100+ VPN-naplózási házirend lefedve – 37 VPN-megőrzi a naplóit és a 15 nem tartozik ide

A gyors ütemben “digitális” világot, amelyet létrehozottunk, “magánélet” gyakran közös probléma. Igazat mondva: minden, amit online csinálsz, olyan digitális lábnyomot hagy, amely évtizedekig jelöli.

Az internet soha nem felejt el semmit, és bolond leszel, ha egyébként számítasz rá. Ha ez nem lenne elég, akkor kormányok, titkos ügynökségek és hackerek kémkednek téged.

Országok az országok szerint, adjunk hozzá a “Jelentések határok nélkül” felsorolás, amit úgy hívunk, hogy mi hívjuk “internetes ellenségek”, részvétel a polgárok tömeges megfigyelésének.

Ez az oka annak, hogy a VPN-ek használata népszerűvé válik az Ön személyazonosságának rejtett és az online tevékenységek névtelenségének megőrzése érdekében. Lehetséges, hogy ezek a harmadik féltől származó szolgáltatások sem biztonságosak.

Különböző VPN-szolgáltatók megengedik maguknak a naplózási tevékenységeket, vagy szenvednek olyan szivárgási problémákkal, amelyek az adatvédelem veszélyét veszélyeztetik. Ennek fényében a Bestvpn.co elkészítette ezt a naplókkal kapcsolatos átfogó útmutatót. Remélem, hogy válaszol minden kérdésére!

Contents

37 VPN megőrzi a naplóit & 15 Don’t

 1. A VPN naplók típusai
 2. Miért naplózza a VPN-ket?
 3. Riasztó VPN-k, amelyek naplózási információkat tárolnak
 4. Megbízható VPN-ek szigorúan “Nincs napló” Irányelv

A VPN naplók típusai

Mielőtt mélyebben elmagyaráznám a virtuálisan védett hálózati naplók különböző típusait, hadd tisztázjam, hogy minden szolgáltató elkötelezi magát az információk rögzítésével / tárolásával. Csak néhány ritka eset fordult elő, hogy a szolgáltatókat kipróbálták, és ellenőrizték LOGLESS követeléseiket.

Amíg nem történik esemény a kormány beadványával kapcsolatban, nem mondhatja el, hogy egy adott VPN biztonságos-e. Ez nem azt jelenti, hogy abbahagyja őket teljesen, csak azt, hogy nem minden napfény és szivárvány, még megbízható termékkel is.

A VPN naplók típusai

Természetesen vannak olyan VPN-k, amelyek átláthatóak a rögzített naplózási adatokkal. Függetlenül attól, el kell fogadnunk, hogy VPN-feliratkozáskor továbbra is megfigyelés alatt lehet. Csak nem a kormánytól, hanem maga a szolgáltatótól.

Ennek több oka lehet (amelyeket alább tárgyalok). Addig, ha a VPN naplók típusairól beszélünk, akkor kétféle van: tevékenységi / használati naplók és csatlakozási naplók. Az előbbi nagyobb mértékben sérti a magánélet védelmét, míg az utóbbi általában viszonylag ártalmatlan (1-15 nap elteltével törölve).

Tevékenységi / használati naplók

Amint a neve is sugallja, ezek a VPN-naplók az internet használata során gyűjtött összes adatra vonatkoznak. Ez magában foglalja az összes online tevékenységet, azaz a metaadatok, az IP-címek, a csatlakozási idők és a forgalmi naplók, például a böngészési előzmények, az elküldött üzenetek, a letöltött fájlok, a vásárlások és a használt szoftver összeállítását..

Egyes szolgáltatók csak a tevékenysége / felhasználása meghatározott aspektusait rögzíthetik. Mások, amelyek kevésbé megbízhatók, tárolhatják az összes fent említett információt. A felhasználási adatok ilyen megfigyelése és rögzítése károsnak bizonyulhat a magánélet védelme szempontjából, és elsősorban meghiúsítja a VPN használatának célját..

Hadd tisztázzam, az ilyen tevékenységek naplózásával foglalkozó VPN-szolgáltatások többsége INGYENES. Ne feledje, hogy ezeknek a szolgáltatásoknak meg kell fizetniük az adatközpontokat, a kiszolgálók bővítését, a szoftverfrissítéseket, a műszaki támogatást és a webhelyek költségeit. Ennek legegyszerűbb módja az, ha adatait harmadik fél szolgáltatásainak ad el.

Az adatok, amelyek hozzájárulnak a profil kialakításához a változatos felhasználók körében, nagyon jövedelmezőek. Képzelje el, hogy érdemes-e kiszivárogtatni a személyes információkat. Ha egy 5/9/14 szemszögből él, ugyanezt az információt átadhatják a kormánynak vagy a titkos ügynökségeknek is.

A törvény szerint a legtöbb “internetes ellenségek” kötelezze az internetszolgáltatókat az adatok tárolására 6 hónap és 2 év között. Ezért javasolom a felhasználóknak, hogy fizetett, ellenőrzött fizetett VPN-szolgáltatásokat vegyenek igénybe, mivel ezek láthatatlanná teszik ezeket az adatokat, elkerülve az INGYENES társaikban található naplózási gyakorlatokat..

Csatlakozási naplók

Ahol a tevékenységi naplók szó szerint megsemmisíthetik az online névtelenséget, a kapcsolati naplók kevésbé ártalmasak. Az ilyen információk rögzítését azonban a VPN-szolgáltatónak megfelelő indokokkal kell igazolnia. Nem is említve, hogy a szolgáltatásnak tisztáznia kell ezen VPN naplók törlésének időtartamát is.

A csatlakozási naplók általában tartalmazzák az IP-címeket, a csatlakozási időt, a dátumot és a helyet. Ezek a legtöbb VPN-szolgáltató által leggyakrabban rögzített naplók. Bár nem közvetlenül fedik fel az Ön személyazonosságát, a kapcsolat dátuma, ideje és tartózkodási helye együtt használható.

Néhány példa a VPN-ekre, amelyek összeköttetési naplókat tartanak, annak ellenére, hogy állításuk szerint a NONE tárolására kerül sor: TunnelBear, Windscribe, PureVPN, Betternet és ProtonVPN. A jó rész az, hogy a csatlakozási naplókat csak ideiglenesen tárolják. A kiszolgálástól függően 1–15 napig tartják őket.

Néhányan meghosszabbíthatják az időtartamot is. Például a HideMyAss ezt az információt 6 hónapig megőrzi. Adatvédelem szempontjából ez a naplózás csak enyhén zavaró, és nehéz lehet az online tevékenység újbóli létrehozása ezekkel.

Opcionális Kanári-szigetek

A 2014/9/9-es szemek joghatóságában és más országokban az internetszolgáltatók és a VPN-szolgáltatások megkaphatók “titkos parancsok” nemzetbiztonsági levelek vagy kormányzati idézetek formájában. Ezek a parancsok lehetővé teszik a bűnüldöző szervek számára, hogy bármilyen információt kérjenek ügyfeleikről nyomozás céljából.

Ezen opciók többsége gag végzéssel érkezik. Ez megakadályozza, hogy az ISP vagy VPN szolgáltatás értesítse a megfigyelés alá eső célt. Itt jönnek be a Warrant Kanári-szigetek, amelyek teljesen függetlenek a naplózási tevékenységekkel / kapcsolati információkkal.

Ezek a szolgáltatók által hirdetett céloldalak elősegítik a magánélet fenntartását. Rendszeresen közzétettek nyilatkozatokat egy adott oldalon, megerősítve, hogy a szolgálat nem kapott titkos parancsot. Ha egy oldal leállítja a szokásos nyilatkozatok közzétételét, a kanári nyilatkozatot eltávolítja.

Ez azt jelzi, hogy idézetet bocsátottak ki, és a VPN számára tilos arról értesíteni. Mint ilyen, a magánélettudatos felhasználók ezután megtehetik a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy személyazonosságuk biztonságban maradjon. Ennek ellenére a “Jótállási Kanári” felveti a saját kérdéseit a szolgáltatók számára.

Ha egy VPN azt állítja, hogy nincs napló szolgáltatója, akkor nem kellene aggódniuk egy ilyen oldal létrehozása miatt, ugye? Az a tény, hogy csak havonta egyszer frissülnek, használhatatlanná teszi őket. Mindazonáltal fontos volt betekintést nyújtani, és az alábbiakban megbeszéljük a releváns szolgáltatókat.

Miért naplózza a VPN-ek felhasználói adatokat, és ellentétesek az adatvédelmi ígéretükkel??

Az olyan kezdeményezéseknek köszönhetően, mint a kiberbiztonsági tudatosság hónapja és a biztonságosabb internet napja (SID), a netizens szerte a világon felismerik online adataik értékét. A magánélettudatos felhasználók azonnal elkezdenek használni a VPN szolgáltatásokat, de később a naplók tárolása miatt dilemmákkal szembesülnek.

Miért naplózza a VPN-ek felhasználói adatokat, és ellentétesek az adatvédelmi ígéretükkel?

Tehát az a kérdés, amelyre a legtöbb embernek válaszolnia kell; miért naplózza a VPN a felhasználói adatokat? ez nem ellentétes a magánélet tiszteletben tartásával? Úgy döntöttem, hogy adok egy kis érvelést, miután több VPN szolgáltatással e-mailben kommunikáltam (természetesen csak kevés engedéllyel rendelkezik naplók tárolására).

A VPN-rel kapcsolatos problémák elhárítása

A VPN-naplózás leggyakoribb oka a szolgáltatásukkal kapcsolatos problémák kijavítása. Például egyes felhasználók kapcsolatba lépési problémákkal találkozhatnak, vagy akár DNS, WebRTC szivárgásokkal is szembesülhetnek.

Az ilyen adatok tárolása hasznosnak bizonyulhat a VPN-szolgáltatások hálózatának optimalizálásában. A problémák elhárításához leginkább a minimális csatlakozási naplók karbantartása szükséges.

Az egyidejű kapcsolatok korlátozása

Személy szerint ezt az okot ellentmondásosnak tartom, különösen “nincs napló” VPN szolgáltatások. Minden szolgáltató korlátozza a rendelkezésre álló egyidejű kapcsolatok számát.

Egyes előfizetőknél egyes szolgáltatók 3, 5, 6 vagy akár korlátlan több bejelentkezést is engedélyeznek. Ez a cselekedet továbbra is valamilyen naplózást igényel (annak kiderítése érdekében, hogy hány eszköz van csatlakoztatva).

Ezért mindig kérdezze meg a regisztrált VPN-szolgáltatást, hogyan hajlandók érvényesíteni ezeket a kapcsolódási korlátozásokat, miközben azt állítja, hogy nem tárol naplókat.

Az egyetlen VPN, amely eddig szigorú nulla naplózási politikát követ, és a felhasználók számára korlátlan egyidejű kapcsolatokat tesz lehetővé, a Perfect Privacy és a Surfshark.

Nincs napló = nincs korlátozás. Ez ilyen egyszerű!

Sávszélesség-korlátozások bevezetése

Csakúgy, mint a VPN-szolgáltatások naplóinformációi a többes bejelentkezés korlátozására, sávszélesség-korlátozásokat is előírhatnak. Ez magában foglalhatja bizonyos tevékenységi / használati VPN naplók rögzítését, ami meglehetősen kockázatos.

Ez az oka annak, hogy a szolgáltatók soha nem bíznak a sávszélesség korlátozásában, még a fizetett előfizetéseknél sem. Úgy értem, nem definiálja a VPN használatának teljes célját. Védelemre van szükségem az internet használatakor.

A legfontosabb, hogy jó sebességet akarok felhasználni a torrent streaming és letöltéséhez. Ezért, ha valamelyik VPN ilyen korlátozásokat vezet be, és azt állítja “nincs napló”, ne bízz bennük.

Néhány példa erre a VPN-szolgáltatásokra: Windscribe és TunnelBear, amelyek mindkettőt kínálnak “ingyenes próbaverziók” amelyek korlátozzák a sávszélességet.

Naplózás bérleti szerverekkel (VPS)

Ez egy árnyas gyakorlat, de manapság sok szolgáltató bérleti szervereket használ. Becsapják a felhasználókat arra, hogy azt gondolják, hogy adatközpontok vannak a világ minden tájáról, de valójában csak a virtuális magánkiszolgálókat (VPS) használják.

Ezek általában olcsóbb VPN, mint a csupasz fém szerver. Ugyanakkor nem nyújtanak azonos szintű adatvédelmet. A VPS szolgáltatók gyakran naplózzák a szerver tevékenységeit.

Ez azt jelenti, hogy nem csak aggódnia kell a VPN-felvételi adataival kapcsolatban, hanem bármilyen számú VPS-szolgáltató megkerülheti a személyes adatait..

Ugyanakkor a VPS használata védelmet nyújt a helyi hatóságoktól, akik korábban közvetlenül az adatközponthoz fordultak, hogy megszerezzék a szükséges szolgáltatásokat.

Kormány törvények és hírszerző ügynökségek kérései

Különösen az Öt, a Kilenc és a Tizennégy Szem részét képező országok szigorú törvényeket írnak elő, amelyek előírják a társaságok számára, hogy nyilvántartásba vegyék és / vagy átadják a magán felhasználói információkat..

Például az Egyesült Királyságban a nyomozati hatalomról szóló törvényjavaslat előírja a naplók tárolását és 12 hónapon át történő karbantartását. Ez valóban akadályozhatja az Ön személyes adatait.

Az NSA és a GCHQ már PRISM programjuk részeként kémkedett az USA-ban, az Egyesült Királyságban és más országokban található technológiai vállalatoknál, 2010 óta..

Csak fájlok naplózását követelik meg egy “gag rendelés”. Ez tehát minden tech-társaság számára illegálissá teszi a szükséges információk nyilvánosságra hozatalát.

A naplózási politikák és a joghatóságok közötti kapcsolat

Látja, hogy van kockázata a kockázatos joghatóságon alapuló szolgáltatóhoz történő feliratkozásnak. Különböző országok saját adatmegőrzési és megfigyelési törvényeket írnak elő.

Ahol egyesek úgy ítélik meg, hogy tiszteletben tartják a felhasználói adatvédelmet, mások mindent megtesznek, hogy MINDENET figyeljék! Ebben az útmutatóban mindent megtudhat ezekről az országokról. Néhányan az adatok megosztása is részt vesznek az országok között, hogy egymásra kémkedjenek’állampolgárai.

Most, ha a VPN internetes ellenségként megjelölt joghatóságon található, akkor biztos lehet benne, hogy törvényeket írnak elő, amelyek felhatalmazzák az adatok naplózását az internetszolgáltatók, a távközlési szolgáltatók és az EVEN VPN-k számára..

Nincs megoldás. Még akkor is, ha elkerülik a figyelmet, az NSA-től, a GCHQ-tól vagy az FBI-től befizetett végzés aláírásával mindössze az szükséges, hogy együttmûködjenek. Ezt követően ezeknek a szolgáltatóknak természetesen be kell jelentkezniük az összes felhasználói adatot, ezért miért kell vigyázni az országoddal kapcsolatban’s internetes törvények.

Ha például az Európai Unióban székhellyel rendelkezik, vannak olyan országok, amelyek a 14 Szem Szövetség részét képezik, és vannak olyan országok is, amelyek nincsenek és tekinthetők “Internet-barát”.

Függetlenül attól, hogy hol lakik pontosan, a legtöbb esetben az EU általános adatvédelmi rendelete (GDPR) fog védelmet élvezni, amely elősegíti az adatvédelmet és a magánélet védelmét az Európai Unió minden felhasználójának! Fogadok, hogy ezt eddig nem tudtad, igaz?

Riasztó VPN-k, amelyek naplózási információkat tárolnak

Remélem, hogy most már világos elképzelése van a VPN-ek által rögzített naplók típusairól, azok rögzítésének miért, valamint a naplózás és a joghatóságok kapcsolatáról..

Riasztó VPN-k, amelyek naplózási információkat tárolnak

Fontos szempontból alapos elemzést készítettem a 100+ szolgáltató VPN naplózási politikájáról. Az alábbiakban 24 szolgáltatótól kap információt, amelyek nyomon követik / tárolják az adatokat, ezért kerülendő.

1. Astrill VPN – székhelye Seychelle-szigetek

Annak ellenére, hogy Seychelle-szigetek biztonságos helyen vannak, távol az 5/9/14 Eyes szövetségektől, továbbra is bűnösnek számítanak a csatlakozási naplók rögzítésében. Valójában vicces is!

Amikor ellátogat az adatvédelmi irányelvek oldalára, először azt állítják, hogy VPN-szabályzatot nem vezet be. Az első néhány pont elolvasása után kijelentik:

“Rendszerünk nyomon követi az aktív munkameneteket – a csatlakozási időt, az IP címet, az eszköz típusát és az Astrill VPN alkalmazás verzióját a VPN munkamenet időtartama alatt. Ezenkívül az elmúlt 20 csatlakozási nyilvántartást vezetjük, amely a következőket tartalmazza: csatlakozási idő, kapcsolat időtartama, ország, eszköz típusa és Astrill kliens alkalmazás verziószáma”

E nyilatkozat szerint a “Tényleges” az Astrill által összegyűjtött naplók: Csatlakozási időbélyegek, az Ön országa, eszköze és még az Ön IP-címe is.

A GYIK szakaszokban a szolgáltató azt állítja, hogy csak AKTÍV munkameneteknél teszik ezt annak érdekében, hogy figyelemmel kísérjék az egy előfizetésből származó egyidejű kapcsolatok számát.

Azt állítják, hogy azonnal eltávolítja ezeket a naplókat, miután a munkamenet befejeződött. Meg tudod tartani a szavaikat, főleg miután megvizsgálták, miként állították először őket “logless”?

2. AnonVPN – székhelye az USA-ban található

Az USA-ban található AnonVPN már elveszíti hitelességének nagy részét (ha van ilyen). A szolgáltató egy olyan ország része, amely az öt szem (UKUSA megállapodás) alapítója..

Mint ilyen, a kormány megköveteli, hogy az internetszolgáltatók és a VPN-k tárolják a naplókat. Az AnonVPN természetesen ezt állítja “Nem tartunk naplót a csatlakozási időkről, a tevékenységről vagy a származási IP-ről. Amit nem adunk’A beszedés nem kérhető.”

Nem tudom elhinni ezt a kijelentést, ha nekik van Warrant Canary, amely kijelenti, hogy nincs gag parancs. Miért kell ezt megemlítenie a szóváltásból, ha nem tart naplókat??

Ha meglátogatod az őt “Szolgáltatási feltételek” oldal, van egy nyilatkozat, amely tisztázza, “Nem garantálható, hogy más kommunikációs eszközök (például e-mail, fax és hangtelefon-szolgáltatás) valaha is 100% -ban biztonságosak lesznek. Ezért mindig javasoljuk a józan ész alkalmazását.”

3. Anonymizer – székhelye az USA-ban található

A névtelenítő egy olyan ország része, amelyet: “Internet ellenség” a Határok nélküli Riporterek részéről. Ez követi az 5/9/14 szövetségekkel foglalkozó kormány törvényeit.

Ez azt jelenti, hogy a szolgáltató már tárolja a naplókat, abban az esetben, ha idézést bocsátanak ki gag végzéssel – amúgy sem lesznek képesek visszautasítani – mert ez jogellenes lenne. A szolgáltatási feltételek oldalát eltávolították, de egy korábbi pillanatkép rávilágít erre az állításra:

“Az alkalmazandó jogszabályok által megengedett mértékben az Anonymizer figyelemmel kíséri az e-maileket vagy más elektronikus kommunikációt, és ilyen információkat nyilvánosságra hozhat, ha jóhiszemű okból feltételezi, hogy ez szükséges ahhoz, hogy biztosítsa e megállapodás betartását, és a névtelenítő felek vagy a névtelenítő felek bármely ügyfele jogainak, tulajdonának és érdekeinek védelme.”

  VPN telepítési útmutató különféle platformokra / eszközökre!

Röviden: az amerikai székhelyű szolgáltató naplózza mindazt, amit tud, miközben kijelenti, hogy bolondot csinál mindenki másból, “te’Soha nem kell aggódnia, hogy nyomon kövesse a használatát vagy a kapcsolatait” a saját honlapjukon. Milyen képmutatás?!

4. Ace VPN – székhelye az USA-ban található

Tartózkodom attól, hogy ezt ismét megismételjem, de az Ace VPN székhelye az USA-ban található. Ezért ez már a probléma része, és a ZINCH feladata az Ön tényleges magánélete.

Nagyon ügyesen állítják be adatvédelmi irányelveik oldalt, “Nem naplózza a VPN forgalmat. Nem kémkedünk felhasználóinkat, és nem figyeljük a sávszélességet vagy az internethasználatot. VPN-szervereink nem tárolnak személyes azonosító információkat (PII).”

Ugyanakkor beismerik “személyes adatok gyűjtése, amelyeket a webhely felhasználói biztosítanak. “Személyes adat” tartalmazza a nevét, címét, telefonszámát, hitel- vagy bankkártya adatait, e-mail címét, születési idejét, IP-címét”

Úgy értem, csak őszinte legyek, hogy valóban naplókat tárol. Lehet, hogy az átláthatóság több ügyfelet hoz, ahelyett, hogy szemmel láthatóan hazudna, hogy becsapja saját kilátásait?

5. AirVPN – székhelye Olaszországban

Mivel Olaszország 14 szemű ország, az AirVPN sajnos elveszíti hitelességét a piacon. A szolgáltató valójában elég lenyűgöző, lenyűgöző teljesítményt, megbízhatóságot és támogatást nyújt.

Azonban nem lehet megbízni egyetlen országban sem a 14 szem bíróságokban. Továbbra is megbíznak adatmegőrzési és megfigyelési tevékenységeket, amelyekkel a VPN-szolgáltatások nem tudnak harcolni.

Benne GYIK, Az AirVPN-nek feltett egy kérdést, “Van-e munkamenet-napló vagy bármilyen más napló, amely felhasználható az identitás és a nettó tevékenység nyomon követésére?”

Azt válaszolták, hogy mondták, “Nem’ne tartson ilyen naplókat”. Amikor azonban megnézed az őket Adatvédelmi irányelvek, állítják “A légiszolgálók és a szoftveres eljárások csak olyan személyes adatokat szereznek, amelyek például a szolgáltatás műszaki működéséhez feltétlenül szükségesek, például az IP-címet”

A szolgáltató hangsúlyozza, hogy az adatok névtelen formában vannak összesítve, és nem társíthatók egyetlen felhasználóval. Valóban ez igaz? Senki sem tudja, amíg nem tesztelik őket, amikor idézést vagy végzést adtak ki!

6. Avira Phantom VPN – székhelye Németországban

Németország egy másik 14 szemű ország, és lehet, hogy nem a VPN-szolgáltatás legbiztonságosabb helye. Az Avira Phantom jó lehet, ha online megőrzi névtelenségét.

Ez azonban az ország’törvényei, amelyekben nem bízhatok meg. Mint ahogy ezt már korábban számtalanszor említettük, az ilyen VPN-knek együtt kell működniük a kormánnyal, amikor ezt igénylik.

Az Avira Phantom is azt állítja, hogy nem tárolnak tevékenységi / használati naplókat. Csakúgy, mint a legtöbb szolgáltató, őrzik is kapcsolat naplók, ideértve a használt sávszélességet és a diagnosztikai adatokat.

Noha ez nem feltétlenül akadályozza az adatvédelmet, nincs információ arról, hogy mikor töröljük ezeket a naplókat. Ezért nem gondolom az Avira Phantom biztonságos VPN szolgáltatást.

7. Pufferolt – székhelye Gibraltár

Gibraltáron székhellyel a Buffered biztonságos VPN-szolgáltatás, mivel a székhelye nem tartozik az 5/9/14 Eyes szövetségekbe. A szolgáltató sem vezet forgalomnaplókat, tehát ez egy újabb plusz.

Az egyetlen probléma az, hogy összegyűjtik: az Ön IP-címét, az OP-rendszert, a böngészőt, a sávszélességet és a kapcsolat időbélyegeit, valamint egyéb általános információkat.

Lehet, hogy ezek a csatlakozási naplók kevésbé kockázatosak, ám ártalmasak a digitális adatvédelemre. A TOC szerint az Ön valós IP-címét, a felhasznált sávszélességet és a kapcsolat időtartamát 30 napig tárolják!

Természetesen, mivel a Buffered nem székhelye egy “Internet ellenség” tartózkodási helyét, akkor elhiszi, hogy biztonságban vannak. Nem is említve, hogy nem hazudtak a naplójukról, és valójában átláthatók voltak.

Tehát nem tetszik a csatlakozási naplók rögzítése, de MINDEN VPN elkényeztet valamilyen naplózást. Az egyetlen fontos rész az őszinteség, és ez a pufferelt VPN!

8. BolehVPN – székhelye Malajzia

Mivel a BolehVPN székhelye Malajziában található, a “Biztonságos joghatóság”. Ez előnyt jelent a többi VPN-szolgáltatáshoz képest. Nem sikerül azonban személyazonosságát biztonságban tartani. Ha meglátogatja a TOC oldalt, azt állítják:

“A BolehVPN nem tart nyilvántartást a felhasználói tevékenységekről vagy a hozzáférésről. Naplókat vezetünk szervereink általános forgalmi teljesítményéről, hogy megbizonyosodjunk szervereink betöltéséről és felhasználásáról, de nem egyedi szinten. Ha azonban szervereinken szokatlan tevékenységeket észlelünk (nagy sávszélesség, nagy számú kapcsolat vagy CPU-használat), akkor ideiglenesen bekapcsolhatjuk a naplókat, hogy felismerjük szolgáltatásainkkal való visszaéléseket (például DDoS vagy spamküldés szervereinken keresztül).”

A frissítés előtt “Naplózási politika” A BolehVPN még azt is állította, hogy ez történt “néhány éven át működésünk során.” Ez azt sugallja, hogy a szolgáltató akkor is együttműködhet, ha idézést kapnak a konkrét célok naplóinak feltárásáról.

9. Betternet – székhelye Kanadában

A kanadai székhelyű Betternet sokan becsaphatta a “INGYENES VPN” csalás, de az adatbányászati ​​tevékenységeiket előbb-utóbb felfedik.

Helyzete már akadályozza a magánélet védelmét, mivel Kanada része az Öt Szem Szövetségnek. Ezután a szolgáltatás tovább tárolja “Forgalmi naplók” például az IP-címet és a böngészési tevékenységet.

Adatvédelmi politikájuk ezt kimondja “A Betternet nem gyűjt, naplóz, tárol és oszt meg semmilyen felhasználói adatnaplót.” Ugyanakkor a VPN összesített adatokat talál a látogatott webhelyekről.

Annak eldöntése, hogy a szolgáltatás “ingyenes” és állítólag hirdetési-bevételi modellel működik, az is biztonságos feltételezni, hogy naplókat és személyes információkat értékesítenek harmadik feleknek.

10. FlyVPN – székhelye az USA-ban található

A FlyVPN egy másik amerikai alapú szolgáltatás. Ez automatikusan csökkenti hitelességét, mivel a szolgáltatónak naplókat kell tárolnia, amelyet a kormány kötelezővé tett.

A szolgáltatóval kapcsolatban azonban azt szeretem, hogy nem hazudnak a naplózási adataikkal kapcsolatban. Nyíltan kijelentik a TOC oldalukon, “A FlyVPN használatakor a következő információkat rögzítjük:

 • Helyi IP-je
 • A teljes neved
 • az email címed
 • A telefonszámod
 • Csatlakozás időbélyegzői
 • Hozzárendelt portszám
 • Hozzárendelt IP cím
 • Lekapcsolási időbélyegek

Mint ilyenek, elkövetnek egyaránt: Tevékenységi / Használati és Csatlakozási Naplókat, beleértve az Ön IP-jét, az időbélyegzőket, a rendeltetési hely IP-jét és a portszámát, amelyek azonnal kapcsolódhatnak Önhöz..

11. Faceless.me – székhelye Cipruson

Ciprus nem része az 5, 9 és 14 szem hatáskörébe. Ez jó előnyt jelent a Faceless.me számára a piacon, de sajnos naplózza a felhasználói információkat.

A Faceless.me a GYIK-nyilatkozatukban állítja “Csak mi kövesse nyomon az adatfelhasználását összesen és az Ön IP-cím, ami szükséges a belső könyveléshez. És még ezeket az adatokat is korlátozott ideig tároljuk szervereinken.”

Ugyanakkor büszkélkedhetnek azzal, hogy nincs VPN-jük naplózási politikájuk, és büszkén jelenik meg honlapjukon, “Mi’nem tartja nyilván a tevékenysége naplóit, tehát abban az esetben, ha az FBI kérdezi – ott’semmi.”

Nagyon vidám, hogy megalázóak ezek a VPN-szolgáltatások és ellentmondásos kijelentéseik. Az egyik biztos, hogy a Faceless.me nem biztonságos választás!

12. Flow VPN – székhelye Kanadában

A kanadai székhelyű (az Öt Eyes Szövetség része) FlowVPN meglehetősen jó hírnevet szerzett magának a piacon. Ugyanakkor, csakúgy, mint sokan, nem védi személyazonosságát online.

Ha ellátogat a TOC oldalra, a szolgáltató kijelenti, “Fenntartjuk a jogot az előfizetési információk (beleértve a tranzakciós referenciákat), az IP-cím csatlakoztatásának, a hitelesítési kérelmeknek, a munkamenet adatainak (allokált IP, a csatlakozás dátuma, ideje, időtartama stb.) Naplózására.“

Ez az állítás rejtve van, így a Flow VPN becsaphatja saját ügyfeleit. Ez azonban nem a legrosszabb rész. Továbbá állítják:

“A sávszélesség-szolgáltatók követelményeinek betartása érdekében fenntartjuk a jogot, hogy naplózza a tevékenységeket egész hálózatánkon, és automatizált rendszereket használjon a hálózati tevékenységek visszaélések figyelésére (például a BitTorrent és hasonló peer-to-peer fájlmegosztás használata)..”

Ez közvetlenül azt jelenti, hogy amikor feliratkozik a szolgáltatásra, vállalja, hogy tárolja a naplóit. Kétlem, hogy ez a VPN bármilyen szempontból biztonságosnak tekinthető.

13. Freedom-IP – székhelye Franciaországban

A Freedom-IP irodája Franciaországban található, amely egy 14 szemű ország, amely híres az internethasználatot szigorú politikáiról. A hely máris negatív benyomást kelt a VPN-ről.

Ahol azt gondolhatják, hogy becsapják az ügyfeleket, valójában őszinték a naplózási politikájukkal kapcsolatban. Az adatvédelmi oldaluk nyilatkozata tisztázza, hogy nem rögzítik a kommunikáció tartalmát.

Ugyanakkor meglehetősen egyértelműek abban, hogy milyen adatokat gyűjtenek az egyes munkamenetek során, ami sok riasztó információt tartalmaz, amely visszakereshető vissza önnek:

 • A kapcsolat IP címe
 • Az ülés kezdési ideje
 • A munkamenet vége
 • A munkamenetből kapott adatok
 • A munkamenetből küldött adatok
 • A kapcsolat időbélyegzője

14. HolaVPN – székhelye Izrael

Lehet, hogy Izrael nem tagja az 5, 9 és 14 szemű szövetségnek, de szövetségeseknek tekintik őket. Mint ilyen, a hely nem biztonságos hely a VPN-k számára, különösen, ha magánéletre törekszik.

Csakúgy, mint a legtöbb szolgáltató, a VPN is kijelenti, “Az Ön személyes adatait nem osztjuk meg harmadik felekkel, kivéve a jelen adatvédelmi politika szerinti külön beleegyezés alapján, vagy ha azt a vonatkozó törvények vagy bírósági végzés megkövetelik“.

Amikor azonban betartja adatvédelmi politikájukat, a VPN azt állítja, hogy naplózza az információkat, például a készüléken létrehozott egyedi azonosítót, a mobil számot, a hozzáférési időket és a dátumokat, a meglátogatott webhelyeket, az ezeken az oldalakon töltött időt, a böngésző típusát és az IP-t. cím.

“Ezeket az adatokat összesített formában használjuk, és azokat semmilyen személyes információval nem kombináljuk.” Nyilvánvaló, hogy egy telefonszám PII, és ténylegesen egy IP-cím.

15. HideMyAss – székhelye az Egyesült Királyságban

UK az UKUSA megállapodás hivatalos alapítója. A helyét és VPN-szolgáltatásait minden bizonnyal nem lehet megbízni abban, hogy az Ön személyazonosságát rejtették.

A kormányzati törvények és a GCHQ és más titkos hírszerző ügynökségek megrendelései kötelezővé teszik a naplók tárolását a HMA-hoz hasonló szolgáltatók számára..

A szolgáltató természetesen tagadja ezeket az állításokat, és ugyanazt a történetet eladja, “NEM tároljuk az Önhöz csatlakoztatott erőforrások (ideértve a webhelyeket), illetve a hálózaton keresztül elküldött vagy kapott adatok bármelyikét, és nem is figyeljük azokat.”

A szolgáltatót azonban elfogták a csatlakozási időbélyegek, a sávszélesség-adatok, a valódi IP-cím és a VPN-cím rögzítése. A HMA még 2011-ben részt vett egy FBI ügyben, ahol ezeket a részleteket átadta a hírszerző ügynökségnek egy LulzSec hackerek felkutatására.!

16. HideIP VPN – székhelye Moldovában

Moldova biztonságos hely, mivel nem része az invazív szövetségeknek, vagy pedig a “Internet ellenség”. Sajnos maga a VPN bizonytalannak bizonyul, figyelmen kívül hagyva a magánélethez való jogát.

A TOC állapota, “A HideIPVPN csak akkor szándékosan figyeli az ügyfelek által küldött vagy fogadott magán elektronikus levelező üzeneteket, ha erre törvény, kormányzati hatóság vagy a közbiztonság veszélyezteti..”

Ez azt jelenti, hogy szövetkezeti társaság, és tárol naplókat, amelyeket vészhelyzet esetén át kell adni. Mindemellett a legrosszabb a saját bizalmatlanságuk szolgáltatói képességeik iránt.

Miközben megvizsgáltam adatvédelmi irányelveiket, ezt a meglehetősen vicces állítást találtam, “A HideIPVPN sürgeti ügyfeleit, hogy feltételezzék, hogy on-line kommunikációjuk biztonságtalan”.

17. Hotspot pajzs – központja Svájcban található

Távol a titkos szövetségektől, mégis ilyen biztonságos szolgáltatás. A Hotspot Shield nagyon jónak indult, de hamarosan lefelé zuhant – ahogy árnyékos tevékenységeik napvilágra kerültek.

A VPN természetesen azt állítja “csak anonim, összesített adatokat gyűjthet arról, hogy mely webhelyeket használják a felhasználók, és mely alkalmazásokat használnak a felhasználók”

Ez azonban tisztán hamis, mivel egy CSIRO tanulmány bebizonyította, hogy a Hotspot Shield követőkódokat használ a felhasználókkal kapcsolatos információk gyűjtésére, hogy azokat hirdetőknek eladhassa..

Egy magánélet-védelmet támogató csoport panaszt terjesztett a VPN-re a kérdéses tevékenységeik részeként, amelyek magukban foglalják a forgalom átirányítását társult linkeken keresztül..

18. IPVanish – székhelye az USA-ban található

Az USA-ban való tartózkodás nem elég rossz, de az IPVanish-ot is bűnösnek találták az információ kiszivárogtatásáért a kormányzati hatóságok felé. Igen, szomorú hír, de a szolgáltató nem megbízható.

Természetesen a VPN ezt állította leghosszabb ideig, “Szigorú nulla naplózásra vonatkozó politikánk az identitása alatt marad. Az alkalmazásokhoz való csatlakozás közben nem rögzítjük tevékenységeinket, hogy megvédjük a magánélethez való polgári jogát.”

Ez azonban rendkívül hamis, mivel a VPN 2016-ban átadta a naplókat az Egyesült Államok Belbiztonsági Minisztériumának (DHS) egy gyermekbántalmazással és pornográfiával kapcsolatos ügyben..

Olvassa el ezt a bűnügyi nyilatkozatot további információkért, ahol láthatja az IPVanish által vezetett naplókat a gyanúsítottakról’ IP-cím, csatlakozási / leválasztási időbélyegek, teljes név, e-mail cím, felhasználónév, fiókállapot és egyéb személyesen azonosítható adatok.

19. IPredator – székhelye Cipruson

Ciprus biztonságos hely, mivel kormánya nem fogadja el az adatmegőrzésre vonatkozó kötelező törvényeket. Nem is említve, hogy hisznek a felhasználói magánélethez való jogban.

Az IPredator ebből az okból szerez hírnevet a piacon, ám ezek szerint “Jogi” oldal, a szolgáltató elmulaszt bizonyos naplózást.

“Minimalizáljuk a naplók használatát a rendszereken, és csak kiválasztott személyzet számára férünk hozzá hozzájuk hibakeresés céljából, ha a szolgáltatás minősége problémát jelent.”

A szolgáltató által összegyűjtött információk magukban foglalják a nevét, telefonszámát, e-mail címét és a fizetési adatokat. A többi munkamenet adatait csak hibaelhárítás céljából rögzítik.

20. IPinator – székhelye az USA-ban található

Az Egyesült Államokban található IPinator automatikusan elveszíti bizalmi tényezőjének nagy részét. Az ország kötelező adatmegőrzési törvényeket ír elő, amelyeket a VPN-eknek, mint például az IPinatornak, be kell tartaniuk.

Ha megnézed őket “Szolgáltatási feltételek” oldalon, először azt állítják, hogy nem tartanak naplót. Azt állítják, hogy nem támogatják a magáninformációk megosztását harmadik felekkel.

Ha azonban bármilyen kormányzati igényt kapnak, akkor a szolgáltató megteszi a törvényben előírt követelményeket. Ez az állítás ellentmond azoknak “nincs tartalomnapló”.

Továbbra is állítják, “Az IPinator.com figyelemmel kíséri a hálózat egyes aspektusait a visszaélések kezelése, a szolgáltatás fenntartása és / vagy javítása érdekében”. Ez azt jelzi, hogy rögzítik a munkamenet adatait.

21. IronSocket – székhelye Hong Kong

Hongkong a magánélet szempontjából biztonságos joghatóság, ám maga az IronSocket bűnösnek találja mind a tevékenységi, mind az összeköttetési naplók naplózását..

Természetesen ezt állítják “A szolgáltatásunk használata közben NEM NEM BEJELENTKÜL vagy rögzítjük azt a tartalmat, amelyhez Ön hozzáfér” az adatvédelmi irányelveik oldalán.

Ugyanakkor igénybe veszik a szolgáltatások igénybevételét, 72 órán keresztül kapcsolódnak a munkamenethez, mielőtt megtisztítanák őket. Az információ a következőket tartalmazza:

 • A csatlakozás és a leválasztás ideje és dátuma
 • Valódi IP-cím és a kiszolgálónként hozzárendelt címek
 • Numerikus ábrázolás, amely megmutatja a munkamenetenként felhasznált sávszélességet

22. PureVPN – székhelye Hong Kong

A Hongkongban székhellyel rendelkező PureVPN képes távol tartani Öt, Kilenc és Tizennégy Személy országának inváziós hírszerző ügynökségeitől, ezáltal nagyon élve.

A leghosszabb szolgáltató azt állította, hogy rendelkezik a “nulla naplózás politika”. Amikor azonban egy FBI-ügyben két évvel ezelőtt átadtak adatokat, elvesztették hírnevüket.

Az eset kiderült, hogy a PureVPN minden adatot rögzít: a név, e-mail cím, telefonszám, IP cím, sávszélesség-fogyasztás és a kapcsolat időbélyegeivel kapcsolatban.

  Hogyan lehet megkerülni a földrajzi blokkolást és a tartalmi korlátozásokat

Így tudta az FBI azonosítani az ártatlan lány cyber-nyomozásáért és cyber-zaklatásáért felelős személyt. Míg az ügy erkölcsi kérdést vet fel: mennyi kínzást vezetne át a lány, ha az ügyet nem zárják le?

Aggodalomra ad okot a fogyasztói bizalom miatt is. Egy ilyen kiemelkedő eset egyértelműen nem volt jó az üzleti élet számára, és látom, hogy a PureVPN megpróbálta visszaszerezni a felhasználók bizalmát..

Igazán szólva, a szolgáltatás valóban nagyon jó, csak ha a kezdetben átláthatóak voltak az ügyfelekkel, a PureVPN valószínűleg ezt valami pozitívvá változtatta volna.!

23. proXPN – székhelye az USA-ban található

Néhány évvel ezelőtt megbízhattam volna egy amerikai székhelyű szolgáltatást. Edward Snowden azonban azelőtt kiszivárogtatta az 5, 9 és 14 szemű szövetségek részleteit felfedő dokumentumokat.

Azóta, hogy olvastam arról, hogy ezekben az országokban miként működtek az ügynökségek, egyszerűen nem tudom ajánlani egy olyan szolgáltató használatát, amely az Egyesült Államokban található.

A proXPN bár nagyon erős imázsát képviseli a piacon. A VPN-et még soha nem kapták meg, hogy adatait közölje az amerikai hírszerző ügynökségekkel, és adatvédelmi politikájuk meglehetősen részletes.

Bátran nyilatkoznak a honlapjukon, “proXPN’s A VPN szoftver segítségével szörfözhet az interneten a kívánt módon: “névtelenül, naplózása és tevékenysége nyomon követése nélkül”

Eddig nem találtam információt a tevékenységi / használati vagy csatlakozási naplók tárolásáról. Végső soron a szolgáltatónál történő feliratkozás döntése a kilátásokon múlik.

24. PrivateVPN – székhelye Svédországban

Sajnos a PrivateVPN nem tekinthető biztonságos szolgáltatónak, mivel székhelye tizennégy szem előtt áll. Svédország természetesen enyhe lehet a felhasználói adatvédelem szempontjából.

Ha azonban van olyan esemény, amely hasonló ahhoz, amellyel az ExpressVPN-nek és a PIA-nak szembesült, a PrivateVPN nem lesz képes ellentámadni..

A kormány általi idézés, amelyet gag végzéssel kísérnek, mindössze annyit igényel, hogy a szolgáltató átadja a naplózási információkat.

Természetesen a PrivateVPN megtagadja a naplók tárolását, de csakúgy, mint a legtöbb szolgáltató ebben a listában. Minimális csatlakozási naplót tárolnak, amelyek esetleg / nem kapcsolódnak vissza Önnel!

25. ProtonVPN – székhelye Svájcban

Svájcban székhellyel gondolhatjuk, hogy a ProtonVPN biztonságos VPN-szolgáltatás. Elképesztő, oké, ingyenes. És pontosan ez vezetett be a szolgáltatóba.

Kiderült, hogy a VPN jelenleg azon állítások ellen küzdenek, hogy kapcsolatba lépnek egy adatbányászati ​​társasággal, amelynek neve “Tesonet”, amely már aláírta Android-alkalmazását a Google Play Áruházban.

Természetesen a ProtonVPN’honlapjának állapota, “Svájci VPN-szolgáltatóként nem naplózunk felhasználói tevékenységeket, vagy nem osztunk meg adatokat harmadik felekkel”. Ezek az állítások azonban a helyzetet kissé trükkössé teszik.

Mélyebben az adatvédelmi politikájukban megtanultam, hogy a ProtonVPN valóban határozatlan ideig fenntartja a kapcsolat időbélyegeit, amelyek kapcsolódhatnak felhasználói fiókokhoz vagy tényleges IP-khez.

26. Seed4.me – székhelye Tajvanon található

Annak ellenére, hogy a Seed4.me nem egy “Internet ellenség” továbbra is naplókat vezetnek. Pontosan ezt próbálom mindenhol kidolgozni. Nem számít a szolgáltatásnak, BEJELENTKEZIK!

Nincs körül. A VPN-szolgáltatás valamilyen naplózást igénybe vesz, és a Seed4.me esetében – nagyon őszinteek vannak benne.

A blogban a Seed4.me állítja, “Gyakran kérdezzük: “Naplót vezet??” és a válasz: “Igen”. Ugyanaz, mint a többi VPN szolgáltató a világon!”

Továbbra is állítják, “Ha valaki azt mondja, hogy a VPN cég semmilyen naplót nem vezet, hazudnak”. A Seed4.me rögzít néhány csatlakozási naplót, de ezeket az információkat 7 nap elteltével törli.

Nagyon érdekes látni, hogy a szolgáltatónak nincs adatvédelmi politikája vagy TOC. Minden olyan VPN-vel kapcsolatos kérdéssel foglalkoznak, amelyet a korábban hiperhivatkoztam a blogbejegyzésben.

Ez a szolgáltató nem rendelkezik adatvédelmi politikával, és a TOS nyilatkozatában nem fedezi a naplókat. Ehelyett egy naplóbejegyzés naplóinak kérdésével foglalkozik.

27. SunVPN – székhelye az USA-ban található

Az 5 szemű joghatóság alapján a SunVPN valóban rögzíti a csatlakozási információkat és az IP címeket. Szükség esetén nyíltan beszámolnak a bűnüldöző szervekkel való együttműködésükről is.

“Ha alapos okkal gyaníthatjuk, hogy a végfelhasználó online bűncselekményekben vesz részt, fenntartjuk a jogot a rendészeti ügynökségek értesítésére.”

Adatvédelmi politikájuk nagyon részletes, mégis tömör, és a szolgáltató által rögzített összes információt felsorolja, beleértve az IP-címet, az időbélyegzőket és a felhasznált sávszélességet..

28. StrongVPN – székhelye az USA-ban található

Nem fogok mélyebben elmagyarázni, miért tekintik a StrongVPN-t nem biztonságos szolgáltatónak. Ha egyszerű szavakkal fogalmazom meg, ez egy amerikai székhelyű szolgáltató, amelyben egyszerűen nem lehet megbízni.

Természetesen a szolgáltatók adatvédelmi politikája állítja, “A StrongVPN nem gyűjt és naplózza a virtuális magánhálózati szolgáltatás forgalmát vagy felhasználását”

Azonban senki sem lehet biztos abban, amíg ezeket az állításokat valamilyen okból nem ellenőrzik. Addig addig a kilátásoknak bízom a döntést, hogy bíznak-e a szolgáltatásban.

29. SaferVPN – székhelye az USA-ban található

A SaferVPN egy másik amerikai alapú szolgáltatás. Ezt mondva, soha nem hagyhatja abba az NSA és az FBI aggodalmait, amelyek rájuk kémkednek.

Magának a VPN-nek nincs nagyon jó hírneve a piacon, és ez tovább csökkenti hitelességét megbízható vagy biztonságos választásként.

A szolgáltató azonban egyértelműen tájékoztatja arról, hogy mely metaadatokat rögzíti adatvédelmi oldalukon. Ez magában foglalja a szerver helymeghatározását, a felhasznált sávszélességet és a csatlakozás / bontás időbélyegeit.

Ezenkívül naplózza, melyik országból csatlakozik, miközben merészen azt állítja, hogy nem rögzítik az IP-címet. De nem hiszem el. Ugyancsak trükkö lehet a bizalomban!

30. TunnelBear – székhelye Kanadában

Kanada azon első ország listáján szerepel, amelyre kiterjesztették az UKUSA megállapodást, és végül további kettővel bővítették az Öt Szem Szövetség létrehozását..

Ezt szem előtt tartva, a TunnelBear székhelye Kanadában aligha lehet pozitív jel. Nem is beszélve, hogy ugyanazt árusítja “Ingyenes VPN Nincs napló” csalás, amely valójában kockázatosabb.

A szolgáltató’Az adatvédelmi politikája azt állítja, hogy nem gyűjt forgalmi naplókat és nem figyeli a felhasználói tevékenységeket. Információkat gyűjt a következőkről: Operációs rendszer verzió, TunnelBear alkalmazás verzió, A hónap aktív (1 vagy 0) és Havi sávszélesség-használat.

Az igazságosság kedvéért az TunnelBear ezt az információt felvevõ játékhoz hasonlóan néz ki “szójáték” amikor naplókról van szó, elrejti a valódi színüket. Nem ajánlanám a szolgáltatót, ha a magánéletre vágynak!

31. TorGuard – székhelye az USA-ban található

Kicsit gondolkodtam azon, hogy hozzáadom a TorGuard-ot ehhez a listához. Különösen tekintettel arra, hogy a szolgáltató kivételes adatvédelmi eszközöket kínál, a meglehetősen figyelemre méltó dedikált IP-listával együtt.

Csak azért, mert székhelye az Egyesült Államokban van, kissé nem biztonságosnak érzem magam, ha feliratkozom a szolgáltatóra – anonimitásom online megőrzése érdekében.

Adatvédelmi politikáik nagyrészt világosak voltak, és nem voltak tele ellentmondásokkal. A TorGuard azt állítja “nem tárolja és nem naplózza a virtuális magánhálózat (VPN) vagy a proxy szolgáltatásból származó forgalmat vagy felhasználást.”

Ez azonban csak akkor ellenőrizhető, ha egy hírszerző ügynökség vagy a kormány beadványával vagy gag paranccsal találkoznak. Addig hagytam a szolgáltató bízását a kilátásokra!

32. TigerVPN – székhelye Szlovákiában található

A TigerVPN a joghatóság szempontjából elég biztonságos szolgáltató. A felhasználóknak nem kellene attól tartaniuk, hogy a szolgáltató együttműködjön más országok hírszerző ügynökségeivel.

Azt állítják, hogy elkötelezett az adatvédelemben a TOC-ban, garantálva, hogy nem gyűjtenek vagy naplóznak forgalmi adatokat. Ez azonban nem terjed ki a csatlakozási naplókra.

“Elkötelezettek vagyunk az adatvédelem mellett, és nem gyűjtünk vagy naplózunk forgalmi adatokat vagy böngészési tevékenységeket a VPN-hez csatlakoztatott egyes felhasználóktól.”

A szolgáltató megőrzi a csatlakozás / bontás időbélyegeit és a sávszélességre vonatkozó információkat. Jó dolog az, hogy a VPN nem tárolja a valódi felhasználói IP-címeket.

Mint ilyen, továbbra is elég biztonságban vagy a VPN-szolgáltatással. Természetesen a szolgáltatóval való feliratkozás teljes esélyt rejt magában. Én csak az informátor vagyok!

33. VPNSecure – székhelye Ausztráliában található

A VPNSecure székhelye Ausztráliában van, amely Öt szemű ország. Mint ilyen, lehet, hogy nem a legmegbízhatóbb lehetőség, mivel az ország megengedi magának a tömeges megfigyelést és a hírszerzési információk megosztását.

Ez kötelezővé teszi az internetszolgáltatók, a telekommunikáció és a VPN-szolgáltatások számára az adatok megőrzését, amelyekhez a kormány vagy a titkos ügynökségek szükség esetén hozzáférhetnek, idézés vagy elrendelés kiadásával..

Maga a szolgáltató igyekszik biztosítani, hogy ne tároljon semmilyen személyes információt, és garantálja, hogy nem naplózza az Ön IP-címét, időbélyegzőit, a használt sávszélességet vagy a DNS-kéréseket..

Noha naplókat nem rögzítenek, a “Canary”, amely jelenleg megadja a “Tudunk’Úgy tűnik, hogy nem találja meg az Ön oldalát’újra keresi” hiba, amely azt jelzi, hogy a szolgálat esetlegesen idézést vagy törvényszéki végzést adott ki a kormány vagy a DIO, az ASD, az ASIO vagy az ASIS.

34. VPN Unlimited – székhelye az USA-ban található

Az 5 szemből álló joghatóság alapján a KeepSolid Inc. által biztosított VPN Unlimited a sok számára nem biztos, hogy biztonságos megoldás. Maga a hely kötelező adatmegőrzési törvényeket ír elő.

Természetesen a VPN Unlimited másképp állítja az adatvédelmi irányelvek oldalán, akárcsak a fenti nevek. A valóság azonban egészen más.

“A KeepSolid Inc. NEM gyűjt és naplózza a felhasználói tevékenységeket VPN-szolgáltatásaik használata közben, kivéve az egyes munkamenetek és a munkamenet dátumainak teljes webes forgalmát a felhasználói megjelenítéshez’internetes szekrényében és a VPN kliens alkalmazásokban.”

Ez az állítás ellentmond azoknak “NEM gyűjt és jelentkezik” állítás, mivel továbbra is tárolnak információkat az internetes forgalomról, a kapcsolat időbélyegeiről, az eszköz típusáról és a titkosítási típusról.

35. VPN kapu – székhelye Japánban

Lehet, hogy a VPN Gate Japánban található, ám ezek nem veszik komolyan a felhasználói adatvédelmet. Jó dolog azonban az, hogy nyitottak a naplózási politikájukban.

Ha ellátogat a visszaélések elleni irányelv oldalára, a szolgáltató állítja “A VPN Gate nyilvános VPN továbbító szerverek VPN kapcsolati naplóit legalább három hónapig őrizzük.”

A szolgáltatás által rögzített információk tartalmazzák a kapcsolat időbélyegeit, IP-címet, cél-VPN-kiszolgálót, nyers IP-címet és az ügyfél gazdanevét stb..

36. Windscribe – székhelye Kanada

Mivel a Windscribe székhelye öt szemre eső joghatóság alatt áll, ez nem tekinthető biztonságos lehetőségnek, különösen akkor, ha a teljes digitális adatvédelmet szeretné kihasználni..

Ingyenes és fizetett tervek állnak rendelkezésre. Az előbbiek esetében az 1 hónapos időszak alatt a teljes sávszélességet elhasználták.

Ugyanakkor a szolgáltatót a felhasználók időbélyegeinek rögzítésére is megtalálják. Azt állítják, hogy ez az információ nem kapcsolódik fiókokhoz vagy IP-címekhez, de valószínűleg soha nem tudjuk biztosan.

Valós idejű adatkéréseket küldnek a rendészeti ügynökségektől az átláthatósági jelentések oldalukon. Ezekről az értesítésekről azonban nem sok információ áll rendelkezésre.

37. ZenMate – székhelye Németországban

A ZenMate Németországban található, elveszíti hitelességét, mivel kapcsolatban áll egy 14 szemű országgal. A szolgáltató, akárcsak a fenti sok állítás, kijelentkezés nélküli politikával működik.

Mivel azonban van egy ingyenes tervük, ezt nehéz elhinni. Lehet, hogy a forgalom és a sávszélesség-naplókat megfigyelés céljából tartja.

Adatvédelmi irányelveik oldalon megemlítik az IP-címek rögzítését is, de állítják, hogy csak ideiglenesen dolgoznak fel. Végül a VPN-ben való bizalom a kilátásokon múlik.

Megbízható szolgáltatók, szigorú VPN nélküli naplózási politikával

Most, hogy tisztában van azzal, hogy milyen VPN-szolgáltatásokat kell elkerülni. Úgy gondoltam, fontos lenne információkat adni a szolgáltatókról, amelyek kevésbé kockázatosak a naplózás szempontjából.

Megbízható VPN-ek szigorú & ndqus; naplók nélküli & rdquo; Irányelv

Természetesen csak néhány igazolt “nincs napló” politikákat, tehát mélyebbek lesznek. Remélem értékelni fogja az erőfeszítést, mert 72 órába telt, hogy elkészítsem ezt a kutatást és az írást!

1. Avast SecureLine – székhelye Cseh Köztársaságban

Az Avast SecureLine székhelye az 5., 9. és 14. szemektől kezdve a Cseh Köztársaságban található, amely egy internetes barát ország. Ez növeli hitelességét a piacon.

Természetesen maga a szolgáltató is meglepően csodálatos, és számos adatvédelmi eszközt kínál a személyazonosságának a piacon rejtett tárolására.

Az Avast VPN naplókat tart? Örülök, hogy a szolgáltató biztonságban van minden tevékenység / felhasználási naplótól. Az egyetlen dolog, amit rögzítenek, a VPN-kapcsolatok ideje és hálózati elhelyezkedése.

Ez az információ 30 nap elteltével törlődik, és nem igazán kapcsolódik vissza személyazonosságához. Ezért az Avast biztonságos opciójának tekintheti online adatvédelme szempontjából.

Várjon egy másodpercet: További részletekért olvassa el az Avast SecureLine VPN áttekintést.

2. CyberGhost – Romániában található

Valószínűleg az egyik legbiztonságosabb VPN a piacon, a CyberGhost székhelye Romániában található, amely internet-barát hely. Az, amely hisz a felhasználói adatvédelemben (elég ritka).

Mint ilyen, maga a szolgáltató sem köteles a naplókat a felhasználókon tárolni. Ez lehetővé teszi számukra, hogy teljesítsék a magánélet iránti ígéretüket, amit talán minden ember vágyakozik.

Adatvédelmi politikájában a CyberGhost tiszteletben tartja,

Szigorú nem naplózási politikánk révén biztosítjuk, hogy NEM kövessük nyomon a CyberGhost VPN alagútban végrehajtott felhasználói forgalmat, például: böngészési előzmények, forgalmi rendeltetési hely, keresési beállítások, adattartalom, IP-címek vagy DNS-lekérdezések.

Az egyetlen dolog, amit rögzítenek “csatlakozási kísérletek” annak meghatározása, hogy sikeresek voltak-e vagy sem. De ez az információ sem kapcsolódik a felhasználói fiókokhoz. Kétségtelen, hogy a CyberGhost kiváló választás a magánélettudatos felhasználók számára szerte a világon!

3. ExpressVPN – székhelye a Brit Virgin-szigeteken található

Én személy szerint úgy gondolom, hogy az ExpressVPN a legbiztonságosabb választás a piacon. Nem működő VPN’ne tartson naplókat, és távol van “Internet ellenség” joghatóságok, határozottan a “tiszteletben tartja a felhasználói adatvédelmet” kategória.

2023. januárjában a török ​​hatóságok az ExpressVPN adatközpontokba indították útjára Andrei Karlov (Törökország orosz nagykövete) Mevlüt Mert Altıntaş (ügyeletes rendőri tisztviselő) 2016. december 19-i merényletének kivizsgálására..

Noha ez egyértelmű, a vizsgálat nem állt le. A hatóságok megkísérelték a linkeket találni más érintett személyekkel, csak hogy megtudják a rendõrt’s Facebook és Gmail törlődtek.

A digitális nyomok feltárásakor a műveletet egy magáncsatlakozáson keresztül hajtották végre, amelyet az ExpressVPN üzemeltetett. A kérdéses szerver megragadása és alapos ellenőrzés elvégzése után nem derült fény hasznos információra..

Ez arra kényszerítette a nyomozókat, hogy közvetlenül lépjenek kapcsolatba az ExpressVPN-kel a naplók elérése érdekében. A szolgáltató megemlítette a NO LOGS politikájáról, amely a VPN-ek piacán az adatvédelem élvonalában áll.

Egy beszámolóban a VPN szolgáltatás írások,

Ahogyan 2023. januárjában kijelentettük a török ​​hatóságoknak, az ExpressVPN nem rendelkezik és soha nem rendelkezik olyan ügyfélkapcsolat-naplóval, amely lehetővé tenné számunkra, hogy megtudjuk, mely ügyfél használja a nyomozók által hivatkozott konkrét IP-ket..

4. FrootVPN – székhelye Svédországban található

Mivel a FrootVPN székhelye 14 szem körüli illetékesség alatt áll, nem tekinthető megbízható szolgáltatásnak. A szolgáltatónak együtt kell működnie a hatóságokkal a naplók feltárásában, amikor azt igénylik.

  VPN-szivárgásteszt - csak 18 (a 105-ből) VPN-t hajtotta végre az ellenőrzésünk [hetente frissítve]

Nincs munka körül, ezért miért mindig azt tanácsolom a felhasználóknak, hogy tartózkodjanak tőle “Internet ellenség” helyszíneken. Egyszerűen nem érik meg.

A FrootVPN nyilvánvalóan elég merészen állítja, hogy nem tárol naplókat,

Mi törődünk az internetes adatvédelemmel. Az adatait soha nem osztjuk meg harmadik felekkel.

Elfelejtik azonban tisztázni, hogy megosztanak-e bármilyen információt a kormányzati hatóságokkal vagy a hírszerző ügynökségekkel, ha idézést vagy végzést adnak!

Naplózási oldaluk és az adatvédelmi irányelvek szintén meglehetősen homályosak, és csak azt állítják, hogy nincsenek csatlakozási naplók, például tárolt időbélyegek. Mi a helyzet más azonosítható adatokkal (PII)?

5. HIDE.me – székhelye Malajziában

Malajzia biztonságos internetes joghatóság, távol az 5, 9, 14 szem szövetségektől. Ez meglehetősen előnyt élvez a Hide.me piacon a többi névvel szemben. A VPN tiszteletben tartja a felhasználókat’ magánélethez való jog.

Mint ilyen, nem tartja a forgalomnaplókat és nem figyeli a felhasználói tevékenységeket. A dolgok természetesen másképp jelentkeznek, ha feliratkoznak ingyenes csomagjukra, amelyhez 2 GB sávszélesség korlátozódik.

Ezt követően a szolgáltató tevékenységi naplókat vezet (néhány óra múlva törli). Ha azonban feliratkozik a prémium tervre, nagyobb biztonságot várhat el a szolgáltatótól.

Megnézheti a független biztonsági elemző által kiállított tanúsítványt, amely igazolja naplómentesség iránti igényét. Az évek során számos kérést láthat.

A szolgáltatók’ az egyes kérésekre a válasz:

a hide.me nem tud és nem tart naplókat; ezért ebben a kérdésben nem tudunk további információt nyújtani Önnek.

6. IVPN – székhelye Gibraltáron

Gibraltár biztonságos internetes joghatóság alá tartozik. Nem ír elő semmiféle kötelező adatmegőrzési törvényt, és nem engedi el magának a polgárok tömeges megfigyelési tevékenységeit.

Ez maga ad az IVPN-nek egy felső határt a piacon, ahol több mint 80 szolgáltató található “Internet ellenség” jogrendszerekben. Ha ez nem lenne elegendő, az IVPN szigorú bejelentkezési szabályt ír elő.

A szolgáltató nem tárol semmilyen munkamenet- vagy kapcsolattartási adatot, például időbélyegzőket, sávszélesség-felhasználást vagy tevékenységi / használati adatokat, például a meglátogatott webhelyeket, IP-címet stb..

Még egyetlen eset sem volt arról, hogy az IVPN kiszivárogtatott információt egyetlen kormányhoz vagy hírszerző ügynökséghez. A naplózással kapcsolatos részletekért megtekintheti ezt a részleteket “Adatvédelmi irányelvek” oldal!

7. Ivacy – Szingapúrban található

A 2007-ben alapított Ivacy a magánélet élvonalában volt, még mielőtt dologgá vált. A szingapúri székhelyű szolgáltató meglehetősen biztonságos az invazív megfigyeléstől és az adatok megőrzésétől.

Szigorúan nem naplózunk vagy figyelünk, online böngészési tevékenységeket, csatlakozási naplókat, hozzárendelt VPN IP-ket, eredeti IP-címeket, böngészési előzményeket, kimenő forgalmat, csatlakozási időket, a hozzáférött adatokat és / vagy a végén generált DNS-lekérdezéseket.

A VPN-szolgáltató csak az Ön nevét, e-mail címét és fizetési módját rögzíti regisztrációkor. Természetesen álnév-azonosítókat és neveket is használhat az identitás további rejtettségéhez.

Mindez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy teljesen biztonságban maradjanak az interneten, mivel egyetlen adat sem hivatkozhat a szolgáltatásuk egy adott felhasználójának konkrét tevékenységeire. További információkért olvassa el azok részletes leírását “Adatvédelmi irányelvek”.

8. Mullvad – székhelye Svédországban található

Noha a Mullvad 14 szemmel működő bírósági székhellyel rendelkezik, soha nem találtak semmilyen naplót a kormányzati hatóságoknak. A szolgáltató nagyrészt rejti személyazonosságát.

Nem tart nyilván nyilván személyesen azonosítható információkat (PII). Elemezve azonban “Adatvédelmi irányelvek”, Megtudtam, hogy a Mullvad nyomon követi más mutatókat.

Ez magában foglalja a kiszolgálónkénti teljes sávszélességet, a processzorterhelést magonként és az aktuális kapcsolatok teljes számát, amelyek egyike sem kapcsolódhat vissza az Ön személyazonosságához.

Mint ilyen, úgy vélem, hogy a Mullvad biztonságos szolgáltató, de akkor ismét a feliratkozás lehetősége van a kilátásokra. A bizalom nagyon fontos tényező a VPN kiválasztásakor.

9. NordVPN – székhelye Panamában

Személy szerint úgy gondolom, hogy a NordVPN az egyik legjobb VPN No Logs szolgáltatás a piacon. Romániában székhellyel a szolgáltató stratégiai előnyt szerez más nevekkel szemben.

A hely rendkívül biztonságos és internet-barát joghatósággal rendelkezik. Jelentkezik a Nord VPN Log? Nem, ők “garantálja a szigorú bejelentkezési szabályokat”, amelyet egy nagy számviteli cég igazol.

A biztonsági ellenőrzést 2023 novemberében fejezték be, amelynek során “Nagy 4” a fióktelep hozzáféréssel rendelkezik a NordVPN szerverekhez, adatbázisokhoz, ellenőrizte a konfigurációkat, a megfigyelő műveleteket és az alkalmazottakat.

Az eredmények azt mutatták, hogy a NordVPN nem tárol forgalomnaplókat, IP-címeket, csatlakozási naplókat vagy olyan internetes tevékenységi információkat, amelyek visszakapcsolhatnak egy felhasználóhoz.

Mivel a szolgáltató hat egyidejű kapcsolódási korlátot ír elő, van néhány ellenőrzési mechanizmusuk. Egyik sem jelent veszélyt a felhasználó magánéletére vagy biztonságára.

10. Tökéletes adatvédelem – székhelye Svájcban található

A svájci VPN-szolgáltatás fejlett online névtelenséget és biztonsági funkciókat kínál. Maga a hely egykor volt “Internet-barát” joghatóság is.

Az új törvény 2023. szeptemberi elfogadása után azonban Svájcot a következőnek lehet tekinteni: “szövetkezet” joghatóság, amely célzott megfigyelést fog folytatni.

Ez nem érinti a tökéletes adatvédelmet és annak elkötelezettségét, hogy anonimként tartson fenn téged. A szolgáltató az összes kiszolgálót RAM-lemez üzemmódban futtatja, ahogyan a naplózási házirendek oldalán elmagyarázzák.

Nem tárolnak és nem tárolnak semmilyen információt, kivéve a szervereken való teljes felhasználást. A legjobb rész: ezeket az állításokat ellenőrzik. 2016 augusztusában a holland hatóságok megragadták az egyik szolgáltatói szervert Rotterdamban, Hollandiában.

Bár a szerver lefoglalásának okát soha nem adták meg, a Perfect Privacy megerősítette, hogy nem adtak át fogyasztói adatokat:

Mivel semmilyen adatot nem naplózunk, jelenleg nincs oka feltételezni, hogy bármilyen felhasználói adat veszélybe került volna. Most azt a következtetést vonhatjuk le, hogy a lefoglalás miatt semmilyen ügyféladat nem került veszélybe. A rotterdami telephely továbbra is a csere-kiszolgálókkal fog működni.

11. Privát internet-hozzáférés (PIA) – székhelye az USA-ban található

A PIA egy amerikai székhelyű VPN szolgáltatás, amely olcsó és felhasználóbarát élményt kínál. Ez az egyetlen szolgáltató, amelynek székhelye az USA-ban van, és ezt biztonságosnak tartom.

A kötelező adatmegőrzési és megfigyelési törvényektől függetlenül a PIA bebizonyította, hogy a “nincs napló” szolgáltató, az elmúlt 4 évben nem egyszer, hanem kétszer.

“Egyértelműen kijelenthetjük, hogy cégünk nem rendelkezik és továbbra sem tart fenn metaadat-naplókat azzal kapcsolatban, hogy mikor egy előfizető hozzáfér a VPN szolgáltatáshoz, mennyi ideig van előfizető’Használata volt, és milyen IP-cím származott az előfizetőtől. Ezenkívül a titkosítási rendszer nem teszi lehetővé számunkra, hogy megnézhessük és naplózhassuk, hogy mely IP-címeket használ egy előfizető vagy meglátogatta.”

Az első, 2016-os bírósági ügyben az FBI idézést adott a szolgáltatónak, amelyben igénybe vett egy naplót egy felhasználó számára, aki állítólag bomba fenyegetéseket tett a PIA VPN használata közben..

A hivatalos bírósági dokumentumok szerint a szolgáltató az egyetlen információt adott, hogy az IP-címek csoportját az USA keleti költségéből használták fel..

“Kihirdetést küldtek a London Trust Media-nak [Private Internet Access], és az egyetlen információt nyújthattak, hogy a használt IP-címek csoportja az Egyesült Államok keleti partjáról származik..”

A második eset 2023-tól Ross M. Colby online hackert érint, akit három vétség és két bűncselekmény miatt vádolnak állítólagos számítógépes behatolásokkal kapcsolatban..

Az FBI megerősítette, hogy a gyanúsított főként VPN szolgáltatásokat vagy PIA-t használt ennek az illegális tevékenységnek a végrehajtására, és naplókat kért a szolgáltatótól, de cserébe semmit nem kapott..

“A London Trust Media a Private Internet Access (PIA) márkanévvel rendelkezik, amelynek több IP-címe van az Embarcadero Media feltöréséhez. A privát internet-hozzáférés nem naplózza a felhasználói tevékenységeket, például azokat a fájlokat, amelyeket elértek, vagy a webhelyen végrehajtott változtatásokat.”

Nagyon szilárd nulla naplózású politikának tűnik számomra, különös tekintettel arra, hogy a PIA képes védeni a felhasználókat, még akkor is, ha az FBI-hoz hasonló hírszerző ügynökségek megjelennek.!

12. Trust.Zone – székhelye Seychelle-szigeteken

Mivel a Trust.Zone Seychelle-szigeteken működik, máris előnyt szerezhetnek a “Internet-barát” joghatósággal. Maga a szolgáltató a teljes névtelenség biztosítására is összpontosít.

“A világ minden VPN-szerverén NEM tárol semmilyen naplófájlt az adatvédelem biztonsága érdekében. Az összes felhasználási adat névtelen, és nem kapcsolódik a valós, nyilvános IP-címhez”

Noha ezeket az állításokat még nem ellenőrizték, a Trust.Zone nagyrészt biztonságos szolgáltatásnak tűnik. Gyanítom, hogy valamilyen formában tárolják a munkamenetek naplóit, de azokat, amelyek nem kapcsolódnak vissza a felhasználóhoz.

13. VyprVPN – székhelye Svájcban

A székhely Svájcban, az Aranybéka’s A VyprVPN sok erőfeszítést tett azért, hogy megbízható szolgáltatóvá váljon. A helyszín is pozitívan járult hozzá a szolgáltatóhoz.

2010-ben a svájci szövetségi legfelsõbb bíróság személyes információként ismerte el az IP-címeket, amelyek nyomon követése nem lehetséges az érintett személy tájékoztatása nélkül.

Ez a VyprVPN-nek fölényt adott. Svájc’Kedvező adatvédelmi törvényei, garantálva a legfelső biztonságot a szolgáltató és annak felhasználói számára is. 2023 szeptemberében azonban új törvény lépett hatályba.

Ez a törvény, a Swissinfo.ch szerint, lehetővé teszi a FIS számára, hogy megcélzott megfigyelést, magántulajdon, telefonvonal és huzalszedő számítógépek megsértését vegye igénybe, amelyeket korábban nem engedélyezték.

Ezen idő alatt a VyprVPN naplózta a kapcsolattartási adatokat (beleértve az IP-címeket is), amelyeket 30 napig tárolt. A szolgáltató azonban erőteljesebben akar dolgozni a felhasználói adatvédelem védelmében.

Ennek eredményeként 2023 szeptemberében a VyprVPN elkezdett együttműködni egy Leviathan Security Group-val a szolgálat teljes körű átalakulására vonatkozó ellenőrzés és konzultáció céljából. “nincs napló” VPN szolgáltatás.

A NordVPN ellenőrzésével ellentétben a VyprVPN-en végrehajtott elemzés elérhető a nyilvánosság számára, és hivatkozásra lehet helyezni a link megosztásával. Itt található egy szakasz a jelentésből:

“A veszélyek felmérése alapján megvizsgáltuk a projekt összes elemét. A Golden Frog az értékeléssel egyidejűleg orvosolta az összes nem naplózással kapcsolatos megállapítást. Miután ezt befejeztük, elvégeztük az újbóli tesztet és ellenőriztük, hogy az összes javítás hatékony-e.”

14. VPNArea – székhelye Bulgáriában

Az 5-ös, 9-es és 14-es személlyel szemben a bolgár VPNArea nagyszerű választás azok számára, akik online névtelenséget szereznek..

Az adatvédelmi politika fenntartja a nulla naplózási iránymutatást, biztosítva ezzel a felhasználókat, hogy tevékenységük biztonságos maradjon a VPNArea használatakor – különösen, ha szigorú internetes törvényekkel rendelkező országban élsz.

“Nem figyeljük, rögzítjük és nem tároljuk naplókat egyetlen ügyféllel sem’s VPN-tevékenység. A VPN-kiszolgálóinkat használó VPN-felhasználók bejelentkezési dátumait, időbélyegzőit, bejövő és kimenő IP-címeit, sávszélesség-statisztikáit vagy egyéb azonosítható adatait nem figyeli, nem tárolja és nem tárolja..”

Nincsenek olyan ügyek sem a szolgáltatóval szemben, amelyek tovább igazolják igényeiket. A forgalomtól, a csatlakozástól az IP-címnaplókig a VPNArea nem rögzít PII-adatokat.

15. ZoogVPN – székhelye a Man-szigeten található

A ZoogVPN a Man-szigeten működik, amely biztonságos internet-joghatóság. Az ország’A törvények nem írják elő az adatok megőrzését vagy a polgárok tömeges megfigyelését.

A szolgáltató azt is állítja, hogy nulla naplózást kínál,

“Szigorúan nem gyűjtünk és nem tárolunk semmilyen információt a felhasználói tevékenységekről, a felhasználó által használt webhelyekről vagy alkalmazásokról, a felhasználói IP címekről vagy a felhasználói be- és kijelentkezésről.”

Ha megnézed őket Adatvédelmi irányelvek, A ZoogVPN általában nagyon világos, hogy mit csinál, és mi nem követi nyomon. Valójában van még egy nulla napló szolgáltatónk.

Az egyetlen dolog, amit naplóznak, a teljes sávszélesség-felhasználás a szerverein. A felhasználóknak / potenciális felhasználóknak nem kell attól tartaniuk, hogy online tevékenységeket vagy metaadatokat naplóznak, amelyek vissza tudnak kapcsolódni hozzájuk.

Olyan VPN-k, amelyek nem naplóznak alapvető adatokat / információkat!

Most már ismeri a 30+ VPN szolgáltatásokat, amelyek tekinthetők “megbízhatatlan” és 15 évesnél idősebbek, amelyek garantálják a teljes névtelenséget. Ennek ellenére még mindig sok nevet kell fontolóra venni.

Ide tartoznak azok a VPN-k, amelyek átlapolódnak a közepére. A szolgáltatók, amelyek székhelye a SAFE joghatóságokban található, de minimálisan jelentkeznek a csatlakozási információkkal, amelyek nem feltétlenül kapcsolódnak vissza az Ön személyazonosságához.

Szóval úgy döntöttem, miért nem hoz létre külön listát nekik! Az alábbiakban láthatja azon szolgáltatók nevét, amelyek nem naplóznak nyomon követhető információkat / adatokat. A velük történő feliratkozás csak rajtad múlik.

 1. Anonymous VPN – Seychelle-szigeteken található
 2. BlackVPN – Hongkongban található
 3. BulletVPN – Észtországban található
 4. BolehVPN – Malajziában található
 5. Boxpn – Törökországban található
 6. CactusVPN – Moldovában található
 7. CyberSilent – Lengyelországban található
 8. CryptoStorm – Izlandon található
 9. Doublehop – Seychelle-szigeteken található
 10. DotVPN – Hongkongban található
 11. DathoVPN – Panamában található
 12. DefenceVPN – Barbadoson található
 13. CitizenVPN – Dániában található
 14. EarthVPN – Cipruson található
 15. Easy Hide IP – Seychelle-szigeteken található
 16. F-Secure Freedome – Finnországban található
 17. Me – Cipruson található
 18. FinchVPN – Malajziában található
 19. HideIPVPN – Moldovában található
 20. ibVPN – Romániában található
 21. In-Disguise – Belize-ben található
 22. IdentityCloaker – Cseh Köztársaság
 23. IronSocket – Hongkongban található
 24. Keenow Unblocker – Izraelben található
 25. Kepard – Moldovában található
 26. Le VPN – Hongkongban található
 27. LimeVPN – Hongkongban található
 28. Saját magánhálózat – Hong Kong
 29. nVPN – Bosznia-ban található
 30. NoodleVPN – Malajziában található
 31. OneVPN – Hongkongban található
 32. Privatoria – Csehországban található
 33. PandaPow – Hongkongban található
 34. sh – Seychelle-szigeteken található
 35. SpyOFF VPN – San Marinóban található
 36. SmartVPN – Seychelle-szigetekben található
 37. SecurityKISS – Írországban található
 38. SwissVPN – Svájcban található
 39. VPNLUX – Belize-ben található
 40. AC – Romániában található
 41. VPN báró – Romániában található
 42. ht – Belize-ben található
 43. VersaVPN – Fülöp-szigeteken található
 44. asia – Belize-ben található
 45. VPNBook – Svájcban található
 46. ZenVPN – Dominikában található
 47. ZorroVPN – Belize-ban található
 48. ZPN – Egyesült Arab Emírségekben található

A dolgok csomagolása

Most valószínűleg jó ötlettel rendelkezik a VPN-szolgáltatások naplózási irányelveinek változásairól. Ahol a legtöbb állítólag naplótalannak találják őket, személyesen azonosítható információkat (PII) gyűjtnek..

Természetesen néhányuk civilizáltabb, és mélyebb feltárása után csak minimális kapcsolódási információt rögzítenek. Ha azonban a teljes névtelenségről beszélünk. Valójában csak néhány bizonyítja, hogy NEM LOGLESS.

Ezen kritériumok mindegyikében megpróbáltam minél több információt szolgáltatni a VPN-k számára’s. Ennek oka az, hogy tudom, hogy néha nehéz lehet megérteni a naplózási irányelveket.

A különféle stratégiákon kívül a szolgáltatók változatos módon kommunikálják ezeket a politikákat a felhasználókkal, gyakran elrejtik valódi színüket a trükkös szójátékok mögött..

Mindenesetre remélem, hogy ez az útmutató hasznosnak bizonyul az igazság kiderítésében. Ha bármilyen kérdése vagy problémája merülne fel, írjon megjegyzést az alábbiakban. Én személy szerint válaszolok. Kellemes, logless napot kell előre!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me