Helppo Internet-turvallisuusvihje aloittelijoille BestVPN.co

“Meidät yhdistetään nyt kaikki Internet, kuten jättiläinen aivojen neuronit”

Täytyy olla velkaa Stephen Hawkingille siitä, että hän on tiivistänyt asiat niin tarkasti, mutta jättänyt niin paljon oman mielikuvituksenamme. Se mitä hän sanoi Internetistä, on suurimmaksi osaksi TOSI. Joidenkin mielestä se on kiitettävää: ‘digitaalinen maailma’. Mikä aika olla elossa, eikö? Samanaikaisesti muut voivat suhtautua skeptisesti Internetin käyttöön. Me BestVPN.co: lla ymmärrämme molemmat osapuolet, mutta meillä on joitain omia ajatuksiamme aiheesta.

Kuten kaikki muutkin elämässä, Internetissä on tiettyjä etuja ja haittoja. Se on uskomaton oppimisresurssi, tarjoaa pääsyn välittömään viihteeseen, helpottaa työtä SaaS-työkaluilla ja auttaa saamaan altistumisen yksilönä sosiaalisen median välityksellä (tarjoaa monia mahdollisuuksia tulla omaksi pomoosi). Samanaikaisesti henkilökohtaiseen turvallisuuteen ja yksityisyyteen liittyy uhkia, jotka vaarantavat perheesi / yrityksesi / rahasi!

Kyberturvallisuustietoisuus!

Valitettavasti on olemassa henkilöitä, jotka’Hyödynnän Internetiä tekemällä rikoksia, huijaamalla käyttäjiä haittaohjelmien avulla, hankkimalla tietoja tietojenkalastelun kautta tai luomalla järjestelmiä, joissa huijataan ihmisiä heidän rahoistaan. Tietoverkkorikolliset ovat älykkäämpiä ja hienostuneempia toiminnassaan käyttämällä luovia toimenpiteitä identiteettien varastamiseen, petosten tekemiseen tai jopa verkkohyökkäysten käynnistämiseen muita vastaan.

Kyberturvallisuustietoisuus

Jos se ei ollut’t tarpeeksi, Internet on täynnä väkivaltaa, tummia houkutuksia ja moraalittomuutta yritysten / yksityishenkilöiden kanssa, jotka etsivät aktiivisesti käyttäjiä, KAIKKI! Hallitukset eivät’Ei halua luottaa omiin kansalaisiinsa ja asettaa Internet-lakeja, jotka mahdollistavat tavallisen ihmisen seurannan / salakuuntelun. Kaikki tämä saa sinut ymmärtämään, että TURVALLISUUS pysyminen verkossa ei ole enää annettua, vaan välttämätöntä luokan ulkopuolista toimintaa.

Kyberturvallisuus herättää kuukautta

Nyt tiedämme mitä sinä’ajatellessani, kaikki tämä näyttää hankalalta ja pinnalliselta, eikö niin? Voimme kuitenkin vakuuttaa, että se on ainoa’t! Siksi tälle kansalliselle tietoverkkoturvallisuuskuukaudelle (NCSAM) me’Olemme päättäneet auttaa kaikkia asiakkaita pysymään turvallisina verkossa. Vähän tervettä järkeä ja tietoa tekemisestä’s / Don’ts, voit surffata ‘netto lujaa.

Mitä Internet-turvallisuusongelmia kohtaamme tänään?

Internet toimii loistavana työkaluna ilmaisuun, tiedon lisäämiseen ja kykyyn pysyä yhteydessä ihmisiin ympäri maailmaa. Internet-yhteensopivien laitteiden laaja saatavuus tarjoaa kaikille ympäri vuorokauden pääsyn ostosmahdollisuuksiin, luotto- / rahoituspalveluihin, välittömään viihdeeseen, suhteiden hallintaan, seksuaalisten vaistojen harjoittamiseen ja jopa avun / neuvojen saamiseen!

Sellaisenaan ei ole epäilystäkään siitä, että Internet on todellakin muuttanut / parantanut elämäämme niin monella tavalla, että nyt on mahdotonta kuvitella maailmaa ilman sitä. Pelkäät kuitenkin yksityisyydestä / turvallisuudesta vasta kun huomaat, kuinka vaarallisia asioita voi päästä Internetiin. Alla käsittelemme vakavia henkilökohtaista turvallisuusriskejä, joihin voit joutua takertumaan:

Internet-turvallisuuskysymykset kohtaavat tänään

 • Ransomware - Haittaohjelma, joka käyttää sytovirologiaa, ottaa tietokoneesi haltuun ja uhkaa julkaista uhrin’tietoja, kunnes lunnaat maksetaan. Merkittäviä esimerkkejä ovat Fusob, WannaCry, Petya, Bad Rabbit ja SamSam, jotka kaikki löydettiin käyttämällä samanlaisia ​​malleja käyttäjän tiedostojen salaamiseen.
 • Henkilöllisyysvarkaudet - didn’luuletko olevan mahdollista eikö? Se tapahtuu kuitenkin! Huijareita voivat käyttää tekniikoita, kuten tietojenkalastelu tai haittaohjelmien istuttaminen, huijaamaan sinut taloudellisten tietojen paljastamiseen, jota he sitten käyttävät petoksiin tekemisissä esiintymällä. Paska osuu kattoon erittäin nopeasti!
 • Cyberstalking - Erittäin vakava rikos, jonka takia monet naiset joutuvat kärsimään häirinnästä ja henkisestä kidutuksesta! Tässä tilanteessa hyökkääjä käyttää toistuvasti sähköistä viestintää uhrin pelottamiseen tai pelottamiseen. Se voi sisältää myös kunnianloukkausta, kunnianloukkausa, kunnianloukkausa ja vääriä syytöksiä.
 • Sukupuolikiellot - Ajatteliko, että oikea maailma on b ** ch? Digitaalinen maailma on huonompi! Jotkut verkkorikolliset yrittävät huijata käyttäjiä lähettämään alastomia / seksuaalisia kuvia itsestään. Myöhemmin näitä kuvia käytetään kiristämään rahaa tai seksuaalisia suosituksia uhreilta, mikä voi johtaa vakavaan masennukseen / ahdistukseen!
 • Nettikiusaaminen - Helppo altistuminen väkivallalle, graafisille kuville / videoille ja pikkupolitiikalle on jotain, josta sosiaalinen media on tullut melko kuuluisa! Asiat ovat kuitenkin vain vakavassa käänteessä, kun ihmiset käyttävät digitaalista maailmaa ihmisten kiusaamiseen verkossa. Tähän voi liittyä kunnianloukkaus, virusmeemit ja muut!
 • Online-saalistus - Internet on vaarallinen paikka erityisesti lapsille, koska heillä on mahdollisuus olla yhteydessä ihmisiin kahdesti / kolminkertaisesti iästään. Joistakin viattomista murrosikäisistä voi tulla online-saalistajien manipuloinnin / pakottamisen uhreja, joilla on taka-alaa väärinkäyttäviä / seksuaalisia motiiveja.
 • Roskapostit - Toisinaan, kun liittyt uuteen sosiaalisen median sivustoon tai verkkosivustoon, saatat napsauttaa jotain mitä olit’ja tämän seurauksena joudut käsittelemään satoja ja tuhansia roskapostimainoksia, ei-toivottuja massaviestejä, mikä avaa oven haittaohjelmiin ja tietojenkalasteluun!
 • Oikeeton sisältö - Internet voi olla monille onnellinen paikka, mutta se voi myös olla uskomattoman tumma ja vaarallinen. Siellä on saatavana tonnia säädytöntä sisältöä informaation / kuvien / videoiden muodossa, jotka sisältävät gore- / tappamis- / pommi-räjähdyksiä ja muuta epämiellyttävää sisältöä.

Internet-turvallisuuteen liittyvät kysymykset

Kuinka käyttäjät voivat hyödyntää maksimaalista suojausta verkossa?

Me’Muista lukea yllä mainituista vaaroista’olet saanut sinut hiukan räpyttämään! Loppujen lopuksi kuka voisi’olemme kuitenkin, kuten nämäkin, tapahtuu, eikö niin? Miksi voi’t ihmiset vain oppivat olemaan sivilisoituneita eivätkä ole tuskaa $ $ muille? Arvaamme, että kukaan ei osaa vastata, mutta jos BestVPN.co pystyy tarjoamaan yhden asian, se hyödyntää maksimaalista suojausta verkossa suojautuaksesi sellaisilta online-uhilta.!

Ennen kuin aloitamme, sallikaa minun vain laittaa tämä esiin. Tämä ei ole’t yksi niistä kliseistä, uudelleen muotoiltuista verkko-oppaista, joissa ainoat yksityisyyden suojaamiseksi saamasi VINKIT kierrättävät vanhentuneita menetelmiä. Tutkiessamme hämmästyimme kirjaimellisesti Internetissä saatavilla olevan tarpeettoman sisällön tyypistä. Toivomme siis, että tutkimuksemme on vaikuttava, kun yritämme mennä hieman laajemmalle!

Helppo Internet-turvallisuusvihje aloittelijoille BestVPN.co

Internet-turvallisuusvinkit: Perussäännöt

 1. Samanlainen kuin vältelet kävelyä varjoisilta alueilta, vältä vierailemasta vaarallisilla verkkosivustoilla verkossa, koska ne saattavat sisältää lunastusohjelmia, viruksia tai haittaohjelmia.
 2. Rajoita aina verkossa paljastamasi tiedot. Mahdolliset työnantajat ja asiakkaat eivät’t sinun on tiedettävä kotiosoitteesi tai henkilökohtaisen suhteesi tila (duh!).
 3. Vältä kolmansien osapuolien ohjelmistojen / sovellusten lataamista, koska ne voivat sisältää haittaohjelmia tai yrittää varastaa tietoja. Etsi sovelluksia / ohjelmistoja, jotka on varmennettu / varmennettu asianomaisten viranomaisten toimesta.
 4. Internet ei’Minulla ei ole poistoavainta. Lähetettyäänsi se elää ikuisesti syvimmissä, tummimmissa välimuissien tai kopioiden liittolaisissa, jotka muut ihmiset ovat voineet tehdä, tietämättä siitä.
 5. Jos sinulla on’t jo saanut sellaisen, käytä turvakoodia puhelimellasi. Se voi olla salasana, PIN tai lukituksen avausmalli. Valitsemastasi riippumatta, yhden käyttö on välttämätöntä verkkotietosuojaan!
 6. Varmista, että sosiaalisen median tilisi ovat yksityisiä. Vain läheisen perheen ja ystävien tulisi voida nähdä mitään sinusta. Viimeinen tarvitsemasi asia on cyberstalker!
 7. Päivitä käyttöjärjestelmäsi ja ohjelmistosi säännöllisesti estääksesi tietoverkkorikollisia hyödyntämästä vanhoja virheitä ja porsaanreikiä tietoturvassasi, mikä voi johtaa kaikkien henkilökohtaisten tietojen menetykseen.
 8. ÄLÄ KOSKAAN yhdistä julkisiin Wi-Fi-verkkoihin kahviloissa tai ravintoloissa käyttämättä VPN-palvelua, koska näissä paikoissa fiksut verkkorikolliset voivat todennäköisesti huijata / hakkeroida / huijata..
 9. Kaikkien salasanojesi muistaminen voi olla valtava kipu pakarassa, ellet sinä tee sitä’olet saanut poikkeuksellisen muistinmuistotaitoja. Keskimääräiselle joelle suosittelemme salasananhallintaohjelman käyttöä.
 10. Vältä vihaviestien kirjoittamista tai nauttimista kaikenlaisesta bashingista / rasismista / väkivallasta, koska se voi saada sinut vakaviin vaikeuksiin. Pelkästään uhkaavan viestin kirjoittaminen voi päästä oikeudelliseen vaivaan!

Internetin turvallisuuden perussäännöt

Internet-turvallisuusvinkit: Suojaudu itsesi Ransomware-ohjelmistolta

 1. Joskus elämä vain antaa sinulle sitruunoita ja siellä’et voi tehdä asialle mitään. ransomware’s ovat hankalia, joten sinun on tehtävä tapana varmuuskopioida tietosi säännöllisesti.
 2. Käytä virustorjunta- tai haittaohjelmien torjuntaohjelmaa, joka antaa sinulle mahdollisuuden määrittää haku skannaamaan arkistoituja ja pakattuja tiedostoja, koska’s kuinka useimmat ransomware-ohjelmat hallitsevat järjestelmääsi.
 3. Se ei’Huolimatta siitä, käyetkö verkkosivustolla, käytät ohjelmistoa tai selaat vain erilaisia ​​pelejä / ohjelmia, varmista, että palomuuri on päällä aina.
 4. Asenna säännöllisesti käyttöjärjestelmän ja virustorjunta- / haittaohjelmistopäivitykset säännöllisesti, jotta sinulla on päivitetty firmware, joka pystyy torjumaan epäilyttävät tiedostot.!
 5. On ehdottoman välttämätöntä, että käyttäjät ovat erityisen valppaita napsauttaessa linkkejä tai liitteitä, etenkin niitä, jotka vaikuttavat epäilyttäviltä. Analysoi linkki saadaksesi parempi idea ennen kuin napsautat sitä.

Helppo Internet-turvallisuusvihje aloittelijoille BestVPN.co

Internet-turvallisuusvinkit: Pysy suojattuna identiteettivarkauksilta

 1. Muista aina olla käyttämättä P2P / tiedostonjako-sovelluksia, jos ne eivät ole’t tarjoa tietoturvaa ja yksityisyyttä. Muista käyttää VPN-palvelua, jos käytät sitä, sillä se pitää henkilöllisyytesi aina nimettömänä.
 2. Kuten aikaisemmin mainittiin, älä koskaan osta verkkokaupoista, joilla on huono maine, etenkin myymälöissä, joilla on aiemmin ollut kärsimystä tietorikkomuksista ‘viimeaikainen’ menneisyys.
 3. On ehdottomasti oltava aktiivinen taloudellisten tietojen suhteen aina. Tarkasta joka kuukausi pankkitili- ja luottokorttitiliotteesi huolellisesti, jotta väärinkäytöt voidaan nopeasti tunnistaa.
 4. Yksi parhaimmista tavoista pitää henkilöllisyytesi ja tietosi aina suojattuina on vaihtaa rahoitustilien salasanoja säännöllisesti. Rikkomukset jäävät usein huomaamatta viikkoja!
 5. Varmista, että lähetät aina kaikki sähköpostit ja viestit päästä päähän -salauksella tai käytä VPN-palvelusta omistettua IP-osoitetta murtumattoman tietoturvakerran hyödyntämiseksi aina.

Helppo Internet-turvallisuusvihje aloittelijoille BestVPN.co

Internet-turvallisuusvinkit: Opi kuinka torjua verkkokauppaa

 1. Jos sinut kysytään verkosta, on elintärkeää, että tallennat kaiken viestin tekijän kanssa todisteita varten. Se voi kuulostaa vaikealta, mutta sinun on ilmoitettava siitä lainvalvontaviranomaisille.
 2. Jos pääset eroon läheisen kumppanin kanssa, varmista, että olet palauttanut kaikki sähköpostitilisi, sosiaalisen median ja pankkitietosi, jotta he eivät voi manipuloida sinua millään tavalla.
 3. Sosiaalisen median, sähköpostien tai chat-huoneiden käytön suhteen on ehdottomasti oltava varovainen jakamasi tiedon suhteen, muuten voit auttaa stalkereita keräämään kuviasi / viestejäsi.!
 4. Jos se ei ole pakollista, vältä täyttämästä kenttiä, joissa pyydetään henkilökohtaisia ​​tietojasi, kuten syntymäpäiväsi, kun kirjaudut / rekisteröidyt jotain verkossa. Kuka tietää, kuinka tätä tietoa voidaan käyttää!
 5. Kun lähetät kuvaa verkkoon (varsinkin jos epäilet, että sinut kysytään verkossa), varmista, että se ei paljasta sijaintiasi. Valitse yksi selkeä tausta.

kuinka torjua Cyberstalkingia

Internet-turvallisuusvinkit: Ole valppaana seksuaalipyrkinnässä

 1. Sukupuolirajoitukset eivät rajoitu pelkästään vanhempiin miehiin, mutta jopa teini-ikäiset on todettu syyllistyiksi tällaisiin tekoihin. Mustasukkainen exes voi tehdä elämästä elävää helvettiä. Don’epäröi ilmoittaa heille heti!
 2. Internet on täynnä gadgeteja ja sovelluksia, joita käytetään oudoimmin. Tiesitkö, että siellä on myös vakoiluohjelmasovelluksia? Paranna turvallisuuttasi online-tilassa asentamalla vakoiluohjelmien torjuntaohjelma. Päivitä se päivittäin!
 3. On välttämätöntä ymmärtää tämä arvokas elämän oppitunti: ihmiset voivat teeskennellä olevansa joitakin he’uudelleen ei. Ole valintasi ihmisille, jotka valitset lisätäksesi sosiaaliseen mediaasi.
 4. Kuten aiemmin mainittiin, vanhempien on osallistuttava lastensa elämään. Päätä, mitkä sovellukset ja SM-alustat sopivat heille, ja tarkista säännöllisesti heidän toimintaansa kaikissa.
 5. Tee tapana kytkeä elektroniset laitteet ja verkkokamerat pois päältä, varsinkin kun et käytä niitä. Hakkerit / verkkorikolliset voivat tunkeutua kameraan, nauhoittaa videoita ja kiristää sinua!

Pysy valppaana sukupuolisuhteista

Internetin turvallisuusvihjeitä: verkkohiiriöiden käsittely

 1. Se’On tärkeää, että ihmisillä itsellään on moraalinen kompassi. Jos näet tuntemasi henkilön, joka on verkkokiusaamisen uhri, älä’istu hiljaa! Ilmoita se aikuiselle niin pian kuin mahdollista.
 2. Kun käytät julkista tietokonetta tai joku muu’puhelinta käyttääksesi sosiaalisen median tilejäsi / sähköpostiosoitettasi, muista kirjautua ulos, koska he voivat käyttää tiliäsi omiin taka-ajatuksiin.
 3. Vältä salasanojen ja tilitietojen jakamista kenellekään, koska he voivat hyödyntää ystävällisyyttäsi ja hemmotella toimintaa, joka voi myöhemmin pureda pakaratasi.!
 4. On elintärkeää, että ihmiset ovat tietoisia seurauksista, joita he kirjoittavat tai postittavat verkossa. Älä jaa mitään, mikä voi satuttaa / hämmentää sinua tulevaisuudessa. Internet on sotkuinen paikka!
 5. Niin paljon kuin me’Haluaisin tyhjentää turhautumisen ja vihan ihmisiä kohtaan, jotka lähettävät uhkaavia ja loukkaavia viestejä. On elintärkeää olla suvaitsevainen ja älä anna kaksosia. Mikään ei voi satuttaa enempää kuin niiden estäminen heti.

Kuinka käsitellä verkkokiusaamista

Internet-turvallisuusvinkit: Opi estämään online-saalistus

 1. Ole erityisen valppaana ja kiinnosta lapsesi kanssa, varsinkin jos he käyttävät sosiaalista mediaa. Kysy heiltä, ​​onko siellä’joku, joka saa heidät tuntemaan olonsa epämukavaksi verkossa, jotta voit ilmoittaa kyseisestä ASAP: sta!
 2. Kun puhumme siitä, että vanhemmat ovat erityisen varovaisia ​​seuraamaan lapsiaan sosiaalisessa mediassa, me emme’t tarkoita, että sinun pitäisi loukkaa heidän yksityisyyttään. Vain valvo Internet-yhteyden käyttävien laitteiden käyttöä.
 3. Kerro lapsillesi, että älä koskaan puhu ihmisten kanssa, jotka näyttävät olevan iäkkäitä, ja vältä avaamasta / lataamasta kuvia, joita lähettämät ihmiset lähettävät’t tiedä.
 4. On välttämätöntä, että opetat lapsille tekemät’s ja don’ts sosiaalisessa mediassa, johon sisältyy vieraiden välttäminen. Tee selväksi, että heidän ei tulisi koskaan tavata kasvokkain Internetin kanssa!
 5. Harjoittele lapsiasi älykkäästi jakamaan henkilökohtaisia ​​tietojaan. Opettakaa heitä koskaan puhumaan koulustaan, talostaan ​​ja muista henkilökohtaisista asioistaan. Heidän pitäisi lopettaa keskustelu heti.

Helppo Internet-turvallisuusvihje aloittelijoille BestVPN.co

Internet-turvallisuusvihjeitä: Se’s aika päästä eroon roskapostista

 1. Käytä toissijaista sähköpostiosoitetta ajoittain, jos et ole varma käyvästä tietyssä julkisessa hakemistossa, sosiaalisen median verkossa tai chat-huoneessa, jotta et saa roskapostia alkuperäiseen henkilötodistukseesi.
 2. Monet käyttäjät eivät’t tietoinen, mutta on olemassa tapoja välttää roskapostin vastaanottaminen. Yksi tärkeimmistä ja todistetuista hakkereista sisältää roskapostin suodatustyökalun asentamisen.
 3. Roskapostittajat ovat erittäin hankalia taktikoillaan lähettää lisää roskapostia. Älä koskaan napsauta “Lopeta tilaus” linkitä sähköpostiosoitteisiin hinnalla millä hyvänsä, koska ne voisivat vahvistaa sähköpostiosoitteesi olevan aktiivinen.
 4. Don’t antaa sähköpostiosoitteesi melkein kenellekään. Näiden yksityiskohtien tulisi olla yksityisiä ja annettava vain niille henkilöille, joihin luotat täysin ja sokeasti.
 5. Kun kirjaudut eri palveluihin, muista pitää sähköpostiosoitteesi piilotettuna määrittämällä asetukset ja siirtämällä altistusta “Vain minä” tai jotain vastaavaa.

Helppo Internet-turvallisuusvihje aloittelijoille BestVPN.co

Internet-turvallisuusvinkit: estä loukkaavaa / säädytöntä sisältöä

 1. Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin käydä verkkosivustolla löytääkseen alastomia kuvia ja muuta säädytöntä sisältöä mainosten muodossa. Käytä mainosten esto-työkalua päästäksesi eroon niistä.
 2. Jos haluat estää täsmälliset hakutulokset, koska sinulla on lapsia kotona tai vain vihata tällaisen sisällön ei-toivottua paljastumista, on viisasta ottaa käyttöön “Turvallinen haku” Googlessa.
 3. Jos löydät sisältöä, joka voi kohdata loukkaavana / rasistisena / halventavana, sinun tehtäväsi on ilmoittaa siitä heti asianomaiselle järjestelmänvalvojalle välttääksesi vihapuheen levittämistä.
 4. Sosiaalinen media on täynnä säädyttömiä valokuvia, pornografisia kuvia ja joskus ylenmääräistä sisältöä. Ilmoita heistä heti saadaksesi viestit poistetuiksi poistaen samalla samanlaiset tulokset.
 5. Ihmisille voi olla vaikeaa tarkkailla loukkaavaa / säädytöntä sisältöä verkkosivustoilla, koska ne pop-up niin yllättäen. Se on viisas vaihtoehto asentaa Web-suodatustyökalu.

Helppo Internet-turvallisuusvihje aloittelijoille BestVPN.co

Internet-turvallisuusvinkit: tunnista fake todellisesta (phishing)

 1. Tietojenkalastelu on uskomattoman hankala, koska se käyttää virallisten verkkosivustojen kopioita huijaamaan asiakkaita antamalla tietoja. Asenna tietojenkalastelun torjuntaohjelmisto tai selainlaajennus, joka ilmoittaa heti tällaisista sivustoista!
 2. PYSYVYSSÄÄNNÖT: ÄLÄ KOSKAAN koskaan elämässäsi lähetä taloudellisia tietojasi kenellekään henkilölle sähköpostitse, riippumatta siitä kuinka paljon luotat heihin. Yksinkertaisesti siksi, että se ei ole turvallinen tapa lähettää tällaista tietoa.
 3. Useimmat ihmiset eivät’t ole tietoinen tästä, kunnes he todella menetetään lankaan napsauttamalla ponnahdusikkunaa. Jotkut näistä hankalista ponnahdusikkunoista ovat yleensä tietojenkalasteluyrityksiä. Lyö aina lähelle mahdollisten tapausten estämiseksi.
 4. Kun kyse on huipputurvallisuuden hyödyntämisestä tietojenkalasteluhyökkäyksiltä, ​​sinun on käytettävä vahvaa palomuuriohjelmistoa. Tämä estää heitä pääsemästä verkkoon / tietokoneeseen.
 5. Jos et’t tuntea sinulle lähettäjän, välttää linkkien napsautusta ja mikä tärkeintä, DON’Lataa tiedostoja, jos ne ovat näkyvissä. Luottamattomia lähettäjiä ei pidä sekoittaa!

Helppo Internet-turvallisuusvihje aloittelijoille BestVPN.co

Internet-turvallisuusvinkit: tuhoa haittaohjelmat ja suojaa tietojasi!

 1. Jos haluat pitää älypuhelimesi / kannettavasi / tietokoneesi aina turvassa, asenna tehokas virustentorjunta- / haittaohjelmien torjuntaohjelma välittömään uhkien havaitsemiseen ja poistamiseen.
 2. Älä koskaan muodosta yhteyttä verkkosivustoihin, jotka eivät toimi’t hyödyntää HTTPS: ää. “S” lopussa tarkoittaa turvallista. Käytä HTTPS: ää kaikkialla verkkosivustoille, jotka eivät tarjoa’t panna se täytäntöön. Tämä pitää verkkoviestinnän turvassa!
 3. Se mitä useimmat ihmiset tekevät virustentorjunta- / haittaohjelmien asentamisen jälkeen, unohda, että niitä on koskaan ollut. Don’t ole se huolimaton henkilö ja varmista, että ajat skannauksia säännöllisin väliajoin.
 4. Jotkut linkit saattavat viedä sinut verkkosivusivulle, joka näyttää alkuperäiseltä samanlaiselta. Ole varovainen sosiaalisen tekniikan taktiikoissa, kuten tietojenkalastelussa. Muista aina lukea linkkiosoite saadaksesi parempi idea.
 5. Vaihda oletus SSID (Wi-Fi-verkon nimi) ja käytä WPA2-salausta estääksesi luvattomia käyttäjiä pääsemästä yhteyteen ja istuttamasta kaikkea epäilyttävää.

Helppo Internet-turvallisuusvihje aloittelijoille BestVPN.co

Internet-turvallisuusvinkit: Don’t Pettää verkkohuijaukset

 1. Tämä saattaa kuulostaa hiukan ankaralta, kun otetaan huomioon, että sosiaalinen media on tarkoitettu verkottumiseen, mutta välttää tarpeettomien ystävien hankkimista (etenkin sellaisten ihmisten kanssa, joilta sinulla on pakopaikka)’t tavannut tai hänellä ei ole tietoa).
 2. Se ei’riippumatta siitä, onko sinulla teknisen ystävän ystävä tai henkilö, joka tuntee toisen henkilön, ainoa henkilö, jolla pitäisi olla pääsy tietokoneeseesi etänä, on paikallinen Internet-palveluntarjoaja..
 3. Nykyään avautuu paljon uusia verkkokauppasivustoja, mutta kaikki eivät ole turvallisia. Nauti verkkokaupoissa vain laillisista resursseista, kuten eBay, Ali Express tai Amazon!
 4. Huijarit voivat väärentää soittajan henkilöllisyyden ja huijata sinut antamaan taloudelliset tiedot. Jos joku soittaa ja pyytää luottotietojasi, pidä soita ja soita takaisin tarkistaaksesi, onko soittaja aito.
 5. Älä koskaan luota online-palveluihin, jotka tarjoavat velkahelpotuksia ja asuntolaina-apua napin painalluksella. Ne ovat todennäköisesti huijauspalveluita, joten välitä tekemästä virhettä maksamalla etukäteen!

Helppo Internet-turvallisuusvihje aloittelijoille BestVPN.co

Internet-turvallisuusvinkit: Kuinka estää Wi-Fi-salakuuntelu

 1. Matkustajille, jotka käyttävät usein Wi-Fi-verkkoja julkisissa tiloissa, kuten pubeissa, kahviloissa ja ravintoloissa, varmista, että käytät VPN: ää pitämään henkilöllisyytesi nimettömänä ja yhteys salattu.
 2. Kuten aikaisemmin mainittiin, vältä suojaamattomia verkkosivustoja, joilla vain on “HTTP” ennen osoitetta. Varmista, että käymäsi sivustot käyttävät “HTTPS” tag. Tämä osoittaa suojatun yhteyden.
 3. Kun käytät julkista Wi-Fi-yhteyttä’Älä koskaan poista virustorjunta-, haittaohjelmien- tai palomuuriohjelmasi käytöstä, koska verkon kautta voi päästä monia viruksia / haittaohjelmia.
 4. Jotkut hakkerit menevät ylimääräisen mailin huijaamalla asiakkaita perustamalla vääriä Wi-Fi-yhteyspisteitä laillisten julkisten verkkojen lähellä. Sitten he varastavat käyttäjätietoja ja jatkavat henkilöllisyysvarkauksia.
 5. Käytä aina luotettavia langattomia yhteyspisteitä. Keskustele kahvilan tai ravintolan johtajan / edustajan kanssa saadaksesi lisätietoja heidän turvatoimistaan, kun ne on kytketty Wi-Fi: hen.

Helppo Internet-turvallisuusvihje aloittelijoille BestVPN.co

Internet-turvallisuusvinkit: Pidä lapsesi turvassa verkossa!

 1. Pidä lapsesi’tietokone ja muut Internet-yhteensopivat laitteet yhteisessä tilassa, ei erillisissä makuuhuoneissa. Tämä saattaa kuulostaa hiukan vaikealta, mutta on todella hyvä tapa seurata niiden käyttöä.
 2. Jaa sosiaalinen media tai sähköpostitili lapsesi kanssa, jotta voit seurata viestejä ja tarkistaa, onko hän katsomassa säädytöntä sisältöä YouTube Kids -palvelussa tai puhumassa muukalaisten kanssa!.
 3. Kerro lapsillesi se’Älä koskaan voi ostaa mitään verkosta kysymättä sinulta ensin! Jotkut mainokset voivat huijata sinua tarjoamalla ilmaisia ​​asioita houkuttaaksesi sinua paljastamaan henkilökohtaiset tietosi.
 4. Noudata Facebookin, Twitterin, Instagramin ja muiden sosiaalisen median alustojen turvallisuusohjeita ja varmista, että lapsesi vain liittyvät niihin alaikärajan täyttämisen jälkeen.
 5. Harjoittele lapsiasi fiksuksi verkossa. Opettakaa heitä koskaan lähettämään tai vaihtamaan henkilökohtaisia ​​valokuvia, paljastamaan henkilökohtaisia ​​tietoja, suostumaan tapaamaan muukalaista tai vastaamaan uhkaaviin viesteihin!

Internetin turvallisuus lapsille

Asioiden kääriminen

Tämän avulla päästämme Internetaturvallisuustiedotuskuukauden Internet Safety Tips Guide -oppaaseen. Toivomme arvostavasi panostamme turvallisuutta koskevan viestin levittämiseen Internetissä. Selvitetään, että emme’t kiistää Internetin hyödyllisyyttä ja tehokkuutta.

Se on tasoittanut tietä tärkeille saavutuksille taloudellisessa, teknologisessa ja sosiaalisessa maisemassa. Tarvitset kuitenkin suojaa myös tällaisen alustan pimeiltä puolilta, ja juuri tämä on tehtävämme! Don’epäröi jakaa oppaan edelleen. Hauskaa päivää ja nauti turvallisemmasta internetistä!

Helppo Internet-turvallisuusvihje aloittelijoille BestVPN.co

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me