Obhodi bloke VPN z uporabo moči zasenčenja

Internetni sovražniki, kot so Kitajska, Iran, Rusija, Sirija in Egipt, se zdaj osredotočajo na blokiranje VPN - tehniko za zaustavitev šifriranega tuneliranja protokolov, ki netizene ostaja anonimna.

Temu ustrezajo tudi spletne storitve, kot so Hulu, Netflix in BBC iPlayer, ki preprečujejo dostop do uporabnikov po vsem svetu z uporabo VoD-jev s storitvijo VPN za deblokiranje vsebine, omejene z geo..

Dovolj slabo je bilo, da so morali uporabniki paziti na pravilnike za beleženje in težave pri puščanju, zdaj pa morajo zagotoviti, da je VPN, ki ga izberejo, varen pred takšnimi blokadami!

Navsezadnje je celoten namen uporabe VPN-ja ohranjati anonimnost vaše identitete, tudi v državah, ki so na splošno stroge pri zagotavljanju dostopnosti nekaterih informacij javnosti.

Tukaj se imenuje funkcija “Zmedenost” pride prav - a.k.a. “StealthVPN” s strani večine ponudnikov na trgu, kar omogoča izogibanje blokiranju VPN.

Torej, ta vodič BestVPN.co je namenjen uporabnikom, ki se zavedajo zasebnosti “Internet sovražnik” lokacije. Tu bom navedel poglobljene informacije o zakritju, kako deluje in številnih uporabah!

Podroben priročnik o obfuksaciji VPN 2019

 1. Kako VPN uporablja zamračenje?
 2. Kako se podatki VPN spreminjajo v ‘Zmedeno’ Paketi
 3. Spor o XOR Zmedenosti
 4. Kaj je Obfsproxy?
 5. VPN-ji, ki ponujajo “Zmedenost”
 6. Kje je priročna zamudnost VPN?

Kaj je zamračenje?

Z laičnim pojmom zamračenje vključuje uporabo različnih tehnologij in programske kode, da bi bilo kaj težko razumeti.

Različni različni izdelki / storitve uporabljajo prikritje za zaščito intelektualne lastnine tako, da napadalci preprečijo obratno inženirstvo lastniške programske opreme.

Postopek lahko vključuje šifriranje kode, preimenovanje imen spremenljivk v nesmiselne oznake, dodajanje neuporabljene kode v knjižnico aplikacij ali odstranjevanje razkrivanja metapodatkov.

Obfuscatorji se običajno uporabljajo za samodejno pretvorbo izhodiščne kode naravnost v program, ki deluje tako, kot je bilo prvotno predvideno, a jih je le težje prebrati / razumeti.

Zato je prikritje tako zanesljiv način za skrivanje prometa VPN, prikrivanje prometa, da je videti kot običajni nešifrirani promet, ki uporabnikom omogoča, da obidejo VPN bloke.

To stori tako, da vse poslane in prejete zahteve skriva za standardnim šifriranjem HTTPS (Hypertext Transfer Protocol Secure), kot pri povezovanju s bančnim spletnim mestom prek vrat 443.

Kako VPN uporablja zamračenje?

VPN-ji omogočajo, da vaša internetna povezava poteka skozi varen in šifriran predor. Svojo lokacijo skrivajo tudi tako, da vam dodajo nov naslov IP, ki temelji na strežniku, na katerega se povežete, in vas anonimno pred radovednimi očmi vladnih agencij, kibernetskih kriminalcev in lovcev na avtorske pravice.

To je eden od razlogov, zakaj so ta orodja tako priljubljena za digitalne nomade in običajnega človeka, kjer blokirajo naslove IP, vrata, DNS in protokole. Vendar pa so VPN-ji sami tarča v državah, ki uporabljajo globinsko preglede paketov (DPI) za blokiranje ciljnih aplikacij / protokolov.

Od DPI’Če delate glede na vrsto paketa in ne številke vrat, od teh prepovedi ne boste mogli dobiti popolne zaščite, dokler jih ne uporabite “Zmedenost”. Spodaj si lahko prikažete diagram, ki prikazuje, kako izgleda običajna povezava s protokolom OpenVPN.

Kako VPN uporablja zamračenje

Zatemnitev deluje povsem drugače in uporablja vtične transporte za pospeševanje prometa v zasedene predore, ki jih je težje identificirati ali skozi njih.

Večina VPN-jev za izvajanje uporablja protokol OpenVPN “XOR Zmedenost” a.k.a. OpenVPN Scramble, ki se izkaže za zelo uporabnega proti pregledu globokih paketov (DPI).

OpenVPN Scramble uporablja algoritem šifriranja XOR za premagovanje naprednih blokov VPN, ki jih uporabljajo države, kot so Kitajska, Iran, Rusija, Sirija in Egipt.

Kaj je zaznavanje VPN

Šifra XOR

Izgovoren kot “Ex-oz”, XOR - pomeni Ekskluzivno oz. Gre za vrsto matematične operacije, ki uporablja šifro XOR, ki nadomesti vsako alfanumerično vrstico, vstavljeno v drugo številko.

Ker je algoritem reverzibilen, lahko izhodni niz vrnete nazaj v isto šifro, na koncu z izvirnim nizom in odstranjenim šifrom.

Tovrstna šifra, ki jo uporablja XOR, je znana tudi kot an “Šifra dodatka” ali ROT13, ki ga pametni tehniki uporabljajo za ustvarjanje tajnih sporočil.

Kako učinkovita je Openvpn Scramble (XOR Obfuscation)?

Ko se povežete s strežnikom, ki uporablja XOR Obfuscation, šifrirani podatki OpenVPN s šifri XOR otežujejo DPI in sisteme, kot so “Veliki požarni zid” do identitete.

To je eden od razlogov, da je na trgu VPN-jev dobil precej razvpitost, saj uporablja tudi enostavno izvedbeno tehniko.

Razvijalce zlonamerne programske opreme lahko celo najdete s prikritjem, da skrijejo svoje grde koščke kode pred odkrivanjem zlonamerne programske opreme. Uporabljajo 1-bajtno vrednost, ki igra vlogo a “ključ”.

Zatemnjena koda nato kodira v vsak bajt podatkov, XOR’ing. vsak bajt z izbrano tipko. Vendar pa je mogoče uporabiti tudi daljše tipke, kar večina VPN-jev uporablja.

Običajno se učinkovitost XOR-a za kodiranje podatkov v celoti opira na to, kako naključno uporablja ključ, zato je tako učinkovit - kar lahko potrdi tudi njegova široka uporaba.

Lahko celo opravite test. Vklopite navaden VPN in ga preizkusite na Wiresharku. Promet bo viden kot OpenVPN. Z aktivirano prikritostjo Wireshark ne bo več identificiral prometa kot OpenVPN.

OpenVPN Scramble (XOR priklon)

Kako se podatki VPN spreminjajo v ‘Zmedeno’ Paketi

Ko se povežete z an “Zmeden strežnik” ali aktivirajte “StealthVPN” funkcija, ki potisne naprej mehanizem, ki onemogoča blokiranje tunelov VPN.

Upoštevajte, da se lahko postopek razlikuje glede na vrsto zamračenosti. Ker večina VPN-jev uporablja metodo XOR Obfuscation, sem izpostavil korake za to posebno funkcijo:

1. korak - Aktiviranje redne šifrirane povezave OpenVPN

Podatkovni paketi OpenVPN so sestavljeni iz dveh delov: Header in Payload. Prva ima informacije o identifikaciji in usmerjanju paketov. Slednji je šifriran del teh podatkovnih paketov, ki ga strežnik VPN posreduje na ustrezen spletni naslov.

Ker ima glava podatke, ki jih je mogoče identificirati za vir paketa, vključuje tudi številko vrat (#) in podatke, ki pakete identificirajo kot “OpenVPN”. To običajno omogoča, da sistemi blokov VPN in inšpekcija globokega paketa (DPI) prepoznajo, da uporabljate VPN.

2. korak - odstranjevanje podatkov VPN iz glave

Ponudnik bo zdaj uporabljal “XOR Zmedenost” da odstranite vse metapodatke iz glave paketa in jih pretvorite v nesmiselne informacije, da preprečite identifikacijo protokola VPN.

Mislite, da je to podobno gledanju avtomobila, vendar je nekdo odstranil registrsko tablico, številko motorja, blagovno znamko in druge nalepke - zaradi česar ni mogoče prepoznati modela / znamke.

3. korak - prikrivanje podatkov VPN kot HTTP

Korak 3 je vloga “XOR Zmedenost” konča in začne se postopek prikrivanja. Proces vključuje preoblikovanje “prikrito” prometa v HTTPS šifriran spletni promet.

Da bi to naredili, bodo ponudniki uporabili dve pomembni značilnosti podatkov https: šifriranje SSL / TLS in vrata št. 443, ki uporabnikom omogočajo, da skozi požarne zidove zdrsnejo neodkriti.

Šifriranje SSL / TLS

Zaprti paketi podatkov OpenVPN zdaj gredo skozi drugo plast šifriranja, ki uporablja protokol SSL ali TLS. To se lahko razlikuje, odvisno od storitve VPN.

Pristanišče št. 443

Po dodajanju dodatne plasti šifriranja se podatki VPN dodelijo pristanišču # 443 (ki ga uporablja HTTPS promet), zaradi česar so paketi skoraj podobni običajnim HTTPS podatkom, kar je nemogoče blokirati!

Spor o XOR Zmedenosti

Ni dvoma v dejstvo, da je XOR Obfuscation zelo učinkovit pri krepitvi anonimnosti na spletu in vas ščiti pred napori vlade za blokiranje prometa OpenVPN.

Bolj zagotovo je zaznati promet VPN pri vključevanju XOR Obfuscation, vendar nekateri trdijo, da morda ne bo vedno dosegel takšne učinkovitosti.

Zato je openvpn_xorpatch zavrnil izvajanje v kateri koli uradni različici OpenVPN, medtem ko ponudniki ustvarijo svoje popravke za pristop k vprašanju blokov VPN.

“Še posebej odvračamo se od takšnega pristopa, kadar obstaja veliko boljša rešitev, ki jo uporablja skupnost TOR. Imenuje se obfsproxy in se lahko uporablja skupaj z OpenVPN, ne da bi bilo treba ponovno sestaviti OpenVPN.”

Tunnelblick’s Pogled

Kadar razvijalci OpenVPN GUI ne vključujejo obliž za obliž XOR Obfuscation, Tunnelblick še vedno meni, da je to dobra možnost zaradi njegove preproste implementacije.

“Preprosto nanesite obliž tako na strežnik OpenVPN kot na odjemalec OpenVPN in dodajte eno, identično možnost v konfiguracijske datoteke za vsakega. Uporaba obfsproxy je bolj zapletena, saj vključuje zagon drugega, ločenega programa tako na strežniku kot odjemalcu.”

Ta enostavnost implementacije jim je omogočila, da so v vse različice OpenVPN, ki so vključene v gradnjo Tunnelblick 4420, vključili svoj spremenjeni popravek.

Ta spremenjeni popravek je bil opravljen s poglobljenim pregledom varnosti, kodiranja in zasebnosti - popravljal je napake, povezane s prelivanjem blažilnika, ničelnimi odstopanjem kazalca in nezadostnim preverjanjem parametrov.

Večina ponudnikov VPN, ki ponujajo “OpenVPN Scramble” uporabite izboljšan XOR Patch ali naredite podobne spremembe v izvirniku. Razvijalci OpenVPN pa se držijo ideje, da je Obfsproxy veliko boljši.

Kaj je Obfsproxy?

Druga metoda “Zmedenost”, Razfsproxy, ki ga je razvila mreža Tor, je izvedljiva alternativa šifram XOR. Podatke zavije v plast zakrivanja, ki uporablja priključne prenose.

Ti kratijo promet VPN (ali Tor), ki uporabnikom omogoča obvoz “Veliki požarni zid” izogibati se geo-omejitvam, hkrati pa vas ščiti pred odkrivanjem VPN in morebitnim blokiranjem.

Kot smo že omenili, je to tudi najboljša izbira uporabnikov OpenVPN, saj ne zahteva nobene ponovne sestave OpenVPN, kar ne velja za XOR Obfuscation.

Kako deluje Obfsproxy?

Podobno kot pri XOR-ju tudi Obfsproxy povezavo VPN nevidno uporablja za spletne strani / požarne zidove s spreminjanjem izgleda pretoka spletnega prometa. To pomaga pri obvladovanju vseh vrst blokov VPN.

Zasebnost / varnost ostaja dosledna tudi za požarne zidove, ki uporabljajo algoritme DPI, saj klasificirajo internetni promet z določitvijo vrste prometa, tj. VPN, SSL, HTTP ali HTTP.

Ker Obfsproxy učinkovito prikriva OpenVPN promet, da bi bil videti kot redni neškodljiv promet HTTP, tudi algoritmi DPI ne morejo ugotoviti, ali je uporabnik na VPN ali ne.

To stori z uporabo “obfs2” moduli, ki dodajo dodatno plast šifriranja okoli prometa, pa naj bo to OpenVPN ali Tor. Ta šifriranje uporablja postopek stiskanja roke brez prepoznavnih bajtnih vzorcev.

Kje je priročna zamudnost VPN?

Obstaja veliko primerov uporabe za Obfuscation v obliki XOR ali Obfsproxy. Za nekatere ljudi, ki se zelo zavedajo zasebnosti, je ta tehnologija nujno potrebna.

Drugi se želijo izogniti dušenju ali se vključiti v dejavnosti deljenja p2p / datotek, da bi svojo identiteto ohranili skrito in anonimno do maks. Vendar je v resnici uporaba zamračenja veliko širša:

Obkrožijo bloke v državah s prepovedjo VPN

Uporaba VPN-jev omogoča netizancem, kot ste ti, in jaz, da se izognejo vsem vladam in prizadevanjem za urejanje interneta, cenzorskih informacij ali se prepustijo množičnemu nadzoru.

Takšno kljubovanje državljanom je nevzdržno za večino obveščevalnih agencij in držav z represivnimi zakoni, ki ovirajo svobodo govora in tiska.

To poziva invazivne vlade po vsem svetu, naj si prizadevajo za blokiranje VPN-jev. Zmedenost pomaga pri izogibanju teh prepovedi, vračanju svobode.

Spodaj sem navedel nekatere države, kjer je uporaba VPN nezakonita. Lahko se počutite prepričani, da se lahko z aktiviranjem obmrtljivosti izognete pravnim posledicam:

Kitajska

Država je v ospredju prepovedi in blokiranja storitev VPN, kitajska vlada pa poziva k ponudnikom, ki so jih le potrdili in licencirali, naj nadaljujejo z delom..

Eden od primerov je celo videl Kitajca, ki je prejel pet let’ zaporna kazen zaradi vodenja kitajskega VPN-ja. Država je med redkimi, ki zahtevajo popoln nadzor nad vsemi lokalnimi ponudniki internetnih storitev.

S pomočjo Deep Packet Inspection (DPI) nadzorujejo tudi ves promet, ki vstopa v kitajsko Cybersphere, identificirajo in blokirajo vse povezave iz VPN storitev.

ZAE

Država in njeno znamenito mesto “Dubaj” a.k.a., Las Vegas na Bližnjem vzhodu je morda znan po svoji množični turistični industriji. Glede internetnih zakonov pa so precej regresivni.

Leta 2016 je ZAE sprejel zakon, ki je uporabo VPN kaznoval z globo do 2 milijona dirhama (približno 540.000 USD) in začasno zaporno kazen.

Medtem ko obstajajo določene dovoljene uporabe VPN-jev, vlada svojo zasebnost dvigne na naslednjo raven, tako da prepove VoIP klice in številna spletna mesta, vključno z NETFLIX.

Iran

Podobno kot na Kitajskem je Iran leta 2013 sprejel zakon, ki je blokiral dostop do tujih storitev VPN. Pozvali so, da lahko ostanejo operativni samo ponudniki licenc iz iranske vlade.

Prodaja ali promocija storitev VPN je v državi kaznivo dejanje in lahko povzroči zakonito kazen, vendar je uporaba takšnih orodij še vedno precej pogosta med vladnimi uradniki in državljani.

Irak

ISIS ima močno spletno prisotnost in ustvarja vse vrste videov, ki se nanašajo na odstranjevanje glave, bombe in kaj drugega. Iraška vlada je za reševanje svojih manifestacij storila ostre korake.

To vključuje prepoved VPN storitev in SM platform ter vzpostavljanje rednih internetnih odpovedi po vsej državi. Kljub temu da država ni brez obleganja ISIS, internetne omejitve še vedno veljajo.

Oman

Pred 9 leti je vlada Omana uvedla zakon, ki prepoveduje uporabo storitev VPN. Kdor je ujet s kršitvijo tega zakona, bi lahko bil kaznovan v višini 500 rijalov (kar pomeni približno 1300 USD).

Podjetja, ki zahtevajo uporabo VPN-jev, lahko zaprosijo za dovoljenje za uporabo tistega, ki ga odobri vlada, vendar bi z razpadom cikla lahko prišlo do 1.000 rijalnih glob.

puran

Potem ko je Erdogan prišel na oblast, je vlada leta 2016 začela blokirati Tor in VPN storitve. Turčija zdaj uporablja tehnike DPI, ki zrcalijo Kitajsko’zmožnost zaznavanja in blokiranja prikritega prometa.

Če koga najdete s pomočjo storitve VPN, postane oseba zanimanje za tožilstvo, vendar je uporaba VPN precej razširjena. Turške bloke lahko uporabite za spremljanje cenzure v državi.

Belorusija

Podobno kot druge države, ki so dodane na seznam blokov VPN, tudi beloruska vlada močno dela pri omejevanju dostopa do tujih storitev / aplikacij in uvaja omejitve / bloke vsebine.

Leta 2015 je država prepovedala uporabo storitev VPN in Tor, zaradi česar je bila nezakonita. Vendar to Belorusom ne preprečuje, da delajo, kar hočejo, obidejo pravne / tehnološke ovire.

Uganda

Uganda je verjetno ena redkih držav, kjer obstajajo zakoni, ki nalagajo vsakodnevne davke na socialne medije in druge storitve, ki so na vrhu.

Ugandska vlada je celo naročila blokiranje storitev VPN pri ponudnikih internetnih storitev, čeprav ni trdne zakonodaje o takšnih orodjih za zasebnost.

Venezuela

27. junija 2018 - Po podatkih nevladne organizacije Access Now, država’je največji ISP znan kot “CANTV” blokirala uporabo omrežij Tor in VPN, ki jih uporabljajo Venezueli.

To je bilo storjeno ob prejemu naročil vlade, ki trdi, da je ustvarila zelo preprosto tehniko za blokiranje obeh orodij.

Egipt

Po egiptovski revoluciji leta 2011 je vlada pozvala k uporabi inšpekcijskega nadzora globokih paketov (DPI) za blokiranje povezav VPN, da bi državljanom preprečili dostop do omejene vsebine.

Cenzura je ciljala na različne protokole, kot so PPTP, L2TP in OpenVPN, tako da uporabniki po navedbah vlade ne morejo dostopati do neprimernih spletnih mest za medije in časopise.

Odblokiranje spletnih mest v šoli / univerzi / delu

Poleg izogibanja blokom VPN v različnih državah se prikrivanje izredno koristno za tiste, ki želijo odkleniti internet na svojih šolskih / univerzitetnih / delovnih omrežjih.

Ker Obfuscation doda plast dodatne šifriranja, ki je prekrito prek naslova HTTP, omrežni požarni zid ne more blokirati vaše povezave z zunanjimi storitvami.

Če uporabljate zasebno omrežje VPN brez prikritja, lahko požarni zid še vedno pokaže promet VPN in blokira vaš IP naslov. Zmedenost preprečuje, da bi se to zgodilo tako, da ostaneš anonimen.

Network Admin ne bo nič pametnejši in ne bo mogel zaznati vašega natančnega IP-ja tudi zaradi premika lokacije, tako da vas ne bo skrbelo, da bi bili poklicani na neroden sestanek!

Veliko ljudi se odloči za uporabo VPN-ja v šolskem ali delovnem omrežju za dostop do spletnih mest, ki jih omrežni požarni zid morda blokira (pogosti primeri so Facebook, YouTube ali spletna mesta za igre).

Prepreči pasovno širino / premetavanje podatkov iz ponudnikov internetnih storitev

Internetni ponudniki postajajo nekako pogosti, da upočasnjujejo omrežja, kljub temu da številne države odklanjajo zakone o nevtralnosti mreže, kar jim omogoča, da zaračunajo vse, kar hočejo, za različne storitve.

Na primer, če se želite ukvarjati z zabavo, boste morali kupiti ločen paket, da boste prejeli več pasovne širine / podatkov.

Kljub tem spremembam ponudniki internetnih storitev zmanjšujejo vašo pasovno širino. V krajih, kjer morate v hotelu kupiti internetni dostop, so razmere precej slabše.

Z aktiviranjem XOR Obfuscation ali StealthVPN strežnika se lahko izognete drobljenju paketov VPN, s čimer ohranite hitrost na maks..

Prejemanje dodatne zasebnosti / anonimnosti na spletu

Za dodatno množico, ki se zaveda zasebnosti, so funkcije, kot so StealthVPN (Obfuscation), DoubleVPN, Onion over VPN, na voljo za več anonimnosti in zasebnosti v spletu.

To je lahko za ljudi, ki so na splošno precej tajni ali se prepuščajo zadevam, ki zahtevajo veliko zasebnosti, kar vključuje pošiljanje dokumentov prek zasebnega omrežja, dostopnega po vsem svetu..

Ko aktivirate prikrite / zakrčene strežnike, tudi nacionalne vohunske agencije, kot je NSA, vas ne bodo mogle identificirati, saj ves promet poteka skozi predor HTTPS.

To vas ne samo ščiti pred tajnimi obveščevalnimi agencijami, ampak tudi zagotavlja, da boste ostali nevidni za lovce na kršitve avtorskih pravic in kibernetske kriminalitete.

VPN-ji, ki ponujajo “Zmedenost”

Verjetno imaš zdaj dobro idejo o čem “zamračenost” je in kako povečuje vašo zasebnost v spletu, kaj pa VPN-ji, ki dejansko ponujajo to funkcijo?

Za lažjo uporabo sem našteval nekaj najboljših ponudnikov, ki ponujajo StealthVPN, način zakulisja ali izbrane strežnike zakrivanja v različnih državah:

 1. NordVPN
 2. ExpressVPN
 3. VPN.AC
 4. VPNArea
 5. VyprVPN

NordVPN

NordVPN s sedežem v Panami (stran od internetnih sovražnih pristojnosti) ponavadi vsestranska VPN storitev, ki se ponaša z vsemi ustreznimi naprednimi funkcijami / tehnologijami za povečanje anonimnosti.

Njihovi prikriti strežniki so na voljo samo v napravah Windows in Android, kot sem že povedal v tem pregledu NordVPN 2019. Za aktiviranje funkcije (v sistemu Windows) sledite spodnjim korakom:

Kako aktivirati prikrite strežnike NordVPN

 1. Prenesi aplikacija NordVPN Windows
 2. Vnesite vaše podatke za prijavo za uporabo VPN
 3. Pojdi do “Nastavitve” in kliknite naprej “Napredne nastavitve”
 4. Preverite the “Vem, kaj počnem” škatla
 5. Omogoči the “Zmedeni strežniki” možnost
 6. Uživajte obhodi bloke VPN v omejenih državah.

VPN-ji, ki ponujajo zaznavanje

ExpressVPN

S sedežem na Britanskih Deviških otokih je ExpressVPN eno vodilnih orodij za zasebnost na trgu, ki uporabnikom po vsem svetu ponuja neprekosljivo varnost in zasebnost..

Ponujajo “StealthVPN” samo na strežnikih v Hong Kongu, ki so posebej zasnovani za poraz cenzure na celinski Kitajski, vendar bi morali biti uporabni v drugih državah, kjer so VPN blokirani.

Kako aktivirati prikritost v ExpressVPN

 1. Prenesi aplikacija ExpressVPN Windows
 2. Dnevnik v svoj račun in vnesite aktivacijsko kodo
 3. Povežite se do strežnikov, določenih za kitajske uporabnike (vprašajte skupino za podporo)
 4. Na primer, Hong Kong - 2 uporablja zatemnitev
 5. Uživajte obhodi VPN bloke!

Kako aktivirati prikritost v ExpressVPN

VPN Ac

S sedežem v Romuniji, VPN. AC je varnostno usmerjen ponudnik, ki prinaša dobre zmogljivosti in zmogljivosti za deblokiranje. Je ena redkih služb, ki dejansko delujejo na Kitajskem.

Ponudnik v svojih naprednih nastavitvah ponuja prikritje, kar znova pretvori VPN promet v promet HTTPS, tako da postanete nevidni za tehnike globoke preiskave paketov (DPI).

Kako aktivirati prikritost v VPN. AC

 1. Prenesi ustrezni VPN. AC aplikacija za vašo napravo
 2. Dnevnik v aplikacijo tako, da vnesete svoje poverilnice
 3. Znotraj aplikacije, pojdi na “Napredno” meni
 4. Preklopite naprej “Sem na Kitajskem ali v drugi cenzurirani državi”
 5. Hit “Povežite se” in izberi strežnik iz “KITAJSKO OPTIMIZIRANO” kotiranje
 6. Uživajte obiti VPN bloke in imeti neomejen internet

Kako aktivirati prikritost v VPN. AC

VPNArea

VPNArea ima sedež v Bolgariji (zunaj Internet Enemy Jurisdictions), bonitetno oceno Trustpilot 7,9 in slovi po najcenejših cenah vpn in namenskih kotacijah IP

Ponudnik ponuja prikritje v obliki strežnikov X-Stunnel, kar pomeni, da ne uporabljajo metode XOR Obfuscation ali Obfsproxy za preoblikovanje VPN prometa v HTTPS.

Kako aktivirati prikritost v VPNArea

 1. Pridite primerna aplikacija VPN za vašo napravo
 2. Odprto aplikacijo in vnesite svoje podatke za prijavo
 3. Kliknite naprej “Strežniki” in izberi “Poseben”
 4. Izberite eden izmed “X-stunnel” strežniki na voljo
 5. Uživajte v kateri koli državi zaobide VPN bloke!

Kako aktivirati prikritost v VPNArea

VyprVPN

VyprVPN s sedežem v Švici je med redkimi ponudniki, ki jih je revidiralo tretje podjetje, ki je na voljo za ogled javnosti.

Ponudnik uporablja napredno metodo obmestivanja v samo-razvitem protokolu, znanem kot “Kameleonski protokol”, ki zakrivi ves VPN promet, da je videti kot običajni HTTPS promet.

Kako aktivirati prikritje v VyprVPN

 1. Prenesi aplikacijo VyprVPN za ustrezno napravo
 2. Vnesite vaše uporabniško ime in geslo za prijavo
 3. Kliknite na “Možnosti / nastavitve” možnost
 4. Izberite “Kameleon” za VPN protokol
 5. Povežite se na hitrejši strežnik, ki je na voljo
 6. Obvoz VPN blokira v omejevalnih državah!

Kako aktivirati prikritje v VyprVPN

Namesto OpenVPN Scramble

Brez dvoma sta XOR Obfuscation ali varnost, ki jo zagotavlja Obfsproxy, izjemna pri skrivanju vaše identitete, šifriranju podatkov in anonimiziranju vseh dejavnosti.

Skrivajo dejstvo, da je vaš promet šifriran, vendar pomanjkanje prikritosti ne bi smelo popustiti sicer odličnemu VPN-ju. Tu je še nekaj načinov za skrivanje prometa VPN:

SSL / TLS predor A.k.a. Omamljanje

To je še ena trdna taktika zakrivanja, ki deluje tako, da promet VPN usmeri skozi varen in šifriran tunel TLS / SSL, ki ga uporabljajo povezave HTTPS.

Ko se povezave OpenVPN povežejo skozi isto šifriranje, jih ne morete razlikovati od običajnega prometa HTTPS, podobno kot pri uporabi XOR Obfuscation ali Obfsproxy.

Ker se podatki OpenVPN sami zavijajo v dodatno plast šifriranja TLS / SSL, tudi Deep Packet Inspect (DPI) ne morejo prodreti v to omrežje in so ves čas anonimni..

Tor Browser

Kratek za “Usmerjevalnik čebule” (prikazano tudi v logotipu brskalnika), Tor je bil sprva razvit za ameriško mornarico 20. septembra 2002. V njem je bilo svetovno omrežje strežnikov, ki je ljudem omogočil varno in anonimno brskanje po internetu..

Zdaj se je izdelek usmeril v neprofitni del, ki širi pomen razvoja in raziskav spletnih orodij za zasebnost. Uporablja decentralizirano omrežje, ki nudi več plasti zaščite uporabniških podatkov.

Internetni promet usmeri s prekrivanjem strežnikov po vsem svetu, ki jih sestavlja več kot sedem tisoč relejev. To omogoča pravilno prikrivanje uporabnikov’ lokacijo in preprečuje, da bi kdo spremljal vašo aktivnost.

Tunel SSH

Tuneli SSH so še ena metoda, ki jo VPN uporabljajo za pokrivanje podatkov z dodatnim slojem šifriranja, tako da ne zaznajo storitev filtriranja.

Na voljo je v množici različnih aplikacij. Na primer, ko pošiljate in prejemate datoteke prek FTP, tuneli SSH varno prenašajo vse podatke, ne da bi spremljali ali blokirali.

Edina težava s tuneliranjem SSH je, da lahko vpliva na hitrosti, ki jih prejmete, zato niso primerna možnost za tiste, ki se želijo prepustiti pretakanju.

Proxy SOCKS5 (ShadowSocks)

Predstavljen kot rešitev za pridobitev dostopa brez omejitev v državah, kot so Kitajska, Iran, Irak, Turčija, Egipt in ZAE, ki uporabljajo tehnike DPI - proxy SOCKS5 uporablja protokol Socket Secure 5.

Ta protokol je izjemno varen in omogoča nemoteno prenašanje podatkov s pomočjo proxy storitve, hkrati pa dodate plast preverjanja pristnosti, do katere lahko dostopa le predviden uporabnik.

To se ne izkaže samo za uporabnike, ki se ukvarjajo z deljenjem datotek P2P / datotek, ampak je tudi bolj zanesljiv in hitrejši od nekaterih zgoraj opisanih metod.

Zavijanje stvari

V državah s strogimi internetnimi zakoni in VPN bloki, funkcije, kot je prikritje, delujejo kot vitez v svetlečem oklopu za zasebnike, ki se zavedajo zasebnosti, in tiste, ki želijo zaobiti omejitve.

Prepričajte se, da ste aktivirali to funkcijo, če prebivate v regresivni državi. Zgornji predlogi VPN bi vam morali ponuditi dovolj informacij, da izberete tistega, ki najbolje ustreza vašim zahtevam.

Seveda, če imate kakršna koli vprašanja / vprašanja, ne odlašajte s komentarji spodaj. Odzval se bom osebno in zagotovil čim več pomoči.

Pomagajte tudi bratu, tako da ta vodnik delite z drugimi zasebniki, usmerjenimi v zasebnost, ki iščejo rešitve za povečanje anonimnosti na spletu. Imejte lep dan pred vami!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me