5 bedste VPN’er til Brasilien 2020: Hold dit internet sikkert og sikkert

Der er vedtaget en ny lov, der garanterer en hidtil uset sikkerhed for brasilianere online. Loven fastlægger også de rettigheder, som brugere har online, og en ret til at vide, hvor meget data websteder i øjeblikket har om dem.

Imidlertid skal loven endnu ikke håndhæves, og den er løbende blevet udsat. I mellemtiden har regeringen lanceret en massiv række nedbrud, der ofte har citeret anti-state digitale aktiviteter.

At have den bedste VPN-forbindelse i Brasilien er den sikreste mulighed for at sikre din anonymitet online og samtidig bevare fri adgang til internettet.

Bedste VPN for Brasilien

De bedste VPN-tjenester for Brasilien 2020

 1. PureVPN: Bedste VPN for Brasilien. 18 dedikerede brasilianske servere sikre, at brugerne aldrig mister adgangen til noget indhold online, mens de forbliver i sikkerhed 24/7 på $ 2,91 / mo
 2. Surfshark: Pålidelig og yderst overkommelig. 1 server i Brasilien. Camouflage-tilstand holder din online identitet skjult, og din internetaktivitet er fri for sporing til $ 1,99 / mo
 3. ExpressVPN: VPN med hurtige servere. 5 dedikerede servere i Brasilien. Høj ydeevne sikrer, at brugerne kan surfe på internettet uden forsinkelser til $ 8,32 / mo
 4. Ivacy: Løser alle torrent-problemer. 3 oprindelige brasilianske servere. Brugere behøver aldrig at bekymre sig om restriktioner for torrents, da denne udbyder yder konstant support til $ 2,25 / mo
 5. CyberGhost: Bedste VPN til at fjerne blokering af indhold. 14 brasilianske servere til udstationerede. Med det bredeste udvalg af servere giver det en glat og problemfri service, der er tilgængelig på kun $ 2,75 / mo

Hvorfor bruge en VPN i Brasilien?

Et virtuelt privat netværk (VPN) sikrer en bruger’s internetforbindelse, der sikrer, at deres digitale identitet forbliver anonym, deres online aktivitet er sikkert fra at blive hacket, og at intet online-indhold forbliver begrænset.

Brasilien har en frygtelig historie med censur, og denne tendens er også spildt over online. Fra at arrestere journalister til at forbyde memes mod landet’s lederskab online, brasilianere’ frihed online er konstant truet.

Heldigvis er der ingen love, der gør brugen af ​​VPN'er ulovlige i Brasilien. Derfor kan brugerne fortsætte med at få adgang til alle former for begrænset indhold online uden at deres online aktivitet spores i nogen form via en pålidelig VPN-udbyder.

Top 5 VPN'er til Brasilien

Her er de top 5 VPN-indstillinger i Brasilien rangeret på grundlag af deres pris, servere, kompatibilitet og deres dedikerede servere.

1. PureVPN - 18 dedikerede brasilianske servere

 • Pris: $ 2.91 / mo
 • Trustpilot-vurdering: 5,0

PureVPN logoPureVPN skal være den bedste mulighed for brugere, der ønsker alle de nødvendige sikkerhedsfunktioner, som en VPN har at tilbyde, samtidig med at det er rimeligt prissat.

Med base i Hong Kong tilbyder PureVPN sine brugere adgang til 2000+ servere i 140+ lande. Derudover vil brugerne også kunne bruge 18 dedikerede brasilianske servere, så de kan få adgang til alt det geobegrænsede lokale brasilianske indhold.

Ikke kun blokerer det for Netflix, men det er også en række andre populære streamingwebsteder som BBC iPlayer, Amazon Prime, Hotstar, Voot, Hulu og Disney+.

For at understøtte 5 samtidige enheder kan brugerne desuden beskytte deres Kindle- og Smart Home-enheder på alle tidspunkter takket være deres PureVPN-forbindelse.

PureVPN bruger AES-256-bit-kryptering, der understøttes af standard OpenVPN-protokollen, såvel som ekstra support til andre protokoller, såsom PPTP, L2TP, IKEv2 og IPSec.

Andre funktioner, der tilføjer til brugere’ generel sikkerhed og sikkerhed på Internettet inkluderer delt tunneling, dedikerede IP'er, Deep Packet Inspection (DPI) Protection for torrents.

Fordele

 • 18 dedikerede brasilianske servere.
 • 5 samtidige forbindelser.
 • 30-dages pengene-tilbage-garanti.
 • Fjernet blokeringen af ​​Netflix, Hulu og Disney+

Ulemper

 • Brugergrænsefladen kunne forbedres.

Hvis du vil lære mere om PureVPN, skal du læse vores detaljerede anmeldelse her.

2. Surfshark - 2 dedikerede servere til Brasilien

 • Pris: $ 1,99 / mo
 • Trustpilot-vurdering: 4.4

1-Surfshark-logoSurfshark har regelmæssigt særlige tilbud og tilbud, hvilket gør det langt den venligste mulighed at overveje, hvad angår din tegnebog.

Baseret på De Britiske Jomfruøer kan brugerne forvente at have adgang til 1040+ servere, der spænder over mere end 60 lande. Disse inkluderer også de to dedikerede brasilianske servere, der kan give expats adgang til lokalt brasiliansk indhold, hver gang de’er uden for landet.

Det kan bruges på tværs af ubegrænsede enheder samtidig, mens det er fuldstændigt krydskompatibelt for Windows-, Mac-, iOS-, Android- og Linux-brugere.

Surfshark understøtter også PPTP-, L2TP-, IKEv2-, IPsec- og OpenVPN-protokoller og er udstyret med standard AES-256-GCM-kryptering, hvilket giver dig beskyttelsen i industrien til en overkommelig pris.

Den kamuflerede model bringer din anonymitet online til det næste niveau ved at skjule din internetaktivitet for endda din egen internetudbyder.

Fordele

 • 2 dedikerede brasilianske servere.
 • Support til ubegrænsede enheder.
 • Kompatibel til Windows, Mac, Android og iOS.
 • Politik for no-logs.

Ulemper

 • Kundeservice skal forbedres.

Hvis du vil lære mere om Surfshark, skal du læse vores detaljerede anmeldelse her.

3. ExpressVPN - 4 hurtige servere til Brasilien

 • Pris: $ 8.32 / mo
 • Trustpilot-vurdering: 5,0

5-ExpressVPN-LogoExpressVPN er det perfekte valg for dig, hvis du’er træt af at gå på kompromis med hastigheden for at få mere sikkerhed online takket være det hurtige udvalg af servere.

Opererer fra De Britiske Jomfruøer får brugerne adgang til 3000+ servere på 160 steder fordelt på 94 lande. Disse inkluderer de dedikerede 4 brasilianske servere, der gør det utroligt nemt at få adgang til lokalt indhold udefra for expats.

Det tilbyder support til 5 multi-logins såvel som ved hjælp af AES-256-CBC kryptering ved hjælp af OpenVPN UDP, OpenVPN TCP, L2TP / IPsec, IPsec, IKEv2 og PPTP protokoller.

Brugere får også dedikerede og funktionelle apps understøttet på Fire TV og Apple TV. Derudover får brugerne også adgang til Network Lock, en automatisk kill-switch, der effektivt begrænser hele dit netværk, hvis det registrerer, at din internetforbindelse er blevet afbrudt.

Fordele

 • 4 dedikerede brasilianske servere.
 • 5 samtidige forbindelser.
 • Netværkslås (Bedste automatiske kill-switch).
 • Understøtter bitcoin og andre cryptocurrencies.

Ulemper

 • Den dyreste VPN-mulighed.

Hvis du vil lære mere om ExpressVPN, skal du læse vores detaljerede anmeldelse her.

4. Ivacy - 2 sikre brasilianske servere

 • Pris: $ 2,25 / mo
 • Trustpilot-vurdering: 5,0

Ivacy-logoIvacy er en VPN-udbyder, der kan garantere den mest sikre forbindelse til alle dine torrents, eller hvis du vil have adgang til lande, der har strenge internetlove.

Ivacy er den perfekte VPN-udbyder til brugere, der har brug for torrenter for at have problemfri adgang til indhold online.

Baseret ud af Singapore kan Ivacy tilbyde sine brugere mere end 1000 servere i mere end 100 lande. De to dedikerede brasilianske servere gør det nemt for expats at fortsætte med at se deres foretrukne lokale indhold, hvis de’er nogensinde uden for landet.

Det understøtter 5 samtidige forbindelser, der krypterer dem med AES-256-GCM-kryptering ud over L2TP- og IKeV2-protokollerne for at tilføje yderligere sikkerhed til deres forbindelse.

Dets fremtrædende funktion er appen IvacyPrime, en strømlinet applikation, der er kendt i branchen for at omgå den store firewall i Kina.

Fordele

 • 2 dedikerede brasilianske servere.
 • 5 samtidige forbindelser.
 • IvacyPrime-app til blokering af VoD.
 • Delet tunneling til torrenting.

Ulemper

 • Teknisk support skal forbedres.

For at lære mere om Ivacy, skal du læse vores detaljerede anmeldelse her.

5. CyberGhost - 14 hurtigste brasilianske servere

 • Pris: $ 2,75 / mo
 • Trustpilot-vurdering: 4.7

9-CyberGhost-Logoder’s ingen anden VPN-indstilling, der kan matche CyberGhost, når det kommer til at fjerne blokeringen af ​​mest indhold på internettet.

Baseret ud af Rumænien, det’s en vifte af 6000+ servere i 90+ ​​lande sikrer, at brugerne altid er forkælet for valg, når det kommer til adgang til alt indhold online. De 14 dedikerede brasilianske servere gør det let for udenforstående og udstationerede at få adgang til lokalt geo-begrænset indhold, hvis de nogensinde vil.

Mens det tilbyder 7 multi-logins, tilbyder det sine brugere forbindelser med AES-256-bit-kryptering, der leveres med RSA-4096-nøgle og SHA384 til hash-godkendelse.

NoSpy-datacenteret (en dedikeret server, der bruger dedikeret uplink til at styrke 256-bit-krypteringen) er langt den bedste funktion samt tilbyder komplet support til deres Nvidia Shield-tv og spilenheder som PS4 og Xbox One.

Fordele

 • 14 dedikerede brasilianske servere.
 • 7 samtidige forbindelser.
 • Giver brugere adgang til NVidia Shield TV.
 • NoSpy-datacenter med dedikeret uplink.

Ulemper

 • Tilslutningshastighederne kan være til tider.

Hvis du vil lære mere om CyberGhost, skal du læse vores detaljerede anmeldelse her.

Hvad er Brasilien’s Fortrolighedslovgivning?

I Brasilien er det den brasilianske lov om generel databeskyttelse, formelt kendt som den føderale lov nr. 13.709 / 2018, der beskæftiger sig med spørgsmål som databeskyttelse, online-privatlivets fred og straffe i tilfælde af overtrædelse af data.

Der har været visse bestemmelser, der er indsat i loven, herunder oprettelsen af ​​den nationale databeskyttelsesmyndighed samt udsættelse af hele loven’s eksigibilitet.

Som et resultat af denne lovgivning vil brugerne have en hidtil uset kontrol over, hvordan de deler deres data samt få ret til at kræve, hvor meget information deres egen regering kan spore om deres digitale aktivitet.

Er dine digitale aktiviteter sikre i Brasilien?

Denne nye lov var beregnet til at behandle hvor primitivt Brasilien’s nuværende fortrolighedslovgivning er. Selvom loven er beregnet til at tilslutte hullerne i online sikkerhed, har flere publikationer påpeget smuthuller, der stadig ville udgøre en trussel mod bruger anonymitet.

Siden 2018’ved det almindelige valg har den nuværende regering rutinemæssigt anvendt åben censur og online begrænsning af indhold. Derudover er bloggere og journalister blevet ofre for arrestationer foretaget på grundlag af “mistænksom online-aktivitet mod staten”.

I tilfælde som dette anbefales det stærkt, at brugerne vælger en pålidelig VPN-service for at sikre, at deres adgang til et gratis internet ikke afbrydes. Derudover vil det også beskytte brugerne mod enhver form for overvågning.

Sådan får du en brasiliansk IP-adresse?

En god og pålidelig VPN-service vil sandsynligvis give dig muligheden for at vælge mellem tusinder af servere placeret i hundreder af forskellige lande, dette bør omfatte Brasilien.

Du ønsker måske en brasiliansk IP-adresse for at få adgang til lokalt indhold, der muligvis er geolåst.

Følg disse trin for at få en brasiliansk IP-adresse:

 1. Abonner på en pålidelig VPN-service, det anbefalede valg er PureVPN.Sådan får du en brasiliansk IP-adresse
 2. Download og installer PureVPN-appen på den enhed, du vælger.
 3. Indtast dine loginoplysninger, og vælg en brasiliansk server.Brasilien VPN'er
 4. Gør det til dig’har valgt den passende tilstand, dvs. internetfrihed.
 5. Når først du’genindkoblet, fortsæt med at gennemse og streame alt dit yndlingsbrasilianske indhold.

Ofte stillede spørgsmål: Bedste Brasilien VPN'er 2020

Hvad’er den bedste gratis VPN for Brasilien?

Brugere har valget mellem hundreder af gratis VPN'er at vælge imellem på internettet.

Disse gratis tjenester leveres dog med problemer, der inkluderer hastighedsregulering, høje frakoblingshastigheder og ingen garantier for ikke at føre logfiler. Givet Brasilien’tidligere fortegnelse med forfølgelse, tilrådes det, at du vælger en betalt tjeneste, der garanterer ingen logfiler.

Hvordan kan jeg købe en VPN?

At købe en VPN er en nem proces. Bare gå over til webstedet, uanset hvilken service du føler bedst opfylder dine behov. Du kan vælge mellem flere planer i henhold til dit budget. Derfra kan du tjekke og betale med et betalingskort / kreditkort eller Paypal.

Bagefter kan du bruge din konto på tværs af flere enheder.

Kan jeg bruge Paypal til at købe VPN?

Ja, alle de ovennævnte indstillinger giver dig mulighed for at vælge mellem en række betalingsmuligheder såsom betalingskort / kreditkort, bitcoin og Paypal.

Hvad’er den bedste VPN til Brazil-server?

Brugere vil være i stand til at bruge de fleste af de bedste VPN-tjenester til at oprette forbindelse til hundreder af servere over hele verden, inklusive Brasilien.

Vi vil meget anbefale at bruge PureVPN, da det har 18 dedikerede servere lige i den smukke by Sao Paulo, Brasilien. Brugere kan oprette forbindelse til disse servere fra hele verden og få adgang til alt det lokale brasilianske indhold, de ønsker.

Konklusion

For nylig er mængden af ​​begrænsninger og overvågning på Internettet vokset i Brasilien. Et antal borgere er blevet arresteret og idømt fængsel for deres digitale aktiviteter.

En VPN kan give brugere meget tiltrængt anonymitet og adgang til uafbrudt og gratis internet. PureVPN ville være den bedste mulighed for at sikre dig komplet online frihed for dig selv i Brasilien.

Surfshark er en anden klog mulighed, der kan give dig adgang til en række vigtige funktioner og holde dig sikker online, mens du forbliver inden for et strengt budget.

Kommentar nedenfor for at fortælle os om din oplevelse med disse VPN-udbydere.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me