100+ VPN-kirjauskäytäntöä paljastettu – 37 VPN: tä pidä lokit & 15 Don & rsquo; t

Nopeassa tahdissa “digitaalinen” luomamme maailma, “yksityisyys” on usein yleinen huolenaihe. Totta puhuen, kaikki tekemäsi verkko jättää digitaalisen jalanjäljen, joka tekee siitä merkinnän vuosikymmeniin.

Internet ei koskaan unohda mitään, ja olet typerää odottaa toisin. Jos tämä ei riitä, sinulla on hallituksia, salaisia ​​virastoja ja hakkereita, jotka kaikki vakoilevat sinua.

Maat maiden kohdalla, saadaan lisätty “Raportit ilman rajoja” listaus, merkitty nimellä mitä me kutsumme “Internetin viholliset”, kansalaisille suunnatun joukkoseurannan harjoittaminen.

Siksi VPN: ien käyttö on tullut suosittua pitämään henkilöllisyytesi piilotettuna ja online-aktiviteetit nimettöminä. Nämä kolmannen osapuolen palvelut eivät kuitenkaan välttämättä ole täysin turvallisia.

Eri VPN-palveluntarjoajat nauttivat lokitoimista tai kärsivät vuoto-ongelmista, jotka vaarantavat yksityisyytesi. Tämän perusteella Bestvpn.co loi kattava lokkeja koskeva opas. Toivottavasti se vastaa kaikkiin kysymyksiisi!

Contents

37 VPN: t Pidä lokit & 15 Don’T

 1. VPN-lokien tyypit
 2. Miksi VPN-lokitiedot
 3. Hälyttävät VPN: t, jotka tallentavat lokitietoja
 4. Luotettavat VPN-verkot, joilla on tiukka “Ei lokitietoja” Käytäntö

VPN-lokien tyypit

Ennen kuin tutustun perusteellisesti virtuaalisesti suojattujen verkkolokien tyyppeihin, haluaisin selittää, että kaikki palveluntarjoajat käyttävät joitain tietojen tallennuksia / tallennuksia. On ollut vain muutama harvinainen tapaus, jossa palveluntarjoajat asetettiin testaamaan LOGLESS-väitteensä varmentamiseksi.

Ennen kuin tapahtuu hallituksen haastetta koskeva tapaus, et voi oikeasti kertoa onko tietty VPN turvallinen. Tämä ei tarkoita sitä, että lopetat niiden käytön kokonaan, vain, että se ei välttämättä ole kaikkia auringonpaisteita ja sateenkaareja, edes luotettavan tuotteen kanssa.

VPN-lokien tyypit

Jotkut VPN-verkot ovat tietysti avoimia tallennettavista kirjaustiedoista. Siitä huolimatta on hyväksyttävä, että kun kirjaudut VPN: ään, saatat silti olla seurannassa. Ei vain hallitukselta, vaan itse tarjoajalta.

Tämä voi johtua monista syistä (joita käsittelen jäljempänä). Siihen saakka, jos puhumme VPN-lokien tyypeistä, niitä on kaksi: aktiivisuus- / käyttölokit ja yhteyslokit. Entinen myötävaikuttaa yksityisyyden loukkaamiseen, kun taas jälkimmäinen on yleensä suhteellisen vaaraton (poistettu 1-15 päivän kuluttua).

Toiminta- / käyttölokit

Kuten nimestä voi päätellä, nämä VPN-lokit viittaavat kaikkiin tietoihin, jotka on kerätty Internetiä käytettäessä. Tähän sisältyy kaikki online-toiminnot, jotka koostuvat metatiedoista, IP-osoitteista, yhteysajoista ja liikennelokista, kuten selaushistoria, lähetetyt viestit, ladatut tiedostot, tehdyt ostot ja käytetyt ohjelmistot.

Jotkut palveluntarjoajat voivat tallentaa vain aktiviteetin / käytön tietyt puolet. Muut, jotka eivät ole niin luotettavia, voisivat tallentaa kaikki edellä mainitut tiedot. Tämä käyttötietojen seuranta ja tallennus voi osoittautua haitalliseksi yksityisyyden kannalta ja torjua ensisijaisesti VPN: n käytön tarkoituksen.

Sallikaa minun selittää, että suurin osa tällaisen toiminnan kirjaamiseen osallistuvista VPN-palveluista on yleensä ILMAISIA. Muista, että näiden palvelujen on maksettava datakeskuksista, palvelinten laajennuksista, ohjelmistopäivityksistä, teknisestä tuesta ja verkkosivujen kustannuksista. Helpoin tapa tehdä niin on myydä tietosi kolmansien osapuolien palveluille.

Tiedot, jotka auttavat rakentamaan profiilia monipuolisten käyttäjien ympärille, ovat erittäin kannattavia. Kuvittele vuotaneiden henkilökohtaisten tietojen arvo. Jos asut lainkäyttöalueella 5/9/14, samat tiedot voidaan myös luovuttaa hallitukselle tai salaisille virastoille.

Lain mukaan suurin osa “Internetin viholliset” tee Internet-palveluntarjoajista pakollista tallentaa tietojasi kuuteen kuukauteen 2 vuoteen. Siksi suosittelen käyttäjille aina maksettuja VPN-palveluita, jotka ovat varmennettuja, koska ne tekevät kyseisestä tiedosta näkymättömän ja välttävät samalla ILMAISISSA vastaajissa olevia kirjauskäytäntöjä..

Yhteyslokit

Jos toimintalokit voivat kirjaimellisesti loppua online-nimettömäksi, yhteyslokit ovat vähemmän vaarattomia. VPN-palveluntarjoajan on kuitenkin perusteltava tällaisten tietojen tallentaminen pätevin perustein. Puhumattakaan palvelun tulisi myös selventää näiden VPN-lokien poistamisen kestoa.

Yhteyslokit sisältävät tyypillisesti IP-osoitteet, yhteysajan, päivämäärän ja sijainnin. Nämä ovat useimpien VPN-palveluntarjoajien yleisimmin tallentamat lokit. Vaikka ne eivät paljasta henkilöllisyyttäsi suoraan, yhteyspäivämääriä, -aikoja ja sijaintia voidaan käyttää yhdessä.

Jotkut esimerkit VPN: istä, jotka pitävät yhteyslokeja huolimatta väitteestä tallentaa NONE, ovat TunnelBear, Windscribe, PureVPN, Betternet ja ProtonVPN. Hyvä osa on, että yhteyslokit tallennetaan vain väliaikaisesti. Niitä pidetään missä tahansa välillä 1-15 päivää palvelusta riippuen.

Jotkut saattavat jopa pidentää kestoa edelleen. Esimerkiksi HideMyAss säilyttää nämä tiedot 6 kuukautta. Tietosuojanäkökulmasta tämä kirjaaminen on vain vähän häiritsevää, ja voi olla vaikeaa luoda online-toimintaasi uudelleen niitä käyttämällä.

Optio Kanariansaaret

Internet-palveluntarjoajat ja VPN-palvelut voisivat vastaanottaa 9.5.2014 Eyes -tuomioistuimissa ja muissa maissa “salaiset optiot” kansallisen turvallisuuden kirjeiden tai hallituksen haasteiden muodossa. Nämä optiot antavat lainvalvontaviranomaisille mahdollisuuden vaatia tietoja asiakkailtaan tutkimusta varten.

Suurimmalla osalla näistä optio-oikeuksista annetaan gag-määräys. Tämä estää Internet-palveluntarjoajaa tai VPN-palvelua ilmoittamasta kohteelle, joka kuuluu valvonnan alaiseksi. Tästä kohtaa saapuu Warrant-kanarian saaret, jotka eivät ole täysin yhteydessä toimintojen / yhteydetietojen kirjaamiseen.

Nämä palveluntarjoajien mainostamat aloitussivut auttavat ylläpitämään yksityisyyttä. He ovat säännöllisesti julkaissut lausuntoja tietyllä sivulla, mikä vahvistaa, että palvelu ei ole saanut salaista määräystä. Jos sivu lopettaa säännöllisten lauseiden julkaisemisen, kanarian selvitys poistetaan.

Tämä merkitsee, että haaste on annettu, ja VPN on kielletty ilmoittamasta siitä. Sellaisena yksityisyyttä tietävät käyttäjät voivat sitten ryhtyä tarvittaviin toimiin varmistaakseen heidän henkilöllisyytensä pysyvän turvassa. Tämä a. Käyttö “Takuukanaari” herättää omat kysymyksensä tarjoajille.

Jos VPN väittää olevansa lokittomia tarjoajia, heidän ei tarvitse huolehtia tällaisen sivun luomisesta, eikö niin? Lisäksi se, että ne päivitetään vain kerran kuukaudessa, tekee niistä hyödytöntä. Siitä huolimatta oli tärkeää antaa tietoa ja keskustelemme asiaankuuluvista palveluntarjoajista alla olevassa viestissä.

Miksi VPN-käyttäjät kirjaavat käyttäjätietoja ja ovat vastoin heidän yksityisyyden lupaustaan?

Kyberturvallisuustiedotuskuukauden ja turvallisemman Internetin päivän (SID) kaltaisten aloitteiden ansiosta netizenit ympäri maailmaa ymmärtävät verkkotietojensa arvon. Tietosuojatietoiset käyttäjät alkavat heti käyttää VPN-palveluita, mutta myöhemmin kohtaavat ongelmia lokien tallentamisen vuoksi.

Miksi VPN-käyttäjät kirjaavat käyttäjätietoja ja ovat vastoin heidän yksityisyyden lupaustaan

Joten kysymys, johon useimmat ihmiset tarvitsevat vastauksen, on; miksi VPN-käyttäjät kirjaavat käyttäjätietoja? eikö se ole heidän yksityisyyden lupauksensa vastaista? Päätin antaa vähän perusteluja kommunikoidessani useiden VPN-palveluiden kanssa sähköpostitse (tietysti vain harvat pääsivät lokien varastointiin)..

VPN-liittyvien ongelmien vianetsintä

Yleisin syy VPN-kirjaamiseen on korjata heidän palvelunsa ongelmat. Jotkut käyttäjät voivat esimerkiksi kohdata yhteysongelmia tai jopa kohdata DNS-, WebRTC-vuotoja.

Tällaisen datan tallentaminen voi osoittautua käteväksi VPN-palveluiden verkon optimoinnissa. Useimmiten ongelmien vianmääritys vaatii minimaalisten yhteyslokkien ylläpitoa.

Samanaikaisten yhteyksien rajoittaminen

Mielestäni tämä syy on ristiriitainen etenkin “ei lokit” VPN-palvelut. Kaikki palveluntarjoajat asettavat rajoituksia käytettävissä olevien samanaikaisten yhteyksien lukumäärälle.

Jotkut palveluntarjoajat sallivat yhden tilauksen 3, 5, 6 tai jopa rajoittamattoman monin sisäänkirjautumisen. Tämä teko vaatii silti jonkinlaista kirjaamista (selvittää kuinka monta laitetta on kytketty).

Siksi kysy aina rekisteröitymältäsi VPN-palvelulta, kuinka he yleensä pyrkivät asettamaan nämä yhteysrajoitukset väittämättä tallentavansa lokitietoja.

Ainoat VPN: t, jotka toistaiseksi ovat noudattaneet tiukkaa nollakirjauskäytäntöä ja sallivat käyttäjille rajoittamattoman samanaikaisen yhteyden, ovat Perfect Privacy ja Surfshark.

Ei lokit = ei rajoituksia. Se on niin yksinkertaista!

Kaistanleveysrajoitusten asettaminen

Aivan kuten VPN-palveluiden lokitiedot monilokkien rajoittamiseksi, ne voivat myös asettaa kaistanleveysrajoituksia. Tähän voi liittyä joidenkin toimintojen / käytön VPN-lokien tallennus, mikä on melko riskialtista.

Siksi en koskaan luota palveluntarjoajiin, jotka asettavat kaistanleveysrajoituksia edes maksettuihin tilauksiin. Tarkoitan, se uhmaa VPN: n käytön koko tarkoitusta. Haluan suojaa aina, kun käytän Internetiä.

Tärkeintä on, että haluan hyödyntää hyviä nopeuksia suoratoistoa ja torrentin lataamista varten. Siksi, jos jokin VPN asettaa tällaisia ​​rajoituksia ja väittää olevansa “ei lokit”, älä luota heihin.

Muutamia esimerkkejä VPN-palveluista, jotka tekevät tämän, ovat Windscribe ja TunnelBear, jotka molemmat tarjoavat “ilmaiset kokeilut” jotka rajoittavat kaistanleveyttä.

Sisäänkirjautuminen vuokrauspalvelimilla (VPS)

Se on varjoisa käytäntö, mutta monet tarjoajat käyttävät nykyään vuokrapalvelimia. He huijaavat käyttäjiä ajattelemaan, että niiden tietokeskukset sijaitsevat ympäri maailmaa, mutta käyttävät oikeastaan ​​vain virtuaalisia yksityisiä palvelimia (VPS).

Ne ovat yleensä halvempia vpn kuin paljaat metallipalvelimet. Ne eivät kuitenkaan tarjoa samaa yksityisyyden tasoa. VPS-palveluntarjoajat pitävät usein lokit palvelimien toiminnoista.

Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse vain huolehtia VPN-tallennustiedoista, vaan mikä tahansa joukko VPS-palveluntarjoajia voi saada piiloon yksityiset tietosi.

Samalla VPS: n käyttö tarjoaa suojaa paikallisilta viranomaisilta, jotka menisivät aikaisemmin suoraan tietokeskukseen saadakseen kaiken tarvitsemansa.

Hallitusten lait ja tiedustelupalvelut

Erityisesti maat, jotka kuuluvat viiteen, yhdeksään ja neljääntoista silmään, asettavat tiukat lait, jotka velvoittavat yrityksiä kirjaamaan ja / tai luovuttamaan yksityisiä käyttäjätietoja.

Esimerkiksi Yhdistyneessä kuningaskunnassa oleva tutkintavaltaa koskeva lakiehdotus velvoittaa puiden varastoinnin ja ylläpidon 12 kuukauden ajan. Tämä voi todella haitata yksityisyyttäsi.

NSA ja GCHQ ovat jopa vakoileneet teknisiä yrityksiä Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa ja muissa maissa osana PRISM-ohjelmaansa vuodesta 2010.

He vain vaativat lokitiedostojen kirjaamista myöntämällä “gag järjestys”. Tämän vuoksi minkään teknologiayrityksen on lainvastaista olla paljastamatta vaadittuja tietoja.

Yhteys kirjauskäytäntöjen ja tuomioiden välillä

Näet, että riskialttiilla lainkäyttöalueilla toimivan palveluntarjoajan kanssa liittymisellä on vaikutuksia. Eri maat asettavat omat tietojen säilyttämistä ja seurantaa koskevat lait.

Jos jotkut päättävät kunnioittaa käyttäjän yksityisyyttä, toiset yrittävät parhaansa seurata KAIKKI! Tässä oppaassa voit oppia kaikki haluamasi näistä maista. Jotkut jopa osallistuvat tiedustelun jakamiseen maiden välillä vakoillakseen toisiaan’kansalaiset.

Nyt, jos VPN perustuu Internet-viholliseksi nimettyyn lainkäyttöalueeseen, voit olla varma, että he määräävät lakeja, jotka määräävät tietojen kirjaamisen Internet-palveluntarjoajille, teletoimittajille ja EVEN VPN: lle.

Sille ei ole kiertotapaa. Vaikka he välttäisivätkin huomion, NSA: n, GCHQ: n tai FBI: n haastetut haasteet ovat kaikki, mitä he tarvitsevat yhteistyöhön. Myöhemmin näiden palveluntarjoajien on luonnollisesti LOGIStettava kaikki käyttäjätiedot, minkä vuoksi sinun on oltava varovainen maasi suhteen’Internet-lait.

Jos asut esimerkiksi Euroopan unionissa, on 14 Eyes-Allianssiin kuuluvia maita ja myös niitä maita, jotka eivät ole ja joita voidaan pitää “Internet-ystävällinen”.

Riippumatta siitä, missä asut tarkalleen, saat suojan useimmissa tapauksissa EU: n yleisellä tietosuoja-asetuksella (GDPR), joka edistää kaikkien Euroopan unionin käyttäjien tietosuojaa ja yksityisyyttä! Lyön vetoa, että et tiennyt sitä toistaiseksi, eikö niin?

Hälyttävät lokitietoja tallentavat VPN: t

Toivon tähän mennessä, että sinulla on selkeä käsitys VPN: ien tallentamista lokityypeistä, miksi ne tallennetaan ja logiikan ja lainkäyttöalueiden välisestä suhteesta.

Hälyttävät VPN: t, jotka tallentavat lokitietoja

Tärkeältä osin olen luonut perusteellisen analyysin yli 100 palveluntarjoajan VPN-kirjauskäytännöistä. Alla saat tietoja 24 palveluntarjoajasta, jotka seuraavat / tallentavat tietoja, ja niitä tulisi välttää.

1. Astrill VPN - pääkonttori Seychelleillä

Huolimatta Seychellien turvallisesta sijainnista, kaukana 5/9/14 Eyes-liittoutumista, ne ovat edelleen syyllisiä yhteyslokkien kirjaamiseen. Se on itse asiassa hauskaa!

Kun vierailet heidän tietosuojakäytäntö-sivullaan, he väittävät ensin asettavansa VPN: n ei kirjauskäytäntöä. Luettuaan muutaman ensimmäisen pisteen, he sanovat:

“Järjestelmämme seuraa aktiivisia istuntoja - yhteysaika, IP-osoite, laitetyyppi ja Astrill VPN -sovelluksen versio VPN-istunnosi ajan. Lisäksi säilytämme 20 viimeistä yhteysrekisteriä, jotka sisältävät: yhteysajan, yhteyden keston, maan, laitetyypin ja Astrill-asiakassovelluksen versionumeron”

Tämän lausunnon mukaan “Todellinen” Astrillin keräämät lokit: Yhteyden aikaleimat, maasi, laitteesi ja jopa IP-osoitteesi.

Palveluntarjoaja väittää UKK-osioissaan tekevänsä tämän vain ACTIVE-istunnoissa samanaikaisten yhteyksien määrän seuraamiseksi yhdestä tilauksesta.

He väittävät poistavansa nämä lokit heti istunnon päätyttyä. Voitko todella pitää heidän sanansa, varsinkin kun pohdit, kuinka he ensin väittivät olevansa “logless”?

2. AnonVPN - pääkonttori Yhdysvalloissa

Yhdysvalloissa toimiva AnonVPN menettää jo suurimman osan uskottavuudestaan ​​(jos sellaista on). Palveluntarjoaja on osa maata, joka perustaa viisi silmää (UKUSA-sopimus).

Sinänsä hallitus vaatii, että Internet-palveluntarjoajat ja VPN: t tallentavat lokit. Tietysti AnonVPN väittää sen “Emme pidä lokia yhteysaikoista, toiminnasta tai alkuperäisistä IP-osoitteista. Mitä me emme’t keräystä ei voida pyytää.”

En voi kuitenkaan uskoa tätä lausuntoa, kun heillä on myös Warrant Canary, joka ilmoittaa, että sillä ei ole gag-määräyksiä. Miksi käydä läpi vaivaa mainita se, kun et pidä lokit?

Jos vierailet heidän “Käyttöehdot” sivulla on selvitys, joka selventää, “Ei voida taata, että muut viestintävälineet (esimerkiksi posti, faksi ja puhelinpalvelut) ovat koskaan 100% turvallisia. Siksi suosittelemme aina järkeä.”

3. Anonymizer - Pääkonttori sijaitsee Yhdysvalloissa

Anonymizer on osa maata, joka on merkitty nimellä “Internet-vihollinen” toimittajilta ilman rajoja. Se noudattaa 5/9/14 -liittolaisuuksiin osallistuvan hallituksen lakeja.

Tämä tarkoittaa, että palveluntarjoaja tallentaa jo lokit, jos heille annetaan haaste määräyshakemuksella - he eivät voi enää kieltäytyä -, koska se olisi laitonta. Palvelun ehdot -sivu on poistettu, mutta aikaisempi tilannekuva tuo esiin tämän lausunnon:

“Sovellettavan lain sallimissa rajoissa nimettöijä voi valvoa sähköpostia tai muuta sähköistä viestintää ja paljastaa tällaisia ​​tietoja, jos sillä on vilpittömässä mielessä syytä uskoa sen olevan välttämätöntä sen varmistamiseksi, että noudatat tätä sopimusta. suojelemalla nimettömien osapuolten tai nimettömien osapuolten minkä tahansa asiakkaan oikeuksia, omaisuutta ja etuja.”

Lyhyesti sanottuna, Yhdysvaltoihin sijoittautunut palveluntarjoaja kirjaa kaiken, mitä pystyy, samalla kun tekee tyhmän kaikista muista väittämällä, “Sinä’Sinun ei koskaan tarvitse huolehtia käytön tai yhteyksien seuraamisesta” heidän kotisivullaan. Mikä tekopyhyys?!

4. Ace VPN - Pääkonttori sijaitsee Yhdysvalloissa

Pidättäydyn toistamasta tätä uudelleen, mutta Ace VPN: n pääkonttori on Yhdysvalloissa. Siksi, se on jo osa ongelmaa, ja se ZINCH todellisen yksityisyyden suojaamiseksi.

Hyvin taitavasti he ilmoittavat tietosuojakäytäntö-sivullaan, “Emme kirjaa VPN-liikennettä. Emme vakoo käyttäjiämme eikä valvo heidän kaistanleveyttä tai Internetin käyttöä. VPN-palvelimemme eivät tallenna henkilökohtaisia ​​tunnistetietoja (PII).”

Samalla he kuitenkin myöntävät “kerätä sivuston käyttäjien tarjoamia henkilökohtaisia ​​tietoja. “Henkilökohtaisia ​​tietoja” sisältää nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, luotto- tai maksukorttitiedot, sähköpostiosoitteen, syntymäajan, IP-osoitteen”

Tarkoitan vain olla rehellinen, että todellakin tallennat lokit. Ehkä läpinäkyvyys tuo enemmän asiakkaita sen sijaan, että räjäyttäisi valheellisesti huijata omia näkymiäsi?

5. AirVPN - pääkonttori Italiassa

Koska Italia on 14 silmän maa, AirVPN menettää valitettavasti uskottavuutensa markkinoilla. Palveluntarjoaja on todella melko uskomaton, ja tarjoaa uskomattoman suorituskyvyn, luotettavuuden ja tuen.

Kukaan ei voi kuitenkaan vain luottaa mihinkään maahan 14 Eyes -tuomioistuimessa. He valtuuttavat edelleen tietojen säilyttämis- ja valvontatoimet, joita VPN-palvelut eivät voi taistella.

Sen FAQ, AirVPN: lle esitettiin kysymys, “Pidätkö istuntolokit tai muunlaisia ​​lokit, joita voidaan käyttää identiteetin ja verkkotoimintojen seuraamiseen?”

He vastasivat sanomalla, “Ei meillä’t pitää sellaisia ​​lokitietoja”. Kuitenkin, kun tarkistat heidän Tietosuojakäytäntö, he väittävät “Ilmapalvelimet ja ohjelmistoproseduurit hankkivat vain henkilötietoja, jotka ovat ehdottoman välttämättömiä palvelun tekniselle toiminnalle, esimerkiksi IP-osoite”

Palveluntarjoaja korostaa, että tiedot yhdistetään nimettömässä muodossa eikä niitä voida yhdistää yksittäiseen käyttäjään. Onko se todella totta? Kukaan ei tiedä, ennen kuin heidät on testattu, kun heille on annettu oikeudenkäynti tai käskymääräys!

6. Avira Phantom VPN - perustuu Saksaan

Saksa on toinen 14 silmän maa, eikä se välttämättä ole VPN-palvelun turvallisin paikka. Avira Phantom saattaa olla hyvä ylläpitämään nimettömyyttäsi verkossa.

Se on kuitenkin maa’lakia, joihin en voi luottaa. Kuten lukemattomia kertoja aiemmin mainittiin, tällaisten VPN: ien on tehtävä yhteistyötä hallituksen kanssa, kun he sitä vaativat.

Myös Avira Phantom väittää, että he eivät tallenna aktiviteetti- / käyttölokeja. Aivan kuten useimmat palveluntarjoajat, ne myös säilytä yhteyslokit, mukaan lukien käytetty kaistaleveys ja diagnoositiedot.

Vaikka tämä ei välttämättä estä yksityisyyttäsi välttämättä, mikään tieto ei osoita, milloin nämä lokit poistetaan. Siksi en voi pitää Avira Phantomia turvallisena VPN-palveluna.

7. Puskuroitu - pääkonttori sijaitsee Gibraltarilla

Gibraltarilla sijaitseva Buffered on turvallinen VPN-palvelu, koska sen sijainti ei kuulu 5/9/14 Eyes -liittoihin. Palveluntarjoaja ei myöskään pidä liikennelokeja, joten se on toinen plus.

Ainoa ongelma on, että he keräävät: IP-osoitteesi, OP-järjestelmän, selaimen, kaistanleveyden ja yhteyden aikaleimat yhdessä muiden yleisten tietojen kanssa.

Nämä yhteyslokit voivat olla vähemmän riskialttiita, mutta osoittavat silti vahingoittavan digitaalista tietosuojaasi. Niiden TOC: n mukaan todellinen IP-osoitteesi, kulunut kaistanleveys ja yhteyden kesto tallennetaan 30 päivän ajan!

Tietysti, koska puskuroitu ei perustu “Internet-vihollinen” sijainnin, voit uskoa heidän olevan turvallisia. Puhumattakaan siitä, että he eivät valehtaneet lokistaan, ja olivat tosiasiallisesti avoimia.

Joten en ehkä pidä yhteyslokkien tallentamista, mutta jokainen VPN antaa jonkinlaisen kirjaamisen. Ainoa tärkeä osa on olla rehellinen siitä ja että puskuroitu VPN on!

8. BolehVPN - pääkonttori Malesiassa

Koska BolehVPN: n pääkonttori on Malesiassa, se kuuluu a “Turvallinen toimivalta”. Tämä antaa sille edun muihin VPN-palveluihin nähden. Se ei kuitenkaan pidä henkilöllisyyttäsi turvassa. Jos vierailet heidän TOC-sivullaan, he väittävät:

“BolehVPN ei pidä lokitietoja käyttäjän toiminnasta tai pääsystä. Pidämme lokkeja palvelimidemme yleisestä liikennekapasiteetista varmistaaksemme palvelimiemme lataamisen ja käytön, mutta emme yksittäisellä tasolla. Jos kuitenkin havaitsemme epätavallisia toimintoja palvelimillamme (suuri kaistanleveyden lataus, suuri yhteyksien määrä tai prosessorin käyttö), saatamme ottaa lokit käyttöön tilapäisesti palvelumme väärinkäytösten tunnistamiseksi (kuten DDoS tai roskapostin palvelimiemme kautta).”

Ennen tämän päivittämistä “Kirjauskäytäntö” BolehVPN jopa väitti tämän tapahtuneen “kourallinen kertaa monien toimintavuosiemme aikana.” Tämä viittaa siihen, että palveluntarjoaja voi jopa toimia yhteistyössä, jos he saavat haasteen paljastaaksesi lokit tietyille kohteille.

9. Betternet - pääkonttori Kanadassa

Kanadassa toimiva Betternet on ehkä huijannut monia “ILMAINEN VPN” pettävät, mutta heidän tiedon louhintatoiminta paljastetaan ennemmin tai myöhemmin.

Sen sijainti haittaa jo yksityisyyttä, koska Kanada on osa Five Eyes Allianssia. Sitten palvelu tallentaa edelleen “Liikenne lokit” kuten IP-osoitteesi ja selaustoiminnot.

Heidän tietosuojakäytännössään todetaan tämä “Betternet ei kerää, kirjaa, tallenna ja jaa käyttäjille kuuluvaa tietolokia.” Samaan aikaan VPN löytyy kuitenkin koottavista tiedoista käyneistä verkkosivustoista.

Arvioidaan, että palvelu on “vapaa” ja väitetään toimivan mainostulomallilla, on myös turvallista olettaa, että ne myyvät lokit ja yksityiset tiedot kolmansille osapuolille.

10. FlyVPN - pääkonttori sijaitsee Yhdysvalloissa

FlyVPN on toinen yhdysvaltalainen palvelu. Tämä heikentää automaattisesti sen uskottavuutta, koska palveluntarjoajan on säilytettävä lokit, lain, jonka hallitus on pakottanut.

Pidän palveluntarjoajasta kuitenkin sitä, että he eivät valehtele hakkuutiedoistaan. He kertovat avoimesti TOC-sivullaan, “Kun käytät FlyVPN: tä, tallennamme seuraavat tiedot:

 • Paikallinen IP
 • Koko nimesi
 • Sähköpostiosoitteesi
 • Puhelinnumerosi
 • Yhteyden aikaleimat
 • Määritetty porttinumero
 • Määritetty IP-osoite
 • Katkaisun aikaleimat

Sellaisenaan he ovat syyllisiä molempien tallentamiseen: Aktiivisuus- / käyttö- ja yhteyslokit, mukaan lukien IP, aikaleimat, kohde-IP ja porttinumero, jotka voivat linkittää heti takaisin sinuun.

11. Faceless.me - pääkonttori Kyproksessa

Kypros ei kuulu 5, 9 ja 14 silmän oikeudenkäyntiin. Tämä antaa Faceless.me: lle hyvän edun markkinoilla, mutta valitettavasti ne kirjaavat käyttäjätietoja.

Faceless.me väittää heidän UKK: n lausunnossaan “Vain me seurata tietosi käyttöä yhteensä ja sinun IP-osoite, jota vaaditaan sisäiseen kirjanpitoomme. Ja jopa näitä tietoja pidetään palvelimillamme rajoitetun ajan.”

Samanaikaisesti he ylpeilevät siitä, että VPN: llä ei ole lokitietokäytäntöä ja ilmoittavat ylpeänä etusivullaan, “Me’et pidä toimintasi lokit, joten jos FBI kysyy - siellä’ei mitään.”

On hienoa, kuinka hämmentävää nämä VPN-palvelut ja niiden ristiriitaiset lausunnot ovat. Yksi asia on varma, Faceless.me ei ole turvallinen valinta!

12. Flow VPN - Pääkonttori sijaitsee Kanadassa

Kanadassa (osa Five Eyes Allianssia) sijaitseva FlowVPN on kehittänyt melkoisen maineen markkinoilla. Kuitenkin, kuten monet, se ei suojaa henkilöllisyyttäsi verkossa.

Jos vierailet heidän TOC-sivullaan, tarjoaja ilmoittaa, “Pidätämme oikeuden kirjata tilaustiedot (mukaan lukien tapahtumaviitteet), yhdistävän IP-osoitteen, todennuspyynnöt, istunnon tiedot (allokoitu IP, yhteyden päivämäärä, aika, kesto jne.)“

Tämä lausunto on hyvin piilotettu, joten Flow VPN voi huijata omia asiakkaitaan. Tämä ei kuitenkaan ole pahinta. He jatkavat edelleen ilmoittaen:

“Kaistanleveyspalvelujen tarjoajien vaatimusten täyttämiseksi pidätämme oikeuden kirjata aktiviteetteja verkossamme ja käyttää automatisoituja järjestelmiä verkon toiminnan seuraamiseksi väärinkäytösten varalta (kuten BitTorrent ja vastaavien vertaistiedostojen jakaminen).”

Tämä tarkoittaa suoraan, että kun kirjaudut palveluun, suostut tallentamaan lokit. Epäilen, että tätä VPN: ää voidaan pitää turvallisena mistä tahansa näkökulmasta.

13. Freedom-IP - pääkonttori sijaitsee Ranskassa

Freedom-IP: n toimisto sijaitsee Ranskassa, joka on 14 silmän maa, joka on kuuluisa tiukesta Internetin käyttöä koskevasta politiikastaan. Sijainti antaa jo VPN: lle melko kielteisen vaikutelman.

Jos voidaan ajatella, että se huijaa asiakkaita, he ovat tosiasiallisesti rehellisiä hakkuumenettelystään. Heidän tietosuojasivun lausunto selventää, että he eivät tallenna viestinnän sisältöä.

He ovat kuitenkin melko suoraviivaisia ​​suhteessa siihen, mitä tietoja he keräävät kunkin istunnon aikana, mikä sisältää paljon hälyttäviä tietoja, jotka ovat jäljitettävissä takaisin sinulle:

 • Yhteyden IP-osoite
 • Istunnon aloitusaika
 • Istunnon päättymisaika
 • Istunnon tiedot vastaanotettu
 • Istunnon tiedot lähetetty
 • Yhteyden aikaleima

14. HolaVPN - pääkonttori Israelissa

Israel ei ehkä ole osa 5, 9 ja 14 silmäliittoa, mutta heitä pidetään liittolaisina. Sellaisenaan sijainti ei ole turvallinen paikka VPN: lle, varsinkin jos etsit yksityisyyttä.

Aivan kuten useimmat palveluntarjoajat, VPN toteaa, “Emme jaa henkilökohtaisia ​​tietojasi kolmansille osapuolille paitsi tämän tietosuojakäytännön mukaisella erityisellä suostumuksella tai jos sovellettavat lait tai tuomioistuimen määräykset sitä edellyttävät“.

Kun noudatat heidän tietosuojakäytäntöjään, VPN väittää kirjaavansa tietoja, kuten laitteestasi luodun yksilöllisen tunnisteen, matkapuhelinnumerosi, käyttöajat ja -päivät, vierailut verkkosivustot, kyseisillä sivuilla vietetyn ajan, selaintyypin ja IP: n. osoite.

“Käytämme tällaisia ​​tietoja kootussa muodossa, eikä niitä ole yhdistetty mihinkään henkilökohtaiseen tietoon.” Puhelinnumero on selvästi PII, ja niin tehokkaasti IP-osoite.

15. HideMyAss - pääkonttori Yhdistyneessä kuningaskunnassa

UK on UKUSA-sopimuksen virallinen perustaja. Paikkaan ja heidän VPN-palveluihinsa ei ehdottomasti voida luottaa pitämään henkilöllisyyttäsi piilossa.

Hallituslait ja GCHQ: n ja muiden salaisten tiedustelupalvelujen tekemät tilaukset tekevät HMA: n kaltaisille palveluntarjoajille pakollisiksi tallentaa lokit.

Tietysti palveluntarjoaja kiistää tällaiset väitteet ja myy saman tarinan, “Emme säilytä tietoja tai valvomme resursseja (mukaan lukien verkkosivustot), joihin olet yhteydessä, tai mitään verkkoamme lähetettyä tai vastaanotettua tietoa”

Palveluntarjoaja on kuitenkin kiinni tallentamassa yhteyden aikaleimoja, kaistanleveystietoja, todellista IP-osoitetta ja VPN-osoitetta. Vuonna 2011 HMA osallistui FBI-tapaukseen, jossa he luovuttivat nämä tiedot tiedustelupalvelulle LulzSec-hakkerin jäljittämiseksi.!

16. HideIP VPN - pääkonttori Moldovassa

Moldova on turvallinen sijainti, koska se ei ole osa hyökkääviä liittolaisia ​​tai sitä ei ole merkitty “Internet-vihollinen”. Valitettavasti VPN itsessään osoittautuu olevan vaarallinen ottamatta huomioon yksityisyyttä koskevaa oikeutta.

Heidän TOC-tilanne, “HideIPVPN ei tarkoituksella seuraa asiakkaidensa lähettämiä tai vastaanottamia yksityisiä sähköpostiviestejä, ellei laki, valtion viranomainen vaadi sitä tai kun yleinen turvallisuus on vaakalaudalla.”

Tämä tarkoittaa, että ne ovat osuuskuntayrityksiä ja säilyttävät lokit luovutettavaksi hätätilanteissa. Kaikkein pahin asia on kuitenkin heidän oma epäluottamus palveluntarjoajan kykyihin.

Tutkiessani heidän tietosuojakäytäntöjään löysin tämän melko hauskan lausunnon, “HideIPVPN kehottaa asiakkaitaan olettamaan, että heidän kaikki online-viestinnät ovat epävarmoja”.

17. Hotspot Shield - pääkonttori sijaitsee Sveitsissä

Poissa salaisista liittolaisista, mutta niin vaarallinen palvelu. Hotspot Shield alkoi todella hyvältä, mutta romahti pian alaspäin - heidän varjoisat aktiviteettinsa toivat esiin.

Tietenkin, VPN väittää he “kerätä vain nimettömiä, koottuja tietoja siitä, millä verkkosivustoilla käyttäjät vierailevat ja mitä sovelluksia käyttäjät käyttävät”

Tämä on kuitenkin täysin vääriä, koska CSIRO-tutkimus osoitti, että Hotspot Shield käyttää seurantakoodeja kerätäkseen tietoja käyttäjistä myydäkseen niitä mainostajille.

Yksityisyyden suojan ryhmä on myös syyttänyt VPN: ltä valituksen osana heidän kyseenalaista toimintaa, johon sisältyy liikenteen ohjaaminen tytäryhtiölinkkien kautta.

18. IPVanish - pääkonttori Yhdysvalloissa

Yhdysvaltoihin sijoittautuminen ei ole tarpeeksi huono, mutta IPVanish on myös todettu syylliseksi tietojen vuotamiseen valtion viranomaisille. Kyllä, se on surullinen uutinen, mutta palveluntarjoaja ei ole luotettava.

Tietysti VPN vaati sitä pisimpään, “Tiukka nollalokkipolitiikkamme pitää henkilöllisyytesi kietoutuneena. Emme tallenna mitään aktiviteettiasi ollessasi yhteydessä sovellukseemme, jotta voimme säilyttää kansalaisoikeutesi yksityisyyteen.”

Tämä on kuitenkin erittäin totta, koska VPN luovutti lokit Yhdysvaltain sisäisen turvallisuuden ministeriölle (DHS) vuonna 2016 tapauksessa, joka koski lasten hyväksikäyttöä ja pornografiaa..

Lue tämä rikosilmoitus saadaksesi lisätietoja, josta näet IPVanishin pitämät epäiltyjen lokit’ IP-osoite, yhteyden / katkaisun aikaleimat, koko nimi, sähköpostiosoite, käyttäjänimi, tilin tila ja monet muut henkilökohtaisesti tunnistettavat tiedot.

19. IPredator - pääkonttori Kyproksessa

Kypros on turvallinen sijainti, koska sen hallitus ei hyväksy pakollisia tietojen säilyttämistä koskevia lakeja. Puhumattakaan, he uskovat oikeuteen käyttäjän yksityisyyteen.

IPredator saavuttaa mainetta markkinoilla juuri tästä syystä, mutta heidän mukaansa “oikeudellinen” -sivulla palveluntarjoaja nauttii tietyistä lokitiedoista.

“Minimoimme lokien käytön järjestelmissämme ja annamme pääsyn niihin vain valitulle määrälle henkilöstöä virheenkorjausta varten, kun palvelun laatu on ongelma.”

Tarjonnan keräämät tiedot sisältävät nimesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja maksutiedot. Muut istunnon tiedot tallennetaan vain vianetsintää varten.

20. IPinator - pääkonttori sijaitsee Yhdysvalloissa

Yhdysvalloissa toimiva IPinator menettää automaattisesti suurimman osan luottamuskertoimestaan. Maa asettaa pakolliset tietojen säilyttämistä koskevat lait, joita VPN: n, kuten IPinatorin, on noudatettava.

Jos tarkistat heidän “Käyttöehdot” -sivulla, he väittävät ensin pitävänsä lokitonta. He väittävät, että ne eivät tue yksityisen tiedon jakamista kolmansille osapuolille.

Palveluntarjoaja tekee kuitenkin hallitukselta vaatimuksia, mitä laki vaatii. Tämä lausunto on heidän kanssaan ristiriidassa “ei sisältölokeja”.

He jatkavat ilmoittamista, “IPinator.com voi tarkkailla tiettyjä verkon piirteitä väärinkäytösten hallitsemiseksi, palvelun ylläpitämiseksi ja / tai parantamiseksi”. Tämä tarkoittaa, että he tallentavat istunnon tietoja.

21. IronSocket - pääkonttori sijaitsee Hongkongissa

Hong Kong on yksityisyyden kannalta turvallinen lainkäyttöalue, mutta itse IronSocket on todettu syylliseksi sekä toimintojen että liitetietojen lokien kirjaamiseen..

Tietysti he sanovat sen “Emme kirjaudu tai tallenna millään tavoin käyttämääsi sisältöä palvelumme käyttämisen aikana” heidän tietosuojakäytäntö-sivullaan.

Samanaikaisesti he kuitenkin väittävät käyttävänsä palveluita, mutta yhdistävät istuntotiedot 72 tunnin ajan ennen puhdistustaan. Tiedot sisältävät:

 • Yhteyden ja katkaisun aika ja päivämäärä
 • Oikea IP-osoite ja palvelimen mukaan määritetyt osoitteet
 • Numeerinen esitys, joka osoittaa istunnon aikana kulutetun kaistanleveyden

22. PureVPN - pääkonttori Hongkongissa

Hongkongissa toimiva PureVPN onnistuu pysymään poissa viiden, yhdeksän ja neljätoista silmän maan hyökkäävien tiedustelupalvelujen edustajista, antaen sille melko edun..

Pisin tarjoaja väitti olevansa “nolla lokit -käytäntö”. Kuitenkin, kun he luovuttivat tiedot FBI-tapauksesta 2 vuotta sitten, he menettivät kaiken maineen.

Tapaus paljasti, että PureVPN: llä on tietueet kaikista tiedoista, jotka koskevat: nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, IP-osoitteesi, kaistanleveyden kulutus ja yhteyden aikaleimat.

Siten FBI pystyi tunnistamaan syyttömän seurannan ja verkkokiusaamisen syyttömän tytön. Vaikka tapaus herättää moraalisen kysymyksen: kuinka paljon enemmän kidutusta tyttö käyisi läpi, jos tapausta ei olisi saatettu päätökseen?

Se herättää myös huolen kuluttajien luottamuksesta. Tällainen korkean profiilin tapaus ei ehdottomasti ollut hyvä liiketoiminnalle, ja näen PureVPN: n yrittävän saada takaisin käyttäjien luottamuksen.

Totta puhuen, palvelu on todellakin melko hyvä, vain jos he olisivat olleet avoimia asiakkaiden kanssa aluksi, PureVPN olisi saattanut muuttaa tämän jotain positiiviseksi!

23. proXPN - perustuu Yhdysvaltoihin

Muutama vuosi sitten olisin luottanut yhdysvaltalaiseen palveluun. Kuitenkin, se oli ennen kuin Edward Snowden vuotoi asiakirjoja, jotka paljastivat 5, 9 ja 14 silmän liittoutumia.

Siitä lähtien kun olen lukenut näiden maiden agentuurien toiminnasta, en vain voi suositella Yhdysvalloissa toimivan palveluntarjoajan käyttöä.

proXPN: llä on kuitenkin erittäin vahva imago markkinoilla. VPN: ää ei ole koskaan saatu paljastamaan tietoja Yhdysvaltain tiedustelupalveluille, ja niiden tietosuojakäytäntö on melko yksityiskohtainen.

He myös julkaisevat rohkeasti kotisivullaan, “proXPN’s VPN-ohjelmiston avulla voit surffata verkossa suunnitellulla tavalla: “nimettömästi ja kirjautumatta toimintaasi”

Toistaiseksi en löytänyt mitään tietoja aktiviteetin / käytön tai yhteyslokkien tallennuksesta. Viime kädessä päätös liittyä palveluntarjoajan kanssa on näkymien mukainen.

24. PrivateVPN - perustuu Ruotsiin

Valitettavasti PrivateVPN: ää ei voida pitää turvallisena palveluntarjoajana, koska sen pääkonttori on neljätoista silmän lainkäyttöalueella. Tietysti Ruotsi voi olla lievä käyttäjän yksityisyyden suhteen.

Jos kuitenkin tapahtuu samanlainen tapaus kuin mitä ExpressVPN: n ja PIA: n oli kohdattava, PrivateVPN ei pysty vastahyökkäykseen..

Hallituksen oikeudenkäynti, johon liittyy vaakamääräys, on kaikki mitä palveluntarjoaja tarvitsee luovuttaaksesi lokitiedot.

Tietenkin, PrivateVPN kieltää lokien tallentamisen, mutta aivan kuten useimmat tarjoajat tässä luettelossa. Ne tallentavat minimaaliset yhteyslokit, jotka eivät välttämättä linkitä sinuun!

25. ProtonVPN - perustuu Sveitsiin

Sveitsissä toimivan voi ajatella, että ProtonVPN on turvallinen VPN-palvelu. Se on uskomatonta, aiheuttaa hyvin, se on ilmainen. Ja juuri tämä sai minut kaivaamaan tarjoajaa.

Osoittautuu, että VPN taistelee parhaillaan väitteistä, että heidät on kytketty tiedonsyöttöyritykseen, joka tunnetaan nimellä “Tesonet”, joka on jopa allekirjoittanut heidän Android-sovelluksensa Google Play Kaupassa.

Tietenkin, ProtonVPN’Sivun kotisivut, “Sveitsin VPN-palveluntarjoajana emme kirjaa käyttäjän toimintaa tai jaa tietoja kolmansien osapuolten kanssa”. Nämä väitteet tekevät tilanteesta kuitenkin hieman hankala.

Tutkiessani heidän tietosuojakäytäntöjään edelleen, sain tietää, että ProtonVPN ylläpitää todellakin yhteyden aikaleimoja määräämättömän ajan, joka voi olla linkitetty käyttäjän tiliin tai todellisiin IP-osoitteisiin.

26. Seed4.me - Pääkonttori sijaitsee Taiwanissa

Siitä huolimatta, että Seed4.me ei ole perustunut “Internet-vihollinen” lainkäyttöalueella, he silti pitävät lokit. Tätä juuri yritän kehittää missä tahansa menen. Palvelusta riippumatta, he kirjautuvat sisään!

Sitä ei voida kiertää. VPN-palvelu nauttii jonkinlaisesta kirjaamisesta, ja Seed4.me-tapauksessa - he ovat hyvin rehellisiä siitä.

Seed4.me toteaa blogissa, “Meiltä kysytään usein: “Pidätkö lokit?” ja vastaus on “Kyllä, me teemme”. Sama kuin muilla VPN-palveluntarjoajilla maailmassa!”

He jatkavat ilmoittamista, “Jos joku sanoo, että VPN-yritys ei pidä MITÄÄN lokia, he valehtelevat”. Seed4.me tallentaa joitain yhteyslokeja, mutta tiedot poistetaan 7 päivän kuluttua.

On myös melko mielenkiintoista nähdä, että palveluntarjoajalla ei ole tietosuojakäytäntöä tai TOC: ta. Ne käsittelevät kaikkia VPN: ään liittyviä kyselyjä blogin aiemmassa linkityksessä.

Tällä palveluntarjoajalla ei ole tietosuojakäytäntöä, eikä se kata lokit TOS-lausunnossaan. Sen sijaan se käsittelee lokiviestien aiheita blogikirjoituksessa.

27. SunVPN - Pääkonttori sijaitsee Yhdysvalloissa

Perustuen 5-silmäiseen tuomioistuimeen, SunVPN todellakin tallentaa yhteydetietoja ja IP-osoitteita. He kertovat avoimesti yhteistyöstä myös lainvalvontaviranomaisten kanssa tarvittaessa.

“Jos meillä on perusteltua syytä epäillä, että loppukäyttäjä on mukana rikollisessa verkossa, pidätämme oikeuden ilmoittaa asiasta lainvalvontaviranomaisille.”

Heidän tietosuojakäytäntönsä on erittäin yksityiskohtainen, mutta tiivis, ja siinä on kaikki palveluntarjoajan tallentamat tiedot luettelona, ​​joka sisältää IP-osoitteen, aikaleimat ja kuluneen kaistanleveyden..

28. StrongVPN - pääkonttori sijaitsee Yhdysvalloissa

En aio mennä liian syvällisesti selittämään miksi StrongVPN: tä pidetään vaarallisena palveluntarjoajana. Jos sanon sen yksinkertaisin sanoin, se on yhdysvaltalainen tarjoaja, johon ei yksinkertaisesti voida luottaa.

Tietysti palveluntarjoajien tietosuojakäytäntö väittää, “StrongVPN ei kerää tai kirjaa mitään liikennettä tai sen Virtual Private Network -palvelun käyttöä”

Kukaan ei kuitenkaan voi olla varma, ennen kuin nämä väitteet on mistä tahansa syystä vahvistettu. Siihen asti jätin mahdollisuuden päättää, haluavatko he luottaa palveluun.

29. SaferVPN - pääkonttori sijaitsee Yhdysvalloissa

SaferVPN on toinen yhdysvaltalainen palvelu. Tämän sanottua ei voida koskaan lopettaa huolestumista NSA: n ja FBI: n vakoilemasta niitä.

Itse VPN: llä ei ole kovin vahvaa mainetta markkinoilla, ja tämä vähentää edelleen sen uskottavuutta luotettavana tai turvallisena valintana.

Palveluntarjoaja on kuitenkin täysin selkeä ilmoittaessaan, mitä metatietoja he tallentavat yksityisyyssivulleen. Tämä sisältää palvelimen sijaintiyhteyden, kuluneen kaistanleveyden ja yhteyden / katkaisun aikaleimat.

He edelleen kirjaavat mistä maasta olet muodostanut yhteyden, ja väittävät rohkeasti, etteivät ne tallenna IP-osoitetta. En kuitenkaan usko tätä. Voisi yhtä hyvin olla temppu luottaa heihin!

30. TunnelBear - pääkonttori Kanadassa

Kanada kuuluu ensimmäisen maan luetteloon, johon UKUSA-sopimusta laajennettiin, lisäämällä lopulta kaksi muuta muodostamaan Five Eyes Alliancen.

Kanadassa sijaitseva TunnelBear on tuskin myönteinen merkki. Puhumattakaan, se myy samaa “Ilmainen VPN Ei lokitietoja” huijaus, joka on oikeastaan ​​vaarallisempi.

Palveluntarjoaja’Tietosuojakäytännössä väitetään, ettei se kerää liikennelokeja tai seuraa käyttäjän toimintaa. He kuitenkin keräävät tietoa käyttöjärjestelmäversiosta, TunnelBear-sovellusversiosta, aktiivinen kuukauden (1 tai 0) ja kuukausittain kaistanleveyden käytöstä.

Ollakseni rehellinen, TunnelBear tallentaa nämä tiedot näyttää siltä, ​​että he pelaavat “Sanapelit” kun kyse on lokista, piilottaa niiden todelliset värit. En suosittelisi tarjoajaa, jos yksityisyys on mitä kaipaat!

31. TorGuard - pääkonttori Yhdysvalloissa

Olin vähän kaksinkertainen ajattelin lisätä TorGuard tähän luetteloon. Erityisesti ottaen huomioon, että palveluntarjoaja tarjoaa poikkeuksellisia tietosuojatyökaluja, melko merkittävien omistettujen IP-luetteloiden lisäksi.

Vain siksi, että ne sijaitsevat Yhdysvalloissa, tunnen olevani hieman epävarma liittyessään palveluntarjoajaan - nimettömyyteni ylläpitämiseksi verkossa.

Heidän tietosuojakäytäntönsä oli suurimmaksi osaksi selkeä eikä täynnä ristiriitoja. TorGuard väittää sen “ei tallenna tai kirjaa liikennettä tai käyttöä VPN: n (Virtual Private Network) tai välityspalvelimen kautta.”

Tämä voidaan kuitenkin varmistaa vain, jos he kohtaavat haasteen tai haastamismääräyksen tiedustelupalvelulta tai hallitukselta. Siihen saakka jättäisin tarjoajan luottamisen näkymiin!

32. TigerVPN - pääkonttori sijaitsee Slovakiassa

TigerVPN on toimivallan kannalta varsin turvallinen tarjoaja. Käyttäjien ei tarvitse huolehtia palveluntarjoajan yhteistyöstä muiden maiden tiedustelupalvelujen kanssa.

He väittävät sitoutuneen yksityisyyttäsi TOC: ssaan takaamalla, etteivät ne kerää tai kirjaa liikennetietoja. Tämä ei kuitenkaan koske yhteyslokeja.

“Olemme sitoutuneet yksityisyyttäsi emmekä kerää tai kirjaa liikennetietoja tai selaustoimintaa yksittäisiltä käyttäjiltä, ​​jotka ovat yhteydessä VPN-verkkoon.”

Palveluntarjoaja säilyttää yhteyden / katkaisun aikaleimat ja kaistanleveystiedot. Hyvä asia on, että VPN ei tallenna todellisia käyttäjän IP-osoitteita.

Sellaisenaan olet edelleen VPN-palvelun kanssa melko turvallinen. Tietysti liittyminen palveluntarjoajan kanssa on täysin mahdollista. Olen vain informaattori!

33. VPNSecure - pääkonttori Australiassa

VPNSecuren pääkonttori on Australiassa, joka on viiden silmän maa. Sellaisena se ei välttämättä ole luotettavin vaihtoehto, koska maa nauttii joukkovalvonnasta ja tiedustelutietojen jakamisesta.

Tämä tekee Internet-palveluntarjoajista, televiestinnästä ja VPN-palveluista pakollisiksi säilyttämään tiedot, joihin hallitus tai salaiset virastot voivat tarvittaessa käyttää antamalla oikeudenkäynnin tai haastattelumääräyksen..

Palveluntarjoaja itse pyrkii varmistamaan, että he eivät tallenna henkilökohtaisia ​​tietoja, ja takaa, että he eivät kirjaa IP-osoitteesi, aikaleimat, käytetty kaistanleveys tai DNS-pyynnöt.

Vaikka lokkeja ei kuitenkaan tallenneta, ne tarjosivat a “Optio Kanariansaari”, joka tällä hetkellä antaa “Me voimme’t näytä löytävän sivun’etsitkö uudelleen” virhe, joka osoittaa, että hallitus tai DIO, ASD, ASIO tai ASIS on saattanut palvelun olla lähettänyt oikeudenkäynnin tai haastamismääräyksen.

34. VPN Unlimited - Pääkonttori sijaitsee Yhdysvalloissa

KeepSolid Inc: n tarjoama VPN Unlimited, joka perustuu 5 silmän alueeseen, ei ehkä ole turvallinen vaihtoehto monille. Itse sijainti asettaa pakolliset tietojen säilyttämistä koskevat lait.

Tietysti VPN Unlimited väittää muuten tietosuojakäytäntöjensä sivulla, kuten yllä olevat nimet. Todellisuus on kuitenkin aivan erilainen.

“KeepSolid Inc. EI kerää ja kirjaa käyttäjän toimintoja käyttäessään VPN-palveluitaan, lukuun ottamatta kunkin istunnon ja istuntopäivien verkkoliikenteen kokonaismäärää niiden näyttämiseksi käyttäjällä’verkkokaapissa ja VPN-asiakassovelluksissa.”

Tämä lausunto on heidän kanssaan ristiriidassa “EI kerää ja kirjaa” vaatia, koska ne säilyttävät edelleen tietoja verkkoliikenteestä, yhteyden aikaleimoista, laitetyypistä ja salaustyypistä.

35. VPN-portti - pääkonttori Japanissa

VPN Gate saattaa sijaita Japanissa, mutta ne eivät ota käyttäjän yksityisyyttä vakavasti. Hyvä asia on kuitenkin, että he ovat avoimia kirjauskäytännössään.

Jos vierailet väärinkäytösten torjunnan sivulla, tarjoaja väittää “Pidämme aina VPN Gate Public VPN -relepalvelimien VPN-yhteyslokeja vähintään kolme kuukautta.”

Palvelun tallentamat tiedot sisältävät yhteyden aikaleimat, IP-osoitteen, kohde-VPN-palvelimen, raa'an IP- ja asiakkaan isäntänimen jne..

36. Windscribe - pääkonttori Kanadassa

Koska Windscriptin pääkonttori on viiden silmän tuomioistuimessa, sitä ei voida pitää turvallisena vaihtoehtona, varsinkin jos haluat hyödyntää täydellistä digitaalista yksityisyyttä.

Heillä on saatavilla ilmaisia ​​ja maksettuja suunnitelmia. Edellisten kohdalla he tallentavat kaistanleveyden kokonaismäärän, joka kulutetaan yhden kuukauden aikana.

Palveluntarjoajalle löytyy kuitenkin myös käyttäjien aikaleimojen tallennus. He väittävät, että näitä tietoja ei ole liitetty tileihin tai IP-osoitteisiin, mutta emme ehkä koskaan tiedä varmasti.

He lähettävät reaaliaikaisia ​​tietopyyntöjä lainvalvontaviranomaisilta avoimuusraporttien sivulle. Näistä ilmoituksista ei kuitenkaan ole paljon tietoa.

37. ZenMate - pääkonttori Saksassa

Saksalainen ZenMate menettää uskottavuutensa, koska se on yhteydessä 14 Eyes -maahan. Palveluntarjoaja, kuten monet yllä olevista väittävät toimivansa kirjautumattomuuskäytännöllä.

Ottaen huomioon, että heillä on ilmainen suunnitelma saatavilla, tätä on kuitenkin vaikea uskoa. Ne saattavat pitää liikenteen ja kaistanleveyden lokit seurantaa varten.

He mainitsevat tietosuojakäytäntöjensä sivulla myös IP-osoitteiden tallentamisen, mutta sanovat, että niitä käsitellään vain väliaikaisesti. Viime kädessä VPN: n luottaminen on näkymiä.

Luotettavat palveluntarjoajat, joilla on tiukat VPN-protokollat, joita ei tarvita

Nyt kun tiedät, mitä VPN-palveluita vältetään. Ajattelin, että olisi tärkeää antaa sinulle tietoja palveluntarjoajista, jotka ovat puunkorjuun kannalta vähemmän riskialttiita.

Luotettavat VPN-verkot, joissa on tiukka & ldquo; Ei lokia & rdquo; Käytäntö

Tietysti vain VERIFIEDillä on vain muutama “ei lokit” politiikat, joten ne ovat perusteellisempia. Toivottavasti arvostat ponnisteluja, koska tämän tutkimuksen ja kirjoituksen tekeminen kesti minulta 72 tuntia!

1. Avast SecureLine - perustuu Tšekin tasavaltaan

Avast SecureLinen pääkonttori sijaitsee Tšekin tasavallassa, joka on Internet-ystävällinen maa 5., 9. ja 14. Eyes-tuomioista lähtien. Tämä lisää sen uskottavuutta markkinoilla.

Tietysti myös palveluntarjoaja itse on aika hämmästyttävä, ja tarjoaa joukon tietosuojatyökaluja pitääksesi henkilöllisyytesi piilossa markkinoilla.

Pitääkö Avast VPN lokit? Onneksi palveluntarjoaja on turvassa kaikilta toiminnan / käytön lokilta. Ainoa asia, jonka he tallentavat, on VPN-yhteyksien aika ja verkon sijainti.

Nämä tiedot poistetaan 30 päivän kuluttua, eivätkä ne todella linkitä henkilöllisyyteesi. Siksi voit pitää Avastia turvallisena vaihtoehtona online-yksityisyydellesi.

Odota sekuntia: Lue lisätietoja Avast SecureLine VPN -katsauksesta.

2. CyberGhost - perustuu Romaniaan

Todennäköisesti yksi markkinoiden turvallisimmista VPN-verkkoista, CyberGhostin pääkonttori on Romaniassa, joka on Internet-ystävällinen sijainti. Se, joka uskoo käyttäjän yksityisyyteen (melko harvinainen).

Sinänsä palveluntarjoajalla itsellään ei ole velvollisuutta tallentaa lokit käyttäjille. Tämän avulla he voivat täyttää lupauksensa yksityisyydestä, mikä on kenties mitä KAIKKI ihmiset haluavat.

CyberGhost sanoo tietosuojakäytännössään,

Tiukan kirjautumattomuuskäytäntömme kautta varmistamme, että emme seuraa CyberGhost VPN-tunnelissa suoritettua käyttäjän liikennettä, kuten selaushistoriaa, liikennekohdetta, hakuasetuksia, tietosisältöä, IP-osoitteita tai DNS-kyselyjä.

Ainoa asia, mitä he tekevät, on “yhteysyritykset” selvittää onnistuivatko he. Edes näitä tietoja ei kuitenkaan ole sidottu käyttäjätileihin. Epäilemättä CyberGhost on loistava valinta yksityisyyttä tietoisille käyttäjille ympäri maailmaa!

3. ExpressVPN - perustuu Britannian Neitsytsaaret

Pidän henkilökohtaisesti ExpressVPN: ää turvallisimpana valintana markkinoilla. VPN, joka ei’t pitää lokit ja on poissa “Internet-vihollinen” lainkäyttöalueet, kuuluvat ehdottomasti “kunnioittaa käyttäjän yksityisyyttä” kategoria.

Turkin viranomaiset hyökkäsivät tammikuussa 2017 ExpressVPN-tietokeskuksiin tutkiakseen Andrei Karlovin (Turkin Venäjän suurlähettiläs) murhaa 19. joulukuuta 2016 Mevlüt Mert Altıntaşin (virka-ajan poliisin virkamiehen) toimesta..

Vaikka paljon on selvää, tutkinta ei pysähtynyt. Viranomaiset yrittivät löytää linkkejä muihin asianosaisiin henkilöihin vain poliisin selvittämiseksi’s Facebook ja Gmail poistettiin.

Digitaaliset jäljet ​​paljastettiin, toimenpide suoritettiin yksityisellä yhteydellä, jota ylläpitää ExpressVPN.Kun kyseinen palvelin on tarttunut ja suoritettu perusteellinen tarkastus, hyödyllistä tietoa ei paljastunut..

Tämä pakotti tutkijat ottamaan yhteyttä ExpressVPN: ään suoraan lokien saamiseksi. Palveluntarjoaja mainitsi NO LOGS -käytännöstään ja pysyi yksityisyyden eturintamassa VPN-verkkojen markkinoilla.

Lausunnossa VPN-palvelu kirjoituksia,

Kuten totesimme Turkin viranomaisille tammikuussa 2017, ExpressVPN: llä ei ole eikä ole koskaan ollut asiakasyhteyslokeja, joiden avulla voisimme tietää, mikä asiakas käytti tutkijoiden mainitsemia erityisiä IP-osoitteita..

4. FrootVPN - perustuu Ruotsiin

Koska FrootVPN: n pääkonttori on 14 Eyes -tuomioistuimessa, sitä ei voida pitää luotettavana palveluna. Palveluntarjoajan on tehtävä yhteistyötä viranomaisten kanssa paljastamalla lokit tarvittaessa.

Sillä ei ole työtä, joten miksi suosittelen käyttäjiä aina pysymään poissa “Internet-vihollinen” paikoissa. He eivät yksinkertaisesti ole sen arvoisia.

FrootVPN toteaa tietysti melko rohkeasti, että ne eivät tallenna lokit,

Me välitämme Internet-yksityisyydestäsi. Tietojasi ei koskaan jaeta kolmansien osapuolien kanssa.

He unohtavat kuitenkin selventää, jakavatko ne tietoja valtion viranomaisten tai tiedustelupalvelujen kanssa, kun heille annettiin oikeuskäytäntö tai gag-määräys!

Heidän lokisivu ja tietosuojakäytäntö ovat myös melko epämääräisiä, ja niissä todetaan vain, että yhteyslokeja, kuten aikaleimoja, ei ole tallennettu. Entä muut henkilökohtaiset tunnistetiedot (PII)?

5. HIDE.me - perustuu Malesiaan

Malesia on turvallinen Internet-lainkäyttöalue, kaukana 5, 9, 14 silmän liittolaisista. Tämä antaa Hide.me: lle melko etulyöntiaseman muihin markkinoiden nimiin nähden. VPN kunnioittaa käyttäjiä’ oikeus yksityisyyteen.

Sellaisenaan se ei pidä liikennelokeja eikä seuraa käyttäjän toimintaa. Asiat ovat tietysti erilaisia, jos kirjaudut heidän ilmaiseen suunnitelmaansa, jonka mukana tulee 2 Gt: n kaistaleveysraja.

Myöhemmin palveluntarjoaja pitää toiminnan lokit (poistetaan muutaman tunnin kuluttua). Jos kuitenkin kirjaudut premium-suunnitelmaan, voit odottaa palveluntarjoajalta parempaa turvallisuutta.

Voit tarkastella heidän varmenteensa, jonka riippumaton turvallisuusanalyytikko on myöntänyt ja todennut, ettei hän ole kirjautunut. Sisällä voit nähdä lukuisia pyyntöjä vuosien varrella.

Palveluntarjoajat’ kunkin pyynnön vastaus oli:

hide.me ei voi eikä pidä kirjaa; joten emme voi antaa sinulle lisätietoja tästä asiasta.

6. IVPN - perustuu Gibraltariin

Gibraltar kuuluu myös turvallisen Internet-lainkäyttövallan piiriin. Siinä ei aseteta mitään pakollista tietojen säilyttämistä koskevaa lakia tai anneta kansalaisille joukkoseurantaa.

Tämä itsessään antaa IVPN: lle ylivertaisuuden markkinoilla, joilla yli 80 tarjoajaa toimii “Internet-vihollinen” lainkäyttöalueilla. Jos tämä ei riitä, IVPN asettaa tiukan kirjautumattomuuden käytännön.

Palveluntarjoaja ei tallenna mitään istunto- / yhteysdataa, kuten aikaleimoja, kaistanleveyden käyttöä tai toimintaa / käyttöä koskevia tietoja, kuten vieraillut verkkosivustot, IP-osoite jne..

Ei ole edes yhtäkään tapausta, jossa IVPN vuotaa tietoja millekään hallitukselle tai tiedustelupalvelulle. Lisätietoja heidän kirjautumisestaan ​​voit tarkistaa tästä yksityiskohtaisesta “Tietosuojakäytäntö” sivu!

7. Ivacy - perustuu Singaporeen

Vuonna 2007 perustettu Ivacy on ollut yksityisyyden eturintamassa, jo ennen kuin siitä tuli asia. Singaporessa toimiva palveluntarjoaja on melko turvassa tunkeutumattomalta valvonnalta ja tietojen säilyttämiseltä.

Emme ehdottomasti kirjaa tai seuraa, online-selaustoimintoja, yhteyslokeja, määritettyjä VPN-IP-osoitteita, alkuperäisiä IP-osoitteita, selaushistoriaa, lähtevää liikennettä, yhteysaikoja, käyttämiäsi tietoja ja / tai loppusi luomia DNS-kyselyjä.

Ainoat tiedot, jotka VPN-palveluntarjoaja tallentaa, on nimesi, sähköpostiosoitteesi ja maksutapasi rekisteröityessäsi. Tietysti voit käyttää näennäis-tunnuksia ja -nimiä identiteetin piilottamiseksi edelleen.

Tämän kaiken avulla käyttäjät voivat pysyä täysin turvallisina verkossa, koska mikään tieto ei voi linkittää palvelunsa tietyn käyttäjän tiettyihin toimintoihin. Jos haluat lisätietoja, voit lukea niiden yksityiskohtaiset “Tietosuojakäytäntö”.

8. Mullvad - perustuu Ruotsiin

Vaikka Mullvad perustuu 14 Eyes -tuomioistuimeen, sitä ei ole koskaan löydetty luovuttavan mitään lokitietoja viranomaisille. Palveluntarjoaja pitää henkilöllisyytesi piilossa.

Se ei pidä henkilökohtaisten tietojen (PII) lokitietoja. Kuitenkin analysoidessaan “Tietosuojakäytäntö”, Löysin, että Mullvad seuraa muita mittareita.

Tämä sisältää palvelimen kokonaiskaistanleveyden, suorittimen kuormituksen ydintä kohti ja nykyisten yhteyksien kokonaismäärän, joista yksikään ei voi linkittää takaisin henkilöllisyyteesi.

Sellaisena katson, että Mullvad on turvallinen palveluntarjoaja, mutta silloin taas valinta ilmoittautumisesta riippuu näkymistä. Luottamus on erittäin tärkeä tekijä valittaessa VPN: tä.

9. NordVPN - perustuu Panamassa

Pidän henkilökohtaisesti NordVPN: tä yhtenä markkinoiden parhaista VPN No Logs -palveluista. Romaniassa toimiva palveluntarjoaja saa strategisen edun muihin nimiin nähden.

Sijainti on erittäin turvallinen ja Internet-ystävällinen lainkäyttöalue. Sisältyykö Nord VPN? Ei “takaa tiukka kieltäytymiskäytäntö”, jonka varmentaa merkittävä kirjanpitoyritys.

Turvallisuustarkastus valmistui marraskuussa 2018, jonka aikana “Iso 4” tiliyrityksellä oli pääsy NordVPN-palvelimiin, tietokantoihin, tarkistaa kokoonpanot, tarkkailutoiminnot ja työntekijät.

Tulokset paljastivat, että NordVPN ei tallenna liikennelokeja, IP-osoitteita, yhteyslokeja tai mitään Internet-toimintaa koskevia tietoja, jotka voisivat linkittää takaisin käyttäjälle.

Koska palveluntarjoaja asettaa kuuden samanaikaisen yhteyden rajan, heillä on joitain valvontamekanismeja paikallaan. Kukaan ei kuitenkaan uhkaa käyttäjän yksityisyyttä tai turvallisuutta.

10. Täydellinen yksityisyys - perustuu Sveitsiin

Sveitsiläinen VPN-palvelu tarjoaa edistyksellisiä online-nimettömiä ja suojausominaisuuksia. Itse sijainti oli ennen “Internet-ystävällinen” tuomioistuin myös.

Uuden lain hyväksymisen jälkeen syyskuussa 2017 Sveitsiä voidaan kuitenkin pitää a “osuuskunta” lainkäyttöalue, joka harjoittaa kohdennettua valvontaa.

Tämä ei vaikuta täydelliseen yksityisyyteen ja sen sitoumukseen pitää sinut nimettömänä. Palveluntarjoaja käyttää kaikkia palvelimiaan RAM-levymoodissa, kuten he selittävät lokikäytäntösivullaan.

Ne eivät myöskään tallenna / tallenna mitään tietoja lukuun ottamatta palvelimien kokonaiskäyttöä. Parasta kaikessa: nämä väitteet varmennetaan. Elokuussa 2016 Alankomaiden viranomaiset takavarikoivat yhden palveluntarjoajan palvelimista Rotterdamissa, Alankomaissa.

Vaikka syytä palvelimen takavarikointiin ei koskaan annettu, Perfect Privacy vahvisti, ettei kuluttajien tietoja luovutettu:

Koska emme kirjaa mitään tietoja, tällä hetkellä ei ole syytä uskoa, että käyttäjätiedot olisivat vaarantuneet. Voimme nyt päätellä, että mikään asiakastieto ei ollut vaarannettu takavarikon vuoksi. Rotterdamin sijainti jatkaa toimintaa korvaavilla palvelimilla.

11. Yksityinen Internet-yhteys (PIA) - perustuu Yhdysvaltoihin

PIA on yhdysvaltalainen VPN-palvelu, joka tarjoaa edullisen ja käyttäjäystävällisen kokemuksen. Se on myös ainoa toimittaja, jonka pääkonttori sijaitsee Yhdysvalloissa, ja pidän sitä turvallisena valintana.

Riippumatta pakollisista tietojen säilyttämistä ja valvontaa koskevista laeista, PIA on osoittautunut olevansa a “ei lokit” tarjoaja, ei vain kerran, mutta kahdesti viimeisen 4 vuoden aikana.

“Voimme yksiselitteisesti todeta, että yrityksemme ei ole ja ei edelleenkään ylläpidä metatietolokkeja siitä, kun tilaaja käyttää VPN-palvelua, kuinka kauan tilaaja’käyttö oli, ja mistä IP-osoitteesta tilaaja on kotoisin. Lisäksi salausjärjestelmä ei salli meidän tarkastella ja kirjata siten mitä IP-osoitteita tilaaja käy tai on käynyt.”

Ensimmäisessä oikeudenkäynnissä vuodesta 2016 lähtien FBI antoi oikeudenkäynnin palveluntarjoajalle, joka vaati lokit käyttäjältä, joka väitti pommiuhkia käyttäessään PIA VPN: ää.

Virallisten tuomioistuimen asiakirjojen mukaan tarjoaja voi antaa vain tietoja siitä, että IP-osoitteiden ryhmää käytettiin Yhdysvaltojen itäkustannuksista.

“London Trust Medialle [yksityinen Internet-yhteys] lähetettiin oikeudenkäynti, ja ainoat tiedot, joita he voivat tarjota, ovat, että käytetty IP-osoitteiden klusteri oli peräisin Yhdysvaltojen itärannikolta..”

Toinen tapaus vuodesta 2018 liittyi verkko hakkeri Ross M. Colbyyn, jota syytetään kolmesta väärinkäytöksestä ja kahdesta rikoksesta, jotka liittyvät väitettyyn tietokoneen tunkeutumiseen..

FBI vahvisti, että epäilty käytti VPN-palveluita tai PIA: ta etenkin harjoittaakseen tätä laitonta toimintaa, ja vaati vaatteita toimittajalta, mutta ei saanut mitään vastineeksi.

“London Trust Media ylläpitää tuotemerkkiä Private Internet Access (PIA), joka omistaa useita IP-osoitteita, joita käytetään Embarcadero Median hakkerointiin. Yksityinen Internet-yhteys ei kirjaa käyttäjän toimintaa, kuten mitä tiedostoja he ovat käyttäneet tai tekemiä muutoksia verkkosivustoon.”

Kuulostaa melko vankalta nollalokkipolitiikalta, varsinkin kun PIA onnistuu pitämään käyttäjänsä suojassa, vaikka FBI: n kaltaiset tiedustelupalvelut ilmestyisivätkin!

12. Trust.Zone - perustuu Seychelleihin

Koska Trust.Zone toimii Seychellien ulkopuolella, he saavat jo edun asettaessaan “Internet-ystävällinen” toimivalta. Palveluntarjoaja itse keskittyy myös toimittamaan täydellinen nimettömyys.

“Kaikki VPN-palvelimet ympäri maailmaa EI tallenna lokitiedostoja yksityisyyden suojaamiseksi. Kaikki käyttötiedot ovat nimettömiä, eivätkä ne ole yhteydessä todelliseen, julkiseen IP-osoitteeseesi”

Vaikka näitä väitteitä ei ole vielä vahvistettu, Trust.Zone näyttää suurimmaksi osaksi turvallinen palvelu. Epäilen, että ne tallentavat jonkinlaista istuntolokeja, mutta sellaisia, jotka eivät linkitä takaisin käyttäjään.

13. VyprVPN - perustuu Sveitsiin

Pääkonttori sijaitsee Sveitsissä, Golden Frog’s VyprVPN on tehnyt paljon vaivaa tullakseen luotettavaksi palveluntarjoajaksi. Myös sijainti on vaikuttanut myönteisesti palveluntarjoajaan.

Vuonna 2010 Sveitsin liittovaltion korkein oikeus tunnusti IP-osoitteet henkilökohtaisiksi tiedoiksi, joita ei voida jäljittää ilmoittamatta asiasta henkilöille.

Tämä antoi VyprVPN: lle ylimmän käden. Sveitsi’suotuisat yksityisyyttä koskevat lait, taatut myös palveluntarjoajan ja sen käyttäjien korkeimman tietoturvan. Uusi laki tuli kuitenkin voimaan syyskuussa 2017.

Tämä laki antaa Swissinfo.ch: n mukaan FIS: lle sallia kohdistetun tarkkailun, yksityisten kiinteistöjen, puhelinlinjojen ja langattomien tietokoneiden pettämisen, jotka aiemmin olivat kiellettyjä.

Tänä aikana VyprVPN kirjasi yhteysdataa (mukaan lukien IP-osoitteet), varastoituna 30 päivän ajan. Palveluntarjoaja haluaa kuitenkin työskennellä entistä tiiviimmin käyttäjien yksityisyyden suojaamiseksi.

Tämän seurauksena VyprVPN aloitti syyskuussa 2018 yhteistyön Leviathan Security Groupin kanssa tarkastaakseen ja kuullakseen palvelunsa siirtymistä täysimääräiseksi “ei lokit” VPN-palvelu.

Toisin kuin NordVPN: n auditoinnissa, VyprVPN: llä suoritettu tarkastus on yleisön käytettävissä analysoitavissa ja siihen voidaan viitata jakamalla linkki. Tässä on osa raportista:

“Tutkimme kaikkia projektin komponentteja uhka-arvioinnin mukaan. Kultainen sammakko pyrki korjaamaan kaikki lokiin liittymättömät havainnot samanaikaisesti arvioinnin kanssa. Kun se oli suorittanut tämän, suoritimme uudelleentestin ja varmistimme, että kaikki korjaukset olivat tehokkaita.”

14. VPNArea - kotipaikka Bulgaria

Bulgarian pohjainen VPNArea on 5, 9 ja 14 silmän lainkäyttöalueelta loistava valinta käyttäjille, jotka haluavat saada nimettömänä verkossa.

Tietosuojakäytännössä ylläpidetään nollakirjautumista, ja varmistetaan käyttäjille, että heidän toimintansa ovat turvallisia VPNAreaa käytettäessä - varsinkin jos asut maassa, jossa on tiukat Internet-lait.

“Emme tarkkaile, tallenna tai tallenna yhden asiakkaan lokitietoja’s VPN-toiminta. Emme tarkkaile, tallenna tai tallenna mitään sisäänkirjautumispäivämääriä, aikaleimoja, saapuvia ja lähteviä IP-osoitteita, kaistanleveystilastoja tai muita VPN-palvelimia käyttävien VPN-käyttäjien tunnistettavia tietoja..”

Palveluntarjoajaa vastaan ​​ei ole myöskään ollut nolla tapausta, joka tarkistaa edelleen heidän vaatimuksensa. Liikenteestä, yhteydestä IP-osoitelokeihin VPNArea ei tallenna mitään PII-tietoja.

15. ZoogVPN - perustuu Mansaareen

ZoogVPN toimii Mansaaressa, joka on turvallinen Internet-lainkäyttöalue. Maa’Lait eivät edellytä kansalaisten tietojen säilyttämistä tai joukkovalvontaa.

Palveluntarjoaja väittää myös tarjoavansa nollakirjausta,

“Emme ehdottomasti kerää tai säilytä mitään tietoja käyttäjän toiminnasta, käyttäjän käyttämistä verkkosivustoista tai sovelluksista, käyttäjän IP-osoitteista tai käyttäjän sisään- / uloskirjautumisistunnoista.”

Jos tarkistat heidän Tietosuojakäytäntö, ZoogVPN pyrkii myös olemaan erittäin selkeästi tekemässään ja jäljittämättä. Itse asiassa meillä on toinen nollalokkien tarjoaja.

Ainoa asia, mitä he kirjaavat, on kaistanleveyden kokonaiskäyttö sen palvelimilla. Käyttäjien / mahdollisten käyttäjien ei tarvitse huolehtia verkkotoimintojen tai metatietojen kirjaamisesta, jotka voisivat linkittää heihin takaisin.

VPN: t, jotka eivät kirjaa tärkeitä tietoja / tietoja!

Olet nyt perehtynyt yli 30 VPN-palveluun, joita voidaan pitää “epäluotettava” ja yli 15-vuotiaat, jotka takaavat täydellisen nimettömyyden. Kuitenkin vielä on jäljellä monia nimiä harkitsemaan.

Näihin kuuluvat ne VPN-verkot, jotka siruutuvat keskelle. Palveluntarjoajat, jotka toimivat SAFE-lainkäyttöalueilla, mutta kirjaavat silti minimaalisen yhteydetiedon, joka ei välttämättä linkitä takaisin henkilöllisyyteesi.

Joten päätin miksi ei luoda erillistä listausta heille! Alla näet palveluntarjoajien nimet, jotka eivät kirjaa jäljitettäviä tietoja / tietoja. Ilmoittautuminen heidän kanssaan on täysin sinun vastuullasi.

 1. Anonyymi VPN - sijaitsee Seychelleillä
 2. BlackVPN - sijaitsee Hongkongissa
 3. BulletVPN - sijaitsee Virossa
 4. BolehVPN - sijaitsee Malesiassa
 5. Boxpn - sijaitsee Turkissa
 6. CactusVPN - sijaitsee Moldovassa
 7. CyberSilent - sijaitsee Puolassa
 8. CryptoStorm - sijaitsee Islannissa
 9. Doublehop - Sijaitsee Seychelleillä
 10. DotVPN - sijaitsee Hongkongissa
 11. DathoVPN - sijaitsee Panamassa
 12. DefenceVPN - sijaitsee Barbadoksella
 13. CitizenVPN - sijaitsee Tanskassa
 14. EarthVPN - sijaitsee Kyproksessa
 15. Easy Hide IP - Seychellit
 16. F-Secure Freedome - sijaitsee Suomessa
 17. Me - sijaitsee Kyproksessa
 18. FinchVPN - sijaitsee Malesiassa
 19. HideIPVPN - sijaitsee Moldovassa
 20. ibVPN - sijaitsee Romaniassa
 21. In-Disguise - sijaitsee Belize
 22. IdentityCloaker - Tšekin tasavalta
 23. IronSocket - sijaitsee Hongkongissa
 24. Keenow Unblocker - sijaitsee Israelissa
 25. Kepard - sijaitsee Moldovassa
 26. Le VPN - sijaitsee Hongkongissa
 27. LimeVPN - sijaitsee Hongkongissa
 28. Oma yksityinen verkko - Hong Kong
 29. nVPN - sijaitsee Bosniassa
 30. NoodleVPN - sijaitsee Malesiassa
 31. OneVPN - sijaitsee Hongkongissa
 32. Privatoria - sijaitsee Tšekin tasavallassa
 33. PandaPow - sijaitsee Hongkongissa
 34. sh - Sijaitsee Seychelleillä
 35. SpyOFF VPN - sijaitsee San Marinossa
 36. SmartVPN - Seychellit
 37. SecurityKISS - sijaitsee Irlannissa
 38. SwissVPN - sijaitsee Sveitsissä
 39. VPNLUX - sijaitsee Belizessä
 40. AC - sijaitsee Romaniassa
 41. VPN Baron - sijaitsee Romaniassa
 42. ht - sijaitsee Belize
 43. VersaVPN - sijaitsee Filippiineillä
 44. asia - Sijaitsee Belize
 45. VPNBook - sijaitsee Sveitsissä
 46. ZenVPN - sijaitsee Dominica
 47. ZorroVPN - sijaitsee Belize
 48. ZPN - sijaitsee Arabiemiirikunnissa

Asioiden kääriminen

Sinulla on todennäköisesti hyvä idea nyt VPN-palveluiden kirjauskäytäntöjen muunnelmista. Siellä missä useimmat väittävät olevansa kirjattomia, heidän löydetään keräävän henkilökohtaisia ​​tietoja (PII).

Jotkut ovat tietysti sivistyneempiä ja kaivaessaan syvempää paljastamista, ne tallentavat vain minimaalisen yhteydetiedon. Jos puhumme kuitenkin täydellisestä nimettömyydestä. Vain muutama todistaa olevansa LOGLESS.

Yritin tarjota mahdollisimman paljon tietoa VPN: lle kaikissa näissä kriteereissä’s. Tämä johtuu siitä, että tiedän, että joskus voi olla vaikeaa ymmärtää hakumenettelyjen hyviä ja hyviä puolia.

Eri strategioiden lisäksi palveluntarjoajat ovat monin tavoin kommunikoineet käytännöistä käyttäjille, piilottaen todelliset värinsä hankalien sanamuotojen takana.

Toivottavasti tämä opas osoittautuu hyödylliseksi totuuden selvittämisessä. Kommentoi alla, jos sinulla on kysyttävää / huolenaiheita. Vastaan ​​henkilökohtaisesti. Pidä ihana, logiton päivä eteenpäin!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me