillbaka men sedan dess förlorade det mycket av sin glans och trovärdighet eftersom den tappade den ena viktiga funktionen efter den andra. Nu gör det inte’erbjuder inte att blockera Netflix USA eller någon annan streamingtjänst som Disney Plus. Dess tålande funktioner har till och med gått långt ner eftersom användare har klagat mycket på anslutningsfall och långsamma droppar. Det har varit ett tufft fall från nåd för PIA.

PIA rekommenderas inte av oss i sin nuvarande form eftersom det är för högt prissatt till $ 3,11 / månad eller $$ 87,87 för sitt tvååriga avtal och ger så lägre värde för användaren.

Det näst bästa alternativet till det för närvarande är PureVPN som fortfarande är ganska rikt med sitt dedikerade stöd för Netflix-avblockering, Torrenting och andra relaterade aktiviteter. Och du kan få PureVPN för bara $ 2,88 / månad eller $ 69 faktureras en gång om du går för det tvååriga avtalet, som är det billigaste prenumerationspaketet.

Alternativ till privat Internet (PIA)

PIA var en toppleverantör för några år tillbaka men sedan dess förlorade det mycket av sin glans och trovärdighet eftersom den tappade den ena viktiga funktionen efter den andra. Nu gör det inte’erbjuder inte att blockera Netflix USA eller någon annan streamingtjänst. Dess tålande funktioner har till och med gått långt ner eftersom användare har klagat mycket på anslutningsfall och långsamma droppar. Det har varit ett tufft fall från nåd för PIA.

PIA rekommenderas inte av oss i sin nuvarande form eftersom det är för högt prissatt till $ 3,11 / månad eller $$ 87,87 för sitt tvååriga avtal och ger så lägre värde för användaren.

Det näst bästa alternativet till det för närvarande är PureVPN som fortfarande är ganska rikt med sitt dedikerade stöd för Netflix-avblockering, Torrenting och andra relaterade aktiviteter. Och du kan få PureVPN för bara $ 1,99 / månad, om du går för dess 1-åriga affär, som är ett av dess billigaste prenumerationspaket.

VPN-leverantörer

Avblockerar Netflix US

Erbjuder snabba hastigheter

kryptering

protokoll

Flera inloggningar tillåtna

Prissättning

Läs recensioner

Hemsida

NordVPN PureVPN
JA Ja
Snabb Över genomsnitt / genomsnitt
AES-256-kryptering på alla protokoll som den stöder AES-256-kryptering på alla protokoll som den stöder
OpenVPN, IPSec & IKEv2 OpenVPN, L2TP, PPTP & SSTP
6 5
$ 2,99 / månad för 3-års prenumerationsplan (107,55 $ faktureras en gång) $ 2,88 / månad för 2-års prenumerationsplan ($ 69,00 faktureras en gång)
NordVPN Review PureVPN Review
Besök NordVPN Besök PureVPN

Slutsats

Privat Internet-åtkomst är en av en snäll VPN-tjänst som erbjuder stram säkerhet och integritet. Tjänsten värdesätter skydd mot olika hot på internet och levererar den genom sina säkerhetsprotokoll och krypteringsnivåer.

I vår granskning av privat internetåtkomst var vi nöjda med det totala paketet som levereras av tjänsten. Bortsett från långsamma hastigheter är tjänsten enkel att använda och konfigurera. Kombinerat med bra kundsupport och detaljerade installationsinstruktioner erbjuder PIA bra valuta för pengarna.

Så om du letar efter en VPN-tjänst som ger förstklassig internetsäkerhet och skyddar din integritet över internet kommer inget närmare än privat internetåtkomst.

Похожие статьи

 • Granskning av privat tunnel 2020

  Jurisdiktion USA Pris $ 3 / månad ($ 36 i årsplanen) Servrar 22 Servrar i 12 länder Loggar Håller känsliga loggar för 14 dagars kryptering...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me