Vodnik za povezavo z VPN 2020 – mora biti prebran za nove uporabnike na Japonskem

Tisti, ki živijo na Japonskem, dobro vedo, da se država zavzema za svobodo govora in tiska, kar sega tudi v izražanje in govor na internetu. Vendar pa se je v zadnjih nekaj letih povečalo geo-omejitev in ukrepanje proti dostopu do avtorsko zaščitenega gradiva, kar je zahtevalo uporabo Best VPN, da bi se izognili pravnim bremenitvam lokalnih ponudnikov internetnih storitev. Torej, brez dodatnih previdov, preberite ta Vodnik za povezavo VPN za Japonsko.

Preberite: Expressvpn Apple TV Delovni priročnik

Vodnik za povezavo VPN 2020

 1. Kaj je VPN povezava
 2. Kako deluje povezava VPN?
 3. Zakaj bi morali uporabljati VPN povezavo na Japonskem?
 4. Mehanizem / funkcije povezave VPN za iskanje interneta
 5. Najboljše aplikacije za povezovanje z VPN
 6. Ali je dostop na internet na Japonskem varen z uporabo povezave VPN?
 7. Kako namestiti VPN povezavo servisnih paketov Windows 10 OS / 7
 8. Navodila za namestitev povezave iPhone VPN
 9. Kako nastaviti povezavo Android VPN?
 10. VPN Povezava Brezplačne aplikacije
 11. Odjemalec pametnih telefonov s povezavo VPN
 12. VPN Povezava generacij Mac / iPhone / iPad
 13. Način povezave Amazon Fire TV / Firestick VPN

Kaj je VPN povezava

Virtualno zasebno omrežje je skrajšano kot “VPN” je omrežna tehnologija, ki jo uporabljajo vladne agencije in običajni državljani za spodbujanje varnega dostopa do interneta. Ustvari zaščiteno pot za vaš internet, šifrira vse poslane in prejete podatke.

Kaj je VPN povezava

Kako deluje povezava VPN?

VPN-ji običajno prekrijejo vašo spletno prisotnost tako, da spremenijo svoj IP naslov modem in videti, kot da se nahajate v drugi državi. Hkrati vam omogočajo, da ustvarite “zasebno” omrežje, dostopno samo vam, zato se večinoma uporablja v velikih korporacijah in podjetjih.

Kako deluje povezava VPN?

Zakaj bi morali uporabljati VPN povezavo na Japonskem?

Ko se naučite, da je pretakanje / nalaganje avtorsko zaščitenega gradiva kaznivo dejanje, vam lahko pripeti zagroženo globo, DVOETNICO JAIL SENTENCE ali celo BOLJ - stvari postanejo zelo naporne. Japonska vlada kot del zakona o spremljanju računalniških omrežij iz leta 2012 celo spremlja vse uporabnike, kar ponovno poudarja, kako pomembna je uporaba VPN na Japonskem.

Zakaj bi morali uporabljati VPN povezavo na Japonskem?

Mehanizem / funkcije povezave VPN za iskanje interneta

 1. Napredne funkcije - Zanesljive VPN storitve bi morale nuditi napredne funkcije, kot so zaščita pred uhajanjem DNS / IPv6, DoubleVPN, SOCKS5 proxy, split tunneling, NAT požarni zid in samodejno stikalo Kill.
 2. Podpora protokolov - Najboljše storitve VPN ne bodo nikoli varčevale z zagotavljanjem dobre podpore protokolom. Izberite storitev, ki odobri možnost povezovanja z OpenVPN, IKEv2, SSTP, L2TP / IPSec in PPTP.
 3. Politika beleženja - Zadnja stvar, ki jo potrebujete, je plačilo za VPN, ki beleži podatke o vaši povezavi / seji ali noče razkriti podrobnosti o tem, kako dolgo se podatki uporabljajo pred izbrisom. Vedno poiščite ponudnika s potrjenim / preverjenim pravilnikom o beleženju ničel.
 4. Pušenje pasovne širine - VPN-ji omogočajo uporabnikom, da obidejo geo-omejitve za pretakanje vsebine v spletu, naloži hudournike, ali igrajo igre. Bodite pozorni na ponudnike, ki nalagajo ustavljanje pasovne širine.
 5. Sočasne povezave - Najboljši VPN-ji ne omogočajo samo dostopa do ene same naprave, ampak ponujajo tudi možnost vzpostavljanja povezav na več napravah hkrati.
 6. Razpoložljivost strežnika - Izberite ponudnika, ki vam omogoča dostop do ogromne baze strežnikov po državah po vsem svetu. Ne sprejemajte ponudnikov, ki za povezljivost ponujajo le 5/6 lokacij.

Najboljše aplikacije za povezovanje z VPN

Spodaj so trije najboljši ponudniki VPN, ki jih po vsem svetu slovijo po neverjetnih zmogljivostih, naprednih funkcijah, strežniku’s razpoložljivost, podporni sistem in splošno zanesljivost, ki jo zagotovo morate poskusiti!

Najboljše aplikacije za povezovanje z VPN v letu 2018

ExpressVPN - Editor`s VPN Connection Choice na Japonskem

ExpressVPN je priljubljen dodatek na trgu VPN-jev. Sedež je na Britanskih Deviških otokih in ponuja neprimerljivo zasebnost in anonimnost, ponaša pa se s politiko brez zapisov, ki je turške oblasti pretresla celo. Mesečne cene se začnejo pri 12,95 USD, v 94 državah po vsem svetu pa imate 2 000+ VPN strežnikov. Značilnosti vključujejo stikalo za ubijanje, deljeno tuneliranje, podporo za več platform in podporo 24/7 klepetanja v živo.

ExpressVPN povezava

Prednosti

 1. Hkrati se povežite s tremi napravami
 2. 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja
 3. 24/7 podpora v živo
 4. Samodejno stikalo za ubijanje
 5. Brez pravilnika o beleženju

Slabosti

 1. Nekoliko drago - vendar vredno!

Napolnjen

Ustanovljen je bil leta 2013 in se nahaja v Gibraltarju, Buffered VPN je storitev, namenjena zasebnosti. Gibraltar je zunaj dosega sedeža vladne zveze Združenega kraljestva (GCHQ) in Agencije za nacionalno varnost (NSA). Ponuja neprekosljive zmogljivosti za prenos BitTorrent, hkrati pa omogoča povezavo s 5 napravami hkrati. Druge funkcije vključujejo 30-dnevna vračila, neomejeno pasovno širino in 24/7 klepet v živo.

V paketu vpn povezava

Prednosti

 1. S sedežem v Gibraltarju
 2. Odklene Netflix US
 3. Strežniki v 39 državah
 4. Dobra zasebnost - brez dnevnikov uporabe
 5. 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja

Slabosti

 1. Draga - Izklicna cena pri 12,99 USD!

VyprVPN

VyprVPN, ki ga je ustvaril Golden Frog, uporablja impresivne tehnologije, kot je Chameleon, ki se bori proti blokiranju in ustavljanju VPN, kar ga loči od konkurence. Za povezljivost vam VyprVPN omogoča dostop do ogromnega seznama od 700 strežnikov, razporejenih po 70 državah. Funkcije vključujejo VyprDNS, več protokolov za šifriranje, NAT požarni zid in izvorne aplikacije za vse platforme.

Povezava VyprVPN

Prednosti

 1. Strežniki v 70 državah po vsem svetu
 2. NAT požarni zid in VyprDNS
 3. Povezava s 3 napravami
 4. 200.000+ IP naslovov
 5. Netflix dostopno za ZDA

Slabosti

 1. Hrani povezave 30 dni

Ali je dostop na internet na Japonskem varen z uporabo povezave VPN?

Japonska v primerjavi z drugimi državami zagotavlja večjo svobodo interneta, vendar še vedno obstajajo situacije, ko potrebujete večjo stopnjo anonimnosti. Obstaja nekaj pomislekov glede države, ki podatke pošilja državam Pet oči. Edini način, da kadar koli zaščitite svojo spletno identiteto, je uporaba povezave VPN, ki je v državi popolnoma zakonita za uporabo v primerjavi z lokalitetama, kot sta Kitajska in Rusija - kjer so VPN prepovedani.

Kako namestiti VPN povezavo servisnih paketov Windows 10 OS / 7

 1. Kliknite na “Omrežje” v opravilni vrstici Windows in pojdite na “Omrežne nastavitve”.Ali je dostop na internet na Japonskem varen z uporabo povezave VPN
 2. Izberite “VPN” pod “Omrežje & Internet” in nato kliknite na “Dodajte VPN povezavo”.Kako namestiti VPN povezavo servisnih paketov Windows 10 OS / 7
 3. Izberemo uporabo konfiguracije PPTP z uporabo konfiguracij spletnega mesta freevpnaccess.com.dodajte vpn povezavo v operacijskem sistemu Windows
 4. Izpolnite vse informacije in pritisnite na “Gumb za shranjevanje”. Vrnite se na prejšnji meni in kliknite na gumb za povezavo, da uživate v uporabi VPN prek PPTP metode.z uporabo povezave VPN prek metode PPTP v oknih

Navodila za namestitev povezave iPhone VPN

 1. Odprite vaš iPhone v Nastavitve.iPhone-VPN-povezava-namestitev-vodnik
 2. Zdaj boste videli seznam možnosti konfiguracije. Izberite “Splošno”.Kako nastaviti povezavo Android VPN
 3. Tapnite na “VPN”.VPN Povezava Brezplačne aplikacije
 4. Tapnite naprej “Dodaj konfiguracijo VPN” za začetek nastavitve PPTP.Odjemalec pametnih telefonov s povezavo VPN
 5. Na strani izberite PPTP “Dodaj konfiguracijo” plošči in nato vnesti nastavitve na spletnem mestu freevpnaccess.com.VPN Povezava Mac iPhone generacije iPad
 6. Kliknite naprej “Shrani”, in vrnitev v meni VPN.
 7. Turn VPN “ON”.Način povezovanja z VPN Amazon Fire TV Firestick
 8. Logotip VPN se bo zdaj pojavil v zgornjem desnem kotu vašega iPhone-a!Namestitev povezave iPhone VPN

Kako nastaviti povezavo Android VPN?

Kar zadeva vzpostavitev povezave VPN, imate dve možnosti: naložite namenskega odjemalca za platformo pri katerem koli od zgornjih ponudnikov ali uporabite ročni način OpenVPN.

Metoda aplikacije

 1. Prijavite se za katerega koli zgoraj navedenega ponudnika, tako da obiščete njegovo glavno spletno mesto in prenesete aplikacijo Android.
 2. Odprite aplikacijo in vnesite svoje poverilnice, tj. Uporabniško ime in geslo
 3. Povežite se s katerim koli strežnikom po vaši izbiri. Uživajte v uporabi VPN!

Nastavitev PPTP

 1. Pojdite na nastavitve > Več > VPN
 2. Tapnite ikono (+) in pozvani boste s podrobnostmi o namestitvi, ki jih morate izpolniti
 3. Poimenujte povezavo, v oknu izberite PPTP “Vtipkajte” meni
 4. Vnesite strežnik VPN in prijavite podatke svojega ponudnika
 5. Shranite omrežje, vnesite poverilnice in pritisnite “Povežite se”

VPN Povezava Brezplačne aplikacije

Do brezplačnih in zaupanja vrednih VPN aplikacij je zelo težko priti in na tej domeni je veliko prevara, saj mnogi dvomljivi operaterji uporabljajo fasado za zagotavljanje brezplačne storitve VPN, da bi zagrešili najrazličnejše kršitve zasebnosti. Da se prepričate, da ne sodite med njihove trike, preizkusite te Top 3 Free VPN ponudnike:

 1. Ščit omrežne točke
 2. TunnelBear
 3. ZoogVPN

Odjemalec pametnih telefonov s povezavo VPN

Z nastavitvijo VPN prek odjemalca OpenVPN lahko opravite v manj kot 5 minutah na dovolj dobri internetni povezavi. Pustiti’vas bomo vodili po korakih:

Metoda OpenVPN

 1. Pojdite v trgovino Google Play in prenesite / namestite OpenVPN Connect.
 2. Ko je nameščena, tukaj prenesite konfiguracijske datoteke .ovpn.
 3. Kliknite na “uvoz” in poiščite preneseno datoteko .ovpn.
 4. Izberite datoteko in kliknite “Datoteka konfigurira branje” zaprete pogovorno okno za uvoz.
 5. Kliknite na želeni strežnik in vnesite uporabniško ime / geslo.
 6. Preverite “Vlogi zaupam” polje in kliknite na “v redu”.

VPN Povezava generacij Mac / iPhone / iPad

Tu je opisano, kako lahko z namensko aplikacijo z namensko aplikacijo konfigurirate povezavo VPN na vašem Macu. Za referenco za aplikacijo uporabljamo ExpressVPN:

 1. Pojdite na ExpressVPN.com in pojdite na razdelek z izdelki.
 2. Kliknite na “Mac” > Prenos aplikacije.
 3. Ko je nameščen VPN, vnesite uporabniške podatke.
 4. Izberite strežnik glede na vaše želje in kliknite na “Povežite se”.

Način povezave Amazon Fire TV / Firestick VPN

Za navodila za namestitev bomo uporabili ExpressVPN’s FireTV aplikacija kot referenca. Pustiti’s postopkom nastavitve aplikacije VPN na vaši napravi FireTV:

 1. V napravi FireTV odprite iskalno vrstico, vnesite “ExpressVPN”, in prenesite aplikacijo.
 2. Prijavite se v aplikacijo z uporabniškim imenom in geslom ExpressVPN.
 3. Klikni “v redu” da lahko ExpressVPN omogoči povezavo z zahtevami za povezavo.
 4. Klikni “Moč” gumb, da vklopite povezavo ali izberete določeno lokacijo strežnika in nato vklopite VPN.

Zavijanje stvari

Verjamemo, da se naš celovit vodnik zgoraj izkaže za veliko pomoč tistim, ki se nahajajo na Japonskem. Naša politika je, da svojim uporabnikom na vsak način pomagamo in jih vodimo do najboljših možnosti zasebnosti, ki so na voljo na trgu v tem trenutku.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me