Kateri VPN-ji ponujajo najboljšo podporo v klepetu v živo?

V današnjem’V svetu se je uporaba VPN-jev zelo razširila, njegova uporaba pa se je razširila na številne različne funkcije in naprave. Od tega, da so ključna sestavina pri omogočanju uporabnikom, da dobijo več vrednosti od svojih pretočnih naročnin na spletnih mestih, kot je Netflix, do zaščite finančnih transakcij na vseh napravah, VPN-ji zdaj služijo večji uporabniški bazi kot kdajkoli prej.

In kadar so vključene tako raznolike in zapletene funkcionalnosti, uporabnik potrebuje podporo ponudnika, da se prebije. Večina najboljših VPN-jev ponuja podporo za klepetanje v živo, ki uporabnikom ponuja možnost, da v realnem času postavljajo svoje poizvedbe in dobijo rešitve po meri za njihovo reševanje, vendar so vse funkcije za podporo klepetanja v živo, ki jih ponujajo različni ponudniki, ki zagotavljajo isto raven storitev?

Ne čisto. Nekateri od njih ponujajo lažne odzive v pločevinkah, ki so pogosto neuporabni, če imate več tehničnih poizvedb, drugi pa imajo prave strokovnjake za podporo klepeta v živo, ki so pravzaprav usposobljeni za vodenje skozi vse vrste odpravljanja napak in drugih zapletenih vprašanj.

In če menite, da je podpora za klepet sekundarna funkcija v VPN-ju in ne bi smela’Ne boste upoštevali vaše odločitve, ali se boste obrnili na ponudnika ali ne, potem morate znova razmisliti o svojem razmišljanju.

Ali želite namestiti VPN na usmerjevalnik ali če VPN ne deluje pravilno in povzroča napako, ki jo lahko’t rešite sami, podpora za klepet v živo je edina stvar, s katero se boste morali spoprijeti, da se boste rešili svojih težav in nadaljevali z brezhibno izkušnjo.

Kakovost podpore klepeta v živo, ki jo ponuja ponudnik, je velik dejavnik, ki ga morate upoštevati, preden sprejmete odločitev, da se naročite na določenega ponudnika ali ne.

Toda preverjanje vsakega ponudnika’Kakovost storitve, ko gre za podporo klepetanju v živo, je precej težavna naloga in lahko traja veliko časa, kar večina uporabnikov ne zmore sama, zato sem to storil zanje.

Vzel sem top 5 ponudnikov iz panoge, ki so ponujali storitvene funkcije, ki pogosto zahtevajo, da uporabnik sodeluje s podporo v klepetu v živo, in jim postavil zahtevno poizvedbo, da bi videl, kako ravnajo.

Spodaj je pregled storitve za podporo klepetu povzet, če ne želite iti skozi celotno analizo.

Ponudnik VPN Odzivni čas Tehnično znanje Tone V pomoč
Surfshark Hitro Zelo dobro Pozdravljeni Da
NordVPN Hitro Spodaj par Rude & mehanični Ne
PureVPN Hitro Povprečna Mehanik & šibka Ne
ExpressVPN Zelo hitro Odlično Pozdravljeni & Namestitev Da
CyberGhost Zelo počasno Odlično Rude & hladno Da

Contents

Katere poizvedbe sem postavil podpornikom Execs za različne ponudnike v živo in zakaj?

Za vsak VPN sem uporabil isto poizvedbo, in to zato, ker sem moral uporabnikom pokazati, kako se z njim ukvarja vsak klepet v živo. To mi je tudi olajšalo ocenjevanje.

Poizvedba je bila “Hej, lahko naredim, da vaš VPN deluje na moji napravi Apple TV?”

Zakaj sem izbral to poizvedbo? Ker vem, da Apple TV ne’t trenutno ponujajo vgrajeno funkcijo VPN, kakršno imajo njeni sodobniki, npr. Samsung Smart TV ali Android TV in če želite na njem namestiti VPN, ga morate namestiti na usmerjevalnik ali uporabiti pretočno napravo, kot je Firestick, ki sama podpira VPN.

To lahko storite tudi prek pametnega DNS, vendar te funkcije ne ponuja vsak ponudnik.

Želel sem preveriti, ali izvršitelji podpore za klepet razumejo mojo poizvedbo in kako dobro so me usposobili, da so mi zadostili. Ocenil sem tudi njihov odzivni čas, tj. Ali so trajali predolgo časa za odgovor, ko sem prvič postavil poizvedbo in ali so ostali v klepetu z mano v realnem času ali če so njihovi odgovori trajali dolgo.

Tukaj’s kako se je lotil vsak VPN:

Surfshark: Hiter in ustrezen

Lestvica ocene za podporo klepeta za Surfshark

Odzivni čas Hitro
Tehnično znanje Zelo dobro
Tone Pozdravljeni
V pomoč Da

Na tega ponudnika sem imel veliko upanja, saj je v tako kratkem obdobju, ko je bil prvič predstavljen, ponudil zelo dobro raven storitev in zanesljivost..

In resnici na ljubo, Surfshark’s podporo za klepet v živo izpolnjujejo moja velika pričakovanja s hitrim odzivnim časom in neverjetno primernimi odgovori na moja vprašanja.

  WTF je narobe z otrokom YouTube - starši so frustrirani!

Začetna okna za klepete podjetja Surfshark zahtevajo, da vnesete svoje ime, e-pošto in začetno poizvedbo. Ko jih vnesete, boste postavljeni v čakalno vrsto, vendar čakalna doba ni’t dolg.

Izvajalec klepeta je komaj potreboval nekaj več kot minuto, da je prišel na klepet v živo.

Tu lahko vidite, da sem jih vprašal glede nastavitve njihovega VPN-ja na Apple TV in v odgovoru me je exec klepeta Bryan vprašal, kakšno storitev pretakanja želim doseči?

Odgovor je zelo primeren za poizvedbo, ki sem jo postavil, ker je iz tega, kar se zdi, podpornik za podporo klepeta vedel, da iščem VPN na Apple TV-ju, ker sem hotel odblokirati pretočna mesta na napravi. Odličen začetek!

surfshark podpora strankam

Odgovoril sem, da želim doseči spletna mesta, kot so Netflix, Amazon Prime, in se celo vključiti v športne vsebine.

Potem je prišel Bryan’s odgovorom, v katerem mi je rekel, da bom moral namestiti VPN na usmerjevalnik, če bom želel odblokirati spletna mesta na svojem Apple TV-ju. Odličen odgovor.

Odgovoril sem, da želim doseči spletna mesta, kot so Netflix, Amazon Prime, in se celo vključiti v športne vsebine.

Potem je prišel Bryan’s odgovorom, v katerem mi je rekel, da bom moral namestiti VPN na usmerjevalnik, če bom želel odblokirati spletna mesta na svojem Apple TV-ju. Odličen odgovor.

podpora za deskanje

Nato sem postavil še eno težavno vprašanje, ali njihova aplikacija iTunes deluje na Apple TV ali ne. Očitno ne’t, če pa je nekdo nekdo usposobljen, lahko ustvari kombinacijo s tem in funkcionalnostjo Androidovih aplikacij za delovanje v obeh, mobilnih napravah Android in Android TV.

Toda Bryan je vedel, o čem govorim, zato je odgovoril, da ne’še nimate aplikacije za Apple TV. Resnično verodostojen odgovor.

Nato ga podvomim o tem, ali lahko v svoji napravi FireTV uporabim njihovo aplikacijo Firestick, medtem ko je priključena na Apple TV. To očitno deluje, saj naj bi FireTV naprave ponujale storitve pretakanja na večjih zaslonih.

In Bryan je to vedel, in rekel mi je, da se lahko zgodi, toda kast ne’t še ne delam.podpora za surfshark vpn

Surfshark’s podpora za klepet v živo vzdržuje standarde, ki jih je storitev postavila v uspešnosti VPN. V klepetu ne vodijo botovi, ampak dejanski ljudje, ki so dobro seznanjeni s tem, kar počnejo.

Odzivni čas je bil tudi odličen, saj nisem zastal nobenega odgovora, kadar sem postavil kakršno koli poizvedbo. Na splošno je njegova podpora klepetu v živo odlična, vendar ne odlična, saj so bili odgovori dobri, vendar ne na ravni, kot sem pričakoval. Kasneje vam bom povedal, kaj mislim s tem.

NordVPN: Čas za dober odgovor, vendar so bili odgovori hladni

Lestvica ocene za podporo klepeta za NordVPN

Odzivni čas Hitro
Tehnično znanje Spodaj Par
Tone Rude & Mehanski
V pomoč Ne

Še ena vrhunska storitev VPN, NordVPN, ni’ne ponujam vedno klepeta v živo in to funkcijo so šele dodali v zadnjih nekaj letih.

Postavil sem jih z isto poizvedbo in zaradi njihovega izčrpnega skladišča podpor, v katerem so mi ponudili povezave do vodnikov, povezanih z vsako poizvedbo.

Tukaj’s kako je potekal pogovor:

Izhodiščna okna izgledajo enako kot Surfshark’s in zahteva iste podatke za začetek, tj. ime, e-pošto in sporočilo.

Svojo poizvedbo sem postavil v sporočilu in trajalo je dobre 2 minuti, preden je nekdo prišel na splet.

Harper, njihov strokovnjak za podporo klepetanju v živo, mi je dal izčrpen in ponudil mi je povezave do nastavitve VPN-ja na usmerjevalniku in o načinu ogledala moje povezave VPN iz osebnega računalnika. Oba sta bila ustrezna, vendar je bil odgovor nekoliko neoseben in mehaniziran. Surfshark’Odziv na drugi strani je imel človeško plat.

pregled uporabniške podpore za nordvpn

Mehanizirani odzivi so se nadaljevali in ko je strokovnjak za podporo moral reči ne, je izpustil zelo neoseben odziv, ki je bil hladen.

pregled uporabniške podpore za nordvpn

Ko sem spet vprašal Harperja, ali bo njihova aplikacija FireTV delovala na moji napravi FireTV z AppleTV, potem sem dobila ta odgovor, ki mi je povedal, kako naj namestim in nastavim NordVPN’s aplikacijo FireTV na moji napravi FireTV, vendar ni’točno odgovorim na mojo poizvedbo.

  Test hitrosti VPN - 5 od 80 ponudnikov ima & lsquo; potrebo po hitrosti & rsquo;

nordvpn

Mehanizirani odgovori se nadaljujejo tudi pri mojih drugih vprašanjih.

nordvpn cs

Ko sem dobil popolnoma enak odgovor, ko sem jih vprašal, ali imajo podporo za druge televizorje, sem jih vprašal, ali dajejo odgovore v pločevinkah, saj sta oba odgovora enaka, vendar sta se moji poizvedbi razlikovali, zato je Harper dejal, da sta oba odgovorila v pločevinkah, kot sta samo Android in Samsung TV podporo.

nordvpn cs

NordVPN’Podpora s klepetom v živo me spusti, ker ni ustrezala standardom, ki bi jih bilo treba udobno izpolnjevati na tej ravni. Nisem pričakoval tako hladnega odziva od njihove podpore v živo, ampak to’s kar sem dobil, zato po mojem mnenju NordVPN’Podpora za klepet v živo ni nikjer blizu standardom, ki so jih postavili ponudniki, kot je Surfshark.

Ocenil bi NordVPN’s klepetom v živo, kot spodaj, v najboljšem primeru.

PureVPN: Ustrezni odgovori, vendar je treba delovati na tone

Lestvica ocene za podporo klepeta za PureVPN

Odzivni čas Hitro
Tehnično znanje Povprečna
Tone Mehanski & Šibka
V pomoč Ne

Medtem ko njegova podpora za klepet ostaja hitra, mora PureVPN veliko delati na tem, kako se uporabniki počutijo pri njegovi podpori v živo. Spet kot NordVPN, PureVPN’Podpora klepetu je bila mrzla in kaj’ne počutim se, kot da govorim s človekom, ki je bil dovolj zaskrbljen, da bi resnično rešil mojo težavo.

Poleg tega slovnica ostaja glavno vprašanje, problem, ki ga VPN takšnih zmožnosti ne bi smel nikoli imeti. V odgovorih izvajalca za podporo klepeta se je zdelo, kot da prihajajo od osebe, ki ima samo rudimentarni ukaz v angleščini.

Tukaj’s kako je potekal moj pogovor z njihovo podporo za klepet:

Z njimi sem postavil enako poizvedbo o tem, kako moram uporabiti VPN na svojem Apple TV-ju, odziv pa je vseboval informacije o tem, kako bom moral rešiti VPN na usmerjevalniku, da bom rešil svojo težavo. Dovolj dobro, ampak spet, exec za podporo klepetu je le odgovarjal in ni imel dejanskega pogovora, nekaj, kar je Surfshark dobil skoraj prav.

Pregled podpore za stranke PureVPN

pregled storitve purevpn

Kot sem že rekel, mora PureVPN ponovno pregledati veščine pogovora in slovnico svojih izvajalcev za podporo klepeta. Brez ločil, tudi v klepetu v živo ne’ne pustim dobrega vtisa.

Purevpn cs

Purevpn cs

Izvajalec klepeta v živo je vse to poravnal in to’s kaj’narobe z drugimi ponudniki, kot je NordVPN. Da se na takšni neosebni komunikacijski platformi nekdo počuti prijetno in dobrodošel, moraš biti na vrhu svoje igre, a na žalost PureVPN isn’t srečanje s tem.

V najboljšem primeru PureVPN’s podporo za klepet je mogoče oceniti tudi pod par.

ExpressVPN: Hitra, ustrezna in najboljša podpora strankam v skladu z mojimi testi

Lestvica ocene za podporo klepeta za ExpressVPN

Odzivni čas Zelo hitro
Tehnično znanje Odlično
Tone Sprejem in sprejemanje
V pomoč Da

Najboljši ponudnik storitev v tej panogi ni’ne pustite me, ko se obrnem na podporo za klepet v živo. To je bilo opaženo, tako kot je ponudnik v drugih vidikih svoje storitve.

ExpressVPN’s klepetom v živo ni bilo le vljudno, ampak je tudi dalo ustrezne enostavne za razumevanje odgovorov na vsako poizvedbo, ki sem jo postavil, tako da sem bil popolnoma zadovoljen.

Tukaj’s kako je klepet z njimi potekal:

Ko sem jih prvič zastavil s svojo poizvedbo, so me vprašali, ali imam račun ali ne.

pregled podpore strankam expressvpn

Odgovoril sem negativno, zato mi je exec klepetanja v živo postavil zelo podobno vprašanje kot tisto, kar je vprašal Surfshark, tj. Do česa bi rad dostopal z uporabo VPN-ja na Apple TV.

Povedal sem mu, da bi rad gledal Netflix, Amazon Prime in tudi malo športa, enak odgovor, ki sem ga dal Surfsharku, vendar jih je njihov odziv od njih ločil od vseh, tudi Surfshark.

pregled storitve za stranke expressvpn

Phil, njihov strokovnjak za podporo klepetu, mi je podrobno povedal, da Apple TV-ji ne’t lokalno podpirajo VPN, zato ne’ne ponujam aplikacije za to. Ampak potem mi je povedal, da ExpressVPN’s Smart DNS je bil najbolj primeren za moje zahteve in kako.

Podrobno je celo razložil njihovo storitev Smart DNS / mediastreamer in mi celo povedal o njegovih omejitvah. Precej izčrpen odgovor.

  Vodnik za nastavitev VPN za različne platforme / naprave!

expressvpn cs

Po tem sem ga vprašal o požarni aplikaciji ExpressVPN in ali bo deloval tudi na AppleTV-ju.

expressvpn

Odgovor je bil znova neverjetno koristen, saj mi je rekel, da da, ponujajo aplikacijo FireTV in če je bila naša naprava FireTV iz druge generacije, potem lahko dobim, kar sem želel, če se naročim na njihovo storitev VPN.

expressvpn

ExpressVPN’Odgovori v klepetu v živo so zelo dobrodošli in zdi se, da exec klepeta dejansko razume, kaj uporabnik zahteva in zahteva. Odgovori so prilagojeni tako, da natančno ustrezajo zahtevam vaših poizvedb.

Tam’Je velik razlog, da kljub temu, da je vsaj 2-3 krat dražji od drugih VPN-jev, ExpressVPN še vedno vlada. Njene ravni delovanja na vseh prednjih straneh so zgledne, ponudnik pa ne’ne pustite niti enega območja, od koder se uporabnik lahko počuti nezadovoljnega.

CyberGhost: Brutalno iskren in zavzet, a počasen

Lestvica ocene za podporo klepeta za CyberGhostVPN:

Odzivni čas Zelo počasno
Tehnično znanje Odlično
Tone Rude in hladno
V pomoč Nad povprečjem

Brez napake, CyberGhost VPN ostaja vrhunski ponudnik, čeprav zaostaja za svojimi sodobniki, kot je NordVPN, v smislu dodajanja bolj edinstvenih varnostnih funkcij in večjega omrežja strežnikov.

Še vedno je eden redkih ponudnikov, ki mu lahko zaupate, da boste vsakič, ko ga uporabljate, odblokirali Netflix US. Prav tako ga ne ovirajo nobeni varnostni problemi ali puščanje IP. Toda izkušnja, ki sem jo imel s podporo za klepet v živo, je bila nekoliko drugačna.

S CyberGhostom sem imel najdaljši klepet’s podporo za klepet v živo iz vseh VPN-jev, ki sem jih vključila v ta namen. Razlog za to je, da mi je ponudnik natančno povedal, da v njegovi storitvi obstaja pomanjkljivost, ki mi navada ne omogoča opravljanja določene dejavnosti.

S tem je ponudnik pokazal neverjetno odkritost, ki jo zelo cenim, vendar so močni čakalni časi med vsakim odgovorom in nekoliko hladnim tonom služili kot glavni izklop.

Tukaj’s kako je klepet potekal:

Začetno okno za podporo klepeta je bilo enako kot kdorkoli drug’s nekaj informacij, ki jih potrebujete, preden začnete.

Ko sem prvič postavil poizvedbo, je bil odgovor njihove ekipe precej hladen in nezaželen. Klepet bi lahko’sem se končal potem in tam, vendar sem jim ponudil več vprašanj, da vidim, kako dobro lahko prenesejo bolj zahtevna vprašanja.

pregled podpore strankam cyberghost

Ko sem vprašal, ali obstaja težava z mojo težavo, mi je Marta, njihova izvršna podpora za klepet, rekla, da bom moral namestiti VPN na usmerjevalnik, ker to’edini način. Toda izvršitelj za podporo klepetu mi ni ponudil povezave, kako lahko na usmerjevalnik nastavim njihov VPN.

pregled storitve za stranke cyberghost

Znova sem postavil vprašanje v zvezi z mojo uporabo FireTV naprave na Apple TV in ali lahko njihov VPN deluje na tak način. Odgovor, ki ga je Marta dala na to, ni bil le dober, bil je odličen.

cyberghost cs

Povedala mi je, da moja naprava Amazon FireTV ne bo delovala na Apple TV, če imam VPN zaradi težav s protokolom.

cyberghost cs

To mi je povedala, ker CyberGhost VPN ne’t ne ponujajo ustreznega protokola, potrebnega za izvajanje storitve na Firestick-u z Apple TV, njihova storitev ne bo delovala z Apple TV.

Iskrenost tu je bila brutalno dobra kot Marta’ne poskušajte me z lažnimi obljubami spremeniti v naročnika, ampak so me usmerili v to, kar je prav.

cyberhost

cyberhost

Kdo zmaga?

Roke navzdol, ExpressVPN ima najboljšo podporo za klepet v živo, Surfshark pa pride kmalu.

Drugi ponudniki, kot so PureVPN, NordVPN in celo ostali VPN-ji, ki naseljujejo vedno večjo panogo, morajo resno posodobiti svojo igro, če želijo zadovoljiti svoje uporabnike, hkrati pa ponujajo podporo.

Slaba podpora v klepetu v živo lahko izklopi vsakega uporabnika, ne glede na to, kako dobra je dejanska storitev VPN. In če ponujate storitev, katere cilj je zadovoljiti uporabnike z vsega sveta, morate biti zgledni pri tem, kako jim pomagati, kadar se zataknejo ali ko se soočajo s težavo..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me