ibVPN & granskning av serverinfrastruktur

Jurisdiktion rumänien
Pris 4,95
servrar 100+
loggar Nej
kryptering AES-256
Avblockerar Netflix Ja
torrenta Ja
Fungerar i Kina
Rekommenderad  Ja
Hemsida https://www.ibvpn.com/
Kompatibilitet Windows, Android, Apple, Desktop, Chrome, Firefox

Innan vi börjar granska funktionerna i iVVPN, vill vi att de bästa VPN-läsarna ska förstå att den här recensionen är baserad på en personlig upplevelse och därför presenterar ett objektivt tag på ibVPN. Som alla andra VPN-experter, var vi tvungna att se till att tjänsterna för ibVPN testades fullt ut innan vi skrev ned denna recension.

Den viktigaste aspekten av alla snabbaste VPN-tjänster är hur robust sin serverinfrastruktur är. ibVPN har sett en anmärkningsvärd förbättring i detta avseende genom att växa från drygt 100 servrar för två år sedan till en över 180 servrar i 57 länder idag..

När vi testade dessa servrar för deras prestanda, fann vi att de flesta av dem gav höga hastigheter, en sällsynthet i VPN-domänen där throttling är vanligt, inga trafikflaskhalsar även på populära serverplatser och stöd för att avblockera populära streamingwebbplatser som Netflix och Hulu.

Vi förväntar oss sällan att leverantörer kommer att kringgå det kraftfulla VPN-förbudet på webbplatser som Netflix US och låta dess användare få fullt värde ur sitt prenumeration genom att komma åt ett mycket större innehållsbibliotek, men ibVPN förvånade oss med inte bara sina pålitliga avblockeringsfunktioner utan snabba hastigheter som gjorde HD-streaming möjligt och släpper den i den bästa VPN-tjänsten för Netflix.

Leverantören erbjuder också en SmartDNS-tjänst genom vilken du kan ställa in en VPN-liknande tjänst på dina mediastreamingsenheter som Roku och Apple TV för att avblockera geo-begränsad strömning och spelwebbplatser. Du kan också komma åt proxyservrar om du vill ansluta till en plats med en proxyservice. ibVPN gjorde stort och mycket över våra förväntningar i denna servicekvalitetskvadrant.

ibVPN’s serverantal är väl spridd över hela världen och täcker stora delar av det kontinentala USA, Europa, Austral-asiatiska regioner, Fjärran Asien och överraskande Mellanöstern, där de flesta VPN inte’till och med erbjuder en enda server.

ibVPN-server

ibVPN’s Stödda protokoll

Protokoll innehåller de viktigaste bitarna som utgör säkerhetsmekanismen för alla VPN. Även om en VPN erbjuder kryptering av militär kvalitet, kan begränsat val av protokoll avskräcka användaren från att registrera sig hos leverantören på grund av dessa säkerhets- och skyddssårbarheter.

ibVPN klarar sig ganska bra även på det här området genom att ge stöd för inte bara konventionella protokoll som OpenVPN, PPTP, L2TP, SSTP och IPSec utan också för SoftEther för att låta användaren uppleva större valmöjligheter vid val av säkerhetsnivå den behöver och balansera den med den prestanda den kräver av VPN.

Vi rekommenderar dock att du alltid använder OpenVPN som det’är det säkraste och pålitliga protokollet där ute med en utmärkt sekretesspolicy och det finns också på ibVPN om du väljer att registrera dig med tjänsten.

Kryptering och enhetskompatibilitet

Innan vi kommer till nästa punkt vill vi ställa en fråga. Om du någonsin köper en VPN-tjänst, vad skulle då vara dina primära och sekundära motiv? Med tanke på de ständigt ökande online-säkerhetsproblemen antar vi att många användare skulle välja VPN-tjänster för maximalt skydd när de surfar på internet.

När det gäller kryptering är ibVPN lika bra som alla andra VPN-tjänsteleverantörer. Det gör din onlineidentitet ofarlig och håller den säker med SSL och AES 256-bitars krypteringsstöd. ibVPN använder en av de säkraste algoritmerna, Blowfish, för att hålla ditt online-ID rent och skyddat.

För att vara rättvisa mot ibVPN är deras enhetskompatibilitet ganska anständigt och ändå finns det en viss marginal för förbättring. Du kan ställa in det på Windows, Mac, Linux, Android, iOS, Roku Streaming Player, Spelkonsoler (PlayStation och Xbox) och routrar (DD-WRT och Sabai). Skulle ha varit jättebra om BlackBerry och Kindle också nämnts, men precis som vi sa, kan ibVPN fortfarande förbättras med enhetskompatibilitetsalternativ.

ibVPN-kompatibilitet

ibVPN’s Prissättningsplaner och VPN-paket

VPN blir nu allt mer priskänsliga varor eftersom fler och fler användare börjar visa intresse för domänen men med oerhört olika krav och behov. Så en prisplanstrategi måste ge god täckning för alla sådana användarbehov genom att bygga planer som erbjuder högt värde för specifika användare till överkomliga priser.

ibVPN har tillgodogett sig exakt denna strategi genom att formulera sina prissättningsplaner enligt populära användares behov.

ibvpn-prissättning

Låta’s diskutera ibVPN’s prissättning planer i lite mer detalj här:

Paket: Ultimate VPN

Pris: $ 58,06 faktureras en gång ($ 2,42 / månad)

Detta är kanske den mest omfattande planen i listan och kan tillgodose alla typer av användares behov. Från avblockering av strömningswebbplatser till skydd av din anonymitet online och från Torrenting-support till säkerhetsfunktioner som Tor Over VPN och Double VPN, den här planen har allt som ibVPN erbjuder sina kunder.

Bortsett från detta får du tillgång till alla 180+ serverplatser, 5 samtidiga platser, Socks5 Proxies, obegränsad bandbredd tillsammans med mycket kompatibla VPN-klientappar i denna plan. Och trots alla dessa överväldigande funktioner, ibVPN’priset ligger långt under vad du betalar hos andra leverantörer för en liknande plan.

Denna plan är definitivt den bästa på listan!

Paket: Standard VPN

Pris: $ 18,48 / år faktureras en gång ($ 1,54 / månad) eller $ 2,47 på en månatlig faktureringscykel

Återigen, en mycket prisvärd plan som många integritetsförespråkare lätt har råd att låsa fast vid. Denna standard VPN-plan har 140+ länder, en enda anslutningsgräns, flera protokollsupport och dedikerade klientappar men det finns inget stöd för Torrenting och det finns inga proxyservrar. Planen kan vara ett bra alternativ för dem som söker ett grundläggande VPN-abonnemang för att skydda sin online anonymitet, men om du vill strömma eller Torrenting mycket, rekommenderar vi att du går till Ultimate Plan.

Paket: Torrent VPN

Pris: $ 36,95 / år faktureras en gång ($ 3,08 / månad) eller $ 4,95 på en månatlig faktureringscykel

Torrent fans don’t får mycket dedikerat stöd i VPN-domänen och det är en stor besvikelse eftersom de utgör några av de viktigaste intressegrupperna i VPN-sektorn. Men ibVPN erbjuder en dedikerad plan, särskilt för Torrenters som en vågig paus från konventionella branschrutiner.

Och eftersom denna plan bara är avsedd för Torrenting får du tillgång till bara 21 servrar dedikerad för Torrenting eller P2P-aktiviteter av ibVPN, tillsammans med en enda samtidig anslutning och dedikerade appar för ökad kompatibilitetsalternativ. Prisintervallet är inte så högt heller och om du går för de årliga planerna blir det allt billigare och kommer strax över $ 3 per månad.

Paket: IBDNS / SmartDNS:

Pris: $ 36,95 / år faktureras en gång ($ 3,08 / månad) eller $ 4,95 på en månatlig faktureringscykel

Mediastreamers är rasande nuförtiden när människor letar efter fler sätt på vilka de kan diversifiera de sätt på vilka de kan titta på sina favoritströmningssidor. Sådana enheter som Apple TV kan få enorma effekter på hela upplevelsen och gör dem till perfekta kandidater för sådana underhållningsorienterade aktiviteter.

ibVPN erbjuder nu en dedikerad plan precis för sådana enheter till samma prissättning som deras Torrenting-plan i en fantastisk show för att ge användaren möjlighet att öka möjligheten att bara köpa så mycket som behövs för tillfället. Du kan använda denna SmartDNS-tjänst för att avblockera mer än 300 geobegränsade kanaler över hela världen.

Så här ställer du upp ibVPN på Windows:

En av de bästa sakerna som kännetecknar ibVPN är dess otroliga detalj när det gäller att utveckla sina klientappar för att ge medfödd kompatibilitet av deras tjänster på nästan alla populära och många nischenheter.

Men eftersom Windows-klienten förmodligen är den mest använda bland de tillgängliga klienterna, måste den vara utmärkt utformad i sina UI / UX-format för att säkerställa att användare känner sig bekväma medan de interagerar med programvaran tillsammans med att ge allt fler funktioner för att underlätta användaren.

ibVPN’s Windows-klient har uppdaterats flera gånger i bästa och nuvarande ställning, det är bland de bästa VPN-klienterna för Windows som inkluderar Surfshark Windows-klient, ExpressVPN Windows App. Det beror på att det inte bara är lätt att använda utan också nu några imponerande alternativ som en dubbel VPN, Tor över VPN och till och med en Kill Switch. Klienten kan också guida dig att veta exakt vad som är “snabbaste servern” tillgängligt är just nu efter redovisning av faktorer som aktuell plats, serverbelastningar etc..

Om du också vill ladda ner och ställa in Windows-klienten, här’hur lätt processen är:

  • Köp en ibVPN-prenumeration genom att lösa på någon av de prissättningsplaner som nämns ovan
  • Få användaruppgifter som aktiverar din klient i e-postmeddelandet
  • Ladda ner Windows-klienten och låt den konfigureras på ditt system
  • Välj den “Snabbaste servern” Alternativ eller välj din egen server och klicka på Anslut
  • Njut av att strömma eller skydda din online anonymitet obefläckat genom ibVPN’s fantastisk VPN-tjänst

Kundsupport

ibVPN gör ett fantastiskt jobb när det gäller kundsupport. Det är vårt ögons äpple när det gäller att markera en VPN-tjänst. ibVPN tillhandahåller information, utbildar användarna och hjälper dem med tekniska problem i sina VPN-klienter.

Du kan kontakta ibVPN via supportbiljetter, e-post, livechatt, fjärrhjälp och få några snabbtips och lära sig en sak eller två genom att bara läsa vanliga frågor, kunskapsbas och diskussioner på forum. En sådan utmärkt kundsupport är mycket sällsynt och en glädje att använda!

ibVPN gratis prov- och betalningsalternativ

På BestVPN.co betygsätter vi de VPN-leverantörer i recensioner mycket högre som försöker ge sina användare en kostnadsfri testversion med alla åtaganden. Detta beror på att vi tror att att erbjuda en kostnadsfri prövning betyder hur säker själva leverantören har i den tjänst som den tillhandahåller och om den är villig att sätta det det ultimata användartestet eller inte.

ibVPN’Erbjudandet om en 24-timmars kostnadsfri testperiod är en av höjdpunkterna i vår granskning av den här tjänsten, eftersom det var oerhört användbart ur användarens synvinkel att fatta beslutet att gå vidare och köpa prenumerationen på tjänsten eller inte.

Bortsett från detta, om du fortfarande har problem med tjänsten, finns det alltid en 15-dagars pengarna tillbaka garanti som kan försäkra dig om att dina pengar kommer att förbli säkra hos denna trovärdiga leverantör.

Vad beträffar betalningsalternativen erbjuder ibVPN otroliga betalningsalternativ på över 50 inklusive debit- / kreditkort, Ali Pay, Yandex, banköverföring bland andra. Men närvaron av bitcoin som ett betalningsalternativ är det vi uppskattar mest eftersom det gör att användaren kan uppleva stor autonomi över att hålla sin integritet skyddad och anonym, även om han betalar för att prenumerera på en tjänst.

Slutsats

Å ena sidan var det en underbar upplevelse att använda ibVPN och granska dess funktioner i detalj, å andra sidan hittade vi några områden där vi känner att ibVPN kan arbeta med och bli en av de bästa, om inte de bästa, VPN-tjänsteleverantörerna.

Servrarna på olika kontinenter ökar dess värde och en solid Blowfish-algoritm säkerställer att ibVPN är här för att stanna kvar i VPN-industrin. Många av er kanske inte vet detta, men det är den snabbast växande VPN-tjänsten och har mer än 500 000 personer ombord som använder ibVPN’s tjänster.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me