VPN yang menawarkan Sokongan Sembang Langsung Terbaik?

Pada hari ini’s dunia, penggunaan VPN telah mempelbagaikan banyak dengan penggunaannya berkembang ke banyak fungsi dan peranti yang berlainan. Dari menjadi komponen kritikal dalam membolehkan pengguna mendapatkan lebih banyak nilai daripada langganan aliran mereka di laman-laman seperti Netflix untuk melindungi transaksi kewangan pada semua peranti, VPN kini menjadi pangkalan pengguna yang lebih besar daripada sebelumnya.

Dan apabila fungsi yang pelbagai dan kompleks itu terlibat, pengguna memerlukan sokongan daripada penyedia untuk mendapatkannya. Kebanyakan VPN Teratas menawarkan sokongan sembang secara langsung untuk ini, memberikan pengguna pilihan untuk menyampaikan pertanyaan mereka dalam masa nyata dan mendapatkan penyelesaian tersuai untuk menyelesaikannya, tetapi semua ciri sokongan sembang hidup yang ditawarkan oleh pembekal yang berbeza memberikan tahap perkhidmatan yang sama?

Tidak cukup. Sesetengah daripada mereka memberikan maklum balas yang teruk yang sering tidak membantu apabila anda mempunyai permintaan yang lebih teknikal manakala yang lain mempunyai eksekutif sokongan langsung sebenar yang benar-benar dilatih untuk membimbing anda melalui pelbagai penyelesaian masalah dan isu-isu kompleks lain.

Dan jika anda berfikir bahawa sokongan sembang adalah ciri sekunder dalam VPN dan shouldn’t mempertimbangkan keputusan anda untuk pergi ke pembekal atau tidak, maka anda perlu mempertimbangkan semula pemikiran anda.

Sama ada anda ingin menyediakan VPN pada penghala anda atau jika VPN anda tidak berfungsi dengan betul dan memberikan ralat yang anda boleh’t selesaikan sokongan anda sendiri, sokongan sembang hidup adalah satu-satunya perkara yang perlu anda kembali untuk mengeluarkan anda daripada isu anda dan meneruskan dengan pengalaman lancar.

Kualiti sokongan sembang langsung yang ditawarkan oleh pembekal adalah faktor besar yang perlu anda ambil perhatian sebelum anda mengambil keputusan untuk melanggan pembekal tertentu atau tidak.

Tetapi semak setiap pembekal’kualiti perkhidmatan apabila ia datang untuk sokongan live chat agak usaha yang sukar dan boleh mengambil banyak masa yang kebanyakan pengguna cant lakukan sendiri jadi saya melakukannya untuk mereka.

Saya mengambil 5 penyedia utama dari industri yang menawarkan ciri-ciri perkhidmatan yang sering memerlukan pengguna untuk berinteraksi dengan sokongan sembang langsung dan menimbulkan mereka dengan pertanyaan rumit untuk melihat bagaimana mereka mengendalikannya.

Gambaran keseluruhan perkhidmatan sokongan sembang diringkaskan di bawah jika anda tidak mahu melengkapkan analisis lengkap.

Penyedia VPN Masa tindak balas Pengetahuan teknikal Nada Membantu
Surfshark Cepat Sangat bagus Selamat datang Ya
NordVPN Cepat Di bawah par Rude & mekanistik Tidak
PureVPN Cepat Purata Mekanis & lemah Tidak
ExpressVPN Sangat laju Cemerlang Selamat datang & Mengiringi Ya
CyberGhost Sangat perlahan Cemerlang Rude & sejuk Ya

Apakah Query yang saya Tunjukkan kepada Live Chat Sokongan Execs Penyedia yang berbeza dan Mengapa?

Untuk setiap VPN, saya menggunakan pertanyaan yang sama dan ini kerana saya perlu menunjukkan kepada pengguna bagaimana setiap sembang langsung mengendalikannya. Ini juga memudahkan saya menilai mereka.

Pertanyaannya ialah “Hei saya boleh membuat kerja VPN anda pada peranti Apple TV saya?”

Mengapa saya memilih pertanyaan ini? Kerana saya tahu bahawa Apple TV tidak’Saat ini menawarkan fungsi VPN yang dibina seperti orang sezamannya misalnya. TV Pintar Samsung atau TV Android, dan untuk mendapatkan VPN untuk berjalan di atasnya, anda sama ada perlu memasangnya pada penghala anda atau menggunakan peranti penstriman seperti Firestick yang sendiri menyokong VPN.

Anda juga boleh melakukannya melalui DNS Pintar, tetapi ciri ini tidak ditawarkan oleh setiap pembekal.

Saya mahu menyemak sama ada pelaksanaan sokongan sembang memahami pertanyaan saya dan bagaimana mereka terlatih untuk memuaskan saya. Saya juga menilai masa tindak balas mereka iaitu sama ada mereka mengambil masa terlalu lama untuk membalas ketika pertama kali membuat pertanyaan dan sama ada mereka kekal dalam berbual dengan saya dalam masa nyata atau jika jawapan mereka mengambil masa yang akan datang.

Di sini’s bagaimana setiap VPN dinamakan:

Surfshark: Cepat dan Relevan

Skor Penarafan Sokongan Sembang Untuk Surfshark

Masa tindak balas Cepat
Pengetahuan teknikal Sangat bagus
Nada Selamat datang
Membantu Ya

Saya mempunyai banyak harapan yang disematkan pada penyedia ini kerana ia sangat baik dalam menawarkan tahap perkhidmatan dan kebolehpercayaan yang sangat baik dalam tempoh yang singkat sejak mula diperkenalkan.

Dan untuk memberitahu kebenaran, Surfshark’Sokongan sembang langsung hidup sehingga jangkaan tinggi saya dengan masa tindak balas pantas dan jawapan yang sangat sesuai untuk pertanyaan saya.

Tingkap sembang awal oleh Surfshark memerlukan anda memasukkan nama anda, e-mel dan pertanyaan awal anda. Sebaik sahaja anda memasuki ini, anda akan dimasukkan dalam que, tetapi masa tunggu isn’t panjang.

Ia tidak mengambil siaran eksperimental sedikit lebih daripada satu minit untuk bersembang langsung.

Di sini anda dapat melihat bahawa saya bertanya kepada mereka tentang menubuhkan VPN mereka di Apple TV dan sebagai respons pada siaran sembang Bryan bertanya kepada saya mengenai jenis perkhidmatan streaming yang saya mahu capai?

Jawapannya sangat sesuai untuk pertanyaan yang saya berikan kerana dari apa yang kelihatannya, eksekutif sokongan chat tahu bahawa saya sedang mencari VPN di Apple TV kerana saya mahu pergi untuk membuka kunci laman streaming di peranti. Permulaan yang hebat!

sokongan pelanggan surfshark

Saya menjawab bahawa saya ingin menjangkau laman web seperti Netflix, Amazon Prime dan bahkan mendapatkan sedikit aliran sukan ke dalamnya.

Kemudian datang Bryan’sambutan di mana dia memberitahu saya bahawa saya perlu menyediakan VPN pada router saya jika saya mahu membuka sekatan laman web di Apple TV saya. Jawapan yang sempurna.

Saya menjawab bahawa saya ingin menjangkau laman web seperti Netflix, Amazon Prime dan bahkan mendapatkan sedikit aliran sukan ke dalamnya.

Kemudian datang Bryan’sambutan di mana dia memberitahu saya bahawa saya perlu menyediakan VPN pada router saya jika saya mahu membuka sekatan laman web di Apple TV saya. Jawapan yang sempurna.

sokongan surfshark

Saya kemudian bertanya soalan lain yang rumit sama ada aplikasi iTunes mereka berfungsi pada Apple TV atau tidak. Jelas sekali’t, tetapi jika seseorang tidak terlatih, ia boleh membuat campuran dengan ini dan fungsi apl Android untuk berjalan pada kedua-dua peranti mudah alih Android dan Android TV.

Tetapi Bryan tahu apa yang saya bercakap, jadi dia menjawab bahawa mereka tidak’t mempunyai aplikasi untuk Apple TV lagi. Jawapan yang pasti.

Kemudian saya bertanya kepadanya sama ada saya boleh menggunakan aplikasi Firestick mereka pada peranti FireTV saya semasa dipasang ke Apple TV. Ini berfungsi dengan jelas sejak peranti FireTV bertujuan menawarkan perkhidmatan penstriman pada skrin yang lebih besar.

Dan Bryan tahu itu dan dia memberitahu saya bahawa ia boleh berlaku tetapi pemutus tidak’masih belum berfungsi.sokongan surfshark vpn

Surfshark’sokongan sembang langsung s menjaga standard yang ditetapkan oleh perkhidmatan dalam prestasi VPNnya. Tidak ada bots yang mengendalikan sembang tetapi sebenarnya manusia yang mahir dalam apa yang mereka lakukan.

Masa tindak balas juga hebat kerana saya tidak mengalami sebarang kelewatan sebarang jawapan apabila saya membuat sebarang pertanyaan. Secara keseluruhannya, sokongan perbualan langsungnya bagus, tetapi tidak bagus kerana jawapannya bagus tetapi tidak sampai tahap seperti yang saya harapkan. Saya akan memberitahu anda kemudian tentang apa yang saya maksudkan dengan ini.

NordVPN: Masa Menjawab Baik tetapi Respons Sejuk

Skor Penarafan Sokongan Sembang Untuk NordVPN

Masa tindak balas Cepat
Pengetahuan teknikal Di bawah Par
Nada Rude & Mekanisme
Membantu Tidak

Satu lagi perkhidmatan VPN teratas, NordVPN didn’t menawarkan ciri sembang secara langsung dan mereka hanya menambah ciri ini dalam beberapa tahun yang lalu.

Saya menyamar mereka dengan pertanyaan yang sama dan kerana repositori sokongan lengkap yang mereka menawarkan saya pautan ke panduan yang berkaitan dengan setiap pertanyaan.

Di sini’s bagaimana percakapan pergi:

Tingkap awal kelihatan sama seperti Surfshark’dan memerlukan butiran yang sama untuk memulakan nama, e-mel dan mesej.

Saya membuat pertanyaan dalam mesej itu dan mengambil masa 2 minit sebelum seseorang datang dalam talian.

Jawapan yang Harper, sokongan sokongan sembang hidup mereka, memberi saya komprehensif dan ia menawarkan saya pautan untuk menyediakan VPN pada penghala dan cara cermin sambungan VPN saya dari PC saya. Kedua-duanya adalah relevan tetapi jawapannya sedikit tidak bersifat peribadi dan mekanik. Surfshark’Sebaliknya, sambutan terhadap pihak lain mempunyai lebih banyak aspek manusia.

kajian sokongan pelanggan nordvpn

Tanggapan mekanik berterusan dan apabila para penyokong itu berkata tidak, ia memberikan respon yang luar biasa yang merasakan sejuk.

kajian sokongan pengguna nordvpn

Sekali lagi, apabila saya bertanya kepada Harper sama ada aplikasi FireTV mereka akan berfungsi pada peranti FireTV saya dengan AppleTV, maka saya mendapat respons ini, yang memberitahu saya cara memasang dan setup NordVPN’s FireTV app pada peranti FireTV saya tetapi ia tidak’t betul menjawab pertanyaan saya.

nordvpn

Dan jawapan jentera terus untuk soalan saya yang lain juga.

nordvpn cs

Selepas mendapat jawapan yang sama ketika saya bertanya kepada mereka sama ada mereka mempunyai sokongan untuk TV lain, saya bertanya kepada mereka sama ada mereka memberi jawapan yang tertera kerana kedua-dua jawapannya adalah sama tetapi pertanyaan saya berbeza, jadi Harper berkata bahawa mereka berdua adalah respons jawapan ketika mereka hanya mempunyai sokongan Android dan Samsung TV.

nordvpn cs

NordVPN’Sokongan sembang langsung saya biarkan saya turun kerana ia tidak memenuhi piawaian bahawa perkhidmatan tahap ini harus selesa bertemu. Saya tidak menjangkakan sambutan sejuk daripada sokongan sembang langsung mereka tetapi itu’s apa yang saya dapat, jadi mengikut saya, NordVPN’Sokongan sembang langsung tidak berada di dekat standard yang ditetapkan oleh pembekal seperti Surfshark.

Saya akan menilai NordVPN’sembang langsung s di bawah par di terbaik.

PureVPN: Jawapan yang Relevan tetapi Perlu Bekerja di Nada

Skala Penarafan Sokongan Sembang Untuk PureVPN

Masa tindak balas Cepat
Pengetahuan teknikal Purata
Nada Mekanisme & Lemah
Membantu Tidak

Walaupun sokongan perbualannya tetap pantas, PureVPN perlu banyak bekerja pada bagaimana ia membuat pengguna merasa pada sokongan sembang hidupnya. Sekali lagi, seperti NordVPN, PureVPN’Sokongan sembang adalah sejuk dan tidak’Saya membuat saya berasa seperti saya bercakap dengan seorang lelaki yang cukup prihatin untuk menyelesaikan masalah saya.

Di samping itu, tatabahasa masih merupakan isu utama, masalah yang VPN keupayaan tersebut tidak seharusnya ada. Tanggapan daripada sokongan sokongan sembang merasakan bahawa mereka datang dari orang yang hanya mempunyai arahan asas bahasa Inggeris.

Di sini’s bagaimana perbualan saya dengan sokongan sembang mereka pergi:

Saya memberi mereka pertanyaan yang sama tentang bagaimana saya perlu menggunakan VPN di Apple TV saya dan respons yang mengandungi maklumat tentang bagaimana saya perlu membuat persediaan VPN pada router untuk menyelesaikan masalah saya. Sudah cukup, tetapi sekali lagi, pelaksanaan sokongan sembang hanya memberi jawapan dan tidak mempunyai perbualan yang sebenar, sesuatu yang Surfshark mendapat hampir.

Kajian sokongan pelanggan PureVPN

kajian perkhidmatan purevpn

Dan seperti yang saya katakan sebelum ini, PureVPN perlu mengkaji semula kemahiran perbualan dan tatabahasa pelaksanaan sokongan sembangnya. Tiada tanda baca, walaupun dalam sembang langsung, jangan’t meninggalkan kesan yang baik.

Purevpn cs

Purevpn cs

Siasatan langsung chat menyimpan perkara yang rata dan itu’s apa’s salah dengan pembekal lain seperti NordVPN. Untuk membuat seseorang merasa selesa dan dialu-alukan pada platform komuniti seperti itu, anda perlu berada di bahagian atas permainan anda tetapi sayangnya PureVPN isn’t mesyuarat itu.

Pada masa yang terbaik, PureVPN’sokongan sembang boleh dinilai dan di bawah par.

ExpressVPN: Cepat, Relevan dan Sokongan Pelanggan Terbaik Menurut Pengujian Saya

Skala Penarafan Sokongan Sembang Untuk ExpressVPN

Masa tindak balas Sangat laju
Pengetahuan teknikal Cemerlang
Nada Menyambut dan Menampung
Membantu Ya

Pembekal perkhidmatan terbaik dalam industri tidak’Jangan biarkan saya turun apabila saya menghubungi sokongan sembang hidupnya. Ia adalah tepat, seperti bagaimana pembekal berada dalam aspek lain dari perkhidmatannya.

ExpressVPN’sembang langsung tidak hanya sopan tetapi juga memberi mudah untuk memahami jawapan kepada setiap pertanyaan yang saya berikan, meninggalkan saya sepenuhnya berpuas hati.

Di sini’s bagaimana perbualan dengan mereka pergi:

Apabila saya mula-mula menanyainya dengan pertanyaan saya, mereka bertanya sama ada saya mempunyai akaun atau tidak.

ulasan sokongan pelanggan expressvpn

Saya menjawab negatif, jadi siasat langsung chat bertanya kepada saya soalan yang sangat serupa dengan apa yang ditanya Surfshark i.e. apa yang saya ingin akses melalui menggunakan VPN pada Apple TV.

Saya memberitahunya bahawa saya ingin menonton Netflix, Amazon Prime dan sedikit sukan juga, jawapan yang sama yang saya berikan kepada Surfshark, tetapi jawapan mereka dari itu menjadikan mereka terpisah dari semua orang, walaupun Surfshark.

ulasan perkhidmatan pelanggan expressvpn

Phil, eksekutif sokongan sembang mereka, memberitahu saya secara terperinci bahawa Apple TV tidak’t menyokong VPN secara asal, oleh itu mereka tidak’t menawarkan aplikasi untuknya. Tetapi dia kemudian memberitahu saya bahawa ExpressVPN’DNS Pintar adalah paling sesuai untuk keperluan saya dan bagaimana.

Dia juga menjelaskan perkhidmatan Smart DNS / mediastreamer mereka secara terperinci dan memberitahu saya tentang batasannya. Jawapan cukup lengkap.

expressvpn cs

Selepas itu, saya bertanya kepadanya mengenai aplikasi FireTV ExpressVPN dan sama ada ia akan berfungsi pada AppleTV juga.

expressvpn

Jawapannya, sekali lagi, sangat berguna kerana dia memberitahu saya bahawa ya, mereka menawarkan aplikasi FireTV dan jika peranti FireTV kami adalah dari generasi ke-2, maka saya boleh mendapatkan apa yang saya mahu dengan melanggan perkhidmatan VPN mereka.

expressvpn

ExpressVPN’balasan pada sembang langsung adalah sangat mengalu-alukan dan rasanya seperti eksekutif sembang sebenarnya memahami apa yang pengguna perlukan dan meminta. Jawapannya sesuai untuk memenuhi permintaan anda.

Di sana’s sebab utama kenapa walaupun sekurang-kurangnya 2-3 kali lebih mahal daripada VPN lain, ExpressVPN masih memerintah roost. Tahap prestasi di setiap bahagian adalah teladan dan pembekal tidak’bahkan meninggalkan satu kawasan dari mana pengguna boleh merasa tidak berpuas hati.

CyberGhost: Kejam Secara Jujur dan Komited Tetapi lamban

Skor Penarafan Sokongan Sembang Untuk CyberGhostVPN:

Masa tindak balas Sangat perlahan
Pengetahuan teknikal Cemerlang
Nada Rude and Cold
Membantu Di atas purata

Jangan sesekali, CyberGhost VPN kekal sebagai pembekal teratas walaupun ia jatuh di belakang sezamannya seperti NordVPN dari segi menambah ciri keselamatan yang lebih unik dan rangkaian pelayan yang lebih besar.

Ia masih salah satu daripada beberapa penyedia yang anda boleh meletakkan amanah anda untuk membuka kunci Netflix US setiap kali anda menggunakannya. Tiada masalah keselamatan atau kebocoran IP menghalangnya sama ada. Tetapi pengalaman yang saya ada dengan sokongan chat langsungnya sedikit berbeza.

Saya mempunyai sembang terpanjang dengan CyberGhost’sokongan live chat s melakukan semua VPN yang saya terlibat untuk tujuan ini. Alasan untuk ini adalah bahawa pembekal memberitahu saya dengan tepat bahawa terdapat kelemahan dalam perkhidmatannya yang tidak membenarkan saya melakukan aktiviti tertentu.

Dan dengan melakukan ini, penyedia menunjukkan kejujuran yang luar biasa yang saya amat menghargai namun masa menunggu yang mengecewakan di antara setiap jawapan dan nada sejuk yang sejuk berfungsi sebagai turn off utama.

Di sini’s bagaimana sembang itu pergi:

Tetingkap sokongan sembang awal adalah sama dengan orang lain’s dengan sedikit maklumat yang diperlukan sebelum anda dapat memulakan.

Ketika pertama kali mengajukan pertanyaan, jawaban dari tim mereka agak dingin dan tidak diinginkan. Sembang itu boleh’Saya telah menamatkannya dan pergi ke sana tetapi saya menyodorkan mereka dengan lebih banyak soalan untuk melihat bagaimana mereka dapat mengendalikan pertanyaan yang lebih rumit.

semakan sokongan pelanggan cyberghost

Apabila saya bertanya jika ada masalah untuk isu saya, Marta, sokongan sokongan sembang mereka, memberitahu saya bahawa saya perlu menyediakan VPN pada penghala kerana itu’s satu-satunya cara. Tetapi pelaksanaan sokongan sembang tidak memberi saya pautan kepada bagaimana saya boleh menyediakan VPN mereka pada penghala.

kajian perkhidmatan pelanggan cyberghost

Saya sekali lagi menimbulkan persoalan mengenai penggunaan peranti FireTV saya di Apple TV dan sama ada VPN mereka boleh berfungsi dengan cara itu. Jawapan Marta yang diberikan kepada ini bukan hanya baik, ia sangat bagus.

cyberghost cs

Dia memberitahu saya bahawa peranti Amazon FireTV saya tidak akan berfungsi di Apple TV jika saya mempunyai VPN kerana masalah berasaskan protokol.

cyberghost cs

Dia memberitahu saya bahawa kerana CyberGhost VPN tidak’t menawarkan protokol yang tepat untuk menjalankan perkhidmatannya di Firestick dengan Apple TV, perkhidmatan mereka tidak akan berfungsi dengan Apple TV.

Kejujuran di sini sangat baik seperti yang dilakukan Marta’t cuba untuk menukar saya menjadi pelanggan melalui janji-janji palsu tetapi membimbing saya kepada apa yang betul.

cyberghost

cyberghost

Siapa menang?

Hands down, ExpressVPN mempunyai sokongan sembang langsung terbaik dengan Surfshark datang dalam jarak yang kedua.

Pembekal lain seperti PureVPN, NordVPN dan bahkan seluruh VPN yang memasuki industri yang semakin berkembang perlu menaikkan permainan mereka jika mereka mahu memuaskan pengguna mereka sambil menawarkan sokongan.

Sokongan buruk pada sembang langsung boleh mematikan mana-mana pengguna tidak kira betapa baik perkhidmatan VPN sebenar. Dan jika anda menawarkan perkhidmatan yang bertujuan untuk memenuhi keperluan pengguna dari seluruh dunia, anda perlu menjadi teladan dalam cara anda membantu mereka apabila mereka terjebak atau ketika menghadapi masalah.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me