VPN-tilkoblingsveiledning 2020 – en må lese for nybegynnere i Japan

De som bor i Japan er kjent med at landet tar til orde for ytrings- og pressefrihet, som også strekker seg til ytringer og ytringer på internett. I løpet av de siste årene har det imidlertid vært en økning i geo-begrensninger og tiltak mot tilgang til opphavsrettsbeskyttet materiale, og krever at bruk av Best VPN for å unngå juridiske anklager fra lokale Internett-leverandører. Så uten videre, les denne VPN Connection Guide for Japan.


Les: Expressvpn Apple TV Working Guide

VPN Connection Guide 2020

 1. Hva er en VPN-tilkobling
 2. Slik fungerer VPN-tilkobling?
 3. Hvorfor skal du bruke VPN-tilkobling i Japan?
 4. VPN-tilkoblingsmekanisme / funksjoner for å se etter Internett
 5. Beste VPN-tilkoblingsapper
 6. Er internettilgang i Japan sikkert ved hjelp av VPN-tilkobling?
 7. Slik installerer du VPN-tilkobling Windows 10 OS / 7 Service Packs
 8. Installasjonsveiledning for iPhone VPN-tilkobling
 9. Slik konfigurerer du Android VPN-tilkobling?
 10. Gratis apper for VPN-tilkobling
 11. VPN-tilkobling Smartphone Client
 12. VPN-tilkobling Mac / iPhone-generasjoner / iPad-tilkobling
 13. Amazon Fire TV / Firestick VPN-tilkoblingsmetode

Hva er en VPN-tilkobling

Et virtuelt privat nettverk forkortet “VPN” er en nettverksteknologi brukt av offentlige myndigheter og vanlige borgere for å utnytte sikker tilgang til internett. Det skaper en beskyttet bane for internett, og krypterer alle sendte og mottatte data.

Hva er en VPN-tilkobling

Slik fungerer VPN-tilkobling?

VPNer kapper vanligvis din online tilstedeværelse ved å endre IP-adressen din gjennom modem og få det til å se ut som om du befinner deg i et annet land. Samtidig lar de deg lage en “privat” nettverk bare tilgjengelig for deg, og derfor er det mest brukt i store selskaper og bedrifter.

Hvordan VPN-tilkobling fungerer?

Hvorfor skal du bruke VPN-tilkobling i Japan?

Når du får vite at strømming / nedlasting av opphavsrettsbeskyttet materiale er en kriminell handling, kan det gi deg en heftig bot, TO-ÅRS JAIL SENTENCE, eller til og med BÅDE - ting blir ganske belastende. Som en del av loven om overvåkning av datanettverk fra 2012 overvåker regjeringen i Japan til og med alle brukere, noe som gjentar hvor viktig bruk av VPN er i Japan.

Hvorfor skal du bruke VPN-tilkobling i Japan?

VPN-tilkoblingsmekanisme / funksjoner for å se etter Internett

 1. Avanserte funksjoner - Pålitelige VPN-tjenester bør tilby avanserte funksjoner som DNS / IPv6 lekkasjebeskyttelse, DoubleVPN, SOCKS5 proxy, Split Tunneling, NAT Firewall og Automatic Kill Switch.
 2. Protokoller Støtte - De beste VPN-tjenestene vil aldri snuble etter å tilby god protokollstøtte. Velg en tjeneste som gir muligheten til å koble til OpenVPN, IKEv2, SSTP, L2TP / IPSec og PPTP.
 3. Loggpolicy - Den siste tingen du trenger er å betale for en VPN som logger informasjon om tilkoblingen / økten din, eller nekter å avsløre detaljer om hvor lang tid dataene brukes før sletting. Gå alltid for en leverandør med en sertifisert / bekreftet policy for nulllogging.
 4. Båndbredde Throttling - VPN-er tillater brukere å omgå geobegrensninger for streaming av innhold på nettet, last ned torrenter, eller spille spill. Se opp for leverandører som pålegger båndbredde.
 5. Samtidige tilkoblinger - Det beste av VPN-er tillater ikke bare tilgang til en enkelt enhet, men tilbyr muligheten til å etablere tilkoblinger på en rekke enheter samtidig.
 6. Servertilgjengelighet - Velg en leverandør som gir deg tilgang til en enorm database med servere over land over hele verden. Ikke nøy deg med leverandører som tilbyr bare 5/6 lokasjoner for tilkobling.

Beste VPN-tilkoblingsapper

Nedenfor er tre topp VPN-leverandører, kjent over hele verden for sin fantastiske ytelse, avanserte funksjoner, server’tilgjengeligheten, støttesystemet og den generelle påliteligheten du absolutt må prøve!

Beste VPN-tilkoblingsapps i 2018

ExpressVPN - Editors VPN Connection Choice i Japan

ExpressVPN er et populært tilskudd i markedet for VPN-er. Det har base på De Britiske Jomfruøyene, og tilbyr uovertruffen personvern og anonymitet, og kan skryte av en ingen logger-policy som til og med rystet de tyrkiske myndighetene. Månedlige priser starter på $ 12,95, og du har 2000+ VPN-servere i 94 land over hele verden. Funksjonene inkluderer kill switch, delt tunneling, multiplatform support og 24/7 live chat support.

ExpressVPN-tilkobling

Pros

 1. Koble til 3 enheter samtidig
 2. 30-dagers pengene tilbake-garanti
 3. 24/7 Live Chat Support
 4. Automatisk Kill Switch
 5. Ingen loggpolicy

Ulemper

 1. Litt kostbart - men verdt det!

Buffered

Buffered VPN ble etablert i 2013 og ligger i Gibraltar, og er en personvern dedikert tjeneste. Gibraltar er utenfor rekkevidden til Storbritannias kommunikasjonshovedkvarter (GCHQ) og National Security Agency (NSA). Den tilbyr uovertruffen BitTorrent-nedlastingsfunksjonalitet, samtidig som du tillater tilkobling til 5 enheter samtidig. Andre funksjoner inkluderer refusjoner på 30 dager, ubegrenset båndbredde og live chat 24/7.

Bufret vpn-tilkobling

Pros

 1. Basert i Gibraltar
 2. Fjern blokkering av Netflix US
 3. Servere i 39 land
 4. God personvern - Ingen brukslogger
 5. 30-dagers pengene-tilbake-garanti

Ulemper

 1. Dyrt - Startpris til 12,99 dollar!

VyprVPN

Opprettet av Golden Frog, bruker VyprVPN imponerende teknologier som Chameleon, som kjemper mot VPN-blokkering og throttling, og skiller det fra konkurransen. For tilkobling gir VyprVPN deg tilgang til en enorm liste over 700 servere, spredt over 70 land. Funksjonene inkluderer VyprDNS, flere protokoller for kryptering, NAT-brannmur og native apps for alle plattformer.

VyprVPN-tilkobling

Pros

 1. Servere i 70 land over hele verden
 2. NAT-brannmur og VyprDNS
 3. Tilkobling til 3 enheter
 4. 200 000+ IP-adresser
 5. Netflix USA tilgjengelig

Ulemper

 1. Holder tilkoblingslogger i 30 dager

Er internettilgang i Japan sikkert ved hjelp av VPN-tilkobling?

Sammenlignet med andre land gir Japan riktignok mer internettfrihet, men det er fortsatt situasjoner der du trenger en høyere grad av anonymitet. Det er noen bekymringer for at landet gir informasjon til Five Eyes Nations. Den eneste måten å beskytte din online identitet til enhver tid er å bruke en VPN-forbindelse, som er helt lovlig å bruke i landet, sammenlignet med lokaliteter som Kina og Russland - der VPN-er forbudt.

Slik installerer du VPN-tilkobling Windows 10 OS / 7 Service Packs

 1. Klikk på “Nettverk” ikonet i Windows oppgavelinje og gå til “Nettverksinnstillinger”.Er internettilgang i Japan sikkert ved hjelp av VPN-tilkobling
 2. Plukke ut “VPN” under “Nettverk & Internett” menyen og klikk deretter på “Legg til en VPN-tilkobling”.Slik installerer du VPN-tilkobling Windows 10 OS / 7 Service Packs
 3. Vi velger å bruke en PPTP-konfigurasjon ved å bruke konfigurasjonene fra freevpnaccess.com.legg til en VPN-tilkobling på windows
 4. Fyll ut all informasjonen og trykk på “Lagre-knappen”. Gå tilbake til forrige meny og klikk på koble til-knappen for å glede deg over VPN via PPTP-metoden.bruker VPN-tilkoblingen via PPTP-metoden i windows

Installasjonsveiledning for iPhone VPN-tilkobling

 1. Åpne iPhone-hodet ditt til Innstillinger.iPhone-VPN-tilkobling-Installation-Guide
 2. Du vil nå se en liste over konfigurasjonsalternativer. Plukke ut “Generell”.Slik konfigurerer du Android VPN-tilkobling
 3. Tap på “VPN”.Gratis apper for VPN-tilkobling
 4. Tap på “Legg til VPN-konfigurasjon” for å starte PPTP-oppsettet.VPN-tilkobling Smartphone Client
 5. Velg PPTP på “Legg til konfigurasjon” panel og deretter Tast inn innstillinger fra freevpnaccess.com.VPN-tilkobling Mac iPhone generasjoner iPad
 6. Klikk på “Lagre”, og komme tilbake til VPN-menyen.
 7. Turn VPN “PÅ”.Amazon Fire TV Firestick VPN-tilkoblingsmetode
 8. VPN-logoen vil nå vises øverst til høyre på din iPhone!iPhone VPN-tilkoblingsinstallasjon

Slik konfigurerer du Android VPN-tilkobling?

Når det gjelder å sette opp en VPN-tilkobling, har du to alternativer: last ned en dedikert klient for plattformen fra en av de ovennevnte leverandørene eller bruk den manuelle OpenVPN-metoden.

Appmetode

 1. Registrer deg for enhver leverandør ovenfor ved å besøke deres hovednettsted og laste ned Android-appen.
 2. Åpne appen og skriv inn påloggingsinformasjon, dvs. brukernavn og passord
 3. Koble til hvilken som helst server du ønsker. Kos deg med å bruke VPN!

PPTP-oppsett

 1. Gå over til innstillinger > Mer > VPN
 2. Trykk på (+) -ikonet, så blir du bedt om konfigurasjonsdetaljer du trenger å fylle ut
 3. Gi tilkoblingen navn, velg PPTP i “Type” Meny
 4. Angi VPN-server og påloggingsdetaljer fra leverandøren din
 5. Lagre nettverket, skriv inn legitimasjon og trykk “Koble”

Gratis apper for VPN-tilkobling

Gratis og pålitelige VPN-apper er veldig vanskelig å få til, og det foregår mye svindel i dette domenet, ettersom mange tvilsomme operatører bruker fasaden for å tilby en gratis VPN-tjeneste for å begå en lang rekke brudd på personvernet. For å sikre at du ikke faller for triksene deres, kan du prøve disse Topp 3 gratis VPN-leverandørene:

 1. Hotspot Shield
 2. TunnelBear
 3. ZoogVPN

VPN-tilkobling Smartphone Client

Du kan gjøre det med VPN-oppsettet ditt gjennom OpenVPN-klienten på mindre enn 5 minutter på en god nok internettforbindelse. La’s leder deg gjennom trinnvis prosess:

OpenVPN-metoden

 1. Gå til Google Play Store og last ned / installer OpenVPN Connect.
 2. Når installert, last ned .ovpn-konfigurasjonsfilene herfra.
 3. Klikk på “importere” -knappen og finn .ovpn-filen som er lastet ned.
 4. Velg filen og klikk “Fullført lesing av konfigurasjonsfil” for å lukke importdialogen.
 5. Klikk på serveren du ønsker, og skriv inn brukernavn / passord.
 6. Undersøk “Jeg stoler på søknaden” boksen og klikk på “OK”.

VPN-tilkobling Mac / iPhone-generasjoner / iPad-tilkobling

Slik kan du konfigurere en VPN-tilkobling på Mac-en din via en dedikert app med utrolig letthet. Vi bruker ExpressVPN som referanse for appen:

 1. Gå til ExpressVPN.com og gå over til produktdelen.
 2. Klikk på “Mac” > Last ned app.
 3. Skriv inn brukeropplysningene dine når VPN er installert.
 4. Velg en server basert på dine preferanser og klikk på “Koble”.

Amazon Fire TV / Firestick VPN-tilkoblingsmetode

For installasjonsveiledningen bruker vi ExpressVPN’s FireTV-app som referanse. La’s løpe gjennom prosessen med å sette VPN-appen på FireTV-enheten din:

 1. Åpne søkefeltet på FireTV-enheten din, skriv inn “ExpressVPN”, og last ned appen.
 2. Logg deg på appen med ditt ExpressVPN brukernavn og passord.
 3. Trykk på “OK” for å la ExpressVPN gå gjennom forbindelsesforespørsler.
 4. Trykk på “Makt” -knappen for å slå på tilkoblingen eller velge et spesifikt serversted på egen hånd og deretter slå VPN på.

Pakk inn ting

Vi tror at vår omfattende guide ovenfor viser seg å være en god hjelp for de som ligger i Japan. Vår policy er å hjelpe våre brukere på alle måter som mulig og lede dem gjennom de beste personvernalternativene som er tilgjengelige i markedet for øyeblikket.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me