5 Eyes, 9 Eyes, 14 Eyes Alliance -suojat terrorismista tai yksityisyyden loukkaajilta?

Contents

Vahvista, onko VPN-verkko turvallisella alueella

Anonine VPNAvast Secureline VPNBuffered VPNCactusVPNCyberGhostEncrypt.MeExpressVPNGoose VPNHide.meHideMyAssHola VPNIBVPNIPVanishIvacyIVPNMullvadNordVPNPIAPrivateVPNProtonVPNPureVPNStrongVPNSurfsharkTorGuard VPNTrust.ZoneTunnelBearVyprVPNWindscribe VPNZenmate varmennetaan VPN

Digitaalinen maailma laajenee valaisevalla nopeudella. Uudet palvelut, sovellukset, alustat ja innovaatiot tekevät mullistuksesta elämäämme. Jotkut väittävät, että meitä hallitaan, jättämättä huomiotta ihmisten perimmäiset vaistoihimme. Toiset väittävät, että Internet on vain parantanut elämäämme.

Kunnioittaako se kuitenkin oikeuttamme yksityisyyteen? Nyt tähän on hankala kysymys vastata. Useimmat ihmiset tietävät, että kun siirryt verkkoon, sinusta tulee aina digitaalinen jälki. Jotkut hyväksyvät seuraukset, vetävät kameran selfieksi ja lähettävät sen sosiaaliseen mediaan hashtagin, #onfleek avulla.

“Kuka välittää siitä, mitä teen elämässäni? En ole terroristi. En tiedä’Minulla ei ole mitään piilotettavaa”. Tämä on tavallinen vastaus, jonka saan yksityisyyttä koskevissa keskusteluissa. Toiset ovat valppaampia tilanteesta tietäen, että tämä digitaalinen jalanjälki on vaarallinen, ja haluavat lisätietoja joukkovalvonnasta, VPN-kirjauskäytännöistä ja vuoto-ongelmista..

Joten, tämä opas on tarkoitettu enemmän nälkäisille, tietosuojatietoisille käyttäjille. Täältä opit nimenomaan Internetin (osa Internetin) vihollisia 5 silmää / 9 silmää / 14 silmää) sekä tietoja turvallisista lainkäyttöalueista, joissa käyttäjän yksityisyyttä kunnioitetaan.

5 silmää, 9 silmää, 14 silmää Nation Alliance

 1. Viiden silmän liitto
 2. FVEY: n ylläpitämät valvontaohjelmat
 3. FVEY: n kohdistamat merkittävät henkilöt
 4. FVEY: n kohdistamat merkittävät organisaatiot
 5. Viiden silmän (FVEY) valvontamaat
 6. Yhdeksän silmän valvontamaat
 7. Neljätoista silmän valvontamaata

Internetin viholliset - vaaralliset tuomioistuinten päätökset maittain ja alliansseilta

Toinen maailmansota johti Yhdistyneen kuningaskunnan ja Yhdysvaltojen väliseen sopimukseen, joka hyväksyttiin virallisesti 5. maaliskuuta 1946 ja joka syntyi vuoden 1941 Atlantin peruskirjan ja vuoden 1943 BRUSA-sopimuksen perusteella. Sen päätarkoitus oli luoda monenvälinen liitto yhteistyöhön signaalintiedustelun alalla.

Seuraavina vuosina sopimusta laajennettiin kattamaan Uusi-Seelanti, Australia ja Kanada. Sitten eteenpäin eteenpäin vielä muutaman vuoden ajan, näimme useiden pohjoismaiden, Filippiinien ja Länsi-Saksan - mukaan luettuina - erillisillä mekanismeilla toimivat, liittyneinä kokonaisuuksiksi..

Nämä entiteetit kulkevat nimillä Viisi, Yhdeksän ja Neljätoista Silmäliitto. Ja näiden syyskuun 11. päivän hyökkäysten jälkeen näiden yksiköiden tarkkailuvalmiudet ovat lisääntyneet huomattavasti. Nyt jokaista netizeniä näissä liittoutumissa olevissa maissa seurataan jatkuvasti.

Näillä liittoutumilla on oma esityslistansa, eivätkä ne vastaa omaan maahansa’lakia. He jakavat kerätyt yksityiskohdat vakoilemalla toisiaan’kansalaiset. Tällä on laaja vaikutus Internetin käyttäjiin ja etenkin parhaisiin VPN-verkkoihin. Lyhyesti sanottuna, jos asut missä tahansa näistä 14 maasta, et ole turvassa!

Myöhemmin sinun on perehdyttävä asuinmaasi säännöksiin ja verkkolakeihin. Joten päätin mennä todella perusteellisesti liittoutuman ja maan vaarallisille lainkäyttöalueille analysoimalla yli 187 palveluntarjoajaa. Toivottavasti arvostat vaivaa &# 55357;&# 56898;

Viiden silmän liitto

Lyhennetty nimellä “FVEY”, Viiden silmän liitto palauttaa kaiken takaisin UKUSA-sopimukseen, josta keskustelimme aiemmin. Alun perin se oli tarkoitettu vain tiedustelun jakamista koskevaksi sopimukseksi kahden maan välillä, mutta myöhemmin siihen kuului vielä kolme. Tämä loi viiden silmän maiden voimalaitoksen:

 • Yhdistynyt kuningaskunta
 • Yhdysvallat
 • Uusi Seelanti
 • Australia
 • Kanada

5-eyes-9-eyes-14-eyes

Nämä englanninkieliset maat pitivät tätä viiden silmän sopimusta salassa vuosikymmenien ajan. Voitteko kuvitella pituuden, johon he menisivät, jos joku löytäisi sen siitä? Sen olemassaolo havaittiin vasta vuoteen 2003 asti, ja asiat selkeytettiin, kun Edward Snowden vuotoi asiakirjoja.

Nämä tiedostot saatiin, kun hän työskenteli NSA: n urakoitsijana. Se teki selväksi, että allianssi jakoi tiedustelua Neuvostoliitosta vuoden 2002 aikana “Kylmä sota” ja sitten ECHELEON-verkon tiedot. GCHQ ja NSA tarttuivat napauttamalla sähköposteja, fakseja, puheluita ja muuta tietoliikennettä.

Nyt heidän asialistansa on muuttunut melko dramaattisesti. He käyttävät jatkuvasti “Terrorismin sota” tekosyynä vakoojaksi paikallisten ihmisten elämään. Onko se reilua kanssamme? En tiedä’t ajatella niin! En pidättäydymästä jakamasta poliittisia näkemyksiäni täällä, mutta en todellakaan voi lopettaa pohtimista siitä, kuinka kaikki näyttää joskus niin ennalta suunnitellulta.

FVEY: n ylläpitämät valvontaohjelmat

911 hyökkäyksen jälkeen Five Eyes Alliance lisäsi tarkkailuaan ja otti käyttöön käytännöt kaikkien käyttäjien verkkotoimintojen seuraamiseksi. Globaali valvontajärjestelmä kaappaa tyypillisesti kokonaisten väestöjen viestinnän kansallisten rajojen yli.

Edward Snowdenin vuotaneet asiakirjat paljastivat jopa lukuisten valvontaohjelmien olemassaolon viiden silmän maissa. Alla voit lukea kaikki tiedot näistä yhteisesti hoidettavista yksiköistä, jotka jättävät käyttäjän oikeudet täysin huomiotta.

PRISM - NSA: n johtama yhdessä ASD: n ja GCHQ: n kanssa

PRISM K. SIGAD US-984XN on NSA: n ylläpitämä ohjelma. Se kerää / tallentaa Internet-viestintää erilaisilta digitaaliteollisuuden yrityksiltä Yhdysvalloissa. Ne perustuvat hallituksen vaatimuksiin Internet-yrityksille, kuten Google LLC: lle vuoden 2008 FISA-muutoslain 702 §: n mukaisesti..

Internet-pohjaisten yritysten on käännettävä kaikki tiedot, jotka vastaavat tuomioistuimen hyväksymiä hakutermejä. NSA käyttää näitä PRISM-pyyntöjä kohdistuvaan viestintään, mukaan lukien salatut. Tietoja käytetään sitten salaisten tehtävien suorittamiseen.

XKeyscore - NSA: n suorittama ASD: n ja GCSB: n kanssa

XKeyscore, lyhennettynä XKS, on NSA: n käyttämä salainen tietokonejärjestelmä. Se analysoi ja seuraa Internet-tietoja maailmanlaajuisesti päivittäin. Ohjelmaa on jaettu myös Australian, Kanadan, Uuden-Seelannin, Ison-Britannian, Japanin ja Saksan tiedustelupalveluille.

Edward Snowdenin mukaan monimutkainen järjestelmä antaa rajoittamattoman valvonnan kaikkialla maailmassa sijaitseville henkilöille. NSA puolestaan ​​väittää, että sen ulottuvuus on rajoitettu ja rajoitettu. Siitä huolimatta, järjestelmä on vain todiste teknologioista, joita viiden silmän maat käyttävät kerätäkseen enemmän tietoja ihmisistä, jotka sijaitsevat kaikkialla maailmassa..

Tempora - GCHQ: n johtama NSA: n kanssa

Salainen tietokone, jota GCHQ käyttää kuituoptisista kaapeleista erotetun Internet-viestinnän puskurointiin. Järjestelmää testattiin vuodesta 2008 ja se tuli käyttöön vasta vuonna 2011. Se antaa virastolle pääsyn suuriin määriin henkilötietoja aiheuttamatta epäilyjä..

Edward Snowden väittää, että järjestelmässä on kaksi pääkomponenttia: Global Telecoms Exploitation (GTE) ja Internetin hallitseminen (MTI), joiden tarkoituksena on koota puhelin- ja verkkoliikennettä. Toukokuuhun 2012 mennessä 250 NSA-analyytikkoa ja 300 GCHQ-analyytikkoa oli nimetty lajittelemaan kerätyt tiedot.

MUSCULAR - Ohjaavat GCHQ ja NSA

Isossa-Britanniassa sijaitseva MUSCULAR a.k.a. DS-200B on GCHQ: n ja NSA: n ylläpitämä ohjelma, jonka on todettu olevan hakkereiden syy Google-ja Yahoo! 30 päivän aikana MUSCULAR oli kerännyt 181 miljoonaa levyä salaisia ​​tarkoituksia varten.

NSA: n Edward Snowdenin vuotaneen asiakirjan mukaan’Yrityskaupat käyttävät miljoonia tietueita päivittäin Googlelta ja Yahoolta’verkkojen tietovarastoihin Fort Meadessa, Marylandissa. Ohjelma kerää kaksi kertaa niin monta datapistettä verrattuna PRISM: ään.

STATEROOM - Ohjaa CSE, CIA, ASD, GCHQ ja NSA

ECHELON-verkoston jäsenten ja UKUSA-sopimuksen allekirjoittajien ylläpitämä STATEROOM on signaalitiedusteluohjelma, jota käytetään väitetysti suorittamaan diplomaattiset edustustot. Suurin osa ei kuitenkaan ole tietoinen ohjelman todellisesta tarkoituksesta.

Sen sijaan, mitä tiedämme, STATEROOMia ylläpitävät CSE, CIA, ASD, GCHQ ja NSA yhdessä. Se ei saa olla erilainen kuin mikään muu joukkovalvontajärjestelmä.

FVEY: n kohdistamat merkittävät henkilöt

FVEY on kohdistanut paljolti jaetun tiedon avulla. Yksi nimi, joka todennäköisesti yllättää sinut, on myöhään, Charlie Chaplin. Koomikko / elokuvantekijä / säveltäjä asetettiin kommunististen vakaumustensa vuoksi tarkkailuun. Muihin kohteisiin kuuluu kuuluisampia nimiä, kuten:

 • Strom Thurmond - Vakoili puhelimissaan ECHELON-valvontajärjestelmän kautta.
 • Nelson Mandela - Ison-Britannian SIS-agentit valvoivat terroristihuhuja.
 • Jane Fonda - GCHQ: n ja NSA: n sieppaama viestintä poliittista aktivismia varten.
 • Ali Khamenei - Kohde GCHQ: n ja NSA: n korkean teknologian vakoilutehtävään.
 • John Lennon - Aseta FBI: n ja MI5: n valvontaan Vietnamin vastaista mielenosoitusta vastaan
 • Ehud Olmert - Sisältyy GCHQ: n ja NSA: n valvontakohteiden luetteloon.
 • Susilo Bambang - Entinen presidentti ja hänen vaimonsa asetettiin ASD: n ja NSA: n valvontaan.
 • Angela Merkel - Puhelinviestintää valvottiin vuosina 2003-2013 STATEROOM-ohjelman kautta.
 • Prinsessa Diana - GCHQ: n ja NSA: n keräämä erittäin salainen tiedosto, joka sisältää yli 1000 sivua.
 • Kim Dotcom - GCSB harjoitti laitonta tarkkailua Megaupload-perustajassa.

FVEY: n kohdistamat merkittävät organisaatiot

Viiden silmän kansakuntien monien seurantaohjelmien keräämä jaettu tieto ei koske vain yksilöitä. NSA: n, GCHQ: n, ASD: n, GCSB: n, CSIS: n on tarkkailtu kuuluisia lentoyhtiöitä, yleisradioverkkoja, rahoituslaitoksia ja muuta..

yliopistot

 • Tsinghuan yliopisto - PRISM-ohjelma vakoilee tuhansia Hongkongin ja Kiinan kansalaisia.
 • Racah-fysiikan instituutti - Amerikan ja Ison-Britannian valvonnan luettelossa on lueteltu 1 000 israelilaista kohdetta.

Yhdistyneet kansakunnat

 • YK: n yleiskokous - NSA vakoilee YK-kumppaneita, virkamiehiä ja salaisia ​​sopimuksia.
 • Kansainvälinen atomienergiajärjestö - NSA napautti IAEA: n puhelinta’perustaja.

Teleyritykset

 • Pacnet - USA: n hakkeroitu Aasian ja Tyynenmeren valokuituverkko-operaattori vuonna 2009.
 • Belgacom - GCHQ hakkeroi Belgacomia (sosialistinen operaatio)..

Öljy-yhtiöt

 • Petrobras - NSA vakoilee Petrobrasin yrityksiä tutkia öljyä syvänmeren alueilla.

Monikansalliset yhtiöt

 • Thales-ryhmä - Vakoiltiin 60 maan ylimpien virkamiesten joukossa, mukaan lukien Thales Groupin omistaja.

Rahoituslaitokset

 • MasterCard - NSA harjoittaa kansainvälisten maksujen seurantaa rahoitusyhtiöltä.
 • Visa Inc - Haara nimeltään “Seuraa rahaa” (FTM) luotiin NSA: n seuraamaan maksuja.

Viiden silmän (FVEY) valvontamaat!

Toivon, että yllä oleva osio auttaa sinua ymmärtämään kuinka viiden silmän allianssin hyökkäävät maat voivat päästä. Heillä ei ole huomiota käyttäjän yksityisyyteen, ja he jatkavat harhaanjohtavia käytäntöjään.

Antaaksesi käyttäjille paremman idean, olen leikannut jokaisen Viiden silmän maan jäsenet erilliseen luokkaan keskustelemalla heidän VPN-käyttöä ja digitaalista yksityisyyttä koskevista valtion laeistaan..

Yhdysvallat

Onko VPN: n käyttö sallittu lailla? Joo

Huolimatta aggressiivisesta valvonnastaan ​​asukkaiden verkkotoimintojen suhteen, Yhdysvallat ei kiellä VPN-verkkojen käyttöä. Itse asiassa he isännöivät eniten VPN-palveluntarjoajia koko maailmassa, yhteensä 49 tutkimukseni mukaan.

Olen luetellut alla joitain suosittuja nimiä, jotka kaikki ovat yhdysvaltalaisia. Ja he takaavat osoittavansa yhteistyötä aina kun hallitus sitä vaatii. Tämä voi osoittautua haitalliseksi online-yksityisyydellesi.

USA on varmasti hyvä osoittaessaan tukea kansalaisvapauksille ja ihmisoikeuksille. Kuitenkin heidän väitteensä tuesta “Sanan ja lehdistön vapaus” on täysin väärä.

Useat Yhdysvaltain virastot (lueteltu alla) ovat olleet mukana kiistoissa, jotka liittyvät Internetin käyttöön. NSA: lla on takaovi lukuisille MAJOR-teknologiayrityksille.

Tämä antaa heille pääsyn kaikkiin Internet-tietoihin, myös Facebookilta, Googlelta, Yahoo: lta ja Microsoftilta, jotta he voivat seurata online-viestintää itsekkään syyn vuoksi..

Heidän hallituksensa tukee jopa Internet-palveluntarjoajien seurantaa ja tietää kaikki yksityiskohdat, jotka koskevat koulutusta, koulutusta ja vanhempia’ tulot, työsuhde, työpaikka, lainamaksu.

Kaikki nämä syyt yhdessä ovat johtaneet siihen, että Yhdysvallat on lueteltu “Internet-vihollinen” Toimittajilta ilman rajoja. Siksi minä’d Älä ehdottomasti suosittele luottamusta yritykseen ja sen moniin palveluihin, jotka väittävät tarjoavan sinulle nimettömänä verkossa.

Yhdysvaltojen virastot, jotka osallistuvat tietojen jakamiseen

 • Kansallinen turvallisuusvirasto (NSA)
 • Tiedustelupalvelu (CIA)
 • Puolustustiedotusvirasto (DIA)
 • Liittovaltion tutkintatoimisto (FBI)
 • Kansallinen paikkatietovirasto (NGA)

Suositut yhdysvaltalaiset VPN-palvelut

Minun ei tarvitse selvittää tarkemmin, miksi sinun tulisi välttää Yhdysvalloissa toimivia VPN-palveluita, kuten alla mainitut. Jos tarvitset luotettavaa palvelua, sinun on kuitenkin oltava riippuvainen maan ulkopuolella sijaitsevista palveluntarjoajista. Voit lukea tämän USA: n parhaan VPN-oppaan suosituksistani, jotka pitävät sinut turvassa FVEY-maassa.

 • Anonyymi VPN
 • Ässä VPN
 • Piilottaa. Minä
 • Piilota IP
 • Piilota kaikki IP
 • Hotspot-kilpi
 • Hoxx VPN
 • IPVanish
 • LiquidVPN
 • Norton Wi-Fi-tietosuoja
 • Yksityinen tunneli
 • Yksityinen Internet-yhteys
 • ProXPN
 • RA4W VPN
 • SwitchVPN
 • StrongVPN
 • Speedify
 • SlickVPN
 • TouchVPN
 • TorGuard
 • VPN Rajoittamaton

Yhdistynyt kuningaskunta

Onko VPN: n käyttö sallittu lailla? Joo

Yhdistynyt kuningaskunta ja Yhdysvallat ovat perustajajäseniä 5, 9 ja 14 Eyes -maassa. Sinänsä voidaan odottaa suurta epäluottamusta ja epärehellisyyttä molemmista maista.

Perustuslaillisella monarkialla on taipumus toimia hyvin viattomana, mutta se on omaksunut erittäin demokraattisen hallintomuodon viime vuosikymmeninä. Aivan kuten Yhdysvaltojenkin, he väittävät tukevansa.

Varsinkin kansalaisvapauksien, poliittisten oikeuksien, ilmaisunvapauden ja yksityisyyden osalta. Samanaikaisesti he tekevät pakollista seurata asukkaitaan.

Tutkimusvaltuuksista annetun lain julkaisemisen jälkeen vuonna 2016 Internet-palveluntarjoajat ja televiestinnät ovat nauhoittaneet tekstiviestejä, puheluita, yhteysaikoja, selaimen historiaa ja paljon muuta.

Tietoja säilytetään 2 vuotta ja ne ovat saatavissa Ison-Britannian alueelle’s Agenttitoimistot (lueteltu alla), kumppanit ja Five Eyes Alliance -liitot ilman takuuta.

Yhdistyneen kuningaskunnan mukaan he ryhtyvät toimiin lasten hyväksikäytön ja terrorismin torjumiseksi, mutta sen sijaan heidät löydetään valokuitukaapeleista ja he nauttivat kohdennetusta vakoilusta..

VPN: n käyttö on maassa laillista, mutta tietojen säilyttämistä koskevat lait koskevat kaikkia palveluntarjoajia. Siksi Toimittajat ilman rajoja ovat luetellut maan “Internet-vihollinen”.

Yhdistyneen kuningaskunnan virastot, jotka osallistuvat tietojen jakamiseen

 • Valtion viestinnän päämaja (GCHQ)
 • Salainen tiedustelupalvelu (SIS a.k.a. MI6)
 • Puolustustiedot (DI)
 • Turvapalvelu (MI5)

Suositut UK-pohjaiset VPN-palveluntarjoajat:

 • HideMyAss!
 • SaferVPN
 • ZoogVPN

Uusi Seelanti

Onko VPN: n käyttö sallittu lailla? Joo

Vaikka VPN-verkot ovat laillisia Uudessa-Seelannissa, sijainti ei silti ole turvallinen paikka online-toiminnoillesi. Maa asettaa melko samanlaisia ​​lakeja, kuten sen naapuri Australia (toinen Five Eyes -jäsen).

Ainoa ero näiden kahden välillä on, että Uutta-Seelantia voidaan kuvata vähän lieventävämmäksi Internetin sääntelyssä. He eivät julkaise vihapuhetta koskevia poistoilmoituksia.

He ovat myös yhteistyöhaluisempia asioidessaan asukkaiden kanssa, jotka myyvät Internetissä kielteistä sisältöä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että hallitus olisi asukkaiden kanssa.

Uusi-Seelanti suorittaa kaikki valvontatoimet, kuten kaikki muutkin Five Eyes Alliancen jäsenet. Lisäksi heidän syynsä suostua tällaisiin käytäntöihin “terrorismin torjunta” on hiljattain debunked.

Maa epäonnistui torjumaan valkoisen kansallismielisen terrorismin torjuntaa. Viimeisin esimerkki on 15. maaliskuuta tapahtunut hyökkäys, jossa viisikymmentä tapettiin ja kymmeniä muita loukkaantui.

Valkoisten radikaalien aiheuttama terrorismi on valtioiden välinen uhka, jonka päättäjät ja viiden silmän jäsenet ohittavat suurelta osin. Terroristien FB-profiiliin julkaistiin 17 minuutin video hyökkäyksestä! Kuinka kätevä oli valvonta, kun jopa NZ: n poliisit pitivät yli 20 minuuttia saapuakseen tapahtumapaikalle?

Tietojen jakamiseen osallistuvat Uuden-Seelannin virastot

 • Uuden-Seelannin tietoturvapalvelu (NZSIS)
 • Valtion viestinnän tietoturvatoimisto (GCSB)
 • Puolustustiedustelun ja turvallisuuden osasto (DDIS)

Kanada

Onko VPN: n käyttö sallittu lailla? Joo

Maan ystävällisyytenä Kanada kuvaa itseään pääministerinsä Justin Trudeaun kanssa - se ehdottomasti antaa joitain pimeitä käytäntöjä valvoakseen kansalaisiaan.

On todellakin ihmeellistä, kuinka Kanada on onnistunut määräämään tiukkoja menettelytapoja, kuten seurantaa, tietojen säilyttämistä ja verkon puolueettomuuden karkottamista, ja pysyy silti yhtenä vapaimmista alueista.

Niiden hallitus tekee säännöllistä yhteistyötä Internet-palveluntarjoajien kanssa ja toteuttaa saman oikeudellisen kehyksen, joka antaa viidelle silmäluettelolle (lueteltu alla) mahdollisuuden jakaa tietoja jäsenmaiden kanssa..

Vaikka VPN-verkot ovat laillisia maassa, voin taata myös niiden, että heidän on jaettava kaikki henkilötiedot hallitukselle. Viime aikoina Kanada on myös kokenut paljon lämpöä muilta jäseniltä.

Tämä tapaus kiertää kuulumistaan ​​kiinalaiseen huipputeknologian jättilään Huaweiin, jonka Five Eyes-vakoojat väittävät toimivan Kiinan kanssa’s tiedustelutoimistot.

Minun kaltaiset ihmiset eivät voi kuitenkaan ihmetellä. Oliko kaikki tämä draama ja jännitys Five Eyesistä ja Huaweista, vain temppu estääkseen maita putoamasta riippuvuuteen heidän 5G-tekniikastaan?

Kanadan toimistot, jotka osallistuvat tietojen jakamiseen

 • Kanadan tietoturvapalvelu (CSIS)
 • Viestinnän tietoturvan perustaminen (CSE)
 • Kanadan joukkojen tiedusteluhallinto (CFINTCOM)

Suositut kanadalaiset VPN-palvelut:

 • Betternet
 • BTGuard VPN
 • SurfEasy
 • TunnelBear
 • Windscribe

Australia

Onko VPN: n käyttö sallittu lailla? Joo

Kuten muissa Five Eyes -maissa, Australia ei aseta rajoituksia VPN-verkkojen käytölle. Tämä ei kuitenkaan estä heitä määräämästä tunkeutuvia lakeja heidän tiedustelunjakosopimustensa vuoksi.

Australia’Perustuslaki kieltää nimenomaisen oikeuden sananvapauteen. “ viestinnän voima” lauseke, jopa antaa australialaisille virastoille mahdollisuuden säännellä Internet-, puhelin-, puhelin- ja jopa postipalveluja.

He jopa edistävät ja valtuuttavat a “opt-in” suodatusohjelma, jonka käyttäjät vapaaehtoisesti hyväksyvät loukkaavan, laittoman tai pornografisen sisällön estämiseksi.

Näiden lakien noudattamisen varmistamiseksi hallitus testaa Internet-palveluntarjoajat itse ja varmistaa, että ne täyttävät kaikki vaadittavat lailliset asemat, mukaan lukien tietojen säilyttäminen ja jakaminen.

Tiedonjakoon osallistuvat Australian virastot

 • Puolustustiedustelujärjestö (DIO)
 • (ASD) - Australian signaalijohto
 • (ASIO) - Australian salainen tiedustelupalvelu
 • (ASIS) - Australian turvallisuustiedustelujärjestö
 • (AGO) - Australian geospatial-Intelligence Organization

Suositut Australiassa toimivat VPN-palveluntarjoajat:

 • Celo VPN
 • VPNSuojaa minua

Mikä on Nine Eyes Alliance?

Edward Snowdenin mukaan NSA: lla on “massiivinen vartalo” tunnetaan ulkoasioiden osastona, joka vastaa kumppanuuksien luomisesta muiden liittolaisten ja maiden kanssa.

Vuoteen 1956 mennessä kolme uutta maata lisättiin UKUSA-sopimukseen, joka perusti viiden silmän liiton. Myöhemmin lisää jäseniä lisättiin luetteloon nimillä 9 tai 14 Eyes Countries.

Ne toimivat FVEY: n jatkona ja hyötyvät samanlaisesta yhteistyöstä jakamalla ja keräämällä joukkoseurantatietoja.

Sen perusteella, mitä olen oppinut, FVEY: n jäsenet käyttävät keskitettyä, automaattisesti päivitettävää järjestelmää, jonka nimi on “Kivi aave” kansojen jakamiseen’ älykkyys.

Yhdeksän silmää on erilainen siinä mielessä, että heidän tiedustelutietojen jakamiskanavat ovat kapeampia, eivätkä ne sisällä pääsyä tekniikoihin, kuten Stone Ghost.

Yhdeksän silmän valvontamaat!

Maissa, jotka kuuluvat yhdeksän silmän liittoutumiin, ei ehkä ole sama autonomia tiedon jakamiseen, mutta ne ovat yhtä riskialttiimpia paikkoja digitaalisen yksityisyyden kannalta.

Ajattele niitä yhdeksän silmänä, joka esiintyi James Bond -elokuvassa “PEIKKO” tiivistä edustusta varten, joka sisältää kaikki aiemmat Five Eyes -maat, plus:

 1. Norja
 2. Alankomaat
 3. Ranska
 4. Tanska

9 yhdeksän silmän kansakuntien liitto

Norja

Onko VPN: n käyttö sallittu lailla? Joo

Digitaalisesta yksityisyydestään huolissaan olevat käyttäjät voivat käyttää VPN-palvelua Norjassa. Varmista vain, että valitset sellaisen, joka ei sijaitse itse maassa, kuten Opera VPN (ilmainen palvelu - hankala, eikö?).

Lukuun ottamatta VPN-keskustelua, Norja tunnetaan avoimesta ympäristöstä medialle ja ilmaisunvapaudelle. Ne eivät edellytä minkäänlaista suodatusta, jonka ONI on todennut vuonna 2009.

Sinällään maalla ei ole ONI-maaprofiilia, mutta sen nimi löytyy silti OpenNet-aloitteen pohjoismaiden aluekatsauksesta..

Norja myöntää yleisölle pääsyn hallitustietoihin, mutta vaihtavat ne Internetiin ja he harjoittavat valvontaa.

Vaikka sisällölle ei ole rajoituksia tai sensuuria, suuret Internet-palveluntarjoajat käyttävät DNS-suodattimia lapsipornografian estämiseen, The Pirate Bay ja muut vastaavat verkkosivustot.

Suositut norjalaiset VPN-palvelut:

 • Opera VPN

Alankomaat

Onko VPN: n käyttö sallittu lailla? Joo

VPN-verkot ovat täysin laillisia Alankomaissa, ja asukkaat nauttivat yhtä lempeimmistä Internet-järjestelmistä. Hallitus ei aseta sensuuria tai rajoituksia Internet-yhteyteen.

Tietysti he piirtävät viivan tekijänoikeuksien loukkaamiseen kieltämällä Pirate Bayn kaltaiset sivustot - Alankomaiden tuomioistuimen vuonna 2017 määräämät.

Sen hankkiminen yhdeksän silmän jäsenluettelosta luo kuitenkin herkän ennakkotapauksen asukkaille. Käyttäjät eivät tunne turvallisuutta jakaa tietojaan tai nauttia yksinkertaisesta selaamisesta.

Tämä johtuu siitä, että maa käyttää samaa tiedustelutietojen jakokehystä, jossa jäsenet keräävät ja jakavat kansalaisia ​​koskevia sähköisiä tietoja.

Suositut Alankomaissa toimivat VPN-palveluntarjoajat:

 • Hanhen VPN
 • ShadeYouVPN
 • VPN4All
 • WifiMask
 • WASEL Pro
 • ProXPN
 • RootVPN

Ranska

Onko VPN: n käyttö sallittu lailla? Joo

Ranska ei aseta mitään tiukeita säännöksiä VPN-palveluista. Maa edistää pääosin lehdistön ja sananvapautta verkossa.

Se antaa asukkaille suodattamattoman pääsyn sisältöön lukuun ottamatta verkkosivustoja, jotka edistävät terrorismia / vihaa / rotuväkivaltaa ja lapsipornografiaa.

Samanaikaisesti he kuitenkin toteuttavat a “kolmen iskee” laki ja laki, joka edistää hallinnollista suodattamista luomiseksi “sivistynyt” Internet.

Vastauksena näihin lakeihin useiden toimittajien ja mediayritysten virkamiehiä kaapattiin tuomioistuimen kutsusta varten ja painostettiin heitä tunnistamaan lähteensä..

Maa panee jopa täytäntöön 18 artiklan, koska kesäkuussa 2011 julkaistu toimeenpanomääräysluonnos antoi ministeriöille vallan rajoittaa verkkosisältöä.

“julkisen järjestyksen ylläpitämisen, alaikäisten suojelun, kansanterveyden suojelemisen, kansallisen puolustuksen etujen säilyttämisen tai fyysisten henkilöiden suojaamisen rikkomistapauksissa tai vakavan rikkomusriskin yhteydessä”.

Suositut ranskalaiset VPN-palvelut:

 • ActiVPN

Tanska

Onko VPN: n käyttö sallittu lailla? Joo

Tanskalla ei ole vielä ONI-profiilia, mutta se sisältyy edelleen Pohjoismaiden aluekatsaukseen. ONI väittää, että maa ei edellytä suodattamista.

Tämä ei kuitenkaan koske lapsipornografiaa, laitonta musiikkia, säänneltyjä huumeita ja laittoman tiedostojen jakamista. Sellaisilla sivustoilla, kuten The Pirate Bay ja All Mp3, on estetty pääsy maassa.

WikiLeaksin mukaan 23. joulukuuta 2008 Tanskassa suodatettiin valtava määrä 3 863 muuta verkkosivustoa. Suurin osa näistä sisälsi petollisia palveluita, mukaan lukien paikalliset ja ulkomaiset sivustot.

Sen jäsenyys Nine Eyes sitoo Tanskaa myös jakamaan asukkaiden sähköisiä tietoja muihin jäsenmaihin. Sellaisenaan sijaintia ei voida pitää a “turvallinen” toimivalta.

Suositut Tanskassa toimivat VPN-palveluntarjoajat:

 • BeeVPN
 • CitizenVPN
 • Unlocator

Mikä on 14 Eyes Alliance?

Sen jälkeen kun neljä edellä mainittua maata oli sisällytetty UKUSA-sopimukseen, useiden muiden maiden tiedustelupalvelut liittyivät asiaan taistelussa oletettua “Terrorisota”.

Allianssia laajennettiin edelleen kattamaan vielä viisi jäsenmaata  “14 silmämaata” a.k. SIGINT Seniors Europe (SSEUR), Edward Snowdenin mukaan’s vuotaneet asiakirjat.

Kuitenkin missä voidaan ajatella, että tämä liitto on jopa tappavampaa kuin FVEY, se on oikeastaan ​​vielä vähemmän “intiimi” kuin Nine Eyes Alliancen jäsenet.

Ainoa asia, joka pysyy sopusoinnussa tämän hankinnan kanssa, on se, että hallitukset hyötyvät resurssien ja tiedustelutietojen saatavuudesta, heillä ei aiemmin ollut pääsyä.

Neljätoista silmän valvontamaata!

Kun UKUSA-sopimus ulottuu 14 maahan, en voi sanoa, kuinka älykkäät Yhdysvallat ja Yhdistynyt kuningaskunta ovat. He eivät vaivaudu jakamaan Stone Ghost -tekniikkaa uusien jäsenten kanssa.

Tämä tarkoittaa suoraan sitä, että he ovat laajentaneet tiedonkeruutaan samalla, kun he ovat valinneet keräilyasioita jakaakseen niitä muiden laajemman allianssin jäsenten kanssa, minkä vuoksi sinun on luotettava parhaisiin VPN: eihin 14 silmän ulkopuolella..

14 Eyes -valvontamaata sisältää kaikki aiemmat yhdeksän silmän maat plus:

 1. Italia
 2. Ruotsi
 3. Saksa
 4. Espanja
 5. Belgia

Italia

Onko VPN: n käyttö sallittu lailla? Joo

Italia saattaa olla arkaluonteinen VPN: n suhteen, mutta koska ne kuuluvat 14 Eyes -maahan, en voi ihmetellä, toimivatko maan sisäiset palvelut yhteistyössä viranomaisten kanssa.

Tietysti, jos haluat hyödyntää turvallisuutta, voit valita VPN: t maan ulkopuolella (jotka eivät ole 5, 9 ja 14 silmän maita).

Italia edistää suurimmaksi osaksi Sananvapaus. Kuitenkin sen mukaan ONI-profiili, hallitus suhtautuu erittäin hitaasti yksityisyyttä koskeviin online-huolenaiheisiin.

On myös havaittu joitain säännöksiä, etenkin tietyissä uhkapelaamista edistävien verkkosivustojen luokissa, tekijänoikeusrikkomus, ja lapsipornografia.

OpenNet merkitsee Italiaa’S läpinäkyvyys “korkea”, mutta heidän johdonmukainen “matala”. Tämä vain todistaa sen tosiasian, että hallitus valmistelee parhaillaan lakeja, joilla sensuroidaan / valvotaan online-käyttöä.

Suositut italialaiset VPN-palvelut:

 • AirVPN

Ruotsi

Onko VPN: n käyttö sallittu lailla? Joo

Ruotsi on onneksi luokiteltu ONI: lle ilman todisteita suodattamisesta, mutta maa on edelleen mukana Pohjoismaiden alueellisessa katsauksessa.

Maa on varakas eurooppalainen monarkia, mutta noudattaa Uuden-Seelannin kaltaista parlamentaarista hallitusmuotoa. Ruotsi mainostaa rajoittamatonta Internetiä.

Ne antavat pääsyn kansalaisvapauksiin, kieltämällä puuttumisen sanan-, lehdistönvapauden sekä yksityisyyttä / nimettömyyttä koskeviin asioihin..

Hallitus kunnioittaa näitä oikeuksia, mutta myöntää tuomioistuimen määräyksiä kohdennettujen henkilöiden seurannasta kansallisen turvallisuuden uhkia koskevissa asioissa.

Samoin kuin useimmissa Pohjoismaissa, Ruotsi on ryhtynyt toimiin estääkseen pääsyn Pirate-lahdelle ajamalla ydinvoimankestävää tietokeskusta Tukholman lähellä.

Suositut ruotsalaiset VPN-palveluntarjoajat:

 • AzireVPN
 • FrootVPN
 • IPredator
 • proxyst
 • Mullvad
 • OVPN
 • PRQ
 • PrivateVPN

Saksa

Onko VPN: n käyttö sallittu lailla? Joo

Nimellinen “Vapaa” vapaudessa verkossa ja listattu nimellä “ei todisteita” kaikilla neljällä alueella (Internet-työkalut, konfliktit / turvallisuus, sosiaalinen, poliittinen), ONI: n esittämä, Saksa on toinen yllättävä 14 jäsenen silmä.

Luulen, että jos ei olisi’Edward Snowdenin vuotaneen näitä asiakirjoja emme edes tienneet, kuuluuko Saksa UKUSA-sopimukseen.

He ovat melko avoimia väittäessään puolustavansa kansalaisiaan yksityisyyteen. Tietenkin he ovat yrittäneet sensuroida Internetiä vuosien varrella.

Saksa väittää kuitenkin, että tämä tehtiin vain terrorismiin liittyvän ääriliikkeen hillitsemiseksi, väärennösten tukahduttamiseksi, vihapuheiden poistamiseksi ja alaikäisten suojelemiseksi.

Suositut saksalaiset VPN-palvelut:

 • Avira Phantom
 • ZenMate
 • ChillGlobal
 • GoVPN
 • minä
 • Steganos
 • minä

Espanja

Onko VPN: n käyttö sallittu lailla? Joo

Espanjaa ei ole lueteltu Toimittajat ilman rajoja -luettelossa, jota ei ole luokiteltu ONI: llä, eikä myöskään vapaudessa verkossa’s 2013 -raportti osoittaa, että se on melko turvallinen sijainti.

Sikäli kuin minä’Tutkittuani hallitus ei aseta rajoituksia internetiin. Jotkut jopa väittävät, että he eivät voi seurata sähköposteja tai Internet-chat-huoneita ilman asiaankuuluvia laillinen lupa.

Laki kuitenkin kieltää ihmisten kunnioittamisen tai tukemisen terrorismi, rotuun perustuva syrjintä tai seksuaalisen suuntautumisen, kansallisen alkuperän jne.

Viime aikoihin saakka ainoa julkinen esto on tehty P2P / Torrenting-sivustolle, Pirate Baylle. Maaliskuussa 2015 TBP estettiin useissa URL-osoitteissa.

Koska Espanja on kuitenkin osa neljäntoista Eyes-allianssia, kiinni uskostani siihen, että sijainti ei ole turvallinen paikka. Tämä käy totta, varsinkin jos kaipaat täydellistä digitaalista yksityisyyttä.

Belgia

Onko VPN: n käyttö sallittu lailla? Joo

Belgialla ei ole ONI-profiilia, mutta maa sisältyy Euroopan aluekatsaukseen. VPN: n käyttö on laillista maassa, jossa sensuuria on melko paljon.

Lukuisat teleyritykset, kuten Tele2, Versatel, Vikings, Mobistar, Proximus, Belgacom ja Telenet, ovat suodattaneet useita verkkosivuja DNS-tasolla huhtikuusta 2009 lähtien..

Belgia väittää, että tämä tehdään estämään laiton tiedostojen jakaminen, luvattomat uhkapelit ja bigotryn ja antisemitismin edistäminen osana heidän Internet-sensuuria.

Koska maa on kuitenkin neljäntoista silmän jäsen, en suosittelisi, että se olisi turvallinen paikka verkkotoimintaan. Tietosi voi olla vaarassa seurata päivittäin!

Asioiden kääriminen

Toivon, että tämä perusteellinen opas auttaa käyttäjiä ymmärtämään enemmän 9/14/14 Eyes Allianceista. Yhteenvetona voidaan todeta, että sinun ei pidä koskaan luottaa UKUSA-sopimukseen kuuluviin maihin.

Käytä vain VPN-palveluita, jotka sijaitsevat kolmansissa maissa, koska ne takaavat nimettömyyden ja turvallisuuden verkossa, joukkovalvonnan ja yksityisyyden loukkausten sijaan..

Mikä saa minut toiseen kysymykseeni: Luettuasi koko tämän oppaan, luuletko näiden liittolaisten tosiasiallisesti tehneen roolia taistelussa “Terrorisota?” - syystä, jota he käyttävät jatkuvasti loukkaamaan yksityisyyttäsi! Eikö siltä, ​​että tällä kaikella olisi perimmäinen motiivi?

En aio keskustella terrori-iskuista vuodesta 2000 eteenpäin (kun tarkkailuvalmiuksia lisättiin), mutta annan’Puhe vuodesta 2010 esillä. Kuinka moni näistä maista on lopettanut pommitukset / ampumiset online-valvonnan kautta, jota ne toteuttavat miljardeille / biljoonille ihmisille ympäri maailmaa?

Näyttää siltä, ​​että ainoa asia, jota nämä virastot seuraavat, on TIETOA toisistaan, kuuluisuuksista, tavallisesta ihmisestä tai suurista organisaatioista.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me