Melyik VPN-k kínálják a legjobb élő chat támogatást?

Ma’Világában a VPN-k használata sokszínűvé vált, sokféle funkcionalitásra és eszközre bővítve. A VPN-k kritikus alkotóeleme annak, hogy lehetővé tegyék a felhasználók számára, hogy jobban kihasználhassák az olyan streaming előfizetéseiket, mint a Netflix, és a pénzügyi tranzakciók védelme minden eszközön..

És amikor ilyen változatos és összetett funkciókat vesz igénybe, a felhasználónak támogatásra van szüksége a szolgáltatótól, hogy átjuthasson. A legtöbb legnépszerűbb VPN ehhez élő csevegési támogatást kínál, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy valós időben feltegyék kérdéseiket, és egyedi megoldásokat kapjanak azok megoldására, de ezek mind olyan élő csevegési támogatási szolgáltatások, amelyeket különböző szolgáltatók kínálnak, azonos szintű szolgáltatást nyújtva.?

Nem egészen. Néhányuk zajos konzervválalatokat bocsát ki, amelyek gyakran haszontalanok, ha technikai kérdése van, míg másoknak valódi élő csevegési támogató ügyfelek vannak, akiket valóban kiképzettek arra, hogy végigvegyenek mindenféle hibaelhárítási és egyéb összetett kérdésben..

És ha úgy gondolja, hogy a csevegés támogatása egy másodlagos szolgáltatás a VPN-ben, akkor nem kellene’Ne mérlegelje azt a döntését, hogy szolgáltatót keres, vagy sem, akkor újra kell gondolni a gondolkodásmódját.

Függetlenül attól, hogy VPN-t kíván beállítani az útválasztón, vagy ha a VPN nem működik megfelelően, és hibát okoz,’önmagában nem oldja meg az élő csevegés támogatását, és az egyetlen dolog, amelyre vissza kell térnie, hogy kiszabadítson a problémáiból, és folytassa a zökkenőmentes élményt.

A szolgáltató által nyújtott élő chat támogatás minősége nagy tényező, amelyet figyelembe kell venni, mielőtt döntést hozna arról, hogy feliratkozik-e egy adott szolgáltatóra..

De minden szolgáltató ellenőrzése’A szolgáltatás minősége az élő csevegés támogatása szempontjából meglehetősen nehéz vállalkozás, és sok időt vehet igénybe, amelyet a legtöbb felhasználó nem tud önmagában megtenni, tehát érte csináltam.

Az öt legfontosabb szolgáltatót választottam az iparágból, amelyek olyan szolgáltatási szolgáltatásokat kínáltak, amelyek gyakran megkövetelik a felhasználótól, hogy az élő csevegési támogatással lépjen kapcsolatba, és trükkös lekérdezéssel tettem fel őket, hogy megtudják, hogyan kezelték azt..

Az alábbiakban összefoglaljuk a csevegés-támogatási szolgáltatás áttekintését, ha nem hajlandó átmenni a teljes elemzésen.

VPN-szolgáltató Válaszidő Műszaki tudás tónus Hasznos
Surfshark Gyors Nagyon jó Üdvözlő Igen
NordVPN Gyors Névérték alatt Durva & mechanisztikus Nem
PureVPN Gyors Átlagos Műszerész & gyenge Nem
ExpressVPN Nagyon gyors Kiváló Üdvözlő & elhelyezésére Igen
CyberGhost Nagyon lassú Kiváló Durva & hideg Igen

Milyen kérdést tettem fel a különböző szolgáltatók élő csevegési támogatási programjaira és miért?

Minden VPN-hez ugyanazt a lekérdezést használtam, és ez azért van, mert meg kellett mutatnom a felhasználóknak, hogy az egyes élő csevegések hogyan kezelték. Ez megkönnyítette számomra is őket.

A lekérdezés az volt “Hé, működtethetem a VPN-t az Apple TV-készüléken?”

Miért választottam ezt a lekérdezést? Mert tudom, hogy az Apple TV nem’jelenleg nem kínálnak beépített VPN-funkciókat, mint kortársaik, pl. Samsung Smart TV vagy Android TV, és ahhoz, hogy VPN működjön rajta, telepítenie kell az útválasztóra, vagy használnia kell egy olyan streaming eszközt, mint a Firestick, amely maga támogatja a VPN-ket.

Megteheti az intelligens DNS-en keresztül, de ezt a szolgáltatást nem minden szolgáltató kínálja.

Meg akartam tudni, hogy a csevegést támogató végrehajtó alkalmazottak megértették-e a kérdezésemet, és mennyire voltak képesek felkészülni arra, hogy megfeleljenek engem. Azt is értékeltem a válaszidejüket, azaz hogy túl sokáig válaszoltak-e, amikor először feltettem a kérdést, és valós időben maradtak-e velem beszélgetésben, vagy ha a válaszuk eltelt időkbe telt.

Itt’Az egyes VPN-k hogyan viselkedtek:

Surfshark: Gyors és releváns

Csevegési támogatás értékelési skála Surfshark számára

Válaszidő Gyors
Műszaki tudás Nagyon jó
tónus Üdvözlő
Hasznos Igen

Nagyon sok reményt fűztem ehhez a szolgáltatóhoz, mivel nagyszerű volt nagyon jó szolgáltatást és megbízhatóságot nyújtani olyan rövid idő alatt, mióta először bevezették..

És az igazat megvallva, Surfshark’Az élő chat-támogatás megfelel a magas elvárásaimnak, a gyors válaszidővel és hihetetlenül jól válaszolva a kérdéseimre.

A Surfshark kezdeti csevegőablakai megkövetelik, hogy adja meg nevét, e-mail címét és az első lekérdezését. Miután megadta ezeket, akkor sorba kerül, de a várakozási idő nincs’t hosszú.

Alig kellett egy percet eltelni a csevegés végrehajtásáig, hogy eljusson az élő csevegésre.

Itt láthatja, hogy felkértem őket a VPN-nek az Apple TV-n történő beállításáról, és válaszul a chat végrehajtó Bryan megkérdezte tőlem, hogy milyen streaming szolgáltatást szeretnék elérni.?

A válasz jól illeszkedik az általam feltett kérdéshez, mivel amint látszik, a csevegés-támogató végrehajtó tudta, hogy VPN-t keresem az Apple TV-n, mert szeretnék feloldani az eszközön található streaming oldalak feloldását. Nagyszerű kezdés!

surfshark ügyfélszolgálat

Azt válaszoltam, hogy olyan webhelyeket akarok elérni, mint a Netflix, az Amazon Prime, és még egy kis sportteljesítményt szeretnék bejutni bele.

Aztán Bryan jött’Válasz, amelyben azt mondta, hogy a VPN-t be kell állítanom az útválasztón, ha fel akarom oldani az Apple TV webhelyeinek blokkolását. Tökéletes válasz.

Azt válaszoltam, hogy olyan webhelyeket akarok elérni, mint a Netflix, az Amazon Prime, és még egy kis sportteljesítményt szeretnék bejutni bele.

Aztán Bryan jött’Válasz, amelyben azt mondta, hogy a VPN-t be kell állítanom az útválasztón, ha fel akarom oldani az Apple TV webhelyeinek blokkolását. Tökéletes válasz.

surfshark támogatás

Ezután feltette egy újabb trükkös kérdést, hogy az iTunes alkalmazásuk működik-e az Apple TV-n vagy sem. Nyilvánvalóan nem’t, de ha valaki nem képzett, akkor összeállíthatja ezt és az Android alkalmazások funkcionalitását, hogy mind az Android mobil eszközökön, mind az Android TV-n futhassanak..

De Bryan tudta, miről beszélek, ezért visszautasította, hogy nem’még nincs alkalmazás az Apple TV-hez. Valóban hihető válasz.

Aztán megkérdezem tőle, tudom-e használni a Firestick alkalmazást a FireTV-készülékemen, miközben az Apple TV-hez csatlakozik. Ez nyilvánvalóan működik, mivel a FireTV eszközök célja streaming szolgáltatások nyújtása nagyobb képernyőkön.

És Bryan ezt tudta, és azt mondta nekem, hogy ez megtörténhet, de a casting nem’még nem dolgozik.surfshark vpn támogatás

Surfshark’Az élő csevegési támogatás fenntartja a szolgáltatás által a VPN teljesítményében meghatározott szabványokat. Nincsenek robotok, akik a csevegést irányítják, hanem a valódi emberek, akik jól tudják, mit csinálnak.

A válaszidő szintén jó volt, mivel nem tapasztaltam semmilyen késést a válaszokban, amikor bármilyen kérdést feltettem. Összességében az élő chat támogatása nagyszerű, de nem kiváló, mivel a válaszok jó voltak, de nem olyan szintre, mint amire számítottam. Később elmondom neked, hogy mit értek ezzel.

NordVPN: Jó válaszolási idő, de a válaszok hidegek voltak

Csevegés-támogatási értékelési skála a NordVPN-hez

Válaszidő Gyors
Műszaki tudás Névérték alatt
tónus Durva & Mechanisztikus
Hasznos Nem

Egy másik VPN-szolgáltatás, a NordVPN nem’Nem mindig kínálnak élő csevegési szolgáltatást, és csak az utóbbi néhány évben adták hozzá ezt a funkciót.

Ugyanazzal a lekérdezéssel tettem fel őket, és az általuk nyújtott kimerítő támogatási adattáruk miatt linkeket ajánlottak fel az egyes lekérdezésekkel kapcsolatos útmutatókhoz.

Itt’Így ment a beszélgetés:

A kezdeti ablakok ugyanúgy néznek ki, mint a Surfshark’s, és ugyanazokat a részleteket igényli a kezdéshez, azaz a név, az e-mail és az üzenet.

Az üzenetben tettem fel kérdésemet, és jó 2 percbe telt, mire valaki online jelentkezett.

A válasz, amelyet Harper, az élő csevegés támogató végrehajtója, átfogónak adott, és linkeket kínál nekem a VPN beállításához egy útválasztón, és arról, hogyan tükrözhetem a VPN-kapcsolatot a számítógépemmel. Mindkettő releváns, de a válasz kissé személytelen és gépesített. Surfshark’Másrészt a válaszuknak inkább emberi lényege volt.

nordvpn ügyfélszolgálati áttekintés

A gépesített válaszok folytatódtak, és amikor a támogató végrehajtónak nem kellett mondania, egy nagyon személytelen reakciót adott ki, amely hidegnek érezte magát.

nordvpn felhasználói támogatás áttekintés

Amikor ismét megkérdeztem Harper-től, hogy működik-e a FireTV alkalmazás az FireTV készüléken az AppleTV-vel, akkor megkaptam ezt a választ, amely azt mondta, hogyan kell telepíteni és beállítani az NordVPN-t’s FireTV alkalmazás a FireTV készüléken, de nem sikerült’Nem pontosan válaszolok a kérdésemre.

nordvpn

És a gépesített válaszok a többi kérdésemre is folytatódnak.

nordvpn cs

Miután pontosan ugyanazt a választ kaptam, amikor megkérdeztem tőlük, hogy támogatják-e őket más TV-khez, megkérdeztem tőlük, hogy konzerv válaszokat adnak-e, mivel mindkét válasz ugyanaz volt, ám a kérdéseim eltérőek voltak, így Harper azt mondta, hogy igen, mindkettő konzerv válasz, mivel ők csak az Android és a Samsung TV támogatásban részesültek.

nordvpn cs

NordVPN’Az élő csevegés támogatása engedt engem, mivel nem felelt meg az előírásoknak, hogy az ilyen szintű szolgáltatásnak kényelmesen teljesítenie kell. Én nem vártam ilyen hideg választ az élő chat-támogatástól, de ezt’amit kaptam, tehát nekem szerint a NordVPN’Az élő chat-támogatás nem olyan közel áll a szabványokhoz, amelyeket olyan szolgáltatók állítottak elő, mint a Surfshark.

Szeretném értékelni a NordVPN-t’Az élő csevegés a legjobb esetben az alábbiak szerint történik.

PureVPN: Releváns válaszok, de a hangon kell dolgozni

Csevegési támogatás értékelési skála a PureVPN számára

Válaszidő Gyors
Műszaki tudás Átlagos
tónus Mechanisztikus & Gyenge
Hasznos Nem

Miközben a csevegési támogatása továbbra is gyors, a PureVPN-nek sokat kell dolgoznia azon, hogy a felhasználók hogyan érezze magát az élő csevegés támogatásában. Ismét, mint a NordVPN, a PureVPN’A csevegés támogatása nem volt hideg’ne érezze, hogy olyan emberrel beszélek, aki elég aggódott ahhoz, hogy valóban megoldja a kérdésem.

Ráadásul a nyelvtan továbbra is fontos kérdés, egy olyan probléma, amelyet egy ilyen képességű VPN-nek soha nem szabad megszereznie. A chat-támogató végrehajtó válaszai úgy érezték, hogy egy olyan személytől származnak, akinek csak angolul kezdődik az alapvető ismerete.

Itt’Így ment a beszélgetés a chat-támogatással:

Ugyanezt a kérdést tettem fel nekik, hogy miként kell VPN-t használni az Apple TV-n, és a válasz tartalmaz információkat arról, hogyan kell VPN-t beállítani az útválasztón a probléma megoldásához. Elég jó, de a chat-támogatás végrehajtója csak válaszokat adott, és nem volt tényleges beszélgetés, valami Surfshark szinte helyes lett.

A PureVPN ügyfélszolgálat áttekintése

purevpn szolgáltatás áttekintés

És amint már korábban mondtam, a PureVPN-nek újból meg kell vizsgálnia a beszélgetési képességeit és a csevegést támogató gyakorlatainak nyelvtanát. Nincs írásjelek, még élő csevegés esetén sem’nem hagy jó benyomást.

Purevpn cs

Purevpn cs

Az élő csevegő végrehajtja a dolgokat’s mi?’téved más szolgáltatókkal, mint például a NordVPN-rel. Annak érdekében, hogy valaki jól érezze magát és üdvözölje magát egy ilyen személytelen kommunikációs platformon, a játék tetején kell lennie, de sajnos a PureVPN nem’nem találkozunk ezzel.

A legjobb esetben a PureVPN’A csevegés támogatása szintén a par.

ExpressVPN: Gyors, releváns és a legjobb ügyfélszolgálat az én teszteim szerint

Csevegési támogatás értékelési skála az ExpressVPN számára

Válaszidő Nagyon gyors
Műszaki tudás Kiváló
tónus Üdvözlet és elszállásolás
Hasznos Igen

Az iparág legjobb szolgáltatója nem’ne engedjen le, amikor kapcsolatba lépök az élő csevegő támogatásával. Helyszíni volt, csakúgy, mint a szolgáltató más szolgáltatásaiban.

ExpressVPN’Az élő csevegés nemcsak udvarias volt, hanem minden megkérdezett kérdésre releváns, könnyen érthető válaszokat adott, és teljesen elégedett maradt.

Itt’Így ment a csevegés velük:

Amikor először feltettem őket a kérdésemre, megkérdezték tőlem, van-e számlám.

expressvpn ügyfélszolgálati áttekintés

Válaszként nemleges választ adtam, tehát az élő csevegés végrehajtója nagyon hasonló kérdést tett fel nekem, mint amit Surfshark feltett, azaz hogy mit szeretnék elérni az Apple TV VPN segítségével..

Mondtam neki, hogy a Netflix-et, az Amazon Prime-ot és egy kicsit a sportot is szeretném nézni, ugyanazt a választ, amit a Surfsharknak adtam, ám ezekre adott válaszuk mindenkitől megkülönböztette őket, még a Surfsharkot is..

expressvpn ügyfélszolgálati áttekintés

Phil, a chat-támogató végrehajtójuk részletesen elmondta nekem, hogy az Apple TV-k nem’t natív módon támogatják a VPN-ket, ezért nem támogatják’t nem kínálnak rá alkalmazást. De aztán azt mondta nekem, hogy az ExpressVPN’s Az intelligens DNS volt a legmegfelelőbb az igényeimhez és hogyan.

Még részletesen elmagyarázta az intelligens DNS / mediastreamer szolgáltatást, és elmesélte még annak korlátait is. Nagyon átfogó válasz.

expressvpn cs

Ezt követően megkérdeztem tőle az ExpressVPN FireTV alkalmazásáról és arról, hogy az AppleTV-nél is működni fog-e.

expressvpn

A válasz ismét hihetetlenül hasznos volt, mivel azt mondta nekem, hogy igen, FireTV alkalmazást kínálnak, és ha a FireTV készülék a második generációból származik, akkor VPN szolgáltatással feliratkozva megszerezhetem azt, amit akartam..

expressvpn

ExpressVPN’Az élő csevegésre adott válaszok nagyon barátságosak, és úgy érzi, hogy a csevegőprogram valóban megérti, hogy mit igényel a felhasználó és kér. A válaszokat úgy alakítottuk ki, hogy pontosan megfeleljenek kérdései igényeinek.

Ott’Nagy ok, amiért annak ellenére, hogy az ExpressVPN legalább 2-3-szor drágább, mint más VPN-ek, továbbra is uralja a roostot. Teljesítményszinte minden fronton példaértékű, a szolgáltató pedig nem’Még egyetlen területet sem hagyhat el, ahonnan a felhasználó elégedetlennek érezheti magát.

CyberGhost: Brutálisan őszinte és elkötelezett, de lassú

A csevegés támogatásának értékelési skála a CyberGhostVPN számára:

Válaszidő Nagyon lassú
Műszaki tudás Kiváló
tónus Rossz és hideg
Hasznos Átlagon felüli

Ne tévesszen be, a CyberGhost VPN továbbra is a legjobb szolgáltató, annak ellenére, hogy elmarad a kortársaitól, például a NordVPN-től, mivel egyedi biztonsági funkciókkal és nagyobb kiszolgálóhálózattal rendelkezik..

Ez továbbra is azon kevés szolgáltató egyike, amelyben megbízhat, hogy minden egyes használatakor feloldja a Netflix USA feloldását. A biztonsági problémák és az IP-szivárgások sem akadályozzák. De az élő chat-támogatással kapcsolatos tapasztalatom kissé más volt.

Leghosszabb beszélgetésem volt a CyberGhost-mel’Az összes élő VPN-támogatást végrehajtom az összes VPN-ből, amelyet erre a célra vállaltam. Ennek oka az, hogy a szolgáltató pontosan azt mondta nekem, hogy a szolgáltatásban van olyan hiányosság, amely szokás szerint lehetővé teszi számomra egy bizonyos tevékenység elvégzését..

És ezzel a szolgáltató hihetetlen őszinteséget mutatott, amelyet nagyon nagyra értékelek, bár az egyes válaszok és a kicsit hideg hang közötti frusztráló várakozási idő jelentős fordulást jelentett..

Itt’Így ment a csevegés:

A kezdeti chat-támogatási ablak ugyanaz volt, mint bárki más’s az induláshoz szükséges egy kis információ.

Amikor először kérdést tettem fel, csapatuk válasza meglehetősen hideg és nem kívánatos volt. A csevegés lehet’ve és akkor ott végződött, de még több kérdést tettem fel nekik, hogy megtudjam, mennyire tudnak jobban kezelni a trükkösebb kérdéseket.

cyberhost ügyfélszolgálati áttekintés

Amikor megkérdeztem, hogy van-e megoldás a kérdésemre, a Marta, a csevegést támogató végrehajtójuk azt mondta, hogy a VPN-t egy útválasztón kell beállítanom, mert ez’az egyetlen módja. A csevegéstámogatás végrehajtója azonban nem kínálott linket arra, hogyan állíthatom be a VPN-t egy útválasztón.

cyberghost ügyfélszolgálati áttekintés

Ismét kérdést vettem fel azzal kapcsolatban, hogy FireTV készüléket használtam-e az Apple TV-n, és hogy VPN-jük ilyen módon működhet-e. A válasz, amelyet Marta adott erre, nem csak jó, de nagyszerű is volt.

cyberhost cs

Azt mondta, hogy az Amazon FireTV készülékem szokásosan nem működik az Apple TV-n, ha protokoll alapú problémák miatt VPN-t kaptam.

cyberhost cs

Azt mondta nekem, mert a CyberGhost VPN nem’nem kínálnak megfelelő protokollt a Firestick szolgáltatásának futtatásához az Apple TV-vel, szolgáltatásuk szokásos módon működni az Apple TV-vel.

Az őszinteség itt brutálisan jó volt, ahogy Marta sem tette’Nem próbál hamis ígéretekkel átalakítani előfizetővé, de arra vezette, hogy mi volt a helyes.

CyberGhost

CyberGhost

Ki nyer?

A lefelé mutató ExpressVPN a legjobb élő chat-támogatást nyújtja, amikor a Surfshark rövid pillanat alatt érkezik.

Más szolgáltatóknak, mint például a PureVPN, a NordVPN, és még az egyre növekvő iparágot is magában foglaló VPN többi tagjának komolyan kell felkészülniük játékukra, ha a felhasználók támogatása mellett támogatást akarnak nyújtani..

Az élő chat csekély támogatása bármely felhasználót kikapcsolhat, függetlenül attól, hogy milyen jó a tényleges VPN-szolgáltatás. És ha olyan szolgáltatást kínál, amelynek célja, hogy kiszolgálja a világ minden tájáról származó felhasználókat, akkor példának kell lennie abban, hogy miként segít nekik, amikor elakadnak, vagy amikor problémákkal szembesülnek.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me