VPN-nopeustesti – viidellä 80 palveluntarjoajasta on & quot; nopeuden tarve & rsquo;

VPN: t ovat kuin yksityisen teollisuuden Avengers tai Justice League, piilottaen IP-tietosi ja salaa yhteytesi suojautuakseen pettäjiltä, ​​henkilöllisyysvarkailta, tietojenkalastelijailta ja hakkereilta. Ne ovat elintärkeitä vastaanottamatta nimettömyyttä verkossa, samoin kuin pääsyn myöntäminen estettyihin verkkosivustoihin, osallistuminen P2P / Torrenting-ohjelmiin ja ohittaminen Internet-palveluntarjoajien kuristimelle. Tämä artikkeli keskittyy VPN: ien kertakäyttötapaukseen: suorituskykyyn. Lue tämä alla oleva perusteellinen VPN-nopeustestausopas BestVPN.co-sivustosta nopeimmista VPN-verkkoista!

Tällä tavalla saat paremman kuvan siitä, kuinka VPN: t vaikuttavat nopeuksiin ja mikä palveluntarjoaja on täydellinen valinta, joka perustuu palvelimen suorituskyvyn testaamiseen useista sijainneista. Viimeinen asia, jonka haluat, on ilmoittautuminen palveluntarjoajan kanssa vain ymmärtääksesi, että se imee toimitettaessa suuria nopeuksia, mikä on välttämätöntä laittoman sisällön suoratoistolle tai P2P / Torrenting-ohjelmaan osallistumiselle. Vaikka hyvän yksityisyyden ja nimettömyyden vastaanottaminen verkossa on ehdottomasti tärkeää, kohtuullisen nopeuden saaminen VPN-verkkoille on yhtä tärkeää!

Vaikuttaako VPN nopeuteen?

Kun suurin osa ihmisistä puhuu VPN-verkoista, he levittävät yleensä väärää tietoa sanomalla, että nämä tietosuojatyökalut todella vähentävät Internet-nopeutta. Vaikka emme ole eri mieltä tästä lausunnosta, on olemassa eri tilanteita, joissa VPN voi todella tehdä Internetistä nopeamman. Perusmenetelmissä VPN käyttää yläpuolella olevia protokollia kapselointiin / kapselin purkamiseen lisäämällä salauskerroksen verkkoosi.

Tämä tarkoittaa, että kaikki Internet-liikenteesi kulkee turvallisen yhdyskäytävän kautta, joka on näkymätön paikallisille Internet-palveluntarjoajille tai hallituksen valvonnalle. Tämän lisäys “salattu tunneli” tekee siitä Internetin hitaamman. Tilanteissa, joissa tunnustetaan tarkoituksellinen pyrkimys alentaa vastaanottamasi palvelun laatua, saatat tosiasiassa kokea nopeuden nousun.

Internet-palveluntarjoajat saattavat määrätä alkuperäisen IP-osoitteen tyhjennyksen. Ilman VPN: tä huomaat, että vastaanottamasi nopeudet eivät ole yhtä suuria kuin mitä olet tilannut. Kun muodostat yhteyden VPN: ään, päätepiste siirtyy, kun käytät erillistä IP-osoitetta ja DNS: tä, joka ohittaa kaikenlaiset nopeudenrajoitukset. Tietysti on olemassa erilaisia ​​tekijöitä, jotka vaikuttavat myös VPN-nopeuksiin.

VPN-nopeutta vaikuttavat tekijät

Suurimmalla osalla VPN: n käyttäjiä on vähän tai ei lainkaan tietoa siitä, kuinka tietosuojatyökalut toimivat identiteettisi peittämiseksi verkossa. Joskus jopa meillä kuten ammattilaisilla on vaikeuksia hidastaa prosesseja helpottaakseen teknisten asioiden ymmärtämistä. Virtuaalisen yksityisen verkon luomiseen on osallistunut niin paljon, ja nopeuteen vaikuttavia tekijöitä on paljon (joista monet olet yllättynyt kuullessasi.

Etäisyys VPN-palvelimeen

Internetin nopeus voi vaihdella sijaintisi mukaan, jos joku asuu lähempänä tiettyä palvelinta kuin kaukana asuva. Siksi useimmissa VPN-asiakkaissa on yleensä “Auto-Connect” -ominaisuus, joka löytää automaattisesti sijaintisi lähellä olevan luotettavan VPN-palvelimen.

Esimerkiksi, jos muodostat yhteyden Kiinasta palvelimeen Yhdysvalloissa, voit odottaa jonkin verran nopeuden menetystä. Samoin, jos valitset Hongkongin palvelimen, saat nopeampia nopeuksia (pienentyneen läheisyyden takia). Tämä suorituskyvyn mukainen vaihtelu johtuu ajasta, joka kuluu datapaketin matkustamiseen edestakaisin.

Protokollat ​​ja salaus

Koska VPN: t käyttävät vahvempia protokollia ja salausa nimettömyyden lisäämiseksi verkossa, huomaat yleisen vastaanoton nopeuden vähentyneen. Esimerkiksi, jos päätät käyttää PPTP-määritystä 128-bittisen AES-salauksen kanssa, saat nopeammin.

Toisaalta, jos siirryt OpenVPN (UDP tai TCP-protokolla) AES-256-CBC -salauksiin, joudut maksamaan nopeudella lisävarmuudesta. Vain SSTP tarjoaa parhaan salaus- ja nopeussuhteen, mutta protokolla on saatavana vain Windowsissa.

Palvelimeen kytketyt solmut

VPN: t ovat yleismaailmallisia olentoja, joita sadat ihmiset kuluttavat kerralla. Yksinkertaisin sanoin, riippuen VPN: stä, johon kirjaudut, ja jos käytät dynaamista IP: tä, joudut kohtaamaan palvelimen kuormitukseen liittyviä ongelmia, mikä heikentää suoraan vastaanottamaasi nopeutta.

Mitä enemmän ihmisiä on kytketty yhteen palvelimeen, palvelimien kuormitus on valtava. Tämä tarkoittaa, että saamiasi nopeuksia todennäköisesti säädellään. Siksi on edullista mennä tarjoajille, jotka tarjoavat hyvän luettelon saman maan sijainneista. Esimerkiksi NordVPN tarjoaa yli 550 palvelinta pelkästään Isossa-Britanniassa!

Kaistanleveyden kuristus ISP: n toimesta

Mainitsimme tämän aiemmin, Internet-palveluntarjoajat voivat asettaa nopeusrajoituksia, jotka saattavat estää saamasi Internet-nopeuden. Nyt mainitsimme aikaisemmin, että VPN: t auttavat ohittamaan nämä rajoitukset, mutta käytettäessä puhelinverkkoyhteyden tai 3G: n tarjoamaa yhteyttä, voit odottaa joitain VPN-yhteysongelmia.

Vaikka sinulla on 50 Mbit / s-yhteys, mutta Internet-palveluntarjoajan ja VPN-palveluntarjoajan yhteys on heikko, saatat huomata nopeuden laskun. Muutoin, yleensä kun kirjaudut sisään VPN: llä, kaistanleveyden nopeus häviää vain 10-20%.

Joitakin tietokoneisiin liittyviä syitä

Jos haluat todella käyttää VPN-tietokonetta tietokoneellasi ilman, että nopeutta vähennetään huomattavasti, sinun on varustettava prosessori nopeammalla suorittimella. Tämä johtaa automaattisesti parempaan nopeuden kasvuun, mutta on ehdottoman välttämätöntä valita luotettava tarjoaja, jolla on vakiintunut maine 0%: n pakettihäviöstä.

Toinen syy siihen, miksi Internet-nopeutesi voi kärsiä, on palomuurin asetukset. Jos algoritmi estää VPN: n jatkuvasti, se estää yhteyden virtaamasta jatkuvasti. Kun valitset VPN-sovelluksen VPN-luettelosta, muista lisätä asiakas palomuurin hyväksyttyjen palvelujen luetteloon..

Parhaat yleiset VPN-nopeustestaukset

Ymmärrämme, että käyttäjät etsivät jatkuvasti luotettavia VPN-palveluntarjoajia, jotka eivät tee vaaraa turvallisuudelle / yksityisyydelle ja suorituskyvylle. Jos olet yksi niistä henkilöistä, olet oikeassa paikassa. Alta löydät yksityiskohtaisen analyysin viidestä nopeimmasta VPN-palveluntarjoajasta (testimme mukaan, joka vei meillä paljon aikaa ja johti unen puuttumiseen).

  1. ExpressVPN
  2. NordVPN
  3. Surfshark
  4. VyprVPN
  5. Puskuroitu VPN

ExpressVPN nopeustesti

Ison-Britannian Neitsytsaaret sijaitsevalla ExpressVPN: llä on vahva maine, koska se on monipuolinen VPN-palvelu, eikä sitä voida kieltää! Se sijaitsee turvasatamassa kaukana EU: n ja Yhdysvaltojen lainkäyttöalueista. Palveluntarjoaja pitää ZERO-lokit, eikä häntä ole koskaan tunnistettu syylliseksi valtion virastojen auttamiseen edes tapauksissa, joissa Turkin viranomaiset pidättävät palvelimiensa salamurhatapauksessa..

Kun olet kirjautunut ExpressVPN: ään, saat pääsyn 2000 + 140 palvelimeen yli 90 maassa ympäri maailmaa. Tämä tarjoaa sinulle estoominaisuudet geo-rajoitetuille verkkosivustoille, kuten Netflix, Hulu ja BBC iPlayer. Paras osa kaikkea: saat hämmästyttäviä nopeuksia riippumatta mihin palvelimeen muodostat yhteyden. Alla näet tarjoajien perusteellisen analyysin tulokset’ esitys viidessä paikassa.

VPN: n nopeuden menetys on pienin yli 80 palveluntarjoajan keskuudessa, jonka tarkistimme tehtävän suhteen. Keskimääräinen latausnopeus on 82,45 Mbit / s ja 64,13 Mbit / s 100 Mbps -yhteydessäsi..

ExpressVPN nopeustesti

ExpressVPN nopeustesti
server MEILLE UK Australia Saksa Ranska Keskiverto
ladata 95,23 Mbit / s 79,43 Mbit / s 85,18 Mbit / s 70,89 Mbit / s 81,55 Mbit / s 82,45 Mbit / s
upload 69,21 Mbit / s 60,49 Mbit / s 70,99 Mbit / s 60,72 Mbit / s 59,27 Mbit / s 64,13 Mbit / s
ping 105 ms 111 ms 62 ms 79 ms 70 ms 85,4 ms

Suorituskyvyn yhteenveto (keskimääräinen nopeus)

Latausnopeus: 82,45Mbps (17,55% hitaampi)

Latausnopeus: 64,13Mbps (35,87% hitaampi)

ping: 85 ms

VPN-nopeustesti - viidellä 80 palveluntarjoajasta on & quot; nopeuden tarve & rsquo;

NordVPN-nopeustesti

Panamanlaiselle palveluntarjoajalle on kuuluisa mainetta, että se on erittäin turvallinen palvelu, jolla on strateginen sijainti, joka erottaa sen kilpailusta. Lisää tämä ei kirjautumiskäytäntöönsä, ja palveluntarjoaja ei ole mikään sekava, etenkin jos haluat pysyä suojassa henkilöllisyysvarkailta, huijareilta, tietojenkalastelulta ja verkkorikollisilta..

Palveluntarjoajalta saamiasi ominaisuuksia ovat muun muassa DNS-vuodonsuojaus, automaattinen tapinkytkin ja sipulin yli VPN. Kehittyneille tekniikoille sinulla on DoubleVPN, joka kulkee kaiken verkkoliikenteen kahden palvelimen kautta, jotka sijaitsevat eri maissa. CyberSec estää verkkouhkien, haitallisten verkkosivustojen ja haittaohjelmien leviämisen laitteillesi.

Sinulla on pääsy yli 5150+ palvelimeen 62 maassa. Alla olevat nopeustestit paljastavat uskomattoman suorituskyvyn latausnopeuksilla, jotka ovat keskimäärin 80,00 Mbit / s, ja latausnopeudella 56,68 Mbps.

NordVPN-nopeustesti

NordVPN-nopeustesti
server MEILLE UK Australia Saksa Ranska Keskiverto
ladata 91,71 Mbit / s 83,96 Mbit / s 75,81 Mbit / s 65,98 Mbit / s 82,55 Mbit / s 80,00 Mbit / s
upload 60,63 Mbit / s 49,99 Mbit / s 50,19 Mbit / s 59,88 Mbit / s 62,72 Mbit / s 56,68 Mbit / s
ping 128 ms 92 ms 117 ms 99 ms 55 ms 98,2 ms

Suorituskyvyn yhteenveto (keskimääräinen nopeus)

Latausnopeus: 80,00 Mbit / s (20,00% hitaammin)

Latausnopeus: 56,68 Mbit / s (43,32% hitaampi)

ping: 98,2 ms

VPN-nopeustesti - viidellä 80 palveluntarjoajasta on & quot; nopeuden tarve & rsquo;

Surfsharkin nopeustesti

Samoin kuin ExpressVPN, Surfshark perustuu Ison-Britannian Neitsytsaaret (VPN-ystävällinen lainkäyttöalue), mikä tarkoittaa, että sillä on strateginen etu muihin palveluihin nähden. BVI: ssä ei ole tietojen säilyttämistä koskevia lakeja, ja sinun ei tarvitse huolehtia 5-tai 14-silmäisistä liittoutumista. Palveluntarjoaja tarjoaa kaksi vahvaa salaussalaus: AES-256-CBC ja AES-256-GCM.

Yhteyksiä varten palveluntarjoaja toimittaa uskomattomia nopeuksia laajentuvassa palvelinluettelossaan, ja se ulottuu yli 500: aan 45 maassa vain 2 kuukaudessa. Sinulla on sovelluksia myös kaikille alustoille / laitteille, sekä reitittimen sovellus. Hinnoittelussa Surfshark on yleensä uskomattoman kustannustehokas ja lompakkoystävällinen. Jos jatkat vuosisuunnitelmaa, maksat vain 5,99 dollaria kuukaudessa, mikä on 71,88 dollaria 12 kuukauden välein.

Kuten alla voit nähdä, myös VPN: n suorituskyky on melko vaikuttava. Keskimääräinen latausnopeus on 76,22 Mbps ja 66,19 Mbps..

VPN-nopeustesti

 

Surfsharkin nopeustesti
server MEILLE UK Australia Saksa Ranska Keskiverto
ladata 87,52 Mbit / s 80,23 Mbit / s 75,61 Mbit / s 67,96 Mbit / s 69,78 Mbit / s 76,22 Mbit / s
upload 77,91 Mbit / s 71,18 Mbit / s 63,73 Mbit / s 60,11 Mbit / s 57,98 Mbit / s 66,18 Mbit / s
ping 120 ms 144 ms 220 ms 115 ms 102 ms 140 ms

 

Suorituskyvyn yhteenveto (keskimääräinen nopeus)

Latausnopeus: 76,22 Mbit / s (23,78% hitaampi)

Latausnopeus: 66,18 Mbps (33,82% hitaampi)

ping: 140 ms

VPN-nopeustesti - viidellä 80 palveluntarjoajasta on & quot; nopeuden tarve & rsquo;

VyprVPN-nopeustesti

Golden Frogin luoma ja Sveitsissä sijaitseva VyprVPN on toinen luotettava FAST VPN, joka tarjoaa valtavan 700 palvelimen tietokannan maailmanlaajuisesti sekä sellaisten etujen kuten DPI Protection, NAT Firewall ja Chameleon Technology parantamaan tietoturvaa torrenting / streaming -toiminnassa. toimintaa. Loppujen lopuksi, mitä enemmän ominaisuuksia sinulla on yksityisyyttä varten, sitä parempi!

Testattaessa palveluntarjoajan suorituskykyä saimme poikkeuksellisen nopeat nopeudet 100 Mbps -yhteydessä, joihin ei vaikuttanut suuresti eri palvelimien valitseminen tai lisääntynyt verkkoliikenne, vain 25,61%: n lasku. Tämä voi johtua siitä, että VyprVPN hallinnoi omaa verkkoa, minkä ansiosta se on saatavana toimittamaan aina erinomaisia ​​nopeuksia!

Huolimatta yhteydestä eri palvelimiin, nopeus oli johdonmukainen pienellä menetyksellä. Saimme keskimäärin 74,39 Mbps latausta ja 61,87 Mbps latausta.

VyprVPN-nopeustesti

VyprVPN
server MEILLE UK Australia Saksa Ranska Keskiverto
ladata 84,69 Mbit / s 74,63 Mbit / s 75,15 Mbit / s 64,96 Mbit / s 72,55 Mbit / s 74,39 Mbit / s
upload 74,18 Mbit / s 61,51 Mbit / s 57,82 Mbit / s 52,26 Mbit / s 63,59 Mbit / s 61,87 Mbit / s
ping 192 ms 209 ms 175 ms 240 ms 140 ms 191,2 ms


Latausnopeus:
74,39 Mbit / s (25,61% hitaampi)

Suorituskyvyn yhteenveto (keskimääräinen nopeus)

Latausnopeus: 61,87 Mbit / s (38,13% hitaampi)

ping: 191,2 ms

VPN-nopeustesti - viidellä 80 palveluntarjoajasta on & quot; nopeuden tarve & rsquo;

Puskuroitu VPN-nopeustesti

Gibraltariin sijoittautunut palveluntarjoaja on hiljattain tasoittanut tietä VPN-markkinoille. Se on toinen nimi, kuuluisa tarjoamalla poikkeuksellista suorituskykyä ja nopeutta niille, jotka sitä haluavat. Vaikka istuntojen / yhteyksien kirjaamista on jonkin verran, VPN on melko turvallinen, koska sen keskuspalvelimet sijaitsevat Hollannissa, jossa et voi katsella datatietueita ilman asianmukaista optiota.!

Loput lokit poistetaan tietenkin 30 päivän kuluttua. Arvostamme läpinäkyvyyttä, jonka VPN tuotteeksi tuo, koska se on parempi kuin järkyttynyt / yllättynyt myöhemmin, samaan tapaan kuin koimme PureVPN: n kanssa jonkin aikaa sitten. Yhdistettävyyttä varten puskuroitu tarjoaa palvelimia 41 maassa maailmanlaajuisesti P2P / Torrenting-sovellusten lukituksen poistamiseen tai käyttämiseen.

Saamasi nopeudet ovat myös varsin hämmästyttäviä, kun VPN-kellottelu tapahtuu keskimäärin 72,35 Mbps latauksella ja 64,71 Mbps latauksella testin suorittamisen jälkeen viidellä eri palvelimen alueella!

Puskuroitu VPN-nopeustesti

Puskuroitu VPN
server MEILLE UK Australia Saksa Ranska Keskiverto
ladata 85,27 Mbit / s 79,53 Mbit / s 71,82 Mbit / s 65,92 Mbit / s 59,21 Mbit / s 72,35 Mbit / s
upload 76,17 Mbit / s 69,79 Mbit / s 62,91 Mbit / s 60,98 Mbit / s 53,74 Mbit / s 64,71 Mbit / s
ping 85 ms 189 ms 222 ms 127 ms 259 ms 176,4 ms

Suorituskyvyn yhteenveto (keskimääräinen nopeus)

Latausnopeus: 72,35 Mbit / s (27,65% hitaampi)

Latausnopeus: 64,71 Mbit / s (35,29% hitaampi)

ping: 176,4 ms

VPN-nopeustesti - viidellä 80 palveluntarjoajasta on & quot; nopeuden tarve & rsquo;

VPN-nopeustestausvertailu

arvo VPN-palveluntarjoaja Latausnopeus Latausnopeus
# 1 ExpressVPN 82,45Mbps (17,55% hitaampi) 64,13Mbps (35,87% hitaampi)
# 2 NordVPN 80,00 Mbit / s (20,00% hitaammin) 56,68 Mbit / s (43,32% hitaampi)
# 3 Surfshark 76,22 Mbit / s (23,78% hitaampi) 66,18 Mbps (33,82% hitaampi)
# 4 VyprVPN 74,39 Mbit / s (25,61% hitaampi) 61,87 Mbit / s (38,13% hitaampi)
# 5 Puskuroitu VPN 72,35 Mbit / s (27,65% hitaampi) 64,71 Mbit / s (35,29% hitaampi)

Kuinka tarkistaa Internet-nopeus Testien takana oleva menetelmä

BestVPN.co käyttää omaa erikoistunutta nopeustestaustyökaluaan analysoidakseen erilaisten VPN: ien suorituskykyä erilaisilla palvelimilla ympäri maailmaa. Tulokset piirretään sitten automaattisesti graafiseen rakenteeseen tarkan lukemisen kannalta, mikä on välttämätöntä parhaan tarjoajan selvittämiseksi. Tätä työkalua ei ole saatavana suurelle yleisölle, mutta ihmiset, jotka haluavat tarkistaa Internet-nopeutensa, voivat aina luottaa vaihtoehtoihin.

Saatavilla on lukuisia online-työkaluja, jotka tarjoavat tarkkoja tuloksia Internetin nopeuden testaamisessa. Itse asiassa melkein kaikki käymäsi yksityisyyttä koskevat verkkosivustot paljastavat ehdottomasti tiedot vuotaneesta henkilöllisyydestäsi verkossa ja ilmoittavat tarkan sijainnin IP-osoitteesi perusteella. ExpressVPN, CyberGhost ja PureVPN ovat vain muutamia esimerkkejä VPN-verkkosivustoista, jotka tarjoavat tällaisia ​​tietoja.

Jos tarvitset luotettavaa työkalua vain Internet-nopeuden tarkistamiseen, kannattaa ehkä tarkistaa Oaklan Speed ​​Test, KeyCDN Speed ​​Test, Google PageSpeed ​​Insights, GTmetrix, WebPageTest, Varvy Pagespeed Optimization, UpTrends, dotcom-monitor, Yellow Lab. Työkalut, Sucuri-latausaikojen testaaja, Sivun lukitus ja YSlow.

Asioiden kääriminen

Toivomme, että tämä opas auttaa käyttäjiä löytämään nopeimmat VPN: t, jotka voivat auttaa saumattomasti suoratoistossa tai torrentien lataamisessa ilman vaivaa. Kesti paljon aikaa kunkin palvelun testaamiseen, mutta käyttäjän mielipide on aina korkeampi. Jos olet ilmoittautunut jonkin yllä olevan tarjoajan kanssa, älä epäröi kommentoida alla antaa puolueeton arvostelu. Voit myös jakaa oppaan myös muiden teknisten asiantuntijoiden kanssa etsien nopeaa VPN-palvelua. Hauskaa päivän jatkoa. terve

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me