Kuinka ohittaa geo-estäminen ja sisällön rajoitukset

Harvat eivät tiedä tätä, mutta tavallisella ihmisellä on pääsy Internetiin vain noin 0,004%. Loput 99,996% koostuvat “Syvä verkko” ja periaatteessa mikä tahansa muu sisältö, jota hakukoneet, kuten Google tai Bing, eivät indeksoi.


Kuitenkin jopa tällä 0,004%: lla internetistä, jolla meillä on pääsy, monet verkkosivustot ympäri maailmaa nauttivat maantieteellisestä estämisestä, rajoittaen edelleen käytettävän sisällön saatavuutta. Joten tässä oppaassa keskitytään maantieteelliseen estämiseen ja sen ohittamiseen. Mutta ensin…

Mikä tarkalleen on geoblocking?

Geoblocking sisältää erilaisia ​​menetelmiä ja tekniikoita, joita käytetään Internetin käytön rajoittamiseen, yhden menetelmän perusteella’Maantieteellinen sijainti. Maantieteellistä estämistä suorittavat verkkosivustot / palvelut yksilöivät ensin IP-osoitteet ja tarkistavat ne sitten mustalta listalta tai sallitulta listalta.

Mikä tahansa IP, joka ei ole hyväksytyssä sallitussa luettelossa ja joka sisältyy mustalle listalle, estetään välittömästi muodostamasta yhteyttä verkkosivustoon / palvelinpalvelimeen, mikä johtaa virheeseen kuten “verkkosivusto, jota ei voi käyttää sijaintialueellasi / alueellasi.”

Miksi Geoblocking on olemassa??

Geoblocking on tärkeä tekijä rajoitetun Internet-tason multimediasisällön, kuten TV-ohjelmien ja elokuvien, saatavuuden rajoittamisessa lisensointiin ja tekijänoikeuksiin liittyvien kysymysten takia. Tuotantotalot menettävät tyypillisesti rahaa, kun joku maan ulkopuolelta käyttää sisältöään.

Siksi näet monia suoratoistoalustoja, kuten Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime, HBO NYT, ja rajoittavat tietylle sisällölle pääsyä tai asettavat saataville verkkosivustojensa eri versioita, jotta käyttäjät eivät estä avaamasta koko otsikkokirjastoa..

He jopa menevät pidemmälle kieltämällä VPN-palvelut, joita käytetään ohittamaan maantieteelliset ja sisällölliset esteet ympäri maailmaa. Tämän lisäksi geoblokkimisella on merkitystä myös hintasyrjinnän toteuttamisessa, haitallisen liikenteen estämisessä, verkkopelaamisessa, petoksien estämisessä ja sijaintitietoisessa todennuksessa..

Käsittele geoblocking välityspalvelimella

Useimmiten silloin, kun ihmiset kohtaavat maantieteellisiä esteitä, heidän on suositeltavaa käyttää välityspalvelinta. Nämä arvokkaat työkalut antavat käyttäjille mahdollisuuden muodostaa yhteys toisen maan palvelimeen uudella IP-osoitteella erilaisten verkkosivustojen / palveluiden lukituksen poistamiseksi..

Kuitenkin, jos aiemmin välityspalvelimen käyttö oli helppo ratkaisu maantieteellisiin estoihin, sitä ei enää ole toteutettavana vaihtoehtona. Monet verkkosivustot / palvelut voivat helposti tunnistaa välityspalvelun, estämällä ne heti, pitäen niitä teknisesti hyödyttöminä.

Välityspalvelut siirtävät vain IP-osoitettasi, mutta eivät tarjoa salausta, joka estää verkkosivustoja huomaamasta, että käytät välityspalvelinta. Lopputulos on edessään a “välityspalvelin havaitsi virheen”, siksi suosittelen luotettavan VPN-palvelun käyttöä.

Käsittele geoblocking VPN: llä

VPN-reitit reitittävät yleensä Internet-yhteytesi läpi turvallinen ja salattu tunneli, joka piilottaa online-toimintasi ja pitää henkilöllisyytesi yksityisenä. Kaikki Internet-liikenne, jonka oli määrä siirtyä suoraan Internet-palveluntarjoajalta verkkosivustollesi, käy nyt lisätyn salauskerroksen avulla, jolla on toinen IP-osoite.

Sellaisena kohdeverkkosivusto näkee nyt VPN-asiakkaan kautta valitsemasi palvelimen tiedot. Ei Internet-palveluntarjoajalta saatua todellista sijaintiasi ja IP-osoitettasi, pitäen sinut nimettömänä aina. Siksi geoblocking VPN: llä on kannattavampi ja toteuttamiskelpoisempi vaihtoehto, vaikka joudut maksamaan premium-VPN-palvelusta.

Ohittaa Geoblocking-laillisen?

Tämä riippuu täysin maasta, jossa asuu, ja käyttämästäsi verkkosivustosta / palvelusta. Jotkut maat, kuten Kiina, Iran, Irak, Turkki, Egypti, jne. Kieltävät VPN-palvelut kokonaan, koska ne estävät geoblokkien käyttöä rajoittamattomaan Internetiin pääsyyn.

Sinänsä, jos havaitset VPN: n avulla ohittavan maantieteelliset esteet, saatat kohdata laillista vaivaa ja joutua maksamaan moitteettomia sakkoja. Sellaisilla verkkosivustoilla, jotka estävät geoblockingin ohittamisen, ei ryhdytä tällaisiin tiukkoihin toimiin, eikä henkilökohtaisia ​​tilejäsi jäädytetä.

On kuitenkin tärkeää mainita, että useimmilla verkkosivustoilla on lauseke geoblockingista “palvelun / käytön ehdot”. Joten jos olet harkinnut toimintaa harkiten, muista lukea säännöt välttääksesi kieltämistä tai lukitsemista tiliesi ulkopuolella.

Muut keinot ohittaa geoblocking-lukot

Välityspalvelimen tai VPN-palvelun käytön lisäksi yksilöt voivat luottaa Toriin ohittaakseen maantieteelliset tukot. Torilla on tyypillisesti hajautettu verkko, joka on suojattu useilla salauskerroksilla, ja se ohjaa Internet-liikennettä palvelimien päällekkäisyyksien kautta.

Tämä palvelimien päällekkäisyys koostuu yli seitsemästä tuhannesta releestä, mikä mahdollistaa käyttäjän asianmukaisen piilottamisen’ sijainnin estäen ketään muuta seuraamasta toimintaa, olipa kyse pikaviesteissä, sosiaalisessa mediassa tai muilla alustoilla.

Toria voidaan käyttää jopa yhdessä VPN: ien kanssa kahden kokoonpanon kautta; Tor VPN: n kautta tai VPN Tor: n kautta. Edelliseen sisältyy yhteyden muodostaminen ensin VPN-palvelimeen ja sitten Tor-verkkoon, kun taas jälkimmäinen menee päinvastoin.

Saksalaisen television katseleminen ulkomailla Internetin kautta

Jos haluat katsoa saksalaista televisiota ulkomailla, raketitiedettä ei vaadita. Noudata vain alla olevia vaiheita nauttiaksesi rajoittamattomasta käytöstä missä tahansa:

  1. merkitä luotettavaan VPN-palveluun, kuten NordVPN tai Surfshark
  2. ladata käyttämäsi alustan / laitteen sovellus
  3. Asentaa hakemus, avata se kerran tehty, ja tulla sisään kirjautumistietosi
  4. Kytkeä mihin tahansa tiettyyn palvelimeen Saksassa (Berliini, München, Hampuri Frankfurt)
  5. Vierailla ARD, ZDF, Arte, n-TV, ProSieben, Netflix DE tai mikä tahansa saksalainen televisiosivusto
  6. Huomaat nyt, että verkkosivustoon pääsee, eikä siinä näy sijaintivirhettä!
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me