CactusVPN Review – A Stellar Service – 4 stjärnor

Jurisdiktion Moldavien
Pris 3,25 dollar per månad
servrar 26 servrar
loggar Inga loggar
kryptering 256-bitars
Avblockerar Netflix Nej
torrenta Ja
Fungerar i Kina Nej
Rekommenderad  Ja
Hemsida https://www.cactusvpn.com/
Kompatibilitet Windows, Android, Apple, Desktop, Chrome, Firefox, FireTV

Bland de hundratals VPN som finns kan väldigt få sticker ut när det gäller att tillhandahålla inte bara en bästa VPN-tjänst utan också erbjuder en uppslukande användarupplevelse där nästan alla aspekter av tjänsten är mycket mer fantastisk än den senaste.


Vi måste erkänna att vi inte gjorde det’Jag har mycket förväntningar när vi funderade på att granska CactusVPN, men blev vi förvånade. CactusVPN är en av de mest visuellt tilltalande VPN: n som vi har stött på. Tillverkarna bakom det har definitivt ett öga för detaljer. Ingen sten lämnades omvänd, vare sig det var när man byggde webbplatsen, någon av dess VPN-funktioner, visade deras förmåga att utföra, VPN-klientappar eller någon annan aspekt av tjänsten.

Vi måste erkänna detta, vi är sålda! CactusVPN är en av de bästa tjänsterna du hittar, särskilt om du är en nybörjare som inte gör det’Jag vet mycket om VPN: er. Det finns större, mycket mer etablerade VPN-tjänster på marknaden, men få kommer nära att matcha livskraften i CactusVPN.

Så för att veta ytterligare, här är en fullfjädrad granskning av CactusVPN som innehåller kritik på sina prissättningsplaner, betalningsmetoder, webbplats UI & UX, klientappar, funktionsprestanda och mer av våra granskare.

CactusVPN-prisplaner

VPN blir allt priskänsliga råvaror i takt med att fler och fler leverantörer kommer in på marknaden, vilket ökar konkurrensen och får priserna att sjunka betydligt. Så, med så mycket konkurrens på släp, en leverantör i dag’världen måste hålla sina prissättningsplaner inom det acceptabla intervallet och låta tillräckligt med alternativ för att tillgodose så många typer av användarbehov som möjligt och CactusVPN gör just det.

CactusVPN erbjuder för närvarande fyra typer av prisplaner:

 • US VPN
 • UK VPN
 • VPN + SmartDNS
 • SmartDNS

Cactus VPN Årlig prissättning

Kaktus VPN kvartalsvis prissättning

Cactus VPN-månadsprisning

Vi måste uppskatta det faktum att CactusVPN erbjuder dedikerade amerikanska och brittiska planer för sina användare, en sällsynt syn i VPN-domänen där de flesta leverantörer fokuserar på att tillhandahålla enhetsplaner med den enda skillnaden i abonnemangets varaktighet. SmartDNS erbjuds också separat här, vilket är ett plus eftersom det har ökat försäljningen av nischapparater som mediastreamers under de senaste åren.

En dedikerad SmartDNS-plan skulle passa perfekt för sådana kunder med unika krav som de nu skulle göra’tvingas köpa en VPN-anslutning som inte har någon nytta för dem bara för att de vill ha åtkomst till leverantören’s SmartDNS-funktion.

Dessutom erbjuds dessa planer i månads-, kvartals- och årsabonnemang. Låta’granskar var och en separat:

US VPN:

 • Månadsabonnemang: $ 4,99 / månad faktureras en gång
 • Kvartalsabonnemang: $ 12.99 faktureras en gång ($ 4.33 / månad)
 • Årsabonnemang: $ 38.99 faktureras en gång ($ 3,24 / månad)

Denna plan inkluderar åtkomst till 4 USA-baserade servrar och alla andra funktioner som erbjuds av CactusVPN förutom för P2P-delning och SmartDNS-tjänst. CactusVPN’s prissättningsplaner för denna tjänst är inte så illa om du ser fram emot att blockera geo-begränsade amerikanska webbplatser som Netflix genom denna plan. Årsplanen gör mycket bra men vi tror att denna kvartalsplan måste sänkas till minst 10 $ faktureras en gång om leverantören vill göra den mer tilltalande.

UK VPN

 • Månadsabonnemang: $ 4,99 / månad faktureras en gång
 • Kvartalsabonnemang: $ 12.99 faktureras en gång ($ 4.33 / månad)
 • Årsabonnemang: $ 38.99 faktureras en gång ($ 3,24 / månad)

Med exakt identisk prissättning till den amerikanska VPN-planen förblir vår dom för den brittiska prissättningsplanen densamma som för den amerikanska VPN-planen. Priset på kvartalsplanen måste sänkas lite mer precis som för den amerikanska VPN-planen. Du erbjuds 4 brittiska servrar och tillgång till alla andra premiumfunktioner i denna plan.

VPN + Smart DNS-plan

 • Månadsabonnemang: $ 6,99 / månad faktureras en gång
 • Kvartalsabonnemang: $ 17.99 faktureras en gång ($ 5,99 / månad)
 • Årsabonnemang: $ 54,99 faktureras en gång ($ 4,58 / månad)

Denna plan är bland de mest omfattande bland alla planer som erbjuds. VPN + Smart DNS-planen innehåller tillgång till alla sina premiumfunktioner samt den fullständiga serverlistan som består av totalt 23 servrar. SmartDNS-tjänst ingår också i denna plan, vilket gör den här planen bäst för de användare som har VPN-behov på olika enheter inklusive mediastreamers.

När det gäller priserna på denna plan är det månatliga prenumerationspriset på $ 6,99 ganska lågt jämfört med andra mer etablerade leverantörer som erbjuder sina månatliga planer i intervallet mellan 8-10 dollar. När det gäller kvartals- och årsabonnemangsplanerna är det inte mycket av en stor prisskillnad mellan dem, vilket är en stor faktor eftersom det gör att användaren kan välja den kortsiktiga kvartalsplanen utan att orsaka honom / henne för mycket av besvär.

SmartDNS-plan:

 • Månadsabonnemang: $ 4,99 / månad faktureras en gång
 • Kvartalsabonnemang: $ 12.99 faktureras en gång ($ 4.33 / månad)
 • Årsabonnemang: $ 38.99 faktureras en gång ($ 3,24 / månad)

Medan vi gillar de andra planerna, tror vi att priserna för SmartDNS-planerna är lite för höga, särskilt för kvartalsplanen. Om CactusVPN inte erbjuder någon annan sak utom en SmartDNS-tjänst i denna plan, måste den sätta ned sina priser för att få denna plan att se lite mer tilltalande ut. Fortfarande ett bra initiativ som vi uppskattar mycket!

CactusVPN betalningsmetoder:

Att ha massor av betalningsmetoder underlättar slutanvändaren eftersom det ökar flexibiliteten jämfört med de val som användaren har på det sätt som den vill betala för en prisplan. CactusVPN erbjuder en stor repertoar av betalningsalternativ som inkluderar följande:

 • PayPal
 • Kredit / Betalkort
 • Bitcoins och Altcoins
 • Qiwi
 • WebMoney
 • Boleto Bancario
 • Yandex pengar
 • Alipay

Cactus VPN-betalningsmetoder

Listan innehåller i stort sett alla populära alternativ som dagens användare kräver av en VPN-leverantör. Vi gillar hur CactusVPN erbjuder Bitcoin som ett betalningsalternativ eftersom det låter användaren utöva kontroll över sin integritet samtidigt som han betalar.

CactusVPN Free Trial Review

En kostnadsfri testversion blir snabbt en sällsynthet i VPN-domänen med många leverantörer som återgår till den gamla skolan för att inte erbjuda användaren chansen att använda en produkt innan den har betalat i sin helhet för en prisplan. Detta tillvägagångssätt kan stänga av många användare och även om det inte är det, finns det en stor chans att användaren, efter att ha haft några dåliga erfarenheter av din tjänst, skadar din tjänst över hela internet med så vildhet att din tjänst tar en stor hit i villkoren för dess varumärkesimage på marknaden.

Gratis försök med nollåtaganden är de bästa bufferten som VPN kan ha mot detta problem, eftersom de tillåter användaren att testa tjänsten fullt ut och vara nöjd innan den går vidare för att köpa en prisplan. Med en gratis provperiod, även om en användare inte är nöjd, allt han / hon kommer att göra är att inte gå till köpet. Ingen stor skada på märkesbilden har gjorts.

CactusVPN erbjuder för närvarande en Free Trial-plan som talar volymer om det förtroende som leverantören har i sin produkt, en uppfattning som ökar användarnas förtroende.

Cactus VPN Free Trial

Vi testade Free Trial-tjänsten av CactusVPN och tog vårt beslut att genomföra en fullständig översyn av denna tjänst efteråt. Mer än hälften av prestandafunktionerna som vi kritiserade i den här recensionen testades under den kostnadsfria testversionen eftersom det inte var någon större skillnad i hur tjänsten utförde i sina gratis och betalda versioner.

Gratis 24-timmarsversion

Det enda som vi vill att CactusVPN ska ändra är varaktigheten för den kostnadsfria rättegången, eftersom den nu är begränsad till en 24-timmarsperiod, som är ganska låg. Vi rekommenderar CactusVPN att öka denna period till minst 72 timmar precis som NordVPN.

CactusVPN erbjuder också en 7-dagars testversion av sin SmartDNS-tjänst, så att den till och med kan följa sina egna policyer och replikera den i VPN-kostnadsfria testversionen.

Gratis 7-dagarsversion av SmartDNS

Men CactusVPN erbjuder också en 30 dagars återbetalningspolicy så att vi kan bedöma dess kostnadsfria prövningspolicyer är extremt konsumentvänliga.

CactusVPN Apps Compatibility Review:

Denna leverantör tar igen kakan i den här funktionen eftersom den erbjuder dedikerade klientappar för följande operativsystem och enheter:

 1. Windows
 2. Mac
 3. iOS
 4. Android
 5. Android TV
 6. FireTV

Medan nästan alla andra leverantörer nu erbjuder klientappar för Windows, Mac, iOS och Android, är dedikerade appar för Android TV och FireTV inte så vanligt. Detta beror på att de är ganska nischade enheter så att bygga en klientapp för dem kräver mycket ansträngning och framför allt ett åtagande att driva en bättre användarupplevelse. CactusVPN har gått den extra milen när det gäller att säkerställa att det har mer än bara de grundläggande klient-apperbjudandena i sin repertoar så att det gör ett högt betyg för detta i vår recension.

CactusVPN-appar

Vi skulle verkligen vilja se att denna leverantör lägger till webbläsarförlängningar i sin repertoar och ökar mängden dedicerat support som det för närvarande ger användare ännu mer.

CactusVPN-servergranskning

En plats där vi tror att det finns ett stort utrymme för förbättring av CactusVPN’s annars är stjärntjänsten dess serverantal. För närvarande erbjuder 23 VPN-servrar på 17 platser i ett nätverk spridda över 14 länder, CactusVPN måste förbättra sitt tal om det för att konkurrera med de större VPN: erna på marknaden vars server räknas ibland antalet i tusentals som ExpressVPN och PureVPN.

CactusVPN-serverplatser

Inte att dess servrar inte’t fungerar bra, de är utmärkta i alla mätvärden. Överraskande nog var inte en av dem överfulla under våra tester och hastigheterna var också stora.

När vi anslöt till servern i Sydney, Australien från USA på en 50 Mbps-anslutning, fick vi dessa resultat från våra hastighetstester:

CactusVPN hastighetstest

Nedladdningshastigheten visade en minskning på nästan 27% medan uppladdningshastigheterna var anmärkningsvärda klockning på 41,7 Mbps, inte dåligt för en VPN-aktiverad internetanslutning.

Servrarna lyckades också blockera geo-begränsat innehåll på webbplatser som Netflix US.

Du kan se sci-fi-filmen Ex-Machina i resultaten, som inte är tillgänglig i andra länder än USA. Och om en VPN i att blockera Netflix USA, måste det vara bra, eftersom det inte bara kringgår geo-restriktionerna på webbplatsen, utan också lyckas komma runt VPN-förbudet på webbplatsen, vilket är en otrolig prestation som inte ens några Topp-VPN: er kan matcha.

CactusVPN Review - A Stellar Service - 4 stjärnor

Men en sak som vi aldrig skulle uppskatta med CactusVPN är dess inneboende ärlighet är att låta användaren veta statusen för VPN just nu.

När vi loggade in på klientområdet på webbplatsen såg vi en anteckning som heter “Servicestatus” meddelar oss att BBC iPlayer för närvarande inte kan blockeras genom CactusVPN. Detta är inte bara sällsynt, utan ett unikt drag som skiljer CactusVPN från andra VPN på marknaden, som ständigt fortsätter att marknadsföra ett visst drag även om de inte kan göra det..

Även om BBC iPlayer inte gör det’t arbetar med CactusVPN för tillfället, vi kommer inte att betygsätta det för om en leverantör är ärlig med sina användare, kommer den inte att låta dem gå ner och arbeta för att få tjänsten tillbaka och kör så snart som möjligt.

CactusVPN Review - A Stellar Service - 4 stjärnor

Webbplatsens UI och UX

Få VPN: er har så uppmärksamhet på detaljer när det gäller att bygga en webbplats som’är inte bara interaktiv utan också informativ om alla aspekter av tjänsten som CactusVPN.

Som framgick av hur prissättningsplanerna utformades, servrarna visades och sidan som visade de geobegränsade webbplatserna som CactusVPN kan avblockera skapades, CactusVPN har satt ett riktmärke för hur en VPN-webbplats ska vara en perfekt blandning mellan att vara fängslande men berätta allt.

CactusVPN Review - A Stellar Service - 4 stjärnor

CactusVPN-säkerhet och Live Chat-funktion

På grund av den plötsliga ökningen av VPN-programvarans popularitet tillsammans med ökad medvetenhet om hur viktig information är och hur den kan användas för olyckliga ändamål, hoppade många tvivelaktiga tjänster ut på marknaden och försökte använda sin VPN-tjänst som en fasad för samla in användardata via mediet för sina klientappar. Denna information skickas sedan till annonsörer och fullbordar hela den onda cirkeln.

Ett stort sätt att ta reda på om en VPN hänger sig åt detta eller inte är att läsa sin sekretesspolicy, som specifikt nämner om hur den loggar användardata. Dessa policydokument kan vara en tråkig läsning men att gå igenom dem är avgörande för att förstå ett VPN’s policy genom våra uppgifter.

CactusVPN loggar policy

Men CactusVPN gör det inte’t njut av någon sådan tvivelaktig verksamhet och den integritetspolicy nämner det ganska tydligt att de inte’t logga in någon form av användardata, inte ens för den mängd bandbredd som konsumeras eller användarsessionstiden. Det är lika rena som de kommer, så därför kan det vara tillförlitligt.

Det erbjuder också flera protokollstöd inklusive OpenVPN, IKEv2, PPTP, L2TP / IPsec, SSTP och SoftEther, så alternativen för säkerhet och skydd av din anonymitet är ganska robusta på CactusVPN.

Kommer till supportfunktionaliteter, CactusVPN’s live chat supportfunktion var mycket lyhörda för att lösa eller svara på de frågor vi ställt till dess supportagent.

CactusVPN Live Chat Support

Det har också ett alternativ att höja en biljett om du har ett mer komplicerat problem som kräver teknisk felsökning av en expert.

Slutsats

Vår slutliga dom är mycket för CactusVPN eftersom den erbjuder en omfattande, väl avrundad VPN-tjänst som stod fast mot några ganska starka tester av vår. Det har vissa glitches, men de är ganska små och kan strykas ut ganska enkelt.

CactusVPN får 4 stjärnor från vårt slut som en starkt rekommenderad tjänst som användare med alla typer av behov definitivt kan dra nytta av. Från säkerhet till avblockering av webbplats kan denna VPN lösa alla dina datasekretess- och internetfrihetsproblem! Prova och låt oss veta hur din upplevelse var i kommentarerna nedan!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me