A VPN-blokkok megkerülése az obfuzikáció erejével

Az olyan internetes ellenségek, mint Kína, Irán, Oroszország, Szíria és Egyiptom, most a VPN blokkolására összpontosítanak - egy titkosított protokoll alagút megállításának technikájára, amely a netizens névtelenné teszi.

Az online szolgáltatások, például a Hulu, a Netflix és a BBC iPlayer szintén követik a példát, megakadályozva a világ minden tájáról a felhasználók számára a VoD-k VPN-szolgáltatással történő elérését a földrajzilag korlátozott tartalom feloldásához..

Elég rossz volt, hogy a felhasználóknak figyelniük kellett a naplózási politikákra és a szivárgási problémákra, de most nekik is gondoskodniuk kell arról, hogy a választott VPN biztonságos legyen az ilyen akadályoktól.!

Végül is a VPN használatának teljes célja az identitás névtelenségének megőrzése, még azokban az országokban is, amelyek általában szigorúan kötelesek bizonyos információkat a nyilvánosság számára hozzáférhetővé tenni..

Itt található az úgynevezett szolgáltatás “ködösítés” hasznos - a.k.a. “StealthVPN” a piacon a legtöbb szolgáltató, amely lehetővé teszi a VPN-blokkolás megkerülését.

Tehát ez a BestVPN.co útmutató a magánélettudatos felhasználók számára szól “Internet ellenség” helyszíneken. Itt mélyreható információkat fogok nyújtani az elmosódásról, annak működéséről és sok felhasználásáról!

Contents

2019. VPN-elzáródási útmutató

 1. Hogyan működik a VPN az elmosódással??
 2. Hogyan alakul át a VPN-adat ‘Homályosított’ csomagok
 3. Vita az XOR elferdítésről
 4. Mi az Obfsproxy??
 5. Az ajánlatot kínáló VPN-k “ködösítés”
 6. Hol hasznos a VPN-elzáródás??

Mi az elferdítés??

A laikus világban az obfuzifikáció magában foglalja a különböző technológiák és programozási kódok használatát, hogy valami nehezen megérthető legyen.

Különböző termékek / szolgáltatások használják az elmosódást a szellemi tulajdon védelmére azáltal, hogy megakadályozzák a támadók számára a védett szoftverek fordított tervezését..

A folyamat magában foglalhatja a kód titkosítását, a változó nevek átnevezését értelmetlen címkékké, a fel nem használt kód hozzáadását az alkalmazás könyvtárához vagy a metaadatok feltárását..

Az obfuzátorokat általában arra használják, hogy automatikusan konvertálják az egyenes forráskódot olyan programmá, amely úgy működik, mint az eredetileg tervezték, de csak nehezebben olvasható / érthető.

Ez az oka annak, hogy az obfuzáció olyan megbízható módszer a VPN-forgalom elrejtésére, a forgalom álcázására, mint a normál titkosítatlan forgalomra, és lehetővé teszi a felhasználók számára a VPN-blokkok megkerülését..

Ez úgy történik, hogy az összes elküldött és fogadott kérést a szokásos HTTPS (Hypertext Transfer Protocol Secure) titkosítás mögött elrejti, például amikor a 443-as porton keresztül kapcsolódik egy banki weboldalhoz..

Hogyan működik a VPN az elmosódással??

A VPN-k lehetővé teszik az internetkapcsolat biztonságos és titkosított alagúton történő áthaladását. Elrejtik a tartózkodási helyét azáltal, hogy új IP-címet adnak neked a kiszolgálóhoz, amelyhez csatlakoznak, anonimként tartva téged a kormányhivatalok, a számítógépes bűnözők és a szerzői jogok vadászai számára..

Ez az egyik oka annak, hogy ezek az eszközök annyira népszerűek a digitális nomád és a közönség számára, ahol blokkolják az IP címeket, portokat, DNS-t és protokollokat. A VPN-ek azonban maguk a célok azokban az országokban, amelyek a Deep Packet Inspection-t (DPI) használják a célzott alkalmazások / protokollok blokkolására.

A DPI óta’Ha a csomag típusától, és nem a portszámától függ, akkor ezeknek a tilalmaknak a teljes védelme nem érhető el, amíg nem használja “ködösítés”. Az alábbiakban látható egy diagram, amely kiemeli, hogyan néz ki egy normál kapcsolat az OpenVPN protokollt használva.

Hogyan működik a VPN az elmosódással?

Az összetévesztés meglehetősen eltérően működik, és dugaszolható szállítmányokkal használja a forgalom proxifikálását az elmosódott alagutakba, amelyek nehezebben azonosíthatók vagy áthaladnak..

A legtöbb VPN az OpenVPN protokollt használja a megvalósításhoz “XOR zavar” az OpenVPN Scramble, amely nagyon hasznosnak bizonyul a mély csomagok ellenőrzése (DPI) ellen.

Az OpenVPN Scramble az XOR titkosítási algoritmust használja fejlett VPN-blokkok legyőzéséhez, amelyeket Kína, Irán, Oroszország, Szíria és Egyiptom használ.

Mi az a VPN-megszorítás?

Az XOR titkosító

Kimondva “Ex-vagy”, XOR - kizárólagos vagy. Ez egy olyan matematikai művelet, amely az XOR rejtjelet használja, amely minden karakterláncban levő alfanumerikus számot helyettesít, egy másik számba betáplálva.

Mivel az algoritmus megfordítható, a kimeneti karakterláncot vissza lehet adni ugyanabba a rejtjelbe, az eredeti karakterlánccal és a rejtjel eltávolításával.

Az XOR által használt ilyen típusú rejtjel an “Cipher adalékanyag” vagy ROT13, amelyet az okos technikusok titkos üzenetek létrehozására használnak.

Mennyire hatékony az Openvpn kódolás (XOR-összeomlás)?

Amikor csatlakozik egy olyan kiszolgálóhoz, amely XOR Obfuskaaciót használ, az OpenVPN-titkosított adatok az XOR-titkosítással megnehezítik a DPI-ket és a rendszereket, például “A nagy tűzfal” az identitáshoz.

Ez az egyik oka annak, hogy a VPN-ek piacán nagyon híressé vált, mivel egy egyszerű végrehajtási technikát is alkalmaz..

Még a rosszindulatú programok fejlesztőit is eltakarással használhatja, hogy elrejtsék csúnya kódjaikat a rosszindulatú programok észlelése ellen. Egy bájtos értéket használnak, amely a “kulcs”.

Az eltakarított kód ezután minden adatbájtba, XOR-ba kódolódik’mindegyik bájt beillesztése a kiválasztott gombbal. Lehetséges azonban hosszabb kulcsok használata is, amelyet a legtöbb VPN használ.

Az XOR hatékonysága az adatok rejtjelezésekor teljes mértékben attól függ, hogy milyen kulcsot használ véletlenszerűen, ezért miért olyan hatékony - ezt a széles körű használata igazolhatja.

Még tesztet is végezhet. Kapcsolja be a normál VPN-t, és tesztelje a Wireshark-on. A forgalom OpenVPN néven jelenik meg. Az Obfuscation bekapcsolt állapotában a Wireshark már nem fogja azonosítani a forgalmat OpenVPN-ként.

OpenVPN tülekedés (XOR-összeomlás)

Hogyan alakul át a VPN-adat ‘Homályosított’ csomagok

Amikor csatlakozik egy “Elhalványult szerver” vagy aktiválja a “StealthVPN” szolgáltatás, előrelép egy olyan mechanizmust, amely lehetetlenné teszi a VPN-alagutak blokkolását.

Ne feledje, bár a folyamat az összetévesztés típusától függően eltérő lehet. Mivel a legtöbb VPN az XOR Obfuscation módszert használja, kiemeltem az adott szolgáltatás lépéseit:

1. lépés - A rendszeres titkosított OpenVPN kapcsolat aktiválása

Az OpenVPN adatcsomagok két részből állnak: a fejlécből és a hasznos teherből. Az előbbi csomag-azonosító és útválasztási információkkal rendelkezik. Ez utóbbi az adatcsomagok titkosított része, amelyet a VPN szerver továbbít a megfelelő webcímre.

Mivel a fejléc azonosítható információval rendelkezik a csomag forrásáért, a portszámot (#) és a csomagokat azonosító adatokkal együtt tartalmazza “OpenVPN”. Ez általában lehetővé teszi a VPN blokkoló rendszerek és a mély csomag ellenőrzés (DPI) számára annak azonosítását, hogy VPN-t használ.

2. lépés - A VPN-adatok eltávolítása a fejlécből

A szolgáltató most használja “XOR zavar” az összes metaadat eltávolítása a csomag fejlécéből, értelmetlen információké alakítása, a VPN-protokoll azonosításának megakadályozása érdekében.

Gondoljon úgy, mintha egy autóra lenne nézve, de valaki eltávolította a rendszámtáblát, a motor számát, a márkát és más címkéket - ez lehetetlenné teszi a modell / gyártó azonosítását.

3. lépés - A VPN-adatok álcázása HTTP-ként

A 3. Lépésben a “XOR zavar” véget ér, és megkezdődik az álcázás folyamata. A folyamat magában foglalja a “Elbonyolított” forgalom a HTTPS titkosított webes forgalomra.

Ennek érdekében a szolgáltatók a https-adatok két kiemelkedő tulajdonságát használják: SSL / TLS titkosítást és 443-as portot, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy észrevétlenül átjuthassanak a tűzfalakon..

SSL / TLS titkosítás

Az elhalványított OpenVPN adatcsomagok most egy második titkosítási rétegen mennek keresztül, amely SSL vagy TLS protokollt használ. Ez azonban a VPN szolgáltatástól függően változhat.

Port 443

Egy extra titkosítási réteg hozzáadása után a VPN-adatokat hozzárendeljük a # 443-as porthoz (amelyet a HTTPS forgalom használ), így a csomagok gyakorlatilag hasonlóak lesznek a szokásos HTTPS-adatokhoz, amelyet lehetetlen blokkolni.!

Vita az XOR elferdítésről

Nem kétséges, hogy az XOR Obfuscation rendkívül hatékonyan növeli névtelenségét az interneten, védve az ön kormányzati erőfeszítéseit az OpenVPN forgalom blokkolása ellen..

Nyilvánvalóan bonyolultabb a VPN-forgalom azonosítása az XOR Obfuscation integrálásakor, ám néhányan azt állítják, hogy ez nem mindig nyújt ilyen hatékonyságot.

Ez az oka annak, hogy az openvpn_xorpatch az OpenVPN bármely hivatalos verziójában elutasításra került, míg a szolgáltatók saját javításokat hoznak létre a VPN-blokkok kérdésének megközelítéséhez..

“Különösen attól tartunk, ha ilyen megközelítést alkalmazunk, ha létezik sokkal jobb megoldás, amelyet a TOR közösség használ. Obfsproxy-nak hívják, és az OpenVPN-vel együtt használható anélkül, hogy szükség lenne az OpenVPN újrafordítására..”

Tunnelblick’s Nézet

Ahol az OpenVPN grafikus felhasználói felület fejlesztői nem tartalmazzák az XOR Obfuscation javítást, az Tunnelblick továbbra is jó opciónak tekinti, könnyebb megvalósítása miatt.

“Egyszerűen illessze be a javítást mind az OpenVPN kiszolgálóra, mind az OpenVPN kliensre, és adjon hozzá egy azonos, azonos opciót mindegyik konfigurációs fájljához. Az obfsproxy használata bonyolultabb, mivel magában foglal egy másik, különálló program futtatását mind a kiszolgálón, mind az ügyfélen.”

A könnyű megvalósítás lehetővé tette számukra, hogy beépítsék saját módosított javításukat az OpenVPN összes verziójába, amely az Tunnelblick build 4420-ban található..

Ez a módosított javítás mélyreható felülvizsgálaton ment keresztül a biztonság, a kódolás és a magánélet szempontjából - a puffer túlcsordulásával, a null-mutató-eltérésekkel és a paraméterek elégtelen érvényesítésével kapcsolatos hibák javításán keresztül.

A legtöbb VPN-szolgáltató, amely kínál “OpenVPN Scramble” használja ezt a továbbfejlesztett XOR javítást, vagy végezzen hasonló módosításokat az eredetihez képest. Az OpenVPN fejlesztői azonban ragaszkodnak ahhoz a gondolathoz, hogy az Obfsproxy sokkal jobb.

Mi az Obfsproxy??

Egy másik módszer “ködösítés”, a Tor Network által kifejlesztett Obfsproxy életképes alternatíva az XOR rejtjelek számára. Az adatokat egy obfuzációs rétegbe csomagolja, amely dugaszolható transzfereket használ.

Ezek átverik a VPN (vagy Tor) forgalmat, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy megkerüljék “A nagy tűzfal” és megkerüli a földrajzi korlátozásokat, mindezt védve a VPN észlelésétől és az esetleges blokkolástól.

Mint korábban említettük, ez az OpenVPN felhasználók szerint is előnyben részesített választás, mivel nem igényli az OpenVPN újbóli összeállítását, ami az XOR Obfuscation esetében nem igaz.

Hogyan működik az Obfsproxy??

Az XOR-hoz hasonlóan az Obfsproxy a VPN-kapcsolatot láthatatlanná teszi a webhelyek / tűzfalak számára az online forgalom áramlásának megváltoztatásával. Ez elősegíti a mindenféle VPN-blokk megkerülését.

A magánélet / biztonság még a DPI algoritmust használó tűzfalak esetében is konzisztens marad, mivel az internetes forgalmat osztályozzák a forgalom típusának meghatározásával, azaz VPN, SSL, HTTP vagy HTTPs.

Mivel az Obfsproxy hatékonyan elpusztítja az OpenVPN forgalmat, hogy ez normál ártalmatlan HTTP forgalomnak tűnjön, még a DPI algoritmusok sem tudják kitalálni, hogy a felhasználó VPN-en van-e vagy sem.

Ezt a “obfs2” modulok, amelyek extra titkosítási réteget adnak a forgalom körül, legyen az OpenVPN vagy Tor. Ez a titkosítás kézfogási folyamatot használ felismerhetetlen bájtminták nélkül.

Hol hasznos a VPN-elzáródás??

Rengeteg felhasználási eset van az obfuskáció XOR vagy Obfsproxy formájában történő felhasználására. Néhány ember számára, akik rendkívül tisztában vannak a magánélettel, ez a technológia feltétlenül szükséges.

Mások el akarják kerülni a fojtást vagy a p2p / fájlmegosztási tevékenységeket, hogy személyazonosságukat rejtett és névtelen maradjanak a max. A valóságban azonban az obfuzikáció használata sokkal szélesebb körű:

Körüljáró blokkok VPN-tiltással rendelkező országokban

A VPN-k használata lehetővé teszi, hogy a netizens, mint te és én, kijátsszanak minden olyan kormányt és erőfeszítést, amely az internet szabályozására, az adatok cenzúrázására vagy a tömeges megfigyelésre való részvételre irányul..

A polgároktól való ilyen iránti türelmetlenség elviselhetetlen a legtöbb hírszerző ügynökségnél és olyan országban, ahol az elnyomó törvények akadályozzák a szólás és a sajtó szabadságát.

Ez arra készteti ezeket az inváziós kormányokat, hogy a VPN-k blokkolása érdekében tegyenek erőfeszítéseket szerte a világon. Az összetévesztés segít megkerülni ezeket a tilalmakat, visszakapva a szabadságát.

Az alábbiakban felsoroltam néhány országot, ahol a VPN használata illegális. Biztos lehet abban, hogy az obfuzáció aktiválásával elkerülheti a jogi következményeket:

Kína

Az ország élen jár a VPN-szolgáltatások betiltásának és blokkolásának, és csak a kínai kormány által ellenőrzött és engedéllyel rendelkező szolgáltatókat sürgeti a működés folytatására..

Egy esetben még egy kínai embert is láttak öt évet’ börtönbüntetés egy kínai VPN futtatásáért. Az ország azon kevés között van, amelyek megkövetelik az összes helyi internetszolgáltató teljes ellenőrzését.

Emellett a Deep Packet Inspection (DPI) szolgáltatással is ellenőrzik a kínai cyberszférába érkező összes forgalmat, azonosítja és blokkolja a VPN-szolgáltatásokból származó összes kapcsolatot..

UAE

Az ország és a híres város “Dubai” A közel-keleti Las Vegas-ból ismert lehet a hatalmas idegenforgalmi ipar. Az internetes törvények szempontjából viszont meglehetősen visszaesőek.

2016-ban az Egyesült Arab Emírségek olyan törvényt fogadtak el, amely a VPN használatáért legfeljebb 2 millió dirham (durván 540 000 dollár) és ideiglenes börtönbüntetéssel büntetendő..

Noha vannak bizonyos megengedett felhasználások a VPN-ek számára, a kormány a következő szintre hozza magánéletét a VoIP-hívások és számos weboldal - többek között a NETFLIX - betiltásával..

Irán

Kínához hasonlóan Irán 2013-ban is elfogadott egy törvényt, amely blokkolta a külföldi VPN-szolgáltatásokhoz való hozzáférést. Felszólították, hogy csak az iráni kormány engedéllyel rendelkező szolgáltatói továbbra is működhessenek.

A VPN-szolgáltatások eladása vagy népszerűsítése bűncselekmény az országban, és törvényes büntetést vonhat maga után, de az ilyen eszközök használata még mindig nagyon gyakori a kormányzati tisztviselők és az állampolgárok körében..

Irak

Az ISIS erőteljes online jelenléttel rendelkezik, mindenféle videót készít a lefejezésről, a bombázásokról és mi nem. Manifesztációjuk megoldása érdekében az iraki kormány kemény lépéseket tett.

Ez magában foglalja a VPN-szolgáltatások és az SM-platformok betiltását, valamint az interneten történő rendszeres áramszünetek bevezetését. Noha az ország mentes az ISIS ostromától, az internet korlátozásai továbbra is érvényben vannak.

Omán

9 évvel ezelőtt az ománi kormány olyan törvényt vezetett be, amely törvénytelenvé teszi a VPN-szolgáltatások használatát. Bárki, aki ezt a törvényt megsértette, 500 királyi pénzbírsággal sújtható (durván átszámítva 1300 dollárra)..

A VPN-ket igénylő vállalkozások engedélyt kérhetnek a kormány által jóváhagyott engedély használatához, de a ciklus megszakítása 1000 királyi pénzbírsághoz vezethet.

pulyka

Miután Erdogan hatalomra került, a kormány 2016-ban elkezdte blokkolni a Tor és a VPN szolgáltatásokat. Törökország most DPI technikákat alkalmaz, tükrözve Kínát.’képessége az öltözött forgalom észlelésére és blokkolására.

Ha valaki VPN-szolgáltatást talál, akkor az érdeklődik a bűnüldözés iránt, ám a VPN-használat meglehetősen elterjedt. Használhatja a Törökország Blokkokat az cenzúra ellenőrzéséhez az országban.

Fehéroroszország

A VPN-blokkok listájához hozzáadott más országokhoz hasonlóan a belorusz kormány is keményen dolgozik a külföldi szolgáltatásokhoz / alkalmazásokhoz való hozzáférés korlátozásában, tartalmi korlátozások / blokkok bevezetésében.

2015-ben az ország betiltotta a VPN és a Tor szolgáltatások használatát, ezáltal illegálissá téve azt. Ez azonban nem akadályozza meg a fehéroroszokat abban, hogy azt tegyék, amit akarnak, és megkerülik a jogi / technológiai akadályokat.

Uganda

Uganda valószínűleg azon ritka országok egyike, ahol hatályban vannak olyan törvények, amelyek napi adókat írnak elő a szociális média és más, felülmúló szolgáltatások számára..

Az ugandai kormány elrendelte a VPN-szolgáltatások blokkolását az internetszolgáltatóktól, annak ellenére, hogy nincs szilárd jogszabály az ilyen adatvédelmi eszközökkel szemben.

Venezuela

2018. június 27-én - az NGO Access Now szerint az ország’a legnagyobb ISP “CANTV” blokkolta a venezuelai tor és VPN hálózatok használatát.

Erre akkor került sor, amikor a kormánytól megrendelések érkeztek, akik állítólag nagyon egyszerű technikát hoztak létre mindkét eszköz blokkolására.

Egyiptom

A 2011. évi egyiptomi forradalom után a kormány sürgette a mély csomagmegfigyelés (DPI) használatát a VPN-kapcsolatok blokkolásához, hogy megakadályozzák az állampolgárokat korlátozott tartalmak elérésében..

A cenzúra különféle protokollokat célozott meg, mint például a PPTP, az L2TP és az OpenVPN, így a kormány szerint a felhasználók nem férhetnek hozzá a megtámadható média és az újságok oldalához.

Webhelyek feloldása az iskolában / egyetemen / munkahelyen

Amellett, hogy a különféle országokban megkerüli a VPN-blokkokat, az obfuzáció különösen hasznosnak bizonyul azok számára, akik fel akarják oldani az internetet az iskolai / egyetemi / munkahálózatukon..

Mivel az obfuzikáció egy extra titkosítási réteget ad hozzá, amely a HTTP-címen keresztül van eltakarva, a hálózati tűzfal lehetetlen blokkolni a külső szolgáltatásokkal való kapcsolatot..

Ha VPN-t zavarás nélkül használ, a tűzfal továbbra is jelezheti a VPN-forgalmat, és blokkolhatja az Ön IP-címét. Az összetévesztés megakadályozza, hogy ez anonim módon tartson fenn.

A hálózati rendszergazda nem lesz okosabb, és nem fogja tudni észlelni az Ön pontos IP-jét, még a helyváltozás miatt sem, így nem kell aggódnia, hogy kellemetlen találkozóra hívjanak.!

Sokan úgy döntnek, hogy VPN-t használnak egy iskolai vagy munkahelyi hálózaton annak érdekében, hogy hozzáférjenek a webhelyekhez, amelyeket a hálózati tűzfal blokkolhat (általános példa erre a Facebook, a YouTube vagy a játékhelyek)..

Megakadályozhatja a sávszélességet / az adatcsökkentést az internetszolgáltatóktól

Az internetszolgáltatók számára egyre gyakoribb a hálózatok lelassítása, annak ellenére, hogy sok ország hatályon kívül helyezi a nettó semlegességről szóló törvényeket, amelyek lehetővé teszik számukra a különféle szolgáltatásokért fizetendő díjat..

Például, ha szórakozni akar, akkor külön csomagot kell vásárolnia, hogy nagyobb sávszélességet / adatot kapjon.

Ezeknek a változásoknak ellenére azonban az internetszolgáltatók csökkentik a sávszélességet. Sokkal rosszabb a helyzet azokban a helyeken, ahol Internet-hozzáférést kell vásárolni egy szállodában.

Az XOR Obfuscation vagy a StealthVPN szerver aktiválásával elkerülhető a VPN-csomagok fojtása, miközben maximális sebességgel tartja a konzisztenciát.

Extra adatvédelem / névtelenség online elérése

Az extra magánélet-tudatos tömeg számára olyan funkciók, mint a StealthVPN (Obfuscation), DoubleVPN, VPN over Onion, lehetnek anonimitások és adatvédelem az interneten.

Ez vonatkozhat olyan emberekre, akik általában nagyon titokzatosak, vagy elkényeztetik a nagy adatvédelmet igénylő ügyeket, ami magában foglalja a dokumentumok világszerte elérhető magánhálózaton keresztüli küldését..

Miután aktiválta a Lopakodó / Elrablott Szervereket, még az olyan nemzeti kémügynökségek sem, mint például az NSA, nem lesznek képesek azonosítani Önt, mivel minden forgalom áthalad a HTTPS alagúton..

Ez nem csak védi a titkos hírszerző ügynökségektől, hanem biztosítja azt is, hogy láthatatlan maradjon a szerzői jogok megsértő vadászai és a számítógépes bűnözők számára..

Az ajánlatot kínáló VPN-k “ködösítés”

Most valószínűleg van egy jó ötleted arról, hogy mi “ködösítés” és hogyan növeli az adatvédelmet online, de mi lenne azokkal a VPN-ekkel, amelyek valójában ezt a funkciót kínálják??

Az Ön kényelme érdekében felsoroltam a legjobb szolgáltatók közül néhányat, amelyek különféle országokban kínálnak StealthVPN-t, obfuzációs módot vagy kiválasztott obfuskációs kiszolgálókat:

 1. NordVPN
 2. ExpressVPN
 3. VPN.AC
 4. VPNArea
 5. VyprVPN

NordVPN

A panamai székhelyű (az Internet Enemy Jurisdikcióktól eltekintve) NordVPN sokoldalú VPN-szolgáltatás, és minden releváns fejlett funkcióval / technológiával büszkélkedhet a névtelenség fokozására..

Az elhalványított szerverek csak Windows és Android készülékeken érhetők el, amint ezt a NordVPN 2019 áttekintésben tárgyaltam. A szolgáltatás aktiválásához kövesse az alábbi lépéseket (Windows):

Hogyan lehet aktiválni az NordVPN elrablott szervereket?

 1. Letöltés a NordVPN Windows alkalmazást
 2. Belép bejelentkezési adatait a VPN használatához
 3. Megy nak nek “Beállítások” és kettyenés tovább “További beállítások”
 4. Jelölje be az “Tudom, mit csinálok” doboz
 5. Engedélyezze az “Elrablott szerverek” választási lehetőség
 6. Élvezd megkerülve a korlátozott országok VPN blokkjait.

Az elpusztítást kínáló VPN-k

ExpressVPN

A British Virgin-szigetek székhellyel rendelkező ExpressVPN az egyik vezető adatvédelmi eszköz a piacon, amely páratlan biztonságot és adatvédelmet kínál a felhasználók számára a világ minden tájáról..

Ők kínálnak “StealthVPN” csak a hongkongi szervereken, amelyeket kifejezetten Kína szárazföldi cenzúrájának legyőzésére terveztek, de azoknak más országokban is hasznosaknak kell lenniük, ahol a VPN-k blokkolva vannak.

Hogyan lehet aktiválni az obfuskációt az ExpressVPN-ben

 1. Letöltés az ExpressVPN Windows alkalmazás
 2. Bejelentkezés a fiókjába, és írja be az aktiválási kódot
 3. Csatlakozás a kínai felhasználók számára kijelölt szerverekre (kérjen támogatási csoportot)
 4. Például, Hong Kong - 2 az obfuzikációt használja
 5. Élvezd megkerülve a VPN blokkokat!

Hogyan lehet aktiválni az obfuskációt az ExpressVPN-ben

VPN. Ac

Székhelye Romániában, VPN. Az AC biztonság-központú szolgáltató, amely jó teljesítményt és feloldó képességeket biztosít. Ez azon kevés szolgáltatás között van, amelyek Kínában ténylegesen működnek.

A szolgáltató speciális beállításokban zavarokat kínál, amelyek a VPN-forgalmat ismét HTTPS-forgalommá alakítják, hogy láthatatlanná tegyék a mély csomagmegfigyelési (DPI) technikákat..

Hogyan lehet aktiválni az obfuzikációt a VPN-ben. AC

 1. Letöltés a megfelelő VPN. AC alkalmazás a készüléken
 2. Bejelentkezés az alkalmazásba a hitelesítő adatok megadásával
 3. Az alkalmazáson belül, megy hoz “Fejlett” menü
 4. pecek tovább “Kínában vagy más cenzúrázott országban vagyok”
 5. Találat “Csatlakozás” és választ egy szerver a “KÍNA optimalizálva” felsorolja
 6. Élvezd megkerüli a VPN blokkokat és korlátlan internettel rendelkezik

Hogyan lehet aktiválni az obfuzikációt a VPN-ben. AC

VPNArea

A Bulgáriában székhellyel (az Internet Enemy Jurisdictions-től eltekintve) elhelyezkedő VPNArea Trustpilot értékelése 7,9, és a legolcsóbb VPN-árakért és a dedikált IP-kért felelős.

A szolgáltató X-Stunnel szerverek formájában kínál obfuzációt, azaz nem használják az XOR Obfuscation vagy Obfsproxy módszert a VPN forgalom HTTPS-re történő átalakításához.

Hogyan lehet aktiválni az obfuzikációt a VPNArea rendszerben

 1. Kap az eszközéhez megfelelő VPN alkalmazás
 2. Nyisd ki és adja meg bejelentkezési adatait
 3. kettyenés tovább “szerverek” és választ “Különleges”
 4. Választ az egyik “X-Stunnel” elérhető kiszolgálók
 5. Élvezd megkerülve a VPN blokkokat bármely országban!

Hogyan lehet aktiválni az obfuzikációt a VPNArea rendszerben

VyprVPN

A VyprVPN a svájci székhellyel rendelkezik azon kevés szolgáltatók között, amelyeket egy harmadik féltől származó vállalat ellenőriz, és a nyilvánosság számára elérhető.

A szolgáltató fejlett obfuzációs módszert használ egy saját kifejlesztett protokollban, a “Kaméleon protokoll”, amely eltakarja az összes VPN-forgalmat úgy, hogy úgy néz ki, mint a szokásos HTTPS-forgalom.

Az aktiválás aktiválása a VyprVPN alkalmazásban

 1. Letöltés a VyprVPN alkalmazást az adott eszközhöz
 2. Belép felhasználóneve és jelszava a bejelentkezéshez
 3. kettyenés a “Options / Preferences” választási lehetőség
 4. választ “Kaméleon” a VPN protokollhoz
 5. Csatlakozás a rendelkezésre álló gyorsabb kiszolgálóra
 6. Kitérő A VPN blokkolja a korlátozó országokban!

Az aktiválás aktiválása a VyprVPN alkalmazásban

Az OpenVPN Scramble alternatívái

Nem kétséges, hogy az XOR Obfuskāció vagy az Obfsproxy által nyújtott biztonság kivételesen rejlik személyazonosságának titkosításában, az adatok titkosításában és az összes tevékenység anonimizálásában.

Elrejtik azt a tényt, hogy a forgalom titkosítva van, de az obfuzálás hiánya nem engedheti meg, hogy az egyébként kiváló VPN-t engedje el. Íme néhány más módszer a VPN-forgalom elrejtésére:

SSL / TLS alagút A.k.a. Stunnel

Ez egy újabb szilárd eltakarítási taktika, amely úgy működik, hogy a VPN-forgalmat biztonságos és titkosított TLS / SSL alagúton keresztül irányítja, amelyet a HTTPS kapcsolatok használnak..

Mint ilyen, amikor az OpenVPN kapcsolatok ugyanazon titkosításon mennek keresztül, nem mondhatjuk el őket a szokásos HTTPS forgalomtól eltekintve, hasonlóan az XOR Obfuscation vagy Obfsproxy használatához..

Mivel az OpenVPN adatok önmagukban egy további TLS / SSL titkosítás rétegébe burkolnak, még a Deep Packet Inspect (DPI) sem tud behatolni ebbe a hálózatba, anonimként tartva Önt mindenkor.

Tor böngésző

Rövid “A hagyma router” (a böngésző logójában is ábrázolva) a Tor-t eredetileg az Egyesült Államok haditengerészetének fejlesztették ki 2002. szeptember 20-án. A kiszolgálók globális hálózatát jelentette, amely lehetővé tette az emberek számára az internet biztonságos és névtelen böngészését..

A termék most a nonprofit divízió felé fordult, eloszlatva az online adatvédelmi eszközök fejlesztésének és kutatásának fontosságát. Olyan decentralizált hálózatot használ, amely több réteg védelmet nyújt a felhasználói adatok számára.

Az internetes forgalmat egy világszerte működő, több mint hét ezer közvetítőből álló szerverréteg segítségével irányítja. Ez lehetővé teszi a felhasználók megfelelő elrejtését’ tartózkodási helyét, megakadályozva senkit, hogy figyelje tevékenységét.

SSH alagút

Az SSH alagutak egy másik módszer, amelyet a VPN-k használnak az adatok egy további titkosítási réteggel történő lefedésére, az érzékelés nélküli szűrési szolgáltatások megkerülésére..

Számos különféle alkalmazásban érhető el. Például, amikor fájlokat küld és fogad FTP-n keresztül, az SSH alagutak biztonságosan továbbítják az összes adatot, figyelés vagy akadályok nélkül.

Az SSH-alagút egyetlen problémája az, hogy ez hatással lehet a kapott sebességekre, ezért azok nem alkalmasak azok számára, akik el akarnak engedni a streaming-nek.

SOCKS5 Proxy (ShadowSocks)

Megoldásként korlátozás nélküli hozzáférés elérésére olyan országokban, mint Kína, Irán, Irak, Törökország, Egyiptom és Egyesült Arab Emírségek, amelyek DPI technikákat használnak - a SOCKS5 proxy a Socket Secure 5 protokollt használja.

Ez a protokoll rendkívül biztonságos, és lehetővé teszi az adatok zökkenőmentes átvitelét proxykiszolgáló segítségével, miközben hitelesítési réteget ad hozzá, amelyet csak a szándékolt felhasználó férhet hozzá..

Ez nemcsak hasznosnak bizonyul a P2P / fájlmegosztással foglalkozó felhasználók számára, hanem megbízhatóbb és gyorsabb is, mint a fentiekben felsorolt ​​módszerek némelyike..

A dolgok csomagolása

Azokban az országokban, ahol szigorú internetes törvények és VPN-blokkok vannak, az olyan funkciók, mint az obfuzikáció, lovagként szolgálnak a magánélettudatos személyek számára, és azok számára, akik meg akarják kerülni a korlátozásokat..

Ne felejtse el aktiválni ezt a funkciót, ha regresszív országban él. A fenti VPN-javaslatoknak elegendő információval kell szolgálniuk ahhoz, hogy kiválaszthassa az Ön igényeinek leginkább megfelelőt.

Természetesen, ha bármilyen kérdése vagy kérdése van, ne habozzon az alábbiakban kommentálni. Személyesen fogok válaszolni, és amennyire csak tudok segítséget nyújtani.

Segítsen egy testvérnek is, ha megosztja ezt az útmutatót más adatvédelmi fókuszú netizenekkel, akik megoldásokat keresnek névtelenségük fokozására az interneten. Kellemes napot kell tenned!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me