Mitkä VPN-verkot tarjoavat parhaan Live Chat -tuen?

Tänään’Maailmanlaajuisesti VPN: ien käyttö on monipuolistunut sen käytön laajentuessa moniin eri toimintoihin ja laitteisiin. VPN-verkot tarjoavat nyt suuremman käyttäjäkunnan kuin koskaan ennen, koska ne ovat kriittinen tekijä, joka antaa käyttäjille mahdollisuuden saada enemmän hyötyä Netflixin kaltaisten sivustojen suoratoistotilauksista, ja suojata kaikkien liiketoimien rahoitustaloustoimia..

Ja kun kyse on niin monimuotoisista ja monimutkaisista toiminnoista, käyttäjä tarvitsee palveluntarjoajan tukea päästäkseen läpi. Useimmat suosituimmat VPN-verkot tarjoavat tätä varten live-chat-tuen, antaen käyttäjille mahdollisuuden esittää kyselynsä reaaliajassa ja saada mukautettuja ratkaisuja niiden ratkaisemiseksi, mutta ne ovat kaikki live-chat-tukitoimintoja, joita tarjoavat eri palveluntarjoajat, jotka tarjoavat saman palvelutason.?

Ei aivan. Jotkut heistä antavat surkeita purkitettuja vastauksia, jotka ovat usein turhaa, kun sinulla on teknisempää kyselyä, kun taas toisilla on todellisia live chat-tukipalveluita, jotka on todella koulutettu opastamaan sinua kaikenlaisissa vianetsinnissä ja muissa monimutkaisissa kysymyksissä.

Ja jos luulet, että chat-tuki on VPN: n toissijainen ominaisuus, sen ei pitäisi olla’t harkitsemaan päätöstäsi mennä palveluntarjoajaan vai ei, sinun on harkittava ajattelutapaasi uudelleen.

Haluatko asentaa VPN-reitittimen tai jos VPN ei toimi oikein ja antaa joitain virheitä, joita voit’t ratkaise itse, live chat-tuki on ainoa asia, joka sinun on palattava takaisin päästäksesi sinut ongelmiin ja jatkamaan saumattomasti.

Palveluntarjoajan tarjoaman live-chat-tuen laatu on suuri tekijä, joka sinun on otettava huomioon ennen päätöksentekoa tilata tietyn palveluntarjoajan vai ei..

Mutta tarkistetaan jokainen tarjoaja’Palvelun laatu live chat -tuen suhteen on melko vaikea tehtävä ja se voi viedä paljon aikaa, jonka useimmat käyttäjät eivät osaa itse tehdä, joten tein sen heidän puolestaan.

Valitsin alan viisi parasta tarjoajaa, jotka tarjosivat palveluominaisuuksia, jotka usein edellyttävät käyttäjän vuorovaikutusta live-chat-tuen kanssa, ja esittelin heille hankalin kyselyn nähdäkseen kuinka he käsittelevät sitä.

Alla on yhteenveto chat-tukipalvelusta, jos et halua käydä läpi täydellistä analyysiä.

VPN-palveluntarjoaja Vasteaika Tekninen tietäminen Sävy hyödyllinen
Surfshark Nopeasti Oikein hyvä Tyytyväinen Joo
NordVPN Nopeasti Parin alapuolella Töykeä & mekanistinen Ei
PureVPN Nopeasti Keskiverto mekanisti & heikko Ei
ExpressVPN Erittäin nopea Erinomainen Tyytyväinen & ottava Joo
CyberGhost Hyvin hidas Erinomainen Töykeä & kylmä Joo

Minkä kyselyn lähetin live-chat-tukipalvelun suorittajille eri palveluntarjoajille ja miksi?

Jokaisessa VPN: ssä käytin samaa kyselyä ja tämä johtuu siitä, että minun piti näyttää käyttäjille, kuinka kukin live chat käsitteli sitä. Tämä myös helpotti heidän arviointia.

Kysely oli “Hei voinko saada VPN: n toimimaan Apple TV -laitteellani?”

Miksi valitsin tämän kyselyn? Koska tiedän, että Apple TV ei’t tarjoaa tällä hetkellä sisäänrakennettua VPN-toimintoa, kuten aikakautensa, esimerkiksi Samsung Smart TV tai Android TV, ja saadaksesi VPN toimimaan sillä, sinun on joko asennettava se reitittimeen tai käytettävä suoratoistolaitetta, kuten Firestick, joka tukee itse VPN: ää..

Voit tehdä sen myös Smart DNS: n kautta, mutta kaikki toimittajat eivät tarjoa näitä ominaisuuksia.

Halusin tarkistaa, ymmärsivätkö chat-tukiasiantuntijat kyselyni ja kuinka hyvin heidät on koulutettu tyydyttämään minut siinä. Arvioin myös heidän vastausajansa, ts. Veivätkö heidän vastaamisen liian kauan, kun aloitin kyselyn ja jatkoivatko he keskustelua kanssani reaaliajassa vai eikö heidän vastaustensa kestäminen ikääntyi.

Tässä’miten kukin VPN menestyi:

Surfshark: Nopea ja osuva

Chat-tuen arviointiasteikko Surfsharkille

Vasteaika Nopeasti
Tekninen tietäminen Oikein hyvä
Sävy Tyytyväinen
hyödyllinen Joo

Minulla on ollut paljon toiveita tämän palveluntarjoajan suhteen, koska sen tarjoamat palvelut tarjoavat erittäin hyvää palvelutasoa ja luotettavuutta niin lyhyessä ajassa, kun se ensimmäisen kerran esiteltiin..

Ja totta puhuen, Surfshark’Suoran chatin tuki vastaa korkeita odotuksiani nopealla vasteajalla ja uskomattoman hyvin sopivilla vastauksilla kysymyksiini.

Surfsharkin alkuperäiset chat-ikkunat edellyttävät, että kirjoitat nimesi, sähköpostiosoitteesi ja alkuperäisen kyselysi. Kun kirjoitat nämä, sinut laitetaan jonoon, mutta odotusaika ei ole’t pitkä.

Tuskin keskustelun suorittamiseen kului vähän yli minuutti tullakseen live-keskusteluun.

Täällä voit nähdä, että kysyin heiltä VPN: n asettamista Apple TV: hen ja vastauksena chat-suorittaja Bryan kysyi minulta, millaista suoratoistopalvelua haluan tavoittaa?

Vastaus sopii hyvin esittämääni kyselyyn, koska siitä mistä näyttää siltä, ​​chat-tukiohjelma tiesi, että etsin VPN: tä Apple TV: ltä, koska halusin vapauttaa laitteen suoratoistosivustojen lukituksen. Upea alku!

surfshark-asiakastuki

Vastasin, että haluan päästä Netflixin, Amazon Primen kaltaisille sivustoille ja jopa saada urheilun virtausta siihen.

Sitten tuli Bryan’vastauksessa, jossa hän kertoi minulle, että minun on asennettava VPN reitittimelleni, jos haluan estää Apple TV: n sivustojen lukituksen. Täydellinen vastaus.

Vastasin, että haluan päästä Netflixin, Amazon Primen kaltaisille sivustoille ja jopa saada urheilun virtausta siihen.

Sitten tuli Bryan’vastauksessa, jossa hän kertoi minulle, että minun on asennettava VPN reitittimelleni, jos haluan estää Apple TV: n sivustojen lukituksen. Täydellinen vastaus.

surfshark-tuki

Esitin sitten toisen hankalin kysymyksen siitä, toimiiko heidän iTunes-sovellus Apple TV: ssä vai ei. Ilmeisesti se ei’t, mutta jos joku ei ole koulutettu, se voi luoda sekoituksen tämän ja Android-sovellusten toimivuuden kanssa sekä Android-mobiililaitteissa että Android TV: ssä..

Mutta Bryan tiesi, mistä puhun, joten hän vastasi, että he eivät’Minulla ei ole vielä sovellusta Apple TV: lle. Todennäköinen vastaus.

Sitten kysyn häneltä, voinko käyttää heidän Firestick-sovellusta FireTV-laitteessani, kun se on kytketty Apple TV: hen. Tämä toimii ilmeisesti, koska FireTV-laitteiden on tarkoitettu tarjoamaan suoratoistopalveluita suuremmilla näytöillä.

Ja Bryan tiesi sen ja hän kertoi minulle, että niin voi tapahtua, mutta valu ei tapahdu’t vielä toimi.surfshark vpn -tuki

Surfshark’Suoran chatin tuki ylläpitää palvelun VPN-suorituskykyssä asettamia standardeja. Keskusteluun ei osallistu robotteja, vaan todellisia ihmisiä, jotka ovat perehtyneet toimintaan.

Vastausaika oli myös hyvä, koska en kokenut viivästystä missään vastauksessa aina kun esitin kyselyä. Kaiken kaikkiaan sen live-chat-tuki on suurta, mutta ei erinomaista, koska vastaukset olivat hyviä, mutta ei sillä tasolla kuin odotin. Kerron teille myöhemmin, mitä tarkoitan tällä.

NordVPN: Hyvä vastausaika, mutta vastaukset olivat kylmiä

Chat-tuki-asteikko NordVPN: lle

Vasteaika Nopeasti
Tekninen tietäminen Par
Sävy Töykeä & mekanistinen
hyödyllinen Ei

Toinen paras VPN-palvelu, NordVPN, ei tehnyt’t tarjoavat live chat -ominaisuutta aina ja he lisäsivät tämän ominaisuuden parin viime vuoden aikana.

Pyysin heitä samalla kyselyllä ja koska he tarjosivat minulle linkkejä kuhunkin kyselyyn liittyviin oppaisiin heidän tyhjentävän tukivaraston takia..

Tässä’miten keskustelu meni:

Alkuikkunat näyttävät samalta kuin Surfshark’s ja vaatii samat yksityiskohdat alkamaan, ts. nimi, sähköposti ja viesti.

Esitin kyselyni viestiin ja kesti hyvät 2 minuuttia, ennen kuin joku tuli verkkoon.

Vastaus, jonka Harper, heidän live-chat-tukiransauttaja, antoi minulle, oli kattava ja se tarjosi minulle linkkejä VPN: n asentamiseen reitittimessä ja kuinka peilittää VPN-yhteyteni tietokoneelta. Molemmat olivat merkityksellisiä, mutta vastaus oli vähän persoonaton ja mekanisoitu. Surfshark’Toisaalta vastauksella oli siihen inhimillisempi puoli.

nordvpn asiakastukikatsaus

Koneelliset vastaukset jatkuivat ja kun tukiohjelman piti sanoa ei, se antoi hyvin persoonattoman vastauksen, joka tunsi kylmältä.

nordvpn-käyttäjätuen arvostelu

Kun taas kysyin Harperilta, toimiiko heidän FireTV-sovellus FireTV-laitteessani AppleTV: n kanssa, sain vastauksen, jossa kerrot kuinka asentaa ja määrittää NordVPN’s FireTV-sovellus FireTV-laitteessani, mutta se ei onnistunut’t vastaa tarkalleen kysymykseeni.

nordvpn

Ja koneelliset vastaukset jatkuvat myös muille kysymyksilleni.

nordvpn cs

Saatuaani täsmälleen saman vastauksen, kun kysyin heiltä, ​​onko heillä tukea muille televisioille, kysyin heiltä, ​​antavatko he vastauksia, koska molemmat vastaukset olivat samat, mutta kyselyni olivat erilaisia, joten Harper sanoi, että kyllä, ne molemmat olivat säilöttyjä vastauksia, koska oli vain Android- ja Samsung TV -tuki.

nordvpn cs

NordVPN’Suoran chatin tuki petti minut, koska se ei täyttänyt vaatimuksia, joiden mukaan tämän tason palvelun tulisi olla mukavasti täytettävä. En odottanut heidän live chat-tuelta niin kylmää vastausta, mutta se’mitä sain, joten minun mielestäni NordVPN’Suoran chatin tuki ei ole läheskäänkään palveluntarjoajien, kuten Surfsharkin, asettamiin standardeihin.

Arvioisin NordVPN’S live chat kuten alla par par.

PureVPN: Asiaankuuluvat vastaukset, mutta sen on toimittava äänen suhteen

Chat-tuen arviointiasteikko PureVPN: lle

Vasteaika Nopeasti
Tekninen tietäminen Keskiverto
Sävy mekanistinen & Heikko
hyödyllinen Ei

Vaikka chat-tuki pysyy nopeana, PureVPN: n on tehtävä paljon työtä sen suhteen, miten se saa käyttäjän tuntemaan sen live-chat-tuessa. Jälleen, kuten NordVPN, PureVPN’Chat-tuki oli kylmä ja ei ehtinyt’t saa minut tuntemaan, että puhuin ihmiselle, joka oli niin huolestunut ratkaisemaan ongelmani todella.

Tämän lisäksi kielioppi on edelleen suuri ongelma, ongelma, jota tällaisen ominaisuuden VPN: llä ei koskaan tulisi olla. Chat-tukiohjelman vastaukset tuntuivat siltä, ​​että ne tulivat henkilöltä, jolla on vain alkeellinen englanninkielinen komento.

Tässä’miten keskustelu heidän chat-tuen kanssa sujui:

Pyysin heitä samalla kyselyllä siitä, kuinka minun on käytettävä VPN: ää Apple TV: lläni, ja vastaus sisälsi tietoja siitä, kuinka minun on määritettävä VPN reitittimelle ongelman ratkaisemiseksi. Tarpeeksi hyvä, mutta taas chat-tuki exec antoi vain vastauksia eikä käynyt varsinaista keskustelua, jotain Surfshark sai melkein oikein.

PureVPN-asiakastuen katsaus

purevpn-palvelun arvostelu

Ja kuten aiemmin totesin, PureVPN: n on tarkistettava keskustelutaidot ja kieliopinsa chat-tukipalvelussa. Ei välimerkkejä edes live-chatissa’jättää hyvän vaikutelman.

Purevpn cs

Purevpn cs

Live chat -ohjelma piti asiat tasaisina’mitä mitä’on väärässä suhteessa muihin palveluntarjoajiin, kuten NordVPN. Jotta joku tunteisi olonsa mukavaksi ja tervetulleeksi tällaiselle persoonattomalle viestintäalustalle, sinun on oltava pelin kärjessä, mutta valitettavasti PureVPN ei ole’t tavata sitä.

Parhaimmillaan PureVPN’Chat-tuki voidaan arvioida myös alle par.

ExpressVPN: Nopea, tarkoituksenmukainen ja paras asiakastuki testieni mukaan

Chat-tukien arviointiasteikko ExpressVPN: lle

Vasteaika Erittäin nopea
Tekninen tietäminen Erinomainen
Sävy Ystävällinen ja mukava
hyödyllinen Joo

Alan paras palveluntarjoaja ei tehnyt’t anna minut alas, kun otan yhteyttä sen live chat-tukeen. Se oli paikalla, aivan kuten palveluntarjoaja on palvelunsa muissa puolissa.

ExpressVPN’Suorat chatit eivät olleet vain kohteliaita, mutta antoivat myös jokaiselle esittämälle kyselylle olennaisia, helposti ymmärrettäviä vastauksia, jättäen minut täysin tyytyväiseksi.

Tässä’kuinka chat heidän kanssaan meni:

Kun lähetin heille ensimmäisen kerran kyselyni, he kysyivät minulta, onko minulla tili.

expressvpn asiakastuen arvostelu

Vastasin kieltävästi, joten live-chatin suorittaja kysyi minulta hyvin samanlaisen kysymyksen kuin Surfshark kysyi, ts. Mitä haluaisin käyttää VPN: n kautta Apple TV: ssä.

Sanoin hänelle, että halusin katsoa Netflixiä, Amazon Primea ja myös vähän urheilua, saman vastauksen, jonka annoin Surfsharkille, mutta heidän vastauksensa siitä erotti heidät kaikista, jopa Surfsharkista.

expressvpn asiakaspalvelun arvostelu

Phil, heidän chat-tukiohjelmansa, kertoi minulle yksityiskohtaisesti, että Apple TV: t eivät’t tukevat VPN-verkkoja natiivisti, siksi he eivät tue’t tarjoa sille sovellusta. Mutta sitten hän kertoi minulle, että ExpressVPN’s Älykäs DNS sopi parhaiten vaatimuksiini ja miten.

Hän jopa selitti heidän Smart DNS / mediastreamer -palvelunsa yksityiskohtaisesti ja kertoi minulle jopa sen rajoituksista. Melko kattava vastaus.

expressvpn cs

Sen jälkeen kysyin häneltä ExpressVPN: n FireTV-sovelluksesta ja toimiiko se yhtä hyvin AppleTV: ssä.

expressvpn

Vastaus oli jälleen uskomattoman hyödyllinen, koska hän kertoi minulle, että kyllä, he tarjoavat FireTV-sovelluksen ja jos FireTV-laitteemme oli toisen sukupolven edustaja, voin saada haluamani tilaamalla heidän VPN-palvelun..

expressvpn

ExpressVPN’Vastaukset live-chattiin ovat erittäin tyytyväisiä ja tuntuu, että chat-suorittaja todella ymmärtää, mitä käyttäjä vaatii ja vaatii. Vastaukset on räätälöity vastaamaan tarkasti kyselysi vaatimuksia.

siellä’Se on iso syy siihen, miksi ExpressVPN hallitsee juurensa huolimatta siitä, että se on ainakin 2–3 kertaa kalliimpi kuin muut VPN: t. Sen suorituskyky kaikilla rintamilla on esimerkillinen, ja toimittaja ei’Älä jätä edes yhtä aluetta, josta käyttäjä voi olla tyytymätön.

CyberGhost: raa'asti rehellinen ja sitoutunut, mutta hidas

Chat-tuen arviointiasteikko CyberGhostVPN: lle:

Vasteaika Hyvin hidas
Tekninen tietäminen Erinomainen
Sävy Karkea ja kylmä
hyödyllinen Keskiverron yläpuolella

Älkää erehtykö, CyberGhost VPN pysyy parhaana tarjoajana huolimatta siitä, että se on jäljessä nykyaikaisistaan ​​kuten NordVPN: stä lisäämällä ainutlaatuisia suojausominaisuuksia ja suurempaa palvelinverkkoa..

Se on edelleen yksi harvoista palveluntarjoajista, johon voit luottaa Netflix USA: n estämiseen aina, kun käytät sitä. Myöskään tietoturvaongelmat tai IP-vuodot eivät estä sitä. Mutta kokemus sen live chat-tuesta oli hiukan erilainen.

Minulla oli pisin chatti CyberGhostin kanssa’Suoran chatin tuki suoritetaan kaikista tähän tarkoitukseen sitoutuneista VPN-verkoista. Syynä tähän on, että palveluntarjoaja kertoi minulle tarkalleen, että sen palveluissa on puutteita, jotka eivät salli minun tehdä tiettyä toimintaa.

Ja tekemällä tämän palveluntarjoaja osoitti uskomattoman rehellisyyden, jota arvostan paljon, mutta turhauttavat odotusajat kunkin vastauksen ja vähän kylmän sävyn välillä toimivat merkittävinä käännyksinä..

Tässä’miten keskustelu meni:

Alkukeskustelu chat-ikkuna oli sama kuin kukaan muu’s, jos tarvitset vähän tietoa, ennen kuin voit aloittaa.

Kun esitin ensimmäisen kyselyn, heidän ryhmänsä vastaus oli melko kylmä ja toivottava. Keskustelu voisi’Ve päättyi sitten ja siellä, mutta esitin heille lisää kysymyksiä nähdäkseni, kuinka hyvin he pystyvät käsittelemään vaikeampia kyselyitä.

cyberhost-asiakastuen arvostelu

Kun kysyin, onko ongelmalleni kiertotapaa, heidän chat-tukiohjelmansa Marta kertoi minulle, että minun olisi asennettava VPN reitittimelle, koska se’s ainoa tapa. Mutta chat-tuki exec ei antanut minulle linkkiä siihen, kuinka voin määrittää heidän VPN: n reitittimelle.

cyberhost-asiakaspalvelun arvostelu

Esitin jälleen kysymyksen siitä, käytänkö FireTV-laitetta Apple TV: ssä ja pystyikö heidän VPN toimimaan tällä tavalla. Vastaus, jonka Marta antoi tähän, ei ollut vain hyvä, se oli hieno.

cyberhost cs

Hän kertoi, että Amazon FireTV -laitteeni ei toimi Apple TV: ssä, jos minulla olisi VPN-yhteys protokollapohjaisten ongelmien vuoksi.

cyberhost cs

Hän kertoi minulle, koska CyberGhost VPN ei’t tarjoavat oikean protokollan, jota tarvitaan palvelun suorittamiseen Firestickissä Apple TV: n kanssa, heidän palvelu ei toimi Apple TV: n kanssa.

Täällä ollut rehellisyys oli raa'asti hyvä, kuten Marta ei tehnyt’t yritä muuttaa minua tilaajaksi väärien lupausten kautta, mutta opasi minua siihen, mikä oli oikein.

cyberghost

cyberghost

Kuka voittaa?

Kädet alas, ExpressVPN: llä on paras live chat-tuki Surfsharkin tullessa hetkessä.

Muiden palveluntarjoajien, kuten PureVPN, NordVPN ja jopa muiden jatkuvasti kasvavaa teollisuutta käyttävien VPN-verkkojen on ponnisteltava vakavasti, jos haluavat tyydyttää käyttäjiään tarjoamalla tukea.

Live chat -palvelun huono tuki voi poistaa käyttäjän käytöstä riippumatta siitä, kuinka hyvä todellinen VPN-palvelu on. Ja jos tarjoat palvelua, jolla pyritään palvelemaan käyttäjiä ympäri maailmaa, sinun on oltava esimerkillinen siitä, kuinka autat heitä aina, kun he juuttuvat tai kun he kohtaavat ongelman.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me