Ohita VPN-lohkot hämärtämisvoiman avulla

Internet-viholliset, kuten Kiina, Iran, Venäjä, Syyria ja Egypti, keskittyvät nyt VPN-estämiseen - tekniikka salatun protokollan tunneloinnin lopettamiseksi, joka pitää netizenit nimettöminä.


Verkkopalvelut, kuten Hulu, Netflix ja BBC iPlayer, seuraavat myös esimerkkiä, estäen pääsyä käyttäjille ympäri maailmaa, jotka käyttävät VoD-laitteita VPN-palvelun avulla maantieteellisesti rajoitetun sisällön estämiseksi.

Oli tarpeeksi huono, että käyttäjien oli tarkkailtava kirjauskäytäntöjä ja vuoto-ongelmia, mutta nyt heidän on myös varmistettava, että valitsemansa VPN on suojattu tällaisilta tukkeilta.!

Loppujen lopuksi VPN: n käytön koko tarkoitus on pitää henkilöllisyytesi nimettömänä, jopa maissa, joissa tiukat tiedot asetetaan yleisön saataville.

Tässä on ominaisuus nimeltään “obfuscation” on kätevä - a.k.a. “StealthVPN” useimmat tarjoajat markkinoilla, mikä mahdollistaa VPN-estämisen ohittamisen.

Joten tämä BestVPN.co-opas on tarkoitettu yksityisyyttä tietoisille käyttäjille, jotka asuvat “Internet-vihollinen” paikoissa. Annan täällä syvällistä tietoa hämärtämisestä, sen toiminnasta ja monista käyttötavoista!

Yksityinen VPN-hävitysopas 2019

 1. Kuinka VPN käyttää häiriöitä?
 2. Kuinka VPN-data muuttuu ‘sotkettu’ paketit
 3. Kiista XOR-hämmennyksestä
 4. Mikä on Obfsproxy?
 5. Tarjoavat VPN: t “obfuscation”
 6. Missä VPN-hävittäminen on hyödyllistä?

Mikä on hämmennys?

Maallikon kannalta hämärtäminen tarkoittaa erilaisten tekniikoiden ja ohjelmointikoodien käyttöä jotain vaikeasti ymmärrettävää tekemiseksi.

Erilaiset tuotteet / palvelut käyttävät hämärtämistä immateriaalioikeuksien suojelemiseksi estämällä hyökkääjiä suunnittelemasta omien ohjelmistojensa.

Prosessi voi sisältää koodin salauksen, muuttujien nimien uudelleennimeämisen merkityksettömiksi tunnisteiksi, käyttämättömän koodin lisäämisen sovelluskirjastoon tai metatietojen paljastamisen poistaminen.

Häiriöitä käytetään tyypillisesti suoraviivaisen lähdekoodin muuntamiseen automaattisesti ohjelmaan, joka toimii alun perin tarkoitetulla tavalla, mutta jota on vain vaikeampi lukea / ymmärtää.

Siksi hämärtäminen on niin luotettava menetelmä VPN-liikenteen piilottamiseen, liikenteen peittämiseksi näyttämään tavalliselta salaamattomalta liikenteeltä, jolloin käyttäjät voivat ohittaa VPN-lohkot.

Se piilottaa kaikki lähetetyt ja vastaanotetut pyynnöt tavanomaisen HTTPS (Hypertext Transfer Protocol Secure) -salauksen takana, esimerkiksi kun muodostat yhteyden pankkisivustolle portin 443 kautta..

Kuinka VPN käyttää häiriöitä?

VPN: t antavat Internet-yhteytesi kulkea turvallisen ja salatun tunnelin läpi. He piilottavat myös sijaintisi antamalla sinulle uuden IP-osoitteen, joka perustuu palvelimeesi, johon yhdistät, pitämällä sinut anonyyminä valtion virastojen, verkkorikollisten ja tekijänoikeuksien metsästäjien uteliailta silmiltä..

Tämä on yksi syy, miksi nämä työkalut ovat niin suosittuja digitaalisten liikkujien ja tavallisen ihmisen välillä, joissa IP-osoitteet, portit, DNS ja protokollat ​​estetään. VPN-verkot ovat kuitenkin kohde itse maissa, joissa käytetään syvää pakettivalvontaa (DPI) sykäyksien torjumiseen kohdennettujen sovellusten / protokollien estämiseksi.

DPI: n jälkeen’Koska toimit pakettityypin, ei porttinumeron, perusteella, et voi saada täydellistä suojaa näiltä kieliltä ennen kuin käytät “obfuscation”. Alla näet kaavion, joka korostaa kuinka normaali yhteys OpenVPN-protokollaa käyttämällä näyttää.

Kuinka VPN käyttää häiriöitä

Hämmennys toimii melko eri tavalla ja käyttää kytkettäviä kuljetuksia liikenteen proxifiointiin häiriintyneisiin tunneleihin, jotka ovat vaikeampi tunnistaa tai kulkea läpi.

Useimmat VPN: t käyttävät OpenVPN-protokollaa toteuttamiseen “XOR hämärtäminen” a.k.a OpenVPN-sekoitus, joka on osoittautunut erittäin hyödylliseksi syvän paketin tarkastusta (DPI) vastaan.

OpenVPN-sekoitus käyttää XOR-salausalgoritmia edistyneiden VPN-lohkojen voittamiseen, joita käyttävät maat kuten Kiina, Iran, Venäjä, Syyria ja Egypti.

Mikä on VPN-häiriö

XOR-salaus

Äännetty kielellä “Ex-tai”, XOR - tarkoittaa yksinoikeutta tai. Se on tyyppinen matemaattinen toiminto, joka käyttää XOR-salausta, joka korvaa merkkijonon kaikki aakkosnumeeriset numerot, syöttämällä toiseen numeroon.

Koska algoritmi on palautuva, voit syöttää tulostetun merkkijonon takaisin samaan salaukseen, päätyen alkuperäiseen merkkijonoon ja salaus poistettua.

Tällainen XOR: n käyttämä salaus tunnetaan myös nimellä “Lisäaine Cipher” tai ROT13, jota taitava teknikko käyttää salaisten viestien luomiseen.

Kuinka tehokas Openvpn-sekoitus (XOR-hämärtäminen)?

Kun muodostat yhteyden palvelimeen, joka käyttää XOR-häiriöitä, OpenVPN-salatut tiedot XOR-salauksilla vaikeuttavat DPI-järjestelmiä ja järjestelmiä kuten “Suuri palomuuri” identiteettiin.

Tämä on yksi syy sille, miksi se on saanut varsin tunnettua VPN: n markkinoilla, koska se omaksuu myös helpon toteutustekniikan.

Voit löytää jopa haittaohjelmien kehittäjät hämärtämisen avulla piilottaakseen ne ilkeät koodibitit haittaohjelmien torjunnalta. He käyttävät 1 tavun arvoa, joka pelaa a: n roolia “avain”.

Hävitetty koodi koodaa sitten jokaiseen datatavuun, XOR’kukin tavu valitulla näppäimellä. On kuitenkin mahdollista käyttää myös pidempiä näppäimiä, joita useimmat VPN: t käyttävät.

Tyypillisesti XOR: n tehokkuus tietojen salaamiseen riippuu täysin siitä, kuinka satunnaista avainta se käyttää, joten miksi se on niin tehokas - mikä voidaan varmistaa myös sen laaja-alaisella käytöllä.

Voit jopa suorittaa testin. Käynnistä tavallinen VPN ja testaa se Wiresharkilla. Liikenne nähdään nimellä OpenVPN. Kun hämmennys on aktivoitu, Wireshark ei enää tunnista liikennettä OpenVPN: ksi.

OpenVPN-sekoitus (XOR-häiriö)

Kuinka VPN-data muuttuu ‘sotkettu’ paketit

Kun muodostat yhteyden verkkoon “Häivytetty palvelin” tai aktivoi “StealthVPN” ominaisuus, se työntää eteenpäin mekanismin, joka tekee mahdotonta VPN-tunnelien estämistä.

Muista, että prosessi voi vaihdella hämmennyksen tyypistä riippuen. Koska useimmat VPN: t käyttävät XOR-hämärtämismenetelmää, olen korostanut tämän ominaisuuden vaiheet:

Vaihe # 1 - Säännöllisen OpenVPN-salatun yhteyden aktivointi

OpenVPN-datapaketit koostuvat kahdesta osasta: Header ja The Payload. Edellisellä on paketin tunnistetiedot ja reititystiedot. Jälkimmäinen on näiden datapakettien salattu osa, jonka VPN-palvelin välittää kyseiseen verkko-osoitteeseen.

Koska otsikossa on tunnistettavissa olevat tiedot paketin lähteestä, se sisältää myös porttinumeron (#) yhdessä datan kanssa, joka tunnistaa paketit “OpenVPN”. Tämä sallii yleensä VPN-estämisjärjestelmät ja syvän paketin tarkistuksen (DPI) tunnistaa käyttämäsi VPN.

Vaihe 2 - VPN-tietojen poistaminen otsikosta

Palveluntarjoaja käyttää nyt “XOR hämärtäminen” poistaa kaikki metatiedot paketin otsikosta muuttamalla se merkityksettömäksi informaatioksi, jotta voidaan estää VPN-protokollan tunnistaminen.

Ajattele sitä samanlaisena kuin katsot autoa, mutta joku poisti rekisterikilven, moottorin numeron, tuotemerkin ja muut merkinnät - joten mallin / valmistajan tunnistaminen on mahdotonta.

Vaihe 3 - VPN-tietojen peittäminen HTTP-tiedostoina

Vaihe 3 on missä rooli “XOR hämärtäminen” päättyy ja naamiointiprosessi alkaa. Prosessi sisältää “sotkettu” liikennettä HTTPS-salattuun verkkoliikenteeseen.

Tätä varten palveluntarjoajat käyttävät kahta näkyvää https-tiedon ominaisuutta: SSL / TLS-salaus ja portti # 443, jolloin käyttäjät voivat liukua palomuurien läpi huomaamatta..

SSL / TLS-salaus

Hävitetyt OpenVPN-datapaketit käyvät nyt läpi toisen salauskerroksen, joka käyttää SSL- tai TLS-protokollaa. Tämä voi kuitenkin vaihdella VPN-palvelusta riippuen.

Portti # 443

Lisätyn salauskerroksen lisäämisen jälkeen VPN-tiedot määritetään porttiin # 443 (jota käyttää HTTPS-liikenne), mikä tekee paketeista käytännöllisesti katsoen samanlaisia ​​kuin normaali HTTPS-data, jota on mahdotonta estää.!

Kiista XOR-hämmennyksestä

Ei ole epäilystäkään siitä, että XOR-hämmennys on erittäin tehokas lisäämään nimettömyyttäsi verkossa, suojaten sinua hallituksen pyrkimyksiltä estää OpenVPN-liikenne.

VPN-liikenteen tunnistaminen on ehdottomasti monimutkaisempaa XOR-häiriöiden integroinnissa, mutta jotkut väittävät, että se ei aina tarjoa tällaista tehokkuutta.

Siksi openvpn_xorpatch on hylätty toteutuksessa missä tahansa OpenVPN: n virallisessa versiossa, kun taas palveluntarjoajat luovat omat korjaustiedostot lähestyäkseen VPN-lohkoja.

“Erityisesti pidämme käyttämästä tällaista lähestymistapaa, kun on olemassa paljon parempi ratkaisu, jota TOR-yhteisö käyttää. Sitä kutsutaan obfsproxyksi, ja sitä voidaan käyttää yhdessä OpenVPN: n kanssa ilman, että tarvitaan OpenVPN: n uudelleenkompilointia.”

Tunnelblick’s Näytä

Jos OpenVPN-käyttöliittymäkehittäjät eivät sisällä XOR-häiriökorjausta, Tunnelblick pitää sitä edelleen hyvänä vaihtoehtona helpon käyttöönoton vuoksi.

“Asenna vain korjaus sekä OpenVPN-palvelimeen että OpenVPN-asiakasohjelmaan ja lisää yksi, sama vaihtoehto kunkin asetustiedostoihin. Obfsproxy -sovelluksen käyttö on monimutkaisempaa, koska siihen sisältyy toisen, erillisen ohjelman ajaminen sekä palvelimella että asiakkaalla.”

Tämän helpon käyttöönoton ansiosta he ovat voineet sisällyttää oman muokatun korjaustiedoston kaikkiin OpenVPN-versioihin, jotka sisältyvät Tunnelblick build 4420 -versioon..

Tämä muokattu korjaustiedosto on tutkittu perusteellisesti tietoturvaa, koodausta ja yksityisyyttä varten - puskurin ylivuotoon, nollaosoittimen deferensseihin ja riittämättömään parametrien vahvistamiseen liittyvät virheet on korjattu.

Useimmat VPN-palveluntarjoajat, jotka tarjoavat “OpenVPN-sekoitus” käytä tätä parannettua XOR-korjausta tai tee samanlaisia ​​muutoksia alkuperäiseen. OpenVPN-kehittäjät pitävät kuitenkin kiinni käsityksestä, että Obfsproxy on paljon parempi.

Mikä on Obfsproxy?

Toinen menetelmä “obfuscation”, Tor-verkoston kehittämä Obfsproxy on toimiva vaihtoehto XOR-salauksille. Se kääri tiedot hämärtämiskerrokseen, joka käyttää kytkettäviä siirtoja.

Nämä sekoittavat VPN- (tai Tor) -liikenteen, jolloin käyttäjät voivat ohittaa “Suuri palomuuri” ja kiertää maantieteellisiä rajoituksia, suojaten samalla sinua VPN-havainnoilta ja mahdollisilta estämisiltä.

Kuten aiemmin mainittiin, se on myös OpenVPN-käyttäjien mielestä ensisijainen valinta, koska se ei vaadi OpenVPN: n uudelleenkokoonpanoa, mikä ei koske XOR-häiriöitä.

Kuinka Obfsproxy toimii?

Samoin kuin XOR, Obfsproxy tekee VPN-yhteydestään näkymättömän verkkosivustoille / palomuureille muuttamalla tapaa, jolla verkkoliikenteen virta näyttää. Tämä auttaa ohittamaan kaikenlaisia ​​VPN-lohkoja.

Yksityisyys / suojaus pysyy yhtenäisenä myös palomuureissa, jotka käyttävät DPI-algoritmeja, koska ne luokittelevat Internet-liikenteen määrittämällä liikenteen tyypin, ts. VPN, SSL, HTTP tai HTTP..

Koska Obfsproxy hämärtää tehokkaasti OpenVPN-liikennettä niin, että se näyttää normaalilta vaarattomalta HTTP-liikenteeltä, edes DPI-algoritmit eivät pysty selvittämään, onko käyttäjä VPN-verkossa vai ei.

Se tekee sen käyttämällä “obfs2” moduulit, jotka lisäävät ylimääräisen salauskerroksen liikenteen ympärille, olipa se sitten OpenVPN tai Tor. Tämä salaus käyttää kädenpuristusprosessia, jossa ei ole tunnistettavia tavukuvioita.

Missä VPN-hävittäminen on hyödyllistä?

Häiriöiden hyödyntämiseen joko XOR- tai Obfsproxy-muodossa on paljon käyttötapauksia. Joillekin ihmisille, jotka ovat erittäin yksityisyystietoisia, tämä tekniikka on ehdottoman välttämätön.

Toiset haluavat välttää kuristamista tai osallistua p2p / tiedostojen jakamiseen, jotta heidän henkilöllisyytensä pysyisivät piilossa ja nimettömänä. Todellisuudessa hämärtämisen käyttö on kuitenkin paljon laajempaa:

Kiertävät lohkot maissa, joissa on VPN-kielto

VPN-verkkojen käyttö antaa sinun ja minun tapaisten netizenien välttää kaikkia hallituksia ja pyrkimyksiä säännellä Internetiä, sensuroida tietoja tai nauttia joukkovalvonnasta..

Tällainen kansalaisten kunnioittaminen on sietämätöntä useimmille tiedustelupalveluille ja maille, joilla on sortotoimintaa rajoittavat sanan- ja lehdistönvapaus.

Tämä kehottaa näitä hyökkääviä hallituksia ympäri maailmaa pyrkimään estämään VPN: t. Hämmennys auttaa ohittamaan nämä kiellot, antaen vapauden takaisin.

Alla olen luetellut joitain maita, joissa VPN: n käyttö on laitonta. Voit olla varma, että aktivoimalla hämärtämisen voit välttää oikeudelliset seuraukset:

Kiina

Maa on VPN-palvelujen kieltämisen ja estämisen eturintamassa ja kehottaa Kiinan hallituksen vain tarkistettuja ja luvan saaneita tarjoajia jatkamaan toimintaa.

Yhdessä tapauksessa kiinalainen mies sai jopa viisi vuotta’ vankilarangaistus kiinalaisen VPN: n suorittamisesta. Maa on yksi harvoista, jotka vaativat kaikkien paikallisten Internet-palveluntarjoajien täydellistä hallintaa.

He käyttävät myös syvää Packet Inspection (DPI) -tarkistusta kaiken Kiinan kyberfääriin tulevan liikenteen seuraamiseen, kaikkien VPN-palveluiden yhteyksien tunnistamiseen ja estämiseen..

UAE

Maa ja sen kuuluisa kaupunki “Dubai” Lähi-idän Las Vegas voi olla tunnettu massiivisesta turistiteollisuudestaan. Ne ovat kuitenkin Internet-lakien suhteen taantuvia.

Vuonna 2016 Yhdistyneet arabiemiirikunnat hyväksyivät lain, jonka mukaan VPN: n käytöstä rangaistaan ​​sakolla, joka on enintään 2 miljoonaa dirhamaa (noin 540 000 dollaria) ja väliaikainen vankeusrangaistus..

Vaikka VPN-verkoissa on tiettyjä sallittuja käyttötarkoituksia, hallitus siirtää yksityisyytensä seuraavalle tasolle kieltämällä VoIP-puhelut ja lukuisat verkkosivustot, mukaan lukien NETFLIX.

Iran

Kuten Kiina, myös Iran antoi vuonna 2013 lain, joka esti pääsyn ulkomaisiin VPN-palveluihin. He kehottivat, että vain Iranin hallituksen lisensoidut tarjoajat voivat jatkaa toimintaansa.

VPN-palveluiden myynti tai mainostaminen on rikos maassa ja voi johtaa laillisiin rangaistuksiin, mutta tällaisten työkalujen käyttö on edelleen melko yleistä valtion virkamiesten ja kansalaisten keskuudessa.

Irak

ISIS: llä on vahva läsnäolo verkossa, ja se tuottaa kaikenlaisia ​​videoita leikkaamiseen, pommituksiin ja mitä ei. Irakin hallitus on ryhtynyt koviin toimiin puuttuakseen heidän ilmiöinsä.

Tähän sisältyy VPN-palveluiden ja SM-alustojen kieltäminen ja säännöllisen Internet-sähkökatkon järjestäminen koko maassa. Vaikka maassa ei ole ISIS-piiritystä, Internet-rajoitukset ovat edelleen voimassa.

Oman

9 vuotta sitten Omanin hallitus antoi lain, joka tekee VPN-palvelujen käytöstä laitonta. Jokaiselle, joka kiinni rikkoi tätä lakia, voidaan määrätä 500 sakko (kääntäen suunnilleen 1 300 dollariin).

Yritykset, jotka vaativat VPN-verkkojen käyttöä, voivat hakea lupaa hallituksen hyväksymän luvan käyttämiseen, mutta jakson rikkominen voi johtaa 1 000: n sakkoon.

Turkki

Erdoganin tultua valtaan hallitus aloitti Tor- ja VPN-palvelujen estämisen vuonna 2016. Turkki käyttää nyt DPI-tekniikoita, heijastaen Kiinaa’kyky havaita ja estää peitetty liikenne.

Jos joku henkilö löydetään VPN-palvelusta, henkilöstä tulee kiinnostusta lainvalvonnassa, mutta VPN: n käyttö on melko yleistä. Voit käyttää Turkin blokkeja sensuurin seuraamiseen maassa.

Valko-Venäjä

Kuten muihin tähän VPN-estoluetteloon lisättyihin maihin, Valkovenäjän hallitus pyrkii myös rajoittamaan pääsyä ulkomaisiin palveluihin / sovelluksiin asettamalla sisältörajoituksia / -lohkoja.

Vuonna 2015 maa kielsi VPN- ja Tor-palveluiden käytön, mikä teki siitä laitonta. Tämä ei kuitenkaan estä valkovenäläisiä tekemästä haluamaansa kiertämällä oikeudellisia / teknisiä esteitä.

Uganda

Uganda on luultavasti yksi harvoista maista, joissa on voimassa lakeja, jotka asettavat päivittäiset verot sosiaaliselle medialle ja muille ylimääräisille palveluille.

Ugandan hallitus on jopa määrännyt VPN-palveluiden estämisen Internet-palveluntarjoajilta, vaikka tällaisia ​​tietosuojavälineitä ei ole vankkaa lainsäädäntöä.

Venezuela

27. kesäkuuta 2018 - Järjestö Access Now: n mukaan maa’suurin Internet - palveluntarjoaja, joka tunnetaan nimellä “CANTV” esti venezuelalaisten käyttämien Tor- ja VPN-verkkojen käytön.

Tämä tehtiin saatuaan määräyksiä hallitukselta, joka väittää luoneensa hyvin yksinkertaisen tekniikan molempien työkalujen estämiseksi.

Egypti

Egyptin vallankumouksen jälkeen vuonna 2011 hallitus kehotti syvän pakettivalvonnan (DPI) käyttöä VPN-yhteyksien estämiseen, jotta kansalaiset eivät pääse käyttämään rajoitettua sisältöä.

Sensuuri kohdisti useita protokollia, kuten PPTP, L2TP ja OpenVPN, jotta käyttäjät eivät pääse hallitsemattomien media- ja sanomalehtien sivustoille hallituksen mukaan.

Verkkosivustojen lukituksen poistaminen koulussa / yliopistossa / työssä

Sen lisäksi, että VPN-lohkot kiertävät eri maissa, hämärtäminen osoittautuu erityisen hyödylliseksi niille, jotka haluavat avata Internetin eston koulu-, yliopisto- / työverkossaan.

Koska hämärtäminen lisää kerroksen ylimääräistä salausta, joka on peitetty HTTP-osoitteen kautta, verkon palomuuri ei voi estää yhteyden muodostamista ulkopuolisiin palveluihin.

Kun käytät VPN: tä ilman häiriöitä, palomuuri saattaa silti saada ilmoituksen VPN-liikenteestä ja estää IP-osoitteesi. Hämmennys estää tätä tapahtumasta pitämällä sinut nimettömänä.

Verkkojärjestelmänvalvoja ei ole viisaampi eikä pysty tunnistamaan tarkkaa IP-osoitettasi myös sijainnin muutoksen takia, joten ei ole syytä huolehtia hankaliin kokouksiin kutsumisesta.!

Monet ihmiset haluavat käyttää VPN: ää koulu- tai työverkossa päästäkseen verkkosivustoille, jotka verkon palomuuri saattaa estää (yleisiä esimerkkejä ovat Facebook, YouTube tai pelisivustot)..

Estä Internet-palveluntarjoajien kaistanleveys / tiedon katoavuus

Internet-palveluntarjoajilta on tulossa tavallaan hidastaa verkkoja huolimatta siitä, että monet maat torjuvat verkon neutraalisuuslakeja, jotka antavat niille mahdollisuuden laskuttaa mitä he haluavat eri palveluista..

Esimerkiksi, jos haluat harjoittaa viihdettä, joudut ostamaan erillisen paketin saadaksesi enemmän kaistanleveyttä / dataa.

Näistä muutoksista huolimatta Internet-palveluntarjoajat ovat kuitenkin pudottaneet kaistanleveyttä. Tilanteet ovat melko huonommat paikoissa, joissa joudut ostamaan Internet-yhteys hotellissa.

Aktivoimalla XOR Obfuskaatio tai StealthVPN-palvelin voit kuitenkin välttää VPN-pakettien kuristamista pitämällä nopeutesi enimmäisarvon ylläpitäen johdonmukaisuutta.

Ylimääräisen yksityisyyden / nimettömyyden vastaanottaminen verkossa

Ylimääräiselle yksityisyyttä tajuavalle yleisölle ominaisuudet, kuten StealthVPN (Obfuscation), DoubleVPN, Onion over VPN, ovat tapoja vastaanottaa enemmän nimettömyyttä ja yksityisyyttä verkossa.

Tämä voi olla ihmisille, jotka ovat yleensä melko salaisia, tai he nauttivat asioista, jotka edellyttävät suurta yksityisyyttä, eli asiakirjojen lähettämistä yksityiseen verkkoon, johon pääsee maailmanlaajuisesti.

Kun olet aktivoinut Stealth / Obfusposed Server -palvelimet, jopa NSA: n kaltaiset kansalliset vakoojatoimistot eivät pysty tunnistamaan sinua, koska kaikki liikenne kulkee HTTPS-tunnelin läpi.

Tämä ei vain suojaa sinua salaisilta tiedustelupalveluilta, mutta varmistaa myös, että pysyt näkymättömänä tekijänoikeuksien loukkausten metsästäjille ja verkkorikollisille.

Tarjoavat VPN: t “obfuscation”

Sinulla on todennäköisesti hyvä idea nyt “obfuscation” on ja miten se lisää yksityisyyttäsi verkossa, mutta entä VPN: t, jotka todella tarjoavat tämän ominaisuuden?

Palvelusi avuksi, olen luetellut parhaimmat tarjoajat, jotka tarjoavat StealthVPN-, häiriötila- tai valittuja häiriöpalvelimia eri maissa:

 1. NordVPN
 2. ExpressVPN
 3. VPN.AC
 4. VPNArea
 5. VyprVPN

NordVPN

Panamassa (pois Internet Enemy Jurisdictions -yrityksestä) sijaitseva NordVPN on yleensä monipuolinen VPN-palvelu, joka ylpeilee kaikilla merkityksellisillä edistyneillä ominaisuuksilla / tekniikoilla, jotka lisäävät nimettömyysasi.

Heidän häivytetyt palvelimet ovat saatavana vain Windows- ja Android-laitteissa, kuten olen puhunut tässä NordVPN 2019 -katsauksessa. Aktivoi ominaisuus noudattamalla seuraavia vaiheita (Windows):

Kuinka aktivoida hävitetyt NordVPN-palvelimet

 1. ladata NordVPN Windows -sovellus
 2. Tulla sisään kirjautumistietosi VPN: n käyttämiseksi
 3. Mennä että “asetukset” ja klikkaus päällä “Lisäasetukset”
 4. Tarkistaa “Tiedän mitä teen” laatikko
 5. ota käyttöön “Paljastuneet palvelimet” vaihtoehto
 6. Nauttia ohittamalla VPN-lohkot rajoitetuissa maissa.

Häiriöitä tarjoavat VPN: t

ExpressVPN

ExpressVPN, jonka pääkonttori on Britannian Neitsytsaaret, on yksi markkinoiden johtavista tietosuojatyökaluista, joka tarjoaa verrattoman turvallisuuden ja yksityisyyden käyttäjille ympäri maailmaa..

He tarjoavat “StealthVPN” vain Hongkongin palvelimilla, jotka on erityisesti suunniteltu sensuurin torjumiseksi Manner-Kiinassa, mutta niiden pitäisi olla hyödyllisiä muissa maissa, joissa VPN: t ovat estetty.

Häiriöiden aktivoiminen ExpressVPN: ssä

 1. ladata ExpressVPN Windows -sovellus
 2. Hirsi tilillesi ja kirjoita aktivointikoodi
 3. Kytkeä Kiinan käyttäjille tarkoitettuihin palvelimiin (kysy tukitiimiä)
 4. Esimerkiksi Hong Kong - 2 käyttää hämärtämistä
 5. Nauttia ohittamalla VPN-lohkot!

Häiriöiden aktivoiminen ExpressVPN: ssä

VPN. ac

Perustuu Romaniaan, VPN. AC on turvallisuuteen keskittyvä palveluntarjoaja, joka tarjoaa hyvät suorituskyky ja lukituksen vapauttamisominaisuudet. Se on yksi harvoista palveluista, jotka todella toimivat Kiinassa.

Palveluntarjoaja tarjoaa häiriöitä edistyneissä asetuksissaan, mikä muuttaa VPN-liikenteen jälleen HTTPS-liikenteeksi, jotta sinusta tulee näkymätön syvälle pakettivalvonta (DPI) -tekniikalle..

Häiriöiden aktivoiminen VPN: ssä. AC

 1. ladata asianomainen VPN. Laitteesi vaihtovirtasovellus
 2. Hirsi sovellukseen kirjoittamalla käyttäjätiedot
 3. Sovelluksen sisällä, mennä että “Pitkälle kehittynyt” valikko
 4. Indonesialainen päällä “Olen Kiinassa tai muussa sensuroidussa maassa”
 5. Osuma “Kytkeä” ja valita palvelin “Kiina optimoitu” listaus
 6. Nauttia ohittaa VPN-lohkot ja käyttää rajoittamatonta Internetiä

Häiriöiden aktivoiminen VPN: ssä. AC

VPNArea

Bulgariassa sijaitseva (pois Internet Enemy Jurisdictions -yrityksestä) VPNArean Trustpilot-luokitus on 7.9, ja se on tunnettu edullisimmasta vpn-hinnoittelustaan ​​ja omistettujen IP-osoitteiden luettelosta

Palveluntarjoaja tarjoaa häiriöitä X-Stunnel-palvelimien muodossa, eli ne eivät käytä XOR Obfuscation- tai Obfsproxy-menetelmää VPN-liikenteen muuntamiseksi HTTPS: ksi.

Kuinka aktivoida hämärtäminen VPNAreassa

 1. Saada laitteellesi sopiva VPN-sovellus
 2. Avata ja kirjoita kirjautumistietosi
 3. Klikkaus päällä “palvelimet” ja valita “erityinen”
 4. Valita yksi “X-Stunnel” palvelimet käytettävissä
 5. Nauttia ohittamalla VPN-lohkot missä tahansa maassa!

Kuinka aktivoida hämärtäminen VPNAreassa

VyprVPN

Sveitsissä toimiva VyprVPN on harvojen tarjoajien joukossa, jotka on tarkastanut kolmas osapuoli, joka on yleisön nähtävissä.

Palveluntarjoaja käyttää edistynyttä hämärtämismenetelmää itse kehitetyssä protokollassa, joka tunnetaan nimellä “Kameleoniprotokolla”, joka hämärtää kaiken VPN-liikenteen näyttämään tavalliselta HTTPS-liikenteeltä.

Kuinka aktivoida hämärtäminen VyprVPN: ssä

 1. ladata kyseisen laitteen VyprVPN-sovellus
 2. Tulla sisään käyttäjänimesi ja salasanasi kirjautuaksesi sisään
 3. Klikkaus päällä “Vaihtoehdot / Preferences” vaihtoehto
 4. valita “Kameleontti” VPN-protokollaa varten
 5. Kytkeä käytettävissä olevalle nopeammalle palvelimelle
 6. Ohittaa VPN estää rajoittavissa maissa!

Kuinka aktivoida hämärtäminen VyprVPN: ssä

Vaihtoehdot OpenVPN-sekoitukselle

Ei ole epäilystäkään siitä, että XOR-hämmennys tai Obfsproxy tarjoaa tietoturvan poikkeuksellisina pitämällä henkilöllisyytesi piilotettuna, salaamalla tietosi ja nimittämättä kaikkia toimia.

He piilottavat sen, että liikenteesi on salattu, mutta hämärtämisen puute ei saisi alentaa muuten erinomaista VPN: tä. Tässä on joitain muita tapoja piilottaa VPN-liikenne:

SSL / TLS Tunnel A.k.a. stunnel

Tämä on toinen vankka hämärtämistaktiikka, joka toimii ohjaamalla VPN-liikennettä suojatun ja salatun TLS / SSL-tunnelin kautta, jota HTTPS-yhteydet käyttävät.

Sellaisenaan, kun OpenVPN-yhteydet kulkevat saman salauksen kautta, et voi erottaa niitä tavallisesta HTTPS-liikenteestä, samoin kuin XOR Obfuskaatio tai Obfsproxy.

Koska OpenVPN-tiedot kietoutuvat ylimääräiseen TLS / SSL-salauskerrokseen, edes syväpaketit tarkista (DPI) eivät pääse tunkeutumaan tähän verkkoon, pitäen sinut nimettömänä aina.

Tor-selain

Lyhenne jstk “Sipulireititin” (kuvattu myös selaimen logossa), Tor kehitettiin alun perin Yhdysvaltain laivastolle 20. syyskuuta 2002. Siinä oli maailmanlaajuinen palvelinverkko, jonka avulla ihmiset voivat selata Internetiä turvallisesti ja nimettömästi.

Nyt tuote on kääntynyt voittoa tavoittelemattomaan divisioonaan ja levittänyt verkkotietosuojatyökalujen kehittämisen ja tutkimuksen merkitystä. Se käyttää hajautettua verkkoa, joka tarjoaa käyttäjätasolle useita suojaustasoja.

Se ohjaa Internet-liikennettä yli seitsemäntuhannesta releestä koostuvan palvelimien kautta, jotka sijaitsevat ympäri maailmaa. Tämä mahdollistaa käyttäjän asianmukaisen piilottamisen’ sijainti, joka estää ketään tarkkailemasta aktiviteettiasi.

SSH-tunneli

SSH-tunnelit ovat toinen menetelmä, jota VPN: t käyttävät datan peittämiseen ylimääräisellä salauskerroksella ohittamalla suodattamispalvelut havaitsematta.

Sitä on saatavana useissa eri sovelluksissa. Esimerkiksi, kun lähetät ja vastaanotat tiedostoja FTP: n kautta, SSH-tunnelit siirtävät turvallisesti kaiken datan ilman valvontaa tai tukkeumia.

Ainoa ongelma SSH-tunneloinnissa on, että sillä voi olla vaikutus vastaanottamiin nopeuksiin, joten miksi ne eivät ole sopiva vaihtoehto niille, jotka haluavat nauttia suoratoistosta.

SOCKS5-välityspalvelin (ShadowSocks)

Esitelty ratkaisuna rajoittamattoman pääsyn saamiseksi sellaisissa maissa kuin Kiina, Iran, Irak, Turkki, Egypti ja Yhdistyneet arabiemiirikunnat, jotka käyttävät DPI-tekniikoita - SOCKS5-välityspalvelin käyttää Socket Secure 5 -protokollaa.

Tämä protokolla on erittäin turvallinen ja mahdollistaa tietojen sujuvan siirron välityspalvelun avulla lisäämällä todennuskerroksen, jota vain tarkoitettu käyttäjä voi käyttää.

Paitsi, että se osoittautuu hyödylliseksi käyttäjille, jotka osallistuvat P2P / tiedostojen jakamiseen, mutta myös pyrkii olemaan luotettavampia ja nopeampia kuin jotkut yllä tutkituista menetelmistä..

Asioiden kääriminen

Maissa, joissa on tiukat Internet-lait ja VPN-lohkot, ominaisuudet, kuten hämärtäminen, toimivat ritarina loistavana panssarina yksityisyyttä tietoisille henkilöille ja niille, jotka haluavat ohittaa rajoitukset..

Varmista, että aktivoit tämän ominaisuuden, jos asut regressiivisessa maassa. Yllä olevien VPN-ehdotusten pitäisi tarjota sinulle tarpeeksi tietoa valitaksesi parhaiten tarpeitasi vastaavan.

Jos sinulla on kysyttävää, älä epäröi kommentoida alla olevaa. Vastaan ​​henkilökohtaisesti ja annan niin paljon apua kuin pystyn.

Auta myös veljeä jakamalla tämä opas muille yksityisyyteen keskittyville käyttäjille, jotka etsivät ratkaisuja heidän nimettömyytensä lisäämiseksi verkossa. Hyvää päivää eteenpäin!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me