A VPN csatlakozási útmutató 2020 – kötelezően el kell olvasni a japán kezdő felhasználók számára

A Japánban élők jól tudják, hogy az ország a szólásszabadság és a sajtószabadság mellett áll, amely kiterjed a kifejezés és a beszéd az interneten is. Az utóbbi néhány évben azonban növekedett a földrajzi korlátozások és a szerzői joggal védett anyagokhoz való hozzáférés elleni fellépés, ezért a Legjobb VPN használatát sürgette a helyi internetszolgáltatók jogi terheinek elkerülése érdekében. Tehát további áttekintés nélkül olvassa el ezt a japán VPN csatlakozási útmutatót.

Olvassa el: Expressvpn Apple TV használati útmutató

VPN csatlakozási útmutató 2020

 1. Mi a VPN kapcsolat?
 2. Hogyan működik a VPN-kapcsolat?
 3. Miért érdemes VPN-kapcsolatot használni Japánban??
 4. VPN-kapcsolatmechanizmus / Internet keresési szolgáltatások
 5. A legjobb VPN csatlakozási alkalmazások
 6. Az Internet-hozzáférés Japánban biztonságos a VPN-kapcsolat használatával?
 7. Hogyan telepítsük a VPN kapcsolatot a Windows 10 OS / 7 szervizcsomagokban
 8. iPhone VPN kapcsolat telepítési útmutató
 9. Az Android VPN kapcsolat beállítása?
 10. Ingyenes VPN Connection alkalmazások
 11. VPN kapcsolat okostelefon kliens
 12. VPN kapcsolat Mac / iPhone generációk / iPad kapcsolat
 13. Amazon Fire TV / Firestick VPN csatlakozási módszer

Mi a VPN kapcsolat?

Virtuális magánhálózat, rövidítve “VPN” egy olyan hálózati technológia, amelyet a kormányhivatalok és a normál polgárok egyaránt használnak az internet biztonságos elérésének elősegítésére. Védett útvonalat hoz létre az internet számára, titkosítva az összes elküldött és fogadott adatot.

Mi a VPN kapcsolat?

Hogyan működik a VPN-kapcsolat?

A VPN-k általában eltakarják az online jelenlétét azáltal, hogy megváltoztatják az IP-címedet modem és úgy tűnik, hogy úgy néz ki, mintha egy másik országban helyezkedik el. Ugyanakkor lehetővé teszik a “magán” csak az Ön számára elérhető hálózat, ezért miért használják leginkább a nagyvállalatokban és a vállalkozásokban egyaránt.

Hogyan működik a VPN-kapcsolat?

Miért érdemes VPN-kapcsolatot használni Japánban??

Amikor megtudja, hogy a szerzői joggal védett anyag streamingje / letöltése egy bűncselekmény, amely bosszantó bírságot, kétéves börtönbemondást vagy akár mindkét elemet meghúzhat - a dolgok meglehetősen stresszesek. A 2012. évi számítógépes hálózati megfigyelési törvény részeként a japán kormány akár az összes felhasználót is figyelemmel kíséri, amely megismétli, mennyire fontos a VPN használata Japánban.

Miért érdemes VPN-kapcsolatot használni Japánban?

VPN-kapcsolatmechanizmus / Internet keresési szolgáltatások

 1. Speciális szolgáltatások - A megbízható VPN-szolgáltatásoknak fejlett funkciókat kell biztosítaniuk, mint például a DNS / IPv6 szivárgás elleni védelem, DoubleVPN, SOCKS5 proxy, Split Tunneling, NAT tűzfal és automatikus Kill Switch.
 2. Protokoll támogatás - A legjobb VPN-szolgáltatások soha nem használják fel a jó protokolltámogatást. Válasszon olyan szolgáltatást, amely lehetővé teszi az OpenVPN, IKEv2, SSTP, L2TP / IPSec és PPTP csatlakozást..
 3. Naplózási politika - Az utolsó dolog, amire szükséged van, fizetni kell egy olyan VPNért, amely naplózza a kapcsolati / munkamenet adatait, vagy megtagadja a részletek feltárását a törlés előtti adatok felhasználásával kapcsolatban. Mindig kérjen hitelesített / ellenőrzött nulla naplózási politikával rendelkező szolgáltatót.
 4. Sávszélesség fojtószelep - A VPN-k lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy megkerüljék a tartalom online streamingjére vonatkozó földrajzi korlátozásokat, torrent letöltése, vagy játszani. Vigyázzon a szolgáltatókra, amelyek sávszélesség-szabályozást írnak elő.
 5. Párhuzamos kapcsolatok - A VPN-k legjobbjai nemcsak lehetővé teszik az egyetlen eszközhöz való hozzáférést, hanem lehetőséget kínálnak a kapcsolatok létesítésére egyidejűleg sok eszközön.
 6. Szerver elérhetősége - Válasszon egy szolgáltatót, amely hozzáférést biztosít a szervereinek hatalmas adatbázisához az egész világon. Ne rendezzen azokkal a szolgáltatókkal, amelyek csak öt / hat helyet kínálnak a kapcsolódáshoz.

A legjobb VPN csatlakozási alkalmazások

Az alábbiakban bemutatjuk a három legfontosabb VPN-szolgáltatót, akik világszerte híresek elképesztő teljesítményük, fejlett funkcióik és kiszolgálójuk miatt’rendelkezésre állása, támogatási rendszere és általános megbízhatósága, amelyet minden bizonnyal meg kell próbálnia!

A legjobb VPN csatlakozási alkalmazások 2018-ban

ExpressVPN - a szerkesztő VPN csatlakozási lehetősége Japánban

Az ExpressVPN népszerű kiegészítés a VPN-k piacán. Székhelye a Brit Virgin-szigeteken található, páratlan adatvédelmet és névtelenséget kínál, naplózhatatlan politikával büszkélkedhet, amely még a török ​​hatóságokat is megrázta. A havi árazás 12,95 USD-től kezdődik, és világszerte 94 országban van legalább 2000 VPN szervere. A szolgáltatások közé tartozik a kill kapcsoló, a megosztott alagút, a multiplatform támogatás és a 24/7 élő chat támogatás.

ExpressVPN kapcsolat

Előnyök

 1. Csatlakoztasson egyszerre 3 eszközt
 2. 30 napos pénz-visszafizetési garancia
 3. 24/7 élő chat támogatás
 4. Automatikus gyilkos kapcsoló
 5. Nincs naplózási politika

Hátrányok

 1. Kicsit költséges - de megéri!

pufferolt

A 2013-ban alapított, Gibraltáron található Buffered VPN egy magánélet-elkötelezett szolgáltatás. Gibraltár a brit kormányzati kommunikációs központ (GCHQ) és a Nemzeti Biztonsági Ügynökség (NSA) számára elérhető. Páratlan BitTorrent letöltési képességeket kínál, miközben lehetővé teszi az 5 eszköz egyidejű csatlakoztatását. Egyéb szolgáltatások közé tartozik a 30 napos visszatérítés, a korlátlan sávszélesség és a 24/7 élő chat.

Pufferelt vpn kapcsolat

Előnyök

 1. Székhelye Gibraltár
 2. Feloldja a Netflix USA feloldását
 3. Szerverek 39 országban
 4. Jó adatvédelem - nincs felhasználási napló
 5. 30 napos pénzvisszafizetési garancia

Hátrányok

 1. Drága - Kikiáltási ár 12,99 USD!

VyprVPN

Az Arany Béka által létrehozott VyprVPN olyan lenyűgöző technológiákat használ, mint a Chameleon, amely harcol a VPN blokkolása és fojtása ellen, különböztetve a versenytől. A csatlakoztathatóság érdekében a VyprVPN hozzáférést biztosít 700 szerver óriási listájához, amely 70 országban terjed el. A szolgáltatások közé tartozik a VyprDNS, a többszörös titkosítási protokollok, a NAT tűzfal és az összes platformon található natív alkalmazások.

VyprVPN kapcsolat

Előnyök

 1. Kiszolgálók 70 országban világszerte
 2. NAT tűzfal és VyprDNS
 3. Csatlakozás 3 eszközhöz
 4. 200 000+ IP-cím
 5. Netflix USA hozzáférhető

Hátrányok

 1. 30 napig tartja a kapcsolatnaplókat

Az Internet-hozzáférés Japánban biztonságos a VPN-kapcsolat használatával?

Más országokhoz képest Japán nagyobb mértékű internetes szabadságot biztosít, ám még mindig vannak olyan helyzetek, amikor nagyobb anonimitásra van szükség. Van néhány aggodalom, hogy az ország továbbítja az információkat az Öt Szem Nemzeteknek. Az online identitás mindenkori védelmének egyetlen módja a VPN-kapcsolat használata, amelyet az országban teljesen törvényes használni, összehasonlítva a Kínához és Oroszországhoz hasonló helyekkel - ahol a VPN-ek be vannak tiltva..

Hogyan telepítsük a VPN kapcsolatot a Windows 10 OS / 7 szervizcsomagokban

 1. Kattintson a “Hálózat” ikonra a Windows tálcán, és lépjen a “Hálózati beállítások”.Az Internet-hozzáférés Japánban biztonságos a VPN-kapcsolat használatával
 2. választ “VPN” alatt “Hálózat & Internet” menüt, majd kattintson a gombra “Adjon hozzá egy VPN-kapcsolatot”.Hogyan telepítsük a VPN kapcsolatot a Windows 10 OS / 7 szervizcsomagokban
 3. A PPTP-konfigurációt úgy választjuk, hogy a freevpnaccess.com konfigurációit használja.adjon hozzá egy vpn kapcsolatot a Windowson
 4. Töltse ki az összes információt, és nyomja meg a gombot “Mentés gomb”. Visszatérés az előző menübe, és kattintson a csatlakozás gombra, hogy élvezze a VPN használatát PPTP módszerrel.a VPN-kapcsolat PPTP-módszerrel történő használata Windows-ban

iPhone VPN kapcsolat telepítési útmutató

 1. Nyissa meg iPhone készülékét a Beállítások menüben.iPhone-VPN-kapcsolat-Installation Guide
 2. Most megjelenik a konfigurációs lehetőségek listája. választ “Tábornok”.Az Android VPN kapcsolat beállítása
 3. Koppintson a a “VPN”.Ingyenes VPN Connection alkalmazások
 4. Koppintson a tovább “Adja hozzá a VPN-konfigurációt” a PPTP beállítás elindításához.VPN kapcsolat okostelefon kliens
 5. Válassza a PPTP lehetőséget a “Add Configuration” panel, majd belép beállítások a freevpnaccess.com webhelyről.VPN kapcsolat Mac iPhone generál iPad
 6. kettyenés tovább “Megment”, és Visszatérés a VPN menübe.
 7. Tírja be a VPN-t “TOVÁBB”.Amazon Fire TV Firestick VPN csatlakozási módszer
 8. A VPN logó most megjelenik iPhoneodjának jobb felső sarkában!iPhone VPN kapcsolat telepítése

Az Android VPN kapcsolat beállítása?

A VPN-kapcsolat létrehozásakor két lehetőség van: töltsön le egy dedikált klienst a platformon a fenti szolgáltatók bármelyikéből, vagy használja a kézi OpenVPN-módszert.

App módszer

 1. Iratkozzon fel bármelyik fenti szolgáltatóra, felkeresve a fő webhelyet, és töltse le az Android alkalmazást.
 2. Nyissa meg az alkalmazást, és írja be bejelentkezési adatait, azaz felhasználónevét és jelszavát
 3. Csatlakozzon bármelyik választott szerverhez. Élvezze a VPN használatát!

PPTP beállítás

 1. Menjen át a beállításokhoz > Több > VPN
 2. Érintse meg a (+) ikont, és a rendszer kéri a telepítés részleteit, amelyeket ki kell töltenie
 3. Adjon nevet a kapcsolatnak, válassza a PPTP elemet a “típus” menü
 4. Adja meg a VPN-kiszolgálót és a bejelentkezési adatokat a szolgáltatótól
 5. Mentse el a hálózatot, írja be a hitelesítő adatokat, és nyomja meg a gombot “Csatlakozás”

Ingyenes VPN Connection alkalmazások

Ingyenes és megbízható VPN-alkalmazásokat nagyon nehéz elérni, és ezen a területen sok csalás zajlik, mivel sok kétes szolgáltató ingyenes VPN-szolgáltatás nyújtásának homlokzatát használja a magánélet tiszteletben tartásának sokféle változása elkövetésére. Annak biztosítása érdekében, hogy ne essen trükkökre, próbálja ki ezeket a 3 legfontosabb ingyenes VPN-szolgáltatót:

 1. Hotspot pajzs
 2. TunnelBear
 3. ZoogVPN

VPN kapcsolat okostelefon kliens

A VPN beállításával az OpenVPN ügyfélen keresztül kevesebb, mint 5 perc alatt végezhet el egy elég jó internetkapcsolatot. enged’s végigvezeti Önt lépésről lépésre:

OpenVPN módszer

 1. Nyissa meg a Google Play Áruházot, és töltse le / telepítse az OpenVPN Connect alkalmazást.
 2. A telepítés után töltse le innen a .ovpn konfigurációs fájlokat.
 3. Kattints a “import” gombot, és keresse meg a letöltött .ovpn fájlt.
 4. Válassza ki a fájlt, majd kattintson a gombra “A konfigurációs fájl olvasása kész” az import párbeszédpanel bezárásához.
 5. Kattintson a választott szerverre, és írja be a felhasználónevet / jelszót.
 6. Ellenőrizd a “Bízom az alkalmazásban” mezőbe, és kattintson a gombra “rendben”.

VPN kapcsolat Mac / iPhone generációk / iPad kapcsolat

Így állíthatja be a VPN-kapcsolatot Mac számítógépen hihetetlen könnyedén egy dedikált alkalmazáson keresztül. Az ExpressVPN-t használjuk referenciaként az alkalmazáshoz:

 1. Lépjen az ExpressVPN.com webhelyre, és lépjen a termékek részre.
 2. Kattintson “Mac” > Töltse le az alkalmazást.
 3. Írja be felhasználói hitelesítő adatait, amint a VPN telepítve van.
 4. Válassza ki a kiszolgálót az Ön preferenciái alapján, majd kattintson a gombra “Csatlakozás”.

Amazon Fire TV / Firestick VPN csatlakozási módszer

A telepítési útmutatóhoz az ExpressVPN-t fogjuk használni’s FireTV alkalmazás referenciaként. enged’s futtatja a VPN alkalmazás beállításának folyamatát a FireTV készüléken:

 1. Nyissa meg a FireTV készüléken a keresősávot, írja be “ExpressVPN”, és töltse le az alkalmazást.
 2. Jelentkezzen be az alkalmazásba az ExpressVPN felhasználónevével és jelszavával.
 3. Érintse meg “rendben” hogy az ExpressVPN át tudjon menni a csatlakozási kérelmekkel.
 4. Érintse meg “Erő” gombra, hogy bekapcsolja a kapcsolatot, vagy kiválasztott egy adott kiszolgálóhelyet, majd kapcsolja be a VPN-t.

A dolgok csomagolása

Hisszük, hogy a fenti átfogó útmutatónk nagy segítséget nyújt a Japánban élők számára. Politikánk az, hogy minden lehetséges módon segítse a felhasználókat, és vezesse őket a piacon jelenleg elérhető legjobb adatvédelmi lehetőségekhez.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me