Min privata nätverk VPN-granskning

Vid första anblicken känns det mycket som en brittisk specifik tjänst men utseende kan vara ganska vilseledande och den uppfattningen verkligen gäller här. MyPrivateNetwork VPN är kanske inte en av de största VPN-leverantörerna där ute, men det är verkligen en tillräckligt bra tjänst som inte har fått sin delaktiga del i rampljuset fram till nu.

Jo det’kommer att förändras idag eftersom jag kommer att granska den här tjänsten omfattande, inspektera dess olika aspekter inklusive dess prissättningsplaner, servernätverk, gratis testversion och mer för att analysera huruvida den uppfyller våra bästa VPN-standarder eller inte.

Så här’s den exklusiva MyPrivateNetworkVPN-recensionen av BestVPN.co!

MyPrivateNetwork prissättningsgranskning

Första saker först, priset. För att alla VPN ska vara konkurrenskraftiga i dag’s högt kärnbranschindustri, den måste erbjuda sin tjänst till rätt pris. Många leverantörer i dag konkurrerar i branschen genom sina prissättningsplaner.

När jag tittade på de olika aspekterna av tjänsten, som jag kommer att behandla mer detaljerat senare i denna översyn, och jämförde den med leverantörens prissättningsplaner, ansåg jag dem vara lite dyra än normen. Här är de månatliga priserna som erbjuds av leverantören:

Min privata nätverk VPN-granskning

  • Global Plan £ 8,97 eller $ 11,65 / månad
  • Enskilt land £ 4,97 eller $ 6,46 / månad

Långtidsplaner finns också:

Enskilt land:

  • 3 månader - £ 14,16 eller $ 18,40 faktureras en gång
  • 12 månader - £ 47,71 eller $ 61,99

Global:

  • 3 månader - 25,56 £ eller 33,21 $
  • 12 månader - £ 86,11 eller $ 111,8

Myprivatevpn Långsiktiga planer

På bestVPN.co gör vi det inte’t följer vanligtvis policyn att endast de leverantörer som erbjuder billiga planer är bra och det’s för att vi vet och accepterar ett faktum att tillhandahålla en VPN-tjänst av hög kvalitet tar mycket pengar och mindre leverantörer inte’t har vanligtvis resurser att inte bara erbjuda en bra service utan också drabbas av låga vinstmarginaler.

Så för leverantörer som MyPrivateNetwork, vars prisplaner definitivt ligger över det förväntade intervallet för tjänster med sådan statur, ger jag dem en fördelmarginal. Andra granskare kanske slamar sådana leverantörer direkt, men jag lägger större vikt vid ett VPN’s prestanda. Prissättning för mig är sekundär.

Leverantören erbjuder två typer av planer, dels den globala planen med alla funktioner och servrar som erbjuds av leverantören, och för det andra den enskilda landsplanen som endast begränsar dig till en enda landserveranslutning.

Jag skulle bara rekommendera leverantören att se till att den först ändrar sina priser från brittiska pund till amerikanska dollar för att få planerna att se lite mer tilltalande för globala konsumenter och rädda dem från besväret med att konvertera. Och för det andra skulle jag råda dem att sänka sina priser med en marginal på 25% för att få dem att komma i nivå med resten av leverantörerna som arbetar på samma nivå.

Om du vill välja leverantören, skulle mitt råd vara att gå till de långsiktiga planerna, särskilt den globala 3-månadersplanen, vilket kanske är det bästa för partiet enligt dess prisskäl.

MyPrivateNetwork gratis testversion

Den bästa funktionen för den här tjänsten är dess kostnadsfria test- och återbetalningspolicy. MyPrivateNetwork är en av de mest generösa och öppna VPN-tjänster som jag har stött på i min granskningskarriär och jag skulle vilja rekommendera deras kostnadsfria testpolicy till alla andra leverantörer i branschen eftersom det fortsätter att visa hur mycket förtroende leverantören är visar i sin tjänst genom denna handling.

Min privata nätverk VPN-granskning

Vanligtvis, om du behöver en gratis provperiod, måste du välja den eller om du inte gör det’t, du kan gå direkt mot att köpa tjänsten, men saker inte’Det fungerar inte med den här VPN-leverantören.

På MyPrivateNetwork får du en fullständig 3-dagars kostnadsfri testperiod med noll engagemang för varje plan som bara är fantastiskt eftersom det gör att användaren kan känna sig mycket säkrare att gå in i tjänsten.

Leverantören erbjuder också en egen gratis VPN-tjänst ovanpå allt detta. I MyPrivateNetwork’s gratis tjänst, du får slumpmässigt tilldelas en server i antingen Tyskland eller Spanien och en topphastighet på 1 Mbps.

Men generositeten gör det inte’Det slutar här eftersom du också kommer att utnyttja 90 dagar i förväg för att kräva återbetalning. Alla dessa faktorer kombineras för att erbjuda alla användare en oöverträffad känsla av säkerhet när du köper VPN eftersom du vet att du vann’t debiteras till 72 timmar och även efter det kan du få tillbaka pengarna när som helst på 3 månader.

Jag har oro över MyPrivateNetwork’s högt prissatta planer, men dess kostnadsfria prövnings- och återbetalningspolicy är mer än definitivt.

MyPrivateNetwork Apps Compatibility Review

Leverantören erbjuder fyra stora klientappar, dvs för Windows, Mac, iOS och Android. Detta är ganska mycket det grundläggande startpaketet, om jag kan kalla det så, för alla VPN-leverantörer att börja med. Men jag var ganska förvånad över att se att leverantören erbjuder en dedicerad Firestick-app som inte är någon genomsnittlig prestation eftersom den fortsätter att visa att den också tillgodoser en nischanvändarbas..

MyPrivateVPN enhetsstöd

En av de mest överraskande aspekterna här var att det inte nämnde någon Kodi någonstans. Kodi är en av de mest populära streamingplattformarna och även om en leverantör inte gör det’t erbjuder ett dedikerat tillägg för det, de nämner säkert deras VPN’s installationsprocess för det. Men den här VPN-leverantören gör det inte’t gör något av det, som jag tror, ​​är en stor downer.

Bortsett från det är dess appar också ganska grundläggande, bortsett från Firestick-appen som är ganska darn bra och kanske är där uppe med de allra bästa med inte för mycket prickiga grejer. UI är lite klumpig och kan undanröja en del modernisering och uppgraderingar för att inkludera mer minimalism i tingen.

Men en sak som jag behöver rensa här är att Windows-appen faktiskt är en OpenVPN-app, vilket betyder att det inte är din genomsnittliga VPN-klient, dvs som de du får från leverantörer som ExpressVPN eller PureVPN. Deras Windows-app körs på ett protokoll till protokollbaserat system, som är lite gammalt i dag’s miljö, där du har en klient där du snabbt kan flytta från ett protokoll till ett annat utan problem.

MyPrivateNetwork måste introducera en bättre Windows-klientapp som de som erbjuds av de bättre leverantörerna eftersom den är för teknisk för en genomsnittlig användare.

MyPrivateNetwork Server Infrastructure

Granskning av MyprivateVPN-servrar

Denna leverantör erbjuder för närvarande cirka 200+ servrar i 44 länder världen över. Serverinfrastrukturen är mycket sned till fördel för Västeuropa och Nordamerika, med få platser i Asien som Indien och ännu färre i Sydamerikanska och afrikanska regioner..

Leverantören erbjuder en bra serverlista för dig som vill ansluta till servrar i Fjärran Asien där platser som finns inkluderar Malaysia, Taiwan och Hong Kong.

Serverantalet är tillräckligt bra om det’s jämfört med liknande medelstora leverantörer, men leverantören behöver dock lägga till några fler platser i regioner som Asien och Sydamerika för att ge leverantören en bredare räckvidd.

När det gäller strömningsservrar som stöds servrar är jag besvikande’kan inte komma till Netflix USA. Men tjänsten fungerade bra för att blockera BBC iPlayer från utanför Storbritannien, vilket förväntades eftersom leverantören i huvudsak är inriktad på att betjäna brittiska konsumenter.

Den här metoden är bra, men den kan backfire genom att göra leverantören begränsad till användare inom ett enda land. MyPrivateNetwork måste arbeta med att få sina servrar att förmåga att kringgå begränsningar på Netflix USA, om de vill växa som en tjänst under de kommande åren..

MyPrivateNetwork Support Review

För användarfrågor eller felsökning av något slag erbjuder leverantören e-poststöd som är standard, men det kan definitivt förbättra det genom att lägga till en livechattfunktion i kommande tider. Detta kommer att göra det möjligt för sin tjänst att se mer tilltalande och lyhörd i jämförelse med vad den är för närvarande.

E-poststöd är bra och är fortfarande högt uppskattat, men det fasas ut av de större tjänsterna i branschen och i framtiden kommer alla att behöva gå samma väg, varför inte nu.

Bortsett från metoden, låt’s titta på prestanda. Jag mailade dem om en viss fråga jag hade i åtanke och deras svarstid var under en timme, vilket är ganska utmärkt med tanke på min erfarenhet med andra liknande e-postsupportsystem.

Myprivatevpn Support granskning

Så jag kan försäkra dig om att om du registrerar dig för tjänsten så får du en bra affär. den’är inte det bästa, men det’är inte så illa heller.

Slutsats

MyPrivateNetwork är en av de bättre tjänster på medellång nivå där ute definitivt eftersom dess prestanda är riktigt bra som en VPN-tjänst. Det finns få nigglingar här och där, som om de förbättras drastiskt kan öka hur tjänsten utför.

MyPrivateVPN-funktioner

När det gäller mina viktigaste rekommendationer måste MPN lägga till för att göra sina kunder enklare att använda (Finera dem av OpenVPN-klientstöd eller behålla det och också bygga en ny som erbjuder enklare hantering av VPN-tjänsten), lägg till kapaciteten för att avblockera Netflix USA, minska prissättningen med en marginal på 20% -40% och slutligen lägg till ett livechatsupport (valfritt).

Men en sak som ska noteras här är att jag betygsätter MyPrivateNetwork’s Firestick-app som en av de bästa VPN-apparna för plattformen, och om du letar efter ett VPN för din Firestick så finns det få bättre alternativ än MPN’s dedikerade app.

Om leverantören genomför alla dessa rekommendationer kan det bli en ännu bättre och mer populär tjänst än den är idag. MPN är snabb, erbjuder en hel del servrar och är säker, så det får definitivt det grundläggande rättet, det enda som återstår nu är att lägga till nyheterna för att få mer kommersialitet.

Похожие статьи

  • Granskning av privat tunnel 2020

    Jurisdiktion USA Pris $ 3 / månad ($ 36 i årsplanen) Servrar 22 Servrar i 12 länder Loggar Håller känsliga loggar för 14 dagars kryptering...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me