VPN-palveluntarjoajat ja niiden käyttäminen vääriä (virtuaalisia) palvelimia

Sukellaani syvemmälle VPN-palveluiden teknisiin ominaisuuksiin arvioidakseen niiden aitoutta, lopulta hiukan hämmennystä seuraa monimutkaisuuden tasoilla. Se näyttää epätodelliselta joskus.

Jos käyttäjät eivät tarkkaile VPN-lohkoja tai Internet Enemy -tuomioistuimia, heidän on oltava varovaisia ​​tunkeutuvien kirjauskäytäntöjen ja WebRTC / DNS / IP-osoitteiden vuotojen suhteen..

Nyt sinun on jopa pidettävä puolustustasi FAKE-palvelinpaikkoja käyttävien palveluntarjoajien yllä. Kyllä, se on valitettavasti liian asia. Tietysti, mitä enemmän tiedät, sitä parempi.

Siksi BestVPN.co on tehnyt tiivistä yhteistyötä tietotekniikan ja verkon asiantuntijoiden kanssa vastatakseen käyttäjien kysymyksiin, jotka haluavat tietää mitä’s paras VPN-palvelu ja jota ei ole riskialtista käyttää.

Tämän perusteella olen laatinut tämän perusteellisen oppaan, joka koskee “Väärä VPN-palvelimen sijainti” jäljempänä “Virtuaalipalvelimet” tarjoajien markkinoilla. Toivottavasti se vastaa kaikkiin kysymyksiisi!

Parhaat VPN-palvelimet

 1. Onko paha, että VPN-palvelut käyttävät virtuaalisia palvelimia?
 2. Miksi VPN-palveluntarjoajat käyttävät näitä vääriä palvelimia?
 3. VPN-palveluntarjoajien ja heidän palvelimen sijaintien testaaminen
 4. Palveluntarjoajat, jotka käyttävät virtuaalisia sijainteja

Mitkä ovat virtuaalisen VPN-palvelimen sijainnit?

Jotkut markkinoiden tarjoajat eivät ehkä ole täysin rehellisiä palvelutarjouksistaan. He väittävät tarjoavansa fyysisiä palvelimia monissa paikoissa, mutta osa niistä on todella virtuaalisia.

Tämä tarkoittaa, että muodostat yhteyden palvelimeen, joka sijaitsee yhdessä maassa, mutta saat IP-osoitteen toiselle maalle osoitetusta. Esimerkiksi Kiinassa oleva palvelin voi tosiasiassa olla Yhdysvalloista.

Saat kiinalaisen IP-osoitteen, mutta jäljitysreitti osoittaa yhteyden reitityksen Yhdysvaltain palvelimelta. Tämä herättää ihmeen: onko VPN-palvelimilla todella palvelimia eksoottisissa paikoissa?

Monissa tapauksissa vastaus on kieltävä, etenkin ilmaisissa VPN-swindleissa. Löysin kuitenkin runsaasti premium-palveluita, jotka ovat syyllisiä siihen, mistä käsittelen jäljempänä todellisia esimerkkejä.

Onko huono, että palvelut käyttävät virtuaalisia VPN-virtuaalipaikkoja?

On syytä kutsua näitä virtuaalipalvelimia “väärennös”. Ne ovat huonoja, koska tietosi kulkevat palvelimien läpi eri puolilla maailmaa, ennen kuin ne saapuvat lopulliseen määränpäähän.

Mitä sanotaan, että nämä virtuaalipalvelimet ovat suojattuja verkkorikollisilta, salaisilta tiedustelupalveluilta tai tekijänoikeuksien loukkausmetsästäjiltä? Ei ole mitään takuuta!

Palvelin voisi sijaita FVEY-tuomioistuimessa

Yksinkertainen jäljitysreittityökalu voi osoittaa mistä IP on peräisin, ja voit sitten kaivaa hieman syvemmälle löytääksesi tietokeskuksen kyseiselle IP-osoitteelle.

Testieni perusteella suurin osa virtuaalisista sijainneista on lähtöisin tietokeskuksista 5, 9 ja 14 silmän lainkäyttöalueilla, jotka hoitavat omia palvelujaan myymällä paljaan metallin tai virtuaalisia palvelimia.

Tämä on uskomattoman huolestuttavaa, kun maita nimitetään “Internet-viholliset” asetetaan pakolliset tietojen säilyttämiskäytännöt Internet-palveluntarjoajille, teletoimittajille ja tietokeskuksille.

Seurauksena on, että vaikka yritätkin välttää pääsyä yksityisiin tietoihisi näissä maissa, se saattaa johtaa reititykseen FVEY: ssä olevalta palvelimelta, joka tallentaa istunto- / toimintalokit.

Käyttäjät saattavat saada huonoja nopeuksia palvelimen etäisyyden vuoksi

Kun muodostat yhteyden väärennettyyn (virtuaaliseen) palvelimeen, odota suorituskyvyn ja nopeuden huomattavaa heikkenemistä. Tämä johtuu siitä, että palvelin saattaa olla kaukana myös yhteydestäsi.

Esimerkiksi, kun muodostuin yhteyden VyprVPN: n pakistanilaiseen palvelimeen, jäljitysreitti, jonka perusteella todellinen palvelin tosiasiallisesti perustuu Israeliin. Se on melko paljon etäisyyttä.

Tämä etäisyys tekee ero VPN-yhteyden välillä, joka on nopea, vakaa ja johdonmukainen verrattuna epäsäännölliseen VPN-yhteyteen, joka aiheuttaa monia yhteysongelmia.

Asiakkaat maksavat tilauksista vain fake-palvelimille

Palveluntarjoajat voivat käyttää vahvaa markkinointia myydäksesi ajatusta yksityisyydestä väärennettyjen (virtuaalisten) sijaintien kanssa, mutta totuus pysyy vakiona: asiakkaat eivät saa todellisia VPN-palvelinpaikkoja, joista he ovat maksaneet.

Kun kirjaudut VPN-palveluun ja muodostat yhteyden tiettyyn palvelimeen, on kohtuullista, että uskot palvelimen olevan kyseisessä maassa.

Joten VPN-palveluntarjoajat, jotka todella valehtelevat PALVELIMEN todellisesta sijainnista, ovat valtava luottamuksen pettäminen, ja sinun on pidettävä heitä vastuussa siitä, varsinkin jos he väittävät, että palvelimet ovat kaikki paljaita metalleja!

Miksi VPN-palveluntarjoajat käyttävät näitä vääriä palvelimia?

Harvat palveluntarjoajat eivät paljasta käyttäneensä kuvitteellisia sijainteja. Useimmat väittävät käyttävänsä paljaan metallin palvelimia asiakkaidensa maantieteellisten väärentämisvaatimusten täyttämiseen.

Tämä vaihtelee kuitenkin palveluntarjoajan mukaan. Esimerkiksi jotkut ovat rehellisiä käyttäessään virtuaalisia sijainteja, ts. ExpressVPN, PureVPN, VyprVPN ja Hide My Ass.

Tarkasteltuaan ja testaten heidän palvelimiaan sain tietää, että tällaisten väärennösten käyttäminen on melko hyödyllistä palveluntarjoajille. Alla on joitain syitä kuinka:

Kustannustehokas - säästää paljon rahaa

Ensimmäinen ja tärkein syy virtuaalisiin sijaintipaikkoihin sijoittavien palveluntarjoajien kannalta on säästää RAHAa. Paljaiden metallipalvelimien kustannukset voivat olla melko kalliita, etenkin jos tarvitset niitä useissa paikoissa.

Tämän seurauksena VPN-palveluntarjoajat ulkoistavat eri maiden tietokeskuksiin ostamalla suunnitelmia virtuaalipalvelimille. Yhden palvelimen käyttäminen lukuisiin vääriin sijainteihin vähentää huomattavasti kustannuksia.

Itse VPN: n suorittaminen on melko kallista, koska palveluntarjoajien on maksettava sovellusten päivityksistä / kehittämisestä, teknisestä tuesta, palvelimen laajennuksesta jne. Joten mikä palveluntarjoaja ei haluaisi säästää rahaa?

Markkinointi Gimmick - enemmän palvelimia = korkea vetovoima

Monet palveluntarjoajat saattavat kieltää tämän, mutta he ostavat vääriä (virtuaalisia) palvelimia pienemmillä kustannuksilla lisätäkseen uskottavuutta ja saada lisää asiakkaita. Tämä on jälleen luottamuksesi pettämistä.

Jos palveluntarjoaja käyttää vääriä sijainteja, heidän pitäisi olla rehellisiä siitä, kuten ExpressVPN - jossa luetellaan jopa kaikki 3% virtuaalipalvelimista (edustaen 1% sen kokonaisliikenteestä).

Muutoin lukuisten VPN-palvelinpaikkojen mainostaminen on vain markkinointitaktiikka, jotta tuote saadaan houkuttelevammaksi netizensoille, mikä lopulta myy enemmän VPN-tilauksia.

Asiakaspyynnöt - palvelimet vaikeissa paikoissa!

Ei ole välttämätöntä, että jokaista virtuaalisiin kohteisiin sijoittavaa palveluntarjoajaa pidetään varjoisana. Saatuaan lisätietoja erilaisista maiden laeista, huomasin palvelimien hankkimisen olevan todella vaikea tehtävä.

Asiakkaat pyytävät palveluntarjoajia koko ajan ottamaan palvelimia käyttöön maissa, joissa on tiukat Internet-lait, kuten Iran, Irak, Turkki, Bangladesh, UAE, Egypti, Venäjä ja Kiina..

Jos palveluntarjoaja ei pääse pääsyyn hyvälle palvelimelle, he tarjoavat virtuaalipalvelimen sijainnin, jotta asiakkaat saavat IP-osoitteen halutussa päätepistepaikassa. Tässä on mitä ExpressVPN: llä on sanottavaa:

ExpressVPN: llä on tiukat palvelinstandardit varmistaaksesi, että pystyt muodostamaan yhteyden turvallisesti, luotettavasti ja jatkuvasti nopeilla nopeuksilla. Joissakin maissa voi olla vaikea löytää palvelimia, jotka täyttävät nämä pätevyydet. Virtuaali-VPN-palvelinpaikat mahdollistavat yhteyden muodostamisen tällaisiin maihin tarjoamalla samalla yhteyden laadun, jota odotat ExpressVPN: ltä.

Testaa palveluntarjoajia ja heidän VPN-palvelimen sijainteja

Koska fyysisiin ja virtuaalisiin palvelimiin liittyy niin paljon epävarmuutta, on vain viisasta, että käyttäjät suorittavat asianmukaisen testin Totuuden määrittämiseksi. Tein saman ja tulokset olivat kiehtovia!

Aion luetella alla joitain palveluntarjoajia, joilla on tiedossa olevat virtuaaliset sijainnit, samalla kun paljastelen myös todellisten fyysisten palvelimien tulokset. Jokaiselle VPN: lle käytin neljää eri työkalua todentamaan todelliset sijainnit:

 1. Ping-testityökalu CA App Synthetic Monitorilta
 2. Traceroute Tool CA App Synthetic Monitor -ohjelmasta
 3. Hurricane Electric Services -yrityksen BGP-työkalupakki
 4. Command Prompt Tool a.k.a CMD Windows 1: ssä

Ymmärtääkseni, kuinka käytän näitä työkaluja yhdessä, olen korostanut testausprosessin alla olevissa vaiheissa. Voit noudattaa samoja ohjeita suorittaessasi omia palvelintestejäsi erilaisille VPN-verkoille.

Vaihe 1: Palvelimen pingotus 90 eri sijaintiin

Prosessi koostuu palvelimen testaamisesta ensin ping-työkalun avulla. Sillä on yli 90 erilaista maailmanlaajuista sijaintia, mikä helpottaa edestakaisen palvelun (RTT) analysointia eri maissa ja kaupungeissa. Mitä pienempi aika (ms), sitä lähempänä palvelinta.

Oletetaan esimerkiksi, että olen testannut Arabiemiirikunnissa sijaitsevaa palvelinta. Pingtestin aikana käytetyn ajan (ms) tulisi näyttää alhaisempi RTT läheisissä kaupungeissa, kuten Dubai, Sharjah tai Abu Dhabi. Todellisuudessa sillä on taipumus olla paljon korkeampi verrattuna täysin kaukana olevaan sijaintiin, Yhdysvaltoihin.

Jos RTT-aika on alhainen Yhdysvalloissa, mutta korkeampi itse Yhdistyneiden arabiemiirikuntien sijainnissa - voit määrittää, että palvelin sijaitsee jossain Yhdysvalloissa, ja sinulla on vain pääsy IP-osoitteeseen, jonka päätepistemääränä on AAE. Käytät VIRTUAL-palvelinta.

Vaihe 2: Palvelimen jäljittäminen ASM: n ja CMD: n kautta

Varmista nämä havainnot, seuraava vaihe on käyttää jäljitysreittiä. Tämän avulla käyttäjät voivat mitata verkon etäisyyden lopulliseen palvelimeen. Esimerkiksi AAE: hen suuntautuva reitti osoittaa, että VPN-palvelin on 20 ms: n päässä, mikä tarkoittaa, että se sijaitsee kaukana.

Jos se oli vain 2 ms: n päässä, voit saada selkeän katseen palvelimen tosiasiallisesta sijainnista Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa. Tässä on CMD “tracert” on kätevä, jolloin voit selvittää, mistä yhteys alkaa, ennen kuin pingotat päätepisteen IP-osoitteeseen.

Vaihe 3: IP-osoitteen ja sen datakeskuksen sijainnin tarkistaminen

Nyt otan vain IP: n ja liitän sen sitten Hurricane Electric Services -yrityksen BGP-työkalupakkiin, joka on Internet-palveluntarjoajien jakama IP-osoitteiden hakemisto ympäri maailmaa.

Jos IP-osoite paljastaa, että tietokeskus sijaitsee Yhdysvalloissa, voit tarkistaa, että käytät FAKE UAE -PALVELIMAA. Tämä ei tarkoita, että sinulla on ongelmia Yhdistyneiden arabiemiirikuntien verkkosivustojen vapauttamisessa.

Palveluntarjoajat, jotka käyttävät virtuaalisia sijainteja

  1. VyprVPN-palvelimen sijainnit
  2. ExpressVPN-palvelimen sijainti
  3. Surfshark-palvelimen sijainnit
  4. HideMyAss-palvelimen sijainnit
  5. PureVPN-palvelimen sijainnit

VyprVPN

Sveitsissä toimiva ja Golden Frog -yrityksen ylläpitämä VyprVPN pääsi markkinoille vuonna 2009. Tänä aikana se on onnistunut kehittämään vahvan maineen nopeuden ja luotettavuuden suhteen..

Heillä on myös varmennettu lokittomuuspolitiikka, jonka Leviathan Security Group on tarkastanut. Palveluntarjoaja ei kiistä virtuaalisten sijaintien käyttöä ja sillä on omistettu aihekohtaiset sivut.

VyprVPN-palvelimen osoitteet

Viime kädessä kuluttajien on kirjauduttava palveluntarjoajaan, näytän vain, miltä virtuaalipalvelin näyttää. Tätä varten sain ensin pääsyn VyprVPN-palvelimen osoitteisiin heidän tukisivulta.

Valitsin heidän Pakistanin - Karachin palvelimen testattavaksi: pk1.vpn.goldenfrog.com. Kopioin ja liitin tämän palvelimen ASM: n Ping Test -työkaluun.

VyprVPN ASM Ping Test - Pakistanilainen palvelin

Työkalu kiinnitti palvelimen yli 90 eri paikkaan, mutta yksikään niistä ei ollut lähellä Etelä-Aasian maita tai edes naapurimaata Intiaa..

Muista, että mitä matalampi RTT, sitä lähempänä palvelinta on. Ja min.rtt Pakistanin palvelimelta tuli Israelin sijainnista - Kiryat-Matalon.

VyprVPN ASM Ping Test - Pakistanilainen palvelin 2

Tämän todentamiseksi suoritin ensin jäljitysreitin Pakistanin palvelimelta, mutta RTT oli melko korkea. Päätin sitten suorittaa uuden jäljitysreitin, mutta tällä kertaa Israelista - Kiryat-Matalon.

Kuten alla näet, pingiajat olivat uskomattoman nopeita, osoittaen alhaisen (ms) Israel - Kiryat-Matalon IP-osoitteesta. Tämä vakuuttaa, että palvelin todellakin sijaitsee Israelissa.

VyprVPN ASM Traceroute Test - Pakistanilainen palvelin

Lisävarmennusta varten suoritin toisen jäljitysreitin testin CMD-työkalusta suoraan “tracert” komento. Tämä helpottaa palvelimen koko pingitysprosessin ymmärtämistä.

VyprVPN CMD jäljitettävyystesti - Pakistanin palvelin

Otan vain IP-osoitteen ennen lopullista pingistä ja määritän nyt tietokeskuksen sijainnin Hurricane Electric Services -yrityksen BGP-työkalupakilla..

Jos ihmettelet, miksi jotkut IP-osoitteet puuttuvat pingitestistä, olen hämärtänyt niitä suojaamaan yksityisyyttäni ja sijaintiani, mutta BGP: n tulokset tarkistavat kaikki testimme:

VyprVPN BGP Toolkit Test - Pakistanin palvelin Israelissa

Näin tarkistat palvelimien aitouden ja sen, perustuvatko palvelimet tosiasiallisesti vaatimukseensa sijaintiin. Pakistanin palvelin on virtuaalinen sijainti fyysisen palvelimen ollessa Israelissa.

VyprVPN: lle he todella paljastavat virtuaalisten sijaintien käytön VPN-palvelinosoitelistassaan, joten se on kaikki hyvää. Pakistanilaisen palvelimen lisäksi täällä on myös muita VyprVPN: n avulla löydettyjä fiktiivisiä VPN-palvelinpaikkoja.

Australia (Singaporen kautta) Saksa (Alankomaiden kautta) Portugali (Alankomaiden kautta)
Itävalta (Alankomaiden kautta) Indonesia (Singaporen kautta) Puola (Alankomaiden kautta)
Argentiina (Yhdysvaltojen kautta) Italia (Alankomaiden kautta) Filippiinit (Singaporen kautta)
Algeria (Israelin kautta) Islanti (Yhdysvaltojen kautta) Panama City (USA: n kautta)
Brasilia (Yhdysvaltojen kautta) Intia (Arabiemiirikuntien kautta) Qatar (AAE: n kautta)
Bahrain (AAE: n kautta) Irlanti (Yhdysvaltojen kautta) Venäjä (Alankomaiden kautta)
Bulgaria (Alankomaiden kautta) Latvia (Singaporen kautta) Romania (Alankomaiden kautta)
Belgia (Alankomaiden kautta) Luxemburg (Alankomaiden kautta) Espanja (Alankomaiden kautta)
Tšekin tasavalta (Alankomaiden kautta) Liettua (Alankomaiden kautta) Slovakia (Alankomaiden kautta)
Costa Rica (Yhdysvaltojen kautta) Liechtenstein (Alankomaiden kautta) Slovenia (Alankomaiden kautta)
Kolumbia (Yhdysvaltojen kautta) Malesia (Singaporen kautta) Ruotsi (Alankomaiden kautta)
Tanska (Alankomaiden kautta) Meksiko (Yhdysvaltojen kautta) Saudi-Arabia (AAE: n kautta)
Egypti (Israelin kautta) Malediivit (Singaporen kautta) Taiwan (Hongkongin kautta)
Ranska (Alankomaiden kautta) Macao (Hongkongin kautta) Turkki (Alankomaiden kautta)
Suomi (Alankomaiden kautta) Marshallinsaaret (Singaporen kautta) Thaimaa (Singaporen kautta)
Kreikka (Israelin kautta) Norja (Alankomaiden kautta) Ukraina (Alankomaiden kautta)
Vietnam (Singaporen kautta)

Ainoa epäilyttävä VyprVPN: stä’Paikkakuntana on, että suurin osa heistä asuu Alankomaissa ja Singaporessa, ja niiden tietokeskukset sijaitsevat Yhdysvalloissa.

Tutkittuaan useita päätepiste-IP-osoitteita useilla palvelimilla, nimet, kuten SoftLayer, Data Foundry ja Powerhouse Management, ilmestyivät toistuvasti.

Muista, että Yhdysvaltojen tietokeskusten on noudatettava pakollisia tietojen säilyttämistä koskevia lakeja. Puhumattakaan, maa on FVEY-allianssi.

ExpressVPN

Ison-Britannian Neitsytsaaret sijaitseva ExpressVPN on VPN-markkinoiden monipuolinen toimija, joka tarjoaa käyttäjille poikkeuksellisia ominaisuuksia / työkaluja, suorituskykyä, luotettavuutta ja nimettömyyttä.

Samoin kuin VyprVPN, ExpressVPN ei piilota käyttävänsä virtuaalisia sijainteja. Itse asiassa heillä on omistettu sivu, joka tarjoaa kaiken tiedon heidän palvelimistaan.

Alle 3% ExpressVPN: stä’Palvelimen lukumäärän mukaan rekisteröity IP-osoite vastaa maata, johon olet valinnut yhteyden, kun taas palvelin on fyysisesti toisessa maassa, yleensä lähellä. Näitä kutsutaan virtuaalisiksi VPN-palvelinpaikoiksi, ja ne auttavat varmistamaan yhteytesi nopean, turvallisen ja luotettavan.

Testasin heitä edelleen ilmoittaakseen käyttäjille, että palvelusta riippumatta siitä, kuinka luotettava / suosittu palvelu on, voit silti odottaa käyttävänsä erilaisia ​​varjoisia käytäntöjä pitääkseen tuotteensa käynnissä.

Tätä varten kirjauduin ExpressVPN-tiliini ja napsautin “Asenna ExpressVPN” -painiketta ja sitten “Manuaalinen konfigurointi”. Täältä löydät palvelimen osoitteet OpenVPN: lle ja PPTP: lle & L2TP / IPSec-yhteydet.

ExpressVPN-palvelimen osoitteet

Palvelimen osoitteet ovat jo saatavilla PPTP: lle & L2TP / IPSec-yhteydet. Siksi, jos haluat testata palvelinta, valitse vain yksi sijainti ja testaa sen paluuajat ASM-ping-työkalun avulla.

Jos lataat .ovpn-tiedoston, voit yksinkertaisesti käynnistää sen Chrome-selaimesi avulla löytääksesi palvelimen osoitteen. Prosessi on melko yksinkertainen eikä vaadi ylimääräisiä ponnisteluja.

ExpressVPN .ovpn -palvelimen osoitetunnus

Testausta varten valitsin ensin Indonesian palvelimen PPTP: stä & L2TP / IPSec-luokka. Palvelimen osoite on seuraava: indonesia-ubuntu-l2tp.xvnet.net.

Liitin palvelimen osoitteen App Synthetic Monitor Ping Test -sovellukseen ja odotin, kunnes työkalu kiinnitti palvelimen yli 90 eri paikkaan ympäri maailmaa.

ExpressVPN ASM Ping Test - Indonesian palvelin

Mitä tulee odotettuihin tuloksiin, jos testin palvelinta Indonesiassa, sen pitäisi sijaita maassa. Kuitenkin RTT’näyttää täysin erilaisen tarinan.

Vaikka RTT on melko vähäinen Indonesialle kuin useimmissa maissa ympäri maailmaa, merkittävimmät tulokset, jotka sain, oli Ping-laulajalta Singaporesta.

ExpressVPN ASM Ping Test - Indonesian palvelin 2

Jos näet alla, huomaat Indonesian palvelimen vähimmäis-, keskimääräisen ja enimmäis-paluu-ajat Singaporessa paljon vähemmän kuin itse Indonesiassa..

Kun Indonesia kosketti korkeintaan 15,904 - 16,683 (ms), Singaporen palvelimelle osoitettu ping kosketti nopeudella 2,042 - 2,208 (ms) maksimissaan.

ExpressVPN ASM Ping Test - Indonesian palvelin 3

Tämä tarkoittaa, että palvelin sijaitsee Singaporessa ja ainoa tapa varmistaa tämä on suorittaa jäljitysreitti sekä ASM: ltä että CMD: ltä..

ASM: llä olen itse suorittanut jäljitysreitin Singaporesta. Kuten voitte nähdä, jäljitysreitti osoittaa, että Singaporen RTT (ms) kestää tuskin noin 1.877.

ExpressVPN ASM -seurantatesti - Indonesian palvelin

CMD: ssä voit nähdä, että kirjoittamatta minne jäljitysreitti suoritetaan, päätepisteen IP on sama kuin ASM Traceroute -testissä: 174.133.118.131.

ExpressVPN CMD jäljitettävyystesti - Indonesian palvelin

Lisävarmennusta varten liittää tämän IP-osoitteen Hurricane Electric Services -yrityksen BGP-työkalupakkiin datakeskuksen sijainnin määrittämiseksi.

Tulokset vahvistavat spekulointimme. ExpressVPN’s Indonesian palvelin on oikeastaan ​​VIRTUAL, reitittää Singaporesta, mutta Yhdysvalloissa sijaitsevan datakeskuksen kautta: http://www.softlayer.com.

ExpressVPN BGP Toolkit - Indonesian palvelin Yhdysvalloissa

Indonesian lisäksi tässä on muita Express VPN -palvelimen sijainteja (jotka ovat kuvitteellisia). Lista ulottuu 33 palvelimeen, mikä vastaa 3% palveluntarjoajista’ kokonaispalvelimia ympäri maailmaa.

Armenia (Alankomaiden kautta) Laos (Singaporen kautta)
Andorra (kautta Alankomaat) Makedonia (Alankomaiden kautta)
Brunei (Singaporen kautta) Montenegro (Alankomaiden kautta)
Bhutan (Singaporen kautta) Monaco (Alankomaiden kautta)
Valkovenäjä (Alankomaiden kautta) Myanmar (kautta Singapore)
Bangladesh (Singaporen kautta) Mongolia (Singaporen kautta)
Bosnia ja Hertsegovina (Alankomaiden kautta) Malta (Alankomaiden kautta)
Kambodža (Singaporen kautta) Nepal (Singaporen kautta)
Ecuador (Kolumbian kautta) Peru (Kolumbian kautta)
Guatemala (Kolumbian kautta) Filippiinit (Singaporen kautta)
Indonesia (Singaporen kautta) Pakistan (Singaporen kautta)
Mansaari (kautta Alankomaat) Sri Lanka (Singaporen kautta)
Intia (Yhdistyneen kuningaskunnan kautta) * Turkki (Alankomaiden kautta)
Jersey (Alankomaiden kautta) Uruguay (Argentiinan kautta)
Kazakstan (Singaporen kautta) Vietnam (Singaporen kautta)
Liechtenstein (Alankomaiden kautta) Venezuela (Brasilian kautta)

Surfshark

Surfshark, jonka pääkonttori on Britannian Neitsytsaaret, on uusi tulokas VPN-palvelu, joka on tullut markkinoille keväällä 2018. Tänä lyhyenä aikana palveluntarjoajasta on tullut melko kuuluisa.

Se tarjoaa sovelluksia kaikille alustoille / laitteille, edistyneitä työkaluja yksityisyyteen, vahvaa teknistä tukea ja kaikkea mitä odottaa osuvalta VPN-palvelulta. Surfshark ei kuitenkaan ole rehellinen.

Surfsharkin virtuaaliset sijainnit - keskusteluesitys

Pyysin heidän live-chat-tukeaan saadakseen lisätietoja virtuaalisen / fyysisen palvelimen tarjouksista, mutta edustaja kiisti täysin minkä tahansa kuvitteellisen sijainnin.

Tämä oli valhe, koska Surfshark todellakin käyttää virtuaalisia palvelimia. Suoritin testin heidän intialaisella palvelimellaan in-mum.prod.surfshark.com ensin ASM: n kautta’s Ping-testityökalu.

Surfshark ASM Ping Test - intialainen palvelin

Samanlainen kuin yllä olevat testitulokset, RTT Intiassa - Mumbai itse oli korkeampi kuin RTT Hollannissa - Amsterdam. Miksi muuten näin tapahtuisi, jos palvelin ei toiminut Alankomaissa?

Surfshark ASM Ping Test - intialainen palvelin 2

Tarkista ping-aikojen ero yllä ja alapuolella. Intian, Mumbai (palvelimen sijainti) kohdalla RTT on keskimäärin 118,977 (ms) - 119,709 (ms), mutta Hollannissa on 3,349 (ms) ja 5,066 (ms)..

Surfshark ASM Ping Test - intialainen palvelin 3

Nyt minun piti vain suorittaa jäljitysreitti testi selvittääkseen onko tämä totta, ja alla olevat tulokset osoittavat, että jäljitysreitti Alankomaista (Amsterdam) Intiaan on oikeastaan ​​melko lähempänä.

Surfshark ASM Traceroute Test - intialainen palvelin

Suoritin tracert-komennon myös CMD: llä. Jos tarkastelet alla olevaa kuvakaappausta, huomaat, että loppupisteen IP on sama kuin ASM-jäljityksessä (huolimatta siitä, ettei mainita, mistä jäljitysreitti suoritetaan).

Surfshark CMD jäljitystesti - intialainen palvelin

Liittämisen jälkeen tämän IP-osoitteen: 5.225.86.229 BGP-työkalupakkiin Hurricane Electric Services -yritykseltä, tietokeskuksen sijainti osoittautui myös olevan Alankomaissa.

Surfshark BGP Toolkit - intialainen palvelin Alankomaissa

Testituloksemme osoittavat, että intialainen palvelin on todella virtuaalinen Alankomaissa sijaitsevassa tietokeskuksessa olevan paljaan metallin (fyysisen) palvelimen kanssa. Tämä tarkoittaa, Surfshark’väitteet ovat vääriä.

Kysyin heiltä jopa, onko taata, että heidän palvelimet ovat fyysisiä, ja he sanoivat “Joo”, mutta näiden testien tulokset osoittavat toisin. Onneksi tämä koski vain kahta palvelinta.

Ensimmäinen palvelin on Intiasta, jolle paljasin juuri testit. Toinen niistä on Surfshark’s Vietnam - Ho Chi Minhin kaupungin palvelin, joka kulkee Belgiasta Alankomaissa sijaitsevan datakeskuksen kautta.

Oma henkilökohtainen mielipiteeni virtuaalisista sijainneista

Huokaus ... kaikki tämä testaus väsyttää minua. Se lisää myös turhautumistani, varsinkin kun törmännyt palveluntarjoajiin, jotka eivät ole rehellisiä tarjouksistaan.

Jokaisen löytämäni virtuaalisen sijainnin avulla voit nähdä, että käyttämäni työkalut olivat käteviä paljastamalla sama sijainti, samalla kun näyt jopa, missä TIETOKESKUS on.

Ei ole väliä mihin palvelimeen muodostat yhteyden, virtuaaliverkon infrastruktuurissa voi aina olla erilaisia ​​muuttujia ja hyppejä, ja tämä voi olla ongelma, jos haluat:

 1. Pysyä poissa tietyistä maista (kuten niistä, jotka sijaitsevat 5, 9 ja 14 silmän lainkäyttöalueilla).
 2. Hyvän VPN-suorituskyvyn saaminen, mikä ei ole mahdollista, jos palvelin sijaitsee kaukana.
 3. Päästä estettyyn / rajoitettuun sisältöön, mutta ei, koska käytät väärennettyä palvelinta.

Tärkeintä on, että se voi olla pettymys, jos luulet palvelimen olevan siellä, missä VPN sanoo olevansa, mutta todellisuudessa he todella valehtelevat.

Ovatko virtuaalisen VPN-palvelimen sijainnit koskaan hyväksyttäviä?

Totta puhuen, en usko, että virtuaaliset sijainnit ovat niin suuria TARJOUKSIA. Heillä on tietysti joitain haittapuolia, mutta ne osoittautuvat hyödyllisiksi myös olosuhteissa:

 1. Jos palveluntarjoaja ei voi päästä syrjäisiin alueisiin tai kehitysmaihin.
 2. VPN-palveluissa voi olla ongelmia VPN-palvelimien isännöinnissä pakollisten tietojen säilyttämislakien vuoksi.

Esimerkiksi NordVPN poisti äskettäin venäläiset palvelimensa saatuaan ilmoituksen yhteistyöstä hallituksen kanssa ja paljastaen kaiken tiedon (jos sellaista oli) paljaan metallin palvelimista.

Päivän lopussa uskon, että se on oikeasti vain rehellisyydestä ja avoimuudesta. Jos käytät virtuaalisia sijainteja, kerro käyttäjille siitä, sen sijaan, että valehtelisi räikeästi.

Tällä tavoin käyttäjät voivat itse valita parhaat palvelinpaikat VPN: lle ja päättää haluavatko luottaa tietoihinsa palveluntarjoajan kanssa vai eivät.!

Asioiden kääriminen

Tämän avulla lopetan tämän virtuaalisen sijaintipaikan oppaan. Tärkein lähtökohta on ilmoittaa käyttäjille, mikä on VPN-palvelimen osoite ja kuinka kysyä palveluntarjoajilta heidän fyysisen ja virtuaalisen palvelimen tarjouksista ennen rekisteröintiä.

Loppujen lopuksi et halua riskiä muodostaa yhteyden palvelimeen yhdessä maassa, vain ymmärtää, että se ei sijaitse siellä ja voi vaarantaa yksityisyytesi / nimettömyyssi.

Jos sinulla on kysyttävää, älä epäröi kommentoida alla. Vastaan ​​henkilökohtaisesti ja yritän tarjota niin paljon apua kuin mahdollista.

Auta myös veliä jakamalla tämä opas muille, jotka haluavat oppia lisää fyysisistä ja virtuaalisista VPN-palvelimista. Kiitos ja hyvää päivää eteenpäin!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me