5 bästa VPN: er för Brasilien 2020: Behåll ditt internet säkert och säkert

En ny lag har antagits som garanterar en aldrig tidigare skådad säkerhet för brasilianare online. Lagen fastställer också de rättigheter som användare har online och rätten att veta hur mycket information som webbplatser för närvarande har om dem.

Lagen ska dock ännu inte verkställas och den har kontinuerligt skjutits upp. Under tiden har regeringen lanserat en massiv rad nedbrytningar som ofta har citerat anti-state digitala aktiviteter.

Att ha den bästa VPN-anslutningen i Brasilien är det säkraste alternativet för att säkerställa din anonymitet online samtidigt som du behåller fri tillgång till internet.

Bästa VPN för Brasilien

De bästa VPN-tjänsterna för Brasilien 2020

 1. PureVPN: Bästa VPN för Brasilien. 18 dedikerade brasilianska servrar se till att användare aldrig tappar tillgång till något innehåll online medan de håller sig säkra dygnet runt till $ 2,91 / mo
 2. Surfshark: Pålitlig och extremt prisvärd. 1 server i Brasilien. Kamouflageläget håller din online identitet dold och din internetaktivitet fri från spårning till $ 1,99 / mo
 3. ExpressVPN: VPN med snabba servrar. 5 dedikerade servrar i Brasilien. Högprestanda säkerställer att användare kan surfa på internet utan fördröjning till $ 8,32 / mo
 4. Ivacy: Löser alla torrentproblem. 3 ursprungliga brasilianska servrar. Användare kommer aldrig att behöva oroa sig för restriktioner för torrents eftersom denna leverantör ger konstant stöd till $ 2,25 / mo
 5. CyberGhost: Bästa VPN för att avblockera innehåll. 14 Brazil-servrar för expats. Med det bredaste urvalet av servrar ger det en smidig och sömlös tjänst tillgänglig på bara $ 2,75 / mo

Varför använda ett VPN i Brasilien??

Ett virtuellt privat nätverk (VPN) säkrar en användare’internetanslutning som säkerställer att deras digitala identitet förblir anonym, att deras onlineaktivitet är säkert från att bli hackat och att inget innehåll online förblir begränsat.

Brasilien har en fruktansvärd historia med censur och den tendensen har också spillt över online. Från att gripa journalister till att förbjuda mem mot landet’s ledarskap online, brasilianare’ frihet online är ständigt hotad.

Lyckligtvis finns det inga lagar som gör användningen av VPN: er olaglig i Brasilien. Därför kan användare fortsätta att få åtkomst till alla former av begränsat innehåll online utan att deras onlineaktivitet spåras i någon form via en pålitlig VPN-leverantör.

Topp 5 VPN: er för Brasilien

Här är de 5 bästa VPN-alternativen i Brasilien rankade utifrån deras pris, servrar, kompatibilitet och deras dedikerade servrar.

1. PureVPN - 18 dedikerade brasilianska servrar

 • Pris: $ 2.91 / mo
 • Trustpilot-betyg: 5,0

PureVPN-logotypPureVPN bör vara det bästa alternativet för användare som vill ha alla nödvändiga säkerhetsfunktioner som en VPN har att erbjuda samtidigt som det är rimligt prissatt.

Baserat från Hong Kong erbjuder PureVPN sina användare tillgång till 2000+ servrar i 140+ länder. Dessutom kan användare också använda 18 dedikerade brasilianska servrar, vilket gör att de kan komma åt allt geo-begränsat lokalt brasilianskt innehåll.

Det är inte bara det som blockerar Netflix utan också ett antal andra populära streamingwebbplatser som BBC iPlayer, Amazon Prime, Hotstar, Voot, Hulu och Disney+.

För att stödja fem samtidiga enheter kan användare dessutom alltid skydda sina Kindle- och Smart Home-enheter tack vare sin PureVPN-anslutning.

PureVPN använder AES-256-bitars kryptering som stöds av OpenVPN-standardprotokollet samt extra stöd för andra protokoll som PPTP, L2TP, IKEv2 och IPSec.

Andra funktioner som lägger till användare’ övergripande säkerhet och säkerhet på internet inkluderar split tunneling, dedikerade IP: er, Deep Packet Inspection (DPI) Protection for torrents.

Fördelar

 • 18 dedikerade brasilianska servrar.
 • 5 samtidiga anslutningar.
 • 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.
 • Avblockerar Netflix, Hulu och Disney+

Nackdelar

 • Användargränssnittet kan förbättras.

För att lära dig mer om PureVPN, läs vår detaljerade recension här.

2. Surfshark - 2 dedikerade servrar för Brasilien

 • Pris: $ 1,99 / mo
 • Trustpilot-betyg: 4,4

1-Surfshark-LogoSurfshark har regelbundna specialerbjudanden och erbjudanden, vilket gör det till det absolut vänligaste alternativet att överväga när det gäller din plånbok.

Baserat på Brittiska Jungfruöarna kan användare förvänta sig att ha tillgång till 1040+ servrar som spänner över mer än 60 länder. Dessa inkluderar också de två dedikerade brasilianska servrarna som kan göra det möjligt för expats att komma åt lokalt brasilianskt innehåll när de gör det’är utanför landet.

Den kan användas på obegränsade enheter samtidigt som den är helt korskompatibel för användare av Windows, Mac, iOS, Android och Linux.

Surfshark stöder också PPTP-, L2TP-, IKEv2-, IPsec- och OpenVPN-protokollen och är utrustade med standard AES-256-GCM-kryptering, vilket ger dig industristandardskyddet till en extremt prisvärd pris.

Den kamouflerade modellen tar din anonymitet online till nästa nivå genom att dölja din internetaktivitet från även din egen internetleverantör.

Fördelar

 • 2 dedikerade brasilianska servrar.
 • Stöd för obegränsade enheter.
 • Kompatibel för Windows, Mac, Android och iOS.
 • Ingen-loggar policy.

Nackdelar

 • Kundtjänsten måste förbättras.

För att lära dig mer om Surfshark, läs vår detaljerade recension här.

3. ExpressVPN - 4 snabba servrar för Brasilien

 • Pris: $ 8.32 / mo
 • Trustpilot-betyg: 5,0

5-ExpressVPN-LogoExpressVPN är det perfekta valet för dig om du’är trött på att kompromissa med hastigheten för att få mer säkerhet online tack vare dess snabba utbud av servrar.

Opererar från de brittiska Jungfruöarna, får användare tillgång till 3000 servrar på 160 platser spridda i 94 länder. Dessa inkluderar de dedikerade fyra brasilianska servrarna vilket gör det otroligt enkelt att komma åt lokalt innehåll utanför för expats.

Det erbjuder stöd för 5 flerinloggningar samt användning av AES-256-CBC-kryptering med OpenVPN UDP, OpenVPN TCP, L2TP / IPsec, IPsec, IKEv2 och PPTP-protokoll.

Användare får också dedikerade och funktionella appar som stöds på Fire TV och Apple TV. Dessutom får användare också åtkomst till nätverkslåset, en automatisk kill-switch som effektivt begränsar hela nätverket om det upptäcker att din internetanslutning har avbrutits.

Fördelar

 • 4 dedikerade brasilianska servrar.
 • 5 samtidiga anslutningar.
 • Nätverkslås (bästa automatiska kill-switch).
 • Stöder bitcoin och andra kryptokurser.

Nackdelar

 • Det dyraste VPN-alternativet.

Läs vår detaljerade recension här för att lära dig mer om ExpressVPN.

4. Ivacy - 2 säkra brasilianska servrar

 • Pris: $ 2,25 / mo
 • Trustpilot-betyg: 5,0

Ivacy-logotypenIvacy är en VPN-leverantör som kan garantera den säkraste anslutningen för alla dina torrenter eller om du vill ha åtkomst till länder som har strikta internetlagar.

Ivacy är den perfekta VPN-leverantören för användare som behöver torrenter för att få sömlös tillgång till innehåll online.

Baserat från Singapore kan Ivacy erbjuda sina användare mer än 1000 servrar i mer än 100 länder. De dubbla dedikerade brasilianska servrarna gör det enkelt för expats att fortsätta titta på deras favoritlokalinnehåll om de’är någonsin utanför landet.

Det stöder fem samtidiga anslutningar som krypterar dem med AES-256-GCM-kryptering utöver L2TP- och IKeV2-protokollen för att ge ytterligare säkerhet till deras anslutning.

Dess framstående funktion är IvacyPrime-appen, en strömlinjeformad applikation som är känd i branschen för att kringgå den stora brandväggen i Kina.

Fördelar

 • 2 dedikerade brasilianska servrar.
 • 5 samtidiga anslutningar.
 • IvacyPrime-app för att blockera VoD.
 • Delad tunneling för strömning.

Nackdelar

 • Tekniskt stöd måste förbättras.

Läs vår detaljerade recension här för att lära dig mer om Ivacy.

5. CyberGhost - 14 snabbaste brasilianska servrar

 • Pris: $ 2,75 / mo
 • Trustpilot-betyg: 4,7

9-Cyberghost-Logodär’s inget annat VPN-alternativ som kan matcha CyberGhost när det gäller att ta bort blockering av mest innehåll på internet.

Baserat från Rumänien, det’s en mängd över 6000 servrar i 90+ ​​länder säkerställer att användare alltid är bortskämda för val när det gäller att komma åt allt innehåll online. De 14 dedikerade brasilianska servrarna gör det enkelt för utomstående och expaterade att komma åt lokalt geobegränsat innehåll om de någonsin vill.

Samtidigt som det erbjuder sju flerinloggningar erbjuder det sina användare anslutningar med AES-256-bitars kryptering som kommer med RSA-4096-nyckeln och SHA384 för hashverifiering.

NoSpy-datacenteret (en dedikerad server som använder dedikerad upplänk för att stärka 256-bitars kryptering) är den överlägset bästa funktionen samt erbjuder komplett support för deras Nvidia Shield TV och spelenheter som PS4 och Xbox One.

Fördelar

 • 14 dedikerade brasilianska servrar.
 • 7 samtidiga anslutningar.
 • Ger användare tillgång till NVidia Shield TV.
 • NoSpy-datacenter med dedicerad upplänk.

Nackdelar

 • Anslutningshastigheterna kan fördröjas ibland.

Läs vår detaljerade recension här för att lära dig mer om CyberGhost.

Vad är Brasilien’s Integritetslagar?

I Brasilien är det den brasilianska lagen om allmän dataskydd, formellt känd som den federala lagen nr 13709/2018 som behandlar frågor som dataskydd, integritetsskydd på nätet samt straff i fall av dataintrång.

Det har funnits vissa bestämmelser som har införts i lagen, inklusive inrättandet av den nationella dataskyddsmyndigheten samt uppskjutandet av hela lagen’s verkställbarhet.

Som ett resultat av denna lagstiftning kommer användarna att ha en aldrig tidigare skådad kontroll över hur de delar sina uppgifter samt få rätt att kräva hur mycket information deras egen regering kan spåra om sin digitala verksamhet.

Är dina digitala aktiviteter säkra i Brasilien?

Denna nya lag var avsedd att ta itu med hur primitivt Brasilien’gällande sekretesslagar är. Medan lagen är avsedd att koppla samman gapande hål i säkerheten på nätet, har flera publikationer påpekat kryphål som fortfarande skulle utgöra ett hot mot användarens anonymitet.

Sedan 2018’vid det allmänna valet har den nuvarande regeringen rutinmässigt använt sig för öppen censur och online-begränsning av innehåll. Dessutom har bloggare och journalister varit offer för gripanden som gjorts på grundval av “misstänkt onlineaktivitet mot staten”.

I sådana fall rekommenderas det starkt att användare väljer en pålitlig VPN-tjänst för att se till att deras åtkomst till ett gratis internet inte avbryts. Dessutom kommer det att skydda användare från alla former av övervakning.

Hur man får en brasiliansk IP-adress?

En bra och pålitlig VPN-tjänst kommer sannolikt att ge dig möjlighet att välja mellan tusentals servrar som finns i hundratals olika länder, detta bör inkludera Brasilien.

Du kanske vill att en brasiliansk IP-adress ska få åtkomst till lokalt innehåll som kan geo-låst.

Så här får du en brasiliansk IP-adress:

 1. Prenumerera på en pålitlig VPN-tjänst, det rekommenderade valet är PureVPN.Hur man får en brasiliansk IP-adress
 2. Ladda ner och installera PureVPN-appen på den enhet du väljer.
 3. Ange dina inloggningsuppgifter och välj en brasiliansk server.Brasilien VPN
 4. Gör att du’har valt lämpligt läge, dvs Internetfrihet.
 5. När du’är ansluten, fortsätt bläddra och strömma över allt ditt favoritbrasilianska innehåll.

Vanliga frågor: Bästa Brasilien VPN 2020

Vad’är den bästa gratis VPN för Brasilien?

Användare har valet av hundratals gratis VPN att välja mellan på internet.

Dessa gratistjänster har emellertid problem som inkluderar hastighetsreglering, höga frånkopplingshastigheter och inga garantier för att inte hålla loggar. Med tanke på Brasilien’s tidigare register med förföljelse, är det tillrådligt att du väljer en betald tjänst som garanterar inga loggar.

Hur kan jag köpa ett VPN?

Att köpa ett VPN är en enkel process. Gå bara till webbplatsen för vilken tjänst du känner bäst uppfyller dina behov. Du kan välja mellan flera planer enligt din budget. Därifrån kan du kolla in och betala med ett debet- / kreditkort eller Paypal.

Efteråt kan du använda ditt konto på flera enheter.

Kan jag använda Paypal för att köpa VPN?

Ja, alla alternativ som anges ovan låter dig välja mellan olika betalningsalternativ som debet- / kreditkort, bitcoin och Paypal.

Vad’är den bästa VPN för Brazil-server?

Användare kommer att kunna använda de flesta av de bästa VPN-tjänsterna för att ansluta till hundratals servrar runt om i världen, inklusive Brasilien.

Vi rekommenderar starkt att du använder PureVPN, eftersom det har 18 dedikerade servrar i den vackra staden Sao Paulo, Brasilien. Användare kan ansluta till dessa servrar från hela världen och komma åt allt lokalt brasilianskt innehåll de vill ha.

Slutsats

Nyligen har mängden begränsningar och övervakning på internet ökat i Brasilien. Ett antal medborgare har arresterats och dömts till fängelse för deras digitala aktiviteter.

En VPN kan ge användarna välbehövlig anonymitet och tillgång till oavbruten och gratis internet. PureVPN skulle vara det bästa alternativet för att säkerställa fullständig online-frihet för dig själv i Brasilien.

Surfshark är ett annat klokt alternativ som kan ge dig tillgång till ett antal viktiga funktioner och hålla dig säker online medan du håller dig inom en strikt budget.

Kommentera nedan för att informera oss om din upplevelse med dessa VPN-leverantörer.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me