IVPN granskning 2020

Jurisdiktion gibraltar
Pris 8,33
servrar 3152
loggar Nej
kryptering AES-256
Avblockerar Netflix Ja
torrenta Ja
Fungerar i Kina Ja
Rekommenderad  Ja
Hemsida https://www.ivpn.net/
Kompatibilitet Windows, Android, Apple, Desktop

Baserat i Gibraltar och etablerat redan 2009, har IVPN varit på marknaden under ganska lång tid och erbjuder ganska fantastiskt plattformsstöd, upplevelse utan loggning och omedelbar avblockering av Netflix och andra VoD-tjänster. Även om VPN har mycket arbete som väntar på att förbättra sina serverplatser och minska sina kostnader, IVPN’s prestanda är definitivt bland de bästa på marknaden just nu.

Fördelar

 • Ingen loggningspolicy
 • Multi-Hop-servrar
 • Militärkryptering
 • 3-dagars gratis provperiod, 7-dagars återbetalning
 • 24/7 Live Chat Support

Nackdelar

 • Mycket få servrar
 • Inga webbläsarextensions

IVPN Prissättningsgranskning

Vad gäller prissättning avslöjar vår IVPN-granskning att leverantören tenderar att vara oerhört dyr, till och med mer än marknadsledare som ExpressVPN och NordVPN. Detta kan bidra till dess mindre popularitet, eftersom användare tänker två gånger innan de spenderar $ 15 varje månad på en Bästa VPN-tjänst.

Naturligtvis, om du vill få bättre övergripande värde från IVPN, måste du naturligtvis välja planer med längre varaktighet. Om du till exempel går efter kvartalsplanen får du en minimal rabatt på 11%. Detta minskar de månatliga kostnaderna till $ 13,33, totalt till $ 40 var tredje månad.

Den bästa planen som IVPN erbjuder för närvarande är den årliga prenumerationen. Det erbjuder de bästa pengebesparande funktionerna för användare genom att ge dem en fantastisk 44% rabatt. Som ett resultat sjunker den månatliga prissättningen till $ 8,33, som faktureras 100 $ per år (fortfarande ganska dyrt jämfört med andra VPN på marknaden). För IVPN-rabattkupong, kolla in Black Friday VPN-erbjudanden.

IVPN Prissättningsgranskning

IVPN gratis recension

För sina höga priser kan många användare stängas av att prenumerera på IVPN. Men eftersom VPN är ganska fantastiskt i alla andra aspekter kommer de som kanske vill utnyttja starkare säkerhet fortfarande att investera i tjänsten. Lyckligtvis för framtidsutsikter erbjuder IVPN en användbar 3-dagars GRATIS testversion, som gör det möjligt för användare att testa VPN och dess förmåga att kringgå geo-restriktioner, delta i P2P / fildelning och få stark integritet!

IVPN-återbetalningsgaranti

De bästa VPN-tjänsterna på marknaden saknar aldrig sina kunders krav och främjar så mycket användarvänlighet och bekvämlighet som möjligt. IVPN rankas bland de mycket få som går den extra milen för sina framtidsutsikter och erbjuder en 7-dagars återbetalningsgaranti, utöver den 3-dagars kostnadsfria provperioden. När du har skickat in en begäran om återbetalning kan processen ta någonstans mellan 7 och 30 dagar.

IVPN-inloggning

När du har anmält dig med leverantören genom att välja en lämplig plan som bäst uppfyller dina behov och krav klickar du bara på “Logga in” -knappen längst upp till höger på sidan. Du får åtkomst till sidan nedan. Ange ditt användarnamn och lösenord för att logga in.

ivpn inloggning

När du är klar får du tillgång till VPN-instrumentpanelen. Här kan du konfigurera alla dina VPN-inställningar. Du har flikar för VPN-konton, uppdatera profil, ändra lösenord, skicka in biljetter, supportbiljetter, visa fakturahistorik och till och med radera ditt konto.

IVPN gratis recension

För användare som regelbundet P2P / Torrent finns det till och med ett alternativ att aktivera “Vidarebefordran av hamnar” på kontot. Många BitTorrent- och uTorrent-hemanvändare ställer in port vidarebefordran i TCP-området 6881-6889 för att tillåta anslutningar att komma direkt till din dator, snarare än att blockeras av din router, vilket gör att du får låg prioritet från vissa frön.

ivpn återbetalningsgaranti

IVPN Servers Review

För sin höga prissättning misslyckas IVPN med att upprätthålla en stark serverdatabas, med tanke på siffror VÄNLIGT! Användare har bara tillgång till ett begränsat antal servrar som finns i cirka 35 länder. VPN måste definitivt upp sitt spel om den vill tävla med namn som ExpressVPN och NordVPN. När det gäller testning levererade alla servrar utmärkta prestanda.

I själva verket fick vi fantastiska hastigheter medan vi strömmade och hänge oss åt P2P / Torrenting. Vid ytterligare grävning insåg vi att till skillnad från andra VPN-leverantörer på marknaden använder IVPN faktiskt fysiska servrar, inte de som lånats från Google. Som sådan tillåter det användare att få bättre säkerhet och integritet online. Naturligtvis kan serverbelastningen ibland bli lite irriterande att hantera!

IVPN Servers Review

IVPN Netflix Review

Med Netflix aktivt blockering av olika proxy- och VPN-tjänster, spänner underhållningsgeeks runt om i världen när det gäller hur du får åtkomst till deras favoritfilmer / TV-program. Människor är förvirrade över hur de kan förbli skyddade och anonyma när de använder Netflix med ett VPN. IVPN lyckas gärna enkelt blockera USA: s Netflix och befria er alla krångel. Följ stegen nedan för att avmarkera American Netflix via IVPN.

Steg 1: Prenumerera på en lämplig plan, spara dina referenser och ladda ner relevant app för den enhet du vill ha åtkomst till Netflix på.

Steg 2: Installera VPN-appen och ange dina IVPN-referenser för att få tillgång till leverantörerna’ kompletta funktioner och sekretessverktyg.

Steg 3: Anslut till valfri server i USA eller någon annanstans för att avblockera Netflix’s kompletta bibliotek med filmer / TV-program!

IVPN Netflix Review

IVPN Sekretess och säkerhet

IVPN-webbplatsen har ett enkelt men elegant utseende som lockar dig användare att köpa sin tjänst. Leverantören ser till att vara väldigt grundlig och omfattande när det gäller att leverera information, samtidigt som den erbjuder exceptionell integritet / säkerhet. Vi genomförde flera tester på VPN för att få reda på att det automatiskt blockerar WebRTC, IPv6, DNS och till och med Torrentläckor!

IVPN-krypteringar och protokoll

Trots att det är en dyr VPN-tjänst erbjuder IVPN endast support för OpenVPN och L2TP / IPSec-protokoll. Det finns till och med ett Multi-Hop-protokoll som leder data mellan två servrar för extra skydd. När det gäller kryptering får användarna det bästa och det bästa på marknaden just nu, AES-256-bit i kombination med RSA-4096-handskakning och HMAC SHA-1-hashverifiering.

För ökad säkerhet implementerar IVPN också Diffie-Hellman-utbytet (DHE), som fungerar med Perfect Forward Secrecy (PFS) för att tillhandahålla nya krypteringsnycklar varje timme. Detta garanterar inte bara snabb överföring av information, utan garanterar också bättre säkerhet / integritet online, särskilt om att hålla sig anonymt är din huvudsakliga premiss med IVPN.

IVPN Firewall Review

IVPN erbjuder en brandväggsfunktion, som automatiskt aktiveras vid upprättande av en VPN-anslutning. De flesta är dock inte medvetna om att du ens kan aktivera funktionen när du inte ansluter till en server. Den här integrerade brandväggsfunktionen är unik och fungerar som ett integritetsverktyg som skyddar dig mot skadliga webbplatser / annonser / popup-fönster, samtidigt som det fungerar som en Kill Switch.

IVPN WebRTC-test

Ett av de bästa sätten att testa om en VPN faktiskt erbjuder fullständig integritet / anonymitet online är att testa för eventuella läckor. Nedan genomförde vi ett WebRTC-läcktest från Browser Leaks genom att ansluta till en server i Milan, Italien. Som du kan se finns det inga tecken på några läckage i testet. VPN lyckas med att dölja din lokala IP och offentliga IP-adress, som är den för en plats i Italien (snarare än vår ursprungliga amerikanska adress).

IVPN WebRTC-test

IVPN DNS Leak Test

Användare måste se till att leverantören de väljer, erbjuder maximal integritet och anonymitet. Som sådan slutar processen för att bestämma anonymiteten hos en VPN inte bara med ett WebRTC-läcktest. BestVPN.co går den extra milen genom att även testa VPN för DNS-läckor. Om du ser resultaten nedan kommer du att märka att bara en enda DNS-server är synlig, som finns i Italien. Detta innebär att vår identitet är helt säker, eftersom det inte finns några tecken som pekar på vår officiella amerikanska plats eller DNS-adress.

IVPN DNS Leak Test

IVPN P2P / Torrenting

Enligt vår IVPN-granskning stöder leverantören P2P / Torrenting på selektiva servrar, baserade utanför USA och Storbritannien. Efter att ha pratat med supporttjänsten fick vi veta att uppströmsleverantörer i USA har hotat VPN på grund av ett stort antal DMCA-meddelanden. Allt är bra så länge du inte använder en amerikansk server för P2P / Torrenting. För läckage kan du se resultaten nedan. IVPN är fri från alla typer av torrentadressdetektering medan den är ansluten till servern i Italien!

IVPN P2P-Torrenting

Komplett sekretessanalys

För att säkerställa att resultaten vi fick för alla våra tester var korrekta, beslutade vi att göra en fullständig integritetsanalys hos leverantören med IPLeak.net. Lyckligtvis hittades inga luckor i detta test också. Standard IPv4-adressen har en plats i Italien, och till och med DNS-adressen ger inga indikationer på vad vår ursprungliga plats faktiskt är, vilket indikerar stark integritet och anonymitet!

IVPN Komplett sekretessanalys

IVPN Support Review

När det gäller att erbjuda hjälp och hjälp till kunder lyckas IVPN definitivt gå den extra milen. Leverantören erbjuder felsökning dygnet runt via sitt livechatsystem, som du kan komma åt när som helst på dygnet. Utöver detta erbjuder IVPN installationsguider för användare som kanske vill ha hjälp med att konfigurera VPN på olika plattformar / enheter och till och med routrar..

IVPN Support Review

Om det inte var tillräckligt har du sekretessguider tillgängliga, där du kan få extra kunskap om behovet av integritet / anonymitet online, tillsammans med andra funktioner / verktyg som bidrar till en bättre cloaking av identitet online. Det finns en hälsosam lista med sekretessämnen att välja mellan, och som definitivt hjälper till att placera IVPN i ett mycket mer positivt ljus, jämfört med andra leverantörer som inte fokuserar på att tillhandahålla användbart innehåll till sina användare / kunder!

ivpn nedladdning

IVPN Apps-kompatibilitet

Du kommer att vara glad att höra att IVPN erbjuder ursprungliga applikationer för alla populära plattformar / enheter. Från alla versioner av stationära plattformar som Windows, MacOS, Linux / GNU till smartphones som använder iOS / Android och grundläggande routrar till NAS, fungerar IVPN på nästan allt. Detta gör det möjligt för användare att få bättre mångsidighet för att använda VPN, vilket ger bättre integritet och anonymitet. Visserligen måste leverantören arbeta med att skapa tillägg för Opera, Mozilla Firefox och Google Chrome!

IVPN nedladdning

En av de bästa sakerna med att använda IVPN är att du enkelt kan ladda ner deras VPN-appar från olika platser. Du kan hitta appar på alla populära plattformar och deras dedikerade appbutiker. Samtidigt har du åtkomst till sidan, där du kan ladda ner filerna direkt. Besök bara https://www.ivpn.net/apps-overview för att få appen för din enhet / plattform!

IVPN Windows Review

Windows-appen har en vacker och förenklad design som tenderar att vara extremt intuitiv och användarvänlig. När du har loggat in kan du enkelt konfigurera VPN genom att slå på “ansluta” efter att du har valt en lämplig server. Användare som vill få starkare säkerhet kan till och med välja Multi-Hop-funktionen, som överför trafik genom två olika servrar för maximal anonymitet online.

IVPN Windows-klientgranskning

IVPN Android-installation

Att installera IVPN på Android-enheter kräver ingen expertkunskap. Som nämnts tidigare har du två sätt att få appar på vilken plattform som helst. Om du vill få IVPN för Android besöker du bara Google Play Store och anger IVPN i sökningen. Ladda ner / installera appen direkt. För en mer manuell metod kan du ladda ner .apk-filen för IVPN direkt från webbplatsen!

IVPN Reddit recensioner

Under omständigheter, där du måste lära dig mer om en viss produkt / tjänst eller behöver hjälp för att utföra en specifik uppgift, finns det inget bättre alternativ än att konsultera experterna på Reddit. Med individer som arbetar i olika branscher kan du alltid förvänta dig att hitta information om alla ämnen, inklusive IVPN. Även om det finns en blandad cocktail av bästa vpn reddit åsikter, kan du alltid få en bättre uppfattning om olika tjänster. Läs vad en Redditor har att säga om IVPN nedan:

Tummen upp för IVPN från vpnreviews

PIA vs. IVPN

Funktioner PIA IVPN
Prissättning (årligen) $ 40 $ 100
Länder 33 länder 35 länder
servrar 3152 Servrar 37+
protokoll OpenVPN, PPTP, L2TP / IPSec OpenVPN och L2TP / IPSec,
kryptering AES-256 bit AES-256 bitars
loggar Nej Nej
torrents & P2P tillåtet Ja Ja
Baserat i USA gibraltar
Proxy-servrar Ja Ja
Samtidiga användare 5 5
Tillagda funktioner DNS Leak Protection, DoubleVPN Service, IPV6 Leak Protection och Port Forwarding Multi-Hop, integrerad brandvägg, automatisk Kill Switch, WebRTC / DNS / IPv6 läckeskyddsfunktioner

Slutlig dom

Enligt vår IVPN-granskning lyckas leverantören definitivt göra bra och erbjuder stor integritet / anonymitet online, snabb P2P / Torrenting, omedelbar avblockering och utmärkt support. Men den höga prissättningen kan vara en avstängning, så vi föreslår att IVPN minskar kostnaderna för sin tjänst för att locka fler kunder. Annars är VPN överlag ganska solid, och vi rekommenderar det definitivt till våra läsare.

De goda

 1. Ingen loggningspolicy
 2. Multi-Hop-servrar
 3. Militärkryptering
 4. 3-dagars gratis provperiod, 7-dagars återbetalning
 5. 24/7 Live Chat Support

Det dåliga

 1. Mycket få servrar
 2. Inga webbläsarextensions

Похожие статьи

 • PandaPow VPN Review 2020

  Jurisdiktion Hong Kong Pris $ 7,00 / mo för en 1-års planserver 120+ VPN i 16 länder Loggar Butiker Anslutningsloggar Kryptering AES-256-bitars blockering...

 • Granskning av privat tunnel 2020

  Jurisdiktion USA Pris $ 3 / månad ($ 36 i årsplanen) Servrar 22 Servrar i 12 länder Loggar Håller känsliga loggar för 14 dagars kryptering...

 • Windscribe VPN Review 2020

  Jurisdiktion Kanada Pris 49 $ för en 1-årsplan Servrar 600+ Servrar i 60 länder Loggar Ja Kryptering AES-256 Bit Avblockerar Netflix Nej Torrande Ja...

 • VyprVPN Review 2020

  Jurisdiktion Schweiz (osäker) Pris $ 6,67 / månad ($ 80 för 1 år) Servrar 700 loggar Inga loggar Kryptering AES-256 Avblockerar Netflix Ja Torrent...

 • IPVanish Review 2020

  Jurisdiktion USA Pris $ 6,49 / månad Servrar 1000+ Loggar Ingen kryptering AES-256 Avblockerar Netflix Nej Spännande Ja Fungerar i Kina Ja Rekommenderas...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me