Läpinäkyvimmät VPN-palveluntarjoajat – VAIN 4 16: sta 16 ovat luotettavia

Yhä useammat ihmiset ovat nyt tietoisia digitaalisesta yksityisyydestään, mikä johtaa VPN-palveluita tilaavien netizenien määrään ympäri maailmaa..

VPN-verkkoa käyttävien netizenien määrä kasvoi vuoden 2018 ensimmäisellä neljänneksellä Pohjois-Amerikassa 18%, Euroopassa 18%, Lähi-idässä 20% & Afrikassa, 23% Latinalaisessa Amerikassa ja 30% Aasiassa.

Internet-käyttäjät, joilla on VPN (2018 Statista)

Yksi syy siihen, miksi suurin osa ihmisistä lopettaa VPN-palvelujen käytön, on avoimuuden puute. Vain monet markkinoiden tarjoajat ovat rehellisiä tarjouksistaan.

Useimmat väistävät paljastamasta tietoja pääkonttoristaan, omistajistaan, sijoittajista, hallituksesta, optiokanarioista / avoimuusraporteista ja tarkastusprosesseista (jos sellaisia ​​on).

Siksi BestVPN.co loi tämän “Läpinäkyvät VPN: t” -oppaasta, josta saat kaikki taustatiedot. Pyysin heitä vastaan ​​tunkeutuvia kysymyksiä sähköpostitse useisiin VPN-tukitiimiin &# 55357;&# 56841;

Läpinäkyvimmät VPN-palveluntarjoajat

  1. Pitääkö VPN-verkot todella turvassa?
  2. Asiat tekevät kuitenkin hieman monimutkaisia!
  3. Kysy VPN-palveluntarjoajia avoimuudesta sähköpostitse

Pitääkö VPN-verkot todella turvassa?

Ei ole epäilystäkään siitä, että VPN: t ovat käteviä työkaluja. He peittävät IP-osoitteesi, peittävät sijaintisi ja salaavat saapuvan / lähtevän liikenteen antaen käyttäjille avaimen lukittujen ovien avaamiseen.

Nämä VPN-ominaisuudet ovat erityisen totta käyttäjille, jotka asuvat maissa, joissa on tiukat Internet-lait, kuten Iran, Irak, Turkki, Kiina, Venäjä, UAE ja Egypti. Joidenkin joukossa jopa kielletään Facebook, WhatsApp, Google jne.

Monet VoD-palvelut asettavat myös georajoituksia. Puhumattakaan, tekijänoikeuksien loukkausmetsästäjät ovat aina etsimässä niitä, jotka lataavat laittoman materiaalin p2p / tiedostojen jakamisen kautta.

VPN: n käyttö tarjoaa suojaa näiltä metsästäjiltä, ​​suojaa sinua uteliailta silmiltä, ​​antaa sinun estää rajoitetun sisällön estämisen ja palauttaa pääsyn suosikki sosiaalisen median alustoihin / sovelluksiin.

Jotkut nettiäiset käyttävät niitä jopa pääsyyn sivustoihin / tiedostoihin / palveluihin työpaikalla tai yksinkertaisesti kommunikointiin ystävien / perheen kanssa ulkomailla, kuten alla olevassa VPN-käytön syiden tutkimuksessa esitetään..

VPN-käytön johtavat motivaatiot (2018 Statista)

Asiat tekevät kuitenkin hieman monimutkaisia!

Missä on positiivisia, on myös negatiivisia. Voisin kertoa, että VPN-verkot tarjoavat käyttäjille täydellisen turvallisuuden, mutta se olisi valhe. Ajattele VPN: n käyttöä ensimmäisenä askeleena digitaalisen yksityisyyden hyödyntämisessä.

Näillä palveluilla on kuitenkin omat monimutkaisuutensa. Arvioitaessa “turvallisuus” VPN: n suhteen, mukana on melko paljon tekijöitä, jotka kehottavat käyttäjiä parantamaan tietämystään.

Esimerkiksi 5, 9 tai 14 silmän lainkäyttövaltaan perustuva VPN-palvelu ei ehkä ole turvallisin vaihtoehto, koska hallitus on asettanut pakollisia tietojen säilyttämistä ja joukkovalvontaa koskevia lakeja..

Samoin on erilaisia “kirjauskäytännöt” kullekin palveluntarjoajalle. Jos jotkut saattavat olla loggeja, useimmat voivat nauttia istunto- / yhteydetietojen tallentamisesta.

Sitten sinulla on ongelmia, jotka koskevat WebRTC / DNS / IP-osoitteen vuotamista ja väärennettyjen (virtuaalisten) sijaintien käyttöä, ilman, että palveluntarjoajat ovat rehellisiä asiakkaiden / mahdollisten asiakkaiden kanssa..

Tärkeintä on, että VPN-palveluntarjoajat eivät paljasta perustietoja palvelustaan, koska niiltä puuttuu tarvittava läpinäkyvyys, jotta käyttäjät voivat luottaa tuotteisiinsa.

Kysy VPN-palveluntarjoajia avoimuudesta sähköpostitse

Palveluntarjoajien avoimuuden puute kehotti minua ottamaan heihin yhteyttä yksityisesti sähköpostitse ja oppimaan lisää erilaisista VPN-palveluista esittämällä heille useita tunkeutuvia kysymyksiä.

Halusin nähdä kuinka useimmat palveluntarjoajat reagoivat kääntyneiden taulukoiden kanssa. Sen sijaan, että he kysyisivät meiltä tietoja, luin luettelon kysymyksistä, joihin he voivat vastata.

Missä toiset mieluummin jakoivat taustatietoja, toiset olivat valikoivia, mihin kysymyksiin he halusivat vastata ja aiheuttivat epäilyksiä.

Kysymyksiin sisältyi tietoa yrityksestä’Pääkonttori, sen sijainti, omistajat ja sijoittajat yrityksen takana sekä hallitus. Kysyin edelleen, julkaisiko VPN avoimuusraportteja vai suorittiko kolmas osapuoli tarkastuksen.

Lähetin sähköpostia yli 180 palveluntarjoajalle tutkiessani tätä VPN-vertailuopasta. Toistaiseksi olen saanut vastauksia 15: ltä ja vain 3 palveluntarjoajaa ovat täysin avoimia:

  1. Täydellinen yksityisyys
  2. Piilottaa. minä
  3. CyberGhost

Aion päivittää tätä luetteloa, kun saan lisää vastauksia ...

Täydellinen yksityisyys - perustuu Sveitsiin ja perustettiin vuonna 2014

Missä on yrityksen pääkonttori? Voisimmeko saada osoitteen?

Pääkonttorimme on Sveitsissä. Tarkka osoite löytyy painomme: https://www.perfect-privacy.com/en/imprint

Julkaistaanko avoimuusraportteja / optiokanarioita??

Kyllä, julkaisemme Warrant Canaryn lausunnot.

Jos kyllä, kuinka usein? Linkki URL-osoitteeseen tai PDF-tiedostoon olisi hyödyllinen!

Joka kuukausi. Tässä on linkki: https://www.perfect-privacy.com/en/warrant-canary. Emme julkaise säännöllisiä avoimuusraportteja.

Virallisissa tiedusteluissa ilmoitamme heille aina ystävällisesti, että meillä ei ole tietoja, jotka voisimme paljastaa. Sinä myös don’Jokaisen DCMA-pyynnön on julkaistava.

Palvelinkohtauksien yhteydessä ilmoitamme sinulle blogissamme: https://www.perfect-privacy.com/fi/blog/server-seizure-in-rotterdam

Onko riippumaton ulkopuolinen turvayritys tarkastanut vaatimuksesi??

Ei, meidän ei tarvitse tarkistaa vaatimuksiamme. No, näemme joskus nämä tarkastukset muiden palveluntarjoajien kanssa, mutta voimme’Taistella tunteen kanssa, että he vain markkinoivat paskaa.

Tarkoitan, että valehtelet asiakkaillesi, miksi et myöskään tarkastaisi? Miksi edes tehdä auditointia? Laadi vain hieno PDF, joka vaatii mahtavaa auditointia.

Lisäksi edes jollain laillisella auditoinnilla, mikä estää kaikkia palveluntarjoajia sallimasta vain kirjautumisen ja kaikkien shenaniganien sallimista, kun tarkastus on päättynyt?

Jos ei, miksi sinua ei ole vielä tarkastettu? Mahdolliset syyt?

Kuten totesin: näitä ei lokitarkastusta ei voida käyttää. Me’Olen toiminut jo yli 10 vuotta, ja Rotterdamissa on tapahtunut samanlaisia ​​tapahtumia. Kohtaus tietää, että voit luottaa meihin 100-prosenttisesti.

Voisimmeko saada lisätietoja yrityksen takana olevista omistajista?

Voimme vahvistaa, että olemme kaikki ihmisiä, kaikki sijaitsevat Euroopassa, ja olemme tunteneet toisensa jo monien vuosien ajan tietokoneiden, tietoturvan, hakkeroinnin ja aktivismin yhteisten etujen takia.

Onko teillä miehiä sijoittajia, ja onko käyttäjille julkisesti saatavilla olevaa tietoa?

Liiketoiminnassamme on erittäin tärkeää työskennellä itsenäisesti. Että’Siksi toimimme täysin ilman sijoittajia. Se’Ei myöskään siitä, että kasvaa nopeasti.

Haluamme tarjota ammattimaisen VPN-palvelun, joka tarjoaa korkeimman mahdollisen suojan. Tätä kohtaus arvostaa myös meissä.

Kuka on yrityksenne hallitus?

Hitto, se on niin siistiä, kun olemme Giant Corporation johtokunnan kanssa. Vain kiduttaminen, mutta tosissaan, hallituksia ei ole.

nVPN - perustuu Bosniaan ja perustettiin vuonna 2010

Missä on yrityksen pääkonttori? Voisimmeko saada osoitteen?

Emme’Minulla ei ole sellaista asiaa kuin “virallinen sijainti” eikä siksi myöskään osoitetta. Olemme ryhmä neljästä yksityisyyden harrastajasta, jotka ovat levinneet eniten Itä-Euroopan alueelle Bosnia, Ukraina, Puola ja Serbia.

Julkaistaanko avoimuusraportteja / optiokanarioita??

Aiomme tosiaankin tehdä tämän pian, kyllä, mutta emme tiedä’Tätä asiaa ei ole vielä paikallaan, mutta on tarkoitus tehdä vuodeksi 2019 jonkinlainen arkisto, johon jokainen jäsen voi tutustua ja lukea vastauksemme.

Mikäli avoimia / hyväksyttyjä raportteja ei ole julkaistu, mitkä ovat syyt?

Ei ole mitään syytä olla julkaisematta vastauksiamme ja käsittelyämme, emme todellakaan’Minulla ei ole mitään piilotettavaa. Kuten edellä mainittiin, julkaisemme ja julkaistaan ​​jäsenillemme vuonna 2019.

voin’Älä kerro tarkkaa päivämäärää vielä, koska meillä on ensin monia muita tehtäviä tehtäväluettelossa (WireGuardin käyttöönotto, täydellinen natiivi IPv6 ja Linuxin ja Mac OS -sovelluksen julkaisu - seuraavien 2-6 viikon aikana).

Onko riippumaton ulkopuolinen turvayritys tarkastanut vaatimuksesi??

Minulla henkilökohtaisesti minulla ei olisi mitään ongelmaa tehdä tätä, kysymys on vain kuinka ja mikä yritys suorittaisi tällaisen tarkastuksen ja miten tarkoitan miltä tällainen tarkastus todella näyttää todellisuudessa, mitä tietoja he haluavat nähdä tietokannan, palvelinpuolen.

Tarkoitan, palvelinpuolella ei ole mitään ongelmaa, siellä ei ole mitään mielenkiintoista - mutta asiakastietokanta on toinen tarina, jolla meillä on asiakassähköposteja, joten et ole varma mikä yritys voisi tehdä tämän, joka on riittävän luotettava ja miten.

Miksi sinua ei ole vielä auditoitu? Mahdolliset syyt?

Ei syytä sitä vastaan, vain et ole varma, kuinka tämä tehdään ja kenen luottamus auditoinnin suorittamiseen on riittävää.

Voisimmeko saada lisätietoja yrityksen takana olevista omistajista?

Meillä ei ole yhtä omistajaa, kuten kaikki todettiin, eikä kukaan omista nVPN.net: ää. Meillä on neljä ihmistä.

Jos kahdella heistä on verkkotunnuksen käyttöoikeus, vain yhdellä näistä on tietokannan käyttöoikeudet, omistajaa ei ole täällä.

Onko teillä miehiä sijoittajia, ja onko käyttäjille julkisesti saatavilla olevaa tietoa?

Meillä ei ole lainkaan sijoittajia, kaikki on itse tehty ja itse hoidettu neljän ihmisen välillä’Ve edellä.

Kuka on yrityksenne hallitus?

Ei mitään.

Hide.Me - perustuu Malesiaan ja julkaistiin vuonna 2012

Missä on yrityksen pääkonttori? Voisimmeko saada osoitteen?

Olemme rekisteröity Malesiassa, yrityksemme osoite on: eVenture Limited, Office 2.19, Lazenda Commercial Center, Labuanin liittovaltion alue, 87007 Malesia. Rekisterinumero: LL09685

Julkaistaanko avoimuusraportteja / optiokanarioita??

Kyllä, julkaisemme säännöllisyyden avoimuusraportin historiallisilla tiedoilla.

Jos kyllä, kuinka usein? Linkki URL-osoitteeseen tai PDF-tiedostoon olisi hyödyllinen!

Viimeisin vuosi oli 2015, ja seuraava julkaistaan ​​seuraavien kahden tai kolmen viikon kuluessa.

https://hide.me/en/blog/leon-juranic-certifies-hide-me-as-one-of-the-most-anonymous-vpn-provider/

Onko riippumaton ulkopuolinen turvayritys tarkastanut vaatimuksesi??

Kyllä, olemme yksi ensimmäisistä VPN-yrityksistä, jotka riippumaton tilintarkastaja / yritys on tarkastanut.

Jos kyllä, milloin VPN-palvelusi auditoitiin viimeksi? Voisimmeko saada linkin URL / PDF-tiedostoon?

https://hide.me/en/blog/leon-juranic-certifies-hide-me-as-one-of-the-most-anonymous-vpn-provider/

Voisimmeko saada lisätietoja yrityksen takana olevista omistajista?

Yhtiö on täysin yksityisessä omistuksessa.

Onko teillä miehiä sijoittajia, ja onko käyttäjille julkisesti saatavilla olevaa tietoa?

Ei, meillä ei ole ulkopuolisia sijoittajia.

Kuka on yrityksenne hallitus?

Yrityksen johtaja on Sebastian Schaub.

CyberGhost VPN - perustuu Romaniaan ja julkaistiin vuonna 2011

Missä on yrityksen pääkonttori? Voisimmeko saada osoitteen?

Me’uudelleen Bukarestissa, Romaniassa, 5 silmän, 9 silmän ja 14 silmän allianssialueiden ulkopuolella. Tietomme ovat täällä: https://www.cyberghostvpn.com/en_US/imprint

Julkaistaanko avoimuusraportteja / optiokanarioita??

Kyllä, olimme ensimmäiset VPN-alalla julkistaneet avoimuusraportin vuonna 2011. Se’Perinne, jota pidämme rakkaana.

Jos kyllä, kuinka usein? Linkki URL-osoitteeseen tai PDF-tiedostoon olisi hyödyllinen!

Vuotuinen avoimuusraporttimme on täällä: https://www.cyberghostvpn.com/en_US/transparency-report

Q1 2019: n laillisten pyyntöjen numerot tulevat pian näkyviin Tietosuojakeskuksessa: https://www.cyberghostvpn.com/privacyhub/

Onko riippumaton ulkopuolinen turvayritys tarkastanut vaatimuksesi??

Ei.

Miksi sinua ei ole vielä auditoitu? Mahdolliset syyt?

Toistaiseksi olemme keskittyneet parhaan VPN: n rakentamiseen käyttäjillemme. Suunnittelemme kuitenkin, että VPN-tilintarkastuksemme tapahtuu tulevaisuudessa.

Voisimmeko saada lisätietoja yrityksen takana olevista omistajista?

Tämä ei ole yleistä VPN-alalla, mutta kaikki meitä koskevat tiedot ovat julkisia. Tapaa joukkueemme ja toimistokoiramme täällä: https://www.cyberghostvpn.com/en_US/team

Lisää täältä: https://www.cyberghostvpn.com/fi_fi/transparency-report/about-us ja täältä: https://www.instagram.com/cyberghost_private_life/?hl=fi

Onko teillä miehiä sijoittajia, ja onko käyttäjille julkisesti saatavilla olevaa tietoa?

Me’uudelleen Kape. Lisätietoja täältä: http://www.kape.com/about-us.html

Kuka on yrityksenne hallitus?

Löydät kaikki yksityiskohdat täältä: http://investors.kape.com/board-of-directors

Hotspot Shield - Perustuu Yhdysvaltoihin ja julkaistiin vuonna 2005

Missä on yrityksen pääkonttori? Voisimmeko saada osoitteen?

Pääkonttorimme on Redwood City CA. Osoite: 1800 Seaport Blvd Redwood City CA.

Julkaistaanko avoimuusraportteja / optiokanarioita??

Kyllä, julkaisemme avoimuusraportteja. Koska emme kerää tietoja, joiden avulla voimme jäljittää VPN-verkkojemme Internetin käytön takaisin yksittäisille käyttäjille.

Emme tarjoa eikä voi antaa hallituksille, lainvalvontaviranomaisille tai muille kolmansille osapuolille tietoja siitä, millä verkkosivustoilla käyttäjät käyvät palveluitamme käyttäessäsi.

Lisäksi emme voi tunnistaa yksittäistä käyttäjää julkisen IP-osoitteen perusteella.

Jos kyllä, kuinka usein? Linkki URL-osoitteeseen tai PDF-tiedostoon olisi hyödyllinen!

Joka vuosi. Tässä on linkki https://www.hotspotshield.com/reports/AnchorFree_Transparency_Report-2018.pdf

Onko riippumaton ulkopuolinen turvayritys tarkastanut vaatimuksesi??

Joo. AVTEST

Jos kyllä, milloin VPN-palvelusi auditoitiin viimeksi? Voisimmeko saada linkin URL / PDF-tiedostoon?

https://www.av-test.org/fileadmin/pdf/reports/AV-TEST_VPN_Trust_Report_August_2018_EN.pdf

Voisimmeko saada lisätietoja yrityksen takana olevista omistajista?

Löydät tietoa joukkueesta ja hallituksesta Anchorfree-sivustolta:

https://www.pango.co/about/

Onko teillä miehiä sijoittajia, ja onko käyttäjille julkisesti saatavilla olevaa tietoa?

Löydät tietoa joukkueesta ja hallituksesta Anchorfree-sivustolta: https://www.pango.co/about/ 

Kuka on yrityksenne hallitus?

Löydät tietoa joukkueesta ja hallituksesta Anchorfree-sivustolta: https://www.pango.co/about/

VPNSecure - perustuu Australiaan ja perustettu vuonna 2010

Missä on yrityksen pääkonttori? Voisimmeko saada osoitteen?

Taso 1/360 St Paul’s Terrace Fortitude Valley, Brisbane Queensland.

Julkaistaanko avoimuusraportteja / optiokanarioita??

Viime aikoihin saakka meillä oli julkaistu Warrant Canary -kanaari - Australiassa Warrant Canary on kuitenkin laiton ja meidän piti poistaa se.

Olemme siirtämässä yritystä Hong Kongiin Australian lakien viimeaikaisten muutosten takia - kun tämä muutto on valmis, julkaistaan ​​Warrant Canary

Onko riippumaton ulkopuolinen turvayritys tarkastanut vaatimuksesi??

Saamme kolmansien osapuolien levinneisyystestauksen auditoinnit päätökseen. Viimeisen testin suoritti Senseon Solutions marraskuussa 2017

Senseonin kaltaisen kolmannen osapuolen, jonka mukaan puunkorjuuta ei ole varmennettu, ei ole jotain, jota harkitsimme aiemmin, mutta voimme kuitenkin harkita tämän tekemistä tulevaisuudessa antaaksemme asiakkaille mielenrauhan..

Voisimmeko saada lisätietoja yrityksen takana olevista omistajista?

Shayne McCulloch - Linked IN https://www.linkedin.com/in/shaynem

Onko teillä miehiä sijoittajia, ja onko käyttäjille julkisesti saatavilla olevaa tietoa?

Ei sijoittajia.

Kuka on yrityksenne hallitus?

Shayne McCulloch.

ProtonVPN - perustuu Sveitsiin ja perustettiin vuonna 2014

Missä on yrityksen pääkonttori? Voisimmeko saada osoitteen?

Pääkonttorimme on Genevessä, Sveitsissä. Chemin du Pré-Fleuri, 3 CH-1228 Plan-les-Ouates, Genève, Sveitsi.

Julkaistaanko avoimuusraportteja / optiokanarioita??

Kyllä, päivitämme avoimuusraporttimme & Optiota Kanariansaari aina kun ilmenee merkittävää uutta oikeudellista pyyntöä.

Jos kyllä, kuinka usein? Linkki URL-osoitteeseen tai PDF-tiedostoon olisi hyödyllinen!

Se päivitettiin viimeksi 2. helmikuuta 2019: https://protonvpn.com/blog/transparency-report/

Onko riippumaton ulkopuolinen turvayritys tarkastanut vaatimuksesi??

Ei vielä, koska olemme olleet täysin avoimia käyttäjillemme pääkonttorin, omistajien, palvelun jne. Suhteen.

Harkitsemme kuitenkin lähitulevaisuuden auditointia, koska siitä on tullut alan standardi.

Voisimmeko saada lisätietoja yrityksen takana olevista omistajista?

ProtonVPN AG on kokonaan Proton Technologies AG: n omistuksessa.

Onko teillä miehiä sijoittajia, ja onko käyttäjille julkisesti saatavilla olevaa tietoa?

Ei vastausta.

Kuka on yrityksenne hallitus?

ProtonVPN AG: n hallitus on Antonio Gambardella.

Windscribe - perustuu Kanadaan ja julkaistiin vuonna 2015

Missä on yrityksen pääkonttori? Voisimmeko saada osoitteen?

9251 Yonge St # 8901, Richmond Hill, ON, L4C 9T3, Kanada. Ennen kuin sanot Kanada = 5 silmää = huono: https://blog.windscribe.com/i-doesnt-matter-how-many-eyes-you-have-66f59fc1e777

Julkaistaanko avoimuusraportteja / optiokanarioita??

kyllä, me teemme.

Jos kyllä, kuinka usein? Linkki URL-osoitteeseen tai PDF-tiedostoon olisi hyödyllinen!

https://windscribe.com/transparency

Onko riippumaton ulkopuolinen turvayritys tarkastanut vaatimuksesi??

Ei.

Miksi sinua ei ole vielä auditoitu? Mahdolliset syyt?

Me’työskentelemme uudelleen järjestelmän parissa, joka ylittää kolmannen osapuolen auditoinnin ja antaa kenelle tahansa mahdollisuuden tarkistaa vaatimuksemme ilman, että luotamme “asiantuntijat”.

Voisimmeko saada lisätietoja yrityksen takana olevista omistajista?

https://www.crunchbase.com/organization/windscribe#section-overview

https://angel.co/windscribe

Onko teillä miehiä sijoittajia, ja onko käyttäjille julkisesti saatavilla olevaa tietoa?

Ei sijoittajia.

Kuka on yrityksenne hallitus?

Yegor sak.

ibVPN - Perustettu Romaniassa ja perustettu vuonna 2003

Missä on yrityksen pääkonttori? Voisimmeko saada osoitteen?

Yrityksemme sijaitsee Tirgu-Muresissa, Romaniassa. Osoite on julkisesti saatavilla sivustollamme, alatunnistealueella: https://www.ibvpn.com

Julkaistaanko avoimuusraportteja / optiokanarioita??

Ei

Jos kyllä, kuinka usein? Linkki URL-osoitteeseen tai PDF-tiedostoon olisi hyödyllinen!

N / A

Onko riippumaton ulkopuolinen turvayritys tarkastanut vaatimuksesi??

Ei

Miksi sinua ei ole vielä auditoitu? Mahdolliset syyt?

Yrityksemme on noudatettava GDPR: ää, ja olemme viettäneet vuoden ennen 25. toukokuuta 2018 valmistautuaksemme ja seuraavat kuukaudet toteuttamaan tietosuojamekanismin, joka varmistaa asiakkaidemme tietoturvan. Vuoden 2019 tavoitteena on onnistuneesti ottaa käyttöön ISO 27001 (tietoturvan hallinta) ja 9001 (laadunhallinta).

Voisimmeko saada lisätietoja yrityksen takana olevista omistajista?

SC Amplusnet SRL on yritys, jolla on täysi omistus ibVPN: ssä. Yrityksen omistajat ovat yksityishenkilöitä, jotka ovat mukana kehittämässä ja ylläpitämässä ibVPN-palvelua.

Onko teillä miehiä sijoittajia, ja onko käyttäjille julkisesti saatavilla olevaa tietoa?

Meillä ei ole sijoittajia.

Kuka on yrityksenne hallitus?

Voit tarkistaa julkisen tiedon yrityksestä SC Amplusnet SRL.

KeepSolid - perustuu Yhdysvaltoihin ja perustettu vuonna 2013

Missä on yrityksen pääkonttori? Voisimmeko saada osoitteen?

KeepSolid’Pääkonttori on New Yorkissa. Osoitteemme on 3220 Arlington Ave. Suite 5A Bronx, NY 10463, Yhdysvallat

Julkaistaanko avoimuusraportteja / optiokanarioita??

Ei.

Jos kyllä, kuinka usein? Linkki URL-osoitteeseen tai PDF-tiedostoon olisi hyödyllinen!

N / A

Onko riippumaton ulkopuolinen turvayritys tarkastanut vaatimuksesi??

Ei.

Jos kyllä, milloin VPN-palvelusi auditoitiin viimeksi? Voisimmeko saada linkin URL / PDF-tiedostoon?

N / A

Tai jos ei, miksi sinua ei ole vielä tarkastettu? Mahdolliset syyt?

Tämä on tämän vuoden suunnitelmien päällä.

Voisimmeko saada lisätietoja yrityksen takana olevista omistajista?

Omistajamme ovat Vasiliy Ivanov ja Oleg Bocharnikov. Voit tarkistaa niistä lisätietoja täältä https://www.keepsolid.com/pressroom/board-of-members

Onko teillä miehiä sijoittajia, ja onko käyttäjille julkisesti saatavilla olevaa tietoa?

Ei, meillä ei ole sijoittajia. Me’uudelleen bootstrap-yritys.

Kuka on yrityksenne hallitus?

Tarkista lisätietoja hallituksestamme osoitteessa www.keepsolid.com/pressroom/board-of-members

Mullvad - Perustuu Ruotsiin ja lanseerattiin vuonna 2009

Missä on yrityksen pääkonttori? Voisimmeko saada osoitteen?

Amagicom AB, Box 53049, 40014 Göteborg, Ruotsi.

Julkaistaanko avoimuusraportteja / optiokanarioita??

Ei, Ruotsissa ei ole lakeja, jotka velvoittaisivat meitä koskevien tietojen keräämisen / kirjaamisen / toimimisen käyttäjiämme vastaan, lue lisää: https://www.mullvad.net/guides/swedish-legislation/

Onko riippumaton ulkopuolinen turvayritys tarkastanut vaatimuksesi??

Joo.

Jos kyllä, milloin VPN-palvelusi auditoitiin viimeksi? Voisimmeko saada linkin URL / PDF-tiedostoon?

https://mullvad.net/blog/2018/9/24/read-results-security-audit-mullvad-app/

Voisimmeko saada lisätietoja yrityksen takana olevista omistajista?

Amagicom on 100-prosenttisesti omistajien perustaja: Fredrik Strömberg ja Daniel Berntsson.

Onko teillä miehiä sijoittajia, ja onko käyttäjille julkisesti saatavilla olevaa tietoa?

Ei.

Kuka on yrityksenne hallitus?

Fredrik Strömberg, Daniel Berntsson ja Jan Jonsson (toimitusjohtaja)

SigaVPN - perustuu Yhdysvaltoihin ja julkaistiin vuonna 2017

Missä on yrityksen pääkonttori? Voisimmeko saada osoitteen?

PO Box 1722, Southaven, MS, 38671, Yhdysvallat. Koska se on itsenäinen yritys ja jotain, jota pidän puolella, ei ole syytä vuokrata toimistoa.

Julkaistaanko avoimuusraportteja / optiokanarioita??

Optio-kanarit eivät ole aina luotettavia. Yhdysvaltain hallitus voi pakottaa jonkun päivittämään sen. Mielestäni olen ajatellut optiokanarioita pitkään aikaan.

Päätin, että se vain tuottaa väärän turvatunteen. En tiedä’Minulla ei ole avoimuusraportteja, koska minulle ei ole annettu yhtään hallituksen pyyntöä.

Julkaiseisin yhden, jos saamme hallituksen pyynnön.

Onko riippumaton ulkopuolinen turvayritys tarkastanut vaatimuksesi??

Ei.

Miksi sinua ei ole vielä auditoitu? Mahdolliset syyt?

Tilintarkastus on kallista.

Voisimmeko saada lisätietoja yrityksen takana olevista omistajista?

minä’Olen järjestelmänvalvoja ja yksityisyyden suoja.

Onko teillä miehiä sijoittajia, ja onko käyttäjille julkisesti saatavilla olevaa tietoa?

Lahjoittajat auttavat palvelua. En suojaa heidän yksityisyyttään’t jaa heidän tietojaan.

Kuka on yrityksenne hallitus?

Vain minä.

PrivateVPN - perustuu Ruotsissa ja perustettiin vuonna 2009

Missä on yrityksen pääkonttori? Voisimmeko saada osoitteen?

Ruotsi - Sollentuna.

Julkaistaanko avoimuusraportteja / optiokanarioita??

Ei

Jos kyllä, kuinka usein? Linkki URL-osoitteeseen tai PDF-tiedostoon olisi hyödyllinen!

N / A

Onko riippumaton ulkopuolinen turvayritys tarkastanut vaatimuksesi??

Ei.

Jos kyllä, milloin VPN-palvelusi auditoitiin viimeksi? Voisimmeko saada linkin URL / PDF-tiedostoon?

N / A

Miksi sinua ei ole vielä auditoitu? Mahdolliset syyt?

Ei ole erityistä syytä. Suunnitelma on käynnistää tarkastus, kun uusi ympäristömme on asennettu.

Voisimmeko saada lisätietoja yrityksen takana olevista omistajista?

Löydät lisätietoja yrityksestä täältä: https://www.allabolag.se/5568951486/privat-kommunikation-sverige-ab

Onko teillä miehiä sijoittajia, ja onko käyttäjille julkisesti saatavilla olevaa tietoa?

Ulkoisia sijoittajia ei ole!

Kuka on yrityksenne hallitus?

Löydät lisätietoja yrityksestä täältä: https://www.allabolag.se/5568951486/privat-kommunikation-sverige-ab

WASEL Pro - perustuu Hollantiin ja perustettu vuonna 2012

Missä on yrityksen pääkonttori? Voisimmeko saada osoitteen?

Osoite www.bvpn.com alatunnisteessa. Laanzichtweg 60-B 4847 SJ Teteringen (Breda), Alankomaat.

Julkaistaanko avoimuusraportteja / optiokanarioita??

Kyllä, mutta emme tehneet’meillä ei ole tapahtumia 9 toimintavuodessamme.

Jos kyllä, kuinka usein? Linkki URL-osoitteeseen tai PDF-tiedostoon olisi hyödyllinen!

Meillä oli 0 tapausta.

Onko riippumaton ulkopuolinen turvayritys tarkastanut vaatimuksesi??

Ehei.

Miksi sinua ei ole vielä auditoitu? Mahdolliset syyt?

Meillä on turvapaikka’t luotettavat organisaatiot ovat ottaneet yhteyttä niihin.

Voisimmeko saada lisätietoja yrityksen takana olevista omistajista?

Palvelun omistaa ja löytänyt pieni ryhmä kehittäjiä, jotka löysivät Internetin 90-luvun puolivälissä ja tekivät kaikkensa pitääkseen sen niin avoimena kuin ennen..

Onko teillä miehiä sijoittajia, ja onko käyttäjille julkisesti saatavilla olevaa tietoa?

Ei, palvelua rakentaa, rahoittaa, ylläpitää sama kehittäjäryhmä, ei sijoittajia, ei pankkien omistuksia.

Kuka on yrityksenne hallitus?

Samat 3 kehittäjää.

Seed4Me - perustuu Taiwaniin ja julkaistiin vuonna 2012

Missä on yrityksen pääkonttori? Voisimmeko saada osoitteen?

Seed4.Me VPN-palvelua kehittää hajautettu kehittäjätiimi. Pidämme mieluummin yksityiskohtia rakenteestamme yksityisenä, koska se on yksi suojakerros asiakkaillemme.

Julkaistaanko avoimuusraportteja / optiokanarioita??

Ei.

Jos kyllä, kuinka usein? Linkki URL-osoitteeseen tai PDF-tiedostoon olisi hyödyllinen!

N / A

Onko riippumaton ulkopuolinen turvayritys tarkastanut vaatimuksesi??

Ei.

Jos kyllä, milloin VPN-palvelusi auditoitiin viimeksi? Voisimmeko saada linkin URL / PDF-tiedostoon?

N / A

Miksi sinua ei ole vielä auditoitu? Mahdolliset syyt?

Käyttäjämme eivät kysyneet meiltä tätä asiaa. Suurin osa ihmisistä vaatii nopeaa ja vakaata VPN-yhteyttä edulliseen hintaan - juuri sitä tarjoamme.

Voisimmeko saada lisätietoja yrityksen takana olevista omistajista?

Emme mieluummin paljasta näitä tietoja.

Onko teillä miehiä sijoittajia, ja onko käyttäjille julkisesti saatavilla olevaa tietoa?

Emme myöskään halua paljastaa näitä tietoja.

Kuka on yrityksenne hallitus?

Emme myöskään halua paljastaa näitä tietoja.

Surfshark - perustuu BVI: hen ja lanseerattiin vuonna 2018

Missä on yrityksen pääkonttori? Voisimmeko saada osoitteen?

Surfshark on Britannian Neitsytsaarten oikeushenkilön Surfshark Ltd.:n rekisteröity tavaramerkki. Surfshark Ltd: n virallinen osoite on seuraava:

Surfshark Limited

Vanterpool Plaza, 2. kerros, Wickhams Cay I, Road Town, VG 1110

Brittiläiset Neitsytsaaret

Julkaistaanko avoimuusraportteja / optiokanarioita??

Brittiläisten Neitsytsaarten hallitus ei vaadi Surfsharkia julkaisemaan läpinäkyvyys- ja selvitysraportteja; siksi emme tee sitä.

Surfshark on yksityinen yritys, joten sellaisten raporttien julkaiseminen ei ole pakollista. Koska Surfshark ei ole julkisesti noteerattu missään pörssissä, käytämme yleistä käytäntöä olla paljastamatta tällaisia ​​tietoja yleisölle.

Onko riippumaton ulkopuolinen turvayritys tarkastanut vaatimuksesi??

Surfshark on yksi harvoista VPN-palveluntarjoajista, joita on tarkastettu riippumattomasti. Viimeisen tarkastuksen suoritti marraskuussa 2018 tunnustettu saksalainen turvayhtiö

Jos kyllä, milloin VPN-palvelusi auditoitiin viimeksi? Voisimmeko saada linkin URL / PDF-tiedostoon?

Cure53: n tarkastama Surfshark VPN.

https://cure53.de/pentest-report_surfshark.pdf

Voisimmeko saada lisätietoja yrityksen takana olevista omistajista?

Surfshark tarjoaa palvelujaan ihmisille kaikkialla maailmassa, mukaan lukien voimakkaasti rajoittavat maat ja hallintojärjestelmät, joissa pääsyä Internetiin valvotaan, vastakkaisia ​​tiedotusvälineitä vainotaan ja kansalaisjärjestöjä rajoitetaan. Olemme yksi harvoista VPN-palveluntarjoajista, joka on onnistunut voittamaan Kiinan suuren palomuurin. Niin kauan kuin olemme päättäneet investoida aikaa ja vaivaa älykkäiden ratkaisujen kehittämiseen, jotka voivat ylittää rajoitukset.

Toimitusjohtajamme osalta hänet tunnetaan nimellä Par Kaz. Hän perusti Surfsharkin omaan yritykseensä tehdäkseen paremman yksityisyyden suojavälineen kuin muut. Hän on teknisen taustan tietosuojageekki, joka on viettänyt uransa työskentelemällä tietoturvatuotteiden kanssa sekä järjestelmänvalvojana eri puolilla maailmaa. Magnuksen osalta se tunnetaan alalla ja se on mainittu joissain Surfsharkin julkaisuissa.

Onko teillä miehiä sijoittajia, ja onko käyttäjille julkisesti saatavilla olevaa tietoa?

Surfshark Ltd. omistaa yksityiset osakkeenomistajat, jotka päättivät olla paljastamatta yksityisiä tietojaan yleisölle, koska sitä ei ole lain mukaan vaadittu..

Kuka on yrityksenne hallitus?

Surfshark on yksityinen yritys, jolla ei vaadita eikä ole hallitusta. Sitä johtaa johtoryhmä, johon kuuluvat toimitusjohtaja, markkinointi, teknologiajohtaja sekä useita tuoteomistajia.

Asioiden kääriminen

Tällä saavutamme lopun avoimelle VPN-oppaalle. Sen päätarkoitus on auttaa käyttäjiä oppimaan lisää erilaisista tarjoajista ja heidän taustatiedoistaan.

Muista, että moniselitteisiin palveluihin ei voida koskaan luottaa. Vain ne palveluntarjoajat, joilla on vakiintunut rehellisyyden maine, voivat auttaa sinua saavuttamaan täydellisen digitaalisen yksityisyyden.

Toivon, että tämä opas auttaa sinua vastaanottamaan kaiken tarvitsemasi tiedon. Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset minua haastattelemaan tiettyä palveluntarjoajaa, kommentoi alla.

Auta myös veljeä jakamalla tämä opas muille tekniikan taitaville tai yksityisyyttä tietäville käyttäjille, se olisi erittäin arvostettu. Kiitos ja hyvää päivää eteenpäin! J

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me