VPN-udbydere og deres anvendelse af falske (virtuelle) servere

Når jeg dykker dybere ned i VPN-tjenesternes tekniske egenskaber for at bedømme deres ægthed, ender jeg med at forbløffe over lagene med kompleksiteter, der følger efter. Det virker undertiden uvirkeligt.

Hvis brugerne ikke holder øje med VPN-blokke eller Internet Enemy-jurisdiktioner, skal de være på vagt over for invasive loggingspolitikker og WebRTC / DNS / IP-adresselækager.

Nu skal du endda holde dine forsvar opdateret for udbydere, der bruger FAKE-serverplaceringer. Ja, det er desværre også noget. Naturligvis, jo mere du ved, jo bedre.

Derfor har BestVPN.co arbejdet tæt sammen med it- og netværkseksperter for at besvare brugerspørgsmål, der vil vide hvad’er den bedste VPN-service, og hvilken der ikke er risikabelt at bruge.

På baggrund af dette har jeg oprettet denne dybdegående vejledning vedrørende “Falske VPN-serverplaceringer” benævnt “Virtuelle servere” af udbydere på markedet. Håber det svarer på alle dine spørgsmål!

Bedste VPN-servere

 1. Er det dårligt, at VPN-tjenester bruger virtuelle servere?
 2. Hvorfor bruger VPN-udbydere disse falske servere?
 3. Test af VPN-udbydere og deres serverplaceringer
 4. Udbydere, der bruger virtuelle placeringer

Hvad er virtuelle VPN-serverplaceringer?

Nogle udbydere på markedet er måske ikke nøjagtigt ærlige over deres servicetilbud. De hævder at tilbyde fysiske servere forskellige steder, men nogle af dem er faktisk virtuelle.

Dette betyder, at du opretter forbindelse til en server, der er placeret i et land, men du modtager en IP-adresse fra en tildelt til et andet land. For eksempel kan en server i Kina faktisk komme fra USA.

Du får en kinesisk IP-adresse, men sporingsruten angiver forbindelsesrutingen fra en server i USA. Dette får en til at undre sig: Har VPN'er faktisk servere på eksotiske steder?

I mange tilfælde er svaret nej, især for Gratis VPN-svindler. Dog fandt jeg masser af premium-tjenester skyldige til det samme, som jeg vil diskutere nedenfor med reelle eksempler.

Er det dårligt, at tjenester bruger virtuelle VPN-virtuelle placeringer?

Der er en grund til, at jeg ringer til disse virtuelle servere “falsk”. De er dårlige, da dine data passerer servere i forskellige dele af verden, før de når den endelige destination.

Hvad skal de sige, at disse virtuelle servere er sikre mod cyberkriminelle, hemmelige efterretningsbureauer eller krænkere af ophavsret? Der er ingen garanti!

En server kan placeres i en FVEY-jurisdiktion

Et simpelt sporvejsværktøj kan indikere, hvor IP-adressen stammer fra, og du kan derefter grave lidt dybere for at finde datacentret for den bestemte IP-adresse.

Baseret på mine test stammer de fleste virtuelle placeringer fra datacentre i 5, 9 og 14 øjne jurisdiktioner, der driver deres egne tjenester og sælger bare metal eller virtuelle servere.

Dette er utroligt alarmerende, som lande mærket som “Internet fjender” indfører obligatorisk datalagringspraksis for internetudbydere, telekomudbydere og datacentre.

Som et resultat, selvom du forsøger at undgå at give adgang til dine private data i disse lande, kan det ende med at routing fra en server, der findes i FVEY, hvilket gemmer session / aktivitetslogfiler.

Brugere kan modtage dårlige hastigheder på grund af serverafstand

Når du opretter forbindelse til en falsk (virtuel) server, kan du forvente en massiv reduktion i ydelse og hastigheder. Dette skyldes, at den faktiske server også kan være langt væk fra det sted, du er tilsluttet.

For eksempel, da jeg oprettede forbindelse til en pakistansk server med VyprVPN, en sporingsrute, der identificerede den rigtige server, faktisk er baseret i Israel. Det er ret stor afstand til at dække.

Denne afstand gør forskellen mellem en VPN-forbindelse, der er hurtig, stabil og konsistent i sammenligning med en, der er uregelmæssig og forårsager mange forbindelsesproblemer.

Kunder betaler kun for abonnement for at få adgang til falske servere

Udbydere kan bruge stærk markedsføring til at sælge ideen om privatliv med falske (virtuelle) placeringer, men sandheden forbliver konstant: kunder får ikke de rigtige VPN-serverplaceringer, de har betalt for.

Når du tilmelder dig en VPN-tjeneste og opretter forbindelse til en bestemt server, er det kun rimeligt, at du mener, at serveren er baseret i det pågældende land.

Så VPN-udbydere, der faktisk lyver om den reelle placering af en SERVER, er et enormt forræderi med tillid, og du skal holde dem ansvarlige for det, især hvis de hævder, at deres servere alle er bare metal!

Hvorfor bruger VPN-udbydere disse falske servere?

Ikke mange udbydere afslører, at de bruger fiktive placeringer. De fleste hævder at bruge bare metal-servere til at imødekomme deres kunders geo-spoofing-krav.

Dette varierer dog afhængigt af udbyderen. Nogle er for eksempel ærlige ved at bruge virtuelle placeringer, dvs. ExpressVPN, PureVPN, VyprVPN og Hide My Ass.

Efter at have gennemgået og testet deres servere, kom jeg til at vide, at brug af sådanne falske servere er ret fordelagtigt for udbydere. Nedenfor er nogle af grundene til, hvordan:

Omkostningseffektiv - sparer mange penge

Den første og vigtigste grund til, at udbydere investerer i virtuelle placeringer, er at spare Penge. Omkostningerne til bare metal-servere kan være ganske dyre, især hvis du har brug for dem flere steder.

Som et resultat outsource VPN-udbydere til datacentre i forskellige lande og køber planer for virtuelle servere. Brug af en server til at få adgang til adskillige falske placeringer reducerer omkostningerne markant.

Det er meget dyrt at køre en VPN, da udbydere skal betale for appopdateringer / -udvikling, teknisk support, serverudvidelse osv. Så hvilken udbyder vil ikke gerne spare penge?

Marketing Gimmick - flere servere = høj appel

Mange udbydere benægter dette muligvis, men de køber falske (virtuelle) servere for at mindske omkostningerne for at få et boost i troværdighed og få flere kunder. Igen, dette er et forræderi på din tillid.

Hvis en udbyder bruger falske placeringer, skal de være ærlige over det, svarende til ExpressVPN - som endda viser alle 3% af virtuelle servere (svarende til 1% af dens samlede trafik).

Ellers er reklame for adskillige VPN-serverplaceringer bare en marketingtaktik for at gøre produktet mere tiltalende for netizens, hvilket vil ende med at sælge flere VPN-abonnementer.

Kundeanmodninger - servere i vanskelige placeringer!

Det er ikke nødvendigt, at enhver udbyder, der investerer i virtuelle placeringer, betragtes som skyggefuld. Efter at have lært mere om forskellige landelove, indså jeg, at det er en hård opgave at få servere.

Kunder anmoder om udbydere hele tiden om at implementere servere i lande med hårde internetlove som Iran, Irak, Tyrkiet, Bangladesh, UAE, Egypten, Rusland og Kina.

Hvis en udbyder ikke kan få adgang til en god server, giver de en virtuel serverplacering for at give kunderne en IP-adresse i det ønskede slutpunktsted. Dette er, hvad ExpressVPN har at sige:

ExpressVPN har strenge standarder for servere for at sikre, at du er i stand til at oprette forbindelse sikkert, pålideligt og ved konstant hurtige hastigheder. I nogle lande kan det være vanskeligt at finde servere, der opfylder disse kvalifikationer. Virtuelle VPN-serverplaceringer gør det muligt for dig at oprette forbindelse til sådanne lande, mens du stadig leverer den forbindelseskvalitet, du forventer af ExpressVPN.

Test af udbydere og deres VPN-serverplaceringer

Med så meget usikkerhed omkring fysiske og virtuelle servere er det kun klogt, at brugerne foretager en ordentlig test til bestemmelse af sandheden. Jeg gjorde det samme, og resultaterne var fascinerende!

Jeg vil angive nogle udbydere nedenfor, der har kendte virtuelle placeringer, mens jeg også afslører resultaterne for faktiske fysiske servere. For hver VPN brugte jeg fire forskellige værktøjer til at verificere ægte placeringer:

 1. Ping-testværktøjet fra CA App Synthetic Monitor
 2. Traceroute-værktøjet fra CA App Synthetic Monitor
 3. BGP Toolkit fra Hurricane Electric Services
 4. Kommandopromptværktøjet a. CMD på Windows 1

For at forstå, hvordan jeg bruger disse værktøjer sammen, har jeg fremhævet testprocessen i trin nedenfor. Du kan følge de samme instruktioner for udførelse af dine egne servertest for forskellige VPN'er.

Trin 1: Ping serveren til 90 forskellige placeringer

Processen består af først at teste en server via ping-værktøjet. Det har over 90 forskellige verdensomspændende placeringer, hvilket gør det lettere at analysere rundrejsetiden (RTT) i forskellige lande og byer. Jo lavere tid (ms), jo tættere er serveren.

Sig f.eks. At jeg testede en server, der er placeret i UAE. Tiden (ms) under pingtesten skulle vise en lavere RTT for nærliggende byer som Dubai, Sharjah eller Abu Dhabi. I virkeligheden har det dog en tendens til at være meget højere i sammenligning med en placering helt langt væk i USA.

Hvis RTT-tiden er lav for USA, men højere for UAE-lokationen i sig selv - kan du bestemme, at serveren er baseret et sted i USA, og du har bare adgang til en IP-adresse med UAE's endepunktdestination. Du bruger en VIRTUAL server.

Trin 2: Tracerouting af serveren via ASM og CMD

For at bekræfte disse fund er næste trin at bruge traceroute-værktøjet. Dette gør det muligt for brugere at måle afstanden langs netværket til den endelige server. For eksempel viser en traceroute til UAE VPN-serveren er 20ms væk, hvilket betyder, at den er placeret langt væk.

Men hvis det kun var 2 ms væk, kan du få et klart glimt af, at serveren faktisk er baseret i UAE. Det er her CMD “tracert” kommer godt med, så du kan finde ud af, hvor forbindelsen begynder, inden du pinger til IP-adressen til slutpunktet.

Trin 3: Kontrol af IP-adressen og dens datacenterplacering

Nu tager jeg simpelthen IP'en og indsætter den derefter i BGP-værktøjskassen fra Hurricane Electric Services, som er et bibliotek med IP-adresser divideret med internetudbydere overalt i verden.

Hvis IP-adressen afslører, at datacentret er baseret i USA, kan du kontrollere, at du bruger en FAKE UAE SERVER. Dette betyder ikke, at du står over for problemer med at fjerne blokeringen af ​​websteder, der er baseret i UAE.

Udbydere, der bruger virtuelle placeringer

  1. VyprVPN-serverplaceringer
  2. ExpressVPN-serverplaceringer
  3. Surfshark-serverplaceringer
  4. HideMyAss-serverplaceringer
  5. PureVPN-serverplaceringer

VyprVPN

Baseret i Schweiz og drevet af Golden Frog, kom VyprVPN vej ind på markedet i 2009. I løbet af denne tid har det formået at udvikle et stærkt ry for hurtighed og pålidelighed.

De har også en verificeret ingen logbogspolitik, revideret af Leviathan Security Group. Udbyderen benægter ikke at bruge virtuelle placeringer og har en dedikeret side om emnet.

VyprVPN-serveradresser

I sidste ende er det op til forbrugerne at tilmelde sig udbyderen, jeg viser bare, hvordan en virtuel server ser ud. For dette fik jeg først adgang til VyprVPN-serveradresser fra deres supportside.

Jeg valgte deres pakistanske - Karachi server til test: pk1.vpn.goldenfrog.com. Jeg kopierede og indsatte denne server i Ping Test-værktøjet fra ASM.

VyprVPN ASM Ping Test - Pakistansk server

Værktøjet pingede serveren til over 90 forskellige placeringer, men ingen var i nærheden af ​​lande i Sydasien eller endda nabolandet, Indien.

Husk, at jo lavere RTT er, jo tættere er serveren. Og min.rtt fra den pakistanske server kom fra en israelsk placering - Kiryat-Matalon.

VyprVPN ASM Ping Test - Pakistani Server 2

For at verificere dette gennemførte jeg først en traceroute fra en server i Pakistan, men RTT var ret høj. Derefter besluttede jeg at udføre en anden traceroute, men denne gang fra Israel - Kiryat-Matalon.

Som du kan se nedenfor, var ping-tiderne utroligt hurtige og viste en lav (ms) fra Israel - Kiryat-Matalon IP-adresse. Dette bekræfter, at serveren faktisk er baseret i Israel.

VyprVPN ASM Traceroute Test - Pakistansk server

For yderligere verifikation udførte jeg en anden traceroute-test fra CMD-værktøjet direkte via “tracert” kommando. Dette gør det lettere at forstå hele pingeprocessen for serveren.

VyprVPN CMD Traceroute Test - Pakistansk server

Jeg tager simpelthen IP-adressen før den endelige ping og bruger nu BGP værktøjssæt fra Hurricane Electric Services til at bestemme placeringen af ​​datacentret.

Hvis du undrer dig over, hvorfor nogle IP-adresser mangler i ping-testen, har jeg sløret dem for at beskytte mit eget privatliv og placering, men resultaterne fra BGP verificerer alle vores test:

VyprVPN BGP Toolkit Test - Pakistansk server i Israel

Sådan kontrollerer du ægtheden af ​​servere, og om de faktisk er baseret på det sted, de hævder. Den pakistanske server er en virtuel placering med den fysiske server, der findes i Israel.

For VyprVPN afslører de faktisk brugen af ​​virtuelle placeringer på deres VPN-serveradresseliste, så det er godt. Ud over deres pakistanske server er her de andre fiktive VPN-serverplaceringer, der findes med VyprVPN.

Australien (via Singapore) Tyskland (via Holland) Portugal (via Holland)
Østrig (via Holland) Indonesien (via Singapore) Polen (via Holland)
Argentina (via USA) Italien (via Holland) Filippinerne (via Singapore)
Algeriet (via Israel) Island (via USA) Panama City (via USA)
Brasilien (via USA) Indien (via UAE) Qatar (via UAE)
Bahrain (via UAE) Irland (via USA) Rusland (via Holland)
Bulgarien (via Holland) Letland (via Singapore) Rumænien (via Holland)
Belgien (via Holland) Luxembourg (via Holland) Spanien (via Holland)
Tjekkiet (via Holland) Litauen (via Holland) Slovakiet (via Holland)
Costa Rica (via USA) Liechtenstein (via Holland) Slovenien (via Holland)
Colombia (via USA) Malaysia (via Singapore) Sverige (via Holland)
Danmark (via Holland) Mexico (via USA) Saudi-Arabien (via UAE)
Egypten (via Israel) Maldiverne (via Singapore) Taiwan (via Hong Kong)
Frankrig (via Holland) Macao (via Hong Kong) Tyrkiet (via Holland)
Finland (via Holland) Marshalløerne (via Singapore) Thailand (via Singapore)
Grækenland (via Israel) Norge (via Holland) Ukraine (via Holland)
Vietnam (via Singapore)

Det eneste mistænkelige ved VyprVPN’s placeringer er, at størstedelen af ​​dem er bosiddende i Holland og Singapore med deres datacentre med base i USA.

Efter at have analyseret mange slutpunkt-IP-adresser på flere servere, kom navne som SoftLayer, Data Foundry og Powerhouse Management gentagne gange op.

Husk, at datacentre i USA skal overholde obligatoriske love om datalagring. For ikke at nævne, landet er en FVEY-alliance.

ExpressVPN

Med base på De Britiske Jomfruøer eksisterer ExpressVPN som en allrounder på VPN's markedsplads, der tilbyder ekstraordinære funktioner / værktøjer, ydelse, pålidelighed og anonymitet til brugere.

I lighed med VyprVPN skjuler ExpressVPN ikke, at det bruger virtuelle placeringer. Faktisk har de en dedikeret side, der indeholder alle oplysninger om deres servere.

For mindre end 3% af ExpressVPN’s serverantal, den registrerede IP-adresse matcher det land, du har valgt at oprette forbindelse til, mens serveren fysisk er placeret i et andet land, normalt i nærheden. Disse kaldes virtuelle VPN-serverplaceringer, og de hjælper med at sikre, at din forbindelse er hurtig, sikker og pålidelig.

Jeg testede dem stadig for at informere brugerne om, at uanset hvor pålidelig / populær en tjeneste, du stadig kan forvente, at de vil hengive sig til forskellige lyssky praksis for at holde deres produkt kørende.

For dette loggede jeg ind på min ExpressVPN-konto og klikkede på “Konfigurer ExpressVPN” og derefter “Manuel konfig”. Her kan du finde serveradresser til OpenVPN og PPTP & L2TP / IPSec-forbindelser.

ExpressVPN-serveradresser

Serveradresser er allerede tilgængelige for PPTP & L2TP / IPSec-forbindelser. Derfor, hvis du vil teste en server, skal du blot vælge et sted og bruge ASM-ping-værktøj til at teste dets rundtider.

Hvis du downloader en .ovpn-fil, kan du blot starte den via din Chrome-browser for at finde serveradressen. Processen er ganske enkel og kræver ingen ekstra indsats.

ExpressVPN .ovpn-serveradresse-identifikation

Til min test valgte jeg først en indonesisk server fra PPTP & L2TP / IPSec-kategori. Serveradressen er som følger: indonesia-ubuntu-l2tp.xvnet.net.

Jeg indsatte serveradressen i App Synthetic Monitor Ping Test og ventede, indtil værktøjet pingede serveren til over 90 forskellige placeringer i hele verden.

ExpressVPN ASM Ping Test - Indonesisk server

Hvad angår de forventede resultater, hvis jeg tester en server i Indonesien, skal den være placeret i landet. Dog RTT’s viser en helt anden historie.

Selvom RTT er meget mindre for Indonesien end de fleste lande rundt om i verden, var de mest fremtrædende resultater fra en Ping-sanger fra Singapore.

ExpressVPN ASM Ping Test - Indonesisk server 2

Hvis du ser nedenfor, vil du bemærke minimum, gennemsnit og maksimal tur-retur tid for den indonesiske server er langt mindre i Singapore end i selve Indonesien.

Hvor Indonesien rørte ved 15.904 til 16.683 (ms) ved maks., Blev pingen til en Singapore-server ved at røre ved et beskedent 2.042 til 2.208 (ms) ved max.

ExpressVPN ASM Ping Test - Indonesisk server 3

Dette betyder, at serveren er placeret i Singapore, og den eneste måde at bekræfte dette på er at gennemføre en traceroute fra ASM og CMD begge.

På ASM gennemførte jeg faktisk en traceroute fra Singapore. Som du kan se, viser traceroute at RTT (ms) fra Singapore næppe tager omkring 1.877.

ExpressVPN ASM Traceroute Test - Indonesisk server

På CMD kan du se, at uden at indtaste, hvor man skal udføre traceroute fra, er slutpunktets IP det samme fra ASM Traceroute-test: 174.133.118.131.

ExpressVPN CMD Traceroute Test - Indonesisk server

For yderligere verifikation indsætter jeg denne IP-adresse i BGP-værktøjskassen fra Hurricane Electric Services for at bestemme placeringen af ​​datacentret.

Resultaterne bekræfter vores spekulation. ExpressVPN’s Indonesiske server er faktisk VIRTUAL, routing fra Singapore men gennem et datacenter fra USA: http://www.softlayer.com.

ExpressVPN BGP Toolkit - Indonesisk server i USA

Ud over Indonesien er her andre Express VPN-serverplaceringer (der er fiktive). Listen strækker sig til 33 servere, der tegner sig for 3% af udbyderne’ samlede servere over hele verden.

Armenien (via Holland) Laos (via Singapore)
Andorra (via Holland) Makedonien (via Holland)
Brunei (via Singapore) Montenegro (via Holland)
Bhutan (via Singapore) Monaco (via Holland)
Hviderusland (via Holland)) Myanmar (via Singapore)
Bangladesh (via Singapore) Mongoliet (via Singapore)
Bosnien-Hercegovina (via Holland) Malta (via Holland)
Cambodja (via Singapore) Nepal (via Singapore)
Ecuador (via Colombia) Peru (via Colombia)
Guatemala (via Colombia) Filippinerne (via Singapore)
Indonesien (via Singapore) Pakistan (via Singapore)
Isle of Man (via Holland) Sri Lanka (via Singapore)
Indien (via Storbritannien) * Tyrkiet (via Holland)
Jersey (via Holland) Uruguay (via Argentina)
Kasakhstan (via Singapore) Vietnam (via Singapore)
Liechtenstein (via Holland) Venezuela (via Brasilien)

Surfshark

Med hovedkvarter på De Britiske Jomfruøer er Surfshark en nybegynder VPN-tjeneste, der kommer vej til markedet i foråret 2018. I løbet af denne korte tid er udbyderen blevet ret berømt.

Det tilbyder apps til alle platforme / enheder, avancerede værktøjer til privatlivets fred, stærk teknisk support og alt hvad du ville forvente af en hit VPN-tjeneste. Surfshark er dog ikke ærlig.

Surfshark Virtual Locations - Chat-transkription

Jeg henvendte mig til deres live chat support for at lære mere om virtuelle / fysiske server tilbud, men repræsentanten benægtede fuldstændigt at have nogen fiktive placeringer.

Dette var en løgn, fordi Surfshark faktisk bruger virtuelle servere. Jeg gennemførte en test på deres indiske server in-mum.prod.surfshark.com først via ASM’s Ping-testværktøj.

Surfshark ASM Ping Test - Indisk server

I lighed med ovenstående testresultater var RTT i Indien - Mumbai selv højere end RTT i Holland - Amsterdam. Hvorfor ellers ville dette ske, hvis serveren ikke var baseret i Holland?

Surfshark ASM Ping Test - Indian Server 2

Kontroller forskellen i ping-tiderne ovenfor og nedenfor. For Indien, Mumbai (serverens placering), er RTT i gennemsnit mellem 118.977 (ms) og 119.709 (ms), men for Holland er 3.349 (ms) og 5.066 (ms).

Surfshark ASM Ping Test - Indian Server 3

Nu måtte jeg bare foretage en traceroute-test for at afgøre, om dette er sandt, og resultaterne nedenfor viser, at en traceroute fra Holland (Amsterdam) til Indien faktisk er ganske tættere.

Surfshark ASM Traceroute Test - Indisk server

Jeg kørte også en tracert-kommando på CMD. Hvis du ser på skærmbilledet nedenfor, vil du bemærke, at slutpunktets IP er det samme som i ASM-tracert (trods ikke at nævne, hvor man skal udføre traceroute fra).

Surfshark CMD Traceroute Test - Indian Server

Efter indsættelse af denne IP-adresse: 5.225.86.229 i BGP værktøjssæt fra Hurricane Electric Services, viste datacenterets placering sig også at være i Holland.

Surfshark BGP Toolkit - Indisk server i Holland

Vores testresultater viser, at den indiske server faktisk er virtuel med den bare metal (fysiske) server, der findes i et datacenter beliggende i Holland. Dette betyder, Surfshark’s påstande er falske.

Jeg spurgte dem endda, om det er en garanti, at alle deres servere er fysiske, og de sagde “Ja”, men resultaterne fra disse test viser andet. Heldigvis var dette kun for to servere.

Den første server er fra Indien, som jeg lige afslørede testene for. En anden er Surfshark’s Vietnam - Ho Chi Minh City-server, der kører fra Belgien gennem et datacenter beliggende i Holland.

Min personlige mening om virtuelle placeringer

Suk… al denne testning bliver mig virkelig træt. Det øger også min frustration, især når jeg støder på udbydere, der ikke er ærlige om deres tilbud.

Med hver virtuel placering, jeg fandt, kan du se de værktøjer, jeg brugte, var nyttige ved at afsløre den samme placering, mens du endda viser dig, hvor DATA CENTER er.

Det betyder ikke noget, hvilken server du opretter forbindelse til, der kan altid være forskellige variabler og humle i infrastrukturen i et virtuelt netværk, og dette kan være et problem, hvis du vil:

 1. At holde sig væk fra visse lande (som dem, der er baseret i 5, 9 og 14 Eyes jurisdiktioner).
 2. For at modtage en god VPN-ydelse, hvilket ikke er muligt, hvis serveren er placeret langt væk.
 3. For at få adgang til blokeret / begrænset indhold, men det kan ikke, fordi du bruger en falsk server.

Vigtigst kan det være et spørgsmål om skuffelse, hvis du forventer, at serveren skal være, hvor VPN siger, at den er, men i virkeligheden lyver de faktisk.

Går virtuelle VPN-serverplaceringer nogensinde at være acceptabel?

Sandheden skal siges, jeg tror ikke, at virtuelle placeringer er så store en DEAL. Selvfølgelig har de nogle ulemper, men de viser sig også at være nyttige under omstændigheder:

 1. Hvor en udbyder ikke kan få adgang til fjerntliggende regioner eller udviklingslande.
 2. VPN-tjenester kan støde på problemer, der er vært for VPN-servere, på grund af obligatoriske love om datalagring.

For eksempel fjernede NordVPN for nylig deres russiske servere, efter at have modtaget en meddelelse om samarbejde med regeringen og afsløret alle data (hvis nogen) fra deres bare-metal-servere.

I slutningen af ​​dagen tror jeg, det er virkelig BLEVET ÆRLIGHED OG TRANSPARENCI. Hvis du bruger virtuelle placeringer, skal du informere brugerne om det i stedet for at lyse åbenlyst.

På denne måde kan brugerne selv vælge de bedste serverplaceringer til en VPN og beslutte, om de vil have tillid til deres data med udbyderen eller ej!

Indpakning af ting

Med dette afslutter jeg denne virtuelle lokationsguide. Den vigtigste forudsætning er at informere brugerne, hvad der er en VPN-serveradresse, og hvordan man spørger udbydere om deres fysiske og virtuelle servertilbud, før de tilmelder sig.

Når alt kommer til alt ønsker du ikke at risikere at oprette forbindelse til en server i et land, kun for at indse, at den ikke er placeret der og kan risikere dit privatliv / anonymitet.

Hvis du har spørgsmål / spørgsmål, tøv ikke med at kommentere nedenfor. Jeg vil svare personligt og prøve at yde så meget hjælp, som jeg muligvis kan.

Hjælp også en broder ved at dele denne vejledning til andre, der ønsker at lære mere om fysiske og virtuelle VPN-servere. Tak og have en dejlig dag forude!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me