A legátláthatóbb VPN-szolgáltatók – 16-ból CSAK 4 van megbízható

Egyre többen tisztában vannak digitális adatvédelmükkel, ami a VPN-szolgáltatásokat előfizető netizének beáramlásához vezet szerte a világon..

2018 első negyedévében a VPN-t használó netizensek Észak-Amerikában 18% -kal, Európában 18% -kal, a Közel-Keleten 20% -kal nőttek & Afrika, 23% Latin-Amerikában és 30% az ázsiai-csendes-óceáni térségben.

Internet-felhasználók VPN-vel (2018 Statista)

Azonban az egyik oka annak, hogy a legtöbb ember abbahagyja a VPN-szolgáltatások használatát, az átláthatóság hiánya. A piacon nem sok szolgáltató becsületesen reagál kínálatára.

Leginkább kerülik a székhelyükkel, a tulajdonosokkal, a befektetőkkel, az igazgatótanáccsal, az opciós kanári csatornákkal / átláthatósági jelentésekkel és az ellenőrzési folyamatokkal (ha vannak) részleteket..

Ezért a BestVPN.co létrehozta ezt “Átlátszó VPN-k” útmutató, ahol megkapja az összes háttér információt. E-mailben felkerestem a VPN-támogatási csoportokat, és invazív kérdéseket tettem fel nekik &# 55357;&# 56841;

A legátláthatóbb VPN-szolgáltatók

  1. A VPN-k valóban biztonságban vannak?
  2. A dolgok mégis kissé bonyolultak!
  3. A VPN szolgáltatók megkérdezése az átláthatóságról e-mailben

A VPN-k valóban biztonságban vannak?

Nem kétséges, hogy a VPN praktikus eszközök. Letakarják az Ön IP-címét, elrejtik a helyét és titkosítják a bejövő / kimenő forgalmat, kulcsot adva a felhasználóknak a reteszelt ajtók kinyitásához..

Ezek a VPN-funkciók különösen igazak a szigorú internetes törvényekkel rendelkező országokban élő felhasználókra, például Iránban, Irakban, Törökországban, Kínában, Oroszországban, Egyesült Arab Emírségekben és Egyiptomban. Ezek közül néhány betiltja a Facebookot, a WhatsApp-ot, a Google-t stb.

Számos VoD szolgáltatás földrajzi korlátozásokat is előír. Nem is említve, hogy a szerzői jogok megsértését követő vadászok mindig arra törekszenek, hogy kalóz anyagot töltsenek le a p2p / fájlmegosztással.

A VPN használata védelmet nyújt a vadászoktól, megakadályozza a kíváncsiskodó szemeket, lehetővé teszi a korlátozott tartalmak feloldását és a kedvenc közösségi médiaplatformok / alkalmazások elérését..

Néhány netizens még a munkahelyi webhelyekhez / fájlokhoz / szolgáltatásokhoz való hozzáféréshez, vagy külföldön a barátokkal / családdal való egyszerű kommunikációhoz is használja őket, amint azt az alább bemutatott VPN használati okok tanulmánya is mutatja..

Vezető motivációk a VPN használatához (2018 Statista)

A dolgok mégis kissé bonyolultak!

Ahol vannak pozitívok, ott vannak a negatívok is. Megmondhatom neked, hogy a VPN-k teljes biztonságot nyújtanak a felhasználók számára, de ez hazugság lenne. Gondoljon a VPN használatára az első lépésként a digitális magánélet kihasználása érdekében.

Ezek a szolgáltatások azonban saját komplexitásukkal jönnek. Amikor megítéljük a “biztonság” A VPN-hez viszonylag sok tényező játszik szerepet, ami arra készteti a felhasználókat, hogy fejlesszék tudásukat.

Például az 5, 9 vagy 14 szemre eső joghatóságon alapuló VPN szolgáltatás nem biztos, hogy a legbiztonságosabb a kormány által előírt kötelező adatmegőrzési és tömeges felügyeleti törvények miatt..

Hasonlóképpen vannak más is “naplózási irányelvek” minden szolgáltató számára. Ahol néhányan naplózhatatlanok, a legtöbb megengedi magának, hogy rögzítse a munkamenet- / csatlakozási információkat.

Ezután problémái merülnek fel a WebRTC / DNS / IP cím szivárgásaival és a hamis (virtuális) helyek használatával kapcsolatban anélkül, hogy a szolgáltatók őszinte lenne velük szemben az ügyfelekkel / potenciális szereplőkkel.

A legfontosabb, hogy a VPN-szolgáltatók nem fedik fel alapvető szolgáltatásaikat, mivel hiányzik az átláthatóság, amely a felhasználók számára lehetővé teszi termékük bizalmát.

A VPN szolgáltatók megkérdezése az átláthatóságról e-mailben

A szolgáltatók átláthatatlansága miatt arra kényszerített fel, hogy e-mailben vegye fel magával a kapcsolatot és több invazív kérdés megismerésével tájékozódjon a különböző VPN szolgáltatásokról..

Látni akartam, hogy a legtöbb szolgáltató hogyan reagál a fordított táblákkal. Ahelyett, hogy információt kért volna tőlük, összeállítottam egy listát a kérdésekről, amelyekre válaszolni kellett.

Ahol néhányan kényelmesen megosztották a háttér részleteit, mások szelektívek voltak arra, hogy mely kérdésekre szeretnének válaszolni, gyanút kelve.

A kérdések a társasággal kapcsolatos információkat tartalmaztak’székhelye, székhelye, tulajdonosai és befektetői a társaság mögött, valamint az igazgatóság. Azt is megkérdeztem, hogy a VPN átláthatósági jelentéseket bocsátott-e ki, vagy harmadik fél által végzett ellenőrzést végzett-e.

Körülbelül 180 szolgáltatót küldtem e-mailben, amikor a VPN összehasonlítási útmutatóval kapcsolatos kutatásaimat végeztem. Eddig 15-től kapott válaszokat, és csak három szolgáltató teljesen átlátható:

  1. Tökéletes adatvédelem
  2. Elrejt. nekem
  3. CyberGhost

Folytatom a lista frissítését, ahogy több választ kapok …

Tökéletes adatvédelem – székhelye Svájcban és 2014-ben alapított

Hol van a cég székhelye? Lehetne címet kapni?

Székhelyünk Svájcban található. A pontos cím megtalálható lenyomatunkban: https://www.perfect-privacy.com/en/imprint

Közzéteszi az átláthatósági jelentéseket / a Kanári-tételeket?

Igen, közzétesszük a Canary Warrant nyilatkozatokat.

Ha igen, milyen gyakran? Hasznos lenne egy URL-címre vagy PDF-fájlra mutató link!

Minden hónap. Itt található a link: https://www.perfect-privacy.com/en/warrant-canary. Nem közölünk rendszeres átláthatósági jelentéseket a következőkről:.

Hivatalos vizsgálatok esetén mindig szívesen tájékoztatjuk őket, hogy nincsenek olyan adatok, amelyeket meg tudnánk fedni. Te is nem’minden DCMA-kérelmet közzé kell tenni.

Szerverlefoglalások esetén értesítjük blogunkon: https://www.perfect-privacy.com/en/blog/server-seizure-in-rotterdam

Ellenőrizte-e igényeit független, harmadik féltől származó biztonsági cég?

Nem, nem kell ellenőriznünk követeléseinket. Nos, ezeket az ellenőrzéseket néha más szolgáltatókkal látjuk, de megtehetjük’Nem kell küzdenünk azzal az érzéssel, hogy csak bolondokat árusítanak.

Úgy értem, hazudik az ügyfelek számára, miért nem fekszik az ellenőrzés mellett? Miért is végezzen könyvvizsgálatot? Csak készítsen egy szép PDF fájlt, amely fantasztikus ellenőrzést igényel.

Ezenkívül, még némi legitim ellenőrzés esetén is, amely megakadályozza, hogy bármely szolgáltató csak a naplózást lehetővé tegye, és minden adatgyűjtőt lehetővé tegyen az ellenőrzés befejezésének pillanatában?

  100+ VPN-naplózási házirend lefedve - 37 VPN-megőrzi a naplóit és a 15 nem tartozik ide

Ha nem, miért nem ellenőrizték még? Bármely ok?

Mint mondtam: Ezek a naplózási ellenőrzések nem használhatók. Mi’Már több mint 10 éve működik az üzleti életben, és voltak olyan események, mint a rotterdami esemény. A jelenet tudja, hogy 100 százalékban megbízhat ránk.

Szeretnénk információt szerezni a társaság mögötti tulajdonosokról?

Megerősíthetjük, hogy mind emberek vagyunk, mind Európában találhatók, és évek óta ismerjük egymást a számítógép, a biztonság, a hackelés és az aktivizmus közös érdekei miatt.

Van srácok, vannak befektetői, és ez az információ-nyilvánosan elérhető a felhasználók számára?

Üzletünkben nagyon fontos az önálló munka. Hogy’Ezért működünk teljesen befektetők nélkül. Azt’Nem a gyors növekedésről sem.

Professzionális VPN szolgáltatást akarunk kínálni, amely a legmagasabb szintű biztonságot nyújtja. Ezt a jelenet is ránk értékeli.

Ki a társaság igazgatótanácsa??

A fenébe, annyira hűvös lesz, amikor a Giant Corporation igazgatótanáccsal leszünk. Just Kidding, de komolyan, nincs igazgatótanács.

nVPN – székhelye Bosznia és 2010-ben alapított

Hol van a cég székhelye? Lehetne címet kapni?

Mi nem’nincs ilyen dolog “hivatalos hely” és ezért sem a cím. Négy adatvédelmi rajongó csoportja vagyunk a legszélesebb körben a kelet-európai régióban, Bosznia, Ukrajna, Lengyelország és Szerbia.

Közzéteszi az átláthatósági jelentéseket / a Kanári-tételeket?

Igen, valójában azon gondolkodunk, hogy ezt hamarosan megtesszük, de mi nem’Még nincs ilyen helyük, de 2019-re tervezik valamilyen archívum készítését, amelyhez minden tag hozzáférhet és olvashatja el a válaszokat.

Ha nincs közzétett átláthatósági / elszámolási jelentés, mi az oka?

Nincs ok arra, hogy ne tegyük közzé a válaszokat és a kezeléseket, valójában nem’nincs mit rejteni. Mint fentebb már említettük, ezt 2019-ben közzétesszük és tagjaink számára elérhetővé tesszük.

Meg tudom csinálni’Még nem mondja meg a pontos dátumot, mivel előbb sok más feladat van a tennivalók listájában (a WireGuard teljes telepítése, a teljes natív IPv6, valamint a Linux és Mac OS kliens kiadása – a következő 2-6 hétben).

Ellenőrizte-e igényeit független, harmadik féltől származó biztonsági cég?

Személy szerint nekem nem lenne probléma ezt megtenni, az a kérdés, hogy hogyan és melyik vállalkozás végezne ilyen ellenőrzést, és hogyan értem, hogy valójában hogyan néz ki egy ilyen ellenőrzés a valóságban, milyen adatokat akarnak látni adatbázis, szerver oldal.

Úgy értem, a szerveroldal nem jelent problémát, amiben egyébként semmi érdekes – de az ügyféladatbázis egy másik történet, amellyel az ügyfelek e-maileket küldünk, tehát nem biztos benne, hogy melyik cég teheti ezt, aki elég megbízható és hogyan.

Miért nem ellenőriztek még? Bármely ok?

Nincs oka ellene, csak nem biztos benne, hogyan fogják ezt megtenni, és ki elég megbízható-e az ellenőrzés elvégzéséhez.

Szeretnénk információt szerezni a társaság mögötti tulajdonosokról?

Nincs egyetlen tulajdonosunk, mint ahogy mindenkinek mondtuk, és senki sem a nVPN.net tulajdonosa, négy emberünk van.

Ha kettőjük domain-hozzáféréssel rendelkezik, csak egyikük rendelkezik adatbázis-hozzáférési jogokkal, itt nincs tulajdonos.

Van srácok, vannak befektetői, és ez az információ-nyilvánosan elérhető a felhasználók számára?

Egyáltalán nincsenek befektetõink, mindegyik saját készítésû, és a négy ember között én kezeli’már említettük.

Ki a társaság igazgatótanácsa??

Egyik sem.

Hide.Me – Malajziában található és 2012-ben indult

Hol van a cég székhelye? Lehetne címet kapni?

Malajziában vagyunk, cégünk címe: eVenture Limited, 2.19 iroda, Lazenda Kereskedelmi Központ, Labuan szövetségi területe, 87007 Malajzia. Bejegyzési szám: LL09685

Közzéteszi az átláthatósági jelentéseket / a Kanári-tételeket?

Igen, közzétesszük az időszakos átláthatóságról szóló jelentést a korábbi adatokkal.

Ha igen, milyen gyakran? Hasznos lenne egy URL-címre vagy PDF-fájlra mutató link!

Az utóbbi 2015-ben volt, a következő pedig a következő két vagy három hétben jelenik meg.

https://hide.me/en/blog/leon-juranic-certifies-hide-me-as-one-of-the-most-anonymous-vpn-provider/

Ellenőrizte-e igényeit független, harmadik féltől származó biztonsági cég?

Igen, egyike vagyunk azoknak az első VPN-társaságoknak, amelyeket független könyvvizsgáló / társaság ellenőrzött.

Ha igen, mikor végezték utoljára a VPN-szolgáltatás ellenőrzését? Tudna-e linket egy URL / PDF fájlhoz?

https://hide.me/en/blog/leon-juranic-certifies-hide-me-as-one-of-the-most-anonymous-vpn-provider/

Szeretnénk információt szerezni a társaság mögötti tulajdonosokról?

A társaság teljesen magántulajdonban van.

Van srácok, vannak befektetői, és ez az információ-nyilvánosan elérhető a felhasználók számára?

Nem, nincsenek harmadik fél befektetők.

Ki a társaság igazgatótanácsa??

A cég igazgatója Sebastian Schaub.

CyberGhost VPN – Romániában található és 2011-ben indult

Hol van a cég székhelye? Lehetne címet kapni?

Mi’Re, Romániában, Bukarestben, az 5 szem, 9 szem és a 14 szem szövetségének joghatóságain kívül. Részleteink itt találhatók: https://www.cyberghostvpn.com/en_US/imprint

Közzéteszi az átláthatósági jelentéseket / a Kanári-tételeket?

Igen, mi voltunk az elsők a VPN-iparban, amelyek 2011-ben tettek közzé egy átláthatósági jelentést’Ez a hagyomány kedvesünk.

Ha igen, milyen gyakran? Hasznos lenne egy URL-címre vagy PDF-fájlra mutató link!

Éves átláthatósági jelentésünk itt található: https://www.cyberghostvpn.com/en_US/transparency-report

A 2019 első negyedévére vonatkozó jogi kérelmek száma hamarosan élőben lesz az adatvédelmi központunkban: https://www.cyberghostvpn.com/privacyhub/

Ellenőrizte-e igényeit független, harmadik féltől származó biztonsági cég?

Nem.

Miért nem ellenőriztek még? Bármely ok?

Eddig arra koncentráltunk, hogy a legjobb VPN-t hozzuk létre a felhasználók számára. Azt tervezzük, hogy a jövőben ellenőrizzük a VPN-t.

Szeretnénk információt szerezni a társaság mögötti tulajdonosokról?

Ez a VPN-iparban nem gyakori, ám minden részletünk nyilvános. Ismerkedjen meg csapatunkkal és irodai kutyáinkkal itt: https://www.cyberghostvpn.com/en_US/team

További információ itt: https://www.cyberghostvpn.com/en_US/transparency-report/about-us és itt: https://www.instagram.com/cyberghost_private_life/?hl=hu

Van srácok, vannak befektetői, és ez az információ-nyilvánosan elérhető a felhasználók számára?

Mi’a Kape új része. További részletek itt: http://www.kape.com/about-us.html

Ki a társaság igazgatótanácsa??

Az összes részletet itt találja: http://investors.kape.com/board-of-directors

Hotspot Shield – az Egyesült Államokban található és 2005-ben indult

Hol van a cég székhelye? Lehetne címet kapni?

Székhelyünk a Redwood City CA-ban található. Cím: 1800 Seaport Blvd Redwood City CA.

Közzéteszi az átláthatósági jelentéseket / a Kanári-tételeket?

Igen, átláthatósági jelentéseket teszünk közzé. Mivel nem gyűjtünk olyan információkat, amelyek lehetővé teszik a VPN-ek internethasználatának visszakeresését az egyes felhasználók felé.

Nem adunk és nem tudunk információt szolgáltatni a kormányoknak, a bűnüldöző szerveknek vagy más harmadik feleknek arról, hogy milyen weboldalakat látogatnak meg a felhasználók szolgáltatásunk használatakor.

Ezenkívül nem azonosíthatunk egy felhasználót nyilvános IP-cím alapján.

  VPN telepítési útmutató különféle platformokra / eszközökre!

Ha igen, milyen gyakran? Hasznos lenne egy URL-címre vagy PDF-fájlra mutató link!

Minden évben. Itt található a https://www.hotspotshield.com/reports/AnchorFree_Transparency_Report-2018.pdf link

Ellenőrizte-e igényeit független, harmadik féltől származó biztonsági cég?

Igen. AVTEST

Ha igen, mikor végezték utoljára a VPN-szolgáltatás ellenőrzését? Tudna-e linket egy URL / PDF fájlhoz?

https://www.av-test.org/fileadmin/pdf/reports/AV-TEST_VPN_Trust_Report_August_2018_EN.pdf

Szeretnénk információt szerezni a társaság mögötti tulajdonosokról?

A csapatról és az igazgatótanácsról az Anchorfree oldalon talál információkat:

https://www.pango.co/about/

Van srácok, vannak befektetői, és ez az információ-nyilvánosan elérhető a felhasználók számára?

A csapattal és az igazgatósággal kapcsolatos információkat az Anchorfree oldalon találhat: https://www.pango.co/about/ 

Ki a társaság igazgatótanácsa??

A csapatról és az igazgatótanácsról az Anchorfree oldalon talál információkat: https://www.pango.co/about/

VPNSecure – székhelye Ausztráliában és alapítva 2010-ben

Hol van a cég székhelye? Lehetne címet kapni?

Szint 1/360 Szent Pál’s Terrace Fortitude Valley, Brisbane Queensland.

Közzéteszi az átláthatósági jelentéseket / a Kanári-tételeket?

A közelmúltig kiadtunk egy Warrant Canary-t – bár Ausztráliában a Warrant Canary jelenleg illegális, és ezt el kellett távolítanunk.

Az ausztrál törvényben bekövetkezett közelmúltbeli változások miatt folyamatban van a cég Hongkongba költöztetése – miután ez a lépés befejeződött, újra közzétesszük a Warrant Canary-t

Ellenőrizte-e igényeit független, harmadik féltől származó biztonsági cég?

Befejezzük a harmadik fél általi penetrációs teszteket, az utolsó tesztet 2017. novemberében fejezte be a Senseon Solutions

Azt a követelést, hogy a fakitermelést harmadik fél, például a Senseon nem igazolja, nem olyan kérdésnek tekintjük, amelyet korábban figyelembe vettünk, azonban a jövőben megvizsgálhatjuk ezt, hogy nyugalmat nyújtsunk az ügyfelek számára..

Szeretnénk információt szerezni a társaság mögötti tulajdonosokról?

Shayne McCulloch – Linked IN https://www.linkedin.com/in/shaynem

Van srácok, vannak befektetői, és ez az információ-nyilvánosan elérhető a felhasználók számára?

Nincs befektető.

Ki a társaság igazgatótanácsa??

Shayne McCulloch.

ProtonVPN – székhelye Svájcban és alapítva 2014-ben

Hol van a cég székhelye? Lehetne címet kapni?

Székhelyünk a svájci Genfben található. Chemin du Pré-Fleuri, 3 CH-1228 Plan-les-Ouates, Genève, Svájc.

Közzéteszi az átláthatósági jelentéseket / a Kanári-tételeket?

Igen, frissítjük az átláthatósági jelentést & Garancia a Kanári-szigetekre, ha jelentős új jogi igény van.

Ha igen, milyen gyakran? Hasznos lenne egy URL-címre vagy PDF-fájlra mutató link!

Utoljára 2019. február 2-án frissítették: https://protonvpn.com/blog/transparency-report/

Ellenőrizte-e igényeit független, harmadik féltől származó biztonsági cég?

Még nem voltünk teljesen átlátható felhasználók számára a központunk, a tulajdonosok, a szolgáltatás stb. Tekintetében.

Ugyanakkor mérlegeljük a közeljövőben végzett ellenőrzést, mivel ez ipari szabványt vált.

Szeretnénk információt szerezni a társaság mögötti tulajdonosokról?

A ProtonVPN AG teljes egészében a Proton Technologies AG tulajdonában van.

Van srácok, vannak befektetői, és ez az információ-nyilvánosan elérhető a felhasználók számára?

Nincs válasz.

Ki a társaság igazgatótanácsa??

A ProtonVPN AG igazgatótanácsa Antonio Gambardella.

Windscribe – Kanadában található és 2015-ben indult

Hol van a cég székhelye? Lehetne címet kapni?

9251 Yonge St # 8901, Richmond Hill, ON, L4C 9T3, Kanada. Mielőtt mondaná, Kanada = 5 szem = rossz: https://blog.windscribe.com/i-doesnt-matter-how-many-eyes-you-have-66f59fc1e777

Közzéteszi az átláthatósági jelentéseket / a Kanári-tételeket?

igen.

Ha igen, milyen gyakran? Hasznos lenne egy URL-címre vagy PDF-fájlra mutató link!

https://windscribe.com/transparency

Ellenőrizte-e igényeit független, harmadik féltől származó biztonsági cég?

Nem.

Miért nem ellenőriztek még? Bármely ok?

Mi’dolgozzon ki egy olyan rendszert, amely túlmutat a harmadik fél által végzett ellenőrzésen, és lehetővé teszi bárki számára, hogy igényeinek ellenőrzése nélkül támaszkodjon “szakértők”.

Szeretnénk információt szerezni a társaság mögötti tulajdonosokról?

https://www.crunchbase.com/organization/windscribe#section-overview

https://angel.co/windscribe

Van srácok, vannak befektetői, és ez az információ-nyilvánosan elérhető a felhasználók számára?

Nincs befektető.

Ki a társaság igazgatótanácsa??

Yegor sak.

ibVPN – Romániában található és 2003-ban alapították

Hol van a cég székhelye? Lehetne címet kapni?

Cégünk Marosvásárhelyen, Romániában található. A cím nyilvánosan elérhető weboldalunkon, a lábléc területén: https://www.ibvpn.com

Közzéteszi az átláthatósági jelentéseket / a Kanári-tételeket?

Nem

Ha igen, milyen gyakran? Hasznos lenne egy URL-címre vagy PDF-fájlra mutató link!

N / A

Ellenőrizte-e igényeit független, harmadik féltől származó biztonsági cég?

Nem

Miért nem ellenőriztek még? Bármely ok?

Cégünknek meg kell felelnie a GDPR-nek, és az 2018. május 25. előtti évet arra fordítottuk, hogy felkészüljünk és a következő hónapokban olyan adatvédelmi mechanizmust hozzunk létre, amely ügyfeleink számára biztosítja az adataik biztonságát. 2019-re kitűzött cél az ISO 27001 (információbiztonsági menedzsment) és a 9001 (minőségbiztosítás) sikeres megvalósítása..

Szeretnénk információt szerezni a társaság mögötti tulajdonosokról?

Az SC Amplusnet SRL az ibVPN teljes tulajdonosa. A cégtulajdonosok olyan magánszemélyek, akik részt vesznek az ibVPN szolgáltatás fejlesztésében és fenntartásában.

Van srácok, vannak befektetői, és ez az információ-nyilvánosan elérhető a felhasználók számára?

Nincs befektetőnk.

Ki a társaság igazgatótanácsa??

Ellenőrizheti az SC Amplusnet SRL vállalattal kapcsolatos nyilvános információkat.

KeepSolid – székhelye az Egyesült Államokban és alapítva 2013-ban

Hol van a cég székhelye? Lehetne címet kapni?

KeepSolid’székhelye New Yorkban található. Cégünk 3220 Arlington Ave. Suite 5A Bronx, NY 10463, Egyesült Államok

Közzéteszi az átláthatósági jelentéseket / a Kanári-tételeket?

Nem.

Ha igen, milyen gyakran? Hasznos lenne egy URL-címre vagy PDF-fájlra mutató link!

N / A

Ellenőrizte-e igényeit független, harmadik féltől származó biztonsági cég?

Nem.

Ha igen, mikor végezték utoljára a VPN-szolgáltatás ellenőrzését? Tudna-e linket egy URL / PDF fájlhoz?

N / A

Vagy ha nem, miért nem ellenőrizték még? Bármely ok?

Ez az idei terveink tetején van.

Szeretnénk információt szerezni a társaság mögötti tulajdonosokról?

Tulajdonosink Vaszilij Ivanov és Oleg Bocharnikov. Ezekről további információt itt találhat: https://www.keepsolid.com/pressroom/board-of-members

Van srácok, vannak befektetői, és ez az információ-nyilvánosan elérhető a felhasználók számára?

Nem, nincs befektetőnk. Mi’újra egy bootstrap cég.

Ki a társaság igazgatótanácsa??

Kérjük, további információt az igazgatótanácsunkról a www.keepsolid.com/pressroom/board-of-members oldalon talál

Mullvad – székhelye Svédországban található és 2009-ben indult

Hol van a cég székhelye? Lehetne címet kapni?

Amagicom AB, Box 53049, 40014 Göteborg, Svédország.

Közzéteszi az átláthatósági jelentéseket / a Kanári-tételeket?

Nem, Svédországban nincs olyan törvény, amely előírná, hogy a rájuk vonatkozó adatokat gyűjtsük / naplózzuk / cselekedjünk a felhasználókkal szemben, olvassa tovább: https://www.mullvad.net/guides/swedish-legislation/

Ellenőrizte-e igényeit független, harmadik féltől származó biztonsági cég?

Igen.

Ha igen, mikor végezték utoljára a VPN-szolgáltatás ellenőrzését? Tudna-e linket egy URL / PDF fájlhoz?

https://mullvad.net/blog/2018/9/24/read-results-security-audit-mullvad-app/

  VPN sebesség-teszt - a 80 szolgáltató közül 5-nél van & nbsp; a sebesség szükségessége & rsquo;

Szeretnénk információt szerezni a társaság mögötti tulajdonosokról?

Az Amagicom 100% -ban az alapítók: Fredrik Strömberg és Daniel Berntsson.

Van srácok, vannak befektetői, és ez az információ-nyilvánosan elérhető a felhasználók számára?

Nem.

Ki a társaság igazgatótanácsa??

Fredrik Strömberg, Daniel Berntsson és Jan Jonsson (vezérigazgató)

SigaVPN – székhelye az USA-ban található és 2017-ben indult

Hol van a cég székhelye? Lehetne címet kapni?

PO Box 1722, Southaven, MS, 38671, Egyesült Államok. Mivel ez egyéni vállalkozás és valami olyasmit teszek, nincs ok irodát bérelni.

Közzéteszi az átláthatósági jelentéseket / a Kanári-tételeket?

Az opciós kanári-szigetek NEM mindig megbízhatóak. Az amerikai kormány kényszerítheti valakit, hogy frissítse. Véleményem szerint a kanári-szigetek hosszú távú gondolkodásával kapcsolatban.

Megállapítottam, hogy ez csak hamis biztonságérzetet teremt. Én nem’nem kell átláthatósági jelentést készíteni, mert nincsenek nulla kormányzati kérelmek.

Ezt közzétenném, ha kormányzati kérelem érkezik.

Ellenőrizte-e igényeit független, harmadik féltől származó biztonsági cég?

Nem.

Miért nem ellenőriztek még? Bármely ok?

Az ellenőrzés drága.

Szeretnénk információt szerezni a társaság mögötti tulajdonosokról?

én’m rendszergazda és adatvédelmi képviselő.

Van srácok, vannak befektetői, és ez az információ-nyilvánosan elérhető a felhasználók számára?

Az adományozók segítenek a szolgáltatás futtatásában. A magánéletük védelme érdekében én nem’Nem osztják meg az információkat.

Ki a társaság igazgatótanácsa??

Csak én.

PrivateVPN – székhelye Svédországban és alapítva 2009-ben

Hol van a cég székhelye? Lehetne címet kapni?

Svédország – Sollentuna.

Közzéteszi az átláthatósági jelentéseket / a Kanári-tételeket?

Nem

Ha igen, milyen gyakran? Hasznos lenne egy URL-címre vagy PDF-fájlra mutató link!

N / A

Ellenőrizte-e igényeit független, harmadik féltől származó biztonsági cég?

Nem.

Ha igen, mikor végezték utoljára a VPN-szolgáltatás ellenőrzését? Tudna-e linket egy URL / PDF fájlhoz?

N / A

Miért nem ellenőriztek még? Bármely ok?

Nincs konkrét ok. Terve egy ellenőrzés elindítása, miután telepítettük új környezetünket.

Szeretnénk információt szerezni a társaság mögötti tulajdonosokról?

A cégről további információt itt talál: https://www.allabolag.se/5568951486/privat-kommunikation-sverige-ab

Van srácok, vannak befektetői, és ez az információ-nyilvánosan elérhető a felhasználók számára?

Nincsenek külső befektetők!

Ki a társaság igazgatótanácsa??

A cégről további információt itt talál: https://www.allabolag.se/5568951486/privat-kommunikation-sverige-ab

WASEL Pro – székhelye Hollandiában és alapítva 2012-ben

Hol van a cég székhelye? Lehetne címet kapni?

A cím a www.bvpn.com láblécben. Laanzichtweg 60-B 4847 SJ Teteringen (Breda), Hollandia.

Közzéteszi az átláthatósági jelentéseket / a Kanári-tételeket?

Igen, de mi nem’9 működési évünkben nem lehet esemény.

Ha igen, milyen gyakran? Hasznos lenne egy URL-címre vagy PDF-fájlra mutató link!

0 esemény történt.

Ellenőrizte-e igényeit független, harmadik féltől származó biztonsági cég?

Dehogy.

Miért nem ellenőriztek még? Bármely ok?

Mi menedékünk van’Nem hívtak fel bármely hiteles szervezet.

Szeretnénk információt szerezni a társaság mögötti tulajdonosokról?

A szolgáltatás egy kicsi fejlesztői csoport tulajdonában van, és megtalálta azt, aki az internetet a 90-es évek közepén találta meg, és mindent megtesz annak érdekében, hogy ez a szolgáltatás továbbra is nyitott maradjon..

Van srácok, vannak befektetői, és ez az információ-nyilvánosan elérhető a felhasználók számára?

Nem, a szolgáltatást ugyanaz a fejlesztői csoport építette, finanszírozta, üzemelteti, nincs befektető és nincs banktulajdon.

Ki a társaság igazgatótanácsa??

Ugyanaz a 3 fejlesztő.

Seed4Me – Tajvanon található és 2012-ben indult

Hol van a cég székhelye? Lehetne címet kapni?

A Seed4.Me VPN szolgáltatást a fejlesztők egy elosztott csapata fejleszti ki. Mi inkább magántulajdonban tartjuk a szerkezetünk részleteit, mivel ez még egy védelmi rétegként szolgál ügyfeleink számára.

Közzéteszi az átláthatósági jelentéseket / a Kanári-tételeket?

Nem.

Ha igen, milyen gyakran? Hasznos lenne egy URL-címre vagy PDF-fájlra mutató link!

N / A

Ellenőrizte-e igényeit független, harmadik féltől származó biztonsági cég?

Nem.

Ha igen, mikor végezték utoljára a VPN-szolgáltatás ellenőrzését? Tudna-e linket egy URL / PDF fájlhoz?

N / A

Miért nem ellenőriztek még? Bármely ok?

Felhasználóink ​​nem kérdezték tőlünk ezt a dolgot. A legtöbb ember alacsony és gyors VPN-kapcsolatot igényel – ezt kínáljuk.

Szeretnénk információt szerezni a társaság mögötti tulajdonosokról?

Inkább nem adjuk ki ezeket az információkat.

Van srácok, vannak befektetői, és ez az információ-nyilvánosan elérhető a felhasználók számára?

Inkább nem tesszük nyilvánosságra ezeket az információkat.

Ki a társaság igazgatótanácsa??

Inkább nem tesszük nyilvánosságra ezeket az információkat.

Surfshark – székhelye a BVI-ben és 2018-ban indult

Hol van a cég székhelye? Lehetne címet kapni?

A Surfshark a Surfshark Ltd., a Brit Virgin-szigetek jogi személyének bejegyzett védjegye. A Surfshark Kft. Hivatalos címe a következő:

Surfshark Limited

Vanterpool Plaza, 2. emelet, Wickhams Cay I, Road Town, VG 1110

A Brit Virgin-szigetek

Közzéteszi az átláthatósági jelentéseket / a Kanári-tételeket?

A Brit Virgin-szigetek kormánya nem követeli meg Surfshark-tól az átláthatósági / elszámolási jelentések közzétételét; ezért nem csináljuk ezt.

A Surfshark magánvállalkozás, így az ilyen típusú jelentések közzététele nem kötelező. Mivel a Surfshark egyik nyilvános tőzsdén sem kerül tőzsdei jegyzésre, az általunk alkalmazott gyakorlat szerint az ilyen információkat nem hozzák nyilvánosságra.

Ellenőrizte-e igényeit független, harmadik féltől származó biztonsági cég?

A Surfshark azon kevés VPN-szolgáltató egyike, amelyeket függetlenül ellenőriztek. Az utóbbi ellenőrzést 2018 novemberében az elismert német biztonsági cég végezte

Ha igen, mikor végezték utoljára a VPN-szolgáltatás ellenőrzését? Tudna-e linket egy URL / PDF fájlhoz?

A Surfshark VPN által ellenőrzött Cure53.

https://cure53.de/pentest-report_surfshark.pdf

Szeretnénk információt szerezni a társaság mögötti tulajdonosokról?

A Surfshark az egész világon nyújt szolgáltatásait az emberek számára, ideértve az erősen korlátozó országokat és olyan rendszereket is, ahol az internet-hozzáférés ellenőrzött, az ellenkező médiumokat üldözik és az NGO-kat korlátozzák. Azon kevés VPN-szolgáltatók egyike vagyunk, akiknek sikerült legyőzni a kínai nagy tűzfalat. Mindaddig, amíg elhatározjuk, hogy időt és erőfeszítést fordítunk az intelligens megoldások kifejlesztésére, amelyek képesek legyőzni a korlátozásokat.

A vezérigazgatónk tekintetében Par Kaz néven ismert. Saját vállalkozásaként létrehozta a Surfsharket, hogy a magánélet védelmére jobb eszközt hozzon, mint a többiek. Technikai háttérrel rendelkező adatvédelmi geek, aki karrierjét a világ különféle részein kiberbiztonsági termékekkel és rendszergazdával dolgozott. A Magnust illetően a területen ismert, és néhány Surfshark-publikációban idézték.

Van srácok, vannak befektetői, és ez az információ-nyilvánosan elérhető a felhasználók számára?

A Surfshark Kft. Olyan magántulajdonosok tulajdonában van, akik úgy döntöttek, hogy nem hozzák nyilvánosságra személyes adataikat a nyilvánosság számára, mivel erre törvényesen nincs szükség.

Ki a társaság igazgatótanácsa??

A Surfshark olyan magánvállalat, amelynek nem kötelező igazgatótanácsa és nincs rá. A menedzsment csapat irányítja, amely magában foglalja a vezérigazgatót, a marketing főnököt, a technológiai vezetőket, valamint a termék számos tulajdonosát.

A dolgok csomagolása

Ezzel véget érünk ennek az átlátható VPN-útmutatónak. Ennek fő célja, hogy segítse a felhasználókat többet megismerni a különféle szolgáltatókról és háttérinformációikról.

Ne feledje, hogy a félreérthető szolgáltatások soha nem lehet megbízni. Csak a becsületes hírnévvel rendelkező szolgáltatók segíthetnek a teljes digitális adatvédelem elérésében.

Remélem, hogy ez az útmutató segítséget nyújt az összes szükséges információ megszerzésében. Mindazonáltal, ha bármilyen kérdése / kérdése van, vagy szüksége van rám, hogy interjút készítsen egy adott szolgáltatóval, tegye meg az alábbi megjegyzést.

Ezenkívül segítsen egy testvérnek is azáltal, hogy megosztja ezt az útmutatót más, hozzáértő vagy magánélettudatos felhasználókkal. Köszönöm és kellemes napot kívánunk Önnek! J

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me