Könnyű internetes biztonsági tippek kezdőknek BestVPN.co

“Most mindannyian kapcsolódunk az internethez, mint egy hatalmas agyban lévő neuronok”

Tartoznom kell Stephen Hawkingnek, hogy annyira pontosan összefoglalja a dolgokat, ám annyit hagy a saját képzeletünkre. Amit az internetről mondott, az az igaz, hogy az. Vannak, akik dicséretesnek találják: a ‘digitális világ’. Milyen időben élni, mi? Ugyanakkor mások szkeptikusak lehetnek az internethasználat iránt. A BestVPN.co-nál mindkét oldalunkat megértjük, de van néhány gondolatunk a témában.

Mint minden más életben, vannak bizonyos előnyei és hátrányai is az internetnek. Hihetetlen tanulási erőforrás, hozzáférést biztosít az azonnali szórakoztatáshoz, megkönnyíti a munkákat a SaaS eszközökkel, és elősegíti a személyes expozíció megszerzését a közösségi médián keresztül (számos lehetőséget kínál saját főnökévé válásához). Ezzel egyidejűleg fenyegetések vannak a személyes biztonságra és magánéletére, ezáltal veszélyeztetve a családját / vállalkozását / pénzét!

Kiberbiztonsági tudatosság!

Sajnos vannak olyan személyek, akik’Kihasználja az internetet bűncselekményekkel való bűncselekmény elkövetésével, a felhasználók rosszindulatú szoftverekkel való becsapásával, adathalászattal történő adatgyűjtéssel vagy olyan rendszerek létrehozásával, amelyek pénzt csalnak az egyénekkel. A számítógépes bűnözők okosabbá és kifinomultabbá válnak műveleteik során, kreatív intézkedések segítségével identitások ellopására, csalások elkövetésére vagy akár másokkal szembeni kiber-támadások indítására..

Kiberbiztonsági tudatosság

Ha nem’Elég, az internet erőszakkal, sötét kísértésekkel és erkölcstelenséggel tele van olyan társaságokkal / egyénekkel, akik aktívan keresik fel a felhasználókat, MINDENKIT! A kormányok nem’Nem akarnak bizalmat saját polgáraiknak, és olyan internetes törvényeket írnak elő, amelyek lehetővé teszik a közönség figyelését / lehallgatását. Mindez rádöbbent, hogy a BIZTONSÁGOS online maradás már nem adott, hanem szükséges tanórán kívüli tevékenység.

Kiberbiztonság Awarenes Hónap

Nos, tudjuk, mi vagy te’gondolkodva, mindez száguld és felületesnek tűnik, igaz? Biztosíthatjuk azonban azt’t! Ez az oka annak, hogy erre a nemzeti kiberbiztonsági tudatosság hónapra (NCSAM) mi’Úgy döntöttünk, hogy mindent megtesz azáltal, hogy segítünk az ügyfeleknek biztonságban maradni az interneten. Egy kis józan észvel és a dolgokkal kapcsolatos ismeretekkel’s / don’ts, szörfözhet a ‘nettó háló.

Milyen internetes biztonsági kérdésekkel nézünk szembe manapság?

Az Internet csodálatos eszközként szolgál az önkifejezéshez, fellendíti az ismereteket és képességet arra, hogy kapcsolatban maradjon az egész világon élő emberekkel. Az internet-alapú eszközök széles körű elérhetősége minden nap elérhetővé teszi a vásárlást, a hitel / pénzügyi szolgáltatásokat, az azonnali szórakozást, a kapcsolatok kezelését, a szexuális ösztönökben való részvételt és akár segítség / tanácsadás igénybevételét is.!

Mint ilyen, nem kétséges, hogy az internet annyira megváltoztatta / javította életünket, hogy most lehetetlen elképzelni egy világot anélkül. Csak akkor kell aggódnia a magánélet / biztonság miatt, ha rájössz, milyen veszélyesek lehetnek az interneten. Az alábbiakban néhány súlyos személyes biztonsági kockázatot tárgyalunk, amelyekbe beragadhat:

Az internetes biztonság kérdéseivel manapság szembesülünk

 • Ransomware - Olyan rosszindulatú szoftver, amely citovirológiát használ, átveszi a számítógépet, és azzal fenyeget, hogy közzéteszi az áldozatot’adatait, amíg a váltságdíjat meg nem fizetik. Figyelemre méltó példák a Fusob, a WannaCry, a Petya, a Bad Rabbit és a SamSam, amelyek mindegyikét hasonló mintákkal találták meg a felhasználói fájlok titkosításához.
 • Személyazonosság-lopás - didn’Nem gondolja, hogy lehetséges? De megtörténik! A csalók az adathalász vagy a rosszindulatú programok telepítésével olyan technikákat használhatnak, hogy becsapják téged a pénzügyi információk felfedésére, amelyeket azután csalással követnek el, megszemélyesítve téged. A szar nagyon gyorsan eléri a mennyezetet!
 • Cyberstalking - Nagyon súlyos bűncselekmény, amelynek miatt sok nőnek zaklatás és mentális kínzás következtében kell szenvednie! Ebben a forgatókönyvben a támadó többször használja az elektronikus kommunikációt az áldozatok megijesztésére vagy megijesztésére. Ez magában foglalhatja a rágalmazást, rágalmazást, rágalmazást és hamis vádakat is.
 • Szexuális zaklatás - Gondolod, hogy a való világ b ** ch? A digitális világ rosszabb! Egyes számítógépes bűnözők megpróbálják becsapni a felhasználókat, hogy magukra meztelen / szexuális képeket küldjenek. Később ezeket a képeket pénzeszközök vagy szexuális előnyök kiszorítására használják fel az áldozattól, ami súlyos depresszióhoz / szorongáshoz vezethet!
 • Internetes zaklatás - Az erőszaknak, a grafikus képeknek / videóknak és a kicsi politikának való kitettség olyasmi, amellyel a közösségi média meglehetősen híres! A dolgoknak azonban csak komoly fordulata van, amikor az emberek a digitális világot az emberek online zaklatására használják. Ez magában foglalhatja a rágalmazást, a vírusos mémeket és egyebeket!
 • Online ragadozás - Az internet veszélyes hely, különösen a gyermekek számára, mivel képesek kapcsolatba lépni az emberekkel kétszer / háromszor korukban. Egyes ártatlan serdülők az online ragadozók manipulációjának / kényszerítésének áldozatává válhatnak, akiknek hátsó bántalmazási / szexuális motívumai vannak..
 • Spamküldés - Rendszeresen, amikor belép egy új közösségi média webhelyre vagy webhelyre, kattinthat valahol, ahol korábban nem volt’nem kellett volna, és ennek eredményeként száz és ezer spam hirdetéssel, nem kívánt tömeges üzenettel kell foglalkoznia, amely megnyitja az ajtót a rosszindulatú programok és az adathalász számára.!
 • Obszcén tartalom - Noha az internet sok ember számára boldog hely lehet, hihetetlenül sötét és veszélyes is. Rengeteg obszcén tartalom érhető el információk / képek / videók formájában, amelyek gore / gyilkos / bombas robbanásokat és más kellemetlen tartalmat tartalmaznak.

Internetbiztonsági kérdések

Hogyan használhatják ki a felhasználók a maximális védelmet online??

Mi’feltétlenül olvassa el a fenti veszélyeket’kicsit megráztattad! Végül is, ki tudta’De valaha is hasonló dolgok történnek, igaz? Miért tud’t az emberek csak megtanulják civilizálódni, és nem fájnak mások számára? Arra gondolunk, hogy senki sem tud válaszolni, de ha a BestVPN.co egy dolgot megtehet, akkor a maximális online védelmet használja ki, hogy megvédje magát az ilyen online fenyegetésektől.!

Mielőtt azonban elkezdenénk, hadd kérlek, tedd csak oda. Ez nem’Az egyik a klisé alakított, átfogalmazott online útmutatók, ahol az egyetlen TIPP, amelyet magánéletének védelme érdekében kap, az elavult módszerek körül fordul. A kutatás során szó szerint meghökkenttünk az interneten elérhető redundáns tartalom típusán. Szóval reméljük, hogy lenyűgözőnek találja kutatásainkat, mivel kicsit tágabbra próbálunk menni!

Könnyű internetes biztonsági tippek kezdőknek BestVPN.co

Internetes biztonsági tippek: Alapvető szabályok

 1. Hasonlóan ahhoz, ahogyan elkerüli az árnyékos környékeket, elkerüli az online veszélyes webhelyek látogatását, mivel ezek tartalmazhatnak ransomware-t, vírusokat vagy rosszindulatú programokat.
 2. Mindig korlátozza az online információt. A potenciális munkáltatók és ügyfelek nem’nem kell tudnia otthoni címét vagy személyes kapcsolatának állapotát (duh!).
 3. Ne töltsön le harmadik féltől származó szoftvereket / alkalmazásokat, mivel ezek rosszindulatú programokat tartalmazhatnak, vagy megpróbálhatnak információkat ellopni. Keressen olyan alkalmazásokat / szoftvereket, amelyeket az illetékes hatóságok tanúsítottak / hitelesítettek.
 4. Az internet nem’t nincs törlõgombja. Miután elküldték, örökké a legmélyebb, legsötétebb gyorsítótár-szövegekben vagy másolatokban él, amelyeket más emberek készítettek, anélkül, hogy tudta volna róla..
 5. Ha menedék van’még nem kapott egyet, használjon biztonsági kódot a telefonján. Lehet jelszó, PIN vagy feloldási minta. Függetlenül attól, amit választott, az egyik használata szükséges az online adatvédelemhez!
 6. Ellenőrizze, hogy közösségi média-fiókjai privát-e. Csak a közeli családtagjai és barátai láthatnak bármit rólad. Az utolsó dolog, amire szükséged van, egy cyberstalker!
 7. Rendszeresen frissítse az operációs rendszert és a szoftvert, hogy megakadályozza a számítógépes bűnözőket a biztonságban lévő régi hibák és kiskapuk kihasználásában, ami minden személyes adat elvesztését eredményezheti..
 8. SOHA ne csatlakozzon a kávézók vagy éttermek nyilvános Wi-Fi hálózatához VPN-szolgáltatás igénybevétele nélkül, mivel ezekben a helyeken valószínűleg csalódnak / csapkodnak be vagy csapnak be okos számítógépes bűnözők.
 9. Az összes jelszó megjegyzése hatalmas fájdalmat okozhat a fenékében’Kivételes emlékezet-emlékezet-készségeket kaptunk. Az átlagos joe számára javasoljuk a jelszókezelő program használatát.
 10. Kerülje a gyűlölet üzenetek írását, és ne vegyen igénybe bármilyen megalázkodást / rasszizmust / erőszakot, mert ez komoly bajba kerülhet. Egy egyszerűen fenyegető üzenet írása jogi zavarokhoz vezethet!

Alapvető internetes biztonsági szabályok

Internetes biztonsági tippek: Védje meg magát a Ransomware ellen

 1. Időnként az élet csak tovább ad citromot’semmi, amit te megtehetsz. zsarolóprogramok’Ezek trükkösek, ezért szokássá kell tenni az adatok rendszeres biztonsági mentését.
 2. Használjon olyan vírus- vagy rosszindulatú szoftvereket, amelyek lehetővé teszik a keresés konfigurálását az archivált és tömörített fájlok beolvasására, mivel’Így veszi át a legtöbb ransomware a rendszer irányítását.
 3. Nem’Nem számít, ha webhelyet keres, hozzáfér egy szoftverhez, vagy egyszerűen csak böngészi a különböző játékokat / programokat, ügyeljen arra, hogy a tűzfalat mindig bekapcsolva tartsa..
 4. Győződjön meg arról, hogy rendszeresen telepíti az operációs rendszer és a víruskereső / rosszindulatú szoftverek frissítéseit, hogy rendelkezzen egy frissített firmware-rel, amely képes ellensúlyozni a gyanús fájlokat.!
 5. Fontos, hogy a felhasználók különös figyelmet fordítsanak a linkekre vagy a mellékletekre kattintva, különösen azok, amelyek gyanúsnak tűnnek. Elemezze a linket, hogy jobb ötletet kapjon, mielőtt rákattintana.

Könnyű internetes biztonsági tippek kezdőknek BestVPN.co

Internetes biztonsági tippek: Védje magát a személyazonosság-lopás ellen

 1. Mindig emlékezzen arra, hogy ne használja a P2P / fájlmegosztó alkalmazásokat, ha nem’nem kínálnak adatbiztonságot és adatvédelmet. Ha igen, akkor feltétlenül használjon VPN szolgáltatást, mivel ez személyazonosságát mindig névtelenné teszi.
 2. Mint korábban említettem, soha ne vásároljon olyan rossz áruházakból, amelyekben rossz hírnév szerepel, különösen azokban, amelyekben a múltban szenvednek a ‘friss’ múlt.
 3. Mindenképpen proaktívnak kell lennie pénzügyi adataival kapcsolatban. Havonta ellenőrizze a bank- és hitelkártya-kimutatásait, hogy gyorsan azonosítsa a szabálytalanságokat.
 4. Az egyik legjobb módja annak, hogy személyazonosságát és adatait mindenkor biztonságban tartsa, a pénzügyi számlák jelszavainak rendszeres megváltoztatása. A jogsértések hetekig gyakran észrevétlenek!
 5. Győződjön meg arról, hogy minden e-mailt és üzenetet végpontok közötti titkosítással küld, vagy a VPN szolgáltatástól származó dedikált IP-t használ, hogy bármikor kihasználhassa a törhetetlen biztonsági réteget..

Könnyű internetes biztonsági tippek kezdőknek BestVPN.co

Internetbiztonsági tippek: Tanulja meg, hogyan lehet megbirkózni az internetes zaklatással

 1. Ha kihívást kapnak az internetről, elengedhetetlen, hogy bizonyítékként mentse el az elkövetővel folytatott összes kommunikációt. Nyersnek tűnhet, de be kell jelentenie a bűnüldöző szerveknek.
 2. Ha egy intim partnerrel szakít, akkor feltétlenül állítsa vissza az összes e-mail fiókját, közösségi média és banki információt, hogy ezek semmilyen módon ne tudják manipulálni téged..
 3. A közösségi média, e-mailek vagy csevegőszobák használatakor elengedhetetlen, hogy vigyázzon a megosztott információkkal, különben megkönnyítheti a követőknek a képek / hozzászólások összegyűjtését.!
 4. Ha ez nem kötelező, akkor ne felejtsen el kitölteni olyan mezőket, amelyek személyes adatait kérik, például születési dátumát, amikor online regisztrál vagy regisztrál valamit. Ki tudja, hogyan lehet ezt az információt felhasználni?!
 5. Amikor képet küld online (különösen, ha kétségei vannak azzal, hogy cyberstalked-e), győződjön meg arról, hogy az nem tárja fel a tartózkodási helyét. Menj egyet sima háttérrel.

hogyan lehet megbirkózni a cyberstalking-nal

Internetbiztonsági tippek: Vigyázzon a szexuális kínzásra

 1. A szexuális zaklatás nem csak az idősebb férfiakra korlátozódik, hanem a tinédzsereket is bűnösnek találták az ilyen cselekedetekben. A féltékeny személyek pokolba teszik az életet. Don’Ne habozzon, ha azonnal értesíti őket!
 2. Az internet tele van olyan eszközökkel és alkalmazásokkal, amelyeket a legfurcsább módon használnak. Tudta, hogy vannak spyware alkalmazások is? Növelje biztonságát online egy spyware-ellenes program telepítésével. Naponta frissítse!
 3. Fontos, hogy felismerje ezt az élet értékes leckét: az emberek úgy tehetnek, mintha valaki lennének’újra nem. Legyen válogatott azoknál az embereknél, akiket fel szeretne venni a közösségi médiába.
 4. Mint korábban említettük, a szülõket be kell vonni gyermekeik életébe. Döntse el, mely alkalmazások és SM platformok megfelelőek számukra, és rendszeresen vizsgálja felül tevékenységüket.
 5. Tegye szokássá az elektronikus eszközök és webkamerák kikapcsolását, különösen, ha nem használja őket. A hackerek / számítógépes bűnözők behatolhatnak a kamerába, rögzíthetnek videókat, majd zsarolhatnak!

Vigyázzon a szexuális kínzásra

Internetes biztonsági tippek: Az internetes zaklatás kezelése

 1. Azt’Fontos, hogy maguk az emberek rendelkezzenek erkölcsi iránytűvel. Ha lát valakit, akit ismersz, aki az internetes zaklatás áldozata, ne’ne csendben ülj! Jelentse be egy felnőttnek, amint csak lehetséges.
 2. Nyilvános számítógép vagy valaki más használata esetén’telefonján, hogy hozzáférjen a közösségi média-fiókokhoz / e-mailekhez, feltétlenül jelentkezzen ki, mivel a fiókját saját hátrányos motívumaikhoz használhatják.
 3. Kerülje el bárkivel a jelszavak és a számlainformációk megosztását, mivel ezek kihasználhatják kedvességét és elkényeztethetik azokat a tevékenységeket, amelyek később a fenékét megharaphatják.!
 4. Alapvető fontosságú, hogy az emberek tisztában legyenek azzal, amit online írnak vagy postáznak. Tartózkodjon attól, hogy bármit megosszon, amely a jövőben árthat vagy zavarhatja Önt. Az internet elrontott hely!
 5. Olyan, mint mi’Szeretnénk kiküszöbölni a frusztrációt és a haragunkat azokkal az emberekkel szemben, akik fenyegető és sértő üzeneteket küldenek, alapvető fontosságú, hogy toleransek legyenek, és ne adjunk két szart. Semmi nem árthat több, mint azonnali blokkolás.

Hogyan kezeljük az internetes zaklatást?

Internetbiztonsági tippek: Tanulja meg az online ragadozás megelőzését

 1. Légy különös éberség és vegyen részt a gyerekeivel, különösen, ha közösségi médiát használnak. Kérdezd meg tőlük’bárki, aki online kényelmetlenül érzi magát, így jelentheti az adott ASAP-t!
 2. Amikor arról beszélünk, hogy a szülők különös figyelmet fordítanak gyermekeik figyelésére a közösségi médiában, akkor nem’Ez azt jelenti, hogy meg kell támadnia a magánéletüket. Csak felügyelje az internethez csatlakoztatott eszközök használatát.
 3. Mondja meg gyermekeinek, hogy soha ne beszéljen olyan korúakkal, akiknek idősebbnek tűnik, és kerülje el a letöltött képeket, amelyeket nem’nem tudom.
 4. Fontos, hogy tanítsa meg a gyermekeket’s és don’szociális média, amely magában foglalja az idegenek elkerülését. Tegye egyértelművé, hogy soha nem szabad szembeszélgetni valakivel az internetről!
 5. Képzze meg gyermekeit, hogy okosak legyenek a személyes adataik megosztására. Tanítsa meg nekik, hogy ne beszéljenek az iskolájukról, házukról és más személyes dolgaikról. Azonnal be kell fejezniük a beszélgetést.

Könnyű internetes biztonsági tippek kezdőknek BestVPN.co

Internetes biztonsági tippek: It’s Ideje megszabadulni a spamektől

 1. Használjon másodlagos e-mail címet olyan esetekben, amikor nem biztos benne, hogy meglátogat egy adott nyilvános könyvtárat, közösségi média hálózatot vagy csevegőszobát, hogy ne kerüljön spam az eredeti azonosítójára.
 2. Sok felhasználó nem’t tudatában van, de vannak módok a spam levelek fogadásának elkerülésére. Az egyik legfontosabb és bevált hack a spamszűrő eszköz telepítése.
 3. A spamküldők nagyon trükkösek azzal a taktikával, hogy több spamot küldjenek el. Soha ne kattintson a “leiratkozás” linket az e-mailekbe minden áron, mivel ezek megerősíthetik, hogy az Ön e-mail címe aktív.
 4. Don’szinte senkinek nem adja meg e-mail címét. Ezeknek az adatoknak bizalmasaknak kell lenniük, és csak azok számára szabad átadni, akikben teljes mértékben és vakon bíznak meg.
 5. Különböző szolgáltatásoknál történő feliratkozáskor ügyeljen arra, hogy rejtett e-mail címét konfigurálja a beállításokat, és az expozíciót eltolja “Csak én” vagy valami hasonlót.

Könnyű internetes biztonsági tippek kezdőknek BestVPN.co

Internetes biztonsági tippek: Sértő / obszcén tartalom blokkolása

 1. Semmi sem bosszantó, mint a weboldal felkeresése, hogy csak meztelen képeket és egyéb obszcén tartalmakat találjon hirdetések formájában. Távolítson el tőlük egy hirdetésgátló eszközt.
 2. Ha azt szeretné, hogy blokkolja az explicit keresési eredményeket, mert otthon van gyermeke, vagy egyszerűen utálja az ilyen tartalom kéretlen expozícióját, bölcs dolog bekapcsolni “Biztonságos keresés” a Google-on.
 3. Ha olyan tartalmat talál, amely sértőnek / rasszistanak vagy megalázónak tűnik, akkor az Ön feladata, hogy azonnal jelentse azt az illetékes rendszergazdának, hogy elkerülje a gyűlöletbeszéd további terjedését..
 4. A közösségi média obszcén fényképeket, pornográf képeket és néha rossz tartalmat tölt be. Azonnal jelentést tesz róluk, hogy az álláshelyeket eltávolítsák, ugyanakkor kiküszöbölik a hasonló eredményeket.
 5. Az emberek számára nehézséget okozhat a sértő / obszcén tartalom figyelése a webhelyeken, mivel olyan váratlanul felbukkannak. Bölcs megoldás egy webszűrő eszköz telepítése.

Könnyű internetes biztonsági tippek kezdőknek BestVPN.co

Internetes biztonsági tippek: Felismerje fel a hamis valódi felhasználást (adathalászat)

 1. Az adathalászat hihetetlenül trükkös, mivel a hivatalos webhelyek másolatát használja az ügyfelek becsapására az információk megadása érdekében. Telepítsen egy adathalász-ellenes szoftvert vagy böngésző-bővítményt, hogy azonnal értesítse az ilyen webhelyeket!
 2. HUMPASZABÁLY: Soha ne légy életben, soha ne küldje el pénzügyi adatait e-mailben senkinek, függetlenül attól, hogy mennyiben bízol benne. Egyszerűen azért, mert nem biztonságos módszer az ilyen információk továbbítására.
 3. A legtöbb ember nem’Tudatában van ennek, amíg ténylegesen nem tévesztenek be egy pop-up linkre kattintással. Ezek közül a trükkös előugró ablakok közül néhány általában adathalászati ​​kísérlet. Mindig közel álljon, hogy elkerülje az esetleges eseményeket.
 4. Ami az adathalász támadások kivételes biztonságát fokozza, erős tűzfalat kell használni. Ez megakadályozza őket abban, hogy hozzáférjenek a hálózatához / számítógépéhez.
 5. Ha nem’Ne ismerje azt a feladót, aki e-mailt küld, ne kattintson a linkekre, és ami a legfontosabb: DON’T ne töltsön le fájlokat, ha látható. A nem megbízható feladókkal nem szabad zavarodni!

Könnyű internetes biztonsági tippek kezdőknek BestVPN.co

Internetes biztonsági tippek: Pusztítsa el a rosszindulatú programokat és védje meg adatait!

 1. Ha okostelefonját / laptopját / számítógépét mindig biztonságban szeretné tartani, telepítsen egy hatékony víruskereső / rosszindulatú programot az azonnali fenyegetés észlelésére és törlésére.
 2. Soha ne csatlakozzon a nem működő webhelyekhez’nem használja a HTTPS-t. Az “S” a végén biztonságos. Használjon HTTPS mindenhol a nem webhelyeket’t végre kell hajtani. Ez megóvja az online kommunikáció biztonságát!
 3. Amit a legtöbb ember antivírus / rosszindulatú szoftverek telepítése után végzi, elfelejti, hogy léteznek. Don’Ne légy ez a gondatlan személy, és ügyeljen arra, hogy rendszeres időközönként végezzen szkennelést.
 4. Néhány link eljuthat egy olyan weboldalra, amely azonos az eredetivel. Vigyázzon a szociális mérnöki taktikákkal, mint például az adathalász. A jobb ötlet érdekében mindig olvassa el a link címét.
 5. Módosítsa az alapértelmezett SSID-t (a Wi-Fi hálózat nevét), és használja a WPA2 titkosítást, hogy megakadályozza az illetéktelen felhasználók hozzáférését a kapcsolathoz és bármi gyanús telepítését..

Könnyű internetes biztonsági tippek kezdőknek BestVPN.co

Internetes biztonsági tippek: Don’t Becsapni az online csalásokkal

 1. Ez kissé durvanak tűnhet, ha a közösségi média hálózatépítésre törekszik, de kerülje a felesleges barátokat (különösen azokkal az emberekkel, akiknek a menedéke van)’nem találkoztunk velük, vagy nem tudtak róla).
 2. Nem’Nem számít, ha van-e tech-barát barátja vagy olyan személy, aki más embert ismer, az egyetlen személy, aki távolról hozzáférhet a számítógépéhez, a helyi ISP.
 3. Rengeteg új e-kereskedelmi webhely nyílik manapság, de nem mindegyik biztonságos. Csak olyan törvényes forrásokból vegyen igénybe online vásárlást, mint például az eBay, az Ali Express vagy az Amazon!
 4. A csalók könnyen hamisíthatják a hívó fél azonosítóit, és becsaphatnak téged a pénzügyi információk megadására. Ha valaki felhívja és megkérdezi az Ön hitelinformációit, tegye le és hívja vissza, hogy ellenőrizze, hogy a hívó fél valódi.
 5. Soha ne bízzon az online szolgáltatásokban abban, hogy egyetlen gombnyomással nyújthatnak adósságcsökkentést és jelzálogkölcsön-segítséget. Valószínűleg csalások, így kerülje el az előzetes fizetés hibáját!

Könnyű internetes biztonsági tippek kezdőknek BestVPN.co

Internetes biztonsági tippek: Hogyan lehet megakadályozni a Wi-Fi lehallgatást

 1. Azoknak az utazóknak, akik gyakran használják a Wi-Fi-hálózatokat nyilvános helyekben, például kocsmákban, kávézókban és éttermekben, mindig ügyeljen arra, hogy VPN-t használjon, hogy személyazonossága névtelen legyen és a kapcsolat titkosítva maradjon..
 2. Mint korábban említettük, kerülje el a nem biztonságos webhelyeket, amelyek csak rendelkeznek “HTTP” a cím előtt. Győződjön meg arról, hogy a meglátogatott webhelyek a “HTTPS” címke. Ez egy biztonságos kapcsolatot jelöl.
 3. Nyilvános Wi-Fi használata esetén’Soha ne tiltsa le víruskereső, rosszindulatú programok vagy tűzfal programjait, mivel sok vírus / rosszindulatú program bejuthat a hálózaton keresztül.
 4. Néhány hackerek még több mérföldet tesznek az ügyfelek becsapása révén, ha hamis Wi-Fi-hozzáférési pontokat állítanak fel legitim nyilvános hálózatok közelében. Ezután ellopják a felhasználói adatokat, és tovább megragadnak személyazonossági lopásokra.
 5. Mindig használjon megbízható vezeték nélküli hozzáférési pontokat. Beszéljen a kávézóban vagy az étteremben működő vezetővel / képviselővel, ha többet szeretne megtudni a biztonsági intézkedésekről, ha Wi-Fi-vel csatlakoznak.

Könnyű internetes biztonsági tippek kezdőknek BestVPN.co

Internetes biztonsági tippek: Tartsa biztonságban gyermekeit online!

 1. Tartsd gyermekeidet’számítógépét és más internet-alapú eszközöket a közös helyiségben, nem pedig az egyes hálószobákat. Ez kissé durvanak tűnhet, de valójában jó módja annak, hogy figyelemmel kísérjék azok használatát.
 2. Ossza meg a közösségi médiát vagy e-mail fiókot a gyerekeivel, hogy figyelemmel tudja kísérni az üzeneteket, és ellenőrizze, hogy nem néz-e obszcén tartalmat a YouTube Gyerekeknek, vagy nem beszél idegenekkel.!.
 3. Mondd el a gyerekeidnek’Soha nem szabad online semmit vásárolni anélkül, hogy előbb felkérném Önt! Egyes hirdetések becsaphatnak téged azáltal, hogy ingyenes dolgokat kínálnak, hogy rávegyék a személyes adatainak feltárására.
 4. Kövesse a Facebook, a Twitter, az Instagram és más közösségi média platformok biztonsági irányelveit, és győződjön meg arról, hogy gyermekei csak a minimális életkori követelmények teljesítése után csatlakoznak hozzájuk..
 5. Képzze meg gyermekeit, hogy okosak legyenek az interneten. Tanítsa meg nekik, hogy soha ne tegyenek közzé személyes fényképeket és ne cseréljenek személyes információkat, ne tegyenek közzé személyes információkat, vállaljanak, hogy találkoznak idegennel, vagy válaszolnak fenyegető üzenetekre.!

Internetbiztonság a gyermekek számára

A dolgok csomagolása

Ezzel véget érünk az internetes biztonsági tippek útmutatójának a kiberbiztonsági tudatosság hónapjára. Reméljük, hogy értékelni fogja a közreműködésünket az internet biztonságával kapcsolatos üzenet terjesztésében. Tegyük egyértelművé, hogy nem’nem tagadja az internet hasznosságát és hatékonyságát.

Ez előkészítette az utat a gazdasági, technológiai és társadalmi táj fontos fejlődéséhez. Ehhez a platform sötét oldalaitól is védelmet kell nyújtania, és pontosan ez az, ami küldetésünk! Don’Ne habozzon tovább megosztani az útmutatót. Kellemes napot és élvezze a biztonságosabb internetet!

Könnyű internetes biztonsági tippek kezdőknek BestVPN.co

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me