12VPN Review

Jurisdiktion Hong Kong
Pris 5,99
servrar 25
loggar Nej
kryptering AES 256, OpenVPN, SSTP, IKEv2, IPSec och PPTP
Avblockerar Netflix Nej
torrenta Nej
Fungerar i Kina Ja
Rekommenderad  Ja
Hemsida 12vpn.net
Kompatibilitet

Med ett ganska ironiskt namn för en VPN-tjänst är 12VPN en leverantör som inte har’Jag har hittills fått en rättvis andel av recensioner.

den’är en liten tjänst, baserad i Hong Kong och är verkligen inte som dina genomsnittliga bästa VPN-leverantörer. Men små gör inte’Det motsvarar inte att det är dåligt alls, eftersom ibland även de mest otydliga tjänsterna kan komma att bli en överraskning för dig genom ren prestanda och avsikter att garantera användarnas integritet online.

Och det’s Jag gick ner för att analysera tjänsten och dess olika aspekter för att informera användare om vad de förväntar sig exakt från denna leverantör.

12VPN Review

Så här är min omfattande granskning av 12VPN med detaljerade kriterier på priser, appar, säkerhet och mer av BestVPN.co!

12VPN Security Review

Först måste en VPN säkerställa integritet till varje pris och den kan aldrig låta användaren’s vakt ner. Och trots introduktionen av prickiga funktioner och funktionaliteter är säkerheten fortfarande den viktigaste linsen genom vilken en VPN bedöms.

12vpn säkerhetsfunktioner

12VPN erbjuder branschstandard AES 256-kryptering av militär kvalitet och stöder också stora protokoll som OpenVPN, SSTP, IKEv2, IPSec och PPTP, vilket definitivt är ett robust säkerhetspaket.

Trots dessa säkerhetserbjudanden, 12VPN’loggarpolitiken påträffades av dess frånvaro. Leverantören nämner inte det på hela webbplatsen, som är bisar som VPN’s öppenhet om sin loggningspolitik är avgörande för att ge den en passande säkerhetsmässig.

Om det inte finns någon loggningspolicy på webbplatsen kan jag inte ge den en fullständig säkerhetsgradering. Period.

12VPN’s Granskning av serverinfrastruktur

Denna leverantör erbjuder ett mycket begränsat serverprogram med endast 14 platser inklusive länder som USA, Storbritannien, Kanada, Japan, Singapore, Spanien, Frankrike, Nederländerna, Schweiz, Israel, Hong Kong, Sverige, Turkiet och Tyskland. Men jämfört med PureVPN-servrar eller Surfshak VPN-servrar är detta ganska lågt, eftersom de erbjuder mer än 500 servrar i 100+ regioner.

12VPN är ganska fokuserad på att betjäna kinesiska kunder, vilket är bra eftersom det inte finns många VPN som inte fokuserar på marknaden men som faktiskt tillhandahåller exemplifierande funktioner för det.

Dess servrar i länder som Japan och Hong Kong signalerar att 12VPN avser att erbjuda kinesiska kunder med snabbare hastigheter på grund av närmare servernärhet.

De andra serverplatserna är konventionella, dvs fokuseras mestadels på Nordamerika och Europa. En stor överraskning här var att 12VPN erbjuder Turkiet som en serverplats som kan göra det möjligt för Mellanösterns kunder att få en bättre upplevelse. Denna server kommer också att underlätta användare från Östeuropa eftersom Turkiet är närmare sådana länder.

12vpn serverplatser

En stor besvikelse här var att 12VPN inte var den bästa VPN för Netflix USA med VPN som bara genomgick bara två gånger i 23 försök, vilket inte är enligt standarder.

12VPN’s Prissättningsgranskning

Denna leverantör erbjuder i allmänhet tre typer av planer och deras detaljer är följande:

 • Månadsplan: $ 10.99 / månad
 • Halvårsplan: $ 8,99 / månad ($ 53,95 faktureras en gång)
 • Årsplan: $ 5,99 / månad ($ 71,88 faktureras en gång)

12vpn Prissättningsplaner

Enligt min branscherfaring är prissättningen på 12VPN en smula för dyr jämfört med de funktioner och funktioner som den erbjuder. Priserna för månatliga och halvårsavtal är nästan jämförbara med ExpressVPN, som kanske är det bästa i branschen för tillfället.

Du kan inte ta ut priser så högt som branschledaren när din tjänst är mycket mindre jämfört med den. VPN är inte’t dåligt alls, vad’Det är inte bra, inte ens för leverantören själv, är prissättningen. Den bästa planen är den årliga affären och uppgår till $ 5,99 / månad, vilket kan vara acceptabelt, men om en användare kan få ett NordVPN-abonnemang för ett liknande belopp varför skulle det gå för 12VPN? Bara inte’Det är meningsfullt.

Jag skulle rekommendera 12VPN att få sina priser med minst $ 1,5 för varje plan’s månatliga priser om det vill göra sitt märke mycket mer tilltalande för potentiella kunder.

12VPN erbjuder dig en 14-dagars pengarna tillbaka-garanti, så du kan säkert vara inriktad på tjänsten för att prova det själv, utan att förlora chansen att få tillbaka dina pengar om du bara inte’t gillar det.

Viktiga betalningsmetoder inkluderar betalkort, kreditkort, PayPal, UnionPay och Bitcoin (för anonyma användare). Alternativen verkar begränsade men det erbjuder också en dedicerad kinesisk betalningsmetod för kinesiska användare, och därigenom får några viktiga poäng för en så stor användarorienterad funktion.

12VPN-klientappar

Idag’i världen måste en VPN erbjuda flera klientappar om den vill tillgodose en bredare publik och det’s eftersom moderna användare kan använda alla typer av enheter som de behöver säkerhet på.

12VPN erbjuder bara det grundläggande klientapp-paketet med bara Windows. Mac-, iOS- och Android-app tillgänglig utöver webbläsarförlängningen för Mozilla och Chrome.

12vpn-klientappar

Jag kontrollerade Windows-klientappen och jag måste säga att det här är en del där andra leverantörer har mycket att lära av 12VPN.

En enkel, lätt att navigera med VPN-klient som inte är blixtsnabb och som lindrar genom varje aktivitet, allt från serverväxling till funktionsväxling. Ja, stora leverantörer erbjuder flashiga instrumentpaneler för sina VPN-klienter men de är för röriga för en nybörjare och nybörjare för att förstå.

Inga större DNS-läckor rapporterades från den Windows-klientapp-anslutna anslutningen.

Efter att ha granskat de viktigaste aspekterna av tjänsten, måste jag ange nackdelarna, dvs problemen med tjänsten som måste strykas ut så snart som möjligt, för att förbättra prestandan för tjänsten:

Fördelar

 • Nu, låt’s titta på positiva:
 • Det var nästan noll uppdelningar under den 35-timmars testkörningen för denna VPN, vilket är förvånande
 • Klientappen är lätt och lyhörd
 • Socks5 Proxy är tillgängligt för Streaming-entusiaster
 • Shadowsocks är tillgängliga, vilket gör tjänsten bättre skicklig till sprängning genom Chines Firewall

Nackdelar

 • Hastigheter är acceptabla men inte flammande snabbt, vilket gör nedladdning och strömning ett problem ibland
 • Webbplatsen är för klumpligt sammansatt, vilket gör det svårt för användare att navigera igenom den.
 • Loggarpolicyn nämns inte alls någonstans
 • Ingen Kill-omkopplare tillgänglig därmed riskerar användarna i händelse av serviceuppdelning
 • Netflix-stöd är ett problem och inte’t pålitlig
 • Leverantören är fortfarande fast på e-postsupport som det primära läget för korrespondens med användarfrågor. En livechattfunktion skulle vara mer uppmärksam.

Slutsats

12VPN är inte en stor tjänst som du kanske har bedömt nu och den har till och med några stora brister, dock var dess säkerhetsfunktioner högst upp, dvs. inga nedbrytningar, inga DNS-läckor, inga IPV6-läckor bland andra. Dessutom är tjänsten ett av de mest lämpliga alternativen för kinesiska VPN-användare.

Jag skulle rekommendera 12VPN att fokusera på förbättringarna eftersom det finns en enorm potential att vara där med de allra bästa under de kommande 3-4 åren.

Похожие статьи

 • IVPN granskning 2020

  Jurisdiktion Gibraltar Pris 8.33 Servrar 3152 Loggar Nej Kryptering AES-256 Avblockerar Netflix Ja Torrande Ja Fungerar i Kina Ja Rekommenderas Ja Webbplats...

 • AirVPN Review 2019

  AirVPN har kanske den mest krympande värdiga taggen i hela VPN-branschen. Den definierar tjänsten genom dessa ord “Luften för att andas det verkliga...

 • Anonine VPN Review

  Jurisdiktion Seychellerna Pris $ 3,99 / månad (1 års plan) Servrar 150+ i 32 länder Loggar Nej Kryptering AES-256 Avblockerar Netflix Ja Torrande Ja Fungerar...

 • Granskning av privat tunnel 2020

  Jurisdiktion USA Pris $ 3 / månad ($ 36 i årsplanen) Servrar 22 Servrar i 12 länder Loggar Håller känsliga loggar för 14 dagars kryptering...

 • VPNBaron Review 2019

  Jurisdiktion Rumänien Pris $ 5.54 Servrar 13 loggar Inga loggar Kryptering OpenVPN / L2TPIKEv2 Avblockerar Netflix Ja Torrande Ja Fungerar i Kina Nej Rekommenderas...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me